BABY BLUE NAILPOLISH

Jeg syntes dette er en fin og søt, lyse blå farge som passer så fint til sommeren. (den passer stort sett til det meste uansett haha)

 

Hva syntes dere om fargen?

ANBEFALINGER: FACIAL & BODY SCRUB

Hei! I dag har jeg tenkt til å anbefale 2 forskjellige produkter til dere! Både ansiktsskrubb og kroppsskrubb. Så enjoy!


FACIAL SCRUB:

Denne ansiktsskrubben har jeg kjøpt i Sverige på en helt vanlig matbutikk (på maximat faktisk). Jeg husker ikke helt prisen på disse men de er nok ganske rimelige. De finnes i flere farger og lukter. Den første jeg prøvde var jordbær og den kjøpte jeg et par ganger før jeg ville prøve ut noen av de andre luktene.

Den brune på bildet under er lukten av Brazil Nut med olje. Og det er jo bra! Jeg liker veldig godt lukten av de jeg har prøvd, og de er gode å påføre på huden og lett å vaske bort igjen. Den oransje på bildet under har jeg ikke prøvd ennå, men den er av lukten Mango & Papaya (with a hint of limeflower). Om dere en eller annen gang er i Sverige og trenger en ansiktsskrubb, så anbefaler jeg disse fra Gunry. Spesielt den med jordbær lukt! Hver "flaske" inneholder 125 ml, så de varer for en god stund. Jeg bruker mine hver dag.SOAP AND GLORY BODY SCRUB:

Kanskje noen av dere husker at jeg vant en konkurranse på en blogg for ikke så lenge siden, innlegget kan dere finne HER! Jeg fikk ulike produkter, og en av de var denne kroppsskrubben. Soap and glory er et britisk merke, og de selger mange forskjellige produkter. Dette er første gangen jeg har prøvd noe av dem, men jeg er veldig fornøyd.

Lukten er ikke himmelsk men den er likevel grei, men skrubben er så god å påføre på og det gjør ikke "vondt" om dere skjønner. Det er behagelig, og når du skyller det vekk så er faktisk lukten på kroppen ennå, og da lukter den bedre faktisk. Jeg vet ikke hvor denne ble kjøpt, kanskje den ble bestilt over nett. HER kan dere finne nettsiden til Soap and Glory i hvert fall. 

Det eneste negative er at det var ganske lite i denne lille boksen, og jeg har heller ikke brukt så mye om gangen. Menmen, den er i alle fall veldig god. Prisen er heller ikke så dårlig, dere kan få den for 2.50 pund på nettsiden deres.Har dere prøvd noen av disse produktene? Noen produkter du vil anbefale til meg?

denne bør smakes

En venninne i klassen hadde med denne på skolen, og jeg ble skikkelig nyskjerrig på hvordan smaken var fordi det så ikke ut som te. Så jeg smakte litt og den var kjempe god! Smaken kan ikke etterlignes med noen type te som helst mener jeg men den var så god at det første jeg gjorde på vei hjem var å kjøpe denne på butikken. Det er 10 pakker oppi og den kostet rundt 55 kr ca, eller mindre. Finnes også andre typer av denne.

 

Smakt Chai Latte Grøn te før?

anbefaling: bed head tigi

Som jeg har nevnt tidligere så skulle jeg gi en omtale av shampo(en) og balsamen jeg bruker til vanlig. Som de fleste andre så har jeg også prøvd ut noen forskjellige helt til jeg fant den jeg likte best. Denne kjøpte jeg i Sverige og da var det 3 typer av den. Blå og rød er til damer og svart er til menn.

Jeg bruker den som er blå som er for tørt og skadet hår, og håret mitt har blitt SÅ mye bedre! Det som er bra med disse to er at de lukter ekstremt godt og håret blir så mykt av balsamen til slutt. Etter at jeg begynte med disse så føler jeg at håret ser friskere ut. Jeg har alltid hatt mykt hår, men nå er det enda mykere og det er så deilig. 

Og ettersom at de gir så god effekt så er den deilige lukten et pluss!Flaskene er i tillegg veldig store, så de holder for en god stund. De kostet litt over 200 i Sverige men det er verdt det ettersom at de varer lenge og at de gir den effekten man ønsker. 

Da jeg og pappa var i Sverige på lørdag så var planene at jeg skulle kjøpe disse på nytt ettersom at jeg begynner å gå tom (fortsatt en del igjen). Men da hadde de ikke denne igjen, så jeg kjøpte de røde flaskene istedenfor som er for svakt og skjørt hår. Ikke helt det som er "riktig" for håret mitt ettersom at jeg har tørt hår men jeg får se hvordan det blir når jeg prøver de nye ut.

 

Har du prøvd Bed Head shampo og balsam før?

anbefaling av produkt: joico

Dårlig blogging igjen, men har dessverre ingen motivasjon til å gå ut å ta bilder pga det er så innmari kaldt. Derfor så tenkte jeg å komme med en liten produkt anbefaling!

Thermal styling protectant for curly-frizzy-coarse hair. Jeg skal anbefale denne varmbeskyttelse sprayen fra Joico. Det er første gang jeg har den, og jeg er utrolig fornøyd med den allerede. Lukten er himmelsk, er nok den beste lukten jeg har kjent før på en sånn varmbeskyttelse spray. Når du skal spraye den i håret, så bør man vente til den har tørket før man begynner å rette, fordi den blir litt "våt" på med en gang men den tørker veldig fort. Den forrige jeg hadde tørka med en gang, så kanskje et lite minus for meg. Men ellers så synes jeg den er bra! 

Den kan kjøpes i frisørsalonger, de fleste kan jeg tenke meg og den kan sikkert kjøpes over nett. Den koster noen lapper, er litt usikker på prisen. 

Har du prøvd denne før?

Chicnova

I sta så fant jeg en ny nettside som heter chicnova.

Dem har mye fint , men også mye rart. Det ovenfor er noen av mine favoritter. Det er heller ikke spesielt dyrt , normale priser som her i Norge.

Dem sender også til Norge , et pluss for det!

Vært innom nettsiden før?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits