TODAY´S OUTFIT

Heisann! Guud så pent været er i dag også, helt herlig når solen endelig titter frem. I dag har jeg fri fra jobben, og det har jeg helt frem til mandag. Så, langhelg på meg! Deilig er det i hvert fall. Ellers så er planene for dagen at jeg skal til Sverige med pappa når han er ferdig på jobben, om ikke så lenge. Utover dagen skal jeg være med en venn, ellers så blir det en rolig fredag på meg. Får prøve å sitte litt ute i dag også, når det er så fint vær.sko fra new balance (kjøpt på eurosko), bukse fra dr denim, t-skjorte fra hm, jakke fra urban, solbriller fra ?

 

 

Dere får ha en super helg/ferie alle sammen! Hva syntes dere om antrekket?
 

DAGENS ANTREKK 04.09.15

Hei! Da er jeg ferdig på jobb for denne fredagen. Sluttet 14.15, og dro deretter en tur på butikken (igjen) med pappa. Når vi kom hjem, så var det en del folk på andre siden av veien, hvor 2 biler sto parkert på gresset ved veikanten. Jeg trodde det kanskje hadde skjedd en ulykke eller noe, siden det kjørte 2 ambulanser forbi når jeg hadde parkert bilen. I tillegg så var det noen folk som sto på en stige mitt i veien for å ta bilder av de bilene. Ikke rart det første jeg tenker er trafikkuhell, men jeg tok turen bort for å se men så ingenting som kunne tyde på en ulykke. Så da får jeg nesten se om det blir lagt noe ut på smaalene. Man blir nesten litt for nyskjerrig når det skjer noe sånt rett ved siden av der man bor, haha.
Ellers så er det helg blitt. Jeg jobber hele helgen, så det blir ikke alt for mye fri for meg, men det er helt greit for min del. Da har jeg i hvert fall noe å gjøre. Resten av denne fredagen kommer nok ikke til å gå til så mye, men skal prøve å få gått meg en tur. Det gjorde jeg i går også, det er så deilig! 

sko fra toms, bukse fra dr denim, skjorte fra bik bok, jakke fra sheinside

 

Dere får ha en super helg alle sammen! Syntes om antrekket? Dine planer for helgen?

MIN FØRSTE DAG SOM LÆRLING

Hei fine mennesker! 

I dag har jeg hatt min første dag som lærling. Så utrolig spennende og moro at jeg endelig starter i arbeidslivet. Jeg skulle møte opp kl 09.00, og som alltid er jeg tidlig ute haha. Jeg ble tatt godt i mot, og begynte å observere litt hvordan kollegaene utførte arbeidet sitt, for alle avdelinger gjør ting forskjellig. Kom egentlig ganske fort inn i rytmen igjen selv om det er en stund siden jeg var ute i praksis, men noe av tingene jeg gjorde i dag var å rulle hår (første gang ever), servere mat, rydde vekk oppvask og hjelpe pasienter med diverse andre ting. Men alt i alt, min første dag har vært veldig bra. Jeg har fått turnusen min for denne uka, så blir spennende å se hvordan resten av turnusen blir. Ellers så har jeg bare slappet av i dag og tatt litt bilder ute. I dag blir det en tidlig kveld på meg fordi i morgen er det tidlig opp for frøken Hensel.

Syntes om antrekket?

LETS GO TO THE BEACH, EACH // ANTREKKHeisann! Nå er snart ferien over for denne gang. Så i dag skal tirsdagen nytes godt på solsenga før vi tar oss en tur ut å spiser. Vi tok det ganske rolig i går egentlig, gikk ned på stranda for å ta noen bilder og så bare slappet vi av. 

Rart at det er siste dagen i dag, før vi drar i morgen kl 12 med bussen fra hotellet, men blir greit å komme hjem til pappa, hundene og venner. Borte bra, men hjemme best.


sko fra toms, shorts & t-skjorte fra hm, kimono fra romwe

 

Syntes om antrekket?

DAGENS ANTREKK 19.06.15

Heisann! Nå kan jeg endelig si at jeg har 100% sommerferie, for i dag var det avslutning hvor vi fikk utdelt karakterkortet, men det var også min absolutt siste dag på Mysen Videregående skole. Rart at tiden går så fort, men jeg er virkelig klar for å komme ut i arbeidslivet. Kommer til å savne klassen men vi ses vel en eller annen gang igjen. 

I dag tenker jeg at jeg skal lage cake pops, som jeg skal servere i morgen kveld. Bare tenker litt på om de er like gode i morgen hvis jeg lager dem i dag. Så hvis noen av dere har kjennskap til om de er gode dagen etter, så hadde det vært fint å vite, for jeg vil de skal smake best mulig. 

Og nå får jeg nesten ta meg litt å spise, og deretter skal jeg slappe av litt. For det ble sent i går, og tidlig opp i dag. Ikke en bra kombinasjon for frøken Hensel. Håper dere alle får en strålende og minnerik sommerferie, og at dere koser dere gløgg i hjel!

 sko fra ?, kjole fra hm, jakke fra sheinside

 

Synes om antrekket?

DAGENS ANTREKK 08.05.15

Heisann! For ikke så lenge siden så dro jeg hjem fra skolen. Vi hadde heldagsprøve i engelsk som jeg nevnte i innlegget under, så tusen takk for alle kommentarene jeg fikk hvor det sto lykke til på engelsken! Koselig å høre sånt, og om jeg skal si hvordan det gikk, så aner jeg faktisk ikke helt. Jeg er bare glad jeg er ferdig med heldagsprøvene nå.


bukse fra dr denim, t-skjorte fra husker ikke, jakke fra vero moda 

 

Om ikke så lenge så skal jeg klippe plenen til naboen våres ettersom at hun hadde falt og brekt lårbeinet i vinter. Når jeg er ferdig med det så skal jeg ta meg en tur opp til butikken for å kjøpe pizza snurrer/boller, fikk så lyst på det haha!

 

Men dere får ha en god helg! Hva skal dere denne helgen? Syntes om antrekket?

DAGENS ANTREKK 13.04.15

Heihei! Alt bra med dere? Da var skoledagen over for denne mandagen. Har vært en helt grei skoledag, men har vært så ufokusert. Vi fikk svar fra Eidsberg Kommune om lærlingplassene i dag også. 4 i klassen min ble trekt ut, 2 som lærlinger og 2 som vara. Jeg er en av varane. Litt synd ettersom kommunen har vanskelig for å få inn penger til alle lærlingene de vil ha. Imens så skal jeg søke litt i andre kommuner, og jeg har allerede begynt litt.

sko fra converse, bukse fra dr denim, genser fra sheinside, smykke fra ?, skinnjakke fra zara


Om ikke så lenge så skal jeg spise litt mat før jeg skal slappe av resten av dagen. Har ingen skolelekser å gjøre, for de er allerede gjort. Snart et det terminprøve også, på torsdag faktisk. Blir nok bra!

Hva syntes dere om antrekket?

TODAY`S OUTFIT 07.04.15

Hei alle sammen! I dag var det første dag på skolen etter ferien, for meg i hvert fall. Startet dagen med gym, som var veldig deilig i grunn og så hadde vi fellesfag etterpå. Sluttet 13.40 i dag, så det var en kort og grei dag. Gikk rett ut for å ta noen bilder til bloggen, og nå skal jeg spise litt! 


chinese fjesSko fra nelly, bukse fra dr denim, skinnjakke fra zara, jakke fra sheinside, topp fra bikbok

 

Om ikke så lenge skal jeg også se kveldens episode av paradise hotel. Viaplay legger ut man-ons episodene ut kl 15.00, noe som er greit i grunn. Programmet er sikkert teit igrunn, noe det er, i hvert fall handlingen men det er også utrolig mye morsomt de sier også som får meg til å le hver gang. Tenkte å sykle meg en liten tur i dag også. Veldig godt å holde seg litt i form, og motivasjonen for det er på topp, så bedre enn det kunne jeg ikke bedt om.

 

Hva syntes dere om dagens antrekk? Hvordan har din første dag på skolen/jobben vært?

DAGENS ANTREKK 03.04.15

Hei sunshines! Da er det fredag og planene mine er å øvelsekjøre litt i dag. Var akkurat ute å tok noen bilder av det enkle antrekket for dagen, og så har jeg spist en veldig god og sunn frokost. Vi har skikkelig fint påskevær her hjemme på Slitu. Vi har hatt sol alle dagene og det er jeg så glad for! Har begynt å sykle igjen også. Foretrekker heller det enn å jogge faktisk. Pappa driver å lager treningsrom nede i kjelleren som jeg gleder meg masse til! Sko fra vans, bukse fra dr denim, t-skjorte fra monki, jakke fra sheinside, solbriller fra Spania (tror jeg)


Pasjonsfrukt er faktisk overraskende godt, både surt og søtt på samme tid! Veldig lett og god frokost for denne fredagen. 

 

Hva syntes dere om antrekket? Har du smakt pasjonsfrukt noengang, hva syntes du i så fall?

DAGENS ANTREKK 25.03.15

Hei! Nå er snart uken over, og så er det påskeferie! Så utrolig deilig det kommer til å bli. Foreløpig så har jeg ingen planer men skal prøve å øvelsekjøre masse, og kose med kjempe mye! 

Sko fra vans, bukse fra dr denim, t-skjorte fra sheinside, jakke fra sheinside, skjerf fra gina tricot (?)

 

Har akkurat spist det deilige ovenfor, kesam og bær er virkelig noe av det beste jeg kan spise! Så hva jeg skal gjøre nå, det aner jeg ikke men noe finner jeg vel på. Ble litt frysen nå, så da skal jeg finne meg en god og varm jakke å ha på meg. 

Håper dere får en super onsdag! Hva skal du i dag? Syntes om antrekket?

BURSDAGS ANTREKK


Bukse fra dr denim, topp fra bik bok, jakke fra bikbok, klokke fra DW

 

God morgen! I dag skal jeg og pappa i bursdag til en søt og nydelig jente som har fylt 1 år. Mamma jobber så hun får ikke vært med. Vi skal være der 15.00, så det blir nok koselig. Det har forresten begynt å snø igjen i dag, og jeg som hadde håpet på at det gikk mot vår og sommer. Været i Norge snur fort kan man si, men jeg krysser fingrene for at det gir seg i løpet av dagen. Tok derfor bildene inne i dag pga været.

Hva skal dere i dag? syntes om antrekket?

DAGENS ANTREKK 19.03.15

Hei! Håper dere alle har hatt en fin dag så langt! Jeg har det i hvert fall, for i dag var jeg i praksis. I dag var faktisk min siste dag, noe som er utrolig kjipt men det var en fin siste dag. Jeg håper bare jeg så inderlig kommer tilbake dit som lærling, for jeg har aldri trivdes så godt på et sted før, hvor jeg har vært utplassert!
Sko fra vans, bukse fra cubus, jakke fra sheinside, skjerf fra cubus, t-skjorte fra monki

 

Jeg og mamma har nettopp vært en liten tur i Mysen sentrum hvor vi stakk innom Malern, jeg fikk med meg en lampe og to interiør blomster til pynt. Deretter så dro vi innom bakeriet hvor vi kjøpte rosa pikekyss og gulerot kake. Pikekyssene var til meg da, hihi! De er så gode, og i tillegg veldig lenge siden jeg har spist de.
 

Hva syntes dere om dagens antrekk? 

DAGENS ANTREKK 13.03.15

Heihei! Nu er det endelig helg, og det skal bli så godt fordi jeg er forsatt ikke helt i form fra forrige uke. Har litt hodepine for øyeblikket, så håper den går over. Og for et utrolig fint vær det er her på Slitu nå! Er så deilig at våren endelig kommer, og da er det ikke lenge igjen til sommeren!

Så jeg benyttet å ta noen bilder av dagens antrekk mens det ennå er fint vær. Håret mit ble skikkelig rødt/oransje i solen, haha sånn er det ikke i virkeligheten i alle fall. Etterpå så skal jeg endelig starte opp scooteren min etter mange måneder inne i garasjen, for nå er det endelig fint vær slik at jeg kan kjøre litt.


sko fra vans, bukse fra dr denim, genser fra bik bok, skinnjakke fra mango

Gikk for et veldig enkelt antrekk i dag, men det er vel greit det også i blant. Veldig lenge siden jeg har brukt vans(a) mine også, så godt å kunne variere litt hva man har på føttene.

Håper dere får en super helg alle sammen! Hva skal du denne helgen?

DAGENS ANTREKK 03.03.15

Hei! Alle hatt en fin tirsdag så langt? Det har jeg! Startet skoledagen med gym og deretter vanlige fag resten av dagen. Kjørte bil til skolen og hjem igjen i dag, og utover dagen skal jeg kjøre litt mer med pappa. Elsker virkelig å kjøre, gleder meg sykt til lappen! Har også tatt litt antrekks bilder til dere i dag. Gikk for noe veldig enkelt i dag.


Sko fra converse, bukse og genser fra bikbik, klokke fra daniel wellington, bag fra tenerife

 

Hva syntes dere om dagens antrekk?

GÅRSDAGENS ANTREKK

Hei! I dag er det 1 mars allerede, jesus så fort tiden går sier jeg bare! Skal bruke søndagen på å slappe av litt. Har akkurat sett på litt youtube videoer, derimot sminkevideoer for å være nøyaktig. Her har dere forresten gårsdagens antrekk når jeg og pappa dro til Sverige. Håper dere får en fin søndag!
Sko fra en butikk i Spania, bukse fra dr denim, skjorte fra hm, t-skjorte fra monki , skinnjakke fra mango

 

Hva syntes dere om dagens antrekk?

DAGENS ANTREKK 27.02.15

Heihei! Nå er det endelig helg igjen! Uken har gått så fort syntes jeg, så håper helgen går sakte fordi denne uken så har det vært mye jobbing på jobben. Skal slappe av i dag, til Sverige i morgen med pappa og på søndag, har jeg ingen planer ennå. Pleier som regel å bare slappe av på søndager men har veldig lyst til å gjøre noe denne søndagen. 

I kveld skal jeg spise taco, namnam! Taco hører liksom til fredager syntes jeg, selv om jeg ikke spiser det så ofte. Var også flink jente som tok bilder for dere ute i dag, må variere bloggingen litt sånn at det ikke blir for mye ferie bilder.

bukse fra dr denim, jakke fra bik bok, klokke fra daniel wellington, t-skjorte fra mango
God helg alle fine! Hva syntes dere om antrekket?

ANTREKK: MICKEY MOUSE

Hei, og god helg! Veldig godt med noen fridager nå fordi jeg ikke har vært helt i form de siste dagene. Mine planer er å slappe av, og på søndag skal jeg i bursdag og til en venninne antageligvis. På skolen i dag så søkte vi om lærlingplass, så gleder meg til hvor jeg ender opp etter sommerferien, litt nervøs også.


Sko fra converse, bukse fra dr denim, hettegenser fra sheinside

 

Så dette var dagens antrekk, nå er den svarte buksen byttet ut med en god og deilig joggebukse. Senere i kveld skal jeg lage hjemmelaget pizza, det er så godt. Og nå snart skal jeg fortsette å se videre på body of proof, helt avhengig haha.

 

Hva skal dere denne helgen? Syntes om antrekket?

DAGENS ANTREKK 03.02.15
sko fra nelly.com, bukse fra dr denim, jakke fra sheinside, t-skjorte fra monki, skjerf & skinnjakke fra cubus

 

Hva syntes dere om antrekket?

DAGENS ANTREKK 27.01.15

Hei! Nå er vi godt i gang med en ny uke. I går så var det min første praksis dag etter jul, og jeg begynte ikke før kl.10.00, som var kjempe deilig. Gjorde ikke så mye, fikk mye informasjon selv om jeg har vært på den samme avdelingen før jul. Fikk dra hjem kl.14.00, og så dro jeg til Maria senere på dagen.

I dag startet tirsdagen med gym, nærmere sagt styrketrening. For å si det sånn, benene mine er helt pudding for øyeblikket men det går vel forhåpentligvis over. Skal ut i praksis i morgen kveld, så får håpe jeg ikke er støl eller noe sånt da. 

Vi har egentlig praksisdager på mandag, onsdag og torsdag men dette halvåret etter jul har jeg litt variasjon sånn som vi hadde det halveåret før jul, selv om vi ikke trenger det. Altså, vi må ikke ha kveldsvakter og helgevakter men jeg skal følge veilederen min sin turnus, så da blir det litt variasjon. Skal jobbe helgen som kommer, litt surt ettersom at jeg tenkte å legge litt planer for den helgen, men siden jeg jobber helg så har jeg fri på torsdag og mandag. Det er deilig!
sko fra eurosko, jumpsuit & jakke fra bik bok, skjerf fra cubus

 

Det var veldig mye praksis snakk, men håper dere får en fin tirsdag allihopa! Hva syntes dere?

gårdagens antrekk

(armen min så idiotisk ut på høyre bilde men fjernkontrollen ville ikke ta bilde med en gang haha)
sko fra eurosko, bukse fra dr denim, topp & jakke fra bik bok

 

Hva syntes dere om antrekket?

dagens antrekk 14.01.15
sko fra dr martens, bukse fra dr denim, jakke med vest fra sheinside, genser fra bikbok

 

Helt enkelt men hva syntes dere?

dagens antrekk 09.01.15

Hei, er dere klare for helg? Det er i hvert fall jeg! Er så godt å kunne slappe av i noen dager før jeg er tilbake på skolebenken. Denne helgen trenger jeg virkelig, har sovet dårlig i det siste, og da blir jeg veldig trøtt og sliten. Vi har ikke gjort så utrolig mye på skolen i dag egentlig. Fikk vite terminkarakteren i norsk og så avsluttet vi dagen ved å høre på et fordrag om helsa våres.I morgen skal jeg og pappa til Sverige, og jeg skal kjøre! Ugh, gruer meg litt ettersom at jeg aldri har kjørt dit selv men gleder meg også for jeg liker å kjøre langt. Skal kjøpe meg balsam og shampo siden jeg begynner å gå tom for det. Husker jeg snakket om at jeg skulle gi en omtale av de produktene, så det kan jeg jo gjøre når jeg har kjøpt nye. 

sko fra eurosko, bukse fra dr denim, jakke fra sheinside, genser fra cubus, smykke fra (?), veske fra michael kors 

 

 

Så håper dere får en fin helg! Syntes om antrekket? Hva skal du denne helga?

dagens antrekk 05.01.15
sko fra converse, skjørt fra hm, skjorte fra hm, skinnjakke fra cubus, skjerf fra cubus

 

Ha en fin dag! Hva syntes dere om antrekket?

antrekket for julaften

(den gull detaljen skal egentlig være bak på ryggen men på bildene så lurte den seg heller frem, stygt men orka ikke å ta nye bilder haha)


kjole fra bik bok, sko fra eurosko, smykke fra husker ikke

 

Hva hadde dere på?

gårsdagens antrekk

Hei! Denne helgen har faktisk vært egentlig veldig bra syntes jeg. På fredag så var jeg med alle helse klassene på bowling, og det var veldig moro egentlig selvom det gikk litt dårligere for meg på den andre runden, haha. Og i går så var jeg hos Maria fordi hun skal snart dra opp i Nord og feire jul der. Så i morgen blir den siste dagen jeg får sett henne før hun drar, men heldigvis så kommer hun hjem igjen. 

Og i dag skal jeg bli med pappa for å levere noen gaver rundt omkring. Mildt sagt, jeg skal kjøre, så det blir vel heller han som blir med meg. Og resten av søndagen skal bli brukt på ingenting. Av en eller annen grunn så føles det ut som at jeg har juleferie nå, selvom min siste skoledag er i morgen, men det blir jo ikke akkurat den lengste skoledagen. Juleferien tok jeg nok på forskudd for nå er jeg virkelig klar for litt ferie. Har vært mye skolearbeid de siste ukene, så det blir godt å bare kunne slappe av og være med familien.

sko fra eurosko, cardigan fra bik bok, skjørt fra bik bok, topp fra bik bok, smykke fra (husker ikke)

 

Hva syntes dere om antrekket?

dagens antrekk 27.10.14
sko fra eurosko, bukse fra dr denim, jakke fra vero moda, t-skjorte fra hm, skjerf fra cubus

 

Hva syntes dere om antrekket?

dagens antrekk 15.10.14

Hei på dere! Idag var klassen min og en annen klasse på hjelpemiddelmesse i Oslo. Vi dro kl 10.00 men var der ikke før 11.45 ca, og dro hjem 14.00. Vi kunne ikke være der for lenge fordi vi måtte rekke tilbake til bussene som går fra skolen (ikke jeg da, kjører selv). Var mye lærerikt på messen, og mye spennende ting som skjedde. Noe jeg og Maria likte best var Service hundene som hjelper de som sitter i rullestol eller de som har en annen sykdom, så de viste oss ulike øvelser som hundene hadde lært.

Alltid når man er på messer så ender man opp med å ta med noe hjem. Som f.eks idag fikk jeg med meg drops, kulepenn, lepomade, belastningspute (en mini liten en) og en sånn hals man kan ha rundt i halsen eller på hodet, husker ikke hva det heter.


sko fra eurosko, bukse fra dr denim, hettegenser fra cubus, militær jakke fra urban outfitters

 

Hva syntes du om antrekket?

dagens antrekk 06.10.14

Tusen takk for alle kommentarene om håret mitt i forrige innlegg! Blir så glaaaad
Eurosko - sko Gina Tricot - bukse (klippet litt for mye hull) X Compan - genser Cubus - genser & skinnjakke

 

Hva syntes dere?

gårsdagens antrekk


converse - sko dr denim - bukse sheinside - topp carlings - skjorte miss selfridge - smykke

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 22.09.14

Etter en bra helg så startet jeg uken i praksis. Vært sliten i hele dag men dagen gikk fortere enn jeg trodde, så var godt å komme hjem. Skal tilbringe dagen min med ansiktet i samfunnsfagboka, for imorra har jeg prøve.. 

Spiste god mat når jeg kom hjem, så det er utrolig deilig å kunne slappe av litt etter en dag med mye gåing og arbeidsoppgaver. Tror jeg stikker turen ut i kveld for å jogge litt selvom det er skikkelig kaldt og blåser utrolig mye. Når jeg kjører moped så føles det ut som at jeg blir nesten feid ut av veien pga vinden, skikkelig ekkelt.

Men, håper dere får en fin dag videre!
dr martens - sko  bik bok - bukse mango - topp hm - jakke cubus - skjerf

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 03.09.14


hm - genser sheinside - skjorte dr denim - bukse dr martens - sko

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 28.08.14

Hei! Skoledagen idag føltes ut som en slow motion film.. Var så sliten at jeg helst ville dra hjem, men stakk turen til Askim like etter skolen for å kjøpe gave. Kjøpte en ting til meg også, body spray av alle ting. Lukta godt da, haha.

Ble med pappa til bensinstasjonen med valpen for å fylle på bensin i noen kanner, og nå sitter jeg her å lurer på hva jeg egentlig skriver. Skal gjøre litt lekser etterpå, og deretter bare slappe av. 
vans - sko bik bok - bukse og topp hm - jakke

 

Syntes om antrekket?

dagens antrekk 25.08.14

Hei! Kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden. Har vært en skikkelig rolig skoledag, vi har bare sittet i klasserommet uten å gjøre noe og på slutten så lagde vi vafler. Fikk endelig ræva mi igang til å ta litt bilder for dere, selvom det faktisk regnet litt haha.

Skal til frisøren idag, gruer meg litt fordi jeg vil ikke bli misfornøyd som jeg har blitt et par ganger før der. Aner egentlig ikke hvorfor jeg forsetter å bestille time der, men får gi dem en sjanse igjen.. Viser dere resultatet om jeg er fornøyd men dere kommer vel til å få se det uansett, kan jo ikke skjule det akkurat. 
jallabutikk - obey genser dr denim - bukse hm - skjorte sheinside - jakke converse - sko

 

Syntes om antrekket?

kveldens antrekk 20.07.14


bik bok - topp & skjørt hm - jakke

 

Hva syntes dere?

sverige soon

Hei fine folk! Om ikke så lenge så skal jeg og pappa en tur til Sverige. Imens han er i Årjäng, så skal jeg være på det nye senteret for å titte litt. For ikke så lenge siden så var jeg ute å tok noen bilder. Sola har endelig kommet tilbake etter et par overskyet dager og litt regn. Tok på meg den nye shortsen mens jeg tok bildene men tok på meg en svart olabukse nå som jeg skal til Sverige. Kjøpte meg et par nye sko igår, de svarte ser dere på bildene under og noen nye hæler som jeg skal vise senere. De er så fine!
eurosko - sko hm - shorts monki - t-skjorte zara - skjorte 

 

Deres planer for dagen?

dagens antrekk 30.06.14
bik bok - topp dr denim - bukse converse - sko hm - jakke

 

Hva syntes dere?

the bitches and Ole

1HSFB - The bitches and Ole

Har hatt en så koselig dag idag med klassen og våre to beste lærere. Vi startet dagen kl 10 idag, så da kunne jeg sove litt lenger. Deretter så skulle vi ta et klassebilde som ble tatt med kameraet mitt, vi skulle også gi et bilde hver til lærerne som et minne. Vi spilte vollyball, som var kjempe moro. Og senere på dagen så dro vi på Campino for å spise pizza. 

Har fri i morgen og på fredag, så det blir langhelg for meg. Kjempe deilig! På mandag så skal jeg en liten tur på skolen for å høre om jeg kom opp i matte eller naturfag muntlig eksamen, og deretter så har jeg fri frem til fredag som er siste dagen. Da skal vi få karakterkortet og så er det sommerferie. Det blir kjempe deilig etter det første året på vgs som har gått kjempe fort.

Tenkte å se på litt filmer nå, så her er dagens antrekk.
vero moda - jakke bik bok - jumpsuit vans - sko

 

Syntes om antrekket?

dagens antrekk 04.06.14

Ble en veldig kort dag på skolen idag siden jeg hadde flerfaglig idag. Gikk helt greit og ble ganske fornøyd med karakterene jeg fikk. Jeg er ikke i form idag, så skal bare slappe av mens jeg ser på episoder av pretty little liars. Har blitt så hekta av den serien at jeg ikke klarer å slutte å se på den! Her er dagens antrekk som ikke ble sittende lenge på siden jeg tok på meg joggebuksa med en gang jeg kom hjem, haha.
sheinside - jakke carlings - topp bik bok - skjørt dr martens - sko cubus - smykke (tror jeg?)

 

Hva syntes dere om antrekket?

dagens antrekk 29.05.14

Er super deilig å ha fri fra skolen idag selvom jeg ikke har helt fri fra skoleoppgaver. Må gjøre ferdig en engelsk presentasjon idag fordi det kan hende jeg skal fremføre imorra, vi har ikke trekt ut hvem i klassen som skal fremføre først. Jeg har også flerfaglig prøve som jeg må øve til. Er ikke mange dagene til jeg skal sitte sammen med læreren i 20 minutter å snakke om 3 forskjellige temaer. Idag får vi besøk av søstra mi, mannen hennes og tantebarna mine. Så da skal vi kose oss med vafler og jordbær. 


converse - sko nastygal - shorts hm - genser & smykke

 

Dine planer for dagen? Syntes om antrekket?

dagens antrekk 25.05.14


vans - sko nelly - kjole sheinside - jakke

dagens antrekk 22.05.14

Hei! Idag er det sykt varmt ute men det er så deilig, fordi nå er det et tegn på at sommeren endelig starter. Gud som jeg gleder meg til 2 måneder fri fra skolen, som jeg kan nyte med venner og familie. Gleder meg ekstra mye til sydenturen jeg skal på, åhhh!

Skal drive med skolejobbing resten av kvelden, fordi jeg må forberede meg til Flerfaglig prøve som skal fremføres muntlig. Har vært gjennom det en gang før og da gikk det bra, så håper det går like bra denne gangen. 

Men jeg får vel nesten starte med det nå, så håper dere får en fin dag videre.


bik bok - topp & skjørt sheinside - jakke converse - sko

 

Hva syntes dere om antrekket?

dagens antrekk 21.03.14
cubus - bukse & skjerf converse - sko vero moda - jakke

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 20.03.14


converse - sko cubus - bukse & skjerf hm - t-skjorte vero moda - jakke

 

Hva syntes dere om antrekket?

dagens antrekk 24.02.14

(verdens styggeste brett på skjorta, blææh)

Lenge siden jeg har lagt ut antrekk nå, så tenkte jeg likeså kunne gjøre det idag. Tok bildene kjapt, så de ble ikke så fine men det blåser ute i tillegg, så jeg ville ikke stå ute i evigheter bare fordi håret mitt blåste i alle kanter. 

Hadde første skoledag etter ferien idag, og det var egentlig ganske greit å komme tilbake men skulle gjerne vært hjemme istedenfor. Hadde også litt feber idag, noe jeg også hadde hele helga. Så kroppen følte seg ikke bra men humøret var på topp, haha.


dr martens - sko cubus - bukse bik bok - skjorte helly hansen - jakke

 

Resten av dagen går vel til litt lekser, noe jeg ikke trenger å stresse med pga jeg har 2 uker på meg. Ellers, så blir det vel bare å slappe av men først skal jeg fikse meg litt mat. Håper dere får en super mandag videre!

Synes om antrekket?

dagens antrekk 09.01.14
dr denim - bukse carlings - topp hm - jakke & hals

 

Åå uff! Nå er det virkelig lenge siden jeg har blogget, eller noen dager siden men alikevel så har jeg litt "dårlig" samvittighet for at jeg ikke har oppdatert så mye. Skriver aldri noe spesielt her uansett.. Denne skoleuka har faktisk gått veldig bra selvom jeg har vært skikkelig sliten, har jo liksom snudd døgnet opp ned. Skal prøve å blogge bedre igjen nå, men vil ikke love noe for er dager der jeg heller vil bruke tiden min på noe annet enn bloggen, og det håper jeg dere skjønner. Men ellers så håper jeg dere har hatt en fin uke så langt, og håper dere forsatt har en fin dag videre!

 

Synes om antrekket?

dagens antrekk 19.12.13

Idag har jeg flerfaglig kl.13.10 som jeg egentlig ikke gruer meg til så mye. Håper bare det går bra, for vi skal trekke 1 tema fra 3 forskjellige fag, og så får vi 20 minutter til å forbedre oss. Men dette skal nok gå i boks, eller så er det virkelig døden som intreffer hos meg idag.. Etter skolen så skjer det ikke mye, skal kjøpe litt julegaver og bursdagsgave til mamma tenker jeg meg. Mamma har bursdag før julaften, så det er litt stas. Alltid stas med bursdager da men.
dr martens - sko nastygal - blondeshorts bik bok - genser gina tricot - skjerf?

 

Hva syntes dere?

antrekk fra november

Har kommet et stykke ut i desember nå, men alikevel så tenkte jeg at jeg kunne legge ut antrekkene fra november. Den måneden syntes jeg faktisk at jeg var ganske flink med å legge ut antrekk. Desember blir nok helt motsatt. Nå skal jeg se film og slappe av, fordi jeg har nesten ikke sovet noe idag. Ha en fin søndag dere! 

Hvilket likte du best?

dagens antrekk 28.11.13
sheinside - genser indiska - hals dr denim - bukse dr martens - sko

 

Hva syntes dere om antrekket?

dagens antrekk 21.11.13

Fint hår som stikker ut ja.. Håper alle har hatt en fin skoledag eller arbeidsdag. Jeg har ihvertfall hatt en fin og grei dag utenom litt ubehag ved tarmene. Senere på dagen så skal jeg til Erik, blir koselig å være med han igjen, savner en skikkelig bamseklem fra han nå. Jeg kommer til å legge ut et innlegg senere idag, tar med meg macen til Erik for da kan jeg blogge en gang til idag. Håper dere forsatt får en fin dag videre, vi preikas!


lindex - topp hm - jakke cubus - bukse ugg australia - sko indiska - hals

 

Hva syntes dere om antrekket?

dagens antrekk 18.11.13

Skoledagen er over, og det er sykt deilig å komme hjem nå. Men har et skikkelig problem, har så lyst til å spise på et eller annet, men jeg kan ikke fordi jeg skal på sykehuset imorra, og i kveld kl. 18.00 så skal jeg drikke noe som skal gjøre at tarmene mine blir tømt. Er så typisk at når jeg ikke kan spise, så vil jeg spise og når jeg kan spise, så vil jeg ikke spise. Klarer meg nok, men kommer sikkert til å bli skikkelig gæren. Eller vent, det er jeg fra før av.

Håper dere får en fin dag videre!
hm - genser cubus - bukse dr martens - sko ? - skjorte

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 16.11.13

Idag har jeg vært skikkelig sliten men ble mye bedre når jeg bare fikk ræva i gir. Startet dagen med en dusj, og så ordnet jeg meg og deretter, så gikk jeg ut for å ta noen bilder. Idag kommer Erik, for han skal sove over. Tenker meg at vi kommer til å se på noen filmer og bare kose oss. Men nå får jeg ta meg litt mat før magen skriker.

Ha en fin lørdag alle sammen!


dr martens - sko dr denim - bukse hm - jakke cubus - skinnjakke bik bok - topp pieces - hals

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 14.11.13

Har hatt en ganske bra dag idag egentlig. Kom hjem og gikk rett ut i regnet for å ta noen bilder til dere, men plasserte en stjerne foran trynet mitt for ingen av bildene ble så fine idag, noe dem aldri er uansett.. Senere på dagen så får jeg besøk av mine kjære gullklump, det blir koselig. Snart er det helg igjen, noe som blir veldig daiilig.

Dere får ha en super fin torsdag videre!


hm - skjørt & genser dr martens - sko 

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 05.11.13

Hei dere! Nå skal jeg begynne å skjerpe meg litt med denne bloggingen. Har vært ute å tatt noen bilder til dere. Har også fått en ny utejakke som er så fiiin, skal vise den senere. Får besøk senere idag, så får se om jeg kommer til å blogge i kveld, skal prøve ihvertfall.

Håper dere får en fin dag!
hm - genser new yorker - skjorte cubus - bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 01.11.13

Nå er det endelig helg og nå snart så skal jeg til Madelen sammen med noen andre folk. Blir kjempe koselig, og jeg kommer nok ikke hjem før i natt en eller annen gang. Så nå skal jeg bare pakke litt og så skal jeg vel ta turen opp til ho. Blir dessverre ikke så mye blogging idag heller..


gina tricot - hals bik bok - genser dr denim - bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

antrekk fra oktober 

Hvilket likte du best?

dagens antrekk 29.10.13

Er utrolig deilig at skoledagen endelig er over, og senere kommer Erik en tur. Igår blogget jeg ikke fordi jeg ble med han rett hjem fra skolen og var der til utover 9. Imorra er det ut i praksis som blir veldig greit igrunn, og torsdagen skal jeg være hjemme. Men skal jobbe fordi jeg skal samle inn penger til OD, eller hva de kalles. Og til helga så blir det å være med venner. Her er antrekket jeg hadde på meg idag:
gina tricot - hals hm - jakke jalla butikk - topp cubus - bukse converse - sko

 

Hva synes dere?

dagens antrekk 21.10.13

Heii! Overlevde denne mandagen veldig fint, selvom jeg hadde veldig lyst til å duppe av i engelsk timen, haha. Etterpå kommer Erik, og da skal vi ta noen bilder tenker jeg meg. Mamma ville ha noen bilder av oss. Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg hadde på meg idag, for jeg har ikke noe spesielt å skrive om for øyeblikket. 
cubus - bukse, t-skjorte & hettevest bik bok - skjorte gina tricot - hals converse - sko

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 16.10.13

Hei! Har ikke blogget så bra i det siste fordi jeg rett og slett ikke har giddet eller orket det. Igår var jeg hos Madelen, senere idag så skal jeg til Erik. Nesten om en halvtime, så jeg må kjappe meg nå. Har noen ting å gjøre før jeg går opp til han.

Her er det jeg hadde på meg idag, enjoy.


gina tricot - hals? vero moda - genser cubus - bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 09.10.13
cubus - skjorte & t-skjorte gina tricot - hals dr denim - bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 07.10.13

Var første skoledag idag, og jeg har vært så sliten i hele dag. Så dagen var ikke helt bra igrunn, men alle har vel noen sånne dager også. Idag har jeg ingen planer, så da skal jeg vel bare slappe av og se hva resten av dagen bringer.

Tok noen bilder til dere idag, so here u go.
cubus - bukse & jakke gina tricot - hals bik bok - skjorte converse - sko

 

Syntes om antrekket?

antrekk fra september

 

Hva synes dere om antrekkene?

dagens antrekk 30.09.13

Hei søte lesere!

Idag er det mandag, ny uke og nye muligheter. Denne uka her så blir det en del for meg, mer enn vanlig ihvertfall. Idag og imorra skal jeg være med Erik, på torsdag skal jeg til legen for å ta enda mer prøver. Og i helga så skal jeg kanskje på Tusenfryd med Madelen, så dette blir en veldig bra uke.

Her er antrekket jeg hadde på meg en liten stund før jeg skiftet igjen, men tenkte at jeg likevel kunne legge det ut.
bik bok - beanie carlings - skjorte converse - sko cubus - vest hm - topp dr denim - bukse

 

Hva syntes dere om antrekket da?

dagens antrekk 25.09.13

Sen blogging idag fordi etter skolen så tok jeg bilder og dro rett til Erik siden han har vært hjemme fra skolen idag fordi han har skadet benet sitt. Han og en kamerat kjørte sammen og i et lite øyeblikk så tittet Erik til siden og før han fikk reagert så hadde allerede kameraten bråbremset fordi han trodde han så noen han kjente, og da kjørte Erik rett i rumpa på han andre. Det førte til at Erik må gå på krykker til benet har blitt bedre igjen. Kjedelig at det måtte skje nå men en eller annen gang måtte det skje noe sånt også.


cubus - t-skjorte bik bok - jakke converse - sko gina tricot - hals dr denim - bukse

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 23.09.13

Hei fininger! Sluttet en time før idag men så skulle jeg og mamma innom en minibank for å ta ut litt penger. I kveld så skal jeg til Erik, fordi lillebroren hans har burdag, og han ville at jeg skulle komme. Og det var bare så utrolig søtt, så da må jeg komme. Uansett så er det utrolig koselig å være der, så da sier jeg ikke neitakk til det.

Håper jeg klarer å holde meg i form ettersom at jeg har vært litt dårlig i det siste, pga en utrolig svimmelhet som gjør at alt går rundt. Men ellers så er alt tipp topp, her er det jeg hadde på meg idag.


bik bok - genser & bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 19.09.13
hm - genser indiska - hals cubus - bukse eurosko - sko(?)

 

Hva synes dere?

dagens antrekk 14.09.13

Hei! Nå er det lørdag og planene er ikke så store. Skal drive med en innlevering og så skal jeg kanskje på kino med Madelen, men ho er ikke sikker på om ho kan fordi hun skal pusse opp rommet. Hvis ikke jeg skal dra på kino, så ser jeg på noen filmer her hjemme. Like koselig det! 


sheinside - genser dr denim - bukse økonomi sko - sko(?) gina tricot - hals

 

Når jeg våknet idag, så ble jeg skikkelig skremt fordi det lå en skikkelig stor edderkopp på gulvet, og jeg HATER edderkopper. Så når jeg skulle forbi den, så krabba jeg over sofaen, haha. Jeg hadde vinduet oppe i hele natt, glemte å lukke det igår etter Erik var her, så da derfor kommer jo alle insektene inn på besøk hos meg. 

 

Synes om antrekket? 

dagens antrekk 13.09.13

Nå er det endelig helg, og jeg tipper den blir skikkelig bra. Idag kommer Erik, og imorra så skal jeg og Madelen kanskje på kino, og jeg skal kanskje en tur til ho før det eller noe sånt. Ellers så blir det å slappe av på søndag. Idag har jeg vært så sykt svimmel, er det ennå og det er ikke gøy i det hele tatt, er sikkelig ubehagelig.

Dette hadde jeg på meg idag.


sheinside - genser dr denim - bukse converse - sko

 

Hva synes dere?

gårsdagens antrekk
zara - skjorte dr denim - bukse bik bok - singlett

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 04.09.13

Hey! Syntes skoledagen idag har gått så sakte, men deilig å være hjemme nå uansett. Når jeg kom hjem, så gikk jeg rett ut igjen med stativ og kamera. Og nå skal jeg spise snart, og så får jeg se hva resten av dagen bringer. Imorra skal jeg på mopedkurs igjen, siste dagen, så da får jeg nyte det ekstra mye. Er veldig gøy å kjøre i trafikken, så det som mangler er at jeg skal fylle 16 og så er det å ta lappen.

Her er antrekket for onsdagen.


cubus - bukse sheinside - genser converse - sko

 

Hva syntes dere om antrekket?

antrekk fra august

 

Hvilket likte du best?

Dagens antrekk 27.08.13

Hei! Fikk ikke blogget igår pga jeg var mopedkurs fra 16.00 til 19.00. Jeg slutter på skolen 15.20, så det var egentlig ikke vitsen at jeg dro hjem da. Og når jeg kom hjem så spiste jeg, dusjet osv. Idag er det tirsdag, og Erik kommer en tur etterpå. Dette er siste gangen jeg får vært med han før han drar på ferie som er på torsdag, kommer til å savne han  ♥ bik bok - hettegenser og topp dr denim - bukse converse - sko

 

Imorra er det mopedkurs igjen, så blir nok ingen blogging fra meg da heller. Blir en utrolig chill skoledag. Vi skal levere en oppgave og ha prøve, ikke så gøy men etter det så skal alle på Helse og Oppvekst grille og spille vollyball, kjempe kos!

Synes om antrekket?

Dagens antrekk 24.08.13

Startet lørdagen med å ta en varm dusj, og så skulle jeg rydde og støvsuge rommet mitt, for idag hadde vi besøk av søstra mi, mannes hennes og mine to tantebarn. Vi spiste en god meksikansk gryte som mamma har laget i stand. Utrolig koselig med familiebesøk. Men før de kom så fikk jeg tid til å ta bilder av antrekket mitt, men jeg ble plutselig veldig fotogen så jeg tok litt flere bilder enn det jeg viser her i dette innlegget. De andre bildene kommer nok senere. Dette har jeg på meg idag ihvertfall.hm - genser dr denim - bukse converse - sko cubus - smykke

 

Hva synes dere om antrekket?

Dagens antrekk 20.08.13

Hei! Igår blogget jeg ikke fordi jeg og Erik skulle på Måsan, men det var så kjedelig, så vi kjørte heller med firhjulingen litt rundt omkring. Shiiit gøy! Jeg hadde første skoledag igår, og jeg er fornøyd med lærer og klasse. Vi sluttet litt rundt halv 12 igår, så jeg og Maria stakk for å kjøpe kebab i Mysen. 

På skolen idag gjorde vi ikke så veldig mye. Vi tok bilde, så sikkert ut som et troll. Og så fikk vi pc + sekk. Men nå har jeg ikke mer å oppdatere om, så jeg viser dere dagens antrekk. Here u go!
converse - sko pieces - bukse bik bok - topp carlings - skjorte

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 16.08.13

Hei dere! Nå er det bare 3 dager igjen av sommerferien. Blir egentlig litt godt å se vennene mine igjen. Idag regner det skikkelig, og det kommer vel til å regne resten av dagen også. Kanskje jeg setter meg godt ned i sofaen og ser på noen filmer utover dagen. Et eller annet finner jeg vel på. Men før det begynte å regne, så fikk jeg tatt noen bilder av hva jeg har på meg idag.

bik bok - skjorte gina tricot - hals cubus - bukse random butikk - solbriller

 

Jeg har forresten farget håret mitt lysere igjen. Denne gangen syntes det litt mer, og jeg ble fornøyd!

Synes om antrekket?

dagens antrekk 11.08.13

Kom hjem fra bursdagen for ikke så lenge siden. Var kjempe koselig, og det var veldig god mat også. Stakk rett ut for å ta bilder når jeg kom hjem, før det kanskje begynte å regne pga her tordner det litt. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, håper dere får en fin kveld. Dette hadde jeg på meg i bursdagen. Forresten, redigeringen gjorde meg så utrolig hvit, men det får gå. Hvit blir jeg etter hvert uansett så.
converse - sko dr denim - bukse cubus - topp og smykke vero moda - jakke

 

Ka syntes dere?

Dagens antrekk 07.08.13

I sta var jeg på Obs for å kjøpe bursdagsgave til pappa, fordi han har bursdag imorra. Hentet også en pakke fra junkyard, jeg har kjøpt ny sekk, noe jeg også trengte til skolestart. Kan vel vise den senere. Idag er det vel enda en kjedelig dag for meg, kanskje jeg finner på et eller annet etter hvert. Dette har jeg på meg idagcubus - bukse, smykke og topp hm - jakke converse - sko

 

Hva synes dere?

dagens antrekk 04.08.13Idag er det faktisk litt fint vær her, har ingen planer om å være ute. Har faktisk ingen planer i det hele tatt. Sorry for sen blogging, men jeg har sovet, så dusja jeg og så måtte jeg fikse meg, og så gikk jeg ut for å ta bilder til dere. Og nå har jeg sittet her en stund å redigert alle sammen.

Dette er dagens antrekk fra meii.
snapback fra jallabutikk i Mallorca skjorte fra carlings t-skjorte fra bik bok sko fra junkyard bukse fra cubus

 

Hva synes dere?

antrekk fra juli

Denne måneden så har det vært lite med antrekk på bloggen. Alt for lite synes nå jeg, så jeg skal prøve å bli bedre. På de siste to bildene så ser man iallefall på hvilket av dem som ble tatt etter jeg var på ferie i Mallorca, haha.

 

Hvilket av antrekkene likte du best?

Dagens antrekk 23.07.13

Hei alle dere nydeligheter ♥ Idag skjer det ikke stort mye for meg. Jeg og mamma skal en tur på Jysk etter jeg har blogget ferdig. Vi skal se på ny sofa som jeg skal ha rommet mitt når det endelig er ferdig, og det er ikke lenge til nå. Vi har bare gulvet igjen. Åguud, gleder meg masse! 

Igår var jeg forresten på Riseberg MC, for tro hva jeg skulle gjøre der. Neida, jeg så på scooter og jeg visste hvem jeg ville ha men jeg endte opp med en annen en. Dere får se når den står i gårdsplassen våres her i Slitu, haha 

Dette er antrekket for idag. Og ja, vi har fint vær men jeg går i bukse fordi jeg ikke vet hvem shorts jeg skal ha på meg. Litt av et problem.
random butikk - topp og solbriller hm - jakke dr denim - bukse

 

Synes om antrekket?

antrekk fra juni

Kommer skikkelig sent men bedre sent enn aldri.Alle antrekkene utenom det første er tatt med det gamle speilreflekset mitt, Nikon D3100. Og jeg ser nå at Canon eos 600d (som det første antrekket er tatt med) er så mye bedre. Men, hvilket antrekk likte du best? 

Dagens antrekk 12.07.13
cubus - t-skjorte bik bok - shorts økonomisko - sko

 

Synes om det enkle antrekket?

one day leftHalv 4 i natt så drar jeg hjemmefra og setter turen mot Gardemoen, og så sitter jeg på flyet til Mallorca. Tror flyet vårt går rundt 7, og da er jeg bare 3 timer unna det herlige og varme stedet. Gleder meg sykt mye, men kommer til å savne Erik noe så inn i granskauen..

Heldigvis så kommer han idag, så da får jeg iallefall sett han før jeg stikker bort en uke. Tror ikke det blir så stort med søvn i natt heller, men får vel prøve å sove litt. Antrekket jeg drar i, er dette:


dr denim - bukse hm - jakke gina tricot - t-skjorte økonomisko - sko

 

Synes om antrekket?

dagens antrekk 30.06.13Heihei fininger! Idag kommer Erik ned en tur, han kommer imorra også. Noen dager siden jeg så han, så det blir fint å se han igjen. Jeg drar til Mallorca om 2 dager, det er helt utrolig, gått sykt fort. Jeg drar mandags natt, og jeg er ganske sikker på at det blir blogging der nede, har med meg macen. Så det blir oppdateringer fra meg i Mallorca, skal prøve å blogge så ofte som jeg kan men når jeg er på ferie, så er det ikke det eneste jeg tenker på.

Håper dere får en strålende fin dag videre, og idag har jeg på meg dette. Må si at jeg virkelig elsker fjernkontrollen min, den kommer til å brukes mye!


converse - sko hm - jakke og topp dr denim - bukse

 

Hva synes dere om antrekket?

gårsdagens antrekk

Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg hadde på meg i starten av dagen igår før jeg skiftet til en annen genser. Forresten, igår bestilte jeg nytt kamera og 2 objektiver, gleder meg super masse til jeg får det!


bik bok - bukse og genser converse - sko new yorker - vest (klippet)

 

Hva synes dere om antrekket?

Dagens antrekk 21.06.13

Det ble litt finere vær i sta, og da brukte jeg tiden på å ta noen bilder ute. Om ca 3 kvarter, så skal jeg på kino med Erik. Vi skal se After Earth, blir nok veldig morsomt. Lurer på hvordan det blir for meg med tett nese som renner hele tiden. Ha en fin kveld videre da søtinger!
primark - bukse bik bok - hettegenser

 

Synes om antrekket? Har du sett After Earth eller skal du?

Dagens antrekk 18.06.13

GRATULERER MED LAPPEN PUSEN MIN 

Erik tok lappen idag, og endelig besto han. Ble så sykt gira når jeg fikk vite det. Sto på Go´Biten for jeg ventet på en baguette. Og når Daniel fortalte meg det, så begynte jeg bare "Kan den baguetten bli ferdig snart", det sa jeg vel rundt 10 ganger.

Skal en tur opp til han etterpå, blir koselig det. Her er dagens antrekk:
bik bok - shorts cubus - topp

 

Synes om antrekket?

Dagens antrekk 13.06.13


Bik bok - skjorte dr.denim - bukse

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 08.06.13Det er så deilig at sommeren endelig begynner å komme frem, for da kan man bade, spise is, gå i sommerklær, grille osv.. Et lite problem jeg har er når det kommer til hva jeg skal ha på meg når det er så varmt, idag tror jeg at jeg har bytta klær 5 ganger, men beholdt shortsen på meg, så toppene er problemet. Tror jeg trenger noen nye topper, men jeg endte opp med noe helt enkelt.

Idag får vi besøk av en vennine av mamma, samboeren hennes og Tim, en barndomsvenn av meg. Vi skal grille, så det blir nok koselig, og pluss at det er veldig lenge siden jeg har sett dem nå, så det var på tide. Det er forresten dem vi skal dra til Mallorca med, utenom samboeren. Så det er bare meg, mamma, Tim og Else, som ho heter. Fin historie.

Håper dere får en fin dag, og her er antrekket mitt for dagen (foreløpig).
Alt er fra bik bok.

Slet ikke bare med å finne ut hva jeg skulle ha på meg, men bildene ble jo ikke helt velykket heller. Det får gå. Dere må få se meg og min uprofosjonelle posering.

Synes om antrekket?

antrekk fra mai

Hvilket likte du best?

Dagens antrekk 24.05.13

Skal snart en tur til Sverige for å kjøpe inn litt godsaker til meg og Erik, for han skal overnatte her fra lørdag til søndag. Her er dagens antrekk, sorry for ræva bilder, men håret var ræva, alt var ræva..


bik bok - bukse nelly.com - t-skjorte økonomisko - sko

 

Hva synes dere?

kveldens antrekk 14.05.13

Idag har kjæresten min, Erik bursdag. Og rundt om 1 time så skal jeg opp der å "feire" dagen med hans familie. Gruer meg litt siden det blir første gang jeg ser så mange på en gang, men det går nok bra, de er så snille så.

Her er antrekket jeg skal ha på meg:
bik bok - topp gina tricot - tube-bh cubus - bukse 

 

Hva synes dere? Gratulere Erik med dagen?

Dagens antrekk 10.05.13

Hey hey folkens! Idag har jeg enda en dag fri, og planene mine er heller ikke særlig store. Tok noen bilder til dere i sta, som dere ser under. Tenkte jeg burde ha litt flere antrekk innlegg enn det jeg har hatt før. Har ikke særlig mye å si nå, men nå skal jeg ete litt og så får jeg se hva dagen bringer. Her er antrekket for idag:
gina tricot - t-skjorte cubus - vest carlings - skjorte converse - sko dr denim - bukse

 

Hva synes dere?

dagens antrekk 05.05.13

Sorry enda en gang for dårlig blogging, men jeg kom hjem kl 10 igår, og da tenkte jeg at det kanskje ikke var vitsen at jeg begynte å redigere ukens spørsmåls videoen, og så legge den ut. Jeg legger den ut i kveld, og jeg LOVER det. Etterpå så skal jeg og pappa besøke onkelen min (broren til pappa), han ligger på Edwin Ruud, for gamle folk, og han har kreft nå, og det ender nok på slutten. Så da vil jeg bli med, for jeg har ikke hatt så god kontakt med han, noe som er dumt igrunn.


gina tricot - t-skjorte bik bok - bukse converse - sko

 

Dere får ha en fin søndag, og så blogges vi!

 

Synes om antrekket?

antrekk fra mars og april

Jeg glemte å legge ut antrekkene som hadde vært i Mars, og da tar jeg de med samme slengen som jeg legger ut antrekkene fra April.

Mars:

 

April:


 

I mars så har det ikke vært så stort med antrekk, men 4 er bedre enn ingenting vel? I april har jeg hatt litt flere antrekk, men jeg skal nok prøve å ha litt flere enn det jeg har hatt. Spørs om bare jeg orker å gå ut for å ta noen bilder av hva jeg har på meg. For noen ganger så blir bildene helt ræva, og da har jeg ikke motivasjon til å gå ut for å ta noen flere som kanskje også blir ræva. MEN, jeg skal prøve!

 

Hvilket antrekk likte du best fra mars og april?

Dagens antrekk 30.04.13

Nå er Maria her, og det er gøy som alltid. Vi skal øve på sånn engelsk skuespill, det er ikke gøy. Etter skolen idag så henta jeg 2 pakker, som jeg skal vise senere til dere. Imorra så har vi fri, og jeg tror Erik kommer ned en tur. Dere får ha en fin dag videre! Her er dagens antrekk..
primark - bukse og topp carlings - skjorte

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 25.04.13
gina tricot - shorts primark - tskjorte hm - jakke

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 22.04.13ikke se på trynet mitt.. eller det private stedet til bikkja...


bik bok - topp primark - jakke cubus - bukse

 

Synes om antrekket?

dagens antrekk 20.04.13 - fuck


sheinside - genser pieces - bukse økonomisko - sko

 

Hva synes dere?

dagens antrekk 04.04.13 - galaxy

Hallo søtinger!

Har vært en ganske grei dag idag. Har være chille timer, og det har egentlig vært helt greit for å si det sånn.

Hentet en pakke i det ene friminuttet. Kan vise dere hva som inneholdt pakken senere idag. Det er ikke noe jeg har kjøpt selv, har blitt sponset.

Skal sette meg litt ut snart, og så har jeg tenkt til å lese litt til nynorsktentamen imorra. Gruer meg sykt mye, har aldri gjort det før, men får håpe det går bra. Gud være med meg!


primark - bukse sheinside.com - genser

 

Synes om antrekket? Hva tror du pakken inneholder?

Dagens antrekk 02.04.13
Alt er fra bik bok.

 

Hva synes dere? Kommer en video senere idag!

Dagens antrekk 25.03.13

Nå snart skal jeg og pappa en liten tur til Sverige. Skal kjøpe litt energidrikk til da jeg skal til Maria i morra. Energi er vikitig vett, hehe.

Her er dagens antrekk.
bik bok - genser cubus - solbriller primark - bukse converse - sko indiska - skjerf hm - skinnjakke (gammel)

 

Hva synes dere?

 

 

Dagens antrekk 21.03.13
bik bok - genser converse - sko dr.denim - bukse

 

Hva syntes dere?

Dagens antrekk 19.03.13
Bik bok - skjorte gina tricot - skjerf primark - bukse

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 15.03.13

heihei.. (ser ut som jeg får krampe)


hm - genser nelly.com - shorts 

 

Hva syntes dere?

details
bik bok - bukse gina tricot - smykke og genser

 

Hva synes dere?

antrekk fra februar

 

Hvilket likte dere best?

Dagens antrekk 27.02.13
carlings - skjorte kappahl(?) - genser (pappa sin) primark - bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

Dagens antrekk 25.02.13
Alt er fra bik bok.

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 22.02.13


Cubus - skjorte primark - bukse eurosko - sko pieces - hals

 

Ble litt flere bilder denne gangen, var godt å være ute å ta bilder egentlig. Senere så skal jeg ned på lan, der Erik og mange andre gutter sitter å gamer. Gleder meg litt egentlig, selvom jeg har ikke så mye å gjøre der men koselig bare å være der forde.

 

Synes om antrekket?

Dagens antrekk 20.02.13


hm - blazer og t-skjorte primark - bukse topshop - ring

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 18.02.13


Topshop - bukse bik bok - genser converse - sko

 

Nå er Maria her, vi ligger i senga og hører på musikk. Vi har akkurat spist litt. Jeg spiste sushi og jeg filma mens jeg spiste, så det kommer en litt annerledes video denne uka. 

Ha en fin kveld videre!

 

Synes om antrekket?

Dagens antrekk 09.02.13

Idag skal jeg og Maria en tur til Askim, for jeg skal kjøpe noe til Erik. Håper ikke han leser dette..

Kan hende jeg kjøper noe til meg selv også men det er ikke derfor jeg er der for å si det sånn, så kanskje jeg viser innkjøp etterpå, hvis det blir noe.

Jeg fortalte ikke til dere at det var utedag for 10 klassingene i går.. Det var jo gøy det, egentlig ikke. Haha, og det var ikke gøy fordi jeg har øm rumpe etter å ha klatra ned en fjelltopp og da fikk jeg smelt ræva inn i veggen og ned på en hard landing. Pluss at jeg ble piska med en pinne, så jeg har faktisk en sånn kul etter der den personen piska. Så ræva mi var veldig blå i går, litt idag å men ikke like mye.

Så skadet jeg albuen min også inn i den fjellveggen, fikk bare et blåmerke som gjør litt vondt men ellers så går det supert. Pluss at jeg har litt vondt i knæra men aner ikke hvorfor. Jeg ble dynka 368119 ganger av Erik, snill kjæreste.

Her er dagens antrekk:

fine blåe sokker..


dr denim - bukse gina tricot - t-shorte hm - jakke

 

Jeg skal lage en ny header i løpet av helga, har blitt lei av den jeg har nå.

Hva syntes dere om antrekket? Hva skal dere idag?

Dagens antrekk 05.02.13
primark - jakke og topp bik bok - bukse nike - sko

 

Hadde ikke de skoa på skolen idag men siden jeg var ute å tok bilder av de, så tenkte jeg at jeg kunne vise antrekket med det samme og da gadd jeg ikke å bytte sko. 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 02.02.13

( buksa ble litt fucka her..)


converse - sko primark - bukse carlings - skjorte gina tricot - t-skjorte hettegenser (klippet til vest) - cubus

 

Jeg ser ut som et rasshøl på bildene. Håret er helt fucka, så sorry for dårlige bilder. 

Etterpå så kommer Maria en tur, blir nok koselig det. Nå sitter jeg her hjemme alene, fordi pappa er i Sverige. 

Ha en fin dag søtinger!

Synes om antrekket?

Antrekk fra januar 

Hvilket antrekk likte du best?

Dagens antrekk 28.01.13
Pieces - bukse gina tricot - genser new yorker - skjorte

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 23.01.13


outfitters nation - utejakke b-young - votter hm - jakke bik bok - topp primark - bukse eurosko - sko

 

Maria ble med meg hjem fra skolen idag. Vi har akkurat spist og nå hører vi på musikk. Etterpå skal vi lage en reklamefilm som vi driver med i norsken, kan legge den ut på bloggen når vi er helt ferdig med den.

Vi skal bare gjøre noe lekser først , bullshiiit.

Synes om antrekket?

Dagens antrekk 21.01.13
Carlings - t-shorte zara - skjorte bik bok - bukse eurosko - sko

 

Hva syntes dere?

Dagens antrekk 18.01.13
Monki - genser bik bok - bukse

 

Har nesten akkurat kommet hjem fra skolen. Fikk karakterkortet idag , ble ganske fornøyd men har gått ned noen karakterer. I kveld så skal jeg til Erik og så skal jeg sove over der til i morra, blir koselig det.

Nå skal jeg bare spise litt og så skal jeg pakke ned litt ting jeg skal ha med. Har med macen, så blogging blir det fordi han gamer og da kan jeg blogge , haha smart jeg..

Du skal i helga?

Dagens antrekk 15.01.13
Pieces - bukse converse - sko carlings - skjorte gina tricot - hals outfitters nation - jakke

 

Hva synes dere?

 

Dagens antrekk 11.01.13


indiska - hals primark - bukse bik bok - genser

Hva synes dere om antrekket?

Dagens antrekk 03.01.13

Idag var det første skoledag etter juleferien. Det var greit å komme tilbake på skolebenken , men jeg hadde ikke hatt noe i mot mer fri fra skolen. Idag var det en ganske chill dag men i morra blir det vel mer fag , bullshit.

Vi har ingen lekser da , så det er jeg glad for. Idag har jeg rett og slett ingen planer , skal kjede meg i hjel. Eller jeg finner nok på noe , må rydde inn noen klær i klesskapet osv.. Skal spille inn en video å, og så skal jeg redigere den.. OG så skal jeg legge den ut senere idag. Her er dagens antrekk..


Eurosko - sko hm - genser indiska - hals primark - bukse

 

Antrekk fra 2012

Tror jeg tok med de fleste av antrekkene.. og en ting jeg skal gjøre bedre i 2013 er å ta bedre antrekk bilder , for disse var bare ræva. Men man lærer av sine feil , haha. Og antrekkene er sentrert litt hvor som helst.Noe som falt i smak? ( weird spm)

 

Kveldens antrekk
Alt er fra hm.

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 26.12.12


bik bok - genser indiska - hals primark - bukse ugg - sko

 

Kl 12 idag så skal jeg en tur til Maria. Vi skal vel gjøre det vi alltid pleier å gjøre , spille og høre på musikk. Erik kommer en tur også , kos!

Idag våkna jeg tidlig for jeg fikk i sove mer , men jeg får prøve å holde meg våken hos Maria. Synes jeg har vært flink som gikk ut for å ta bilder idag , det var faktisk ikke kaldt ute. Og bildene ble jeg halveis fornøyd med. Måtte redigere for bildene hadde litt grånyanser. Men dere får ha en fin dag da søtiser 

Hva synes dere?

Kveldens antrekk
Alt er fra hm.

 

Pynter meg egentlig ikke så veldig idag , som dere ser.. Dere får ha en fin kveld med venner og familie.

God jul!

Hva synes dere om antrekket?

Dagens antrekk 22.12.12


bik bok - bukse new yorker - bluse hm - strikka genser

 

Idag skal jeg ned til Mysen en tur med Maria og Erik. But I got a problem!

Jeg er så støl i leggene etter ballet (tror jeg) for jeg dansa jo hele tiden , og nå kan jeg nesten ikke gå. Det gjør sykt vondt men jeg klarer meg.

Tenk at det er bare 2 dager til julaften , ååee gleder meg sykt mye! I morra skal vi på noe sånn julegrøt som det er hvert år hos broren min og familien der. Så det blir gøy det å. 

Hva skal dere idag da? Gleder du deg til jul?

Ballkjolen min

I kveld så er det juleball eller vinterball som det heter nå. Kjolen er fra asos hvis noen lurer på det , jeg skal også ha på meg svarte sko.

Noe som er litt dumt er at skoene er litt store , og så hater jeg sånne nylon strømper , de er så blææ.. Men for en kveld så må jeg nok kunne overleve det. 

Jeg kommer ikke hjem før kl 1 i kveld , så seint blir det.

Hva synes dere om kjolen?

Antrekk 18.12.12
Primark - bukse Carlings - skjorte Only - t-shorte Pieces - hals

 

Hva synes dere?

Antrekk 17.12.12
Bik Bok - bukse gina tricot - genser

 

En utrolig basic outfit , men hadde ikke noe annet å blogge om akkurat nå. Bildene ble dårlige , og jeg orka ikke å prøve å få de bedere. Det er mørkt ute og jeg er sliten. Skoledagen har vært kjedelig å men vi har ikke hatt vanlig skoledag , så det er bra. Nå skal jeg slappe av litt , så snakkes vi senere i kveld!

Hva synes dere om antrekket? Hva skal du idag?

Antrekk 13.12.12
Bik bok - bukse hm - genser new yorker - bluse converse - sko outfitters nation - jakke

Hva synes dere?

Tuesdayyy


Bik Bok - genser gina tricot - hals pieces - bukse

 

Har ingenting å gjøre idag , kjedelig igrunn men litt chill også. I morra har vi engelsk tentamen , kommer sikkert til å gå helt greit det. H-e-r-r-e-g-u-d jeg kjeder meg..

Hva skal dere idag?

Antrekk 10.12.12


Cubus - bukse hm - genser ? - skjorte ( vet ikke hvor den er fra)

Hva synes dere?

antrekk 06.12.12
primark - genser og bukse new yorker - vest ( avklippet skjorte?

 

Har vært en veldig chill og vanlig dag idag. I morra er det norsk tentamen , heeelp!

Så nå kommer tentamene i full rulle. Har en til mandag og en til onsdag også. Men det er ikke bare tentamen som skjer i morra , jeg og Maria skal til Strømmen storsenter. Jeg skal handle noen julegaver , så da starter jeg i morra og håper jeg får kjøpt alt i morra også. Nå har ikke jeg noe mer å si , så dere får ha en fin dag videre søtinger 

Synes om antrekket?

Antrekk 05.12.12
forever 21 - genser cubus - skjorte og bukse ugg  - sko

 

Sorry for litt dårlige antrekk bilder  men jeg orka ikke å stå så lenge ute for det er så sykt kaldt ute!

Når jeg var endelig ferdig med å ta bilder , så var det godt å komme inn til varmt hus. Idag var jeg på skolen , og skoledagen var egentlig veldig chill. Gjorde nesten ingenting.

Jeg må øve på prøve etterpå , bullshit. Har også tentamen til fredag , så slutter tidligere. Yeah , men jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive på tentamen da. Det er valg mellom fortelling , novelle og leserinnlegg tror jeg.. Men det finner jeg ut av etter hvert.

Synes om antrekket?

november antrekk


Hvilken likte dere best?

antrekk 29.11.12


bik bok - bukse only - genser

 

Idag skal jeg på julegateåpning med Maria , Malene og kanskje Daniel. Så det blir nok artig , som det alltid pleier å være..

Tror jeg kommer til å kjøpe noen julegaver kanskje , og jeg skal også bruke et gavekort på g-sport. Jeg tror jeg tar med kameraet , så jeg viser nok bilder i kveld.

Synes om antrekket? Hva skal du idag?

 

antrekk 27.11.12
cubus - strømpe og "kjole" pieces - hals

 

Hva synes dere?

antrekk 22.11.12- star printed


gina tricot - genser bik bok - jumpsuit

 

Nå er det snart helg , det blir nok kjempe digg for da kan jeg sove lenge. Har blitt litt seint de siste dagene.

Og ja , som dere kan se på bildene , så revna strømpebuksen min.. Uuææ , hater når det skjer!

Hva synes dere?

antrekk 20.11.12
bik bok - bluse hm - skjørt indiska - skjerf

 

Hva synes dere om antrekket?

antrekk 07.11.12


Pieces - bukse hm - skjorte indiska - hals

 

Hva synes dere?

antrekk 05.11.12


pieces - bukse gina tricot - genser og hals

 

Hva synes dere?

antrekk 31.10.12
pieces - hals og bukse only - genser

 

Dro hjem fra skolen idag , er ikke helt i form. Bena verker , armen er vond , vondt i magen og jeg holdt på å sovne i timen i dag..

Så jeg skal prøve å slappe av litt nå , snakkes!

Hva synes dere?

antrekk 23.10.12
gina tricot - t-shorte pieces - bukse

Hva synes dere?

antrekk 19.10.12
hm - genser pieces - bukse converse - sko vero moda - skjorte

 

Endelig er det helg , har venta lenge nå.. I kveld skal Maria være her tror jeg , vi skal se filmer og spise godis. En jentekveld , lenge siden jeg har hatt det nå egentlig.

Hva skal du i kveld?

antrekk 16.10.12
gina tricot - skjerf new yorker - genser primark - bukse outfitters nation - jakke

Hva synes dere?

antrekk 12.10.12
cubus - genser og vest primark - bukse pieces - hals

 

Sorry for litt dårlige bilder idag , men kunne ikke gå ut for der er det helt svart. Det var heller ikke meningen at ikke ansiktet mitt ble vist , men hadde ikke sminke på .. så det går helt greit!

Hva synes dere?

antrekk 11.10.12
pieces - bukse bik bok - topp gina tricot - hettegenser

 

Sorry for null blogging i går men jeg var syk , så orka ikke å blogge.

Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg!

Synes om antrekket?

antrekk 02.10.12


pieces - bukse gina tricot - t-shorte og hals

Hva synes dere?

antrekk 25.09.12
zara - skjorte gina tricot - t-shorte primark - bukse

 

Sorry for at jeg ikke blogga på morgenen idag men jeg orka rett og slett ikke. Er ikke sånn helt i form egentlig. Er svimmel , og øyene mine svir. 

Forresten har ikke nevnt hvordan de 2 første dagene i barnehagen har vært da.. De har vært veldig morsomme , er rundt barn som alltid finner på noe tull.

Nå skal jeg dusje , og så skal jeg spise. Snakkes!

Synes om antrekket?

antrekk 21.09.12


lindex- skjorte (mamma sin) primark - bukse og genser

 

Endelig er det helg , det blir digg! Skal ikke noe spesielt egentlig. Jeg og Maria skulle egentlig se Tina og Bettina the movie idag , men hun er syk så vi ser den heller til søndag.

Sorry for dårlige antrekk bilder , jeg vet at bakrunnen var stygg men hadde ikke noen andre steder å ta bilder akkurat nå..

 

Hva synes dere om antrekket? 

antrekk 19.09.12


bik bok - genser hm - bukse indiska - hals

 

Sorry , har ikke blogget før nå. Orka ikke å blogge på morgenen , og har øvd på matte prøve med Maria. Men nå fikk jeg slengt inn et innlegg.

Ha en fin dag / kveld videre!

Synes om antrekket?

antrekk 14.09.12
cubus - topp hm - jakke primark - bukse

Hva synes dere?

antrekk 12.09.12 - I love Justin Bieber
ebay - hettegenser primark - bukse

 

Idag får jeg forresten posen min. Læreren hadde tatt den med opp på lærekontoret , og så skal jeg be han om å hente den. Og når jeg kommer hjem så skal jeg vise dere hva jeg har kjøpt , heheh.

Synes om antrekket?

antrekk 10.09.12


hm - bukse gina tricot - genser

Synes?

antrekk 05.09.12
primark - vest og bukse new yorker - topp

Hva synes dere?

antrekk 03.09.12
kappahl - genser hm - bukse

 

Da er helgen over , og så er det skole igjen.. Buhu!

Etter skolen så skal jeg trene med Maria igjen. Men dere får ha en fin dag , og så snakkes vi senere!

Hva synes dere om antrekket?

antrekk 31.08.12
primark - bukse gina tricot - genser cubus - vest (klippet)

Hei folkens!

Idag er det fredag , så siste skoledag før helg igjen og etter skolen skal jeg trene. Det blir digg!

Skal forresten ordne ukens spørsmåls video etterpå , skulle egentlig legge den ut i går eller så er det til søndag som kommer men legger dem ut på fredag heretter.

 

Hva synes dere?

antrekk 28.08.12
bik bok - topp primark - bukse gina tricot - tube-bh

Hva synes dere?

antrekk 27.08.12


primark - topp , bukse og jakke

Heisann , dette er hva jeg har på meg idag da. Planene mine for idag er ikke så veldig mye , skal på skolen og så skal jeg trene med Maria på family sports club.

Ha en fin dag da søtiser!

Hva synes dere?

antrekk 22.08.12


hm- blazer claires- ring primark - bukse bik bok - topp gina tricot - tube-bh

Hva synes dere?

antrekk 17.08.12
espirit - t-shorte cubus - vest (klippet) zara - bukse

Hva synes dere?

antrekk 14.08.12


cubus - skjorte og singlet primark - bukse og vest claire´s - ring ( dere ser den ikke så godt)


Hva synes dere?

antrekk 03.08.12


pieces - hals cubus - bukse vero moda(?) - jakke

På bildene ser jeg veldig lys ut men det var noe med lyset å gjøre. 

Hva synes dere?

antrekk 01.08.12


bik bok - shorts hm - topp zara - skjorte

Hva synes dere?

antrekk 30.07.12
hm - jakke og topp gina tricot - shorts

 

Senere kommer det en video , så gled dere! 

Og en annen ting .. jeg tror mange trudde at jeg ikke skulle blogge mer her etter at jeg skrev det innlegget under. Men jeg kommer ikke til å slutte å blogge ennå iallefall!

Hva synes dere?

antrekk 22.07.12


gina tricot - bukse monki - genser

 

Tusen takk til dere som stemte på meg i går , det var veldig fint av dere!

Hva synes dere om antrekket?

 

// Idag er 22 juli! Et år siden terrorangrepet var i Oslo og da det var skyting på Utøya! 

Jeg vil bare si kondolerer til dere alle som mistet sine nærmeste!

 

antrekk 15.07.12
primark - topp romwe - skjorte gina tricot - shorts

Hva synes dere?

antrekk 11.07.12

primark - bukse hm - topp new yorker - jakke gina tricot - tube- bh

 

Hva synes dere?

 

antrekk 08.07.12

topshop - bukse zara - skjorte primark - topp

Hva synes dere?


antrekk 04.07.12
primark - t-shorte og bukse accessorize - sekk

 

Idag skal vi til Oxford Street igjen , gøy med shopping! Jeg skal i allefall innom topshop , + en jeg var innom i går men da fikk jeg ikke titta ordentlig.

Hva synes dere om antrekket?

antrekk 28.06.12


bik bok - topp gina tricot - tube-bh cubus - hettegenser vero moda - bukse

En ganske chill outfit for kvelden i dag.. Har faktisk blitt litt brun idag også , yey!

Hva synes dere?

kino antrekk


carlings - genser pieces - hals cubus - bukse

 

Kl 8 i kveld skal jeg på kino med Melina , vi skal se Snow White and the Huntsman.

Det blir kjempe koselig , så dere får ha en fin kveld!

Snakkes!

Har du sett Snow White and the Huntsman?

antrekk 22.06.12
gina tricot - vest og tube-bh bik bok - shorts cubus - topp?

Hva synes dere?

antrekk 20.06.12


ebay - hettegenser gina tricot - shorts

Hva synes dere?

antrekk 18.06.12bik bok - bluse pieces - hals cubus - singlett gina tricot - shorts

Hva synes dere?

antrekk 14.06.12
hm - jakke shana - topp gina tricot - shorts bik bok - ring pieces - veske??

Hva synes dere om antrekket?

Viser innkjøp senere idag , fikk pakkene igår!

antrekk 11.06.12


cubus - bukse og topp new yorker - jakke

 

Idag er det engelsk tentamen , den er ganske chill den også. Men på den må man skrive 2 oppgaver , blæææ!

Og pluss at jeg suger i engelsk , så funker det jo fett. Forresten jeg fikk vite karakteren min i engelsk måde muntlig og skriftlig.

Skriftlig: - 4

Muntlig: - 5 

Så jeg bør jo være fornøyd da!

Synes om antrekket?

 

antrekk 06.06.12


cubus - genser gina tricot - vest pieces - hals hm - bukse

 

Sorry for at jeg ikke blogga mer en 1 gang , men skal blogge mye bedere de dagene som kommer. Igår var jeg på polenmøte , og vi fikk vite hvem grupper vi kom sammen med. Og jeg kom sammen med MARIA , Hanna og Cecilie. Er veldig glad for at jeg kom med Maria , som jeg ønsket!

Hva synes dere om antrekket?

antrekk 04.06.12


shana - topp gina tricot - bluse hm - bukse pieces - skjerf bik bok - ring

Hva synes dere om antrekket?

Takk til dere som stemte på bildet mitt i konkurransen på nfoto.no , det var kjempe hyggelig av dere!

antrekk 020612bik bok - genser cubus - bukse gina tricot - skjorte ( klippet til vest)

 

Fikk ikke blogget før nå fordi vi skulle ta noen familie bilder som vi skal gi til bestemor , siden hun har bursdag!

Og ja , det blir jo sikkert fine bilder det. Måtte sitte på rumpa til kjæresten til kusina mi da , litt sånn rart egentlig men men..

Hva synes du om antrekket?

 

antrekk 29.05.12


Bik Bok - genser Outfitters nation - shorts ( egentlig bukse)

 

Idag er det ikke så veldig fint vær som de andre dagene , og derfor tok jeg på meg en genser for at det ikke skullle være varmt , og en shorts i tilfelle det blir varmt. Jeg er så smart!

Men nå må jeg gå , for jeg skal spise og litt sånn.. Vis jeg orker mat i det hele tatt , jeg kan ta noen jordbær!

Synes om antrekket?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits