anbefaling av blogg - wossa

Veldig lenge siden jeg har hatt anbefalinger av blogger. Jeg må bare anbefale denne bloggen , for den så fantatisk. Jeg oppdaget bloggen fordi jeg så noen andre hadde anbefalt den og jeg måtte jo seffølgelig ta en titt innom siden bildene var så fine.Bak bloggen wossa.blogg.no så er det ho nydelige Åshild som blogger. Hun har verdens fineste stil , og bildene er så sykt fine.

Hun blogger som regel om antrekk og jeg får sykt mye inspirasjon av stilen hennes. Hadde ikke gjort meg noe om jeg hadde klesskapet hennes for å si det sånn.

Hun er så utrolig søt på hvert bilde , hun smiler fra topp til tå. Hun er alltid glad og når jeg blar nedover bloggen og ser det søte smilet , så smiler jeg selv. 

Jeg har blitt fast leser av bloggen hennes og jeg anbefaler alle å ta en titt innom bloggen til Åshild!

 

Leser du bloggen hennes?

blogg anbefaling - majawlBak majawl.blogg.no , blogger Maja på 20 år. Hun kommer fra Toten og hun er snart ferdig med det første året på sykepleierutdanningen.

Maja har alltid elsket å tatt bilder , så hun lagde denne bloggen for å legge dem ut.

Hun tar bilder med Canon eos 450d ++ at hun har noen objektiver.

 

Jeg synes hun tar så sykt fine bilder , jeg blir kjempe inspirert. Så dere som liker foto , bør gå innom denne bloggen!

Har du vært innom bloggen til Maja?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits