QUESTION: HAIR PRODUCTSHeisann! Fikk et spørsmål her på bloggen om hva jeg bruker til håret mitt, så derfor tenkte jeg å skrive litt om de produktene jeg bruker. Har hatt et lignende innlegg før, men da var det litt andre produkter jeg brukte. Det er varierende noen ganger om hva jeg bruker av shampo og balsam, men jeg tror jeg har landet på den rette nå. Jeg bruke disse fra moroccanoil en stund før jeg ville prøve shampo og balsam fra BedHead. Jeg brukte de en stund før jeg byttet tilbake til disse ovenfor. 

Derfor anbefaler jeg disse fra moroccanoil mye mer! Disse gir nok en mye bedre behandling for håret mitt enn de jeg brukte fra BedHead. Så når jeg vasker håret mitt starter jeg alltid med shampo. Deretter bruker jeg hårkuren 1-2 ganger i uken etter jeg har skylt ut shampoen, da lar jeg den sitte i 5-7 minutter i håret. Jeg skyller ut og tar i balsamen som jeg også lar sitte i litt. 

Anbefaler alle produktene!Når jeg har håndkletørket håret mitt, så bruker jeg hårolje. For øyeblikket bruker jeg Matrix Oil Wonders - Indian Amla. Har tidligere brukt den fra moroccanoil men så ville jeg prøve noe nytt. Da ble det denne! Rimelig pris, og bra til mitt bruk syntes jeg.

Om jeg har planer om å rette håret mitt, noe som skjer veldig lite nå for tiden. Da bruker jeg i hvert fall en beskyttelsespray fra KMS California. Dette er nok det produktet jeg har brukt lengst av disse i dette innlegget. Dette var en frisøren anbefalte en god stund tilbake, og jeg har brukt den etter det.

Håper innlegget var til nytte for noen, og kanskje for deg som spurte om dette.

 

Bruker dere noen av disse produktene?

NÅ HAR JEG BLITT BRUNETTE
Om det var helt etter planen? Nei, skulle farge håret mitt til den fargen etterveksten min var. Jeg skulle altså bli litt mørkere i håret men ikke så mye som jeg er nå. Men frisøren sa at jeg kan komme tilbake om 3-4 uker for å kanskje gi håret en kaldere tone, som den fargen etterveksten min var. 

Uvant å være brunette igjen, og spesielt fordi det ikke var sånn jeg hadde planer om å bli. Fargen er jo så klart litt mørk først, så etter noen vask så lysner fargen. Men ble jo helt midt på treet fornøyd, sikkert fordi jeg forventet meg noe annet. Men når man går for varme farger så blir det ganske brunt syntes jeg, men hun sa det var bedre enn å velge en kald farge når jeg skal farge fra blond til brunere, for da hadde håret blitt "krumsete". Som jeg forsto i hvert fall, er ikke frisør så. Men det pleier som regel aldri å bli etter planen.

Så hva syntes dere om håret nå?

resultat av farging

Hei fine folk! 

Skrev igår at jeg skulle til frisøren på kvelden igår, og jeg skulle vise dere resultatet om jeg ble fornøyd. Og det ble jeg! Var nervøs for at det skulle bli "mislykka" ettersom at jeg ble misfornøyd de andre gangene, men denne gangen har jeg funnet en frisør blant de andre som var flink, åå ble så glad.

Er litt vanskelig å vise den nøyaktige fargen gjennom bildene men det er mye mørkere enn før, og jeg ble utrolig fornøyd fordi fargene gjorde det til et "spill" i håret mitt, som frisøren sa. Vi klippet også litt av tuppene eller kanskje litt mer, men syntes kanskje ikke så godt på bildet siden håret mitt floker seg opp av fuktighet ute.Hva syntes dere?

curls


Synes om krøllene?

dip dye
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

jeg har blitt brunette

FØR:ETTER:Da har jeg blitt brunette , er veldig fornøyd egentlig. Litt uvant ennå men..

Hva synes dere?

half updo fishtail braid

Jeg bare elsker denne hårfrisyren , den kommer jeg til å bruke mye i sommer tenker jeg meg.

Men det jeg lurte på egentlig , var om jeg skulle lage den på en video. Vis dere vil det da!

Skal jeg vise den på en video?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits