WE CAN BE GOLDEN, WHY DON`T WE SHOW THEM


Hei dere!

Da er vi allerede godt igang med en ny uke. De fleste har påskeferie nå, mens andre jobber, sånn som meg. Har akkurat hatt en langhelg, noe som var veldig godt. I dag har jeg kveldsvakt, og jeg har fått unnagjort en del ting her hjemme siden mamma og pappa ikke er her for øyeblikket. Drar på jobb 14.30, så frem til det slapper jeg bare av. Denne langhelgen har jeg vært med venner og kjørt en del som jeg pleier å gjøre til vanlig også.

I morgen har jeg dagvakt så i kveld er det seint hjem, og tidlig opp i morgen. Skjærtorsdag har jeg fri, men vet ikke helt hva planene blir til. Skulle egentlig være sjåfør på en bil til Strømstad men så ble den bilen ødelagt, og eieren prøver å finne en bil å kjøpe. Så da får jeg vente å se. Jobber denne helgen så hadde egentlig vært deilig å latt være å planlegge så mye på skjærtorsdag, men noe må jeg finne på!

Så da ønsker jeg dere en fin uke videre, kos dere masse! Hva skal dere på skjærtorsdag?
 

WINTER WONDERLAND

Hei dere! 

Nå har jeg endelig tatt meg tid til å ta noen bilder, og redigere de! I helgen skal jeg få prøvd å ta flere om jeg ikke lager andre planer. Har jobbet i dag, frem til 14.45. Deretter dro jeg hjem og tok et par bilder ute. Har kommet helt sykt med snø den siste uken, men jeg liker det, for det er alltid så pent med hvit snø på bakken. Har i tillegg begynt å tenke på at det er en stund siden jeg sto på ski sist, men det er mye på grunn av de siste årene så har det vært dårlig med snø på vinteren, men kanskje jeg skal ta meg en tur nå snart. Nå som snøen faktisk er her.
Og for øyeblikket sitter jeg her i stuen, mens jeg blogger og hører på musikk. Tenkte jeg skulle laste ned litt musikk i dag også, men først skal jeg ta meg en god dusj, og ordne meg før jeg tar turen til Jon senere i dag. Kan hende jeg dupper av en time før jeg drar, er veldig trøtt for øyeblikket. Kan heldigvis sove lenge i morgen, for da har jeg kveldsvakt. 

Så håper jeg dere får en fin uke videre allihopa! Har dere gått noe på ski? Deres planer for dagen?

JOBBHELG


Hei! 

Da ble det helg nok en gang, for meg er det jobbhelg. Sluttet tidlig i dag, så da gikk turen til butikken for å kjøpe meg en ny "årsbok" siden jeg ikke har bestilt meg ny personlig almanakk. Når jeg til slutt kom meg hjem så tok jeg en god dusj og ordnet meg, før jeg drar videre til Jon. Tenker å dra nå snart, men skulle gjøre ferdig et par ting først. Og en av tingene er, blogge. Har ikke tatt noen bilder i det siste, så det måtte bli noen fra weheartit. Får ikke tid til å ta fine bilder etter jobb, for da er så og si lyset ute borte og bildene blir derfor ikke like bra som de kunne blitt. Men skal få prøvd å ta noen de dagene hvor jeg har tid. 

I tillegg til at tiden går fort, og min tid på den avdelingen jeg er på nå, er snart over. Så har jeg fått vite hvor jeg skal sette foten neste gang. Det er på samme sykehjem men blir allikevel spennende og gøy å se hvordan det blir. Det er på omsorgsboligene på sykehjemmet, så blir nok noen forskjeller fra hvor jeg er nå og til det nye stedet hvor jeg starter 8 februar. Gleder meg! Ellers så får jeg si at dere alle sammen får ha en bra helg, så snakkes vi!

Hva skal dere i helgen?

DE SISTE DAGENE

Hei dere! 

Jeg har enda en gang hatt et lite opphold fra bloggen. Har vært en del med venner, og jobbet så klart. Var en tur i Sverige på mandag, så har vært mye farting rundt omrking. Har flere ganger vurdert å blogge siden det ikke tar lange tiden å skrive et innlegg før jeg drar ut med venner, men sånn har det visst ikke blitt. Jeg skal ut en tur i dag også, til Jon, men vurderer å ta meg en tur til Askim torget først, fordi jeg fikk et gavekort til jul som jeg vil bruke litt av. Så vi får se om jeg gjør det, må også fylle på litt diesel så blir en tur ut uansett. 

Og i tillegg, så kaldt det har blitt! Var -15 når jeg dro hjemmeifra 06.30 i dag. Var også veldig kaldt på jobben selv om vi hadde tatt ovnene på fullt, uff. Så nå får man begynne å kle seg godt merker jeg. Ellers så går alt bra med meg. Har fri imorgen fordi jeg har jobbhelg, så blir deilig med en liten fridag.


Hva har dere gjort i det siste?

THIS EVENING

GOD JUL TIL DERE ALLE! <3Heisann! Om ikke lange stunden så drar jeg på jobb, men tenkte å ha en liten oppdatering fra meg denne tirsdagen. Mange av dere har vel fått juleferie nå også, heldige! Kunne trengt en fridag til i dag egentlig, ettersom at formen er ikke helt på topp men kveldene på jobben er ganske rolige, så da går nok kvelden fort unna også. 

Gårsdagen ble brukt til å være ute med venner hele dagen, så og si. Var først i Sarpsborg med to kompiser hvor vi kjøpte oss litt mat, deretter kjørte vi hjemover. Senere på kvelden tok vi turen til Sverige hvor det egentlig ikke skjedde mye. Noen skulle spise på macern, så da satt vi der en liten stund. Var hjemme rundt kvart over 11 på kvelden i går, så når jeg kom hjem så ble det netflix frem til jeg sovna. Var en veldig bra dag i alle fall! Ble et kjapt innlegg pga jeg drar om noen minutter, men dere får ha en super dag videre! 

Hva gjorde dere i går kveld?

 

3 DAYS UNTIL CHRISTMAS


God morgen! 

3 dager til julaften, det er egentlig ganske sinnsykt at dagene har storma så fort avgårde. Jeg gleder meg i alle fall! Julestemningen er ikke helt til stede, sikkert mye på grunn av null snø på bakken her hvor jeg bor. Ellers så gleder jeg meg til å ha det koselig med familien.

I dag har jeg fri fra jobben, siden jeg har jobbet denne helgen. Jeg har heller ikke ferie som de fleste andre har nå snart. Har ikke søkt om ferie heller, fordi jeg vet ikke om jeg har jobbet lenge nok til å ha opparbeidet meg ferie. Men for min del så trenger jeg ikke ferie nå. Liker å jobbe, pluss at jeg får tillegg nå i julen når jeg jobber på røde og ikke røde dager. Alltid kjekt med cash, hehe! Og etterpå i dag skal jeg en liten tur ut, selv om jeg føler meg litt groggy i dag. 

Håper dere får en fin uke, og ferie til de som har det! Hva skal du gjøre i julen?

BREAKFAST

God morgen fra min side! I dag sov jeg lenge, og det var godt. Jeg jobber i kveld, så da kunne jeg utnytte starten av dagen sovende i senga. Akkurat for øyeblikket spiser jeg en veldig god frokost, brødskive med eggehakk og tomater. Very yum! Jeg drar rundt 2 tiden, så imens tenkte jeg å se ferdig en film jeg starta på igår kveld. Ellers så er alt bra hos meg. Kom faktisk på en ting. I dag har jeg hatt lappen i 1 mnd, haha så gøy!

Alt bra med dere?

SLIKE SØNDAGER SOM DETTEGod kveld! Denne søndagen har jeg ikke gjort annet enn å bare slappe av i senga. Så deilig siden det har vært noe hver dag nå, så og si. I går kveld ble jeg spurt om å komme til Askim, noe jeg gjorde. Senere på kvelden kom noen venner fra Moss for å møte meg, så var vel hjemme rundt 01.00 på natta. Koselig kveld!

Så i dag har søndagen min blitt brukt til lite rett og slett. Så nå sitter jeg å blogger mens jeg hører på musikk med 10 tente lys i rommet. Elsker slike kvelder! Ikke alltid like koselig alene men, hehe. Tenkte jeg skulle få gjort ferdig noen lærlingoppgaver i tillegg, så får vel prøve på det. Ellers så blir det en rolig søndag på frøken Hensel. I morgen begynner jeg seint på jobb, så da kan jeg være oppe lenge og sove lenge i morgen. Det liker jeg godt!

Dere får ha en fin søndagskveld videre! Hva har dere gjort denne helgen?

UNDER THE CHRISTMAS TREE

Hei! Da er det endelig helg, og for meg er det veldig deilig nå. Siste måneden har jeg ikke vært i form, så er godt å ha en helg for seg selv hvor jeg bare kan slappe av. I går etter jobben dro jeg og Madelen til Moss, fordi jeg skulle handle julegaver. Har en julegave igjen, som da er til Madelen. Ellers så er det deilig å være ganske så ferdig med gavene. Når vi dro fra Moss i går så tok vi turen til Askim hvor jeg ble til 01.00 på natta. Når jeg kom hjem da, så var det veldig deilig å legge seg i senga. Og morgenen i dag startet jeg med en god dusj før jeg begynte å pakke inn gavene. 

Resten av dagen går ut på ikke så mye. Blir vel å slappe av, kanskje se på filmer og sånt. Så da håper jeg dere alle sammen får en god helg!

Er dere ferdig med julegavene?

THE BEST TIMEJeg liker vinteren & julen, men den mangler snø. 

Unnskyld for dårlig oppdatering fra min side. Har vært mye opptatt om dagen. Jobbet, vært mye med venner og kjørt litt rundt omkring. I tillegg vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive om, selv om det er en hel haug av ting man kan legge ut på en blogg. Derfor skulle jeg ønske at snøen var her, for da kunne jeg vært ute å tatt noen fine bilder. Ellers så går alt veldig bra med meg! 

Har ikke skjedd så stort mye i det siste, så har egentlig ikke mye å fortelle om. Vi er jo også allerede godt ut i desember. Juleshoppingen må jeg snart ta tak i. Har handlet en julegave av et viss antall jeg skal kjøpe. Så til helgen har jeg planer om å handle ferdig. Ellers så har vi pyntet litt til julen. Juletreet er plassert i stuen, julelys i vinduene og nissene plassert på benkene. Derfor liker jeg julen så godt!

Så hvordan går det med dere? Har dere snø?

 

SOME COLD PLACE IN THIS WORLD

Hei folkens! For en helg det har vært! Jeg har jobbet hele helgen, og er ganske så sliten. Mye å gjøre, men det er helt greit. I morgen har jeg fri, noe som blir deilig for da kan jeg sove lenge. Har ingen spesielle planer for resten av denne dagen, eller kvelden. Skal nok ut en liten tur med polo`n, haha! 

Imens tenkte jeg å vise noen bilder jeg tok sammen med Madelen på torsdag! Har virkelig savna de "fotoshootene" jeg og ho hadde sammen før, så det var på tide nå!  canos eos 600d // privat  

 

Hva syntes dere om bildene? Gjort denne helgen?

JULEBORD

Takk for alle gratulasjonene med lappen i forrige innlegg.

Hei! Lenge siden sist nå. Har rett og slett kjørt en del og vært med venner helt siden jeg blogget sist. Har vært et eller annet hver dag som jeg har drevet med. Helgen kjørte jeg veldig mye med Madelen og Kristoffer. Lørdagen jobbet jeg på dagen, og så fikk vi besøk av noen venner av oss. Deretter fant jeg på noe med Madelen resten av kvelden. Sov hos henne fra lørdag til søndag, og vi hadde kjørt fra kvelden på lørdag til kl 5 på morgenen på søndag. Vi var ganske så overtrøtte men vi sovna overraskende fort. Søndagen kjørte vi også en del faktisk.


// bildene er fra helgen.

Og i dag er det julebord i Havnås med de ansatte på avdelingen. Skal bli veldig koselig. Det begynner 18.00, så vi skal kose oss masse med god julemat. Namnam! For øyeblikket ordner jeg meg i stand til jeg skal dra, så vi snakkes vel snart igjen forhåpentligvis.

Håper dere får en super dag! Hva har dere gjort i det siste?

LAPPEN ER I BOKS

ENDELIG sier jeg bare! Den følelsen når jeg står her, med billappen i hånda. Det er for det første, veldig uvirkelig men samtidig utrolig deilig! Nå kan jeg kjøre hvor jeg vil, og når jeg vil på egenhånd. Den kommer godt i bruk for å si det sånn! Hadde heldgivis ingen nerver i dag når jeg skulle ha oppkjøring, noe som er bra for da går ting som det forhåpentligvis skal, og det gjorde det.

Ellers så blir vel ikke denne onsdagen noe bedre enn at jeg har lappen. Vet ikke helt hva som skjer utover dagen, kanskje jeg tar meg en kjøretur alene for første gang. Hvis ikke, så blir det første gang i morgen for da skal jeg til tannlegen og deretter på "blinken" med de andre lærlingene. Er blinken 1 gang hver måned, hvor vi da serverer mat og hygger oss med utviklingshemmede mennesker. Koselig!

 

Hva er deres planer for dagen?

INSTA LATELY

Hei dere! Mandag, og ny uke er på plass. I dag har jeg jobbet, og sluttet så tidlig som kl. 14.00, deilig. Dro deretter på butikken med pappa for å kjøpe litt mat som vi trengte. Resten av dagen har jeg egentlig ingen planer. Har tenkt til å forsette med å se sesong 11 av greys anatomy, som er den beste serien jeg vet om ever! Og serien passer fint til det yrket jeg driver med, hehe.

Ettersom at jeg ikke har stort mer å si enn at mandagen min blir en chilledag, så tenkte jeg å vise mine siste 12 bilder på instagram. Gjerne følg meg, jeanett97.

Så da håper jeg dere får en fin mandag, og uke videre!


Hvordan har din mandag vært så langt?

PARTY LIKE YOUR LAST DAYHei folkens! 

Etter en hel uke med jobbing og vond rygg, så var det utrolig deilig å dra til Halden igår, til min kjære venn Carina! Hun fylte 18 den 12 november, og i den anledning, så ble det fest. Var en utrolig koselig kveld, med kjente og nye mennesker. Ellers så er formen faktisk overraskende bra etter gårsdagen. En ting jeg har lært er å bevege seg litt rundt når man drikker, og ikke bare sitte, for ellers så går det en vei - og det er rett vest. Egentlig det beste av alt, ved kvelden var at jeg endelig kunne være med Carina igjen! Vi mistet litt kontakten på ungdomsskolen (pga forskjellige klasser, ingen unnskyldning), etter å ha vært bestevenner i flere år på barneskolen. Så i går var faktisk første gangen jeg og ho var sammen på 5 år!! Helt sykt, så nå skal vi skjerpe oss!

Ellers så skal jeg bort denne helgen tenker jeg. Enten om det er i dag, eller i morgen, eller begge dagene. Og utover kvelden blir jeg garanantert trøtt, ettersom at jeg våkna litt vell tidlig i dag, eller det var typ halv 9, men anyway! Var helt lysvåken, så ingenting å gjøre med det haha.

Hva gjorde dere på fredagskvelden?

STAY POSITIVE, WORK HARD & MAKE IT HAPPEN

Hei dere! Da er jeg ferdig med å jobbe denne helgen, så nå blir det godt med fri i morgen. Var litt av en dag på jobben i dag, mye som skjedde men liker at det er noe å gjøre, så det var helt greit for min del. Tenkte å bruke resten av søndagen til å slappe av og drive litt med noen oppgaver nå som jeg har hentet alle skolebøkene. Kjekt å ha de! Tenkte først å ta en liten tur innom her, for å skrive et par ord om ikke så stort mye, he he. Ellers, så håper jeg at dere alle har hatt en super helg, og får en fin søndag videre. Så snakkes vi!

Hva gjorde dere denne helgen?

"SAY CHEESE"

Hei!

I dag er det første november allerede, og den fine høsten er her ennå! Heldigvis så har ikke snøen dukket opp! (bank i bordet) Denne måneden er det en spennende ting som skjer, nemlig oppkjøring. Dagene går fort, så oppkjøringen er vel over før jeg får startet, haha. Gleder meg super mye til å endelig få billappen jeg også, så praktisk!

Ellers så har jeg brukt søndagen min på å fotografere Maria & kjæresten hennes, Fredrik. Skulle også ta et par bilder av lillebroren hennes, Sander. Tilsammen tok jeg cirka 144 bilder, men etter å ha gått gjennom en del, så endte vi opp med 66 bilder som jeg skulle redigere. Vi startet halv 1 med å ta bilder, og vi var ferdig med fotografering og redigering ca 15.00. Når jeg kom hjem så gikk jeg og pappa en tur med hundene, og nå lager han middag. Namnam! Og nå skal jeg slappe av resten av kvelden med film tenkte jeg, det blir deilig! Håper dere får en fin søndags kveld!

 

Har dere lyst til å se noen av bildene jeg tok i dag?

31 OKTOBER

Tusen takk for alle gratulasjonene jeg fikk på bursdagen min den 24 oktober! 


Hei, og god morgen! Det er en uke siden jeg har blogget, wow. Tiden går veldig fort! Har ingen unnskyldning for at jeg ikke har blogget. Har bare gjort masse annet, og egentlig glemt vekk bloggen litt. Var ute å tok noen bilder i går før jeg skulle bort på besøk, og da fikk jeg egentlig lyst til å blogge litt. Så ja, det gjør jeg nu. Det er ikke så mye spennende som har skjedd den siste uken etter at jeg fylte 18. Jeg har jobbet for det meste og ellers vært borte. 

Planene for i dag var at jeg skulle ta bilder av Maria og kjæresten hennes, men siden været her er litt tåkete og overskyet, så får ikke bildene det lyset jeg ønsker at de skal få. Derfor tar vi det heller i morgen, når det er meldt fint vær. Høsten er jo her nå, så man kan ikke forvente at været skal super fint. Ellers så skal jeg kanskje bort en liten tur senere i dag, det spørs. Får vel drive med litt lærling oppgaver også.

Forresten i går kveld når jeg kjørte hjem fra der jeg var på besøk, så var det mye rart jeg fikk se på veien hjem. Det første jeg så var antageligvis en full gutt som datt ned i grøfta, og litt lenger bort, så sto det en elg midt i veien. Guud, så store de faktisk er! Bra at det var i et tettbygd strøk, for ellers så ville vel farta vært mye større om det hadde vært på en landevei. Så det var litt av en kveld. Håper den gutten kom seg trygt hjem, men jeg og pappa hadde allerede kjørt forbi, så fikk ikke hjulpet han heller.

 

Dere får i hvert fall ha en super helg! Halloween helgen av alle ting, haha! Skal dere noe i dag?

FOR 18 ÅR SIDEN

ble jeg født..

Så ja, i dag er jeg 18 år. Tiden har gått så sinnsykt fort at det nesten er rart å tenke på at nå, her i dag er jeg 18 år. Og neste år er jeg 19, deretter 20 osv.. Littegranne sykt det der. Det er liksom så mye jeg kan gjøre nå som jeg er 18. Jeg bestemmer helt selv (noe jeg egentlig har gjort i flere år nå men), jeg får billappen, jeg kan kjøpe alkohol selv. Sikkert mye mer også, men er disse tingene som faller inn haha.

Denne morgenen startet veldig bra. Pappa lagde god frokost, og deretter dro vi på butikken og vinmonopolet, fordi jeg skal bort senere i dag og kommer ikke hjem før i morgen. Så blir nok en super bursdag får jeg tro. Jeg kjøpte også noen ballonger mens vi var på butikken fordi jeg fikk en ide inni skallen om å ta bilder av de, men om det funka - nei ikke helt. Fikk tatt et greit bilde, som jeg tenker å legge ut på insta, så om dere vil se det når det er lagt ut, så finner dere meg under navnet jeanett97.
 

Så dere får ha strålende dag, og helg allihopa! Deres planer for helgen?

TEORIEN ER BESTÅTT

Hei. I dag bestemte jeg meg endelig for å ta teoriprøven på bil, og jeg besto! Er så i lykkerus akkurat nå, er så deilig å være ferdig med den teoretiske delen av lappen. Er veldig glad for at jeg klarte den på første forsøk, for da kunne jeg bestille oppkjøring med en gang. Som da blir den 18 November. Fyller 18 til lørdag, så selv om oppkjøringen blir etter det, så går det fint for min del. Er så vanskelig å forklare hvordan jeg føler meg nå, er veldig glad men det virker også litt uvirkelig, for jeg pleier aldri å ha så store forventinger til meg selv, men jeg hadde en god følelse i dag på at jeg kom til å bestå, det må jeg innrømme hehe.

Nå skal jeg straks spise litt mat, før resten av dagen går til jobbing. Begynner ikke før halv 3, så har litt tid til å gjøre andre ting før det. Ellers så har det ikke skjedd så mye fra sist gang jeg blogget. Tar det lungt.Skal du ta billappen eller har du den?

FULL UKE PÅ FRK HENSELHeihei! Nå har jeg vært litt fraværende fra bloggen igjen, med ingen spesiell grunn. Var vel egentlig litt på tide at jeg la ut noe her nå, selv om dagene ikke har innebært så "store" ting. Kan starte med å si litt om starten på uken. Mandagen gikk til landeveikjøring fra kl. 08.30 til 14.00, deretter var jeg på jobb fra 15.00 til 22.30, så mandagen ble en laaang dag. Tirsdagen gikk til bykjøring fra 12.00 til 17.00. Var veldig moro å kjøre begge dagene! Senere den tirsdagen rundt halv 7 tiden så var det sikkerthetskontroll på trafikkskolen, det var ikke obligatorisk men de sa det var lurt å få med seg før man tar oppkjøringen. Og i dag har jeg jobbet, ellers så har jeg tenkt å gjøre ferdig noen flere lærling oppgaver. Kjenner det blir godt å slappe av litt nå etter de lange dagene i starten av uken og de fortsettende dagene, for jeg jobber denne uken (+ helga) men det går fint, greit å ha noe å gjøre!

 

Hvordan har starten på uken deres vært?

WAITING FOR A PERFECT WEEKEND


Hei allihopa!

Nå er vi allerede godt på vei i oktober, og snart er det helg i tillegg. Denne uken så har jeg jobbet alle dagene, men jeg har fri i helgen. I dag har jeg brukt dagen min på jobb, deretter så sov jeg i noen timer når jeg kom hjem. Jeg dusjet i sta, og om ikke så lenge skal jeg rydde og vaske rommet litt. På jobben i morgen har vi en dame som fyller 100 år, så da blir det feiring som bare det! Jeg drar halv 12, så får ikke vært der så lenge, for da skal jeg på et lærlingmøte. Senere på kvelden skal jeg på kino med en venn som sover over til lørdag, det blir koselig! Vi skal se filmen Villmark 2, gleder meg! Elsker skrekk filmer!

Ellers så har det ikke skjedd så mye annet denne uken egentlig, skjer mer neste uke, så da får jeg være full av energi for det blir noen lange dager. Håper dere har hatt en super uke alle sammen!

 

Skal dere se filmen, Villmark 2?

W E E K E N D

Hallo! Åh gud så deilig det er med helg nå! Jeg har ingen spesielle planer, men tenkte jeg skulle jobbe litt med noen oppgaver. Er seriøst helt mo i bena i dag, har jobbet i full rulle i dag, og etter jobben dro jeg på butikken for å kjøpe frukt. Så nå er jeg godt planta i senga med bena strekt ut, så godt! Tenkte jeg skulle gå meg en liten tur etterpå. Har akkurat redigert litt bilder også som jeg tenkte å legge ut på instagram profilen min, gjerne sjekk den ut --> jeanett97. Har i tillegg blitt veldig avhengig av en serie, så jeg skal se noen episoder av den før jeg stikker turen ut. Elsker å gå tur hvor jeg har full musikk på øreproppene!


Himmelen var så fin her om dagen, Norge byr på mye fint! Ikke regnet så klart..

 

Hva er deres planer for helgen?

OCTOBER 1Hei! Sorry for at jeg har vært fraværende fra bloggen. Har nettopp vært syk, så var ikke mye krefter som har vært igjen av meg. I dag er det 1 oktober, månedene suser bare forbi med bare et blunk. Om 23 dager så har jeg bursdag. Den dagen alle venter på hvor man fyller 18. For meg så er det bare rart, og jeg merker vel ikke en stor forskjell fra 17 og til 18, men de 18 åra har gått fort som fy!

I dag skal jeg finne på noe med Maria, og så tenkte jeg å jobbe med lærlingoppgavene litt i kveld. Så nå skal jeg ta meg en god dusj, ordne meg og spise litt før jeg drar.  Har forreste begynt å se på en serie der også bør ta en titt på, den heter Fosters. Og så får dere ha en fin dag alle sammen!

 

Noe spesielt du ser frem til i Oktober?

DINNER TIME

God kveld allihopa!

Denne søndagen har egentlig vært ganske nyttig. Jeg våknet ganske sent, deretter slappet jeg bare av frem til jeg bestemte meg for å fortsette med lærlingoppgavene som jeg har kommet godt igang med. Den følelsen når man får unnagjort noe er så deilig. Deretter gikk jeg og pappa en tur med hundene, som også var veldig deilig. Godt å gå seg en tur! 

Og nå har jeg plassert meg godt under dynen, klar til å spise en enkel middag mens jeg skal se film. Liker søndagene, de passer så bra til å bare slappe av! Håper dere alle har hatt en fin søndag, og at dere får en fin kveld videre!Hva skal dere resten av kvelden?

BETTER LATE THAN NEVER

Hei. Lenge siden sist, eller hva? Jeg har egentlig ingen unnskyldning for den dårlige oppdateringen. Har jobbet hele uken, vært med Maria og ellers bare slappet av. Nå har jeg endelig fri noen dager før jeg starter på en ny jobbuke. Jeg skal nok antageligvis bort en liten tur denne helgen uansett. Gøy å ha noe å gjøre, men resten av denne fredagen skal jeg bare slappe av, laste ned musikk og kanskje se et par filmer i kveld om det faller i interesse.Har akkurat spist noe veldig enkelt, brødskiver med appelsinmarmelade. Noe som faktisk en del eldre spiser på sykehjemmet jeg har vært på, hehe. Måtte prøve det ut selv, og godt smakte det, både det og mandarinen.

Ellers så skal jeg prøve å få oppdatert litt mer her. Neste uke blir ganske full booket for meg, men skal prøve å få slengt inn et par innlegg i ny og ne. Så da håper jeg dere alle sammen får en super helg, kos dere!

Dine planer for helgen?

MUSIC ALL DAY LONG

Hei alle sammen! Da har helgen kommet, enda en gang. I går var jeg på introkurs for alle nye lærlinger, som jeg tror jeg nevnte i den siste videoen som ble lagt ut her. Jeg satt på med Maria dit, og vi var der fra 13.00 til 16.00, og så tok jeg turen hjem. I dag jobbet jeg på dagen og deretter dro jeg 11.30 for å dra på et lærlingmøte. Så de siste dagene har det vært litt av hvert. 

Så nå kan jeg ta helgen hvor jeg skal slappe av frem til jeg finner ut av hva jeg skal drive med. Kanskje jeg finner på noe med noen venner, jeg får nesten se hva helgen bringer. Akkurat nå hører jeg på litt musikk, så derfor tenkte jeg å komme med et par musikktips.Håper dere alle får en fin helg! Hva skal dere i helgen?

EN ENKEL OG GOD FROKOST

Heihei! Hvordan går det med dere? 

For øyeblikket sitter jeg ute i det fine været, mens jeg spiser en lett men god frokost. Jeg syntes det er så godt med yoghurt og havregryn, og for å "pynte" det litt opp så la jeg på noen bringebær, som er like gode som resten av frokosten. Som dere kanskje skjønner så er jeg hjemme akkurat nå, siden jeg skal jobbe seint i dag. Deretter tidlig opp i morgen og på torsdag er det introkurs for nye lærlinger. Spennende!

Håper dere får en fin tirsdag! Har dere et frokost tips dere vil dele med meg?

INSTAGRAM LATELY

Heisann! Da er det en ny uke med nye muligheter. Jeg starter uken med en fri dag, noe som er veldig deilig. Har jobbet hele helgen, så er godt å ha en dag hvor jeg kan slappe av. Like etter at jeg kom hjem fra jobben i går, så dro jeg bort en tur, til en venn. Det var koselig! Ellers så gjorde jeg ikke stort mer når jeg kom hjem. Og i dag har jeg allerede vært ute å kjørt litt. Jeg trengte balsam og shampo, så vi dro til en frisørsalong for å kjøpe det. Og så tenkte jeg å lage hjemmelaget pizza senere i dag, så yummi!Her har dere forresten noen av de siste bildene jeg har lagt ut på instagram, så om dere vil se mer, så følg meg gjerne. Så da håper jeg at dere får en super uke, alle sammen! Hva gjør du denne mandagen?

SEPTEMBER TO REMEMBER

Hei cuties! 

Vi har allerede kommet til andre dagen i September. Jeg har snart vært lærling i 1 mnd også! Hvor blir seriøst tiden av? Så langt har starten på september gitt lite sol og mye regn her jeg bor, er vel sånn rundt omkring andre steder også, I guess. Hølja nettopp ned, så da kan vi si at høsten er på vei. Og utrolig nok så er det ikke lenge til jeg har bursdag heller, fikk nesten litt panikk nå med tanke på lappen og sånt. Har enda ikke tatt teorien, men jeg må nesten lese ferdig boka, øve litt mer og så må jeg nesten bare prøve å bestå. Tiden går for fort, haha..Så i dag har jeg jobbet, deretter dro jeg og pappa til butikken. Når vi kom hjem så begynte jeg å lage hjemmelaget pizza. Det er så godt! I morgen har jeg fri, så i dag skal jeg kose meg inne, ettersom at været ikke har så mye å by på. Ellers så skal jeg vel begynne å redigere en video også. Håper dere har hatt en fin dag allihopa!

Hvordan er været hos dere? Deres planer for dagen?

MOMARKEN NEXTHei! Da er det helg, og hvor godt er ikke det a? Jeg trengte virkelig litt fri nå, hehe. Så i dag er planene at jeg skal til Momarken med et par venner, det blir kos! Var der en liten tur på torsdags kveld før det stengte. Så i dag skal jeg ta masse karuseller, kanskje spise god mat og godsaker og bare ha det hyggelig. Kan godt hende jeg tar noen bilder også, som jeg eventuelt legger ut på insta profilen min - jeanett97.

Hva skal dere i dag?

FORDI GULT ER KULT

// Tusen takk for alle de koselige kommentarene på forrige innlegg ♥

Hei cuties! Da er det starten på en ny uke igjen. Jeg har allerede vært lærling i to uker nå. Hvor blir av tiden? Skal ha kveldsvakt i dag, siden jeg byttet om vakten pga jeg hadde forbikjøringstime i dag. Og det gikk veldig bra! Så nå har jeg og kjørelæreren min planlagt når jeg skal ha glattkjøring, og det ble den 23 september. Gleder meg skikkelig til det, har hørt fra en del at det er gøy hehe. I tillegg så må jeg få ræva igang sånn at jeg får tatt teorien fortest mulig. Ellers så er vel alt under kontroll, I think.

For øyeblikket så gjør jeg ikke stort enn å blogge. Begynner ikke på jobben før halv 3, så er fortsatt en stund igjen. Da får jeg god nok til å slappe av i alle fall, er litt trøtt i auga. Da får dere ha en super uke alle sammen!

Hvordan ser din uke ut?

DAAMN, IT IS WEEKEND

Hei! Da er det endelig helg, og godt er det! Jeg har ingen planer for dagen, men tenkte jeg skulle få prøvd å gå meg en liten tur. Alltid så godt å gå for seg selv med ørepropper med full musikk. 

Hadde i alle fall en fin siste jobbdag før helgen. En av brukerne har bursdag i dag, så det var jo litt stas, ellers så har jeg fått unnagjort mange arbeidsoppgaver. Og så er det tilbake på jobben til mandag etter helgen. Oppdaterer dere nok mer denne helgen. Ellers så er jeg forkjøla da, som jeg har nevnt her. Når jeg først er forkjøla så pleier det aldri å være "ille". Startet med ekkel hals, deretter hosta jeg litt pga tørr hals, noe som bare varte i en dag. Og nå renner nesa, men får håpe forkjølelsen er over snart. Tviler ikke.Håper dere får en strålende helg allihopa! Ser dere frem til helgen?

READY FOR THE WEEKEND
Hei cuties! Nå er det snart helg igjen, jippi! Jeg jobbet i dag, og så dro jeg til Askim med mamma fordi vi skulle kjøpe en gave til bestefar som fyller 75 år på søndag! Så da skal vi dit i selskap, det blir koselig! Vi var også en liten tur innom Rema 1000 hvor jeg kjøpte den gode salaten ovenfor, yummi!

Resten av denne torsdagen skal jeg ikke mye, men tenkte jeg skulle ta litt bilder og deretter kanskje gå en tur litt senere i dag. I morgen jobber jeg dagvakt igjen, og så er det helg på meg også! Deilig!

Dere skal gjøre i helgen?

THOSE LITTLE HEARTS MADE OF PANCAKESHei! 

Da er vi nesten halvveis ferdig i en ny uke. Dagene går så fort! I dag startet jeg onsdagen min ved å jobbe fra 07.00 til 14.00, og på veien hjemover så dro jeg til butikken for å kjøpe halspastiller, siden det går en forkjølese rundt omkring på avdelingen, og jeg tror jeg har blitt smittet av pasientene som er forkjøla. Men vi får se hvordan det blir om noen dager, for jeg er bare litt rar i halsen for øyeblikket. Håper det ikke blir verre, selv om forkjølese ikke er det verste som kan skje. 

Når jeg kom hjem så gjorde jeg ikke mye før jeg gikk å la meg for å slappe av litt. Og så våknet jeg og gikk rett til kjøkkenet fordi jeg hadde fått en ide i hodet mitt om å lage pannekaker i hjerteform. Søte ble de da, og gode! hihi 

 

Håper dere får en super onsdag videre cuties! Hvordan har dagen deres vært? 

DAGENS ANTREKK 18.08.15

God morgen! Noen er vel allerede på skolen eller jobb når dette innlegget blir lagt ut, men jeg håper dere i alle fall får en fin dag hvor enn dere er. For øyeblikket er jeg hjemme, men jeg skal på jobb 14.30 og så slutter jeg 22.00. Deretter er det tidlig opp i morgen. Jeg har ikke gjort så mye stort i dag ennå, men jeg har fått tatt litt bilder av hva jeg har på meg. Jeg gadd ikke å gjøre noe spesielt med håret mitt i dag, siden jeg vasket det i sta og jeg vil heller ha mine naturlige krøller når jeg jobber, for da spiller det ingen rolle om jeg har rett hår siden jeg har det i en hestehale uansett. Om dere skjønner? Men, nå får jeg ta meg litt mat! Vi snakkes.


sko fra converse, bukse fra bik bok, t-skjorte fra ?, jakke fra bik bok


Syntes om antrekket? Hvordan har det vært å begynne på skolen igjen eller jobb?

LØRDAG

Hei dere! Har dere hatt en fin lørdag?

I dag sto jeg opp kl 06.00, for jeg skulle nemlig ha dagvakt kl 07.00 på sykehjemmet. Har hatt en super dag der! Jeg gikk tur med et par brukere, vi stekte vafler og bare koste oss ellers! Er så glad jeg kom til en så bra avdeling, så koselige brukere og kollegaer. Vakten min sluttet 14.45, så da tok jeg turen hjemover. 

Har ellers bare slappet av etter jeg kom hjem. Øvd litt på teorien til bil har jeg også, for den må jeg vel ta om ikke så lenge. Uff.. Resten av kvelden skal brukes til rett og slett ingenting. Tenkte å gå ut en liten tur etterpå og ellers bare slappe av. Har kveldsvakt i morgen, så blir nok en sen kveld i dag enn om det hadde vært dagvakt, hehe.Hva har dere gjort i dag? 

SO SIMPLE, BUT HEALTHY

// Takk for alle gratulasjonene for min første bil i forrige innlegg. Dere er gode!Har dere hatt en fin dag så langt? Det har jeg, hehe. Fikk bilen min med meg hjem (oppturen for denne torsdagen), deretter så har jeg kjørt litt rundt omkring med den og så har jeg bare slappet av (for det meste i bilen, haha). Denne torsdagen har faktisk gått overraskende fort egentlig, sikkert fordi jeg har hatt ting å gjøre eller så er det bare en av de dagene som bare går fort av seg selv.

For øyeblikket har jeg akkurat spist en sunn tallerken med knekkebrød toppa med ost og tomater. Passer fint som et kveldsmåltid. Og det beste med dette måltidet er tomatene som finnes i flere farger, de er så gode!

Ellers, så får dere ha en fin kveld videre, og så preikas vi! I morgen har jeg kveldsvakt på sykehjemmet, jobber også resten av helgen. Det blir moro!

Hva skal dere gjøre i kveld?

 

NYTT FAMILIEMEDLEM I GÅRDSPLASSEN

Heisann! Så siste nytt er at jeg har faktisk kjøpt meg bil. Så rart å tenke på at jeg har min egen bil stående i gårdsplassen her hjemme, så rart. Tiden går så fort, og bursdagen min bare nærmer seg mer og mer. 

Jeg og mamma tok turen til en bilforhandler i går for å se på en golf, men den var solgt når vi kom dit, men så fant jeg denne. En wolkswagen polo som jeg er veldig fornøyd med, og den hentet vi i dag. Så nå gleder jeg meg masse til lappen og at jeg kan kjøre på egenhånd, for en gangs skyld. 

Resten av dagen så skal jeg slappe av og om ikke så lenge så skal jeg kjøre litt rundt med bilen med mamma. Så jeg håper dere alle får en fin dag videre! 

Hva slags bil har dere, om dere har? Hva skal dere i dag?

MIN TUR TIL OPPLAND


Heisann! Som jeg har nevnt på bloggen, så har jeg vært borte i et par dager. Jeg dro nemlig til Oppland, eller nærmere sagt Bagn. Jeg var på hytta til Daniel og pappan hans hvor jeg hadde noen veldig fine dager. De har en så super fin hytte som jeg likte veldig godt. Mesteparten av tiden der oppe så gikk vi turer på fjellet, noe som er nytt for meg for jeg har aldri gått i høye fjell. Jeg kom hjem i dag etter å ha vært der siden tirsdag. Vi gjorde ikke noe spesielt den tirsdags kvelden vi kom dit siden vi hadde reist et stykke med buss og tog.


På torsdag så gikk vi tur på et fjell som heter Bitihorn. Det var jo første gangen jeg gikk i et fjell, og dette var faktisk en utfordring for lille meg med fjellsko som jeg absolutt ikke var vant til i det hele tatt, men jeg kom meg opp på toppen! Det var en veldig fin tur, og om sjansen kommer igjen, så tar jeg turen opp på Bitihorn enda en gang. Og snakk om den fine utsikten, man kunne se så mye! Og etter noen timer på fjellet så dro vi på en "resturant" ved veien, like ved fjellet for å spise litt mat. Det var godt! Og så dro vi tilbake til hytta.


Bølesåsen var en liten tur jeg og Daniel gikk på onsdag, dagen før vi dro på Bitihorn. Den var bratt på starten men så flatet den mer ut. Og Makalaus var en tur vi gikk på fredag. Den var ikke så bratt eller så lang som Bitihorn, noe som var godt hehe. 

Og i dag tok jeg bussen fra Bagn 12.15 og så var jeg ikke i Oslo før 15.25 siden bussen var forsinka mens vi kjørte, men hjem kom jeg. Er så godt å være tilbake i hus etter noen veldig fine dager på fjellet! Håper dere har hatt en fin uke!

Hva syntes dere om bildene? Hva har dere gjort i det siste?

 

BACK IN NORWAY

Hei! I går landet vi rundt 21.00 tiden og så venta vi på kofferten i nesten 1 time, så vi var vel ikke hjemme før 12 tiden eller noe. MEN så godt det var å komme hjem! Hundene var kjempe glade, så var godt å se dem igjen. Jeg var oppe en liten stund før jeg la meg. Hadde sovet dårlig natta før, og sovet dårlig på flyet, så var godt å legge seg i senga igjen. 
I dag har jeg fått spilt litt tennis med pappa. Er over en uke siden jeg har spilt fordi jeg har vært på ferie, men noen dager før vi dro til Puerto Rico så skadet jeg håndleddet mitt, som fortsatt ikke er bra, men fikk noen fine slag i dag uansett.

Senere i dag skal jeg til Daniel, blir koselig å se han igjen også! Men nå tenkte jeg å slappe av litt først, er veldig sliten og har vondt i magen i tillegg. Så får håpe det går over snart. Ellers så håper jeg dere alle får en fin dag!

 

Syntes om bildene?

 

LANDET TRYGT PÅ TO BEN

Hei allihopa! Da har jeg og mamma ankommet trygt i Gran Canaria, Puerto Rico. Vi var ikke på hotellet før på ettermiddagen en gang, så vi har egentlig bare tatt det rolig frem til nå. Vi har fått vært på butikken å handlet drikke og sånt. Har også fått ligget litt ved bassenget, toppen 1 time siden sola snart går ned. I kveld tar vi det nok like rolig, siden det har vært en lang dag med fly og lite søvn. Har fått tatt et par bilder i samme slengen, noe jeg kommer til å gjøre hver dag. 


det er så fiiiint her!


Som sagt så skal jeg prøve å blogge hver dag, men nettet her er veldig opp og ned. Plutselig har jeg bra dekning, som nå, og noen ganger går det super tregt. Sikkert fordi det er mange andre som også bruker nettet. Var mye bedre i fjor da jeg var her, men nå var det visst ikke sånn. 

Så om det går en dag eller fler uten at jeg har blogget så er det fordi det er så dårlig dekning at det nesten blir umulig å legge ut noe, men skal prøve så godt jeg kan. Har best dekning om kvelden, så det passer egentlig ganske fint at jeg blogger da. 

Når jeg kommer hjem så skal jeg redigere en video fra her nede, noe jeg tror kan bli greit også, sånn at det ikke bare er bilder jeg viser dere. Men nå skal jeg kose meg masse videre, og det får dere gjøre også! Håper dere får en strålende kveld!

Vil dere at jeg skal lage en video fra her nede?

KIWI SMOOTHIE

Hei! Laster opp videoen på youtube nå. Enten så kommer den ut i kveld eller i morgen, men imens så vil jeg dele en god smoothie med dere. 
Hva slags smoothie liker du best?

YESTERDAY & TODAY

Hei! Så ja, gårsdagen var en veldig fin og koselig dag. Spilte tennis på morgenen før jeg dro til Daniel en tid på ettermiddagen, og så var vi der en stund før vi gikk tur med hunden hans. Vi gikk deretter opp til noen han kjenner som har 3 hunder, så vi satte oss i hundegården og koset med dem. De hadde en utrolig søt og liten valp også, som jeg har på et annet bilde på tlf. Etter en liten stund så gikk vi hjem til han igjen, og deretter ut igjen, for å kjøpe pizza. Den godeste pizzaen i Mysen som jeg har smakt! Og på kvelden slappet vi av, før jeg dro hjem.Og hva jeg har gjort i dag er at jeg startet dagen med å filme en video til dere, deretter spilte jeg tennis med pappa. Og så har jeg vært ute litt, og ellers bare slappet av. Resten av kvelden blir vel at jeg ser på en film eller youtube videoer, kanskje jeg redigerer videoen også. 

 

Hva har du gjort så langt denne uken?

IKEA SHOPPING

Hei peeps! I dag tidlig dro jeg, mamma og pappa til IKEA på Furuset. Mamma skulle handle noen stoler, men som regel pleier vi å ha med oss en del annet hjem. På bildet under ser dere en modulsofa, som jeg fikk med meg hjem. Kjøpte også det bildet av sebraen og litt andre små ting som jeg tenkte å vise i en video, om det faller i interesse?

Etter noen timer på IKEA, og omøblering av møbler på rommet mitt, så er jeg temmelig sliten i kroppen men veldig fornøyd med resultatet av hvordan det ble. Elsker å forandre på rommet mitt, fordi smaken min forandrer seg hele tiden. For øyeblikket har jeg sansen for ting med dyr på og duftlys. Men det forandrer seg vel en gang det også.  

Skal jeg vise kjøpene på video? Liker du å forandre rommet ditt?

KÖTT PÅ GRILLENDette har vært en fin dag. Startet lørdagen med å spille tennis med pappa i et par timer, noe som alltid er like gøy. Når vi var ferdig så dro vi innom bensinstasjonen og butikken på vei hjem, fordi jeg skulle se på en treningsshorts som jeg kan bruke når vi spiller tennis. Og jeg fant en, i rosa. Så i morgen skal den brukes, for da skal vi spille igjen. 

Ellers så har jeg slappet av resten av dagen. Vi grillet litt for en stund siden, og det var godt med litt mat i magen. Så nå skal jeg sette meg ut litt når jeg er ferdig her. Håper dere har hatt en fin lørdag, og får en fin kveld videre.

Griller dere mye om sommeren?

THIS FRIDAY

Hei fine mennesker! Vi har kommet ganske langt i sommerferien allerede, litt kjipt for hvem liker vel ikke ferie? Jeg har også gått helt ut av hvilken dag det er i uka nå som det er ferie, men fant ut av det med litt hjelp fra Daniel som jeg var hos i dag. Det var koselig! Vi snakket mye, vi gikk til Mysen sentrum for å spise pizza, ellers så slappet vi bare av.

Så nå har jeg plantet meg godt i senga med litt musikk på mens jeg skriver til dere. Tenker å se litt på youtube snart, og så avslutter jeg kvelden med en film. Håper dere alle sammen har hatt en fin dag!  

Gjort i dag? Noen film tips?

VANILLA

Hadde planer om å ta bilder i dag, men det blåser veldig mye, selv om det er varmt i lufta. Så jeg valgte heller å blogge om den nye favoritten min nedenfor. 


Er det en ting jeg har blitt avhengig av de siste månedene, så er det duftlys og alt som lukter godt. Det ovenfor er ikke duftlys, som dere antageligvis klarer å se. Aner ikke helt hva jeg skal kalle det, men den har en SÅ god lukt av vanilje. Åhh, vanilje er nok den lukten som jeg velger ut oftest når det gjelder sånne ting som dette.

Jeg har også et duftlys i lukten vanilje som også lukter himmelsk, men denne er favoritten, fordi lukten kjenner man med en gang man kommer inn i rommet. Og ved duftlyset så må lyset tennes for at man skal kjenne lukten ekstra godt. 
Denne tingen (vet ikke hva jeg skal kalle det..) ovenfor i alle fall, er kjøpt på kremmerhuset. De har mange sånne her i forskjellige lukter som man kan velge mellom, og jeg fant mine favoritter men det var denne som ble med meg hjem. Vanilje er alltid en sikker vinner, he he.

 

Har dere duftlys eller noe lignende som det ovenfor, på rommet eller i huset deres?

SMOOTHIE TIME

Hei folkens, og unnskyld for noen fraværende dager fra bloggen men jeg har rett og slett gjort andre ting istedenfor å tenke på bloggen, men tenkte det var på tide med et lite innlegg nå. Jeg har ikke gjort stort mye denne uka, men var en liten tur i Sverige i går. I dag kom Maria en bitteliten tur i bilen sin, siden hun har fått lappen! Yeey! 

Og nå har jeg absolutt ingen planer, utenom å slappe av og drikke den gode smoothien jeg lagde av blæbær, banan & bjørnebær (yum yum). Tenkte jeg skulle se på litt youtube videoer også, har blitt helt avhengig..// privat

 

Hva har dere gjort denne uken?

CAKE POPSEtter noen timers arbeid med å lage cake pops, pynte dem og så vente på resultatet, er verdt det. Jeg smakte på en i sta og den var veldig god, men man blir fort mett av sånt. Jeg tok til og med den minste av de alle, så de store kan være en utfordring haha. Ettersom at dette er første gangen jeg har laget cake pops, så er jeg fornøyd. Jeg brukte både hvit og brun sjokolade for å ha litt variasjon, noe jeg syntes er greit. Og greit for de som ikke liker mørk sjokolade så godt, som meg. Jeg foretrekker heller hvit.

Så senere i kveld skal disse serveres, så håper de andre liker de også! Håper dere får en fin kveld alle sammen!

 

Så de gode ut?

APPRECIATE THINGS

Heihei! Har dere hatt en fin dag i dag? 

Denne tirsdagen har jeg brukt til å rydde rommet mitt (tidlig på morgenen av alle ting), jeg møtte den nye arbeidsplassen rundt 11.30 tiden, og jeg er fornøyd og ser veldig frem til å starte den 10 august. Blir spennende og lærerikt! Og så satt jeg et par timer i solen ettersom at været er så nydelig! Så deilig at man kan begynne å gå i sommerklær, bli brun og slappe av i solen all day long. 

Og nå slapper jeg av med musikk mens jeg blogger, fin slutt på dagen det. Tenker jeg skal ut å ta litt bilder i morgen etter jeg har vært på skolen for å levere bøker og diverse sånne ting. Må også kjøpe inn litt ting til lørdag for da kommer det noen venner på besøk, så får se om jeg kjøper inn ting i morgen eller på torsdag. Har hatt en fullbooket uke så langt egentlig, noe som er greit i grunn.


// sitatet for dagen.

 

Hvordan har uken deres vært så langt?
    

JEG KOM IKKE OPP

Jeg kom ikke opp i muntlig, så glaaad! Så i dag feiret jeg og Maria en liten del av dagen i Halden, og etter det var vi hjemme hos henne. Når jeg skulle hjem så fikk jeg øvelsekjørt i samme slengen, gikk bra denne gangen også heldigvis! 

I morgen skal jeg møte arbeidsplassen min 11.30, det blir så spennende! Gleder meg much. Og nå er det praktisk talt sommerferie! Skal bare levere noen bøker og pc/skolesekk på onsdag, og møte opp til avslutning på fredag. Men frem til det og etter det så har jeg sommerferie, veldig godt!


// tatt for noen uker siden

 

Er dere klare for sommerferie?

OH, SUNDAY

God morgen, eller god ettermiddag passer vel best å si nå. Så i dag er det søndag, og i morgen får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig, men jeg har en god følelse på at jeg ikke kommer opp. Så da får jeg nesten bare stole på den følelsen! Skal også en tur til Halden i morgen med mamma og Maria, for å titte på et senter som Maria ville sjekke ut. I dag har jeg ingen store planer. Har øvelsekjørt med pappa litt overalt, noe som gikk veldig fint ettersom at de to siste gangene jeg har øvelsekjørt, så gikk det ikke som jeg ville det skulle gå for å si det sånn.. Men sånne dager har vel alle?Og nå har jeg akkurat spist frokost, eller lunsj da. Så nå er jeg god og mett. Tenkte jeg skulle prøve å lage min egen is etterpå av bær, så da får jeg se hvordan det blir. Dere får ha en fin dag videre allihopa!

 

Dere skal i dag? Prøvd å lage is av bær før?

99% SOMMERFERIE

Jeg kan på en måte si at jeg har sommerferie nå. Opptrekk muntlig er det eneste som gjenstår, altså den ene prosenten før jeg kan si 100% sommerferie. Veldig rart å tenke på at sommeren er her, eller snart for fullt ut. Jeg gleder meg masse i hvert fall. Skal være med venner, sikkert ta noen turer til tusenfryd, kanskje campe og så skal jeg til Puerto Rico igjen, det blir herlig!

I dag startet og avsluttet vi dagen med grilling. Vi sluttet rundt 11, så det var en kort dag. Senere i dag skal jeg være med Maria, og i morgen er det "klassefest" med klassen +  noen venner vi tar med oss. Det blir nok veldig koselig i alle fall. Så nå har jeg fri helt frem til søndag, og på mandag må jeg dra på skolen for å se om jeg er en av de som kommer opp i muntlig (noe jeg ikke håper jeg er). På tirsdag skal jeg møte arbeidsplassen min, den avdelingen jeg skal være med det første året av lærlingtiden min. Veldig spennende! Og etter det har jeg antageligvis bare fri?Håper dere alle får en fin dag, uke og sommerferie dere som har tatt dere fri! Hva skal du i sommerferien?

THUMBS UP

Hei! Da er det lørdag allerede, og i dag er planene ikke stort mye. Har akkurat redigert ferdig den ene videoen jeg og Daniel lagde i går, så den tenker jeg at jeg laster opp snart. Men imens så tenkte jeg å blogge litt, hvor kjekt er ikke det? He he, slengte med et lite sitat for dagen også.

Jeg må bli flinkere igjen til å oppdatere her, så da får jeg bruke de sjansene jeg har. Så da passer det supert nå! Jeg har i tillegg fri på mandag, så da er det lang helg på meg, og det er så deilig! 

Ellers så er ikke været så bra som det har vært de andre dagene. Det er helt hvitt og "små  tåkete" ute, så får håpe solen titter frem resten av dagen/helgen. Da får jeg kanskje tatt litt mer  bilder ute også. 

I kveld så legger jeg antageligvis ut den ene videoen, så dere får glede dere! Jeg ler og smiler hver gang jeg har sett på den, hehe! 

Så, håper dere alle får en super dag og helg videre! Snakkes.

 

  Hvordan er været hos dere i dag? 

SUMMER IS COMING

Heisann!

Så hvor har jeg vært den siste tiden? Har egentlig ikke gjort så mye i det siste men har glemt bort bloggen helt, så unnskyld for det. Har også hatt tverrfaglig eksamen, som gikk bra. Ellers så har jeg vært med venner. Maria var en tur her i går og i dag skal jeg til Daniel, hvor vi skal filme video til dere! JIPPI


canon eos 600d // privat.

Laget en video i forrige uke som jeg ikke har redigert ferdig engang, så vi får se om jeg fortsetter å gjøre det eller bare redigerer noen nye. Jeg bestilte en pakke fra romwe med litt ting også, så kanskje jeg kunne vist dere det på en video også? (Før noen sier jeg er bortskjemt, haha.. så betalte jeg alt selv for en gangs skyld). Jumpsuiten dere ser ovenfor er faktisk en av de nye tingene. Litt for åpen så må ha en tube-bh under i alle fall.

Så nå skal jeg slappe av litt før jeg drar avgårde til Mysen. Sluttet veldig tidlig i dag, så det var sykt deilig. Daniel har lang skoledag, så jeg får bare vente hehe. Og snakk om det fine været, så utrolig godt med sol og varme!

 

Hva skal dere denne helgen? Vil dere se innkjøpene?

AKTIVITETSDAG

Heisann! En liten stund siden jeg har oppdatert dere nå, men det har egentlig ikke skjedd så mye i det siste uansett. I dag var det aktivitetsdag, så noen klasser syklet mens de klassene jeg var med, gikk tur til Mysen elva hvor vi fiska, drev med padlebåt og kano. Jeg og to andre drev med padlebåten, var litt morsomt egentlig. I tillegg så tok Maria et veldig fint bilde av meg med redningsvesten langt oppi ansiktet, vakkert og veldig ubehagelig.

I kveld kommer Maria til meg, og så skal hun sove over til i morgen. I morgen så skal vi til Sverige med pappa for jeg skal kjøpe inn litt til i morgen kveld for da skal vi på en fest på Lundeby (om det ikke regner). Så vi får se hva finner på resten av kvelden i dag.

 

Hva skal dere denne helgen?

I LIKE THIS MONDAY

Hei! Siste dagen i langhelgen har kommet. Vil ikke tenke så mye på det fordi det er så godt med fri, men jeg er også klar for en litt roligere uke på skolen enn sånn det var forrige uke med fremføringer, eksamen og en del lekser, men klassen min og jeg klarte oss fint. 

I går øvelsekjørte jeg med pappa hvor vi da startet å kjøre gjennom Rakkestad, Ise og videre til Sarpsborg sentrum. Når vi skulle hjemover så kjørte vi gjennom Hafslundsøy, Varteig og Rakkestad før vi endte opp her hjemme på Slitu. Var flere steder vi kjørte gjennom også men da blir det vel et innlegg med bare forskjellige steder her i Norge, haha.

Det er første gangen jeg har kjørt gjennom en by med så mye trafikk og lyskryss overalt, så gøy var det og det gikk like fint å kjøre som om at det skulle vært i en liten by.


Og i dag har jeg ingen planer. Tenkte å rydde og vaske rommet mitt ettersom at jeg gjør det hver uke. Jeg får se nesten hva annet jeg finner på men i kveld tenkte jeg å trene litt. Dere får ha en super mandag videre, og en fin start på den nye uken! 

 

Hva skal du i dag?

SELVESTE 17 MAI

 

Gratulerer med dagen allihopa! Nå har selveste dagen kommet, 17 mai. Og i dette øyeblikk så er det garantert barn og unge som går i barnetoget mens familie og venner ser på. Noen spiser sikkert sin første softis i dag, og barn kjøper helium ballonger. Sånn har det i alle fall vært her jeg kommer fra. Været i dag er ikke noe å skryte av i hvert fall. Det er overskyet når det burde vært knall sol, men vi får se utover dagen. 

Så mens de fleste er i sentrum av Mysen og ser på toget, så er jeg hjemme å slapper av med mamma og pappa. Helt ærlig, jeg har aldri vært så begeistret for 17 mai, og det å gå med bunad og sko til man får gnagesår, er ikke helt min greie. Ikke mistforstå meg helt altså, jeg liker 17 mai (og bunaden min) for det er en veldig koselig dag med venner og familie, men etter en del år på barneskolen hvor jeg var en av mange barn som måtte gå i toget i all slags vær, så har ikke akkurat det gjort meg noe særlig happy for å hylle den spesielle dagen. Om det hadde vært fint vær, så hadde jeg nok ikke hatt noe imot å ta meg en tur ned i sentrum med venner. Været har mye å si for å si det sånn.

I fjor på 17 mai så var jeg med noen venner i Mysen sentrum, og det var veldig koselig! Og som et resultat av dagen hadde jeg fått gnagesår på begge føttene, og en knapp på bunaden som ble ødelagt, haha. Love it

Men, uansett for alle dere som feirer denne dagen, så håper jeg dere får det helt fantatisk! Det gjør nok jeg også fordi jeg trives ved å ikke måtte feire eller gjøre noe. Så, kos dere!

 

 

 

    
Min frokost for dagen inneholdt physalis, jordbær og kokosnøtt, så godt! Ble i hvert fall veldig mett, haha!

 

Hvordan tilbringer du 17 mai?

MAY, PLEASE BE GOOD FOR EVERYBODY

Hei fininger! 

Nå er det bare en dag igjen til det er 17 mai, tiden går virkelig fort! Har ikke lagt opp noen planer for i morgen ennå, men kommer nok til å være med mamma og pappa. Får krysse fingrene for at det blir pent vær for alle sammen, og i hvert fall for de som skal gå i 17 mai toget. Kan hende jeg og mamma tar oss en tur til Askim for å se to av mine tantebarn i toget, så da får jeg prøve å knipse noen bilder i samme slengen!

Jeg og pappa har allerede vært på en liten kjøretur ned til Mysen sentrum. Var på butikken først, og så kjøpte vi blomster som vi skulle ha med til kirkegården. Vi tok en tur innom mamma på jobben og så dro vi hjemover. Og nå sitter jeg her å skriver til dere mens jeg hører på musikk. Tenkte å redigere noen bilder når jeg er ferdig med å blogge, hihi.

Hva er dine planer for 17 mai?

TODAY WILL BE GREAT

Hei! Har dere hatt en fin dag så langt? Det har jeg, og faktisk så har jeg fått unnagjort litt ting i dag. Ikke så veldig mye egentlig men jeg har fått klippet plenen til naboen for siste gang siden hun har bestilt en sånn som går av seg selv, så da var det siste gressklipp før 17 mai!

Har ikke brukt dagen til så mye annet enn det. Jeg våknet tidlig, så på serie og sovna i noen timer før jeg klippet plenen. Vurderer å legge meg til å sove litt igjen men tror jeg tar meg en tur ut for å ta litt bilder nå som det er så fint vær.I morgen blir det en Sverige tur igjen, og etter det så tenker jeg at jeg filmer en video til dere. Så vi får se hva jeg kommer opp med, hehe! Dere får ha en super duper dag videre alle sammen!

Hva gjør du i dag? Hva slags video kan jeg filme?

GOOD WEEKEND

God kveld! I dag startet jeg lørdagen med å ta en god dusj og ta noen bilder, før jeg stakk en tur til Mysen for å besøke en kompis. Var der noen timer før han skulle bort. Dro deretter hjem, og gjorde ikke så mye mer resten av dagen. Har sett litt på greys anatomy, og så sovna jeg i en time.

I dette øyeblikket så sitter jeg i sengen min mens jeg blogger og hører på musikk. Skal fortsette med å se på serien når jeg har skrevet ferdig, og ja, sånn ser min lørdags kveld ut.  

Forresten har dere smakt kiwano og physalis på bildene ovenfor? Jeg er den typen som elsker å prøve ut nye ting, og jeg elsker frukt og bær, så jeg måtte prøve disse to typene. Og de var faktisk veldig gode, så disse skal jeg kjøpe mer av. Det som gjør de spesielle er hvordan utseendet på de er. Liker i hvert fall hvordan kiwano ser ut, den minner meg om noe som kan leve i havet haha. Rart.

 

Dere får ha en fin kveld videre, snakkes! Hva har du gjort i dag? Har du smakt kiwano eller physalis før?

 

SKIKKELIG SKOLEUKE

Hei! I dag sluttet jeg tidlig på skolen fordi vi har hatt heldagsprøve i norsk! Ble ferdig ganske tidlig, rundt 09.30 men så måtte jeg vente helt til 11.00 fordi da var mappen til å levere inn åpen. Det var litt kjedelig i lengden å måtte vente enn å dra hjem, men det gikk. Så jeg kjørte deretter hjem, i regnet. Har regnet i to dager nå, så håper solen og varmen kommer tilbake snart.I morgen har jeg heldagsprøve i engelsk, gruer meg mest til den enn den vi hadde i dag, men det går vel bra antar jeg! Har ingen planer resten av dagen utenom å forberede meg til i morgen, og så skal jeg slappe av. Håper dere får en fin uke videre!

 

Har dere hatt noen heldagsprøver/tentamener denne uken?

McCafe

Hei! Har dere hatt en fin helg så langt? Helgen min har faktisk vært ganske så ålreit. I går så var jeg sammen med Maria og Malene for å filme til et skoleprosjekt, som jeg ble ferdig med å redigere i går. Jeg fikk meg en veldig god latter når den var ferdig i hvert fall, så nå får de andre to se den i morgen for å se om de liker den også!

I dag var jeg og pappa en liten tur i Sverige. Vi var innom mc donalds før pappa skulle inn på butikken. Jeg tok med meg noen chicken nuggets og en skogsbær smoothie hjem! Veldig godt! Jeg drakk opp smoothien veldig fort, så jeg bestemte meg for å beholde koppen slik at jeg kan bruke den til annen drikke, som dere kan se under.

Kom hjem for ikke så lenge siden etter en liten tur med pappa og hundene. Nå skal jeg spise litt mens jeg ser på noen flere episoder av Greys Anatomy. Håper dere alle får en super dag videre!


 

Hva har du gjort denne helgen?

1 MAI

Nå er det første mai! Tiden går så fort, og allerede neste måned så er det skole slutt! Det er så rart å tenke på, men gleder meg veldig til sommerferien og at jeg kan starte som lærling om ikke så lenge. 

Men siden det ikke er lenge igjen, så betyr det at ukene fremover kommer til å være fullbooket med eksamener, tentamer, prøver og ja, you name it. Har vært gjennom det flere ganger før, så blir nok ikke så fælt som man alltid tror når man hører om alt man skal være gjennom.For øyeblikket så har jeg akkurat redigert ferdig en liten video til dere, som jeg skal opplaste på youtube snart. Vet ikke helt når jeg legger den ut her, kanskje i morgen kveld. Nå skal jeg bli med mamma en liten tur til Askim for å besøke søsteren min og dem, snakkes!

 

Hva skal du i dag?

JEG HAR FÅTT LÆRLINGPLASS

Heihei! Har vært litt dårlig på bloggfronten de siste dagene, men jeg har drevet med andre ting som å være med venner og på skolen har det vært en del å gjøre også.

Men en ting jeg vil kunngjøre her på bloggen for dere, i går fikk jeg beskjed om at jeg har fått lærlingplass i Eidsberg! Er så glad! Helt utrolig deilig og avslappende å slippe å tenke på at jeg må søke i andre kommuner for å få plass, men var to i Eidsberg som trakk seg, så da gikk plassene til meg og en annen i klassen. Veldig fornøyd i hvert fall.


pug life

 

I morgen er det siste dagen på skolen for denne uken, for det er fri på fredag (som dere sikkert vet fra før av for alle har fri haha), men det er i alle fall deilig! Har ikke så mange planer for helgen, men skal møte to venninner fra klassen hvor vi da skal filme en reklame i et norsk prosjekt vi har fått fra læreren. Muligens jeg legger den ut her når den er ferdig, for jeg må laste den opp på youtube for at vi skal få vist den til klassen, spennende! Vi har i alle fall en morsom plan, som jeg gleder meg til å se resultatet på!

Resten av helgen har jeg ingen planer for øyeblikket, men pappa og jeg tar muligens en tur til Sverige denne helgen siden vi ikke fikk gjort det forrige helg. 

 

Hva har dere gjort i det siste? Er du lærling til høsten, i så fall, har du fått lærlingplass?

BABYSHOWER

Hei alle sammen! I går var jeg på babyshower for en i klassen, og det var super koselig! Alt var pyntet så utrolig fint, og masse rosa for å si det sånn, men det var så bra pyntet syntes jeg! Var mange koselig mennesker som kom, og masse god mat. Tok noen bilder som jeg tenkte jeg kunne vise dere, så enjoy!Dette er navnet til den lille jenta som kommer til verden om ikke så lenge! ♥

Denne spanske maten var så god! ♥Dette er den nydelige mamman til den lille jenta som skal ankomme verden ♥Fine mennesker ♥


Vært på babyshower før? Syntes om bildene?

MYE SKOLEARBEID

Heihei! 

Da er en ny skoledag over denne uken også. Har litt lekser, innlevering, fremføringer og prøver å jobbe med denne uken, så da bør jeg vel sette i gang med det om ikke så lenge. Senere i dag skal jeg trene litt igjen, som jeg også gjorde i går. Syklet i en time på "trimsykkelen" vi har nede i kjelleren, og for å si det sånn, bena mine var helt pudding etterpå. Men godt var det! Uten musikken så hadde jeg nok ikke syklet så lenge som jeg gjorde. Nesten litt rart hvordan musikk kan hjelpe til, på en måte.

 

Har dere mye skolearbeid denne uken?

PIZZA & MILKSHAKE TIME

Hei! Nå har jeg akkurat spist meg mett på litt pizza, og drukket en nokså grei milkshake fra Gobiten. I dag har jeg for det meste slappet av, gjorde litt lekser, vasket og ryddet rommet mitt, og så kjørte jeg en liten tur til Mysen i sta når vi skulle hente pizzaen. 

Etterpå så tar jeg og pappa med hundene på en tur. Blir deilig med frisk luft nå i finværet. Så håper dere alle har hatt en bra helg!


Hva har du gjort denne helgen?

BERRIES

God morgen! I dag er det terminprøve for alle oss i 2HEAA. Min gruppe skal ikke fremføre for lærerne før 13.15, så i dag ble det en rolig morgen hvor jeg faktisk har unnagjort litt diverse. Har svart på noen mail, ringt litt rundt, skrevet søknad, spist bær og kesam og lest litt igjennom manuset. 

Jeg tenker å dra nå snart når jeg er ferdig med å blogge slik at jeg og de andre kan øve litt sammen før vi skal inn å gjøre det for lærerne. Vi skal også ha muntlig høring alene om respirasjonssystemet. Har vært gjennom det samme en gang før, så gruer meg egentlig ikke. Men dere får ha en fin dag, og så preikas vi!

 

Har dere hatt terminprøve/tentamer i det siste, eller skal dere ha det snart? (skal ha engelsk og norsk heldagsprøve neste måned, iiipp)

TUESDAYHeii! Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha kjørt scooter i vind og vannsprut fra andre bilder. Helt perfekt. Var i hvert fall veldig godt å komme inn i det varme huset etter å kjørt ute i det kalde været med stive og kalde tomler, haha.

Mens jeg skriver her nå, så vurderer jeg om jeg skal ta meg litt mat. Tenker på å ta noe enkelt som kesam og bær, det er så godt! Har forresten fått et lite oppdrag av norsk læreren våres. Jeg skal nemlig holde en presentasjon/foredrag om blogg foran klassen. Gjorde den ferdig i timen i sta siden jeg var allerede ferdig med en innlevering som de andre drev med. 

Men nå får jeg ta meg litt mat, og så får dere ha en super tirsdag videre babes!

 

Hvordan er været hos dere?

SUCH A BEAUTY IN THE MORNING

God morgen allihopa! Tror jeg liker å si allihopa, det har blitt nevnt her et par ganger i det siste nå haha.

I hvert fall, det er lørdag og en ny dag hvor jeg ikke har noen planer, utenom at jeg skal på apoteket en liten tur. Typisk at min helg er helt chill men det er veldig deilig å kunne slappe av etter denne uka som har vært. Jeg var jo på intervju i går, noe jeg følte gikk kjempe bra men det følte jo alle sammen som hadde vært der. Mange av oss som søker har ganske like karakter og null fravær alle sammen, så det blir så jevnt men vi får svar på mandag, så får vi se hva som skjer.

Til tross for at jeg våknet super tidlig, så var jeg i hvert fall i humør til å ta litt bilder. Dere får også sett morgen ansiktet mitt rett etter at jeg har våkna. Such a beauty, haha noo!

Da håper jeg dere alle sammen får en fin helg! Hva skal du denne helga?

GRILLING

Hei! Har blitt litt dårlig blogging i det siste men har hatt litt mindre motivasjon de siste dagene, men det skal bli bedre denne helgen. Jeg og noen flere fra klassen var ute i naturen og grillet pølser. Var veldig koselig! Vi snakka om alt mulig rart og lo av den minste ting. Så det var en fin og vellykket torsdag.

I morgen 09.30 skal jeg på intervju for Eidsberg Kommune. Om jeg gleder meg? Ja! Men jeg gruer meg også! Det er bare 2 plasser og vi er 8 som søker, sykt urettferdig at det er så få plasser, men jeg skal krysse mine fingre for at jeg i hvert fall får en lærlingplass uavhengig av hvor det er. 

Men det skal bli godt å være ferdig med intervju i morgen og så kan jeg bare slappe av resten av helgen! Herliiig

Hvordan har din torsdag vært?

BESØK AV KIDSA

Heisann! I dag har vi besøk av tantebarna mine, Maria og Mikael. Vi hentet dem rundt kl 10 og så har vi gjort litt av hvert frem til nå. Vi har snakket, spilt litt på telefonen, spilt litt brettspill, de hadde påskeegg jakt og så har vi gått tur. Nå sitter de å spiller litt igjen mens jeg blogger. Senere i dag skal vi lage hjemmelaget pizza, igjen. så fiiine


Syntes om bildene?

SE HVA JEG FANT I POSTKASSA

Heihei! Hvem ville trodd at jeg, Jeanett Hensel skulle vinne en giveaway på DENNE bloggen? Jeg hadde helt glemt at jeg meldte meg på en konkurranse men jeg ble veldig glad og fornøyd i hvert fall! Pakken dukket opp i postkassen i dag, og jeg gleder meg til å prøve ut de nye tingene!For øyeblikket så venter jeg på at den hjemmelagde pizzaen skal bli ferdig. Pizzabunnen er ikke lagd fra bånn, og alle ingrediensene er fra peppes pizza som man kan finne i matbutikken. Elsker spesielt de spicy kjøttbollene, hehe! I dag har jeg og pappa farta litt rundt her og der. Jeg øvelsekjørte med henger i sta for første gang. Trodde det skulle være vanskelig men det gikk veldig fint. Da kjørte jeg til jobben hans fordi vi skulle hente litt materialer som vi skal ha til kjelleren nede. Vi skulle også levere noen pappesker som også tok turen ut av hengeren når vi kjørte, så vi måtte stoppe og feste de på igjen, haha.

Deretter så dro vi en tur hjemom før vi dro til butikken og handlet inn litt mat. Vi kjøpte også inn litt smågodt til tantebarna mine som kommer i morgen. Kanskje jeg skal ha en påskeegg jakt? Må ha noe gøy å gjøre når de kommer.

Hva har dere gjort i dag?

PÅSKEFERIE

Heisann! I går ble det ikke noe blogging igår for jeg ville helst gjøre andre ting der og da, selv om jeg tenkte på bloggen så og si 24/7. Men over til noe positivt, det er påskeferie! Åhh gud så deilig det er nå!

Jeg har ikke mange planene for ferien ennå, så da er det nok mange ting jeg kan svise inn i ferieskjemaet. Nå snart så skal jeg filme en videoblogg til dere siden det er veldig lenge siden jeg har lagt ut en video her på bloggen. Da er det endelig på tide at jeg gjør det! 


Man kan se jeg hadde det morsomt bak kameraet i dag, haha

 

Håper dere får en super ferie alle sammen! Hva er dine planer for påskeferien?

 

DET JEG HELST IKKE VILLE HA

Da kom snøen tilbake.. Jeg som var så klar for våren og sommeren skulle komme til oss med god og deilig varme, men istedenfor så får vi det hvitelagte belegget på bakken. Og det har ikke kommet lite i dag heller! Tror at dette er det meste vi har hatt av snø hele vinteren, og alt kom på 1 dag. Sykt!Men over til noe annet enn den ufyselige snøen som har kommet tilbake.. Altså, liker snø men helst om vinteren, og at den ikke dukker opp hver gang det endelig blir fint vær. Nå er det bare fredag igjen før det er påskeferie, og det blir kjempe deilig. I morgen skal jeg og 3 andre fra klassen + noen andre fra en annen skole på et intervju/informasjonsmøte fordi vi søkte lærlingplass i Eidsberg. Det starter kl.09.00, og vi får heldigvis ikke fravær for at vi ikke er på skolen den stunden vi er på det møtet. Gleder meg ganske mye, og så er jeg spent på hvordan det blir siden det er noen som blir trekt ut til et neste intervju. Får håpe jeg er en av de!

Har dere snø der dere bor?

 

SÅ MANGE SKYER

For noen minutter siden så var det faktisk sol og mange fine skyer, men nå ble det grått plutselig. Kjedelig.. Sluttet tidlig på skolen i dag, og det er alltids veldig godt! Kjørte scooter til og fra skolen, noe som er bra for det er et tegn på at det går mot varmere tider. 

Nå skal jeg spise litt mens jeg ser på youtube videoer. Har seriøst blitt avhengig av youtube nå! Så skal jeg vel ingenting resten av dagen. Har ingen lekser å gjøre i dag, de venter jeg med å gjøre i morgen. Håper dere får en fin tirsdag!

Har dere fint vær?

SMOOTHIE TO GO

Heihei! Frem til nå så har jeg faktisk fått unnagjort littegranne. Jeg kjørte ned til Mysen med pappa hvor han skulle inn på butikken en liten tur. Jeg endte med å få slike rosa påskegg, et lys som luker vanilje (beste lukten ever) og en smoothie maskin med to flasker som man bare kan ta med seg når smoothien er ferdig. Dere skjønner kanskje hva jeg mener, i tross for den dårlige forklaringen jeg kom med. Haha, anyway.. har prøvd den ut, og jeg likte den veldig godt.

Hadde sett på en smoothie maskin på tilbords men hver gang jeg har sett den så har jeg ikke hatt penger eller så har den vært utsolgt i den fargen jeg ville ha, men den vi kjøpte i dag var et annet merke. Men bra var den! Lagde meg en jordbær smoothie med vanilje kesam og litt appelsinjuice, ble kjempe god!

Hvor smart er ikke dette da? Denne fine lille tingen kan man ta med seg hvor som helst og når som helst. Denne kommer jeg nok til å bruke masse, hehe!
Hva skal dere i dag?

SMILE AND ENJOY THE WEEKEND

God helg alle sammen! Det er så deilig med et par dager fri nå, ahh! Skulle egentlig en tur til Moss i dag men det droppet jeg. Om ikke så lenge så skal jeg spise pizza og slappe av med en film på skjermen. Helt herlig!


På skolen i dag så hentet jeg en pakke på posten med to bukser til meg fra nelly, i merket dr denim. Den svarte hadde jeg fra før av men den hadde blitt så grå i fargen. Derfor var det på tide med en ny i svart. Kjøpte også en hvit som jeg likte faktisk veldig godt! Trodde den skulle være skikkelig gjennomsiktig men det var den faktisk ikke! Begge to kostet 399,-. Ikke den rimligste prisen men buksene er veldig gode å ha på seg. Har noen bukser fra det merket, og jeg er fornøyd med de jeg har!

HERHER

 

Hva skal du i helgen?

 

ME AND MY RED BANDANA

Heisann! Nå er helgen snart over og så er det tilbake på skolen og i praksis. Dette er min siste uke i praksis på sykehjemmet. Har bare denne mandagen og torsdagen igjen fordi onsdagen går til Inspiria i Sarpsborg, for vi som skal bli lærlinger i hele Østfold skal bli intervjuet av ulike bedrifter, slik at vi kan se hvordan et jobbintervju faktisk er. Spennende! Gleder meg egentlig ganske mye til det, er litt nervøs også. Jeg må i hvert fall huske å ta med CV, haha! Men det er sykt sugent at jeg snart er ferdig i praksis fordi jeg trives veldig godt der og liker heller praktiske oppgaver enn teoretiske. 

Så langt denne søndagen har jeg faktisk fått gjort littegranne. Jeg tok en god og varm dusj når jeg sto opp. Deretter støvsuget jeg og vasket rommet mitt. Det er alltid så deilig å få det ordentlig rent. Jeg har et lite mål for meg selv at jeg skal vaske rommet mitt hver søndag. Så da får jeg se hvordan det går. Jeg er sykt dårlig på å følge de målene jeg setter opp for meg selv.

Og så kjørte jeg og pappa litt rundt for å finne en container som vi kunne kaste metall oppi, men vi fant ingen fordi alle var for klær og sånt, ellers så var det containere som tilhørte bedriftene. Og nå slapper jeg bare av litt. Har en fremføring jeg må øve på også, så jeg gjør vel det utover dagen.


Håper dere får en fin søndag! Hva slags planer har du for uka?

CANDY

Heihei! Er sykt deilig med helg nå, for da kan jeg slappe av helt! Jeg og pappa dro til Sverige idag, for han skulle kjøpe noe mat. Og siden det er helg, og siden jeg nesten aldri spiser godteri, så var det på tide at jeg unnet meg litt denne helga. 

Dette havnet deretter i handlekurven. Jeg liker egentlig ikke sjokolade engang men når jeg virkelig er godtesjuk så kan jeg spise det. Rart det der, haha. Akkurat nå så tenkte jeg å redigere en video, spørs om jeg er fornøyd nok med den. Deretter skal jeg se film og eventuelt sove, er sykt trøtt. Jeg våkna en titalls ganger i natt.

 

God helg! Hva skal dere i helgen?

HJEM KJÆRE HJEM

Hola! Nå er jeg godt plassert hjemme i Norge igjen. Ble en veldig lang dag og tidlig morgen i går ettersom at vi skulle reise. Vi sto opp tidligere enn nødvendig, noe som gjorde dagen ekstra lang. Men vi kom oss trygt hjem! Flyet landet 10.15 og vi var ikke hjemme før ca 12.45. Gikk ikke rett i seng fordi jeg måtte selvfølgelig kose med hundene først. Har savnet de så mye!

Jeg har masse bilder å vise dere og mye rart å fortelle, men jeg tenkte å dele det opp i flere deler. Hvor mange deler det blir, det vet jeg ikke men masse bilder kommer. Skal også filme en innkjøps video og en video fra selve, Tenerife. 

// En liten sniktitt på et bilde fra Tenerife. Takk til mamma som har hjulpet med å tatt bilder!

 

I dag skal jobbe kveldsvakt på sykehjemmet. Skal bli godt å komme tilbake, men guud så sliten jeg kommer til å være denne uka. Haha! Men jeg må se positivt på det vel?

 

Håper dere alle får en fin uke! Hva har dere gjort i vinterferien?

ONE DAY LEFT

Heii, jeg har så mange sommerfugler i magen nå! Det er bare 1 dag igjen før jeg og mamma tar flyet fra Gardemoen og lander i Tenerife. Det er alltid sånn at dagen før man drar så gleder man seg så utrolig mye at man nesten ikke klarer å vente. 

Jeg har litt pakking igjen men jeg skal bruke noen av tingene før jeg drar i morgen tidlig. Flyet vårt går ikke før 09.50, så vi kommer ned dit rundt 3 tiden tror jeg. Skal bli så deilig med sol og varme.

 

Har forresten redigert ferdig en video til dere, som nå lastes opp på youtube. Aner ikke om jeg får lagt den ut før jeg drar men jeg skal prøve å få gjort det. Jeg kommer ikke til å blogge mens jeg er der nede tror jeg, har ikke med macen men har med kameraet, så det kommer til å bli masse bilder når jeg kjem heim.

 

Dere kan følge meg på instagram: jeanett97, for jeg kommer nok til å oppdatere litt der. Er gratis nett på hotellet, så skal prøve å oppdatere så godt som mulig på instagram, og kanskje det blir et blogginnlegg også?

 

Hva skal dere i dag?

TO MUCH TO HANDLE FOR MY BRAIN

Tusen takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg! 

Hei! Endelig er det helg snart!, og ikke minst ferie! I dag var min siste dag på jobb før vinterferien, og etter ferien så kommer jeg tilbake! Blir så godt med fri nå, for kroppen trenger det virkelig nå føler jeg. 

I dag er jeg rett og slett fullbooket. Skulle egentlig finne på noe med Maria men både jeg og ho hadde mye å gjøre. Jeg har unnagjort leksene til i morgen (har en igjen) og så har jeg spist en god middag. Så det som er igjen er å pakke til Tenerife og skrive på en lærlingssøknad. Er sikkert noe mer også men stikk kontakta i hjernen min er plugga ut. 

Håper dere alle får en fin torsdag! Gleder dere til ferie, hva er deres planer?

BIRTHDAY

Hei! Da er helgen snart over, og en ny uke står for tur. Bare denne uken igjen, og så er det vinterferie. Kommer til å bli så deilig med litt fri, og spesielt fordi jeg skal til syden! Åå gleder meg!

I dag skal jeg i bursdag til tantebarnet mitt som fyller 13 år! Så det blir nok veldig koselig å se familien igjen. Begynner sent på jobben i morgen. Noe som er helt greit for min del, alltid godt å starte sent syntes jeg. Håper dere får en fin søndag videre!Hva skal dere denne søndagen?

COMING HOME HAPPY

Hei! Nå er vi halvveis i uke 6! I dag har jeg jobbet fra 07.30 til 15.00, og så måtte jeg gå hjem for mamma og pappa hadde ingen mulighet til å hente meg når jeg sluttet. Men da fikk jeg trim i samme slengen, fordi det er et stykke fra der jeg jobber og til der jeg bor. Eneste negative er at jeg må gjennom en lang og kjedelig slette, haha.
Når jeg kom hjem så gikk jeg rett på kjøkkenet for å varme suppen som mamma hadde laget til meg. Hadde bare spist frukt i dag på jobben, og jeg spiser ikke frokost heller, så det var bra det var suppe klart til meg.

Skal ikke gjøre noe resten av denne onsdagen. Kommer sikkert til å fortsette med å se på Body of proof, en veldig bra serie for folk som liker krim. Det jeg liker med serien er at i hver episode så er det en ny "hendelse" om dere skjønner.

 

Noen serier du vil anbefale? 

PANCAKES

Hei! Ny uke er igang! I dag har jeg fri, veldig deilig siden jeg har jobbet denne helgen. I går kveld så var det utrolig godt å legge seg fordi bena mine var som pudding rett og slett. Tror jeg aldri har vært så glad for å se senga mi, hehe.

Startet denne morgenen med å trene faktisk. Tok meg en liten joggetur ute og så trente jeg litt styrke når jeg kom inn igjen. Angrer litt på at jeg ikke jogga lenger men det frista ikke i sta. Skulle ønske jeg hadde en tredemølle, føler jeg har mer kondis når jeg jogger inne enn ute, men det har vel noe med at det er mye kaldere ute nå. 

Senere i dag så skal jeg og mamma ta sol. Og så skal jeg kjøpe gave til morsdagen som er på søndag. Vet ikke helt hva jeg skal kjøpe ennå men det finner jeg ut av. Laget meg nettopp noen små pannekaker, egentlig mest fordi jeg kjedet meg men også fordi jeg var litt sulten. Gode ble de! 

Deres planer for denne uken?

FØRSTE FEBRUAR

Nå er det allerede en ny måned, tiden går utrolig fort! I dag begynner jeg ikke på jobb før 15.00, veldig deilig å kunne slappe av litt før jeg tar kveldsvakten. I går var jeg rett og slett helt dau sliten. Sovnet veldig tidlig og våknet tidlig i dag, men har i hvert fall fått nok timer å sove på. For øyeblikket ser jeg på en film som heter The Hottie and The Nottie. 

 

Håper dere får en fin søndag! Hva skal dere i dag?

 

FREDADS KVELDEN

Nå er det helg, og denne helgen skal jeg jobbe på eldrehjemmet (praksis). Det er helt greit i lengden men så klart litt sugent fordi helg er helg, og det er de få dagene i uka man heller vil slappe av. Jeg starter 07.30 i morgen, og slutter 15.30 men veilederen min er syk og sa at jeg kunne slutte tidligere men vi får se hva jeg gjør. Vil ikke bare stikke av tidligere når jeg slutter halv 4. Må gi et godt inntrykk haha. 

For øyeblikket så sitter jeg i stua og venter på at mitt dansecrew skal starte. Koser meg med litt eple, bringebær og kiwi imens, veldig godt. Så nå skal jeg plante meg godt ned i sofaen og bare kose meg før det er tidlig opp på jobb i morgen.

 

Håper dere får en god fredags kveld, og helg så klart! Hva skal du denne helgen?

TOAST HJERTER

I dag har jeg laget toast i hjerteformer siden jeg har fri i dag pga jeg skal jobbe i helgen. Denne ideen så jeg noen andre gjøre på tv(en). Jeg syntes de ble utrolig søte, så jeg ville prøve det ut selv. Jeg var ikke helt sikker på hvor lenge de skulle stå i ovnen men de ble veldig gode etter 15 minutter på 200 grader. Jeg brukte pepperkake form til å lage de slik. Egentlig et veldig smart triks til å lage maten mer "spennende".Ved siden av toasten så lagde jeg meg eggehakk, sånn at det ikke skulle se for kjedelig ut. Begge deler ble veldig godt, og i tillegg så tar det ikke lange tiden å lage. Enkelt og greit. Men mett ble jeg, så jeg har to toast til senere i kveld. Dette er jo også noe man kan ha som matpakke på skolen istedenfor å kjøpe mat i kantina eller bare ha med seg brødskiver med et eller annet pålegg på. Toasten er jo alltid best varm, men den er god kald også, syntes jeg.Så det godt ut?

50 SPØRSMÅL

Har sett at noen bloggere har lagt ut denne på bloggen sin, så jeg begynte å vurdere om jeg skulle gjøre det selv. Så ja, det er det jeg skal gjøre nå haha! 


1. Hvor gammel er du om fem år? 
Da er jeg 22 år, litt sykt!  

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? 
Mamma og hundene. Pappa drar tidlig på jobb..

3. Hvor høy er du? 
Jeg er sykt liten, for meg så er det faktisk flaut å si høyden for jeg vil ha et par cm til.. Men sist jeg målte meg så var jeg 1.56.

4. Hvilken film så du sist? 
The Best Man Holiday, en utrolig fin og rørende film! Begynte å gråte, så anbefaler den veldig! 

5. Hvem ringte du sist? 
My mom.

6. Hvem ringte deg sist? 
Pappa eller Lars, litt usikker. 

7. Hva sto det på den siste smsen du fikk? 
"Ok" fra pappa. Av en eller annen grunn så syntes jeg fedre er care på sms, mamma er så mye morsommere å sende meldinger med haha!

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? 
Sende sms! Jeg liker egentlig ikke å ringe, vet ikke hvorfor. Men med mamma, pappa og de nærmeste vennene mine så er det greit men jeg er alltid skeptisk til å snakke i tlf om det er en jeg aldri har snakket med i telefonen før.

9. Hva er ditt favorittsted? 
Hm alle andre steder enn hjemme? Neida, bare tuller. Vet ikke helt, liker meg godt i syden om det går ann å skrive det. Men om jeg skal være mer spesifik så må det være Mallorca, beautiful sted.

10. Hvilket sted foretrekker du minst?
Jeg aner faktisk ikke. Litt vanskelig å svare på syntes jeg.

11. Når så du moren din sist? 
Akkurat nå.

12. Hvilken øyefarge har du? 
Grønne øyne med en blå linje rundt der det er grønt. Eller dere kan jo bare se på bildet under for man skjønner ikke noe av forklaringen min.13. Hvilken julesang er din favoritt? 

Vet ikke helt, hørte mye på julesanger før og da var det f.eks mistletoe av Justin Bieber. Den er jo fortsatt fin egentlig.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? 
Dem er gift. 

15. Når våknet du i dag? 
Våknet rundt 8, skal ut i praksis i dag og begynner ikke før 10. Litt tidlig å stå opp men klarte ikke å sove mer. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? 
Jeg håper jeg bor i et hus med min fremtidige mann og et eller flere barn. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? 
Skygger og vinden ute.

18. Hvilket youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? 
Dette HER, ler så og si alltid av de der.

19. Hva er din beste egenskap?
Oh.. er veldig ærlig når det kommer til ting, så må vel være det.

20. Hva er din verste egenskap?
Kan være gretten uten at det er noe.

21. Hvilke klær i garderoben er dine favoritter? 
Joggebuksene mine, hehe sjokk.

22. Hvor mange puter har du i sengen?
8 puter har jeg. To av dem er en liten hjertepute og en bamse som både kan være en bamse og pute, smarte greier.

23. Hva er det rareste du har spist?
Tror ikke jeg har spist noe rart faktisk, ikke som jeg kan huske i alle fall. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data?
En bærbar macbook pro, kunne ikke hatt noen annen enn den.
25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
Sokker.

26. Hva hører du på akkurat nå?
Tv(en) som står i stua og mamma som snakker. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt?
Lollipop maybe? Spiser ikke is så ofte. 

28. Hvilken dessert er din favoritt?
Jesus, enda et vanskelig spørsmål.. Jeg spiser aldri dessert nesten så har ingen favoritt igrunn. 

29. Den største premien du har vunnet?
Har aldri lykken med meg når det gjelder å vinne store ting. Har nok vunnet noe men hva, det husker jeg ikke. 

30. Liker du kaffe?
Det er helt greit men foretrekker noen typer fra nescafe. Husker så klart ikke hva den heter..

31. Hva drikker du helst til frokost?
Appelsinjuice går det som ofest i, eller eplejuice.

32. Hvem var din favorittlærer på vidergående?
Kontaktlæreren min Hilde, en morsom dame det!

33. Kan du spille poker?
Jepp. 

34. Hva har du spist i dag?
2 brødskiver med rekesalat og en liten pakke med bjørnebær. 

35. Nevn to historiske personer som intresserer deg?
Nobody, er ikke så historisk av meg.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?
P4 i mammas bil.

37. Vil du ha barn?
Ja, så klart! Gleder meg så sykt! 

38. Kan du noen andre språk enn norsk?
Engelsk, og bittelitt Tysk.  

39. Sover du på en spesiell side?
Ligger alltid med ansiktet mot veggen. Spørs egentlig hvor sengen står også fordi hvilken side jeg ligger på kan variere. Ligger på magen noen ganger også med armene under hodet.

40. Foretrekker du havet eller basseng?
Havet, men bassenget er greit det også. Bader så og si aldri uansett.
41. Hva bruker du helst penger på?
Klær, sko og sånne ting.

42. Eier du dyrebare smykker?
Ja, har noen jeg fikk i dåpen min og en diamant ring som jeg fikk til konfirmasjonen min av broren min og familien der.  

43. Hva er ditt favorittprogram på tv?
Liker mye forskjellig egentlig. Liker programmet keeping up with the kardashians, greys anatomy, mitt dansecrew og krim.

44. Hva skal du gjøre i helgen?
Skal nok være med noen venner. Har ikke lagt noen planer ennå men blir nok noen får man tro.

45. Kan du stå på slalåm?
Har aldri vært den som har hatt interesse for det, men når jeg var med Madelen til campingen så prøvde jeg det. For å si det sånn, det skal jeg aldri gjøre igjen! Det gikk jo greit noen ganger men vil ikke si at jeg klarer det.

46. Hvordan imponerer man deg?
Være snill og omtenksom.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen?
Standard for Iphone på de fleste, og var en gang jeg kjedet meg så byttet til en skikkelig teit melodi på noen.
 
48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?
-Jeg elsker å være med mennesker.

-Jeg skal bli helsefagarbeider (kanskje sykepleier).

-Jeg liker ikke at noen betaler noe for meg.

-Jeg elsker å ha huset for meg selv (synd det er sjeldent).

-Jeg er ikke den typen som fester mye. Liker det best om sommeren egentlig.
49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
Tomater som står på benken, haha.

50. Er du sosial?

Jeg er midt på treet, man kan jo alltids bli mer sosial.

 

Hva syntes dere om et slikt innlegg?

to much candy

Hadde vært fint om dere hadde delt DETTE innlegget til Sofie Kvelland. Handler om prdukter fra Forever Living.


I går så var Maria her, og det var kjempe koselig. Planene var å se film men vi endte opp med å snakke om alt mulig annet før vi gikk ut i stua for å se på Mitt Dansecrew. Jeg hadde kjøpt inn litt godteri som ikke ble spist opp. Men, koselig var det uansett!Denne lørdags morgenen så tok jeg meg en varm dusj før jeg begynte å filme inn romvideoen. Den er ferdig redigert, og blir opplastet på youtube nå. Så kanskje jeg legger den ut på bloggen i kveld. Så imens den laster seg opp, så sitter jeg i god stolen og ser på Greys Anatomy, elsker den serien! Håper dere alle får en god helg!

 

Hva skal dere gjøre denne helga?

jeg elsker pakker

Det er så deilig at skoledagen er over! Hadde en begrepsprøve og fremføring i dag, som jeg følte det gikk bra med. Heldigvis så har vi ikke hatt sånne skikkelig slitsomme timer, har bare vært chill.

Vi sluttet litt tidligere i dag, så jeg gikk bort i posten rett etter skolen og hentet en pakke som ventet på meg. Kan ikke akkurat si at innholdet er så spennende men det var noe jeg trengte. Altså en ny lader til macen fordi den jeg har nå tuller litt med meg.. Okei den er litt ødelagt, aner ikke hvordan det skjedde egentlig men det kan være det samma.

Nå sitter jeg i min gode og store seng med macen på fanget. Venter på en pizza som skal bli ferdig. Blir litt enkelt i dag for meg. I går kveld rundt halv 8 så fikk jeg en helt vill ide om å omøblere rommet mitt. Og det gjorde jeg! Er så mye mer fornøyd nå. Fikk byttet ut det skapet jeg hadde med de skuffene som egentlig er mine, og ja, er så mye større plass syntes jeg.

Romvideo skal jeg få satt i gang snart, og nå lover jeg! Må henge opp noe først og så må jeg bare ha det perfekte lyset til å filme. Skal nok få gjort det i løpet av helgen. Har forresten klar en video til dere snart om ikke så lenge, så stay tuned!

 

Forresten, takk til de som tok den lille testen jeg linket til igår! Hva er dine planer for dagen?

lovely smoothie

Endelig så er det helg! Kjørte hjem fra skolen i dag, og jeg slet litt med bakkestart.. Hater det, så jeg får begynne å øve litt mer på det med pappa sin bil, for med mamma sin så går det mye bedre. Men har også blitt flinkere ved bakkestart men med litt mer læring, så sitter det inne.

Når jeg kom hjem så begynte jeg å lage meg en smoothie med blåbær, banan, bjørnebær og litt appelsinjuice. Satte den inn i kjøleskapet for at den skal bli god og kald. 

Maria kommer en tur etterpå og så tar vi turen ned til Mysen på Festiviteten for å se på russerevyen. Gleder meg veldig, siden det er morsomt å se på hva russen har fått til. I morgen kveld skal jeg antageligvis til Askim en tur for å møte en venn, så dette blir nok en bra helg. 

 

God helg fine folk! Har dere russerevy der du bor?

dont worry

Hei! Nå er det snart helg, endelig sier jeg bare! På skolen i dag så gjorde vi så og si ingenting, vi sluttet tidligere enn vanlig også. Så da bestemte jeg meg for å ta sol i et kvarter for å få litt underlag til Tenerife i Februar. Overraskende mange som tar sol faktisk, om jeg tenker over det. Pappa skulle hente meg men jeg ble faktisk litt bekymra fordi han brukte lengere tid enn vanlig men det var pga været her. Skulle nesten tro det skulle bli snøstorm haha.Noen tok forresten BCG sprøyta i dag! Og jeg var en av dem men ingen visste at vi skulle ta den i dag for ingen hadde fått beskjed. Men det gikk bra, så nå får jeg et lite vakkert arr på venstre arm (ikke vakkert). Det var faktisk søsteren min som er helsesøster som tok den på meg, så jeg ble fornøyd med at det var henne selv om jeg ikke visste at hun skulle være der. Akkurat nå føler jeg meg ikke særlig i form. Det verker i hodet og jeg er veldig sliten, så skal ta meg en dusj etterpå. Kanskje det blir bedre, eller ikke, men blir nok ikke lange kvelden på meg i dag uansett.

 

Har dere tatt BCG sprøyta før?

inspiration

Heisann! Tenkte å komme med litt inspirasjon før vi er tilbake på skolebenken eller for de som skal tilbake på jobben. Jeg syntes alltid søndagen passer fint til å komme med litt inspo for det er den dagen som vi fleste bare slapper av. Inspirasjon er avslappende, syntes jeg. Bilder på weheartit kan jeg rett og slett drømme meg bort i, fordi jeg vil gjerne være like kreativ som mange andre.
weheartit

 

Syntes om inspirasjonen? Dine planer for dagen?

crazy weather

For et vær det har vært i dag! For ikke så lenge siden så var det bare gress og tørt på bakken, men nå er det dekket med masse snø. Så det endte med at jeg ikke kjørte til Sverige i dag ettersom at været var "ille" og pappa var ikke sikker på om det var glatt under all snøen. Men jeg fikk kjøre hjem i alle fall, og det er den verste kjøreturen noen gang.

Jeg så nesten ikke veien pga all snøen, så jeg måtte følge de sporene som allerede var laget av andre biler. Så jeg unner ikke de som kjører i dag for å si det sånn, men det gikk veldig bra uansett. Da har jeg prøvd ut å kjøre i skikkelig snøvær også. På veien hjem så møtte vi på en lastebil som hadde fått sleng ned mot grøfta, og h*n fikk hjelp, så får håpe det gikk bra.

Resten av dagen skal jeg ingenting som jeg vet om for øyeblikket. Er litt trøtt for øyeblikket her jeg sitter å skriver et innlegg, så kanskje jeg dupper av litt etterpå. Dere får ha en veldig fin lørdag alle sammen i hvert fall! 

 

Hvordan er været hos dere i dag?

I need an eighth day of the week

Heihei! Har dere hatt en fin tirsdag? Min dag har vært nokså grei egentlig. Var litt trøtt og sliten på skolen i dag, og når jeg dro hjem så gikk det over til at jeg ble overtrøtt. Deretter gjorde jeg litt lekser, og slappet av helt til mamma spurte om jeg ville bli med til Askim. Så da ble jeg med. Kjøpte meg et par ting, og en super søøøøt topp på salg.
Hva har du gjort i dag?

4 januar

(bilder fra i går)Hei fine folk! Denne søndagen er min og antageligvis deres siste dag av juleferien, og den skal jeg rett og slett bare nyte. Skal øvelsekjøre litt i dag også, gleder meg! Elsker å kjøre bil og klarer nesten ikke å vente til jeg skal ta billappen, selvom jeg gruer meg sinnsykt til teorien. 

Og i tillegg, tenk at det er 4 januar allerede! Dagene går utrolig fort men det er egentlig helt greit syntes jeg. Om 42 dager skal jeg og mamma til Tenerife, og det skal bli så godt å komme til varmen. Vi drar i vinterferien sånn at jeg slipper å få fravær fra skolen for det vil jeg ikke ha noe av. I morgen er det skole igjen, og det skal bli egentlig helt greit å se klassen igjen. Gleder meg til å se Maria igjen siden hun har vært i Nord hele juleferien.

 

Ser du frem til å starte på skolen igjen?

ut på tur, aldri sur

Har dere hatt en fin lørdag så langt? Det har jeg! Pappa og jeg startet dagen med å gå en tur i skogen med hundene, som vi har gjort de siste dagene nå faktisk. Men i dag tok jeg med kameraet for å knipse litt bilder av hundene. Fikk mange bilder, flest av ho lille Sara ettersom at hun er mer fotogen enn Cita.Fint vær var det også. I går (tror jeg?) så blåste det så sinnsykt at jeg faktisk ble dratt med av vinden, og i tillegg var det kaldt. I dag hadde jeg tatt på meg tjukke votter og ullgenser under jakken min, det ble for varmt for å si det sånn. Er så deilig å komme ut i frisk luft merker jeg. Har alltid vært dårlig på å være den som bare tar å går en liten tur men det frister mer og mer å gjøre det nå. 


haha måtte ta med dette bildet av Sara, hun blunket akkurat når jeg tok bilde, søt er hun da ♥

 

Er ikke så lenge siden jeg kom hjem heller. Jeg øvelsekjørte i dag, og det gikk super fint. Kjørte samme runde som i går, og den består av mye svinger for å si det sånn. Kjørte på motorveien for første gang i dag også, og det gikk veldig bra. Vet ikke hvorfor jeg ikke har kjørt der før i dag, har vel noe med at mamma og pappa vil være sikre på at jeg har kontroll. Så kjørte vi innom butikken, jeg satt i bilen imens. Så dro vi hjem, og nå skal jeg slappe av.

 

Syntes om bildene?

imagine if you could watch a trailer for your 2015

God morgen! Nå er det bare i dag og i morgen som er igjen av ferien, og så er det tilbake på skolebenken på mandag. Egentlig så er det greit å begynne igjen men hadde ikke sagt nei takk til lenger ferie. Jeg har ingen spesielle planer for de siste dagene. Antageligvis så skal jeg øvelsekjøre litt senere i dag.

 

Når skolen starter så skal jeg begynne å ta litt mer bilder ute igjen, for akkurat nå frister det ikke å ta bilder ute ettersom at jeg går i kosesokker, joggebukse og ser ut som et troll. Så dere får nyte de siste dagene av juleferien før den er over. 

Hva er dine planer for de siste dagene i ferien?

2015

For en nyttårsaften det har vært i år. Tror denne kvelden var en av de beste. Var kjempe koselig å ha familien her, spise god mat og le av de rareste ting. Vi braste også ut i latter når vi skulle fyre opp fyverkeriet. Den såkalte "gullfontenen" var en pussig sak. Men det var morsomt når den ene av de to gullfontene, lagde et rart smell og i tillegg at litt "glør" kom mot mamma, vi bare lo uansett. Gullfontenen er altså fyverkeri i form av en flaske, om det er forståelig. 

Denne kvelden har vært så vellykket! Men alikevel, det er utrolig rart at det er et nytt år. Føler nok ingen forskjell på året før om en stund kan jeg tenke meg. I tillegg så har det vært sykt mye fyverkeri dette året her på Slitu. Har jo bodd her litt over et år, men i fjor var det ikke like mye. Elsker fyverkeri, og får aldri nok av å ta bilder av det. Hahah dessverre så kan jeg ikke ta bilder av det for bestandig, litt vanskelig å få det "perfekte" da.
photos by me 

 

Hva liker du best ved nyttårsaften? Hvordan var kvelden for deg?

 

 

2014 is almost over

(Bildet ble tatt i Januar 2014. Hadde ombre på den tiden faktisk, uff husker jeg ikke likte det.)

Er det ikke rart å tenke på at 2014 er snart over? Når klokken blir et sekund over 12 så er det nye året her, 2015 som bringer med nye minner, muligheter, venner, nedturer og oppturer. I år gleder jeg meg faktisk enda mer enn det jeg har gjort før. Kanskje det nye året blir bedre? 

2014 har vært et ganske så bra år altså. Noen nedturer, men mange oppturer som jeg kan se tilbake på. Når det nye året er her så skal jeg lage enda flere minner enn det jeg gjorde i 2014. 

Så i kveld skal jeg feire nyttårsaften med familien min. Og jeg skal huske på å få tatt litt bilder. Tok noen bilder på julaften men det var mest ved gaveåpningen. Ikke særlig spennende å bare vise det. 

Håper dere får en vellykket og fantatisk feiring med familie og eventuelt venner. Hvor skal du feire nyttårsaften?

ask me some questions

Heisann! Noen hadde et ønske om at jeg skulle ha en spørsmålsrunde igjen, så hvorfor ikke? Er jo evigheter siden jeg hadde det sist, og det er jo alltid bra med litt variasjon på bloggen. Og i tillegg så er det kanskje noe mer dere vil vite om meg?Så da kan dere bare spørre i vei om dere lurer på noe. Jeg svarer enten i et innlegg, eller skal i hvert fall prøve å få svart på en video. Svarene kommer nok på nyåret. 

 

Hva vil du spørre meg om?

so beautifulHei dere! Herregud se så fin himmelen var på morgenen i dag! Det er jo antageligvis fly som har flydd der oppe men alikevel så ble det sykt fint. Så jeg fortet meg opp av sengen, kledde på meg og gikk ut på verandaen i sandaler i dette kalde vinterværet for å knipse noen bilder. Utrolig hva man gjør bare for å ta noen bilder.Deretter dro jeg og pappa til Askim siden jeg skulle bytte en bukse til en mindre størrelse. Jeg har filmet klar en video til dere, der jeg viser hva jeg fikk til jul og der jeg forklarer litt om den buksa jeg skulle bytte, haha. Når vi var ferdig der, så fikk jeg lov til å kjøre hjem, og fyy så glatt det er ute nå. Jeg kjørte i hvert fall ikke ut i grøfta. Vi stakk en tur innom butikken og så kjørte jeg hjem. Ellers denne dagen har jeg ikke gjort store greiene. Blir nok bare enda en dag der jeg samler krefter til nyttårsaften som er bare om kun 4 dager! 

Hva gjør dere denne lørdagen?

merry christmas

God jul alle sammen! Her i huset er det fullt kjør med å lage mat og andre diverse ting. Jeg har allerede pyntet meg ferdig til i kveld. Skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det så tidlig ettersom at vi får besøk kl 17.00, men jeg ville ta bilder ute til dere og da måtte jeg gjøre det før det ble mørkt. For å si det sånn, tynn kjole, nylonstrømper og høye hæler er ikke særlig varmende i dette vinterværet. 

Vi har også tatt frem alle pakkene. Vi pleier å legge dem under juletreet hvert år men denne gangen så blir de liggende i den ene sofaen fordi juletreet står ved spisebordet, og med mange pakker rundt der, så blir det trangt. Dårlig plassering vil jeg si. Føler meg som en unge som gleder seg til pakkene, men haloo, det er jo koselig å åpne pakker fra familie og venner. 

I dag blir vi 7 stk ved bordet, så denne kvelden blir nok super koselig. Skal prøve å få tatt litt bilder i tillegg, spørs om lyset er snill mot meg. 

Håper dere får en knall kveld med familie og venner, kos dere super masse! Hvor skal du feire julaften i år?

happy birthday to the best

Min kjære, søte og beste mamma har bursdag i dag. Hun fyller hele 55 år, men ser fortsatt like bra ut. Kjempe glad i deg!

I tillegg så er det lille julaften i dag. Og utover dagen så får vi besøk av min søster og hennes familie. De kommer også i morgen på julaften. Åhh gleder meg sykt mye til å feire med familien, spise god mat og åpne julegaver, hihi. Julen er virkelig noe av det koseligste som finnes på jord! God jul og godt nyttår til dere alle! Kjenner dere noen som har bursdagen i dag?

juleferie

Nå kan jeg endelig si med hånda på hjertet at jeg også kan ta meg litt juleferie som de fleste andre. Begynte jo litt senere i dag også, noe som var veldig godt. Var i hvert fall veldig koselig å ha julefrokost med klassen før vi alle tok ferie. Like etter at jeg kom hjem så dro jeg og mamma til Askim for å kjøpe en julegave til min kjære pappa, det er egentlig en gave til oss alle sammen som vi alle kan bruke, så det blir nok bra. 

Denne juleferien kommer til å gå til familie og mye øvelsekjøring med bil. Kjørte til skolen i dag, og det gikk veldig bra, som det egentlig pleier å gjøre. Gleder meg enda mer til billappen nå i alle fall, ettersom at jeg ikke har tenkt så mye på det før jeg begynte å kjøre litt bil igjen. Følte jeg ikke trengte å stresse med det, siden jeg har bursdag i oktober, men nå ser jeg veldig frem til det!

Håper dere får en super juleferie! Hva skal dere i juleferien?

korte dager

Idag ble det verste før juleferien over! Alle de fire gruppene i klassen hadde eksamen i dag. Gikk veldig bra på skuespillet men samtalen alene med læreren etterpå var jeg mer nervøs for. Jeg fikk 5- i hvert fall selvom jeg håpet på en ren 5`er men er ganske fornøyd uansett. Så det var en kort torsdag for meg, og det blir det i morgen og på mandag også. Vi går på skolen helt til den 22 desember i år, noe vi aldri har gjort før.

I kveld en gang så kommer min kjære gode venn Maria til meg og hun skal sove over. I morgen skal første, andre og tredje-klassinger fra helse linjene til Ski for å bowle. Vi starter ikke før kl 11:00 og så er vi ferdig kl 13:00, enda en kort dag! Mandag er enda kortere for da begynner vi kl 10:00 og drar hjem 11:40. Vi skulle egentlig se på en juleavslutning i Eidsberg Hallen, men kanskje noen av dere har fått med dere at en del av hallen har rast sammen? Dere kan lese om det HER, HER og HER.

Mysen videregående elever har gym der, og meg haha, så blir nok ikke gym der på en stund tror jeg. Da blir det vel utegym, uff..

Når får dere juleferie?

 

juletreet er på plass

Nå har vi endelig fått opp juletreet! Dessverre så hadde allerede mamma satt det opp før jeg sto opp, så jeg fikk ikke æren av å pynte det i år. Vet ikke helt hvorfor men jeg elsker juletrær, det er så fint! Så denne dagen har jeg ventet på en liten stund. 

Denne søndagen skal jeg øve til prøve som jeg har i morgen, og det er om legemidler. Det er et stort tema egentlig men føler ikke at det er så vanskelig heller, men det får vi se når jeg får tilbake en rettet prøve med karakter. Fikk 5 på den siste prøva vi har hatt, og det var om kosthold, så det er jeg fornøyd med!
Håper dere alle får en bra søndag! Har dere satt opp juletreet ennå?

christmas cards

Da har jeg fått unnagjort julekortene også! Brukte ikke enormt med tid på de, og som jeg har nevnt tidligere, jeg er ikke den flinkeste. Ble mest fornøyd med de minste kortene egentlig. 

 

Syntes om kortene? Hvilket likte du best?

oh friday, let me hug you


Hei! I dag hadde jeg engelsk heldagsprøve, og jeg ble faktisk ganske fornøyd. Ble fort ferdig også, noe som er utrolig deilig. Mamma hentet meg og slapp meg av i Askim fordi jeg skulle kjøpe en julegave og bursdagsgave, pluss litt diverse ting til å lage julekort. Og nå er jeg ferdig med kortene også faktisk! Tenkte jeg skulle vise dem til dere i morgen selvom jeg ikke er verdens flinkeste til å lage kort. 

Kjøpte meg også verdens godeste og søteste genser fra cubus. Var den siste igjen og i akkurat min størrelse, så det var bra! Den var heller ikke så dyr, kostet 199,-. Denne helgen skal jeg bruke på å øve til en prøve jeg skal ha på mandag, skal også se litt filmer og bare slappe av.

 

Håper dere får en fin helg! Hva er deres planer for helgen?

ski storsenter

For en fredag det har vært! Først var jeg på skolen før jeg og pappa dro rett til Ski, først så skulle vi innom Askim for å hente en kollega av han på jobben som skulle samme veien som oss. Jeg fikk i hvert fall kjøpt de gavene jeg skulle kjøpe, og nå er jeg ferdig med julehandelen for i år. Kjøpte ingenting til meg selv mens vi var på Ski storsenter, men det var utrolig mye fint i butikkene. Får heller ta en tur etter jul når det er mye salg.


Etter turen i Ski, så dro vi hjemover men først så var vi innom butikken for å handle litt mat, og i tillegg så fikk jeg den søte nissen på bildet, hihi! Når jeg kom hjem så pakket jeg inn gavene før jeg satte i gang med å lage salat. Og den salaten ble gooood ♥ ♥

 

Dere får kose dere masse videre i kveld! Hva gjør du i kveld?

 

make it a december to remember

Hei dere! Enda en dag er over og snart er det en ny dag med nye muligheter. Det er faktisk bare 21 dager igjen til julaften, det går så utrolig fort! Men før juleferien er i gang så er det så mye prøver og lekser på skolen. For i morgen så har jeg norsk heldagsprøve, som jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå med. Blir i alle fall deilig å bli ferdig med den, og godt å slutte tidligere på en skoledag i tillegg.Hadde egentlig planer om å ta bilder ute i dag men så drøyet jeg det, og da ble det heller bilder inne selvom lyset blir mørkt med en gang. Føler aldri bildene blir bra nok når det ikke er lyst ute.. Men bedre med noen bilder enn ingen. 

Så til helgen tar nok jeg og pappa turen til Ski Storsenter for å kjøpe litt julegaver. Må også ta en tur til Askim snart for å kjøpe litt papp og papir til å lage julekort for i år. Kan kanskje vise resultatet av kortene om de ikke ser helt for jævlig ut. 

Hva har du gjort idag?

christmas sweaters

Noe jeg absolutt elsker med vinteren er at man kan bruke store og gode gensere! Det begynner jo å bli kaldt i tillegg, så da er det jo bare enda et pluss med varme gensere. Min favoritt genser er en fra sheinside, som dere kan se under. Den er i one size, så den er ganske stor. Litt irriterende stor egentlig, haha.

Over til noe annet som også er uinteressant for dere. Skoledagen i dag har vært så og si ganske kjedelig men også grei fordi tiden gikk fortere enn forventet. Har vært sykt trøtt også, så fokuset var ikke helt til stede når vi hadde undervisning men heldigvis så slutter vi alltid tidligere på tirsdager! 

Resten av dagen så skal jeg gjøre som jeg alltid pleier å gjøre, bare slappe av. Vurderte å filme den videoen i dag også, men lyset ute blir så fort mørkt, så får se om det passer bedre i helgen ettersom at jeg har norsk heldagsprøve på torsdag og enda en prøve på fredag. Lucky meeee

 

Håper dere får en fin uke alle sammen! Hva liker du best med vinteren?

julen er noe av det beste jeg vet

God kveld! Nå begynner julen å nærme seg med stormskritt, og jeg har allerede fått litt julestemning. Vi har fått pyntet med litt julelys i vinduene her hjemme, og jeg gleder meg veldig til juletreet skal settes opp! Julaften skal feires hjemme i år, og min søster og hennes familie tar turen hit til oss. Det blir nok veldig koselig!

Denne helgen har jeg faktisk ikke gjort så mye. Har bare slappet av hjemme siden jeg ikke føler meg i form, like I always do.. Trodde jeg brygget på en forkjølelse men det er nok bare jernmangelen min som "setter sine spor" for å uttrykke det på den måten. Har i alle fall fått unnagjort litt lekser idag, og det var veldig godt å bli ferdig med det. Slutter tidligere på skolen i morgen, så jeg skal se om jeg får filmet en video til dere som jeg lovte.Håper dere får en fin kveld videre! Har du fått julestemning ennå?

I have so much to be happy for

 

Hei fininger! Jeg kan seriøst innrømme at jeg suger på å blogge om dagen. Motivasjon til å gå ut å ta bilder suger like mye som jeg er en blogger, men idag så innså jeg at det ikke var så ille som jeg trodde. Sluttet 11.40 på skolen idag, så Maria ble med meg hjem og som vi alltid pleier å gjøre, er å ta bilder ute. Det er liksom "vår ting", haha!

Ble noe med 108 bilder som endte med 36 bilder til slutt. Da har jeg i alle fall noe å vise og i tillegg, blogge om. 

Igår var jeg forresten hos frisøren som stripet vekk den etterveksten jeg hadde. Så godt å ha den vekk! Og i morgen så starter jeg ikke på skolen før 10.55, og så senere på kvelden skal jeg på julegateåpningen med Maria, og deretter så skal jeg ta med tantebarna mine på kino for å se filmen Reisen til julestjernen. Blir nok en kjempe koselig dag. Og så sover jeg hos Maria til fredag, så blir vel ikke blogging før da.

 

Har dere julegateåpning der dere bor?

en stille lørdag

Hei! Da er det lørdag, og helgen er nesten snart over igjen. Sov ganske lenge idag før jeg tok meg en dusj. Ordnet meg og gikk deretter ut for å ta litt bilder. Den bloggingen min er ikke helt bra ennå for å si det sånn. Motivasjonen er litt på bånn for å si det sånn.

Senere i kveld så skal jeg og mamma til Sverige, som jeg nevnte i innlegget under. Vurderer å kjøpe litt julegaver nå også, siden det er rimeligere priser i Sverige enn i Norge. 


sko fra eurosko, bukse fra dr denim, jakke fra sheinside, t-skjorte fra bik bok, skjerf fra cubus

 

Håper dere får en fin lørdag! Deres planer for idag?

better than never

Jeg har vært veldig fraværende fra bloggen av ulike grunner. Liten motivasjon selv om jeg har hatt lyst til å blogge, pluss at det har skjedd andre diverse ting. Men jeg skal bli flinkere nå for jeg har mye å blogge om egentlig, men har bare ikke satt av tid til det. Vi er forresten ferdig med gulv og vegger på rommet mitt, er veldig fornøyd. Så, til lørdag så skal jeg og mamma til Sverige på kremmerhuset for å kjøpe litt småting til rommet mitt.

Har også tenkt til å lage noen videoblogger til dere. Har litt klær og diverse andre ting å vise ettersom at jeg hadde bursdag i oktober. Har også andre videoer for lur, så gled dere massemasse! Ble dessverre ikke noe "fint" bilde idag, fordi jeg er sykt sliten. Så nå skal jeg faktisk sove litt.

Har du gjort noe spennede i det siste?

egg & bacon

Startet søndagen med en god dusj og deretter en enkel frokost som besto av brødskive med egg og bacon ved siden av. Etter jeg hadde spist så tørket jeg håret og rettet det, før jeg hjalp pappa med noen mål på rommet mitt. Veggene er forresten satt opp, listene driver vi med nå og gulvet skal vi starte når listene er satt opp. Gleder meg veldig til resultatet men det blir ganske likt som rommet jeg hadde i kjelleren, noe jeg så klart har bestemt selv.

Skal ikke gjøre så mye stort idag, skal gjøre eventuelt noen lekser vi har og så skal jeg bare ta det helt med ro. Håper dere får en fin søndag!

Hva skal du idag?

super night

Tusen takk for alle gratulasjonene jeg har fått, det gjør meg glad!

Hadde det veldig koselig igår. Vi spiste en god pizza der vi valgte ingrediensene vi ville ha på, den ble veldig god men sterk. Etter maten så var det enda en time frem til filmen startet, så vi gikk litt rundt på senteret imens. Kjøpte et par småting som jeg eventuelt kan vise senere i en video. 

 

På vei opp til kinoen så snakket vi faktisk om noe helt random som gjenferd. Vi har opplevd det på praksisen og andre steder, og så trodde jeg faktisk at jeg skulle få hjerteinfarkt, fordi bak oss så kom det en syklende. Maria kom med et lite skrik, og jeg tittet bak. Det var en kjent person, Kristoffer. Det var mørkt, han syklet nærme og hadde hetta på seg, han så litt skummel ut med en gang. Haha men var koselig å se han igjen! Etterpå så braste jeg bare ut i latter fordi han er jo ikke skummel i det hele tatt.

 

Dere får ha en fin lørdag videre! Hva gjorde dere igår?

seventeen

Idag den 24 oktober, en fredag, så fyller jeg år. Jeg blir nemlig 17 år, og gjett om tiden har gått fort. Det er faktisk bare 1 år til jeg er 18, og det vil si at det er bare et år til billappen. Så for å feire dagen min så skal jeg og snuppa mi, Maria til Askim på peppes pizza og på kino i kveld for å se filmen Annabelle. Gleder meg masse til filmen, elsker skrekk filmer!
Håper dere også får en superduper dag! Vi snakkes, hva er deres planer for dagen?

some of my room details
photos by me - canon eos 660d

 

Syntes?

can we build a snowman?

Idag begynte det visst å snø her i Slitu. Jeg hadde planer om å dra ned til Mysen en tur etterpå men de planene ble det ikke noe av fordi jeg hadde tenkt til å kjøre moped. Så jeg ble litt skuffet over at det begynte å snø, men alikevel så er det veldig fint når det er helt hvitt. Liker vinteren veldig godt egentlig, men noen ganger skulle jeg ønske snøen kunne ha ventet med å komme.

Jeg har forresten fri fra praksisen idag, veldig deilig. Jeg skal jobbe i helgen, så derfor har jeg fri idag og mandagen neste uke. Utover dagen så blir det vel litt jobbing med noen lekser, og så skal jeg prøve best mulig å nyte fridagen jeg har.

Snør det hos dere?

oslo tomorrow

Hei! Idag var det ny dag ved skolebenken som egentlig var greit. Er litt deilig å kunne variere dagene med praksis og skole for at det ikke skal bli så ensformig i uken. Jeg sluttet tidlig idag, noe som gjorde dagen helt klart mye bedre. 

Begynte å se på litt serie når jeg kom hjem, og det kommer jeg nok til å gjøre utover kvelden også. Skal prøve å få lastet ned litt mer musikk på iphonen for i morgen begynner jeg ikke før kl 10.00 fordi klassen min og en annen klasse (som jeg vet om) skal på hjelpemiddelmesse i Oslo. Antageligvis så får vi ikke noe spesielt med tid til å gå for oss selv siden vi begynner senere enn vanlig og det tar litt over 1 time inn til Oslo. Vi skal kjøre en minibuss både til og tilbake, elsker bussen av en eller annen rar grunn.

I går hadde jeg tenkt til å ta litt antrekksbilder men været i Slitu er helt ræva. Det er tåkete og regner en del, noe det gjør nå også. Solen titter frem iblant men det holder ikke for min del. Håper dere får en fin tirsdag videre, preikas!

 

Har dere klasseturer innimellom? Har du noe musikktips?

sometimes

Heisann! Er kjempe deilig å være hjemme etter en skoledag og tannlegetime. Gikk bra hos tannlegen men sovna nesten i stolen mens jeg venta. Har vært så utrolig utslitt de siste ukene, og det er så sykt kjedelig å være sånn..

Har no plans today, så får vel bare slappe av her hjemme i huset. Er ikke så utrolig fint vær idag heller, så frister ikke å være ute. Regna når jeg kjørte mopeden til skolen idag, ikke særlig deilig for å si det mildt. Det eneste jeg så og si tenkte var at håret mitt antageligvis kom til å se ut som en tornado med krøller når jeg kom frem, men lucky me, no curls! 

 

Håper dere får en fin dag! Hvordan er været hos dere?

this is my last day

Heihei! Håper dere har hatt en fin dag så langt, for det har jeg. Startet dagen rolig, tok litt bilder av Sara (valpen våres). Var ikke alltid like lett å få tatt noen bilder av ho, for med en gang jeg skulle bøye meg ned for å ta et, så kom hun bort og var kjempe glad. Har til og med gått rundt som et bustehue som dere kan se på bildene under, uff. Og ja, har naturlige krøller men retter det vekk som oftest. Utenom idag, som man kan se.

Utover dagen så bakte jeg kanelboller som var veldig gode, ikke for å skryte altså. Haha, men ble i alle fall fornøyd siden jeg gjorde så og si alt selv, utenom at mamma "gnei" deigen litt for meg. Hørtes helt feil og dumt ut.. Så, siden jeg absolutt ikke har noe mer å gjøre for idag, så tenkte jeg at jeg skulle ta meg en joggetur. Fikk ikke gjort det igår fordi jeg var i dårlig form. Er ikke mye bedre idag men jeg bør helst komme meg litt ut i det fine været Norge har iblant.

Det er også min siste dag idag av høstferien, så den bør jeg nyte godt. Skal tidlig opp i morgen fordi da er det praksis. Gruer meg litt siden jeg vet med meg selv at jeg kommer til å være helt dønn sliten, så håper fokuset mitt er på plass når jeg har arbeidsoppgaver å gjøre.

 

Så håper dere koser dere masse videre i kveld! Hva har du gjort idag?

sweater weather

God morgen søte & små. Fredagen er her allerede, og det betyr at høstferien min er snart over. Har vært utrolig behaglig med ferie nå, så frister ikke helt å starte på skolen ennå. La merke til at høstfargene har kommet på trærene, er så utrolig fint. Jeg elsker høsten fordi fargene er så fine, og at man kan gå med store gensere. I tillegg så har jeg har bursdag 24 oktober (om 21 dager jippi).Har nettopp spist opp den utrolige gode frokosten som inneholdt bananbiter, brødskive med leverpostei og agurk, og et glass med sitronvann. Så, nå føler jeg meg uthvilt med den gode maten plassert i magen. Utover dagen tenkte jeg å ta litt bilder, så vi får se om det blir noe av det. 

 

Hva skal du idag?

m o s s

Hei søte dere!

Idag var jeg med Maria og moren hennes til Moss. Det ble en liten tur på senteret Mosseporten, mens moren til Maria skulle et annet sted i Moss. Ble også et par ting på meg som jeg viser i en innkjøpsvideo nå snart. Skulle egentlig finne meg et par bukser, som jeg ikke klarte å finne. Grunnen er vel at jeg ikke gadd å lete, hehe.


For øyeblikket så hører jeg på musikk mens jeg skriver for dere, veldig avslappende. Faktisk så er det en stund siden jeg har spist nå, så bør vel lage meg litt mat. Har tenkt å sette igang et prosjekt på det rommet jeg har nå siden det nede fikk en vannskade. Gleder meg, og om det skjer noe nytt på rommet, så skal dere få se!

 

Vært i Moss før?

h ø s t f e r i e

Startet høstferien veldig bra med Maria. Etter skolen så slappet vi bare litt av i Mysen før vi tok veien hjemover. Senere på kvelden kom henne til meg fordi hun skal sove frem til mandag hos meg, kjempe koselig. Vi lagde veldig god mat i sta som var taco i pitabrød. Og nå tar vi det bare med ro. Tent litt lys, hører på musikk og koser oss under hver vår dyne. I morra så får vi besøk av Kristoffer også. Og resten av de dagene Maria er her, så har vi ikke så store planer enda. Håper dere får en fin kveld og ferie videre!

Hva er deres planer for høstferien?

it`s a beautiful day

Hei! Sluttet tidlig på skolen idag, kjempe deilig. Hadde fremføring i engelsk idag og så fikk vi omvisning på et asylmottak på slutten av dagen. Jeg tok turen hjem og ordnet meg litt mat, fordi magen har hylet i flere timer nå. Skal stikke til Askim etterpå, og være med noen venner der. Tenkte jeg skulle kjøpe meg ny minnebrikke til kameraet fordi det jeg har er slitt nå.
Håper dere får en super bra helg! Så snakkes vi vel senere på bloggen. Dine planer for dagen?

 

life is exactly what you make of it

Hei fine folk! Første dagen i uka etter en veldig bra helg, og jeg startet mandag i praksis. Hadde mye spennende å gjøre på jobben idag fordi jeg hadde noe å gjøre så og si hele tiden. Dagen min sluttet 14.00, så da dro jeg hjem og har ikke gjort noe stort siden det. Tenkte jeg skulle trene litt etterpå, så får se hvordan resten av dagen blir.

Håper dere har hatt en fin dag så langt, vi snakkes! Deres planer for mandagen?

första dagen

Hei, har dere det bra? Det har jeg i hvert fall, men er utrolig sliten og vil helst sove. Noe jeg ikke kan siden jeg har en innlevering i engelsk å gjøre ferdig, heldigvis så er den ikke stor. 

Jeg har også begynt med praksisen på et eldrehjem, der mesteparten av oss er utplassert. Var min ordentlige dag idag, og det var veldig moro og spennende. Har taushetsplikt så kan ikke fortelle om hva jeg har gjort eller noe som er knyttet til pasientene. Som det oftes er egentlig, men har uansett ikke behov for å fortelle noe om hva jeg gjør på praksisen her på bloggen. 

Tenkte å bare slenge inn et innlegg fra meg, sånn at dere vet at jeg forsatt lever. Har forresten en trist nyhet.. For et par uker siden så fikk vi vann i kjelleren (vi var ikke de eneste her i Slitu) , der og da var jeg heldig med rommet mitt pga det ikke var vann der inne. Men vi fant ut for ikke så lenge siden at fuktigheten har spredd seg til rommet mitt selvom det ikke er vann der, så nå er rommet ødelagt. Blir dyrt å måtte fikse opp igjen i tilfelle det skjer flere ganger, men forløpig så har jeg det gamle rommet mitt. Det er mye mindre men bedre enn ingenting. Er eller har du vært i praksis?

positive life

Hei dere! Denne helgen har jeg vært med venner og egentlig hatt det veldig gøy. Maria kom en tur til meg på fredag etter skolen, og så tok vi turen til Askim Torget der vi kjøpte oss et par ting. Kan gjerne vise dere innkjøpet på en video. 

Igår var jeg, Maria, kjæresten hennes og Lars på østfoldbadet, som ligger i Askim. Var veldig koselig å være der alle sammen, men jeg antar at alle ble nok ganske slitne også. Noe man spesielt blir etter en dag med bading, gå opp trapper for å ta sklier, svømme og ja, u name it. Og idag har jeg slappet av og gjort en engelsk lekse før Maria kommer i kveld, for å overnatte til imorra. 

Vi har vår første dag i praksis imorra, og jeg bor ganske nærme praksis stedet og da er det mye tryggere at vi drar dit sammen første dagen sånn at vi ikke er alene. Dette er gjennom skolen, så det er mange flere som også skal være der. Det er 3 dager praksis i uka, både frem til jul og etter. Gleder meg sykt masse!Så nå skal jeg kose meg videre med appelsinen mens jeg ser på serie. Håper dere har hatt en super helg!

 

Hva har du gjort denne helga?

get excited about the little things

Første skoledag er over, og det var egentlig deilig å kunne se vennene mine igjen. Sluttet veldig tidlig idag, noe rundt 12 tiden tror jeg. Jeg og Maria dro til Askim Vidregående for å se noen av de andre vennene våres, og så stakk vi til frisøren for at Maria skulle farge det. Hun ble så fin så! Har tenkt å farge vekk etterveksten min snart, og kanskje forandre litt på hårfargen min. Har funnet en jeg liker, ennå en med blondt hår men med litt nyanser.

Blir kort dag for meg imorra også. Læreren skal ha elevsamtaler med hver og en i 20 minutter, og så kan vi dra hjem når samtalen er ferdig. Har time halv 11, så kan sove litt lenger! Halleluja ♥ ♥

 

Tusen takk for kommentarene på forrige innlegg! Hvordan var første skoledag for deg?

å være naturlig

Vi får stadig vekk høre at det naturlige er det peneste ved en person, men det er veldig få som faktisk går naturlig. Akkurat fordi vi ikke føler oss vel som vi er. Jeg tar opp dette som et tema, fordi her om dagen fikk jeg denne kommentaren:


For det første så var det ikke noe frekt med kommentaren men jeg syntes den var litt tragisk i seg selv. Hun skriver at jeg ikke kler blondt hår, som faktisk er min naturlige hårfarge. Min brune ettervekst er ikke min naturlige, det er fargen fra da jeg hadde farget håret brunt. 

Er virkelig ikke noe teit med kommentaren, men ler bare av det som ikke er fakta, noe personen kunne ha sjekket før hun skrev det til meg. Så lenge som jeg kan huske, helt ifra da jeg var liten så hadde jeg helt hvitt hår som etter hvert ble bare mørkere og mørkere, til jeg fikk mørkeblondt hår. Men jeg har aldri hatt brunt hår som den naturlige.

Vi har også ulike meninger om plastikk kirugi som en løsning for en forandring, men det er jo opp til hver enkelt om hva man føler seg mest komfortabel som. Noen overdriver når det gjelder å forandre seg for seg selv eller om de gjør det for noen andre men det er også en del som faktisk blir finere.

Helt ærlig, tror ingen av oss er naturlige. Å være naturlig går ikke bare på utseende men også personlighet. De vi henger med og hva vi gjør går ut på om vi gjør det vi liker, det som er naturlig for oss. 

Men så lenge vi er fornøyd, så skal vi ikke la andre forandre hva du føler om deg selv. For det viktigste er at du liker deg som du er, og ikke være som det andre vil du skal være. 

I følge denne jenta så passer jeg kanskje brunt hår best, men jeg ble aldri fornøyd når jeg hadde det sånn. Derfor falt det bedre inn for jeg, at jeg skulle være blond som jeg naturlig best kjenner meg som. Men takk alikevel for at du syntes jeg antageligvis hadde blitt søtere med brunt hår.
 

Hva mener dere om å være naturlig? 

jeg drar til london

I natt kl.03.30 så drar jeg og pappa til Gardemoen, som fører oss videre til London. Gleder meg kjempe masse til å komme tilbake, og shopping er vel det jeg ser mest frem til. Men blir leit å dra fra valpen etter å hatt ho hjemme noen dager, men mamma passer fint på begge hundene. Da har jeg noe å glede meg til når jeg kommer hjem, hihi.

 

Vært i London før?

new puppieJeg fikk overbevist mamma om å kjøpe den ledige tispen som var igjen, og hun er bare så utrolig nydelig. Vi hentet henne idag og hun har allerede møtt den andre hunden våres, og de gikk kjempe fint sammen. De begynte til og med å leke litt, haha.

Igår så handlet jeg og mamma inn litt ting til valpen, som forresten heter Sara. Oppdretteren hadde satt navn på alle valpene, og jeg ville beholde navnet istedenfor å bytte det. Jeg kjøpte inn seng, leker, skål, bånd og alt var i rosa, utenom en leke. Halsbåndet hun har på seg, var et hun allerede hadde på seg når vi hentet henne. 

Har dere hund?

valpebesøkIdag har jeg og mamma vært å sett på fransk bulldog valper. Og de var så utrolig små og søte, helt nydelige. Vi hadde jo to hunder før, rotweiler har vi ennå men den franske bulldogen vi hadde, den døde. Og nå savner vi å ha den rasen igjen, men det er ikke helt sikkert at vi skal ha en valp ennå. Vi så på 7 valper, 3 tisper og 4 hanner. Har nok ikke fått med alle på bildene.

 

Er dem ikke nydelige?

borte bra, hjemme best

Hei! Har vært hjemme et par dager nå men har ikke hatt lyst til å blogge med det samma, haha. Kom hjem onsdags kveld rundt 11 tiden tror jeg. Deretter så pakket jeg ut av kofferten min og så la jeg meg etter hvert. På torsdag så var jeg hos min gode venn, Lars. Var kjempe koselig å se han igjen! Og igår så var jeg bare hjemme for å slappe av litt. Var en liten tur ute i solen, men så ble jeg lei og gikk heller inn å så på serie.


Har ingen planer for idag heller, så blir vel å sole seg litt mer og se på serie. Håper dere får en fin lørdag!

Du skal idag?

varme dager

Heihei, håper dere har det fint der dere er. Jeg har det helt supert, er så deilig og varmt her nede, men til tider så kan det bli litt for varmt. Blogger ikke hver dag siden nettet her er tregt iblant men prøver å oppdatere så ofte som jeg kan og vil. Prøver å ta masse bilder som jeg kan vise dere, både mens jeg er her og når jeg kommer hjem. Jeg, onkel og pappa gikk litt i gatene og rundt omkring på øya i sta. Etter vi hadde gått en stund, så fant vi oss et sted der vi kunne ta litt drikke og bare slappe av. Når vi kom tilbake til hotellet, så la jeg meg på solsenga. Og der har jeg ligget helt til jeg gikk ned til leiligheten våres. 

Åhhh fin bil!

I kveld så går vi nok ut å spiser igjen. Elsker virkelig kelnerne her, de er så morsomme og tullete. Håper dere får en super dag videre, kos dere masse. Vi er forresten en time tilbake her i Puerto Rico. Hvordan tilbringer du dagene dine?

avreise snartHeihei! Dette her blir siste innlegg før jeg reiser til Puerto Rico tidlig på morgenen imorra. Er heller ikke helt ferdig med pakkingen, har bare toalettsaker og sånt igjen. Vi skal også levere hunden på kennel idag. Var forresten hos legen på mandag, og jeg tok en ny blodprøve som viste at jeg ikke har kyssesyken eller er syk i det hele tatt. Er bare forkjøla men er på bedringens vei heldigvis. Fikk vite idag at jeg kom inn på førstevalget 2 året på vgs.

 

Dere har gjort de siste dagene?

lite oppdatert

Unnskyld for at jeg ikke har blogget på en del dager, men har vært med venner og er forsatt syk. Motivasjonen er ikke på topp for øyeblikket heller, men tar med meg macen til Puerto Rico, så da blir det blogging der nede. Har vært syk i 3 uker ca nå, men gikk på penicillin som hjalp, men så var hos Madelen på mandag, og hun var syk også, så nå har jeg blitt verre. Drar om 6 dager, så håper formen er bedre til da. Skal prøve å få blogget litt før jeg drar også, fordi jeg får dårlig samvittighet for at jeg ikke oppdaterer så mye lenger. Håper dere har hatt en fin ferie så langt, kos dere masse videre!

 

Hva har du gjort i det siste?

the fault in our stars

Sov lenge idag noe som er utrolig deilig, fordi de siste ukene som jeg har vært syk så har jeg ikke klart å sove så bra. Gikk ut for å ta litt bilder, og nå sitter jeg her å gjør ingenting. Utenom å skrive for dere. Senere i kveld så skal jeg og mamma se the fault in our stars. Har hatt veldig lyst til å se den ettersom at mange sier den er veldig bra, men trist. Forundrer meg ikke om det faller noen tårer. Har lett for å gjøre det når det er noe trist som skjer. Tenkte å ta meg litt mat nå, og så snakkes vi nok imorra. Håper dere får en finfin dag!

Har du sett The fault in our stars?

time will change

Hei! Spilte inn innkjøpsvideoen i sta men vet ikke om jeg redigerer den idag siden jeg er litt sliten. Hadde planer om å ha grillkveld med to kompiser i kveld men siden det regner som bare det, så dropper vi det og venter heller på en dag når det er sol.

Var i Skiptvet igår med de, og det var koselig, utenom da vi skulle kjøre på en grusvei og han ene skulle slædde akkurat foran meg, plutselig så bråbremser han og det måtte jeg også gjøre. Så, jeg endte opp med å tryne igjen og nå har jeg et fint sår på kneet som gjør vondt. Scootere tar virkelig ikke ordentlig tak i masse grus, så det er litt synd.

Nå skal jeg spise litt, snakkes!

Deres planer for dagen?

skull

Siden det tordnet og lynet i sta, så hadde jeg ikke stort å gjøre inne siden vi hadde skrudd av nettet et lite øyeblikk. Selvom jeg ikke er så skarp når det gjelder tegning, så bestemte jeg meg for å tegne litt. Inspirasjonen fikk jeg fra en tatovering.

Liker du å tegne? Synes om tegningen?

I long for that feeling

Hei fine folk! Har hatt besøk av tantebarnet mitt fra igår til idag, men nå aner jeg ikke hvor mamma eller han er.. De kommer nok snart hjem men er uansett veldig deilig å ha huset for seg selv iblant. Har ingen planer for dagen, blir vel som de andre dagene at jeg bare slapper av siden jeg er forsatt ikke helt i form men har blitt så mye bedre. Skal spille inn innkjøpsvideoen fra Oslo snart, men siden jeg ble sengeliggende så var ikke det en prioritet hos meg. Dere får ha en super sommerferie videre! 

Hva er dine planer for dagen?

dårlig start på sommerferien

Har hatt et par dager fravær fra bloggen fordi torsdag kveld etter Oslo turen med mamma så hadde jeg vondt i hodet, men brydde meg ikke så stort fordi har hatt vondt et par ganger før, og så har det bare forsvunnet. Når vi kom hjem så ble det verre. Jeg la meg bare i senga og spiste ikke noe mere den dagen enn det ene måltidet jeg hadde spist i Oslo. Jeg begynte å få sår hals og det gjorde vondt når jeg svelget, det gikk også utover spising og drikking. Har hatt feber i flere dager også.

Fredagen etter så var det siste skoledag men jeg var ikke i form, så jeg kom ikke. Hele den dagen lå jeg i senga og jeg hadde ikke spist noe særlig denne dagen heller, ellers så lå jeg bare i senga og sov. Vi fikk besøk igår selvom jeg ikke var i form men det gikk ganske bra, utenom halsen som gjør sykt vondt. Og formen er ikke helt bra igjen. Er ikke like slapp som jeg var, har ikke hodepine lenger som jeg merker, verker ikke i kroppen men vondt i halsen er der forsatt. Men det er så opp og ned, plutselig er det ikke vondt og så er det vondt. Om det ikke er bra imorra, så bestiller jeg nok en legetime.

Dette var da en oppsummering av mine dager av starten av sommerferien. Håper resten av dagene blir bedre. 

 

God sommerferie til dere alle sammen! Gjort de siste dagene?

next stop --> oslo

Idag tar jeg og mamma turen til Oslo for å shoppe litt. Viser nok innkjøpet når jeg kommer hjem eller når jeg har redigert ferdig en innkjøpsvideo. Synd det er meldt regn i Oslo idag, men håper ikke det regner så mye. Stikker sikkert en tur innom starbucks mens jeg er der.

Hva skal du idag?

you will be happiest
Canon eos 600d - privat.

 

Syntes om teksten og bildene?

as long as skies are blue

Nå er det offisielt sommerferie for meg snart! Fikk vite idag om jeg skulle opp i muntlig eller ikke, og heldigvis så kom jeg ikke opp. Har fri frem til fredag, for da er det offisielt den siste skoledagen for meg før sommerferien. Blir kjempe deilig med fri, spesielt siden jeg skal på ferie og bare være med venner. Er skikkelig sliten idag, så jeg kommer nok til å sove et par timer etterpå. Er heller ikke så moro å være ute fordi det blåser skikkelig men heldigvis så er det sol. Noe Norge absolutt trenger å ha iblant, haha eller hele tiden for min del.

Håper dere får en fin uke! Har du sommerferie nå?

søte små pannekakerLå i sengen mens jeg så på film, når jeg plutselig fikk veldig lyst på pannekaker. Så jeg gikk opp og lagde noen for meg selv. Et par av de gikk i søpla, fordi jeg er absolutt ikke et naturtalent på kjøkkenet. Har egentlig ikke noe slags talent der inne, haha. Men de ble gode selvom jeg bare tok en pannekake og pluss de gode bærene på toppen. 

Så det godt ut?

crazy night


Dro på festen igår alikevel og det skjedde så mye rart som jeg ikke kommer til å glemme. Var så mange fulle folk som gjorde så mye rart, men det var en koselig kveld. Kom hjem rundt halv 1 tiden, la meg i senga og skulle se en film før jeg sovnet men endte opp med at jeg skrudde av filmen og sov. Våknet 12 idag, og deretter dro jeg og pappa på tennisbanen. Er lenge siden jeg har spilt men det var kjempe gøy. Nå slapper jeg av, og så kommer jeg nok til å sette på en film straks.

Hva skal dere idag?

I just feel happy for no reason

God helg! Er deilig å ha 3 dager fri fra skolen nå, og helgen blir brukt til å slappe av helt. Skulle egentlig på en fest i kveld, men jeg blir hjemme fordi jeg er litt sliten. Så da skal jeg kose meg med bær og film. Imorra tar jeg og pappa en tur på tennisbanen. Det blir moro siden det er så lenge siden jeg har spilt nå. Søndag og mandag blir nok bare brukt til å slappe av. Kanskje jeg stikker meg en liten tur i skogen for å ta litt bilder. Skal nok trene denne helgen også. Har virkelig begynt å trene en del nå, sjokk til å være meg, haha. Håper dere får en strålende lang helg!Hva skal dere i helgen?

enjoy life

Denne dagen her har vært skikkelig deilig! Startet ikke på skolen før 10.10 og vi har ikke gjort en eneste ting i timene nesten. Etter skolen så dro jeg på sportsbutikken for å kjøpe en rosa t-skjorte fordi imorra så skal hele vg1 ha enten fotball eller vollyballturnering. Jeg skal ha vollyball, så da er t-skjorten i boks. Deretter så jogget jeg meg en runde i skogen og nå sitter jeg her å hører på musikk mens jeg spiser. Så nå skal jeg snart ta meg en dusj og jobbe med en skoleoppgave..

Håper dere får en super dag videre!

 

Hva skal du idag?

en bra helgJeg og min kjære venninne startet morgenen rolig. Vi lagde oss pannekaker og satt ute å spise i sola. Var utrolig deilig siden det er så varmt ute nå. Skal redigere videoen nå og så skal jeg gjøre en engelsk lekse før jeg bare slapper av. Synd det er skole allerede i morgen, men ukene går heldigvis veldig fort. Helga skulle bare gått saaakte..

Håper dere hatt en super helg og en fin feiring i går. Snakkes!

 

Hvordan har din helg vært?

17 mai


Gratulerer til alle sammen med dagen idag! Nesten rart at 17 mai er allerede her. Tiden har gått så fort, men det er bare fint det. Var en tur nede i Mysen med Madelen, Ida, Rebecca, Erik og Magnus i sta. Dro hjem for ikke så lenge siden, pga jeg begynte å blø på begge hælene fordi bunadskoene ga meg gnagesår. Klarte ikke å gå engang, og er ikke så moro å bare sitte der heller.

Vi skal grille senere, noe som blir deilig. Og i kveld kommer Madelen en tur, og da skal vi forhåpentligvis filme en videoblogg til dere. Hun skal sove over, så det blir kjempe kos!

 

Hvordan feirer du dagen idag?

usually closer than what we realize


Heisann! For en dag det har vært idag.. Dro til skolen, og hadde en vanlig skoledag sånn omtrent utenom at jeg ble sprutet vann på 3 ganger. Haha, er glad for at jeg ikke ble dynka idag men de forsetter imorra også, så håper jeg kommer hjem levende om jeg blir dynket, haha.. 

Etter skolen dro jeg til Riseberg MC i Askim for å skifte noe på scooteren. Det tok ikke lange tiden, så jeg ventet der imens og så kunne jeg endelig dra hjem. Resten av kvelden skal jeg slappe av, har ikke så mye å gjøre om dagen.

 

Blitt tatt av russen ennå?

the moment you are ready to quit

Var hundedag med klassen idag, så vi som har hund tok med de opp til Fortet der vi grilla og koset oss. Synes dagen var helt greit bortsett fra at hunden min som elsker å møte nye mennesker og hunder skal alltid bort for å hilse, og når det er usikre hunder med oss så blir stemningen litt dårlig. Cita (hunden våres) og en chihuahua likte tydeligvis ikke hverandre, og etter det så ble Cita små frustrert, så tok hun heller med meg hjem enn å gjøre det verre.Er kjempe sliten idag siden jeg ikke sov så mye i natt og i tillegg så har jeg brukt mye krefter på å holde igjen bikkja fra å gå til alle hundene som virka usikre. Har kjempe såre hender, som er røde og huden har sprekt opp. Bånd er farlig det også gett! 

Så skal kanskje sove litt nå, se litt på pll og så bare slappe av resten av dagen og kvelden. Håper dere forsatt har en fin dag!

 

Hatt hundedag med klassen før?

change for yourself

Hei finefine folk! Var på skolen idag ettersom at jeg tilbringte mandagen hjemme og jeg startet de første timene med gym. Var godt å få bevegd seg litt siden jeg hadde ligget i senga hele mandagen. Var veldig deilig å se klassen og vennene mine igjen også! Var en rolig skoledag, egentlig helt greit for min del.

Formen er ikke helt på plass ennå men jeg prøver så godt jeg kan ved å ikke få mye fravær og selv prøve å tenke at alt er bra. Er absolutt ikke deilig at kroppen er helt død, magen har vært vond, svimmel og tung i topplokket. Hadde en periode for et halvt år siden som var sånn her, vil absolutt ikke tilbake til den tiden.

Når jeg kom hjem fra skolen så bestemte jeg meg for å lage smoothie og litt mat. Endte opp med jordbær og bjørnebær smoothie, er så godt! Og en tallerken med salat, makaroni og kylling ved siden av. Ble noe veldig enkelt siden jeg absolutt ikke er flink på kjøkkenet, haha.. Brente en pannekake engang, ikke pent syn.. Resten av kvelden så skal jeg slappe av og se noen episoder av pll, har blitt hekta!

Hvordan har din dag vært?

how about breakfast in bed?

Hei! Idag blir det en rolig søndag for meg, sånn som alle de andre dagene. Skal til Ås idag for å hente no penger, og så blir det å ta turen hjem igjen. Skal nok se på noen filmer resten av dagen etter jeg har tatt en god og varm dusj.

I dette øyeblikk så spiser jeg vanilije yoghurt med musli og blåbær. Kjempe godt, og mens jeg sitter her, så driver jeg å laster opp en ny video på youtube som blir lagt ut her på bloggen om ikke så lenge. Håper alle dere får en super fin søndag. Og til de som konfirmerer seg idag, gratulerer så mye!

 

Hva skal du gjøre denne søndagen?

jordbær & bjørnebær smoothieÅhh, denne smoothien her er den beste jeg har lagd på lenge! Har begynt å spise masse bjørnebær i det siste, så derfor tenkte jeg å prøve å ha det i en smoothie. Det smakte himmelsk! Anbefaler dere å lage denne. Oppskriften står på det øverste bildet.

 

Så den god ut?

I will never forget

Heihei fine folk! Har vært noen dager siden jeg har blogget nå. Var syk igår, så det er min unnskyldning til at jeg ikke skrev så mye her. Er ikke helt i form idag heller, er så utslitt. På onsdag så badet jeg faktisk, ble utfordret.. Så jeg og min kjære buddy, Daniel, dro til Lundeby for å ta en dukkert. Var overraskende varmt i vannet når vi badet kl 9 på kvelden, deilig.


Hadde ikke så veldig lyst til å stå opp for å dra på skolen idag men jeg hadde mattetentamen idag, så det var egentlig ganske viktig å få tatt den og prøve å gjøre det beste jeg kunne. Følte det gikk ganske greit, pleier som regel å få stå karakter i hvert fall men man vet aldri. 

Resten av dagen så skal jeg antageligvis bare sitte inne å se på film, som jeg er flinkest til.

 

God helg! Hva skal dere i helga?

 

you will miss it when you leave


Da er det den siste dagen av helga, og jeg vil helst bare sove men jeg må få gjort noe skolearbeid fordi det er en stor oppgave som skal leveres på onsdag og jeg har mange oppgaver igjen. Resten av kvelden så skal jeg vel bare slappe av, se på film og kanskje jeg skal trene litt også.

Må vel nesten spise snart også, har allerede tatt en god og varm dusj. Åh alltid deilig det! Så da snakkes vi kanskje i kveld, imorra blir det antageligvis ikke noe blogging fra meg siden jeg skal være med en vennine hjem.

 

Dine planer for denne søndagen?

1 mai

Ny måned og nye muligheter folkens! Startet dagen med å våkne opp med huset for meg selv, så det ble en rolig morgen. Rundt kl 1 så kom mamma og pappa hjem og da gikk jeg ned på rommet mitt for å se en film. Deretter så dro jeg til bensinstasjonen for å kjøpe litt pastiller og godteri. Spiste litt av det og så tenkte plutselig at jeg skulle bli sunnere, så da ryddet jeg det vekk. Og for ikke så lenge siden så kom jeg nettopp hjem fra en sykkeltur. Kjempe lenge siden jeg har syklet nå, men deilig var det! Slet litt med kjedet på sykkelen min fordi det hoppet av, så mine små hender fikset opp det men så lagde den en rar lyd, så da tok jeg pappa sin sykkel og da var alt perfekt. Hahah..

Nå har jeg spist litt bær og frukt, så nå snart skal jeg hoppe inn i dusjen før jeg tar kvelden. Var deilig med fri idag men må dessverre på skolen igjen imorra, kjipt..

 

Hva gjorde dere idag?

back on track

Unnskyld for kjempe lite blogging, men jeg har bare ikke hatt lyst. For noen dager siden, kanskje en uke eller noe, så lagde jeg en videoblogg  som jeg skulle legge ut men kom ikke så langt med det. Jeg har altså tenkt litt på bloggen, haha..

Og på søndag så dro jeg, mamma og pappa til Trysil for å være med tante og onkel på hytta deres. Kan vel godt si at 3g ble brukt en god del men det var kjempe koselig! Resten av ferien skal jeg ingenting, så da blir det vel å bure seg inne på rommet sitt og se på film.

Skal prøve å blogge litt hver dag, så vi får se hvordan det går.

 

Hva har du gjort så langt i ferien?

weekendLenge siden nå vel? Har bare skyvet vekk bloggen i noen dager fordi jeg har ikke hatt så lyst til å blogge pga det er et skikkelig dritt vær ute. Men istedenfor å klage på været sånn som mamma gjør hver dag, så sier jeg heller noe positivt. 

Det er helg! Og det er så deilig nå, gosh. Skal visst også bli fint vær denne helga, har de meldt i hvert fall og jeg får antageligvis besøk imorra, så helgen blir vel ganske bra. Må også gjøre ferdig en skoleoppgave som er litt mindre gøy, haha. Hadde en norsk prøve idag som jeg tror og håper gikk ganske bra. Fikk også igjen en naturfagsprøve som gikk helt bullshit, men jeg kunne tydeligvis gå opp en karakter om jeg tok den muntlig men jeg gidder ikke.. Her kan dere forstå min latskap når det gjelder skole.

Dere skal i helga?

insta lately

Tenkte jeg kunne legge ut de siste insta postene mine for det er vel ikke så mange av dere som følger meg på instagram. Hvis noen vil følge meg der, så heter jeg jeanett97.
Hva heter du på instagram?

oslove

Jeg og min kjære jente Madelen dro en tur til Oslo rett etter skolen idag. Det første vi gjorde var å dra på starbucks, som vi begge to elsker, haha! Etter det så tok vi turen opp til Karl Johan og tittet litt rundt i butikker. Så spiste vi på macern og forsatte å titte i noen butikker. Vi tok halv 7 toget hjem og ble hentet av pappa her i Slitu. Har hatt en utrolig bra dag ♥ ♥ 

Resten av kvelden blir til å bare slappe av. Tror jeg skal ta meg noe mat å spise også, litt småsulten.

Hva har dere gjort idag?

let's enjoy this day

Siste dagen av vinterferien for meg idag, og andre har starta på sin nå. Skulle gjerne hatt et par dager til med fri, men skal bli deilig å komme litt i rutinene igjen. Aller først så må jeg jobbe litt med døgnrytmen min, for den er snudd opp ned og blitt helt fucka.

For å gjøre en liten oppsummering av ferien, så har jeg faktisk vært mye med Madelen, hun sov jo over her første helga av ferien og ellers så har jeg bare slappet av. Har blitt forkjøla også, det suger balle.. Men er på bedringes vei!

Slenger med noen bilder fra igår kveld da jeg var en liten tur innom Madde jenta mi ♥ ♥
Hvordan har vinterferien din vært? Og for de som har ferie nå, hva er dine planer for ferien?


beste helgen på lenge

Fra fredag til søndag så kom snuppeluppen min for å sove over. Vi har kost oss med masseee godteri som jeg kjøpte inn til oss, vi har hørt på musikk og hatt så utrolig mange morsomme øyeblikk der vi nesten døde av latter. Har det alltid så gøy med Madelen, my very best girl!


Lørdags kveld så var vi også en liten tur ute for å ta bilder, men været var blæh og det var mørkt ute, så bildene ble ikke verdens fineste. Men vi tok en del som jeg kan gjerne legge ut etter hvert. Håper dere har hatt en knall helg også, kos dere videre i ferien!

 

Gjort denne helga?

i det siste

Vært på camping med Madelen ♥ Sto på slalom for første gang ♥ Vært mye med venner ♥ Inspira tur med Helse og Oppvekst ♥ Vært i Moss 

 

Jeg har veldig lyst til å forsette med bloggen, men motivasjonen må bygges oppover men jeg skal begynne å tvinge meg litt selv til å ta flere bilder, så er jeg nok tilbake. Ovenfor var en liten oppsummering av hva som har skjedd i det siste. Ikke stort mye, utenom at jeg har fått urinveisinfeksjon. Utrolig teit og kjipt, og vondt.

 

Hva syntes dere, skal jeg forsette med bloggen?

det går bedre nå

Unnskyld for pausen jeg har hatt fra bloggen, men det er av ulike årsaker. For det første, jeg har bare ikke hatt noe motivasjon til å blogge, og for det andre det er slutt mellom meg og erik.

Den 12 januar, for 6 dager siden, så ble det slutt. Jeg vil ikke gå inn på hvilke grunner det var for men det var ihvertfall Erik som bestemte seg for å gjøre det slutt. Det har vært av og på for begge to, så jeg tok det ikke så tungt som jeg trodde at jeg skulle. Selvfølgelig så er det leit og trist, men vi er gode venner, og det bør vi begge to ta vare på. Jeg har hatt det kjempebra med denne herlige gutten, og ingen andre vil ta over den plassen med det samme.Men det går mye bedre nå, fordi jeg har så gode venner og jeg tror det går mye bedre når jeg og Erik kan være venner etter litt over 1 år sammen, er ikke ofte at noen klarer å ha det sånn.

Over til noe annet, jeg er forsatt veldig usikker på om jeg vil forsette med bloggen. Det er såklart veldig gøy men har dager der jeg plutselig vil blogge og noen dager der jeg bare vil gi faen. Jeg finner nok ut av det, men tusen takk til alle som forsatt kommenterer! 

 

Hvordan går det med dere?


and they don't make you like they used to

Idag er min siste dag i juleferien, og så er det rett på skolen imorra. I natt har jeg sovet kjempe dårlig, så tror jeg legger meg tidlig idag sånn at jeg ikke er dau imorra, hehe. Over til noe annet! Juleferien ja, den har vært kjempe koselig og en fin ferie for meg. 

Har ikke gjort så ekstremt mye, men har vært mye med venner og familie. Så i dette innlegget så skal jeg gjøre en liten oppsummering av juleferien min.

Julaften feiret jeg hos tante og onkel med resten av familien. Var en utrolig koselig kveld, og jeg fikk utrolig mange fine gaver. Tok dessverre ikke mange bilder fra den kvelden, så de over får duge.

Har vært kjempe mye med Erik også. Han har sovet hos meg 3 ganger denne ferien, kjempe kooos. Har også vært et par ganger hos han, og da har vi leket med søskene og spilt gta. Haha, elsker gta, må nesten kjøpe meg det selv tror jeg!

Nyttårsaften feiret jeg med mamma & pappa, Erik, bestemor & bestefar, og til slutt tante & onkel. Første gangen jeg og Erik "feirer" noe sånt sammen, det var en veldig fin kveld i hvert fall. Vi satt for det meste sammen med familien min, men vi ble litt tette i øra til slutt, så vi gikk ned et par ganger. Og til slutt, og den perfekte slutten på ferien, var en shopping tur med snuppa mi Madelen! Utrolig nok når det er masse salg, så finner man ikke så mye fint, så ender vel alltid opp der nyhetene er. Vi shoppet på Ski Storsenter, fikk hver vår ballong på Egon og hadde det moro med helium, og så spiste vi på Macern.

 

Hva har du gjort i juleferien?

mine nyttårsforsetter for 2014Hvilke nyttårsforsetter har du?

2014 - nytt år, nye muligheter

Nå er vi i det nye året og jeg håper dette året skal bli enda mer fantatisk enn 2013. Har verdens beste kjæreste ved min side, og verdens beste familie, så dette skal nok gå bra. Jeg har noen nyttårsforsetter for det nye året som jeg kan lage et innlegg om senere. Erik og jeg la meg seint i natt, var rundt 5-6 tiden, så jeg er temmelig sliten akkurat nå. Tok ikke så mye bilder igår, men tok noen ute når fyverkeriet var på plass.


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene? Hvordan var nyttårsaften for deg?

en utrolig koselig kveld

Pyntet opp rommet mitt med litt telys, roser og roseblader på bordet og komoden. Og det som gjorde kvelden min perfekt var min fantatiske kjæreste. Har hatt det så koselig, pluss at han sov over som gjorde natten min enda bedre. Elsker deg vennen!Synes om bildene?

lillejulaften & mamma har bursdag

Mamma har bursdag idag, og fyller 54 år. Yeyy, gratuler henne gjerne!Det er litt uvirkelig at allerede imorra så er det julaften. For det første, julestemningen min har synket litt bort pga det er ikke snø her og det kommer nok ikke noe før imorra uansett. Litt kjipt fordi snøen skaper den følelsen av jul. Men vi får se på det positive, feire julen med familie og venner. Idag blir vel dagen brukt på å være hjemme, og jeg har et lite problem, vet ikke hva jeg skal ha på meg imorra, men det finner jeg ut av vel.

 

Har du julestemning?

det snør, det snør, tiddelibom

Heisann! Jeg var ute å tok noen bilder i sta, og da snødde det litt igjen. Forrige uke så hadde det jo kommet store mengder med snø, men så regnet det og da ble alt borte. Julen er her på ordentlig når snøen er her, så håper den blir liggende denne gangen. Vi satte opp juletreet for noen dager siden, vi mangler bare lys på treet, de forrige var ødelagte.. Nå har jeg også fått meg ordentlig header, var det som var planen når jeg byttet design. 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen min mens jeg hører på musikk og spiser klementin. Så godt! Utover dagen skal jeg rydde på rommet mitt for det er et utrolig rot her nå, og kanskje jeg vasker litt også. Uff, hva skjer med meg.. Etter det så skal jeg drive med en bok anmeldelse, kjedelig.

 

Håper dere får en super fin dag verdens søteste lesere!

Hva gjør dere idag?make my wishes come true

Har ikke blogget på et par dager nå fordi jeg ikke har giddet rett og slett. Har også vært mye innleveringer på skolen som jeg måtte få gjort, derfor har jeg lagt bloggen til side. Vi skulle levere en stor oppgave fra praksisen som jeg fikk 5 på, så veldig fornøyd med det. Denne helga skal Erik komme en dag og så skal jeg drive med litt skole oppgaver igjen. Vi hadde mattetentamen idag som jeg tipper gikk litt ræva, men håper jeg består i matte dette året eller så ender jeg opp på sommerskole vel, haha.

På onsdag så besøkte den utrolige søte lillesøstra til Erik som kom til verden 10.12.13, ho var bare så utrolig bedårende. Blir nesten litt babysjuk selv, dem er jo bare så små og man begynner bare å smile når man ser de søte ansiktene, spesielt til denne lille prinsessa på bildet under. Nå er det også bare 11 dager igjen til julaften som kommer til å bli så utrolig koselig, blir fint å se familien igjen. Kan vel si at jeg gleder meg mest til gavene da, hehe.

 

 

Har dere hatt noen tentamer? Var denne lille jenta søt?

 

to much snow

Heeerregud, så mye snø det har kommet nå! Er glad for at den kom, fordi man får julestemning av det fine hvite laget av snø på bakken. Har faktisk ventet et par måneder på snøen men den kom ikke før i desember og den pleier alltid å komme på bursdagen min, som var 24 oktober. Men da ville jeg ikke ha snøen her for da skulle jeg ta lappen, som jeg ikke klarte før den dagen det begynte å snø, haha så typisk meg.

Når jeg tok bussen hjem idag og den stoppet på bussholdeplassen, så var det så høyt med snø rett utafor bussdøra, så jeg og en annen sto der å lurte på hvordan vi skulle komme oss over, men endte opp med at vi gikk over snøklumpen, hadde snø langt oppå buksa. Deilig!

Nå skal jeg bare slappe av, og så skal jeg ta meg en god dusj etterpå. Vurderer om jeg skal gjøre litt skoleoppgaver idag også, får se hva jeg gidder. Kanskje jeg avslutter kvelden med en film. Ha en fin dag søte lesere!

 

Har dere snø?

december, please be awesome

Takk for alle gratulasjonene for at jeg besto mopedlappen!

Startet dagen med å ta en dusj, endte opp med at jeg plutselig begynte å blø neseblod rett ut av det blå, sikkert fordi jeg er så sykt sliten og da skjer det. Etter det så ordnet jeg håret mitt, og fant frem kamera og stativ, men så fant jeg ikke fjernkontrollen.. 

Så jeg brukte så og si hele morgenen på å finne fjernkontrollen, og når jeg hadde gitt opp, så fant jeg den i en bukselomme. Fra nå av så skal jeg legge den fra meg et annet sted enn akkurat i buksa. Fikk også førerkortet mitt idag, haha, så ut som en gnom på førerkortet.

Idag skal jeg bruke dagen min på å slappe av, se på filmer og drive med noe lekser dritt. Blir vel det samma imorra også, men vi snakkes! Håper dere får en fin lørdag!

 

Hva skal du idag?

JEG HAR LAPPEN

Igår så skulle jeg ta mopedprøva på nytt, for tredje gang. Denne gangen hadde jeg faktisk en god følelse inni meg, og den stemte nok ganske bra også. Jeg prøvde å bruke så lang tid som mulig. Etter 8 min så var alle spørsmålene besvart, men da brukte jeg 20 min på å se igjennom, og det lønte seg. Jeg besto med 2 feil!  Dere hadde rett med at "Alle gode ting er tre", og nå er det så sinnsykt deilig å slippe å tenke på den. 

Over til noe annet.. Vært dårlig blogging i det siste fordi jeg rett og slett ikke har hatt lyst til å blogge. Igår kveld så var det snøstorm her, og strømmen gikk flere ganger men kom fort tilbake. Så nå har det kommet litt snø her, alltid så koselig med snø, får alltid julestemning av det. Vi har også pyntet litt til jul, men treet er ikke satt opp ennå. Julegaver er heller ikke kjøpt inn ennå, så det må jeg nesten gjøre snart. Men nå skal jeg sette meg ordentlig godt under dyna, men film på skjermen. Ha en super fin helg!

 

Har du fått julestemning ennå?

desember er her

Heisann! Jeg har da ikke blogget noe særlig fordi jeg var hos Charlotte på lørdag. Skulle egentlig hjem på kvelden men ble heller over natta. Ole i klassen kom også en tur, og vi tre så på 3 skrekkfilmer, var kjempe koselig. Mye latter! Han dro hjem halv 4, og vi gikk å la oss like etter det. Og så har jeg fått kosa med verdens søteste dyr, rotta Pippi som er lillesøtra til Charlotte sin.

Søndagen gikk til litt skole greier, og utover kvelden var det filmkos for meg selv. Resten av kvelden så skal jeg øve til mopedprøva igjen, og så skal jeg ta meg en god dusj. Imorra kommer Erik, så da blir det vel å tilbringe dagen med han, mens jeg øver littegrann.

Nå har vi også kommet i desmeber. Bare 22 dager igjen til julaften! Gleder meg sykt masse til å feire med familien, og gleder meg veldig masse til 25.12.13, for det er 1 års dagen til meg og Erik. Elsker virkelig den gutten så sykelig mye ♥ ♥

 

Dere har gjort denne helga?

til beste jenta idagHei! Denne lørdagen skal jeg til min super herlige venn, Charlotte. Har ikke snakket om ho her på bloggen, men dere får nok sett ho en gang. Vi ble kjent gjennom at begge to jobber på samme praksissted. Så idag skal jeg helt til Rakkestad, og jeg tror vi skal gå på julegateåpningen senere i kveld. Åh, blir en så fin dag!

Nå skal jeg bare gjøre meg helt ferdig, før jeg drar. Vi snakkes!

 

Du skal idag?

deilig frokost 

Tok den varm dusj når jeg våknet idag, og så hadde snille pappa lagd en skikkelig god frokost med egg og bacon til meg. Nå er jeg skikkelig mett, og det var kjempe godt. Idag så tar jeg turen opp til Erik igjen, alltid like koselig.

Skal vel kanskje begynne å ordne meg litt snart også, sånn at jeg ikke drøyer det skikkelig utover dagen. Er veldig trøtt idag, så kan jo hende jeg dupper av hos han. 

 

Hva skal dere idag?

det var helt grusomt

Noen vet vel at jeg skulle dra til "sykehuset" som jeg sa, men det var en klinikk hos en spesialist, hvor jeg skulle bli tatt colonskopi på for å sjekke om det var noe i tykktarmen min som gjør at jeg har blod i avføringen min. Dette er min opplevelse..

Jeg, mamma og pappa dro til Sarpsborg på en klinikk. Jeg gruet meg ikke, og var heller ikke nervøs for det som skulle skje. Klokka ble fort kvart over 2, da jeg hadde fått time. De åpnet døra og ropte "Hensel", jeg og mamma gikk inn, for jeg kunne bare ha med meg 1 inn dit. Vi fulgte etter mannen og gikk på kontoret hans for å snakke litt først.

Og så var det klart for at jeg skulle ta colonskopi. En dame førte meg til et lite toalett, hvor buksa jeg skulle ha på meg lå. Den var hvit men stort hull i baken, og sist men ikke minst, den var DIGER! Måtte holde den oppe når jeg gikk, hvis ikke så hadde den bare falt ned.

Damen ba meg om å legge meg på siden på en benk, og det gjorde jeg. Mannen og mamma kom inn, og da skulle vi starte. Først så smørte han en slags "krem" i ræva mi for at det skulle bli lettere å få inn slangen. 

Det gjorde ikke vondt i det hele tatt når vi begynte. Der jeg ikke hadde det vondt, var faktisk det stedet som var vanskeligst å føre den slangen igjennom som han mannen sa, så jeg følte at det kom til å gå bra. Men når vi hadde kommet opp til øverste sving på høyre side, så slet han med å få den videre. Tarmene slenger seg jo rundt når en slange på størrelse med en finger fyker rundt i kroppen min.

Men den smerten er noe av det verste jeg har vært borte i. Mensensmerter kan absolutt ikke måles med den smerten jeg hadde der. Jeg kjente slangen gjennom tarmene mine hele tiden, det var sikkelig ekkelt. Jeg trodde jeg skulle klare dette uten bedøvelse, men i den svingen der, så måtte jeg få det. 

Jeg ble helt dopa, og kjente ingenting etterpå før jeg ble mer våken når de begynte å ta ut slangen igjen, men jeg var så omtåket at verdenen min var ikke helt til stede. Men det gikk jo bra! Og som han sa, de på min alder pleier å bruke bedøvelse, og jeg er kjempe glad for at jeg valgte å ta det. Jeg var varm, helt hvit, følte at jeg skulle svime av og spy, var ikke særlig kjekt å føle seg sånn.

De så ingenting som kan tyde på problemet mitt nå. Men de fant en gammel hemoroide som kan være årsaken til den gangen jeg var på ferie, da hele doskålen var full av blod. Men jeg får resultatene av de prøvene om 4-5 uker, leenge å vente..Og hvordan det går med meg nå? Hm, ikke helt på topp. Kjennes ut som at slangen forsatt er i tarmene mine, ihvertfall der han slet litt. Og er litt svimmel og sliten i magen/kroppen ennå, men det burde jeg vel nesten bare forvente meg..

ikke alltid like perfekt

Hadde ingen planer om å skrive et sånt innlegg som dette, men tenkte, hvorfor ikke bare skrive så dere forstår mitt fravær fra bloggen. Om du leser alt, så er du en knupp! ♥

Mange som kjenner meg skulle vel nesten tro at jeg har det veldig bra, eller perfekt vil vel noen også kalle det. Selvfølgelig så har jeg kjempe gode dager som mange andre, men noen dager kan være virkelig dritt også. Venner, familie og Erik er de som faktisk får meg til å "klare" meg, jeg får kjempe mye støtte fra dem og det er jeg kjempe takknemlig for ♥

Jeg snakker egentlig ikke så mye om det, og det er heller ikke så mange som vet hvordan jeg føler meg iblant. I flere år så har jeg "slitet" med slapphet, men vi fant fort ut av at jeg var blodfattig. De siste månedene har det blitt verre. Vi dro til legen for å ta en blodprøve av meg, der var det ingenting galt og jeg var heller ikke blodfattig mer. Etter 3-4 år så var jeg endelig ikke blodfattig, men vi har ennå ikke skjønt hvorfor jeg har dager der kroppen ikke klarer å gjøre noe som helst. 

Den samme dagen som jeg tok blodprøva, så fortalte vi også om noe som skjedde for et par år tilbake, da vi var på ferie og da jeg så at hele doskålen var full av blod. Jeg trodde jeg hadde fått mensen, men det var det ikke og vi tenkte aldri noe mer over det. Senere etter den gangen har jeg iblant endt opp med å blø fra rumpa, høres skikkelig teit ut men det var det som skjedde, og det kan være alvorlig.

Jeg tok avføringsprøver som viste oss at 5 av 6 prøver beviste at jeg hadde blod i avføringen. Vi dro til legen for at han skulle sjekke endetarmen min.. Det var ikke fælt men heller ikke noe særlig. Han skulle jo faktisk putte fingeren sin oppi rumpehullet mitt for å sjekke. Han fant ingenting som kunne tyde på hvorfor dette skjedde med meg, så nå skal jeg bli sendt til sykehuset for å sjekke de tarmene som er lenger opp.

Jeg har søkt masse på nettet om hva som kan være årsaken til at jeg har blod i avføringen. Hemoroider, polypper, blodkreft osv.. Jeg tenker jo selvfølgelig positivt på at det ikke er noe galt med meg, men noe er det, og det håper jeg vi finner ut av.

Dette er også en av grunnene til at jeg har blogget skikkelig lite i det siste. Ja, har hatt dårlig motivasjon men det er pga kroppen min har ikke orket noe som helst. Har vært dager der skolen har blitt skyvet til side, og endt opp med at jeg bare ligger å sover hele dagen eller bare ligger å gjør noe ufornuftig som å se på tv.

Så, om dere lurer på hvorfor det går 1,2,3,4 dager uten at jeg har blogget, så vet dere hvorfor. Takk til de som leste! ♥

friday I'm in love

Nå er helga her igjen, og det skal bli super deilig. Skal se mye på film har jeg tenkt, og så skal gutten min sove her enten fredag eller lørdag. Har ikke så mye å gjøre egentlig, så tenkte at jeg kanskje skulle ta noen bilder, lage videoer eller så lønner det seg vel at jeg leser litt til mopedprøva som jeg kan ta neste uke igjen. Er nervøs for å ta den, vil absolutt ikke stryke igjen..

Litt selfie fredag idag, men samma det, ansiktet mitt er så fint at det spiller ingen rolle. Ironii.. Dere får ha en super fin helg, og så snakkes vi kanskje i kveld igjen. 

Dere skal gjøre denne helga?

lang helg

Har ikke blogget på et par dager nå, fordi jeg forsatt ikke har så stor blogg motivasjon ennå. Tenkte jeg skulle lage noen videoer i dag eller imorra, både ukens spørsmål og video til, men tenkte dere kunne bestemme hva jeg skal lage. Har tenkt på ting som irritererer meg, men dere som skal se den, så deres valg.

Vi har fri på mandag, så da har vi langhelg, noe som er kjempe deilig. I helga skal jeg bare slappe av, spise godteri som jeg kjøpte igår og se på filmer. På mandag skal jeg være med Erik, så dette blir en fin langhelg for meg ihvertfall.Har også sletet med å ta bilder idag, pga lyset på rommet mitt, så dette var det eneste jeg kom opp med. Dere får en smakbit på hva jeg koser meg med i helga da, he-he.

Hva skal du i helga?

Hvordan video vil du at jeg skal lage?

a little party never killed nobody

Igår kveld var vi 8 stk hos Madelen på en halloween fest. Jeg kom litt før de andre, sånn at jeg kunne hjelpe Madelen med noen små ting før resten kom. Vi sminket oss også, som dere kanskje kan se på bildet under. Var veldig koselig og morsomt, men jeg var kvalm og svimmel som tok ned humøret mitt litt. Men jeg hadde det likevel morro. Det endte opp med at jeg og Ida begynte å jogge rundt i nabolaget, og jeg gikk bare i sokker, haha. Jeg dro hjem rundt halv 3 med Magnus og Erik igår, og det var kjempe deilig å bare gå å legge seg. Og idag så våknet jeg tidligere enn jeg trodde, så utover dagen kommer jeg til å bli skikkelig dau. Tok dessverre ikke så mange bilder, så det blir disse her med noen av jentene som var der.

         Gullklumpene selv 

Andrine og Madelen 

Ida 

 

Hva gjorde du igår kveld?

two days left

Hadde ikke stort mye å blogge for øyeblikket men jeg kom på at jeg har bursdag om kun to dager (kom på faktisk, haha). Jeg glemmer faktisk at jeg har bursdag, men glemmer ikke at jeg skal ta lappen om 2 dager også. Så torsdag morgen, den 24 oktober, så sitter jeg på Biltilsynet med teoriprøva foran meg. Jeg skal bestå, ellers så blir jeg skuffet fordi jeg har ventet i evigheter nå.

Idag sluttet vi 13.40 fordi læreren våres var syk, utrolig deilig å slippe to ekstra timer på skolen. Så når jeg kom hjem, gikk jeg å la meg langflat i sofaen med tven på. Og utover kvelden så skjer det ikke stort, skal dusje nå snart og så skal jeg øve litt i moped boka. Og imorra så skal jeg ut på praksisplass, yeyy!

Håper dere får en super dag videre!

Dine planer for dagen?

spør meg på ask

Laget meg en profil på Ask, og tenkte at hvis dere lurer på noe, så kan dere bare stille spørsmål der. Svarer på alt og ingenting, haha. Profilen min kan dere finne HER!

 

Man trenger ikke å ha profil der for å spørre andre om spørsmål, har du Ask?

nytt design

Noen har sikkert lagt merke til at jeg har fått et nytt design. Dette designet er laget av Karoline (link) og dette har ho faktisk laget til bare meg, men headeren har jeg laget. Ho hadde en konkurranse der tre stk kunne vinne et skreddesydd design, og jeg var en av de tre vinnerne. Ble veldig fornøyd med designet, var sånn jeg ville ha det også. Hvis det er noe jeg vil endre på, så gjør jeg det. Men er veldig fornøyd. Så tusen takk til deg Karoline!

Hva syntes dere om det nye designet?

25 knokler

Imorra så skal jeg ha en "stor" prøve om skjellettet i faget, Yrke. Jeg skal kunne 25 knokler både på norsk og latinsk, og jeg trodde igår at dette skulle gå ræva men har øvd litt idag, og nå kan jeg alle. Så håper det går bra på prøven imorra. Nå skal jeg spise litt og så skal jeg slappe av litt. Er veldig trøtt men vil se Åndenes makt i kveld, så da får jeg prøve å holde øyene oppe.

Ønske meg lykke til på prøven?

følge meg her?

Lagde meg weheartit her om dagen. Ikke for at jeg skulle legge ut noe selv men sånn at jeg kan "hjerte" andres bilder, men endte opp med å legge ut noen bilder selv. 

Følg meg, så følger jeg deg! Heter Jeanett Hensel der.Har du weheartit?

med de eldre på kino

På skolen idag så var vi på kino med de eldre på gamlehjemmet, Edwin Ruud. Jeg går jo på Helse og oppvekstfag, derfor finner vi på slike ting som dette. Så vi dro ned til Festiviteten kino litt før filmen startet for å bli litt kjent med de eldre som vi ville hjelpe der nede. Og så startet filmen rundt halv 12 og varte til 13.00 cirka. Etter filmen hjalp vi dem tilbake til transporten som skulle kjøre de til gamlehjemmet igjen.

Etter det så gikk vi tilbake til skolen, og så tok vi klassebilde. Jeg og 3 andre hadde på oss one piece mens de andre hadde en t-skjorte der det står "Livsglede for eldre". Bildet ble ikke helt som jeg skulle ønske men det får vel bare gå.

Hva har du gjort idag?

den siste kvelden før man sitter ved skolepulten

Hei! Nå er min høstferie snart over, for imorra så skal jeg på skolen igjen. Har vært kjempe greit å ha fri men føler det blir godt å komme litt i rute igjen. Høstferien min har vært veldig bra egentlig. Har gjort mye mer enn det jeg trodde jeg skulle gjøre.

Har vært med Erik & venner, hatt overnattinger, vært hos legen, vært på Tusenfryd, tatt bilder og faktisk gått tur med bikkja, men det skal jeg ikke gjøre igjen pga bikkja vil gå en helt annen vei enn det jeg vil, så ender alltid opp med å dra han etter meg..

Kjøpte frozen yoghurt på Tusenfryd for første gang, og den var kjempe god men sykt dyr pga jeg fikk tatt litt for mye. Den kosta 29 per hg, og jeg betalte 100 kr for den. Ehehe, så da måtte jeg spise opp hele.

Har du høstferie nå, eller har du hatt?

 

1 oktober

// bildene er fra oktober i fjor.

Idag er det 1 oktober, og det vil si at det er bare 23 dager til burdagen min og til jeg skal ta lappen! Gleder meg sykt mye til denne måneden, men på at snøen ikke kommer med en gang, vil helst at den skal komme etter bursdagen min, haha.

Så da er det vel bare å håpe på en fin oktober. Håper dere også får en fin tirsdag!

Har du noe å se frem til i Oktober?

 

et hei fra nuetGod morgen! Nå er helga snart over men ferien forsetter videre. Er så deilig å kunne slappe av helt, uten skole og andre ting. Skal være med Erik på mandag og tirsdag før han drar på lan resten av uka. Har akkurat tatt meg en god og varm dusj, og nå sitter jeg plantet i sofaen foran tven med et surt eple i hånda og et teppe surret rundt meg. Deilig.

Glemte å legge ut ukens spørsmål på fredag, så jeg skal legge den ut idag. Men vet ikke om det skal bli en video eller bare et innlegg.

 

Skal jeg ha video eller innlegg på ukens spørsmål?

filmkveld med snuppHar hatt en så fin dag idag med Madelen. Vi har syklet til obs for å kjøpe litt godteri, spist reker på loff, spist godteri og driver å se på filmer. Vi har akkurat sett filmen Historien om PI, det var en utrolig søt film. Nå ser vi på The Thing, gøy med filmkveld med jenta mi ♥

 

Hva gjør dere i kveld?

høstferie

Tenker meg at det er deilig med høstferie for de fleste? Det er det iallefall for meg. Blir godt med en uke uten skole, lekse og lærere, og at man bare kan slappe av helt. Snart så kommer Madelen en tur, hun skal sove over og så skal vi kose oss med film, godteri og masse latter! Blir så utrolig kos! ♥Har du høstferie nå?

legen

 

Har vel nevnt her på bloggen at jeg har vært litt svimmel i det siste? Men isåfall, så var jeg hos legen idag for å ta blodprøve for å se om det er noe med meg. Jeg er blodfattig fra før av, så det kan hende det har noe med det å gjøre men ettersom at det har blitt skikkelig ille i det siste så var det lurt å ta en sjekk.

Har også vært hjemme fra skolen, siden jeg blir helt utmattet av å være sånn her hver dag. Til og med legen sa at jeg så litt sliten ut, men en ting som er bra er at jeg har ikke problemer med hjertet eller lungene som han sa. Men imorra, så skal jeg på skolen. 

 

Er du syk?

the conjuring

Hei dere! Unnskyld for at jeg ikke blogget igår men det var fordi jeg måtte slappe av litt siden jeg var så utrolig svimmel, varm og sliten. Erik overnattet fra fredag til lørdag, og på fredags kvelden så gikk vi på kino for å se The Conjuring. Filmen var bra den syntes jeg, men det var en skikkelig irriterende dame som satt ved siden av meg som snakket under hele filmen som ødelegget nesten spenningen pga hun sa ting som "nå skjer det", "ikke se under senga", " ikke gå inn dit". Men ellers så var det en spennende film, skvatt et par ganger men det er vel nesten ikke rart heller.

Idag skal jeg bare slappe av, kanskje ta noen bilder hvis jeg orker, eller så kommer jeg til å se på tv eller se noen filmer på macen. 

Har du sett The Conjuring? Hva skal du gjøre idag?

everybody deserves something that will make them look forward tomorrowHalve skoledagen idag så tilbringte vi dagen vår på Høytorp Fortet, det var en del av gymmen våres. Vi skulle lage mat, og gruppa mi med Madelen, Kristine og Maria lagde grønnsakssuppe med kylling og pannekaker, var kjempe godt. Hver gruppe fikk utdelt et eget Storm kjøkken som det fint kalles.

Etter det så var den vanlig skole igjne, men vi drev med en oppgave som skal være ferdig til imorra, så dagen har vært egentlig veldig perfekt. Men nå skal jeg finne meg litt mat før vi snakkes i kveld igjen. Håper dere får en fin tirsdag videre!

 

Hvordan har din skoledag eller jobbdag vært?

bitch, don't copy my styleNå er fineste Madelen fra klassen her. En utrolig god og koselig jente! Vi spiste pannekaker når vi kom hjem og så stakk vi en tur på obs, der Madelen gikk vill på cubus. Har hatt det så morro idag, vi har hatt så latterkrampe ♥ Jepp, vi har like kosebukser hvis noen lurte på det. Hihi, twins ♥

 

Du gjort idag?

a negative mind will never give you a posetive lifeHei på dere! Ny start på en ny uke. Denne mandagen har vært litt annerledes enn de andre mandagene. Startet først med at vi ikke hadde lærer i to engelsk timer, så skulle vi til et sted for å gå omvisning og vi sluttet tidligere idag, hvor deilig er ikke det?

Har vært skikkelig trøtt idag, men har klart meg gjennom dagen heldigvis. Erik kommer etterpå, koseeeelig! 

 

Hvordan har mandagen din vært?

one boy, thousand feelings

Denne lørdagen har jeg sett frem til lenge, og det er fordi idag så kommer Erik til meg. Første gang jeg ser han etter han kom hjem fra ferie, som var igår. Har savnet han veldig mye, så det blir kjempe godt å se han igjen. Men han kommer ikke før på ettermiddagen, så hva jeg skal gjøre før han kommer, det vet jeg ikke helt. Finner nok på et eller annet.Hva skal du idag? 

liker bare ting som er rosaHer om dagen så endret jeg docken på macen min. Valgte fargen rosa som "tema" på en måte. Ble ganske fornøyd egentlig.

Hvis dere lurer på hvordan man endrer docken så må dere laste ned et program som heter Candybar, bare søk på google. Orker ikke å forklare alt dere må gjøre, så søk heller på google, var sånn jeg lærte meg det.

 

Hva synes dere om docken?

ut i trafikken

Hei! Idag er det mandag igjen, pån igjen med skole. Jeg starter senere idag, så det er derfor jeg sitter her å blogger nå. Jeg slutter tidligere idag også, fordi jeg skal på mopedkurset kl 13.00, men må gå litt før det. Og da skal vi kjøre i Mysen, som jeg gleder meg masse til. Kommer hjem rundt kvart over 6, siden det varer til 18.00. 5 timer på veien blir nok gøy, vi har jo selvfølgelig en pause eller no, tror den var på en halvtime.

En liten sneakpeak på hva jeg har på meg idag. Men nå må jeg nesten gå, så vi preikas kanskje i kveld eller så gjør vi det imorra!

Har du mopedlappen eller skal du ta den?

1 september

Starten på en ny måned er i gang, og nå er det bare 53 dager igjen til bursdagen min ♥ I dag har jeg tilbringt dagen hjemme foran tven, og så gikk jeg og mamma en tur. Tok med meg kameraet i tilfelle det var noe å ta bilde av, og da dukket det opp et helikopter på himmelen, som jeg bare måtte fotografere. Resten av dagen skal jeg slappe av før det er skole imorra, og mopedkurs igjen, da skal vi kjøre i trafikken, noe som jeg gleder meg sykt til! Det er såå gøy!
Håper dere får en super fin kveld videre Blir nok kanskje ikke så mye blogging imorra da, vi får se om jeg får tid.

 

Hva har du gjort idag?

blir gjemt i alle krøllene

Hei på dere! Idag skal jeg på mopedkurset 12.30 til 15.30, og vi skal kjøre litt utenfor der Tangen holder til. Vi skal tydeligvis lære litt om hvordan man skal bremse, balansere osv.. Men det er ikke så vanskelig for meg siden jeg har kjørt litt på scooteren min, kanskje ikke bare litt heller. Kan vel si at jeg har kjørt nok til å kunne vite hvordan man bruker en scooter, haha ♥

Nå skal jeg gå å finne meg litt mat, før jeg gjør et eller annet. Våkna så tidlig idag pga pappa og bestefar ordner med den nye verandadøren våres, og da hamrer de og bla bla. Og jeg klarer ikke å sovne igjen i et sånt bråk, så da tok jeg noen bilder (av krøllhuet) og så ordnet jeg meg.

Håper dere får en fin lørdag! ♥

 

Hva skal du denne lørdagen?

holdt meg hjemme idag

Var hjemme fra skolen idag, noe jeg helst ikke hadde planer om igår. Våknet av at jeg var kvalm, som jeg også var igår på skolen. Så idag har jeg ikke gjort så mye, så på en film og så har jeg sovet litt. Nå har jeg akkurat redigert ferdig ukens spørsmåls videoen til dere.

Imorra skal jeg kjøre på mopedkurset, så da får jeg håpe at jeg er skikkelig full av energi til det. Vil helst komme meg gjennom dette kurset så fort som mulig uten å plutselig ende opp med å bli spysjuk. Men nå får jeg laste opp videoen på youtube, og så legger jeg den ut i kveld.

Håper dere får en fin helg! 

 

Hva skal du i helga?

skoleuka snart over

Hei søte lesere! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra fjerde skoledag på vgs. Vi har ikke gjort så mye idag egentlig. Møte på starten av dagen, og så var det skole festival på slutten av dagen, men jeg bestemte meg heller for å dra hjem. Imorra har vi kort dag, noe som er helt okei for meg igrunn, og så er det endelig helg, blir kjempe godt!


Erik kommer etterpå, så det blir nok koselig det. Litt synd at jeg ikke går i samme klasse som han lenger, savner det egentlig. Og jeg er heller ikke så mye med han på skolen, så den eneste tiden vi får er vel nesten bare etter skolen eller i helgene.

Gleder du deg til helg?

ukeplan for skoleåret

Fikk litt inspirasjon fra Erica Mohn sin timeplan. Og ja, den er omtrent lik som hennes men ALT er ikke likt heller. Jeg ble veldig fornøyd egentlig. Hva synes dere?

siste feriedagen

// noen bilder fra sommerferien.

 

Hei dere! Idag er det min siste feriedag før første skoledag på vgs imorra. Gleder meg veldig mye men lurer på hvordan jeg skal klare å stå opp så tidlig. Så idag skal jeg bare slappe av før det virkelig begynner å bli et fullt kjør igjen. Jeg kommer til å tilbringe dagen inne fordi det har regna som søren ute, akkurat nå så er det litt opphold. Med opphold mener jeg at der overskyet og at det sikker starter å regne igjen om noen minutter. Dere får ha en super fin dag videre!

Har du første skoledag imorra?

like my page?

Nå har jeg lagd meg en ny facebookside til bloggen. Den andre var så "gammel", så tenkte det var på tide med en ny en. Betyr mye hvis du vil forsette å følge meg der for å se hva jeg legger ut her på bloggen ♥

Trykk HER for å like siden!

 

Kommer du til å følge meg der?
 

ut å kjøre

 

Hei! Nå er vi snart kommet halvveis til skolestart for noen. Gleder meg litt egentlig, blir gøy å se hvordan det blir å være der i forhold til hvordan det var på ungdomsskolen. Men nok om skole, vil ikke at mine siste dager av sommerferien skal bli tenkt på det. 

Idag skal jeg og Erik kjøre firhjuling. Åå, gleder meg! Synes det ser så morro ut, og nå er det endelig min tur til å sitte på. Men nå skal jeg spise, så vi snakkes!

 

Hva skal du idag?

b-å-n-nHei! Idag er blogglysten på bånn. Tok antrekksbilder ute i sta men jeg ble ikke fornøyd med noen av bildene, bare det over, pluss at jeg ville ikke ha på meg det jeg hadde på meg. Så jeg endte opp med joggebukse. Skal til Erik snart også, blir gøy det. 

Forresten, når jeg gikk inn på bloggen, så var hele designet forflytta seg. Er designet mitt forflytta seg hos deg også? Eller ser den helt vanlig ut. Skjønner absolutt ikke hva som skjedde. På telefon så er den normal.

 

torden

Heihei! Idag våknet jeg til torden, og at jeg fant et slags insekt med mange ben på rommet. Vet ikke hva det heter, men jeg tørte iallefall ikke å røre den, så jeg måtte hente mamma. Hater insekter. Idag har jeg ingen planer i det hele tatt, skal nok rydde litt nede og så finner jeg vel på et eller annet etter hvert. Jeg håper så inderlig at været forandrer seg, for det er så drit kjedelig å ikke kunne gjøre noe ute når det er sånn. Nå er det bare 1 uke igjen til skolestart også. Grugleder meg litt egentlig. Begynner på vgs så det blir gøy å se hvordan det er å være der, selvom jeg har vært utplassert der før i et par dager. Men det er stor forskjell på et par dager og flere år. Blir nok bra!

Hvordan er været hos deg?

bursdag

Hei dere! Null blogging igår fordi jeg var så sliten, pluss at Erik hadde overnattet hos meg. Idag er jeg absolutt ikke i bildehumør, alle bilder blir helt ræva, håper det går over. Idag skal jeg i bursdag til to jeg er tante til, begge blir 20 år. Tiden har virkelig flydd av gårde. 

Tenkte jeg kunne vise hva jeg har på meg senere idag. Nå skal jeg spise, før vi drar rundt halv 4 til bursdagen. Vi snakkes!

 

Vil dere se antrekket?

selfie deluxe

Hei babes. Har hatt en veldig fin dag idag egentlig. Startet med at jeg sto opp og dusjet, og så begynte jeg å ordne meg før pappa kom hjem fra jobb. Når han kom hjem så ga jeg han gaven fra meg og mamma, han fikk to gensere. Senere så dro vi til Sverige, og der fikk jeg noen ting. Hehe, bortskjemt er jeg sikkert. Not my fault.

Var litt to much selfie nå, haha. Håper dere tåler det søte trynet mitt, ironiii. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, tenkte jeg skulle redigere innkjøpsvideoen hvis dere vil se hva jeg kjøpte idag + noe jeg fikk for noen dager siden.

 

Vil dere ha innkjøpsvideo?

gratulerer med dagen pappa

Min søte lille pappa har bursdag idag ❤ Gratulerer så mye!

who we are


Canon eos 600d - privat (lynet er redigert inn)

 

Hei pusær! Idag har jeg absolutt ingen planer, jeg tenkte at jeg skulle ta på meg noe fint og så gå ut for å ta antrekksbilder, men jeg holder meg heller inne, for det er ikke så fint vær ute, så jeg kan likeså ha på meg joggebuksa mi. 

Igår kveld ble jeg så utrolig glad. Trodde ikke det var mulig, men jeg la ut det bildet der på Unge fotografer, men teksten var ikke med. Og nå har jeg 250 likes på det, det er jo liksom helt, WOW. Fikk også mange gode tips som jeg kan forbedre meg på. 

Håper dere får en fin dag idag, vi preikas.

Dere skal idag? Synes om bildet?

scooteren min

Noen lurte på om når jeg skulle vise scooteren min til dere, og her får dere et innblikk over hvordan den ser ut. Nydelig, ikke sant?

Jeg har da en svart Peugeot Kisbee. Vi betalte litt over 15 000 for den med registrering på Riseberg MC i Askim. Den er veldig god å kjøre, synes nå jeg da. Har egentlig ingenting mer å si om den jeg da. 

Har du scooter?

 

I'm back

Oh god, lenge siden jeg har blogget nå men jeg har en god unnskyldning. Onsdags natt tror jeg, så tordna og lyna det. Og her hjemme ble selvfølgelig modumet til nettet slått ut. Helt slått ut, den klossen på ledningen var delt i to, så mamma måtte bestille nytt modum, som kom idag.

Jeg hadde uansett ikke fått blogget i helga fordi jeg og Erik var på camping. Tok med kameraet men tok ingen bilder, men det kommer vel flere ganger der jeg og han drar på en eller annen tur, så da skal jeg ta noen bilder.Jeg har også fått scooteren min. Husker jeg ikke likte den i det hele tatt men nå elsker jeg den, haha. Vi er også ferdig med rommet mitt, eller vi mangler seng + at vi må male litt på en vegg. Ikke en hel vegg men en bitte liten del. Jeg har jo flyttet ned i kjelleren nå, så siden jeg ikke har senga her ennå, så ligger jeg på sofaen. Komfort!

Men nå får jeg avslutte innlegget for ellers så blir det for langt.

ANGÅENDE KONKURRANSEN:

Jeg trekker vinner idag, og konkurransen avsluttes idag. Enten så "kårer" jeg vinneren ikveld eller imorra.

 

Hva har dere gjort i det siste?

nytt design

Bytta design for ikke så lenge siden men jeg var tydeligvis ikke helt fornøyd siden jeg bytta igjen. Men denne gangen er jeg nok ganske fornøyd. Endret fargene på headeren også. Dere kan finne designet HER! 

Så, hva syntes dere?

stuck in the basement

Nå har vi endelig startet på rommet mitt nede i kjelleren, og idag hjelper jeg pappa med det som skal gjøres der nede. For å si det sånn, det er veldig mye å gjøre men da slipper jeg å kjede livet av meg, ha-ha. Jeg tror rommet kommer til å bli ganske fint egentlig, og dere skal selvfølgelig se resultatet hvis det er et ønske om det. Kanskje jeg lager en romvideo i tillegg også?

basement on Make A Gif

Vil dere se rommet når det er ferdig?

JEG KOM INN

Jeg er så glad nå egentlig! Igår så sjekket jeg vigo.no for å se om jeg har fått svar fra Vidregående om hva jeg kom inn på. Og jeg er så glad, for jeg kom inn på førstevalget mitt - Helse og Oppvekstfag. Jeg var ganske sikker på at jeg kom inn på det, men det er en lettelse å vite det på en måte. 

 

Hvilken linje går du på?

jordbær og banan smoothie
Lagde meg en utrolig god smoothie i sta. Puttet oppi noen jordbær og 1 banan, og så var den ferdig. Smoothie er så godt om sommeren hvis det hadde vært sol såklart, for da får man litt sommerstemning. Idag er det faktisk sol her i Slitu, men det blåser litt og hvis man går ut da, så ser man ut som en ape på hodet.Liker du smoothie?

besøk av verdens beste

Erik kom en tur idag, og det var så fint å se han igjen. Vi har ikke gjort en shit for å være helt ærlig, bare ligget i senga og sett på tv. Han kommer en tur imorra også, og da skal vi få den late kroppen våres litt ut. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Kanskje jeg skal forsette med pakkingen til Mallorca. Det er liksom bare imorra igjen, og så flyr jeg den natta.

U-T-R-O-L-I-G

 

Hva er dine planer for imorra?

nydelige roser

Igår på halvtårsdagen til meg og Erik så bestemte jeg for å gjøre noe koselig. Så jeg bestemte meg for at vi skulle møtes et sted der vi pleier å være noen ganger, og da skulle jeg ordne med bær, muffins og drikke. Jeg skjærte vannmelonen opp i hjerter, og på den plassen der nede, så tente jeg lys rundt der vi satt. Skulle ha tatt bilde av det, men det glemte jeg.

Var fint å se, snakke og le med han igjen. Så når vi var ferdige der borte, så kom jeg hjem rundt halv 12, og han fulgte meg hjem. Søtt! Eller ikke så søtt, fordi han kjørte mopeden og jeg sykla. Ha-ha.

Joda, det var søtt alikevel. Pluss at jeg fikk verdens fineste roser av han, wææ han er best!

 


Synes om rosene?

et halvt år

Idag har jeg og Erik vært sammen i et halvt år. Det har gått så utrolig fort! For litt over et halvt år siden så var jeg og Erik bare vanlige venner som "narra" hverandre. Vi sa litt forskjellige ting til hverandre som man ikke kan kalle fint, vi tusja hverandre i trynet og så mye mer. For å forklare det litt lettere, vi bare tulla med hverandre.

Og så fikk jeg sterke følelser for han, og den 25.12.12 så ble vi sammen. Skulle gjerne vært på julaften, det var faktisk natten fra den 24 til den 25. Sammen over natten, he-he. Dette har vært det beste halvåret i mitt liv, og lenger skal det bli. Mye lenger.

 
♥ Elsker deg pluskelusken 

trenger litt hjelp fra dere
Jeg har lenge ønsket meg et nytt kamera, og det som står øverst på ønskelisten er Canon eos 600d 18-55 mm. Jeg har sett på en en slags pakke for det speilreflekset, for i den "pakken" så følger det med to batterier og en fjernkontroll. 

Spreilrefleks pakken koster tilsammen 4 495,- , vet ikke helt om jeg synes det er dyrt men det er en del for pengene synes jeg. Det kameraet jeg har nå Nikon D3100, kosta rundt det samme men det eneste som følgte med var standarobjektivet. 

Men selvom jeg ønsker meg nytt kamera, så man ha gode objektiv som man kan jobbe godt med. Derfor har jeg sett på 2 objektiv.

 

Canon EF 50mm f/1.8 ll som passer bra for portrettbilder, dere kan finne objektivet HER! Det koster 695, noe jeg syntes var billig ved første øyekast, men på tanke på at det er bare 50mm, så blir det jo ikke like billig som jeg trudde først.

Canon EF-S 18-200mm, et objektiv som man kan zoome langt med må jeg absolutt ha. Det er ikke alltid man kommer godt inn på spennende ting, derfor er det kjekt å ha noe du kan zoome langt inn med. Objektivet kan dere finne HER, det koster 3 475 (minus 525 kr på lefdal)

 

LES DETTE: Grunnen til at jeg lagde dette innlegget er fordi jeg trenger litt hjelp fra dere som har Canon. Vet dere om disse objektivene er gode?


 


sommerferie

 

Igår kunne jeg endelig si at " nå har jeg sommerferie", men sommerværet er ikke til stede ennå, så får håpe det kommer snart. Akkurat nå har det plaska ned. Avslutningen igår gikk veldig bra. I den ene "scena" så skulle jeg være en belieber av flere som skulle være gale og skrike villt. Etter å ha skreket i mange dager så fikk jeg så sykt sår hals, og det utløste seg til forkjølelse. Så starten av sommerferien min starter med sykdom, koselig. Nei..
Tenkte egentlig at jeg skulle ut å ta antrekk bilder idag, men siden det regner, så vet jeg ikke helt om den ideen er så god. Så ovenfor er det en liten smakbit på antrekket idag. Kanskje været letter opp litt etterpå, så da går jeg nok ut å tar noen bilder. 

 

Er sola fremme hos dere? Hva skal du idag?

fullbooket

Begynte senere på skolen idag, utrolig chill for da kunne jeg sove lenge, men den planen gikk ikke akkurat i boks. For mamma ho skulle liksom male husveggen der jeg har rommet mitt, så jeg hørte kosten mot veggen, og da fikk jeg ikke sove.

Så derfor sto jeg opp, og tok meg en god dusj. Om ca 1 time så skal klassen min møte opp på skolen for å spise pizza som læreren har spandert, deretter så skal vi opp til Festiviten og forsette med øvingen til skoleavslutningen som er imorra. 

Blir nok ikke så mye mer blogging idag eller imorra, for etterpå idag skal jeg opp til Erik. Men det er ikke for å være med Erik, haha, skal være med søstra hans og kanskje broren. Søte små det! Og imorra så er hele dagen fullbooket. Skal ha generalprøve før vi skal vise avslutningen for 8 og 9 klasse, og på kvelden så er det for de voksne. Etter vi har fått vitnemålet, så skal de som vil til Grendehuset, en slags "fest" før vi tar sommerferien. Og da kommer jeg ikke hjem før på natta. 

Hva driver dere med på skolen nå? 

helgen snart over

Denne helgen har vært ganske grei synes jeg. På fredag så gjorde jeg ikke så mye. På lørdag var jeg og mamma på Ski Storsenter, og jeg fikk med meg noen godsaker hjem. Idag besto dagen av absolutt ingenting, men jeg fikk noe ut av dagen.Først tok jeg meg en sykkeltur, og da møtte jeg på en elg som spratt ut av en busk 5 meter foran meg, så jeg ble veldig skremt i det øyeblikket. Etter det så gjorde jeg det rent i buret til kaninene, og så tok jeg meg en god og varm dusj. Nå skal jeg spise, og slappe av resten av kvelden.

Hva har du gjort i helga?

lundebyvannet med klassen

Idag sykla vi til Lundebyvannet med klassen. Tok ca 1 time å sykle dit, og får å være helt ærlig, nå er jeg lei av å sykle. Ha-ha.

Vi var der ikke lenge før vi skulle tilbake igjen, men jeg og Erik ble hentet av mamma. Vasset litt i vannet, og det var så varmt. Vi grillet pølser og koste oss veldig.

 

Synes om bildene?

done with school for a while

Nå er jeg endelig ferdig med muntlig eksamen i norsk, fikk 4 og jeg er litt skuffet egentlig fordi hvis jeg bare hadde utdypet meg litt mer i hva motmakt er så kunne jeg fått 5. Er så jævlig kjipt når jeg er så nærme enn 5-er.

Nå er jeg absolutt ferdig med alt som har skole å gjøre, så nå er det bare 10 klasse avslutning igjen, og så er det sommerferie. Og så blir det skole igjen etter 2 måneder, skal blir utrolig godt.

Håper dere får en fin helg!

Ferdig med tentamer og eksamener?

jeg kom opp i..

Norsk! Det var ikke det jeg håpet på men det er et fag som er helt greit synes jeg. Har allerede skrevet en del, så da er det bare resten igjen og begynne å øve. Har jo til fredag å øve på, og jeg skal ut i ilden 11.10. Glad jeg ikke er en av de siste som fremfører. Bedre å være ferdig med det enn å vente hele dagen.

 

Oppgaven går ut på at man skal velge to tekster som man skal trekke opp mot et tema som vi trakk. Og jeg trakk temaet Makt og Motmakt, noe jeg er veldig fornøyd med, siden det er ganske lett. Så da får jeg vel bare forsette å jobbe med oppgaven.

Blir ikke stort med blogging nå frem til fredag fordi jeg må nesten jobbe med dette. 

Hva kom du opp i?

sunny dayDet er så deilig når det er så fint vær. Så nå går dagen ut på å sole seg. Senere på dagen så kommer Maria hit, for hun skal sove over til imorra. Blir kjempe koselig, og vi har tenkt til å ha en "spa" kveld i kveld, ha-ha. Så vi må nok på butikken for å kjøpe noen ting til det og kanskje litt annet godt å spise. 

Men nå skal jeg kose meg ute i sola, og så snakkes vi senere! Ha en fin dag alle søtinger 

 

Har dere sol?

tilbake til hverdagen

De siste dagene så har vi hatt sånne halvedager med forbedring til muntlig eksamen og resten av dagen med gym, eller vi har slutta en time tidligere enn vi pleier. Idag var det den siste dagen som var sånn, noe som er kjipt, fordi det er dønn kjedelig på skolen og det er greit å slutte tidligere enn vanlig.

Til onsdag så får vi vite hva vi kommer opp i muntlig, gruer meg sykt, og jeg krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp i matte eller norsk, da legger jeg meg i graven. Idag skal jeg bare henge litt rundt her i heimen. Håper dere får en fin dag!

 

Hatt muntlig eksamen?

bloggen er 1 år og 2 dager

Jeg visste at jeg har blogga her 1 år i denne måneden, men glemte å sjekke når. Men på søndag, så var det 1 år siden jeg skrev mitt første innlegg her. Det er egentlig rart at jeg har blogga så lenge her allerede, tiden har gått utrolig fort, og jeg føler at dette er den mest gjennomførte bloggen jeg har hatt.

Tilsammen så har jeg lagt ut 759 innlegg, en del videoer som jeg ikke har tellinga på, 1986 bilder og har 29 742 kommentarer, så TUSEN TAKK for at dere har vært så utrolig herlig mot meg og kommentert så mye fint! Jeg elsker å blogge, og jeg kommer nok til å gjøre det en stund til.

TAKK alle sammen! Slenger med et fantatisk bilde av meg.

 

Hvor lenge har du blogget?

10 days challenge: day 9 og 10

Day 9: Blogger du leser
 

Mathilde Holck  Erica Mohn Kvam  Kristine Ullebø  Åshild  Glenn Henriksen  Aurora Mohn


 

Day 10: Ti ting du elsker

Iphonen min ♥ Macen ♥ Musikk ♥ Kjæresten ♥ Familie ♥ Venner ♥ Speilreflekset ♥ Dyr ♥ Klær ♥ Ferie 
Hva elsker du?

sweet breakfast
Har akkurat spist en deilig frokost, yoghurt med jordbær og moreller. Nå sitter jeg her i nuet med turban på huet og hører på musikk. Senere idag så får vi besøk av søstra mi og resten av familien der, det blir nok koselig det. Men jeg skal også øve på matte eksamen som vi har imorra, wæææ gruer meg!

Igår blogga jeg ikke så mye for jeg var hos Erik til 23.00, og da var det ikke nødvendig at jeg blogga når jeg kom hjem. Prøvde mopeden hans igår, og det gikk ganske bra til å være første gang synes jeg. Er en del å huske på en gang, og pluss at den var litt for stor til meg, jeg velta nesten med 80-90 kg mens jeg sto rolig, det sier jo litt hvor tung den er, haha!

Men nå skal jeg fikse meg litt, og så snakkes vi senere i kveld.

Hvordan skal du tilbringe dagen idag?

10 days challenge: day 6, 7 og 8

Day 6: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy 

 

 ♥ Telefon    Mat og drikke    Venner    Telt    Båt    Fiskestang    Bikini   ♥ Speilreflekset   ♥ Solkrem    Teppe


Day 7: Innholdet i vesken din 

♥ Iphone ♥ Speilrefleks ♥ Lommebok ♥ Tyggis ♥ Ørepropper 

Day 8: Noe du ønsker å gjøre før du dør
Hva ønsker du å gjøre før du dør?

elsker å grille

♥ Grillmat 

Har du grilla ennå i år?

sommerfølelse

Ligger mitt i solsteken, og koser med meg jordbær og musikk. Det er godt at endelig sommerværet er på vei hit, for det har jeg venta lenge på, men jeg er vel ikke den eneste som har det. Ble litt lite blogging igår fordi det var 17 mai, og jeg hadde litt andre ting å gjøre. Skulle jo til Erik igår, men det ble ikke noe av fordi han kom hjem på kvelden.

I kveld tror jeg vi skal grille, første gang for meg i år.

 

Har dere sol?

17 maiGratulerer med dagen alle sammen! Flagget er satt opp, og dagen er her endelig. Idag skal jeg tilbringe dagen min med Erik, mens mamma og pappa skal litt overalt å feire dagen. Akkurat nå sitter jeg her, home alone og loner med musikk på. Har vel ikke så stort mer å si egentlig. Dere får ha en utrolig fin dag med venner og familie, kos dere kjempe masse!

 

Hva er dine planer for 17 mai?

 

10 days challenge: day 5

 Day 5: 5 favorittfilmer


Dear John - She's the man - Friends with benefits

Unborn - The ring 

 

Din yndlings film?

10 days challenge: day 4

Day 4: Bakrunnen på pcen/ macen 


Hva har du som bakrunn?

kan likeså bare legge meg i graven

Idag fikk vi vite hva vi kom opp i eksamen skriftlig, og hele klassen kom opp i matte. Det er det jeg hadde minst lyst til å komme opp i. Jeg hater og suger i matte, så dette var ikke helt knall for meg, men jeg får gjøre det beste ut av det, og gjøre så godt jeg kan.

Vi skulle ha forbredelsedag idag men jeg skal i begravelse snart, så da fikk jeg bare en halv dag med klassen, men jeg er så heldig(faktisk) at jeg får ha forbredelsedag imorra med en annen klasse som også har matte skriftlig, så jeg får 1 1/2 dag forbredelsedag, noe som egentlig er helt greit.

Så de neste dagene blir det nok ikke knall med blogging, fordi jeg må øve og litt sånt men det skjønner dere vel kanskje. Kommer nok noen innlegg i ny og ne.Har du eksamen, hva kom du opp i?

10 days challenge: day 3

 Day 3: Topp 3 høydepunkt for sommeren

Nr 1: Mallorca med mamma, en barndomsvenn og mamman hans. Vi skal være der en uke, drar 2 juli og kommer hjem 9 juli. Har vært i Mallorca før, og det er så sykt fint der!

 

Nr 2: Camping med Maria, Erik og Daniel en helg. Bare vi 4 ute i "villmarka" for oss selv, blir nok koselig det.
Nr 3: Det å bare kunne gå i bikini, bade og spise is gleder jeg meg til. Håper det blir en riktig fin sommer til det.


 

Dine 3 høydepunkt for sommeren?

10 days challenge: day 2

Day 2: 5 ting du ønsker deg

Satt fort sammen en kollasj over ting jeg ønsker meg. Faktisk så visste jeg ikke helt hva jeg ønska meg, eller nytt kamera var jeg ganske overbevist om men de andre tingene er liksom ikke noe jeg ønsker meg noe så mega mye.

 

Sko HER - Genser HER - Speilrefleks HER - Seng HER - Sofa HER

 

Hva ønsker du deg?

10 days challenge: day 1

Day 1: 10 fakta ingen vet om deg

 

1. Er veldig følsom. Bare om noen sier en liten ting som er f.eks en kødd, det kan jeg faktisk bli lei meg av men det går som regel over. 

2. Jeg har hatt høydeskrekk før, men den ble borte etter at jeg sto i en heisekran hos naboen. Takk nabo!

3. Jeg er avhengig av tyggis. Må ha det hver dag på skolen. Hvis jeg ikke har, så spør jeg de fleste før jeg kan gå på butikken for å kjøpe men om jeg ikke har penger med meg, da dauer jeg rett og slett.

4. Spiser så og si aldri godteri. Om jeg sover hos en vennine eller en sover hos meg i helgene, da spiser jeg men bort ifra det, aldri!


5. Jeg er redd for edderkopper. De er jo ikke farlige men de er så ekle.

6. De siste ukene har jeg vært hos tannlegen, og da har jeg borret fordi jeg hadde hull.. Litt flaut å fortelle.

7. Jeg tåler ikke energidrikk, for jeg blir så hyper av det. Men det er jo ganske morsomt å være med meg da for jeg gjør så mye rart og sier en del ting som er helt på jordet.
8. Er naturlig blond, men farga det brunt. Og nå skal jeg bli blond igjen.

9. Jeg liker helst å ha oversikt over tingene mine, og ha det ryddig men på rommet mitt ser det noen ganger ut som en dass.

10. Jeg har egentlig krøller, men retter håret mitt. 

 

Kjenner du deg igjen i noe?

blitt blondine igjen

Da har jeg farget håret mitt lysere. Trodde at det skulle bli mer blondt, så jeg skal nok ta en ny omgang med farging for å få det enda lysere, men som det ser ut nå, så er det sånn her:

Jeg ser helt blåst ut i trynet, null sminke og litt sliten men hva gjør man ikke for bloggen? Hadde ingen før bilder, men dere som har lest bloggen min, husker det nok. Man ser ikke så stor forskjell, litt lysere er det jo men derfor jeg skal ta å farge det enda mer. Så vi får se når og hvordan det blir.

 

Farget håret ditt før?

 

10 days challenge

Har tenkt til å starte med en 10 days challenge. Har hatt sånn før men det var for 365 dager, fullførte jeg? - Nopp. Jeg tenkte at jeg kunne ha litt variasjon i bloggingen og det passa seg bra med en challenge. Starter imorra.

♥  day 1: 10 fakta ingen vet om deg
 
♥  day 2: 5 ting du ønsker deg
 
♥  day 3: Topp 3 høydepunkt for sommeren
 
♥  day 4: Bakgrunnen på pcen/ maccen 
♥  day 5: 5 favorittfilmer
 
♥  day 6: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy 

♥  day 7: Innholdet i vesken din
♥  day 8: Noe du ønsker å gjøre før du dør
♥  day 9: Blogger du leser
 
♥  day 10: Ti ting du elsker


 

Har du hatt 10 days challenge før?

god morgen

Holdte nesten på å si at det var lørdag idag, men det er det jo ikke. Jeg har som sagt langhelg, og jeg har absolutt ingen planer for hva jeg kan gjøre. Rydde rommet mitt er en ting, men hva jeg kan gjøre resten av dagene er jeg ikke helt sikker på.

Igår kveld, så starta jeg på et naturfagsprosjekt som jeg også ble ferdig med. Godt å være ferdig med den, for den skal leveres på mandag. Jeg har skrevet et sånt prosjekt før, men jeg ville få bedere karakter, så da fikk jeg en ny sjanse. Denne gangen så forventer jeg meg en 6-er, haha.


Ja jeg har på meg klær, det er en shorts som ikke syntes på bildet så godt.

 

Har du langhelg?

lang helg

Jeg sa igår at det ble vanlig blogging, men jeg glemte at jeg skulle på trafikalt grunnkurs idag, og da dro jeg ikke hjem før det starta, for vi slutta 14.30 på skolen idag. Men nå er jeg endelig hjemme, og nå har jeg fri i 4 dager. Det skal bli så godt!

Været idag har vært ganske bra på starten men nå er det bare piss, fordi det regner som bare søren ute. Jeg som likte sola og varmen som hadde kommet frem..En påminnelse om at jeg savner sommeren, og vil ha den nå.

 

Hvordan er været hos dere?

mye som har skjedd

Jeg har hatt et lite fravær fra bloggen enda en gang, men jeg har noen grunner. På søndag så døde onkel av kreft, og jeg ble såpass "tett" i pappen på mandag av det. På mandag også så skulle jeg på trafikalt grunnkurs kl 16.00 til 18.30, men jeg fikk ikke blogga før jeg dro dit, fordi jeg måtte gjøre en norsk lekse til idag, som var egentlig ganske viktig. Skole kommer nok før bloggen da. 

Og idag ble Erik med meg hjem, og da har jeg heller ikke "giddet" å blogge. Har ikke så stor motivasjon lenger, men vil ikke slutte heller, for til sommeren så gleder jeg meg til å ta masse bilder som jeg kan dele med dere, men jeg kommer nok til å blogge litt der og da. Prøver så godt jeg kan. Imorra blir det vanlig blogging.

 

Hva har du gjort i det siste?

kjem heim te hu mor

Ble vist ikke noe blogging etter skolen idag alikevel. Har ikke tenkt så mye på det når jeg var på besøk. Skal bli bedre blogging fremover, for de siste dagene har det vært dårlig. Nesten alt for dårlig. Så hvis dere har noen ønsker om hva jeg kan blogge om, så skrik det ut!

 

Imorra så kommer ukens spørsmål, og så skal helga bli brukt på å gjøre noen lekser. Dere får ha en fin fredags kveld videre, og håper dere får en super bra helg alle sammen!

 

Du skal i helga?

snart helg

Var med Maria hjem fra skolen idag, så jeg har ikke fått blogget før nå. Vi har ikke gjort så veldig mye, øvde litt på engelsk fremføring. Imorra så skal jeg ha norsk tentamen på nytt, så det blir ikke en helt vanlig dag for meg, men slutter til vanlig tid, kjipt.. 

Etter skolen så skal jeg være med Erik hjem, har med macen på skolen og tar den med til han, så blogging blir det sikkert da. Nå har jeg planene for å bare ta det helt rolig resten av kvelden, men først så skal jeg ta en god varm dusj. Heldigvis så er det snart helg, blir så deilig. Kom i feriemodus igår, siden vi hadde fri, hehe.

 

Neste uke skjer det en del. Mandag og Onsdag så skal jeg på trafikalt grunnkurs, har 2 fremføringer på Mandag og så skal jeg ha en matteprøve den uka også, siden vi skulle egentlig ha den imorra men da har jeg jo tentamen. Og neste uke der igjen, så er det trafikalt grunnkurs igjen. Og vi er jo midt i eksamen nå, så den dukker vel opp snart.

Håper jeg ikke kommer opp i matte skriftlig og muntlig, da dauer jeg..

Gleder du deg til helg?

syk

Idag har jeg vært hjemme fra skolen for jeg har ikke vært helt i form. Kroppen er dau, og jeg orker nesten ingenting. Ikke en shit å finne på her hjemme heller, sitter enten å ser på tv eller sover. Imorra kommer jeg på skolen iallefall, bedre enn å kjede seg.

Igår var jeg på Tusenfryd som jeg nevnte her på bloggen. Jeg så faktisk noen bloggere som jeg kjente igjen. Vennina til Betina Farinetti, Martine som blogga på mlp og en annen blogger, som ikke er toppblogger, men kommer ikke på navnet. Gikk rundt å irriterte meg over det igår, haha.


 

Tusenfryd var gøy, men det var så sinnsykt kaldt at jeg nesten trudde jeg hadde mista kroppen min. Fikk brukt en del penger også. Og så hadde jeg kjøpt et sånt bilde fra en karusell. Dere kan se det i den kollasjen også, men ja, jeg hadde kjøpt en sånn bilde greie. Og når vi dro hjem, så kom jeg på at jeg hadde lagt den ifra meg på doen der oppe, så der fikk jeg brukt 75 kr på ingenting. Gratulerer til de som fant den da, fint å ha et bilde av meg og Maria på rommet.

 

Er du syk? Synes om bildene?

tusenfryd, here we come

Idag skal jeg og Maria på Tusenfryd, og det kommer til å bli så gøøøøy! Åpningsdagen var igår, og vi hadde egentlig tenkt til å dra da men vi bestemte oss for å heller dra idag. Jeg kommer nok til å bli helt bajas der, for jeg E-L-S-K-E-R karuseller! 

Vi drar dit ganske tidlig. Skal hente Maria kl 10.30, og så kjører vi opp til himmelen (tusenfryd). Har med telefonen, så kanskje det blir noen bilder til dere.

 

Skal du på Tusenfryd idag? Var du der igår?

 

fridayyy

Endelig er det helg! Gud, denne uka har vært litt hektisk, og jeg har vært ganske sliten. Så nå er det så godt at det er helg, og jeg kan endelig bare slappe av.

Nå er jeg hos Maria, og det er gøy som alltid!

Imorra har jeg ingen planer ennå, og på søndag så skal jeg noe som blir kjempe gøy. Som jeg kan nevne senere for dere.

Hva skal du i helga?

h-e-l-gDet er så deilig med helg nå! Har gjort en del de siste dagene, for vi hadde den siste tentamen og så var jeg på konsert, og er ganske sliten etter den. Så blir godt å bare kunne slappe helt av. Skal drive med litt lekser i helga, men det er null stress.

Maria kommer en liten tur etterpå. Hva vi skal gjøre, det aner jeg ikke helt ennå. I kveld skal vi spise taco, nam nam.

Godt med helg?

 

bilder fra justin bieber konsertIgår var jeg og Maria på Justin Bieber konsert, og det var så utrolig rått! Ble utrolig sliten i bena av å stå hele tiden, men heldigvis så måtte vi ikke stå i kø så lenge. Det var en opplevelse og jeg kommer aldri til å glemme det!

Her er noen bilder fra konserten, er ikke verdens beste kvalitet men det får duge..

Hvis du har vært på konserten, hva syntes du?

Wæææ gleder meg

 

Det er egentlig helt ubeskrivelig! Idag skal jeg få se Justin Bieber med mine egne øyne. Denne dagen har jeg sett frem til lenge, og endelig så er den her! Gleder meg noe sinnsykt! Wææ, har ikke ord for dette! Kommer ikke hjem før i natt, så er nok utslitt imorra men det er så verdt det!

Har du vært på konsert eller skal du?

ny header

 

Følte at jeg trengte en ny forandring på bloggen, og da lagde jeg meg en ny header. 

 

Hva synes dere om den nye headeren?

søndag

Maria har overnattet her i natt, og vi har akkurat spist litt mat. Utover dagen aner jeg ikke helt hva vi skal finne på, vi hadde tenkt til å lage en video, men aner ikke helt hvordan video. Det finner vi ut av.

Blomstene på bildet fikk vi av Maria og dem, fordi vi hadde flytta inn, og da var den en innflyttningsgave. Veldig koselig av dem!

 

Planene dine for dagen?

I'm back bitches

Nå har jeg endelig nett igjen. Har såvidt klart meg uten, for har brukt litt 3G. Nå bor jeg jo i et nytt hus på et nytt sted, og jeg trives veldig bra allerede. Har ikke kjeda meg sånn utrolig mye, for har hatt litt besøk av Maria og Erik. 

Det er noen som har lurt på om jeg kan vise huset som vi bor i nå, men jeg venter til vi har ordnet alt her først. Senere så kommer må gjøre videoen til meg og erik. Fikk meg virkelig en latter av det!Idag hadde vi mattetentamen som sikkert gikk dritt.. Så når jeg kom hjem så spiste jeg og gikk å la meg på sofaen, og der sovna jeg. 

Men vi snakkes!

 

Savna meg, hehe?

 

Den siste dusjen, den siste natten, den siste dagenIdag flytter jeg til Slitu. Seffølgelig så er det trist. Jeg hadde rett, for nå kommer gråtebølgen snart, men skal prøve å holde meg. Det er veldig rart at jeg skal flytte fra barndomshjemmet mitt, her jeg har oppvokst og nå skal jeg dra ifra minnene. Eller, de er jo i hjertet mitt ennå men det er i huset jeg kan finne de.

Igår tok jeg den siste dusjen her, jeg har sovet den siste natten og idag er den siste dagen jeg er inni huset. Men det er ikke bare negative ting da, jeg skal komme til et nytt og veldig fint hus. Det blir nok litt annerledes å komme i et hus der det er bare 1 etasje, for nå bor (bodde) vi i et 2 etasje hus. Men jeg skal få rom i kjelleren, så husene blir på en måte like store egentlig, men det nye er på en flate.. Spennende å få vite for dere.

- Nei.

 

Men siden det ikke er nett der borte, så snakkes ikke vi før på fredag igjen. Dere får ha en kjempefin uke!

LES DETTE:

På tirsdag så kommer Erik til meg, og vi skal ha en må gjøre video som jeg kan legge ut her til dere. Men vi må ha forslag til hva vi kan gjøre, så kom med forslag!

 

Har du noen forslag til må gjøre video?

nynorsktentamen i boks

Rundt kl 11 så ble jeg ferdig med nynorsktentamen. Nei, jeg er ikke på skolen nå, og ja jeg har vært hjemme i snart 2 timer. Jeg trudde denne tentamen skulle være så mye vanskeligere, men jeg ble overraska over at det gikk ganske greit. Jeg ble sånn midt på treet fornøyd med oppgaven, håper bare læreren blir fornøyd. Kan ikke være så sikker på det, ettersom at norsk lærerne er ganske strenge osv..Nå er det endelig helg. Og det har jeg gledet meg ganske mye til. Helga er vel egentlig ganske fullbooka for vi skal rydde ut møbler osv.. for på mandag flytter vi! Ågud, endelig sier jeg bare. Jeg gleder meg til å flytte, og det blir nok spennende å komme inn i et nytt hus. En nedtur er at jeg ikke har nett fra mandag til fredag, det er kjipt. Får nett i helga da heldigvis, eller så hadde jeg daua.

Jeg tror dette er noe av det lengste jeg har skrevet på lenge, ikke verst. Haha, dere får ha en super god helg!

 

Hva skal du i helga?

halvveis i uka

Nå har vi kommet halvveis i uka. Imorra er det en helt vanlig dag, men må fredag, så har vi tentamen i nynorsk. Hjeeelp, hater nynorsk! Men har ikke noe imot at folk snakker det, men det er bare det at jeg er sykt dårlig i det. Og neste uke så er det begynner tentamen's uka, for da har vi norsk, matte og engelsk. Til mandag så flytter vi inn i det nye huset, gleder meg masse. Men siden vi flytter på mandag, så må vi fikse med nett der borte å men de folka som gjør det, de kan ikke ordne med det før på fredag.

Så null nett betyr NULL blogging! Litt synd, for nytt hus betyr vel at jeg kommer med mye inspirasjon. 

 

Startet med tentamene ennå?

nyte den siste feriedagen

Dette er noen bilder fra påskeferien min. Har jo seffølgelig tatt flere bilder å, men disse var de som var mer spennende å se på, sier vi..

Idag er det akkurat 1 uke til vi flytter. Vi skulle jo egentlig flytte i mai men vi kunne flytte inn før alikevel, og da ble det den 8 april. 

Det minna meg på at vi har tentamene snart. Har en til fredag tror jeg, og 1 på den mandagen vi flytter og den siste på den fredagen i den uka. Er litt usikker. Vi får jo også muntlig eksamen, noe som er skikkelig bull.

Dere får ha en fin dag idag, nyt den! 

 

Hva skal du idag?

stikker turen hjem idag

I dag så skal jeg hjem igjen. Har vært gøy og koselig å være her, men det blir godt å komme hjem.

Har akkurat stått opp, så er litt trøtt ennå. Jeg skal redigere en video til dere etterpå.

 

Vinneren av den lille challengen i går ble Rikke!

Altså rekkefølgen var erik - meg - maria, de fleste klarte den men noen som bytta plass på meg og maria, og maria og erik. 

Så det blir en linking til Rikke senere idag, eller imorra.

 

Hva skal du idag?

langfredagGod morgen.

Sto opp for ikke så lenge siden, og nå sitter vi her å ser på disney channel. Idag så skal vi drive med litt lekser faktisk.

Vi har innlevering i norsk og i gymmen. Så vi skal skrive et bokgløtt, og en halv side i gym over hva vi har lært osv på de 3 årene på ungdomsskolen.

 

Hvordan har påskeferien din vært så langt?

good timesI går så tok jeg turen til Maria, og jeg skal sove her til lørdag. Litt etter at jeg kom hit igår så dro jeg og Maria ned på butikken for vi skulle handle mat til de dagene jeg er her.

Senere på dagen så kom Erik en tur hit, og vi gjorde ikke særlig mye. Hørte på musikk og tok noen bilder.Idag skjer det vel heller ikke akkurat så mye her. Vi skal nok drive med en lekse i norsk noen av de dagene jeg er her. 

I natt ble det heller ikke stort mye med søvn, så vi ligger sikkert som noen daue fisker i soffan etterpå.

 

Hva er dine planer for dagen?

 

noe jeg ser frem til

Justin Bieber 


Den 17 april så skal jeg og Maria på jb konsert. Jeg gleder meg til å se han, og få høre musikken. Jeg har ikke nevnt det at jeg ikke er like fan av han som jeg var tidligere, men liker jo musikken uansett og det er sikkert en fin opplevelse å se han på scena.

 

Mallorca

Den 2 juli så tar jeg turen til Mallorca med mamma, en vennine av mamma og sønnen hennes, Tim. Vi skal være der en uke, så vi kommer hjem den 9 juli. Vi drar halv 4 om natta tror jeg, og når vi skal hjem så kommer vi hjem på ettermiddagen. Vi skal til Sunwing Cala Bona Beach, der har jeg faktisk vært 1 gang før, og det er kjempefint der. Gleder meg masse!

 

Camping


I sommer så har jeg, Maria, Erik og Daniel planer om å dra på camping sammen en helg. Skikkelig vennetur!

Tror det kommer til å bli morsomt jeg. Vi skal nesten ligge ved en campingplass. Var der ifjor, og da var Sandra med. Men vi ligger litt unna campingplassen, vi ser ikke campingvognene der liksom, må gå en laaang vei for å se de. Det er også en sånn kiosk der, så hvis jeg vil ha godteri, så tar jeg turen bort dit. 

 

Hva ser du frem til?

en lørdag som ikke bringer noe

Hey hey 

Jeg tror jeg har fått skrivesperre jeg, aner ikke hva jeg skal skrive. Det er lørdag, jeg har ingen planer og da skal jeg nok bare slappe helt av. Må være uthvilt til jeg skal overnatte hos Maria fra tirsdag til lørdag/søndag, hørtes ikke helt lovende ut.

Idag sto jeg opp tidlig faktisk, kl halv 9 og jeg pleier aldri å gjøre det. Men da bringer jeg mer ut av dagen, ikke sant? Nå tror jeg at jeg skal lage meg litt mat, begynner å bli litt sulten.

Ha en fin dag søtinger 

 

Har du noen tips om hva jeg kan gjøre idag?

 

påskeferie

Nå er det endelig påskeferie. Sykt digg å ha ferie nå. Til uka så skal jeg overnatte hos Maria, noe som blir utrolig gøy og morsomt.

Så i helga så skal jeg ingenting, slappe av og litt sånt.

Idag var det en fin avslutning på dagen før vi fikk ferie. Vi hadde vollyballturnering, og for første gang, så vant klassen min hele greia. Tipper alle i klassen er fornøyd med det!En liten "nedtur" er at jeg har skadet hånden min litt, den er veldig hoven og det gjør vondt, men ellers så er alt bra med meg.

Har du det bra?

bare 2 dager igjen

Om 2 dager så er det endelig påskeferie. Synes ukene bare går og går jeg, og så plutselig er det enda en ferie her.

I påsken så skal jeg til Maria og da skal jeg sove der fra tirsdag til lørdag/søndag. Og resten av dagene skal jeg ingenting som jeg vet nå.

Nå har jeg akkurat våkna, for jeg sovna litt. Er så trøtt om dagene, helt utslitt av alt men ellers så går det helt knall.

Jeg skal vel ta meg en liten tur i dusjen snart, og så skal jeg ta det helt med ro.

Gleder du deg til ferie?

back 2 sweden

Hallo alle mine søte lesere 

 

Idag blir det enda en tur til Sverige for meg. I går hadde jeg ikke med noe penger til shopping, men likevel så gikk jeg innom bik bok, og som vanlig.. jeg vil ha alt. Så idag skal Maria bli med meg og mamma på en liten "shopping". Kjøper meg sikkert noen få ting.

Ellers så går dagen ut på ingenting. Vi ble ferdig med filming og redigering på musikkvideoen igår. Kanskje jeg kommer til å legge den ut her på bloggen?

Vil helst få vite karakteren på den, så da kommer den nok ikke før onsdag. Innkjøp viser jeg nok senere idag.Hva skal du bruke søndagen på?

mye som skal gjøres på en lørdag

Nå må jeg forte meg litt for jeg og pappa skal en tur til Sverige. Senere så kommer Maria hit, for vi skal lage en musikkvideo til musikken på skolen. Tror vi er litt usikre på hvilken sang vi skal ta, men vi har snakket om å ta payphone eller impossible, men tror jeg har et annet forslag også. Vanskelig dette her.

Vi har egentlig vært på gruppe med Erik og Daniel i musikken. Og med dem så har vi prøvd 2 ganger for å lage en musikkvideo. Og vi viste begge videoene til læreren, på den første så fikk vi karakter 2 og på den andre så fikk vi 3. 

Og grunnen til at jeg og Maria vil lage ny er fordi vi kommer til å gå ned en karakter fra der vi står nå. Vi har 5 nå, og hvis vi ikke skulle laga no ny, så hadde vi fått 4. Så idag skal det jobbes!


 

Men nå må jeg stikke! Ha en fin dag folkens.

Hva skal du idag?

du och jag

Nå har gullet mitt dratt hjem. Vært veldig koselig å ha han her idag, for ellers så hadde jeg kjeda meg ihjel.

Får ikke vært med han i helga siden han skal til tanta si, så bra å få 1 dag med han i denne uka.

♥ elsker deg 

 

Hva har du gjort i kveld?

sommerfølelsen kommer
Heluu.

Har vært en helt normal skoledag idag. Nå snart skal jeg gjøre lekser, har akkurat spist litt. Nudler, woah sunn til 1000!

Jeg føler jeg har så mye å gjøre for tiden men det er egentlig ikke så mye. Utslitt av skolen merker jeg. 

Noe som er posetivt om dagen er at snøen endelig begynner å gå vekk. Det er bare så godt å gå på en vei uten snø på. Jeg får så sommerfølelse av det, gleder meg sykt til sommeren.

Håper dere får en fin tirsdag ♥

Du skal idag?

sverige

Heihei folkens!

Nå snart så skal jeg og Maria dra en liten tur til Sverige for å kjøpe godis til i kveld. Og så skal hun overnatte her, blir veldig koselig. Så hvis det er noen som hører noe musikk ved fundruparken, så er det jeg og Maria som har fest. Haha, neida. Vi skal ta det med ro sier vi..

Det bildet var helt fucka, og hele meg er fucka men gidder ikke å ta noe nytt. Så det får duge.

 

Hva skal dere i helga da?

bloggpause

Jeg tar en bloggpause frem til fredag. Grunnene er at jeg ikke har blogglyst og fordi jeg har en del å gjøre på skolen.

Det var vel alt jeg hadde å si, ha en fin uke folkens!

 

Hva skal du denne uka?

helgen har jeg sett frem tilHallo, først så vil jeg si at jeg ikke blogga i går fordi jeg hadde så mye å gjøre. Måtte skrive en bokgløtt i engelsk, og jeg hadde nesten ikke starta på boka. Så skulle jeg skrive en sånn greie i engelsk fordypning, alá en bokgløtt. Og så skulle jeg ha en prøve idag, men øvingen gikk ikke så bra som jeg forventet.

Det endte opp med at jeg hadde lest 3-4 sider og så sovna jeg med trynet i boka på gulvet. Så da la jeg heller boka vekk, så da har jeg ikke øvd noe i det hele tatt nesten.Men over til noe annet. Det er helg endelig, og det er veldig deilig etter alt det jeg måtte gjøre igår. Jeg har ingen store planer i helga, skal kanskje finne på noe med Maria og Erik etterpå.

Forresten huset vårt ble solgt på onsdag, er såå glad, selvom jeg er litt lei meg på samme tid. Har jo bodd her i 15 år, men skal bli godt med forandring å. Jeg vil helst flytte nå men vi kan ikke det før den 30 april, for da får vi nøkkelen. Mamma har allerede tatt ned ting av veggene og ting ut av skap osv.. Så det ser temmelig tomt ut her nå.

God helg folkens!

 

Du skal i helgen?

like det for morro skyld?

Igår kveld så ble jeg lagt ut på Norges fineste 97ér av Maria. Jeg har egentlig aldri brydd meg om sånne sider men siden jeg er allerede der nå, så hadde det vært gøy med noen likes 

Bildet kan dere finne HER!

 

Noen synes sikkert at dette innlegget er bare for teit, men tror du jeg bryr meg om det? - Nei.

Vil du like bildet for meg.. og Maria?

tilbake på skolebenken

Mandag. Første skoledag etter vinterferien. På morgenen idag så "gledet" jeg meg litt, men når halve skoledagen hadde gått så begynte jeg å gå lei, haha. Har en del å gjøre denne uka, lekser og 2 innleveringer. Neste uke så er det 2 prøver, hjelpes. 

Så nå skal jeg starte med lekser, og så skal jeg bare slappe av resten av dagen. Hvis ikke leksene tar nesten hele dagen da.

Idag har jeg og Erik vært sammen i 2 mnd, woah. Ny rekord liksom! Kødda, kødda, kødda. Det har iallefall vært mine beste 2 mnd i mitt liv, hah Er du også tilbake på skolebenken eller har du ferie?

lørdagen min har bestått av ingenting

Denne lørdagen har gått utrolig fort syntes jeg. Klokka er snart 6 og det eneste jeg har fått gjort idag er å ha sett på 2 filmer. Jeg aner ikke hva jeg har brukt de andre timene på, haha.

Jeg prøvde å lage en sminkevideo i sta men den ble helt fucka, så jeg prøver i morra igjen. Idag har jeg vært så utrolig sliten og trøtt, så jeg skal prøve å legge meg litt tidligere i kveld. Tror ikke det kommer til å skje..Håper dere har hatt en fin dag idag, og dere får ha en fin kveld videre.

Hva har du gjort idag?

du vet du er en blogger når du

former banan bitene som hjerter 

 

God morgen!

Idag er det onsdag, tror jeg? Neida, bare kødda. Jeg vet det er onsdag, for i morra så kommer Erik en tur. Haha god grunn Jeanett..

Nå har jeg akkurat spist det som dere kan se ovenfor, og etterpå så skal jeg ut for å ta noen bilder. Skal redigere en video idag også, pluss at jeg skal lage en video til dere å. Kanskje jeg lager to? Mye å gjøre idag.
Men nå har ikke jeg så mye annet å si, men dere får ha en fin onsdag 

 

Hva er dine planer for onsdagen?

en solskinnsdag

 

Heihei alle sammen der ute som elsker å lese bloggen min. Neida, bare kødda. Tror jeg er i litt køddehumør idag å, så dere som pleier å snakke med meg.. pass dere!

Idag er faktisk s-o-l-a her. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg har sett sola lyse opp hele.. området, verden eller hva jeg skal kalle det. Jeg får mer sommerfølelse faktisk.

Men det som ødelegger alt er den stygge snøen som ligger så fint på bakken. Jeg har ikke noe imot snø men nå har den vært her altfor lenge.


Men dere får ha en fin dag idag, snakkes!

Har dere sol?

 

messy hairGod morgen alle dere nydelige folk 

Idag er det mandag, og da er det 1 uke til skolen begynner igjen. Det er så sykt digg med helg akkurat nå, men den er jævlig kjedelig å. Jeg har rett og slett ingenting å finne på. Maria skal til Skien, Erik skal på LAN (et sted for gamere) og så er det meg.. som sitter her hjemme å glor ut i løse lufta alene.

Okei jeg skal slutte å klage over at jeg ikke har noe å gjøre. Jeg finner sikkert på et eller annet. Kanskje jogge meg en tur.. Nei, det gidder jeg ikke.

Hva skal du gjøre denne uka?

headere jeg har laget

instagram

Tenkte at jeg kunne fortelle dere at jeg har instagram. Legger ut de fleste bildene som jeg har lagt ut på bloggen. Jeg har tenkt at hver uke så legger jeg ut et innlegg om "insta lately", synes det høres greit ut for da blir det litt variasjon her på bloggen.

Gjerne følg meg eller lik bildene mine. Heter jeanett97.


 

 

Har du instagram?

Dagens antrekk 16.02.13
Carlings - skjorte pieces - bukse converse - sko

 

Tok ikke så mange bilder siden jeg er forsatt syk og jeg ser ut som en dass. Idag skjer det ikke så mye egentlig men det er noen som kommer for å se på huset vårt idag. Vi la ut huset på torsdag og dagen etter så var det allerede 4 som hadde interesse for huset. Haha, får håpe noen av de vil ha huset da. Og i morra kommer det 3 stk som skal se på huset, litt travelt her hjemme for tiden nå da.

Synes om antrekket?

 

v-i-n-t-e-r-f-e-r-i-e

Var hjemme fra skolen idag også, men en liten opptur er at det er vinterferie nå. Det skal bli deilig og jeg skal prøve å bli frisk for det er ikke gøy å være syk når man er ferie. Dagen min har bestått av å bare se på film, skikkelig gøy.Nei jeg har ikke sånne øyne, hvis noen lurte. Tok spaceeffekt på øya.

Senere idag så kommer det en video der jeg viser hvordan jeg redigerte et bilde og hva slags skrift jeg brukte siden noen av dere lurte på det, og ukens spørsmåls videoen kommer i morra tror jeg.

 

Ha en fin vinterferie til dere som har det nå og god helg til de andre som har hatt vinterferie eller de som ikke har det ennå!

Har dere vinterferie?

 

jeg hater å være forskjøla

Da ble jeg også forskjøla da, utrolig lenge siden jeg har vært forskjøla nå men nå ble jeg det.. uheldigvis.

Jeg går å snyter meg 24/7, og det er så slitsomt. I allefall når man er på skolen og man går ut og inn av klasserommet hele tiden.

Jeg er også utrolig sliten men det er jeg jo hele tiden, så ikke så stort sjokk. Når denne uka er ferdig så får vi vinterferie, og det skal bli så deilig.Har akkurat gjort ferdig en bokgløtt som vi skulle skrive på nynorsk, jeg hater nynorsk.. Og så skal jeg levere en bokgløtt i engelsk på fredag men jeg er ikke ferdig med boka engang, har nesten ikke starta. Og så har vi en prøve i naturfag på fredag, jeg er skole-l-e-i.

Men nå skal jeg i dusjen en tur og så skal jeg spise litt tror jeg. Så da snakkes vi i morra! 

Jeg blogge ikke i går fordi jeg, Maria, Erik og Daniel måtte gjøre ferdig et musikk prosjekt til idag men læreren var ikke der idag, så vi fikk i vist den.

Hvordan har uka deres vært så langt?

da har jeg blitt syk å da

Ågud.. ja sånn ser jeg ut idag, null sminke.

I går ble jeg så sykt kvalm og jeg varm i hele meg. Så da fikk jeg beskjed om å være hjemme fra skolen, utrolig kjedelig men vil ikke være på skolen når jeg er som en dau fisk.

Jeg må vel begynne å lage meg litt mat snart og så skal jeg sikkert sove igjen. Fin oppsummering av dagen min idag.

Er du syk?

ny ukeHelga var over den da og nå er det skole igjen. Heldigvis så er det ikke så mye lekser denne uka, har en rle prøve til torsdag og den skal jeg ha sammen med Johanna i klassen. Vi har et nytt opplegg om at to og to sammen skal ha en prøve, blir morsomt å se hvordan det blir da.

Så jeg skal begynne å lese litt på det vi skal ha prøve i snart. Idag har jeg vært så sykt slapp og sliten, er egentlig vært det hver dag nå i flere uker. Må vel egentlig ta jernpilla mi oftere, er litt dårlig på det.

Har dere noen prøver denne uka?

1 februar// må bli et arkiv bilde, siden bilde opplastningen er fucka..

 

Idag har jeg vært så sliten og dau på skolen, har ikke fokusert ordentlig og jeg ville helst bare sove.

Så nå var det veldig godt å komme hjem og bare tenke på at nå kan jeg bare slappe av hele helga. Jeg har en del lekser å gjøre til mandag. 48 oppgaver i matte (har gjort halvparten av de) og så er det noe innlevering greier til engelsk fordypning og så er det en glosetest..

Hva skal du i helga?

søndagen er her igjenSiste dagen i helga igjen da. Jeg har faktisk ikke gjort så mye i helga , det har vært egentlig ganske digg.

Jeg har sett på noen filmer, rydda i klesskapet og da fylte jeg en hel søppelsekk med klær jeg ikke bruker lenger. Det gjorde jeg her om dagen også, så jeg har fylt 2 søppelsekker med klær. Men jeg ga noen til Maria , haha.

Nå sitter jeg her i sofaen med teppe rundt meg og drikker bringebær smoothie. Og så skal jeg se på noen filmer igjen, digg søndag.

Hva skal du gjøre denne søndagen?

1 måned

Idag den 25 januar , så har jeg og Erik vært sammen 1 måned. Det har gått utrolig fort!

Dette har vært den beste måneden i mitt liv , hehe følte meg litt romantisk når jeg skrev det , haha..

Men over til en annen ting.. Jeg har skada meg så mye idag..

Maria slo meg i ribbeinet (hun mente ikke å gjøre det hardt) , erik slo meg på brystet og så prøvde han det på nytt men da fikk jeg slengt huet mitt i veggen. Og den siste tingen, det var en som kasta et viskelær så jævlig hardt i huet mitt , gjorde ikke vondt da og han prøvde å kaste på noen andre. Var vel jeg som satt i veien eller så var det han som ikke klarer å kaste.

Skulle nesten tro det var fredag den 13 for meg idag. Akkurat nå er det så digg med helg, har ingen planer men finner nok ut av det etter hvert , får se om det dukker opp noe.

 

Hva er deres planer for helgen?

Jeg skal flytte

Her kommer den lille " overraskelsen " da. 

For første gang i mitt liv så skal jeg flytte. Skal ikke bytte skole heldigvis , for det hadde jeg nektet å gjøre uansett.

Mamma har egentlig snakket om flytting en stund og først så fant hun et rekkehus men da NEKTET jeg rett og slett. Men da mamma fortalte om et hus som faktisk hørtes fint ut.

Og jeg sjekket på finn.no , og jeg ble så forelska i det. Det er så fint! 


// Noen bilder fra den tiden jeg har bodd her.

 

Vi dro på visning en lørdag for å se på huset. Og vi la inn bud faktisk å. Mandagen etter helga da så fikk vi huset, da ble jeg glad.

Det som er faktisk litt morsomt og gøy er at Erik bor i nærheten. Jeg kan bare gå over et jorde så er jeg hos han , haha naboer nesten!

Vi flytter den 1 mai , 99 dager til faktisk. Haha god til å telle , not.

Grunnen til at vi flytter fra dette huset vi bor i , er fordi det er så stort. Mamma synes det er litt mye å ta hånd om på en måte. Men jeg kan være ærlig å si at jeg kommer til å savne dette huset, har oppvokst her men det blir gøy å flytte til det huset i Slitu da.

I starten da vi skal flytte så får jeg et rom som er mye mindre enn det jeg har nå , for nå har jeg jo to rom.. Men vi skal pusse opp et rom nedi kjelleren som jeg skal ha da, da har jeg noe å gjøre i sommerferien haha..

 

Har du flyttet før?

 

TirsdagFørst så vil jeg si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste , dere er best!

Skoledagen idag har faktisk vært ganske chill, selvom vi hadde en matteprøve i siste time. Den gikk nok "supert".

Akkurat nå så spiser jeg , skal gjøre en naturfagslekse etterpå og så skal jeg bare slappe av. Jeg finner sikkert på noe, tror jeg skal rydde litt i skapet mitt. 

 

Husker dere at jeg fortalte om en overraskelse? Isåfall dere får vite det etterpå idag, haha.. Ikke akkurat en overraskelse for dere men mine nærmeste venner blir nok litt sjokka.

Hva skal du idag?

Guuud jeg er gladIgår så gikk jeg inn på bloggen til Kristine Ullebø. Og da hadde hun lagt ut et innlegg av noen headere , bilder osv.. som leserne hennes har sendt til ho. Og den headeren dere ser på bildet, den har jeg laget og den la hun ut på bloggen.

Jeg ble helt sjokka. Okei det er bare en header liksom , men det er jo litt gøy at hun legger ut noe jeg har laget til henne. Hehe, føler meg som en retard nå..

Har dette skjedd med deg før?

Et lite hei fra Slitu


// Bildene er fra igår.

 

Da er begge våkne , han er litt sånn halvveis da men.. Har egentlig ikke så mye å si utenom en liten morsom ting som skjedde i natt.

Dem har en katt og så var den stengt inne på rommet til Erik og dem.. og den fikk jo ikke gått til bæsjekassa si da fordi den står utenfor rommet. Og så var det sånn at jeg våkna og da kjente jeg en bæsjelukt.. og da hadde jo katta dritet på gulvet , så jeg måtte vekke Erik. Han tørket det opp og begynte å spraye parfyme i hele rommet.. Haha fin historie!

I går kveld så vi på film å , koselig. Vi så på Ted , har sett litt av den før men morsomt å se den igjen.

Hva gjorde du igår kveld?

Chillin in my one pieceVært hos Maria i hele dag , så har ikke fått blogga før nå. Bildene tok jeg kjapt igår men har one piece på nå også , så det spiller ingen rolle. Haha..

I morra skal jeg ha matteprøve, har ikke øvd da men det går nok i dass alikevel. Kan jo noe, håper jeg da.

Hva har du gjort idag?

Hjemme i heimen

For ikke så lenge siden så kom jeg hjem fra skolen. En helt vanlig dag , kjedelig som vanlig.

Har akkurat spist litt og så skal jeg gjøre litt lekser. Idag fikk jeg også en liten overraskelse på en måte. Har ikke tenkt å fortelle om det ennå, dere får vite det en eller annen gang.

Hva har du gjort på skolen / jobben?

Unnskyld

Jeg har vært utrolig dårlig til å blogge i det siste men når jeg er sammen med kjæresten så tenker jeg ikke på bloggen i det hele tatt.

Jeg skal bli mye bedre til å blogge fra og med idag , sånn som jeg pleide før. 

Unnskyld for at jeg har vært en dårlig blogger..

I morra så kårer jeg vinner av konkurransen. Har glemt det helt , ops!

Hva kan jeg blogge om?

Jeg ombestemmer meg

Jeg har veldig vanskelig for å holde på en ting. F.eks da jeg sa at jeg skulle slutte å kommentere tilbake men jeg har ombestemt meg. Jeg skal forsette som jeg gjorde før , altså jeg kommenterer tilbake alikevel.

Ikke spør om hvorfor jeg ombestemmer meg hele tiden. Jeg tror jeg var sliten når jeg skrev det igår , haha. Sorry mac! 

( har slettet innlegget forresten)

Så da håper jeg dere forstår hva jeg skal forsette med , altså sånn som jeg gjorde før..

Idag skal jeg slappe av , gjøre litt lekser etterpå og kjede meg i hjel.. Skoledagen har vært helt grei , gjorde ingenting i de siste 2 timene. Så det var chill.

Hva skal du idag?

Still oss spørsmål

Jeg og Erik skal lage en videoblogg sammen og vi visste ikke helt hvordan video vi skulle lage men noen kom med forslaget "boyfriend tag" og det gikk ut på at dere stiller oss spørsmål.

Så da er det bare å spørre i vei.. Kan hende vi lager videoen i morra for han skal bli med meg hjem , så still masse spørsmål!

Hva lurer dere på om oss?

MandagSkoledagen idag var helt grei , litt slapp i kroppen + at jeg har så sykt vondt i hælen fordi jeg har et gnagesår der. Det fikk jeg forresten fordi jeg gikk til Erik som bor 6 min unna meg med bil , men å gå så tar det 1 time.. Ikke spør om hvorfor jeg ikke heller bare ble kjørt , jeg nektet det.

Hvordan har skoledagen / jobbdagen vært for deg?

dæv og sliten

Sorry for at jeg blogga bare 1 gang i går ,  men det var sånn at jeg og Maria dro på østfoldbadet og vi var der med Erik. Jeg kom hjem kvart over 10 ca , og da gadd jeg bare ikke å blogge. Jeg tror jeg har blitt smitta av Erik , for nå er jeg forskjøla ( tror jeg) , har vondt i halsen og hoster iblant. 

Idag vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre , kanskje finne på noe med Maria. Spørs om det er så mye å finne på da , haha. Senere idag tror jeg det kommer en konkurranse der man kan vinne en ring fra bik bok. Ikke den største premien , men det har seg sånn at jeg fikk den ringen i julegave men den er i str M/L og jeg bruker XS , og jeg får ikke bytta den.. og jaja , da bruker jeg den i en konkurranse!

Hva skal dere idag?

Mitt 2012 del 1

Jeg har ingenting fra januar , februar , mars og april på denne bloggen , uansett så husker jeg ingenting fra de månedene. Så jeg starter på mai.

Mai:


I mars så var jeg og Maria i Oslo for å se Justin Bieber på operataket. Vi var med Carina og Rebecca også. Jeg husker veldig godt at konserten ble utsatt og vi 4 skulle hjem før det. Så ingen konsert ble det på oss da , jeg eller alle sammen var veldig skuffa. Men en liten opptur var at jeg fikk "møte" Andrea , Fanny og Sophie Elise.

Juni:


Det skjedde nesten ingenting i juni men en opptur var at vi fikk sommerferie. Det var sykt digg.

Juli:


Denne måneden er en av de beste. Jeg og Sandra dro på camping for 1 natt på Jåval. Husker det tordna og regna som fyy , og vi sitter inni teltet mens vi filmer og spiser potetgull. Fint minne. Men det beste som skjedde denne måneden var da Maria ble med meg til London. Åååee hun må bli med en gang til , for det var kjempe gøy. London er så fint , og butikkene er himmelske! Vi besøkte madam tussauds , så big ben og vi tenkte å ta london eye men det var så laaaaaaang kø , så da hadde vi sikkert stått der i 10 timer før vi kunne tatt den.

August:


I august så var trinnet med til Polen / Tyskland. En veldig fin tur og en lærerik tur. For det meste så satt vi i busser , men vi besøkte konsentrasjonsleirer , var i tropical island og vi fikk litt tid for oss selv i byen. Jeg husker at når jeg satt på bussen den ene gangen , så begynte jeg å blø neseblod i over 1 time og jeg aner ikke hvorfor jeg begynte å blø. Har sikkert noe med at jeg var sliten og da har jeg lett for at det skjer. I slutten av måneden så var det momarkedet , altså et tivoli. Ikke akkurat så mye å si om det men det var gøy.

 

Neste del kommer snart. Hva har du gjort i mai , juni , juli og august?

Godt å komme hjem

Har for ikke så lenge siden akkurat kommet hjem fra Maria. Jeg overnattet hos henne igår til idag , og Erik kom en liten tur hjem til ho også. Jeg har akkurat spist litt pizza og nå chiller jeg i senga foran tven.

Dere får ha en fin kveld videre. I morgen kommer det en video igjen.

Hva skal du gjøre i kveld?

Pusæn min Erik

For å oppdatere dere litt om hva som skjer i livet mitt.. så har denne herlig gutten blitt min 

Har du kjæreste?

Julaften 2012Hadde en veldig koselig kveld med familien i går. God mat og fikk så mange fine gaver.

Skal lage en video senere idag om hva jeg fikk. 

Hadde du en fin kveld i går?

JulaftenEndelig er dagen her! Jeg har gledet meg sykt mye. 

Vi skal feire hos søstra mi , mannen hennes og tantebarna mine , og vi drar om ca 4 timer. Det blir koselig å være med familien og spise god mat. Jeg kan ikke akkurat skjule at jeg gleder meg til å åpne gavene også , hvem kan vel ikke glede seg til det?

Hvor skal du feire julaften? God jul , håper dere får en strålende dag alle sammen!

 

Gratulerer med dagen mamma

Gratulerer så masse med dagen mamma! Håper du får en strålende dag.

Kjempe glad i deg 

JULEFERIEEndelig så er det juleferie! Da har jeg 13 dager uten skole og det skal bli utrolig deilig.

Jeg har ingen planer for juleferien , men skal nok være med venner og familie.

Har du fått ferie?

Rolig søndagGod morgen søte lesere.

Jeg har ingen planer for søndagen , skal vel bare slappe av. Jeg finner nok på noe utover dagen. Denne uka som kommer blir ganske chill egentlig.

For i morra så har vi noe sånn landbruks greier tror jeg men det er hele dagen. Tirsdag er det nesten vanlig skoledag , vi får ikke hatt gym for 9ende har innebandyturnering. Onsdag så har vi (10ende) innebandyturnering. Torsdag så er vinterball (det het egentlig juleball) og på fredag er det siste skoledag. 

Jeg gleder meg noe sykt til juleferien , det skal bli chill.

Hvordan er uka deres?

Spreke folk

Idag skal jeg , Maria og Erik gå på ski , hehe det blir nok gøy. Jeg har litt dårlig tid nå for jeg har ikke spist eller pussa tenner , og jeg skal dra opp dit kl 12. Erik kommer ikke før 2 eller no han da..

Men da snakkes vi senere folkens! Dere får ha en fin dag

Har du gått på ski ennå?

Hjemme i heimen

Idag hadde vi engelsk tentamen , og jeg ble ferdig ca halv 11. Nå har vi bare en tentamen igjen og det er i matte , blææ hater matte og jeg er heller ikke så god i det. Så det blir nok gøy å se resultatet på den tentamen..

Idag skal jeg bare chille som vanlig , det er jo ikke noe bedere å gjøre for tiden uansett så. I går kveld gikk jeg på ski med Maria og Sander forresten, haha morsomt det. 

Sander datt i grøfta og så skulle jeg liksom gå på ski ned i grøfta for å hjelpe han men så faller jeg jo også og sitter fast i grøfta sammen med han. Og når jeg endelig kom på bena , så datt jeg bakover og landa på en hard gren som kjente ut som en stein. Men vi kom oss opp av grøfta etter hvert. Maria filma oss , men får ikke vist videoen for den er på telefonen hennes osv..

Har dere hatt alle tentamene?

Ut å gå på skiIdag skal jeg og Maria opp på Fortet å gå på ski. Det er sykt lenge siden nå , så jeg kommer vel til å falle i hver eneste bakke. Eller bare falle når jeg går..

Det er ca en time til jeg skal dra opp , så jeg skal spise litt først og hvis jeg har noen tid igjen , så skal jeg gjøre ingenting.

Så da snakkes vi!

Hva skal du idag?

Strømmen next
Har akkurat kommet hjem fra skolen for vi hadde norsk tentamen idag. Veldig digg og chill dag.

Rundt kl 2 idag , så skal jeg og Maria til Strømmen. Skal handle julegaver , og forundrer meg ikke om jeg finner noe til meg selv også.

Idag hadde jeg på meg det dere ser ovenfor men jeg skal ikke ha på meg det når jeg skal dra til Strømmen. Tar på meg noe litt mer fint , haha!

Men nå skal jeg spise , har ikke spist ennå idag så ja.. Snakkes folkens!

Hva skal du idag?

Er ikke alltid lettDe siste ukene har jeg fått 2 kommentarer , som gjorde meg litt deppa.

Jeg har slettet de for jeg synes ikke det er noe gøy å ha dem på bloggen min , men det som sto på dem var at jeg var stygg.

For å være helt ærlig , så bryr jeg faen meg ikke noe om det. Jeg tar det ikke innpå meg , men jeg synes det er så frekt og slemt at andre skal skrive stygge ting på nett.

Hvis du skal si noe stygt til meg , så kan du heller si det i trynet mitt!

Jeg sier at jeg ikke tar det innpå meg men jeg blir jo seffølgelig lei meg. Men jeg bryr meg ikke om de kommentarene , bryr meg heller om de FINE kommentarene som jeg får av de fantatiske leserne jeg har!

Jeg hater mobbing , og jeg skjønner ikke hvorfor noen har et hjerte til å såre andre personer. Jeg kan ikke akkurat si at disse kommentarene var som mobbing , det er mer trakassering synes jeg.

Det jeg skal komme frem til her er at jeg ikke bryr meg en shit om de stygge tingene som de har skrevet til meg. Og uansett så sletter jeg kommentarene om de er frekke osv..

Og hvis noen av disse personene ser dette , så vil jeg bare si at dere trenger ikke å bruke livet deres på meg! Jeg begynner å lure på om folk har det virkelig kjedelig om dagen , sånn at de må skrive sånne kommentarer til andre. GET A LIFE!
Tusen takk til de som leste dette 

 

Ikke i formBåde i går og idag , så har jeg vært hjemme fra skolen. Kroppen min er helt dæv og utslitt , og jeg orker ingenting.

Det eneste jeg har gjort er å sovet og slappet av. Veldig interessant. Etterpå må jeg gjøre en oppgave i samfunnsfag , det er en innlevering til i morra. 

Er du syk idag også?

Julestemning i husetNå begynner jeg å få litt julestemning. Det som mangler nå sånn at jeg får virkelig julestemning , er snø.

Det har lagt seg bare litt snø , eller kan ikke akkurat si at det er snø her for det er så lite. Men nå håper jeg det kommer masse snø snart.

Åhh jeg elsker jula. Man pynter opp så det blir fint , og det er en måned der man hygger seg sammen med familien. Nå er det bare 21 dager til julaften også , det blir nok en veldig koselig jul dette her.

Har du fått julestemning?

MorgentryneLitt små trøtte jenter om morgenen. Vi har akkurat spist nå , og senere idag skal vi ta litt bilder tror jeg.

Men nå blir det en chill morgen før vi finner på noe , må våkne litt først vett.

Trøtt idag?

En strålende helgHeihei!

Hele denne helga så skal Maria være her. Vi skulle egentlig være hos ho men dem har ikke nett , og jeg klarer ikke å leve uten nett..

Svarene på ukens spørsmål kommer senere idag , skal redigere den først.

Hva skal du denne helgen?

søndag kveld
( håret mitt ser blondt ut på bildene men det er ikke sånt i virkeligheten)

 

Da ligger jeg her og chiller i senga. Har skype med Maria , og jeg skal skrive ned noen ting jeg kan blogge om sånn i tilfelle jeg ikke har noe inspirasjon. Jeg og Maria lagde en video i sta som kommer i løpet av uka. Skal bare redigere den først.

Senere i kveld skal jeg se på farmen , elsker å se på det. Det er alltid gøy å se på.

Hva gjør du i kveld?

good morning sweeties

Idag er det lørdag , og jeg vet noen ting jeg skal få gjort idag. Jeg skal rydde og støvsuge rommet og gjøre noen matteoppgaver i matte for det er så mange til tirsdag. 

Og nå snart skal jeg spise litt , må ha litt mat i magen vett.Og jeg lurer også en ting. Jeg har lyst til å ha flere videoblogger men vet ikke hva jeg skal ha video om. Så jeg trenger litt hjelp fra dere. Si noe dere helst vil se selv på en video.

Jeg har vurdert å lage videoblogg om ting som irriterer meg men jeg vet ikke helt..

Tips til hva jeg kan ha videoblogg om?

min andre halvdel er her

Nå er Maria her. Veldig lenge siden jeg har sett henne , for hun er utplassert på vgs i 8 dager.

Hun skal komme på skolen i morra heldigvis men på fredag så skal hun på vgs igjen , jeg er loner ass.

Nå skal vi bare lone her liksom , eller vi finner nok på noe.

Har du besøk idag?

hatar måndagarPrøvde bare å være litt kul som skrev overskriften på nynorsk , heheh.

Har nettopp blitt ferdig med nynorsk faktisk , det er så kjedelig.. Men jaja livet er sånn , skole er skole.

Idag har jeg ingen planer , som vanlig. Bare for de som ikke har lagt merke til det , min hverdag er kjedelig!

Og så vil jeg si Tusen takk for alle de søte kommentarene på forrige innlegg , det gjorde meg så mye bedere + at jeg har verdens godeste venner rundt meg!

Hater du "måndagar"?

det er slutt..

Det er slutt mellom meg og Jonas..

Det går bra men er lei meg for det. Livet går videre..

sunday is not a funday

Idag skjer det absolutt ingenting , noe som er utrolig kjedelig..

Skal nok sitte på macen , og jeg må også gjøre noen nynorsk lekser som er til mandag. Blææ!

Hva skjer hos deg denne søndagen?

stikker en tur til kjæresten

Heisann!

Idag skal jeg en tur til Løken , altså til gutten min. Heheh , det blir nok koselig det.

Jeg har med macen men tror ikke det blir noe blogging der borte , men kanskje en gang i kveld.

Men nå skal jeg spise litt , før jeg drar. Snakkes!

Hva skal du idag?

torsdagDa er det bare i morra igjen og så er det helg. Det skal bli veldig godt egentlig. I morra har jeg en prøve i naturfag , blææ hater naturfag!

Jeg har ingen planer for helga ennå , kanskje finne på noe med gutten min eller så skal jeg kanskje se twilight med Maria. Maybe maybe maybe..

Men nå skal jeg ta en dusj , og så skal jeg gjøre lekser og øve på prøve. Ønsk meg lykke til!

Hva skal du idag?

Jeg har fri idagIdag er det planleggingsdag for skolen vår , og det betyr FRIIIII. Men jeg må gjøre noen lekser da.. 

Og jeg har egentlig ingen planer resten av dagen , skal vel chille. Kanskje vaske rommet mitt , spørs om jeg gidder.

Har dere fri i dag?

frokost


gina tricot - genser bik bok - shorts

 

Nå sitter jeg her å spiser frokost , og etterpå så skal jeg til Maria. 

Tar med kameraet , så det blir noen bilder. Men dere får ha en fin dag idag!

Hva skal dere idag?

god morgen


// bilder fra weheartit.

 

God morgen! 

Da er det lørdag , og jeg føler allerede at helgen er snart over. Bare idag og i morra igjen , og så skole og så har vi fri. 

Yeey! Jeg sto opp for ikke så lenge siden , så nå hører jeg på musikk og bare chiller i senga.

Senere i kveld så skal jeg kanskje på kino og se skyfall.

Hva skal du idag?

t.g.i.f

Endelig er det helg! Det har jeg ventet lenge på nå. 

Jeg har ingen planer for helga egentlig , må gjøre noen lekser til mandag og så skal jeg sove leeenge..

Hva skal dere i helga?

endelig hjemme

 

Blogget ikke etter skolen idag fordi jeg var med Maria hjem. Vi har drevet med et musikk prosjekt og hørt på musikk.

Nå skal jeg spise , og øve til samfunnsfags prøve som jeg har i morra. Ønsk meg lykke til!

Hva gjør du i kveld?

tusen takk , dere er de beste


// Elsker kvaliteten -.- not..

 

Tusen Takk. Dere er de beste leserne man kan ha!

 

Hvilken plass er du på i din kommune?

 

søndags stundNå ligger jeg her i nuet under den gode og varme dyna mi mens jeg snakker med Maria på skype.

Det ble en litt sein kveld i går og en tidlig morgen idag , uff jeg blir nok trøtt idag..

Hva skal du denne søndagen?

saturday inspirationHva synes dere?

skolen

Nå sitter jeg på skolen å blogger , fordi jeg får ikke blogga etter skolen.

For jeg skal nemlig på Ski Storsenter med Maria , men blogger sikkert i kveld en gang.

Hva skal dere idag?

mandag

For ikke så lenge siden så kom jeg hjem fra skolen , har vært helt grei dag. Hadde fremføring i engelsk forypning idag , og gatas parlament spilte litt for oss. De var greie , men de burde prøve å få publikum til å bli mer interessert.

Idag skal jeg ingenting , som vanlig.. men nå skal jeg spise og høre på musikk.

Hva skal du idag?

familie besøk

Har besøk av tantebarna mine , søstra mi og mannen hennes. Fikk kamerastativ og gavekort på 300 kr på gina tricot i bursdagsgave. Er kjempeglad for det jeg fikk. Gavekort på yndlings butikken min , og kamerastativ som jeg har ønsket meg mest av alt.

Men her er noen bilder med kamerastativet , både inne og ute.

Hva synes dere om bildene?

chill lørdag
Koser meg med tv , musikk og skype her i nuet. Hadde det veldig koselig hos Maria.

Forresten jeg har tenkt til å legge ut en video hver uke av meg og Maria , der vi har litt morsomme øyeblikk. Det blir nok kjempe artig å se på , hehe!

Hva gjøre dere i kveld?

overnatting

Nå er jeg hos Maria , vi har spist godteri og har skype med gutten min 

Men nå skal vi spille litt uno , kjempe gøy.

 

Hva skal dere i kveld?

5-er på matteprøveHerregud fikk serr en 5-er på matteprøva idag , og jeg som aldri trudde det kom til å skje!

Jaja fornøyd er jeg iallefall.. Etterpå skal jeg til Maria , skal overnatte der. 

Blir kjempe koselig!

Hva skal du idag?

matteprøveI morra har vi en matteprøve.. Og jeg hater matte og suger i matte , men skal prøve å øve så godt jeg kan selvom matte ikke interesserer meg i det hele tatt..

Ha en fin dag videre folkens!

Har dere hatt noen prøver denne uken , eller skal dere ha?


jeg har bursdag

Idag er jeg endelig blitt 15 år , yeey!

Jeg vil også si tusen takk for alle gratulasjoner fra venner og familie.

Disse to dekslene fikk jeg av Maria i gave , liker dem veldig godt!

 

Når har du bursdag?

I hate sundays

Har akkurat dusja , og nå skal jeg vel spise snart også. Idag skal jeg ingenting , og det er 1 ting jeg hater ved søndager. 

Det er aldri noe å gjøre på en søndag , eller egentlig alle dagene i helga er sånn. Og den andre grunnen at jeg hater søndager er fordi det er den siste dagen i helga , haha mye klaging her nå..

Men dere får ha en fin dag videre!

Liker du søndager?

girls nightMaria er her og hun skal overnatte , kjempe kos!

Nå spiser vi godteri , snakker , hører på musikk og etterpå så skal vi se på film 

Synes om bildene?

good to be homeDa er min utplassering over , det har vært 2 fine og morsomme dager. Kom til en utrolig fin klasse , skulle ønske jeg bare kunne hoppe fra ungdomsskolen til vidregående , for det er så mye bedere!

Nå har jeg akkurat spist , nam nam.. Og nå skal jeg høre på litt musikk.

Hva skal du idag?

utplassering - vgs

Har ikke fortalt det til dere , ups.. Men idag og i morra så er jeg og noen flere utplassert på vgs.

Så det blir lange dager , helt til halv 4 men det har gått helt greit men er sykt sliten!

Vi gjorde nesten ingenting , fulgte bare med i timen og så var den dagen over. I morra så skal jeg , Maria og Karianne lage mat. Og jeg vet ikke helt hvorfor det har noe med helse og sosial , eller oppvekstfag eller hva det enn heter nå.

Har du blitt utplassert?

lørdagHalla folkens!

I går var det en veldig koselig kveld , frem til da Jonas ble kvalm og spydde. Kjipt det der!

Idag har jeg ingen planer , noe som er kjedelig egentlig.. Idag sov jeg til halv 11 faktisk , haha.. Litt sjokk til å være meg , pleier å stå opp halv 10 og 10.

Hva skal du idag?

nytt design

Hva synes dere? Headeren har jeg laget selv vis noen lurer!

outside liksom

Skal fikse header og design nå , så dette var bare et lite hei fra meg i nuet. Maria er her forresten , som dere ser!

Synes om bildene?

pusen minBabyen min er her nå , og vi bare chiller 

Vi har nettopp spist , gjort lekser og køddaa som vanlig , men dere får ha en fin dag videre!

Synes om bildene?

blogger jeg leserLeser du noen av disse?

deres hemmeligheter #1

Jeg fikk ikke inn så mange hemmeligheter , det er greit det. Så derfor tar jeg med alle hemmelighetene siden det ikke var så mange.
♥ Det er bare mine aller nærmeste som vet at jeg holdt på å ta livet mitt for 2 år siden. Jeg har sliter og har slitet med selvbildet mitt og selvtilitten min i flere år. Jeg ble mobbet og kalt for ditt og datt av 2/3 faste personer i 5. klasse. Mamma pratet en del med lærerne mine og jeg var mye hos en del leger. Men selvtiliten min har økt den dag idag, men ikke så mye på selvbildet. Haten og drittslengingen til meg sluttet også i 6.klasse så det var lærere og mamma hjalp meg. Nå idag har jeg 2 bestevenner (har flere å) som alltid støtter meg og er der for meg uansett hva.

 

 Jeg syns det er koselig at folk sier fine ting til meg, men det er det gutter sier som betyr mest. For jeg føler meg så mye mer verdt og at noen vil ha meg. på en måte... vanskelig å forklare. Jeg er også veldig guttete og derfor blir jeg fort venner med gutta og syns det er koselig å få klemmer og sånn av de siden de er kompisene mine.

 

♥ Min største hemmelighet er vel at jeg ikke har så veldig lyst til å bli frisk som det jeg gir inntrykk for.. 

Jeg er lei av alt og alle for tiden,orker ikke mere,gjør bare det jeg vil,tenker masse masse,gidder ikke lengre ta meg tiden til folk som ikke fortjener å ha noe med meg og gjøre.Jeg gjør alt jeg gjør hundre prosent,ingen skal ødelegge det jeg har nå,fordi det er bra altså!

 

Hva synes du om hemmelighetene?

din største hemmelighet

Du har kanskje en hemmelighet som du ikke har sakt til noen? Men du har lyst til å dele den med noen , del den med meg. Seffølgelig kan du være anonym!

Jeg har tenkt til å trekke ut 2 hemmeligheter som jeg skriver i et eget innlegg. Hva er din største hemmelighet?


kose kveld

Ser på norske talenter...

Lager pizza...

Koser oss ♥Det er vel ikke så mye mer å si egentlig. Dette er siste kvelden hos Maria for meg , så vi skal kose oss skikkelig. 

Ville bare skrive et kjapt innlegg nå , så dere får ha en fin kveld videre!

Ser dere på norske talenter?

rolig morgenVi våkna ikke for så lenge siden , og jeg har tatt meg en god dusj. Idag så skal vi drive med rapporten og kl 5 idag så skal vi i bursdag. Maria blir med oss , for det er tantebarna mine som har bursdag. 

Og nå hører vi på musikk , herlig!

Rolig morgen hos deg også?

live with my bestfriend in 3 days , hell yeahKl 12 idag , så skal jeg dra til Maria og jeg skal overnatte der i 3 dager. Blir kjempe kos!

Jeg har med macen , så blogging blir det jo. Vi skal også jobbe med en sånn rapport for arbeidsuka.

Men da snakkes vi!

Har du noen planer for i dag?

første oktober

indiska - hals? vero moda - genser cubus - bukse

Idag er det første oktober. Og nå er det bare 23 dager til bursdagen min!

Gleder meg mye , selvom jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre. Ber sikkert noen venner på besøk.

Idag skal jeg og mamma på ski storsenter for å kjøpe bursdag gave til tantebarnet mitt , forundrer meg ikke om jeg finner meg noe selv..

Ha en fin dag videre da søtinger!

Hva skal du idag?

HØSTFERIEDa er det høstferie , eller den begynner ikke før til mandag men same shit anyway.

Idag skal jeg på østfoldbadet igjen , og i helga har jeg ingen planer ennå. Og utover uka kan det hende jeg skal overnatte hos Maria en del dager! Blir gøøøøy 

Hva er dine planer for dagen / kvelden?

starbucks frappuccino , pasta og topp

Sitter her å koser meg med pasta , som var litt god. Og starbucks frappuccino , veldig godt etter en arbeidsdag.

Idag har jeg ingen planer , skal chille som vanlig. Men dere får ha en fin dag videre! Har ikke noe mere å si egentlig , jeg skiftet en bæsjebleie idag også da , virkelig spennende må jeg si.. *ironi*

Liker du starbucks?

I feel better now

Som jeg nevnte i går , så var ikke jeg helt i form. Og jeg dro hjem fra jobb også fordi jeg ikke orka noe , heldigvis var det bare 2 timer igjen da. Men jeg tror det hjalp at jeg dro hjem og fikk slappet av litt , for nå er jeg i bedre form.

Idag har jeg ingen planer som vanlig , vi får se hva jeg finner på. 

Har du vært syk?

 

tredje dagen

Idag er det den tredje dagen i arbeidsuka. Jeg er egentlig ikke i form for å si det sånn , det ble verre på kvelden i går og over natten.

Så det er vel alt jeg skal i dag da. Jobbing på G!

Hva skal du idag?

første dagen i arbeidsuke

Jeg har ikke nevnt her på bloggen at jeg har arbeidsuke denne uka. Altså jeg skal jobbe istedenfor å være på skolen. Og jeg skal jobbe i en barnehage , og det gleder jeg meg mye til.

Men 1 ting dere bør vite er at jeg får ikke lov til å legge ut bilder som jeg tar fra barnehagen eller oppgi hva vi gjør , navn osv.. 

Men ha en fin dag videre!

Har dere hatt arbeidsuke før?

kino med beste


lindex - skjorte (mamma sin) pieces - hals hm - bukse jeffrey campbell - sko

 

Dette er antrekket for i kveld. Jeg og Maria skal se Tina og Bettina på Festiviteten Kino kl 6. Gleder meg veldig egentlig.

Dere får ha en fin kveld videre!

Har dere sett Tina og Bettina the movie?

lese din blogg?

Jeg trenger noen nye blogger å lese , så det er bare å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet.

Forresten ukens spm videoen kommer i morra , skulle egentlig legge den ut idag.

Vil du at jeg skal lese bloggen din? - Legg igjen bloggadressen din!


yeah , I spend more time in bed intead of doing something else

Jeg kan være ærlig med meg selv og kan si det at jeg tilbringer mye av tiden min i senga foran tven og macen.

Men hva kan jeg gjøre når det er ingenting som jeg kan gjøre , haha.. Men jeg tror jeg tar en powernap nå , er såå trøtt!

Tar du powernap noen ganger?

good morning

Når jeg titter ut av vinduet , så ser det ut som at det er kvelden forsatt. Hvorfor kan ikke sola være her , all day long!

Idag har jeg ingen planer , skal vel sitte her i hiet mitt. Altså med dynen over meg , macen på fanget og tven på.

Hva skal dere idag?

øve øve øve øve øveHar 2 prøver i morra , naturfag og samfunnsfag. Så hvis dere ser en dødsannonse i avisen i morra , så vet dere at det er meg..

Men da får jeg sette i gang med øvingen , og dere får ha en fin dag videre!

Hva skal dere idag?

I feel like that I will lie in bed


// Ikke kommenter engelsken min , jeg vet den suuuger..

 

Idag er det torsdag , og idag skal jeg ha matte prøve. Wohoo!

Egentlig så er jeg ganske sliten og slapp , sånn som jeg var på mandag og tirsdag. Var det i går å men da måtte jeg gå på skolen.

Snart er det helg da , det blir gøy selvom jeg ikke har så mange planer. Jeg og Maria skal kanskje se Tina og Bettina the movie 

Gleder du deg til helga?

 

S - Y - K

Er hjemme fra skolen idag , for jeg ikke følte meg i form. Så nå ligger jeg her og ser på ugly betty.

Kommer ikke på noe mer jeg skal skrive , men dere får ha en fin dag.

Forresten , tusen takk for alle de fine kommentarene i forrige innlegg 

Er du syk?

hvem er patrick?

Det var en som lurte på hvem Patrick er og om jeg kunne lage et innlegg om han. Jeg fikk noen spørsmål om han , og de har jeg tenkt til å svare på.

 

Driver dere , eller er dere sammen?

- Vi er ikke sammen.

Er han høy?

- Ja ganske , over 1.80 er det i alle fall.

Hvor gammel er han?

- 17 , hehe.

Har dere kyssa?

- Nei.

Hva pleier dere å finne på?

- Vi har møttes 3 ganger , og den ene gangen var på momarkedet og de andre på østfoldbadet. Så det eneste vi har gjort sammen er bada. Vi har jo ikke kjent hverandre så lenge ennå , så det blir ikke så mye å svare på i dette spm.

Møtes dere ofte?

- Har møttes 3 ganger , men det er bare vært i helga.

Har du møtt familien hans , var de hyggelige i så fall?

- Har ikke møtt dem men har sett dem i virkeligheten. 

Hvordan ble dere kjent?

- Gjennom Maria.

Kan du legge ut et bilde av han/dere?

- Har ikke noe bilde av meg og han , men her er et bilde av han.

Hvordan var det første møte deres?

- Litt kleint på starten men mye bedere på slutten. Første gangen var på momarkedet , og vi så på Admiral P og det blir litt vanskelig å snakke når det er høy musikk.

Første inntrykk?

- SNILL og en som liker å snakke.

 

Hva synes dere om svarene?

hate sundaysDenne helga har gått utrolig fort synes jeg. Ikkje bra!

Idag skal jeg ingenting , bare slappe av siden jeg er veldig sliten + ikke helt i form. Har nettopp spist noen sjokoladebiter men så ble jeg kvalm..

Du skal idag?

østfoldbadet

rOuKSH on Make A Gif, Animated Gifs

Stikker på østfoldbadet med Maria , Patrick og Jonas etterpå. Blir nok koselig det!
Hva skal dere idag?

deborah lippmann

Vant denne herlige neglelakken på DENNE bloggen. Fikk den for noen dager siden men har bare ikke fått blogget om den ennå.

Fargen er My Romance , og jeg bare eeeeeelsker den!

Synes om neglelakken?

jeg er jævlig dum

Hallo! Akkurat nå er jeg ganske stressa , og irritert på meg selv.

Jeg hadde shoppa noe i Oslo , og så la jeg posen på gulvet i bussen. Og når jeg skulle gå av bussen , så glemte jeg posen! Så jeg og Mamma har reist rundt i Mysen for å finne ut hvor bussene er og så har jeg ringt og sendt meld til folk om de har nummeret til læreren vår. Og ingen har det!

Men så fikk jeg vite at en hadde funnet posen min og gitt den til læreren vår , så jeg håper vi får tak i han og får sakt at det er min pose. Akkurat nå er jeg irritert på meg selv..

Men for at dette innlegget skal ha noe posetivt i seg , så tenkte jeg at jeg kunne vise noen bilder fra Oslo.Synes om bildene?

oslotur med klassen

Hei! Idag er det klassetur til Oslo. Vi skal se på flere museum fordi vi kommer ikke hjem før halv 7. Hjelp meg!

Men vi får ca 2 timer på å gjøre hva vil dere nede tror jeg , har hørt litt forkskjellig. Noen har sakt 5 timer og noen 2 , men 5 timer blir for drøyt synes jeg. Da kunne vi bare ha vært hjemme istedenfor.

Har du vært på noen skoleturer i år?

mine converse

Dette er mine converse. Hvite , gråe , beige og blå med stjerner på. De hvite bruker jeg mest for å si det sånn , det kan dere kansje se også.

Jeg har str 38 i alle unntatt de gråe , og dem har jeg i str 39. Men egentlig så trenger jeg 39 i dem , så vet ikke helt hvorfor jeg har de fleste i str 38.

Men samma det! Converse er de beste skoene jeg har iallefall.

Har du converse?

bloggere i Eidsberg

I dette innlegget , så har jeg tenkt til å linke til noen blogger fra Eidsberg. Jeg er jo fra Eidsberg selv og jeg kjenner de fleste som har blogg her.

De bloggene jeg linker til , er blogger jeg synes som bør få litt mer oppmerksomhet. Så det er bare å trykke på bildene for å komme inn på bloggen , og legg gjerne igjen en hilsen på bloggen dems også.
Synes om bloggene?

saturday , be goodIdag har jeg ingen planer i det hele tatt , skal vel bare sitte under dynen og se på tv.

I går var jeg på østfoldbadet med Maria , Patrick og Jonas (en venn av patrick). Det var veldig gøy og koselig.

Men nå begynner jeg å bli forkjøla seffølgelig , hater å være syk!

Hva er deres planer for helga?

på vei hjem til meg

Gleder meg syyykt til dette kommer hjem til meg , ahh klarer ikke å vente!

Alt er fra nelly.

Hva synes dere?

husk bloggadresseVet ikke helt hvorfor men jeg tror de fleste av dere glemmer å legge igjen bloggadressen.

Og jeg som kommenterer tilbake får litt dårlig samvittighet vis dere tror jeg ikke gidder å kommentere tilbake på bloggen deres.

Jeg måtte lage dette innlegget for at dere skal huske det!

 

HUSK BLOGGADRESSEN OG NAVNET DITT , utenom de som vil være anonyme da..

 

slitenjente97

Vet ikke hvorfor men idag er jeg sykelig sliten.. Vi hadde lang dag på skolen idag + at jeg gjorde en naturfags lekse med mange oppgaver.

Skole er noe shit! Men jeg har ikke så mye mer å si enn at jeg er veldig sliten , og det er ikke så spennende for dere å lese.

Hva skal du idag?

bloggene jeg leser♥ ♥ ♥ l0ve krisssy auroramohn mlp tcmn ♥ ♥ ♥

Hvilke blogger leser du?


what to do on sunday

Heihei! Idag har jeg ingen planer egentlig , skal vel bare chille.

Jeg har også mistet blogglysten min skikkelig nå. Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om , eller om jeg i det hele tatt skal blogge mer. Jeg har jo holdt på i en del år og det blir vel ikke som et sjokk vis jeg slutter en eller annen gang. Og nei jeg skal ikke slutte ennå , vi får se når den tid kommer.

Dj Broiler videoen kommer etterpå!

Hva vil dere at jeg skal blogge om? Skriv noe du vil lese om og ikke bare skriv et eller annet.

 

dj broilerNå har jeg og Maria nettopp kommet hjem fra momarkedet. Dj Broiler var der , digger musikken!

Har noen små filmklipp fra konserten , så jeg skal prøve å mikse litt om dere vil ha en video da!

Synes om bildene?

 

august 2012

Ragnhild gjesteblogga for meg mens jeg var i Polen.Jeg var på klassetur i Polen.Fant på noe med Carina snuppis.Jeg vurderte om jeg skulle farge håret mitt brunt..Maria var hos meg.Jeg og Maria + andre folk har vært på momarkedet.
Jeg har seffølgelig gjort mye mer en bare dette men da hadde innlegget blit super langt!

Hvordan har din august måned vært?

pictures from momarkedet

// iphone kvalitet suger!

 

Det var en utrolig morsom dag i går synes jeg , iallefall koselig. De karusellene vi tok var bare eggeskallet og en sånn som går opp ned + at setene beveger på seg.

Jeg og Maria skal kansje dit idag også , men da vil jeg ikke ta eggeskallet så mye. Har gått lei av den..

Synes om bildene?

momarkedet

Idag skal jeg og Maria på momarkedet , Daniel og Erik skal kansje bli med. Så det blir kjempe gøy og kos!

Mange av dere vet ikke hva momarkedet er. Men det er et tivoli som er i Mysen noen dager hvert år på denne tiden. Det er nesten som tusenfryd , bare mindre karuseller.

Har ikke med kamera , kansje jeg tar noen bilder med iphonen men vi får se. Vi går opp litt før 5 , sånn at vi er der når det starter. Og jeg skal ta MANGE karuseller , eller de som er morsomme da..

 

Liker du tivoli?

help , it´s long day today


// 100% normal..

Jeg serriøst liker ikke onsdager mer , for da har vi lengere skoledager. Helt til halv 3!

Men jeg får jo ikke gjort så mye med det akkurat. Men etter skolen så gleder jeg meg veldig egentlig , men jeg sier ikke noe før jeg kommer hjem idag.

Hva gleder jeg meg til , tror dere?

skolebilde

// skikkelig fokusert bilde må jeg si.. + NO MAKEUP!

 

Idag skal vi ta skolebilde , noe jeg hater. For skolebildene vi har tatt i 8 og 9 klasse , har jeg sett ut som et piggsvin. Denne gangen skal bildet bli fint , håper jeg. Vis ikke , så tror jeg fotografen mobber meg ved å ta de styggeste bildene av meg. Det som jeg mener er rart på er da enten at håret er dust , eller smilet osv..

Den fotografen vi har er en som har humor for å si det sånn. Man kan nesten ikke være seriøs når man skal smile for han tuller heeele tiden. Men det er jo jobben hans , men det er litt irriterende at man ikke kan være seriøs på bilder!

Har dere tatt skolebilde?

idas dansDet ble ikke noe trening idag alikevel , siden Maria var syk. Og det er ikke gøy å trene alene , så jeg droppa det da. Men det er helt greit , er litt sliten og trøtt.

Som dere ser på bildene , så skal jeg lese idas dans. Vi lånte bok på bibloteket i norsk timen forrige uke. Og jeg er ikke den personen som liker å lese men denne har jeg alltid hatt lyst til å lese.

Lest boka før?

she has the voice

 

Jeg personlig synes hun er kjempe flink til å synge. Kunne hørt på disse videoene flere ganger.

Hva synes dere?

finne på noe med snuppis idagIdag skal jeg finne på noe med Maria men vi vet ikke helt hva. Typisk og ikke vite hva man skal..

Vi planlegger også om hun kan overnatte her , hehhe.. 

Hva skal du idag?

endelig helg

Endelig er det fredag , og ikke minst.. HELG!

Jeg skal ikke noe spesielt i helga egentlig , til søndag er det bursdagselskap men vet ikke helt om jeg blir med. Vi får se..

Er du glad for at det er helg nå?

fridayyyHei! Idag er det fredag endelig. Denne uka har gått ganske fort synes jeg , men akkurat nå blir det chill med helg.

Er litt sånn trøtt , hehhe.. Etter skolen skal jeg og Maria trene , lenge siden sist nå. 

Hva er dine planer for helgen?

bestee på besøk

Nå er Maria på besøk , kjempe koselig.

Som dere kan se på bildet , så er Maria og jeg nå , veldig opptatt med å skrive meldinger med en dude.

Men jeg har faktisk ikke noe mere å si nå , men ha en fin dag videre. Vi skal sitter her å sende meldinger vi..

Hva skal du idag?

sporty girl

Idag har vi gym i første time , på en tirsdag. Vi har hatt på fredager før men timene har jo blitt flyttet dit og dit.

Og jeg må fortelle dere en kjip ting , på onsdager (i morra) så har vi skoledag til nesten halv 3! JEG VIL IKKE!

Jaja , tror jeg avslutter innlegget her fordi dere vil nok ikke høre på klager og så har jeg ikke noe mere å skrive.

Hvor ofte har dere gym på skolen? Heheh rart spm , vi har bare 1 time -.-

da er sommerferien over

Da er sommerferien over for meg , skulle ønske jeg hadde lenger men det blir godt å komme på skolen og se alle vennene mine.

Og jeg må også fikse døgnrytmen min , for den er fucka opp.

Men jeg får ikke skrivd noe mer nå , men dere får ha en fin dag idag. Både dere som enda en dag av sommerferien og dere som også er på skolen.

Hva er dine planer for idag?

blondt eller brunt


Jeg nevnte i innlegget under at jeg har lyst til å farge håret mitt brunt men jeg er veldig usikker.

På bildet , så kan dere se hvordan jeg er nå og hvordan jeg hadde vært med brunt hår.

Når jeg redigerte det , så ble det litt rart..

Hva synes dere? Blondt eller brunt?

siste feriedag


// en liten sur apekatt.

 

Siste feriedag.. buhu , jeg vil ha lenger ferie! Men det skal vel bli godt å se folka igjen , men lekser vil jeg ikke se noe til.

Så idag skal jeg chille helt , eller det har jeg gjort de andre dagene også da..

Og jeg har en ting jeg må fortelle dere , eller ting og ting. Jeg har lyst til å farge håret mitt brunt , vet ikke hvorfor men jeg liker ikke den rare hårfargen min etter jeg hadde farget det litt lysere.

Jeg må først se hvordan jeg ser ut med det , så bare vent til neste innlegg.

Begynner du på skolen i morra?

good morning sunshinesGod morgen!

Idag har jeg rett og slett ingen planer. Har ikke hatt det de andre dagene nesten heller.

Vi hadde besøk igår av tante og onkel , vi grilla. Eller jeg satt på rommet mitt og så på " How Do I Look".

Og forresten.. Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått av dere , dere er best! Jeg har lyst til å ha en konkurranse snart , og da vi jeg ha en mye større premie enn de jeg har hatt. Kansje litt sminke fra elf?

Vi får se hva jeg finner ut av..

Du skal idag?

enjoying the last days of the summer 

Koser oss her i nuet med peanøtter , iste og m&m.

Nå skal jeg ordne designet til Carina , bloggen hennes finner dere HER!

Synes om bildene?

this will be a good day , because I´m with you
// gamle bilder.. Omg , så små vi var!

Idag skal jeg en tur til Carina , det blir kjempe kos!

Jeg drar dit kl 12 , og jeg har med kamera og macen. Så blogging blir det sikkert.

Men nå skal jeg bare ordne meg litt , og så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.. 

Hva er planene dine for idag? 

nytt design
Jeg ble fort lei av det andre designet jeg hadde. Og jeg ville ha et helt enkelt design , og da tok jeg dette hvite.

Jeg vet de fleste synes det er kjedelig , men vis dere ser på en del blogger , så har de fleste hvite design.

Headeren er nok bare midlertidlig men jeg synes den likevel ble fin til designet , heheh!

Hva synes dere da?

godt å sove lengeDet var godt å sove lenge akkurat nå. De fleste sier at kl 10.30 er tidlig men det er bare de som er ute av skjema , ahaha..

Idag har jeg ingen planer , skal chille enda mer. Jeg har blitt bedere av forkjølelsen , men da kommer snart hosten og det er den som er irriterende!

Dere får ha en super dag videre!

Hva skal du idag?

forkjølet

 
Da har man blitt forkjølet også da.. Jeg blir så sliten av å være syk!

Vet ikke hvorfor jeg gidder å legge ut bildet av meg fordi jeg ser ut som en syk-jente97.

Men jeg får ta dagen med ro , og dere får ha en fin dag videre! Innkjøpsvideoen kommer senere.

Har du blitt syk?

da er jeg hjemme

Ahh , det er herlig å komme hjem igjen. Jeg har hatt en kjempe god tur med fantatiske folk.

Turen har vært gøy men også slitsom. Er veldig trøtt kan man si.

Jeg har laget innkjøpsvideo , så den kommer i morra. Filma med datan , så det ble ikke verdens beste kvalitet.

Jeg vil også si takk til Ragnhild som gjesteblogga for meg 1 uke!

Bra at jeg er tilbake?

Takker for meg som gjesteblogger!

I dag kommer jo Jeanett hjem fra Polen, så jeg ville bare si hade til dere!

 

- Gjesteblogger Ragnhild (link)

 

Gårdsbesøk!

Heihei! I går var vi som sagt på en gård, med masse dyr! Var faktisk veldig gøy, spessielt siden det var ett nydeligt vær!

 

- Hva syns du om bildene?

- Gjesteblogger Ragnhild (link)

Dagens innkjøp!

Heihei! I dag blei jeg med broren min, og tre venner av han, til en gård ca. 1 time i fra der vi bor. På gården var det masse dyr, bla. alpakka, sau, geit, esel osvosv. De hadde og en café og en interiør butikk der, så da fikk vi kjøpt oss litt mat, og jeg kjøpte meg litt nytt til rommet mitt!
- Hva har du gjort i dag?

- Gjesteblogger Ragnhild (link)

Flowers

Heihei! Hr litt dårlig tid nå, skal ut å plukke rips, hehe! Jeg godkjenner alle kommentarene, og kommenterer tilbake når jeg kommer hjem, som sikkert ikke er såå lenge til! :-)

 

- Hva syns du om bildene?

- Gjesteblogger Ragnhild.

Sunset

Tok dette bildet i går kveld, da det var en skikkelig flott solnedgang!

 

- Hva syns du om bildet?

- Gjesteblogger Ragnhild

Here comes the sun

 

- Hva syns du om bildene?

- Gjesteblogger Ragnhild.

What doesn't kill you, makes you stronger

Heihei! I dag skal jeg hjelpe mamma, og broren min, med å male noen møbler. Vi har nemlig nettop pusset opp huset, så jeg skal blandt annet male en kommode knall rosa!! Blir sikkert bra resultat til slutt! :-)

 

- Hva syns dere om bildet?

- Gjesteblogger Ragnhild.

Pink flowers

 

- Hva syns dere om bildene?

- Gjesteblogger Ragnhild.

In my wardrobe #2

 

- Hva syns du om kjolen?

- Gjesteblogger Ragnhild.

Prestekrage

 

- Hva syns dere om bildet?

- Gjesteblogger Ragnhild.

Teenager Post #1- Gjesteblogger Ragnhild

Smoothie
- Liker dere smoothie?

- Gjesteblogger Ragnhild.

Solskinnsvær!

Endelig kom det fine været til Eid! I dag har jeg tilbringt tid med venner, og ellers slappet av. Senere i dag, skal jeg på overnatting, såoppdaterer dere senere i dag, også :-)

- Har dere hatt fint vær i dag?

- Gjesteblogger Ragnhild.

In my wardrobe #1

Ah, som jeg virkelig elsker denne kjolen! Den er jo rosa, men ikke for rosa, og ganske classy i grunn. - Hva syns dere om kjolen? - Vil dere ha flere sånne innlegg?

- Gjesteblogger Ragnhild.

Svart - hvitt bilder- Hva syns du om bildene?

- Gjesteblogger Ragnhild.

Veske med nagler

I går kom endelig det som jeg hadde ventet på i nesten 2 uker, nemlig en veske som jeg kjøpte på eBay. Dere har kanskje sett den på miinto, og moteshoppen? Der koster den jo 500 - 600 kroner, så skkurat når jeg hadde spart nokk penger til den, så fant jeg den for 180 kroner på ebay! Den kommer til å bli mye brukt fremover, og jeg er forsatt helt oppe i skyene av glede, etter at jeg mottok den! Jeanett har faktisk akkurat samme vesken, som hun også bestillte på eBay, var i gjennom henne jeg fant den. :-) Selgeren finner dere HER.


- Hva syns du om vesken?

- Gjesteblogger Ragnhild.

Søndagstur

I dag tok jeg, broren min, venninda hans, og mammaen min oss en søndagstur. dette er noe vi vanligens ikke bruker å gjøre, siden jeg har noe gale med det ene kneet mitt! Men i dag følte jeg at formen var fin, så da kjørte vi ett lite stykke, og gjikk i ca. 10 minutter for å komme frem til Tvinnefossen, det er en foss, som en kan gå under! Dette var veldig gøy å få oppleve, og vi har så klart fått mange fine bilder av turen vår! Skulle ønske at dette var noe jeg kunne gjøre oftere, men nå sitter jeg her med en ispose på kneet, etter 10 minutt gåing i ustabilt tereng. Litt kjipt!!

 

- Hva dere noen spessielle ønsker om hva jeg skal blogge om?

- Gjesteblogger Ragnhild

Litt om meg!

heihei! Jeg er da Ragnhild, er 15 år og skal gjesteblogge for Jeanett, imens hun er i Polen! Jeg har min egen blogg HER, som dere kan besøke viss dere vill! Jeg kommer til å blogge om hverdagslige ting, annbefalinger, og mye bilder! :-)

Dette er da meg!

 

- Gjesteblogger Ragnhild

one day left

Nå er det bare 1 dag igjen , omg..

Som jeg tror jeg har sakt , så gruer jeg meg litt men gleder meg også litt. Det blir nok en bra tur , med mye buss kjøring.

Jeg skal prøve å blogge på morgenen i morra , vi skal møte halv 11 på skolen vår .. så jeg har nok av tid.

Har du vært på noe ferie eller skal?

pakket og klar


( wow , første gang jeg prøver å smile med tennene...den rare tannen min synes ikke så godt da!)

 

Heisann folkens eller verdens søteste lesere!

Da er jeg sånn nesten ferdig med å pakke til Polen , har bare igjen ladere , føner , sko og kamera. Jeg har egentlig ikke med meg så mye i bagen men den er nesten stappa full allerede! Jeg sliter alltid med å pakke til reiser , hahha typisk!

I sekken har jeg med skift som jeg skal ha på båten + toalettsaker den første kvelden og morgenen. Og i veksa har jeg lommebok , og diverse andre ting.

Det er ennå 3 dager igjen , eller 2 dager nå snart. Er ganske spent og gleder meg sånn passe. 

Sliter du også med å pakke?

 

gjestebloggeren min ble..

Ragnhild! Hun tar veldig fine bilder , og jeg gleder meg masse til å se hvordan det går når hun blogger mens jeg er borte.

Så da må dere være snille mot Ragnhild , og jeg håper alle dere leserne mine forsatt ser på bloggen min mens Ragnhild blogger. Selvom det ikke er meg som blogger, så synes jeg dere burde være innom bloggen min! Hun oppdaterer veldig bra 2-4 ganger hver dag.

Tror dere det blir bra når Ragnhild gjesteblogger? laaangt spørsmål..

jeg trenger en gjesteblogger

Når jeg er i Polen i en uke , så trenger jeg en gjesteblogger. Vis det er noen som vil gjøre dette for meg , så anbefaler jeg at dere må se videoen og etter det så kan dere skrive i kommentarfeltet " jeg vil være gjestebloggeren din."

Jeg håper noen tilbyr seg å gjøre det , da hadde jeg blitt kjempe glad! Men når jeg skal velge en som kan gjesteblogge for meg , så ser jeg på:

- Hvem personen er.

- Hvor ofte den personen oppdaterer sin blogg.

- Bilde kvalitet.

 

Vil du gjesteblogge for meg?

skjekk den ut
Heisann!

Jeg har laget en ny blogg til meg og Maria , for den andre var litt rar og vi har forandra oss den del i forhold til da vi startet den gamle bloggen.

Vi hadde blitt kjempe glad , om dere ville tittet en liten tur innom og lagt igjen en hilsen. Vi har ikke lagt ut mange innlegg ennå , bare et.

Dere kan finne bloggen HER!  Legg oss gjerne til venn også!

Skal du skjekke den ut?

those lazy days , when you have nothing to do

Idag er det litt sol , men det blåser litt.. Blir litt lei av dette "sommerværet" i Norge. Akkurat nå har jeg lyst til å dra til Spania eller noe..

Vent jeg skal jo til Polen snart , woho.. Men det er med trinnet så det blir jo ikke akkurat sånn som en vanlig ferie med familien , men jeg gleder meg.

Men nå skal jeg forsette å spise , og dere får ha en super duper fin dag videre!

Hva gjør du idag?

ukens engelske sitater #1

Har tenkt å begynne med ukens engelske sitater , så jeg begynner nå..                             ♥ Boys , if you don´t look like Calvin Klein models , don´t expect us to look like Victoria´s secret angels!

 Dear girls , every calorie is not a war. You are beatiful no matter what you eat.

 The less you care , the happier you´ll be.

 If you`re gonna hurt me , there´s the finger.

                    ♥ If you love me , say it. If you trust me , do it. If you want be , show it. If you need me , prove it.

 

Hvem likte dere best?

off to swedan


^^dagens antrekk lissom^^

 

Heyhey! 

Idag skal jeg, mamma , pappa og Maria en tur til Sverige. Jeg skal bare se etter en bikini , det skulle jeg egentlig her om dagen også men seffølgelig så hadde dem ikke str min i bikini-underdelen , det var bare 42-44 , men i toppen hadde dem str min .. typisk!

Pluss at når vi er på vei mot Sverige , så skal jeg innom postkontoret for å hente en pakke. Jeg sier ikke hva det er ennå..

 

Dere kan gjette hva jeg skal hente , og vinneren vinner en vurdering! 

Jeg har forresten byttet design for jeg synes det andre var kjedelig når det var helt hvitt , derfor byttet jeg.

 

Hva tror du at jeg skal hente på postkontoret? Første som gjetter riktig , vinner en vurdering!

come on , and get your stuff awayIdag er det en skikkelig rydde dag for oss. Vi har en conteiner ute som skal bli fylt opp , for vi har en del skrot som vi ikke trenger , ahah!

Jeg må også rydde litt på rommet mitt , for det er ikke helt ryddig her heller. Men nå får jeg forsette å hjelpe til , help me..

Har dere også noen ryddedager hjemme?

If you do it , I will be happy


Jeg er med i en blogg vs blogg , HER!

Jeg hadde blitt kjempe glad om du stemte på meg , for jeg har ikke så mange stemmer..

Stemme på meg?

photos: camping tripDet har vært en utrolig koselig tur her ute med Sandra. Første dagen så regna det mye , og det tordna rett over oss så vi skrek litt men jaja..

Vi har bada , yey! Og grilla pølser , snakka og tulla!

Hva synes dere om bildene? Vil dere ha en film fra campingen?

You and Me = CampingKl 12 idag , skal jeg og Sandra dra til Jåval og campe der for 1 natt.

Vi har med teltet mitt som vi skal sette opp. Vi skal også iallefall bade 1 gang der , og det skal jeg filme for det er sikkert ikke så varmt i vannet.

Men jeg får ordne meg ferdig , og så snakkes vi i morra søte lesere!

Har med kameraet men ikke macen btw!

Har du vært på camping i sommerferien?

god morgen

Da sitter jeg her foran macen og chiller.

Titter litt igjennom toppbladet..Og tenker " hvor er sommeren i norge." Jeg blir så lei av dette drittværet , jeg får jo ikke blitt bruuun! Har litt skille men jeg vil ha mer , ahaha.

Men idag har jeg iallefall tenkt å lage en jakke , en selvlaget jakke. Jeg skal vise etterpå hva jeg brukte og hvordan den ble. Ellers så skal jeg ingenting idag , det blir vel å se noen teitefilmer. Jeg har jo sett alle de "ungdomsfilmene" og nå har jeg shrek og nancy drew igjen , LOL!

Hva skal dere idag da?

oslotur + antrekket


cubus - vest ( klippet) primark - topp bik bok - shorts

 

Idag skal jeg , mamma og pappa en tur til Oslo , det blir koselig,

Det blir sikkert litt innkjøp når jeg kommer hjem , så det skal jeg vise.

Men da snakkes vi!

Hva skal du idag?

fast eller bare innom ?

Det er 1 ting jeg lurer ganske mye på , og det er hvor mange lesere jeg egentlig har.

På bloggurat (en) i sidemenyen min står det at jeg har 298 lesere men jeg tror egentlig ikke så mye på det. Vis det er sant, så er jeg jo kjempe glad for det!

Jeg har 298 lesere men får 20-50 kommentarer på hvert innlegg , hvorfor ikke 298? Jeg skjønner jo det at man trenger ikke å kommentere selvom man leser bloggen min , men vis jeg hadde fått så mange kommentarer , så hadde jeg nok trodd mer på det. Dette er ikke noe klage innlegg på at jeg har lite kommentarer osv.

Jeg synes jeg får mange kommentarer og jeg er veldig fornøyd med det! Jeg trenger ikke flere jeg , selvom det hadde vært hyggelig. Hehe..

Men det jeg lurer på er , er du fast leser eller bare innom?

Husk , konkurransen min HER!

Elsker dere

På topplisten i Eidsberg har jeg pleid å vært på 3 eller 4 plass , men nå er jeg på 2! Er så glad , dere er verdens beste!

Og ikke nok med det..

Over mest aktive i Norge er jeg på 29 plass , har vært lenger ned før men jeg er veldig glad for at jeg er på topplisten over aktive i det hele tatt.

Elsker dere! Dere er bare så herlige , verdens beste lesere!

Som en takk så tenker jeg å sette igang en konkurranse , ikke en sånn veldig stor.. Kansje vinne en ring og et smykke , vi får se.

Vil dere ha konkurranse?

Kjedelige dager

Disse dagene uten sol er kjedelige! Sitter inne foran macen og ser på film hver dag , filmer jeg har sett flere ganger før.

Tenkte jeg kunne dra ned på butikken for å kjøpe noen filmer men orker bare ikke , er sykt trøtt og sliten!

Håper noen av dagene som kommer kan bringe frem litt sol iallefall.

Har dere også stygt vær?

Forandring fryder

// Fint om dere leser hele innlegget!

 

Jeg har vel alltid vært ganske tynn , stygg tynn egentlig. Men det var i 5 klasse dette endra seg. Jeg var med venner som spiste mye mer enn meg , og det var da jeg begynte å spise en del , og det var også det året jeg hadde lagt på meg mye. Jeg tenkte ikke så mye over magen min i den alderen men det var i 6 klasse da jeg begynte å klage på magen , jeg ville ikke være kraftig!

Jeg liker ikke akkurat å legge ut disse bildene , men dette er for å se at jeg har forandra meg veldig mye!

Sommeren i 7 klasse , da vi var på ferie i Gran Canaria. Så svømte jeg en del i bassenget , og det var da jeg gikk ned noen kilo. Og det var da jeg også tenkte " Jeg kan klare det! "

Da vi begynte på ungdomsskolen så var jeg ikke akkurat tynn men det var da jeg braste fort ned i vekt , og da var jeg ikke kraftig lenger. Jeg gjorde ikke så mye for å forandre meg. Begynte å spise sunnere , være litt mer i aktivitet osv.. 

Men det betyr ikke, at jeg ikke unna meg litt godis , for det må man jo. Man skal ikke leve på liv med bare salat og sunne greier , man må unne seg noe i blant.

Og etter disse årene , så har jeg blitt sånn her:

Det er vel greit at jeg sto i undertøy? Det er jo nesten som en bikini , som mamma sier..

Jeg er forsatt ikke helt fornøyd med kroppen min. Jeg tar det rolig , gidder ikke å trene meg ihjel. Tar 30-50 situps hver kveld , ellers så jogger jeg iblant og dette funker for meg.

Men jeg vil bare si at jeg ikke spiste mye for en grunn , jeg ble ikke mobba , erta eller noe! Vet faktisk ikke selv hvorfor jeg spiste så mye det året.

Håper ikke dette innlegget gikk inn på noen , for det er ikke meningen. Innlegget handler om meg , ingen andre. Men jeg vil også si en annen ting.

Vis jeg kan klare det , så kan alle klare det!

 

Hva synes dere om innlegget?

 

home sweet homeDa har jeg kommet meg hjem! Vi kom hjem kl 3 i natt sånn cirka , og det eneste jeg gjorde når jeg kom inn døra var å sette datan og mobilen på ladning , og så gikk jeg å la meg..

Hehe litt sliten etter 2537538269 timer på flyplassen. Sov faktisk til kl 12 idag , ble litt overraska!

Jeg skal begynne å lage innkjøpsvideoene nå snart , så det kommer iallefall 1 del i dag!

Vil du se innkjøpet?

Oxford StreetIdag har vi vært i Oxford Street , har kjøpt meg sykt masse! Og vi skal kansje ned dit i morra også , fikk ikke vært innom topshop idag , men det skal jeg i morra!

De butikkene jeg har vært innom er primark , zara , the body shop , forever 21, new look, tror det var de?

I kveld skal vi ut å spise litt , tror jeg går inn på starbucks igjen for å kjøpe en sånn strawberry drikke , har drikket 2 idag tror jeg.

Hva skal du i kveld?

middag

Da har vi spist middag på hotellet , jeg spise noe som het thai et eller annet.. Men det var godt da , men ble så sykt mett. Pluss at jeg smakte på caramel is , så nå er jeg ganske kvalm!

Så maten god ut?

Ankommet LondonDa har vi nettopp kommet inn på hotelrommet vårt etter en liten tur nede i london. Vi var på Mc Donalds og spiste litt , deretter gikk vi å titta litt i gatene. Kjøpte meg 2 ting , viser alt innkjøpet av london turen når jeg kommer hjem btw!

Og så var vi innom starbucks. Nå skal vi slappe av litt , for vi er ganske slitne etter en natt uten søvn osv..

Synes om bildene?

dream house & letters to julietVille egentlig ikke legge ut et bilde av meg usminket og helt bomba hår , men det får gå!

Har spist litt  " Thai kylling Peanut " , det smake helt greit egentlig men jeg ble sykt mett , så har jo over halv parten igjen. 

Jeg har også nettopp sett Dream House , den var sykt spennende , rørende og trist , den anbefaler jeg dere å se! Og nå driver jeg å ser Letters to Juliet , men den har jeg sett før tror jeg?

Senere idag skal jeg legge ut en video , så jeg skal lage den nå! 

Smakt " Thai Kylling Peanut " før?

 

pakkeDa har jeg pakket ned klær jeg skal ha med til London. Har bare sminke og toalett ting igjen. 

Seriøst , det er bare 2 dager igjen! Og i morra er 1 dag , omg jeg gleder meg så sykt.

Jeg har forresten tenkt å lage en video om hvilken sminke jeg har med og hva jeg har med av toalett ting osv.. 

Har du vært i London før?

sunny dayNå skal jeg ut å sole meg litt , kansje Maria blir med?!

Har dere sol?

de herligste

 

Tusen takk , for alle de fine kommentarene jeg har fått her!

Når jeg sjekket kommentarene idag ble jeg så glad , og når jeg så dem så ville jeg takke dere for at dere er de beste og herligste leserne i verden!

Her er noen av kommentarene jeg fikk:Får dere også super koselige kommentarer ?


ting dere ikke visste

Heisann!

De fleste bloggere har hatt en sånn " ting dere ikke visste" , og det har jeg bare hatt 1 gang før på den gamle bloggen.

Og nå har jeg tenkt å ha det her.

 

- Edderkopper: Jeg bare hater dem , de er så ekle og stygge , små og store!

- Mine egne penger: Jeg liker ikke å bruke mine egne penger vis jeg skal shoppe eller no , men det må jeg gjøre da så..

- Dyr: Jeg elsker dyr , jeg kunne hatt en dyrehage her hjemme for å si det sånn.

- Sur eller sint: Vis jeg blir sur eller sint , så slår jeg alltid senga mi..

- Kaker: Jeg liker IKKE noen kaker , blir bare kvalm om jeg ser en kake eller fler.

- Daffeklær: I helgene går jeg alltid i joggebukse og hettegenser , eller one piece.


# bildet er ikke tatt hjemme hos meg..

 - Blåbær: Vis jeg skal gå en tur å plukke blåbær , så spiser jeg dem alltid opp , så jeg får ingen med meg hjem!

- CSI , NCIS OSV: Jeg ELSKER så se på krim , jeg får aldri nok av det. Ser som oftest på CSI Miami og NCIS.

- Vidregående: Når jeg begynner der så har jeg tenkt å gå Helse og Sosial for å bli sykepleier eller jobbe i barnehage.

- Shopping: Hva skal jeg si? Jeg elsker å shoppe , kunne gjort det flere ganger i uka om jeg hadde hatt nok penger og sånt da..

Caps: Nå for tiden går jeg med en caps hele tiden. Sov faktisk med den i natt , er litt sånn glad i den..
Visste du noe?

SOMMERFERIE

Nå er jeg utrolig glad for at det er sommerferie. Det har egentlig ikke gått opp for meg ennå , haha!

Vi fikk karakterkortet idag , det gikk ganske bra! Hadde en del 4 , og bare noen få 3 og en 5-er!

Jeg har forresten fikset designet tusen ganger nå , men er forsatt ikke helt fornøyd..

Her er noen bilder fra dagen:Synes om bildene? Og designet jeg har nå?

fotballturnering

Idag er det fotballturnering. Gleder meg , men suger i fotball.

Hvert år så har vi kommet på 2 plass , eller nå i det siste har det gått nedover men i dag håper jeg vi vinner , det er vel en del som vil vinne da!

Ønske 9E lykke til?

jentedag

Hei , idag så har vi noe som heter jentedag. Vi skal lære om hvordan man skal forsvare seg selv vis man blir voldtatt , vi skal også prøve å sette en kondom på en banan ++ mye annet som er bare kleint å skrive om her.

Og pluss at jeg hørte om at vi fikk massasje på slutten , men vi må massere hverandre , buhu..

Har dere hatt en sånn dag?

LOL

I kveld kl 9 skal jeg og Maria på kino , og da skal vi se filmen LOL. Har hørt at den er bra , så da gleder jeg meg ekstra mye!

Maria skal faktisk være her hele helgen , det blir kos! 

Har du sett LOL ?

sykkeldag
Heisann!

Idag skal alle 9 klassinger på sykkeltur til noe som heter Dynjan.

Har vært der 1 gang før med barneskolen , så dette blir jo helt okay for vi har jo ikke vanlig skoledag!

Jeg fikk ikke blogget om dagens bilde igår , for jeg hadde besøk av Maria , pluss at vi så på en fotballtrening.

Maria skal bli med meg hjem idag også forresten , gøøy!  Og en annen ting som er litt viktig " Konkurransen er avsluttet , dere kan ikke melde dere på nå".

Dere får ha en fin dag , og så snakkes vi senere!

 

Har dere hatt sykkeldag?

godt å være ferdigDa er alle tentamene i boks , det er godt å være ferdig med dem kan man si.

Nå skal jeg kose meg med litt nudler , har ikke spist idag så nå må jeg få litt mat i meg! 

Skulle ønske at sola kommer snart , for det er jo bare dritt vær her!

Har dere fint vær?

 

HUSK:  Konkurransen HER!  Trekker vinneren i morra!

Konkurranse - Vinn et valgfritt deksel / AVSLUTTETKONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

 

I samarbeid med teleportalen har vi tenkt å holde en konkurranse for dere.

Dere kan vinne et valgfritt deksel. Dekselet kan ikke koste mer en 199,-

Det dere må gjøre er:

- Like facebook siden til teleportalen HER

- Like bloggen min sin facebook side HER

- Skrive e-post adressen din i kommentarfeltet

- Legge igjen linken til dekselet du vil ha

 

Dere må huske å gjøre alt dette!

 

Vinneren trekker jeg på onsdag og det er tilfeldig for jeg bruker random.org. Og vinneren kontakter jeg på mail.

LYKKE TIL !

Er du med i konkurransen?

 

DETTE ER IKKE BARE EN KONKURRANSE FOR DE SOM HAR IPHONE , DU KAN VELGE ET DEKSEL TIL DIN MOBIL!


kooos

Maria er her , og vi har kost oss med blåbær , jordbær , tortilla chips , kinder max og smoothie som jeg lagde , yummi! Vi har også sett en gammel og morsom paradise episode , tror jeg skulle begynne å le meg ihjel !

Gjort idag?

trene

Nå på morgenen har jeg tenkt å ta en liten sykketur , sånn at jeg trener litt iallefall. Man kan jo også si at det er sykt lenge siden jeg har trenet på treningstudioet , så dette blir bra trening sier vi..

Jeg har jo ikke noe imot å sykle , jeg kan sikkert sykle flere mil med pauser og sånt , for jeg synes det er gøy.. Hahah lol , men først så må jeg komme meg opp av senga og få rumpa i gir !

Liker du å sykle? 

norsk tentamenIdag er det norsk tentamen , gruer meg ikke for den er ganske avslappende. Det er også engelsk , men matte derimot , det er det værste! Hater matte!

Så dere får ønske meg lykke til idag!

Ønske meg lykke til? Har du hatt tentamene?

koser meg

Ingen lekser , bare meg og maten min. Dagen i dag blir ganske chill , bare slækken foran tv´en. I morra er det norsk tentamen , ikke så mye å øve på til den , så da bare gidder jeg å ikke gjøre noe.

Uff , for et kjedelig innlegg , men det kommer flere senere!

Hva skal du idag?

syk syk syk


gammelt..

 

Idag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg har vært slapp og kvalm. Og det er fordi jeg begynte å blø mye neseblod på morgenen idag sånn plutselig og jeg som er blodfattig har ikke behov for å miste mer blod for å si det sånn. Og på skolen igår blødde jeg neseblod i et kvarter!! Og det skjedde også sånn plutselig , og etter det så var jeg sykt sliten og kvalm!

I kveld er det polen møte for de som skal til Polen med 9 klasse i sommer , og dit skal jo jeg. Så jeg må bli med for vi får vite gruppene vi skal sove sammen med der nede , gøy!

Vært syk idag? Har du vært i Polen før?

jeg ønsker meg..
Nå har jeg faktisk skjekket litt på speilreflekser , og merket jeg har tittet på er da canon. Jeg ønsker meg et nytt speilrefleks fordi jeg ikke er fornøyd med det jeg har , altså Nikon D3100. Det er jo et bra kamera men når jeg skal filme så kommer det alltid opp " opptak avbrutt " og det er jeg ganske lei av..

 Det jeg ønsker meg er Canon EOS 600d som har 2 batterier og en fjernkontroll i pakken + mye mer.. Og det koster 5790 , jeg vil jo egentlig ikke bruke så mye penger nå , for jeg skal jo til London i sommer osv.. Og mamma og pappa synes ikke noe om at jeg skal kjøpe nytt.

Jeg har også skjekket om canon er bedere enn nikon , og det er det faktisk ikke. Ble overrasket , nikon er akkurat litt over men så sto det også at man må føle hvilket kamera man føler seg best med!

Har du canon eos 600d , hva synes du om det isåfall?

må gjøre video

Nå er Maria her , og vi har tenkt til å ha en må gjøre video. Så dere må komme med forslag , vi tar nok ikke alle men de fleste.

Vi lager videoen når vi synes vi har fått nok forslag , vis vi får noen etter vi har redigert ferdig videoen , så kommer vi ikke til å bruke de forslagene.

Noen forslag?

instagramFølg meg gjerne på instagram , heter jeanett97!

Har du instagram? Hva heter du?

ukens spørsmål

Da starer jeg ukens spørsmål på denne nye bloggen , så kom med spørsmål og så svarer jeg på dem i morra eller noe!

Hva lurer du på?

skuffet

Nå er jeg ganske skuffet over at konserten som Justin skulle holde ble heller kl halv 10 , og jeg og Maria skulle hjem før det. 

Men nå har jeg hørt at han skal ha den litt før , litt skuffet og irritert idag. Men jeg har uansett hatt en fin dag. Har møtt utrolige mennesker som Andrea Badendyck , Sophie Elise og Fanny.

Og her er bildene fra dagen.Synes om bildene?

 

oslotur

Idag blir det en herlig skoledag for vi skal nemlig til Oslo! Vi skal til noe sånt fredsenter , men det varer jo ikke så lenge og resten av tiden kan vi gå rundt på egenhånd.

Skal ha med meg noen penger til mat og kansje noe jeg kan shoppe for. Jeg skal ha med kameraet , så det blir noen bilder.

Akkurat nå prøver jeg å overtale mamma , til at jeg skal se på Justin Bieber idag. Hun forstår ikke hvor mye det hadde betydd og hvor gøy det hadde vært. Men kansje jeg får lov?

Skal du til Oslo idag? Skal du se Justin idag?

noe jeg ikke anbefaler

Har du prøvd Veet før , hva synes du om den?

leksefriIdag blir det en ganske chill dag for meg , har ingen lekser med meg hjem fordi vi skal til Oslo i morra. Og da gidder jeg ikke å gjøre leksene.

Nå koser jeg meg med rett i koppen , og tven. Men nå får jeg forsette å spise!

Snakkes!

Hva skal du idag?

rommet mitt før/etter

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å ordne rommet mitt , ville ha en forandring , for jeg var så lei av det gamle samme greiene..

Men nå skal jeg vise dere hvordan det var og hvordan det er nå.

Før:

Lille rommet:
Store rommet:
Etter:

Lille rommet:
Store rommet:


Så nå er jeg fornøyd med rommet mitt , litt iallefall. Rommene ble så mye lysere , og det er jo fint det!

Synes om resultatet?

video: fun at the trampoline

Hva synes dere om videoen?

new inBikini - bik bok - 49,- per del

Genser - bik bok - før pris 299 ,- , nå 150 ,- ( salg)Someday av Justin Bieber - Kicks - 30 ml - betalte 300 ,- i norske kroner

 

Synes om innkjøpet?

foto # the purple flower


Nikon D3100 - privat - redigert i picmonkey.

Synes om bildene?

om meg

Jeg er da Jeanett , 14 år og kommer fra Eidsberg.

På fritiden er jeg med venner, tar bilder og bare slapper av. Jeg tar bilder og filmer med Nikon D3100.

Her på bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen , mote og sminke , foto ++ mye mer. 

Jeg har hatt en annen blogg tidligere men ville begynne på nytt fordi jeg ikke var helt fornøyd med den gamle bloggen min. Så da starter jeg på nytt her!

Jeg blogger minst 2 ganger hver dag , men noen ganger blir det mer.

Kommer du til å følge bloggen min?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits