31 OKTOBER

Tusen takk for alle gratulasjonene jeg fikk på bursdagen min den 24 oktober! 


Hei, og god morgen! Det er en uke siden jeg har blogget, wow. Tiden går veldig fort! Har ingen unnskyldning for at jeg ikke har blogget. Har bare gjort masse annet, og egentlig glemt vekk bloggen litt. Var ute å tok noen bilder i går før jeg skulle bort på besøk, og da fikk jeg egentlig lyst til å blogge litt. Så ja, det gjør jeg nu. Det er ikke så mye spennende som har skjedd den siste uken etter at jeg fylte 18. Jeg har jobbet for det meste og ellers vært borte. 

Planene for i dag var at jeg skulle ta bilder av Maria og kjæresten hennes, men siden været her er litt tåkete og overskyet, så får ikke bildene det lyset jeg ønsker at de skal få. Derfor tar vi det heller i morgen, når det er meldt fint vær. Høsten er jo her nå, så man kan ikke forvente at været skal super fint. Ellers så skal jeg kanskje bort en liten tur senere i dag, det spørs. Får vel drive med litt lærling oppgaver også.

Forresten i går kveld når jeg kjørte hjem fra der jeg var på besøk, så var det mye rart jeg fikk se på veien hjem. Det første jeg så var antageligvis en full gutt som datt ned i grøfta, og litt lenger bort, så sto det en elg midt i veien. Guud, så store de faktisk er! Bra at det var i et tettbygd strøk, for ellers så ville vel farta vært mye større om det hadde vært på en landevei. Så det var litt av en kveld. Håper den gutten kom seg trygt hjem, men jeg og pappa hadde allerede kjørt forbi, så fikk ikke hjulpet han heller.

 

Dere får i hvert fall ha en super helg! Halloween helgen av alle ting, haha! Skal dere noe i dag?Emilie s

31.10.2015 klokka 14:30

Åå så fin du er!! Uff, rart hva man ser på natten, ekkelt egentlig!
Du er ikke alene, er en uke siden jeg blogget også!

Du er så fin <3

Veronica S

01.11.2015 klokka 00:21

Lørdagen ble brukt til å åpne døren for søte små monstre..så ble det Stjernekamp der jeg både gren og jublet.

Malin

01.11.2015 klokka 12:19

Så pen du er! :D

Emilie Oshaug

01.11.2015 klokka 13:45

Jeg kledde meg ut som en katt med store planer om ut med jentene, men så ble det avlyst, så jeg dro ut på middag med typen, JA, med kattesminke!! Haha, en flau meg og samtlige overraskede andre restaurantgjester nøt en bedre middag på Halloween. Hahahaha

Jeanett Hensel

01.11.2015 klokka 17:00

Emilie Oshaug: Hahaha genialt! Håper middagen med typen din ble like bra uansett med tanke på kattesminken, hehe!

Jeanett Hensel

01.11.2015 klokka 17:52

Emilie s: Du er fin!! Ja uff :s

Jeanett Hensel

01.11.2015 klokka 17:53

annasylvelin: Bra jeg er ikke er alene om det, hehe! Du er fin, Anna <3

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits