INNKJØP FRA DENNE UKEN

Da er det en ny innkjøps video ute på bloggen, igjen. Så om dere lurer på noe angående det jeg har kjøpt, så er det bare å spørre. Gi gjerne videoen en tommel opp, enjoy!

Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva syntes dere om innkjøpet? Vil dere at jeg skal sette i gang en spørsmålsrunde igjen?

NYE INNKJØP FRA DE SISTE DAGENE

Som dere vet, så blir jeg aldri lei av noe nytt. Okei, noen ganger kan jeg faktisk bli lei men om jeg ser noe jeg liker veldig godt eller noe jeg kunne tenke meg å ha, så kjøper jeg det som regel.

Tingene jeg har kjøpt har jeg satt sammen i en videoblogg til dere! Mye gøyere med videoer, syntes jeg. Sett på 720p HD for best kvalitet, enjoy babes!

 

Noe dere likte ekstra godt?

INNKJØP FRA TENERIFE

Heihei! Nå er innkjøpene fra Tenerife ute på bloggen. Om dere lurer på noe, så bare spør meg. Sett på 720p HD for best kvalitet! 

 

Syntes om innkjøpene?

MIN PERSONLIGE ALMANAKK

På onsdag mottok jeg min egen personlige almanakk fra HER! Jeg er så fornøyd med den! Er så fint å noe man har "laget" selv om dere skjønner. Pluss at den er veldig fin å ha til skolen og andre diverse ting man skal skrive notater for.

På fremsiden har jeg en collage med forskjellige bilder, og på baksiden er det bilde av min lille søtnos. De gule flekkene på baksiden aner jeg ikke hva er. Bildet er ikke opprinnelig sånn men det går bra, gidder ikke å klage på noen flekker som ikke plager meg av den grunn.

Når jeg blar om så er det et sitat som jeg likte veldig godt. Når jeg først skulle skrive noe der, så ville jeg at det skulle være noe som "betyr" noe. Sitatet er veldig fint syntes jeg! 

På de bakerste sidene kunne man velge mellom å ha ruter, linjer, kart osv.. Jeg valgte linjer fordi da kan jeg skrive ned notater og for eksempel logg, nå som jeg er i praksis. Valgte kart også, fordi jeg egentlig bare syntes det er fint. Haha. Har også andre små ting jeg valgte å ha i almanakken som ukens gjøremål, ukens prøver, kirkedager, dagens trening osv..

 

Alt i alt så er jeg veldig fornøyd! Bruker du almanakk?

 


NEW SHOES

I dag hentet jeg min kjære pakke fra nelly. Pakken inneholdt to par sko, som jeg har gledet meg masse til. Og jeg er veldig fornøyd, heldigvis så passet de i størrelse også! Laget faktisk et innlegg om disse skoene og et par til som dere kan finne HER. Fikk i tillegg skoene litt billigere med 10% rabatt som jeg fant fra kupongkode, og i tillegg så hadde jeg noen "points" på nelly som jeg kunne bruke. 

Disse skoene kan dere finne HER!HER!

 

Venter på en pakke fra sheinside også, fordi jeg hadde igjen litt bursdagspenger. Den er på vei vet jeg om! Hva syntes dere om skoene?

mine siste innkjøp

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Syntes om innkjøpene?

new heels

Har ikke blogget på noen dager siden jeg er syk. Var hos legen og fikk beskjed om at jeg hadde betente mandler, så nå går jeg på penicillin. Han sa det også kunne tyde på kyssesyken, men det finner vi ut av hvis ikke medisinen funker. Har bare ikke hatt motivasjon mens jeg er syk, men skal prøve å blogge litt.
Fra eurosko

 

Hva syntes dere?

innkjøp fra oslo

Da er innkjøpsvideoen endelig her, sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Synes om innkjøpet?

innkjøp

bik bok

cubus - bik bok - bik bokcubus

 

Hva synes dere?

innkjøp

Fikk endelig lagt ut videoen på bloggen nå fordi youtube sluttet å funke når jeg hadde lastet den opp der. Er forsatt noe feil på youtube hos meg, så håper det fikser seg snart. Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva synes dere om innkjøpet?

innkjøp: sheinside

Hei! Da er videoen her, så håper dere liker den. For best kvalitet så sett på 720p HD!

 

Hva synes dere om innkjøpene?

pakker gjør meg glad

Pappa ropte på meg og sa jeg hadde fått en pakke i posten. Der og da hadde jeg faktisk glemt hva jeg hadde bestilt men skjønte det med en gang jeg hadde begynt å "løpe" fra sofaen. Ble utrolig fornøyd med alt, og spesielt den fish eye linsa. Fikk også en liten gratis gave, den lille diamant pynten, søtt. 

Deksler og linse er til Iphone 5s btw.

HER HER HER HER <-- (linker)

Dette er den lille tingen jeg fikk ♥

HER (nedenfor ser dere hvordan bildene blir med linsa på iphonen)Hva syntes dere?

video: innkjøp

WOW, lenge siden jeg har hatt en video på bloggen nå. Haha, da var det på tide med en iallefall. Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva synes dere om innkjøpet?

dr denim bukser er de beste
Den lyse kostet 499 og den svarte kostet 399. Har den svarte i xs og den lyse i s, fordi dem ikke hadde xs igjen men kan nesten si at jeg likte den størrelsen litt bedre, utenom at de er så lange i bena. Bildene ble skikkelig rare men samma det, går vel greit. 

 

Har du noen dr denim bukser? Hva syntes dere om disse to?

innkjøp

 

Syntes om innkjøpet?

disse har jeg ventet på i over 1 årVet ikke hvordan jeg skal beskrive det men å ha disse hjemme hos meg nå er så utrolig herlig, har ventet på å få mine egne i over et år. Har liksom aldri tatt sjansen på å kjøpe noen før mamma og jeg dro på Askim Torget og vi tilfeldigvis så disse i butikken, og så fikk jeg de igår. Er såå glad!


Har du dr martens?

min nye jakkeDen er fra sheinside! Hva syntes dere?

new in

Jeg og mamma skulle handle litt undertøy til meg men jeg endte også opp med en skinnjakke og en parfyme som lukter himmelsk. Parfymen er en bursdagsgave fra mamma og pappa, men har ikke bursdag før den 24 oktober, men fint å ha den på forskudd. Og jeg var veldig heldig med skinnjakka siden det var den siste som var igjen i butikken og akkurat i min størrelse.


Alt er fra cubus.

 

Hva synes dere?

two new dresses

Idag fikk jeg en pakke fra nelly.com med de to super søte kjolene jeg hadde bestilt. Jeg trengte jo en ny kjole fordi jeg skal i bryllup men ettersom at jeg ikke klarte å velge 1 av de jeg likte, så var mamma snill og sa at jeg kunne bestille to.

Så det var disse kjolene jeg klikket hjem til meg.

Dere kan finne den HER! (den var litt skrukkete)HER!

Jeg har bestemt meg for at jeg skal bruke den blåe kjolen i bryllupet, siden den beige blir litt lys ettersom at man ikke skal bruke noe hvitt i bryllupet, men den har jeg tenkt til å bruke på julaften.

Synes om kjolene?

 

innkjøp 12.09.13

Idag hentet jeg og mamma pakken jeg bestilte fra sheinside. Dette her har ingenting med samarbeidet med dem å gjøre. Er fornøyd med alt, utenom at den donald duck toppen var ganske kort, men kan bruke den til sommeren da.

Dere kan finne den HER! Men den er utsolgt.

HER og HER.

HER og HER!

 

Hva synes du om klærene?

innkjøp

 

Hva syntes dere?

levi strauss

Fikk brev i posten om at jeg hadde fått en pakke nede på posten, så jeg og mamma dro ned og henten den. Denne shortsen har jeg venta leenge på nå, og jeg kan si at jeg ble litt skuffet da jeg tok den opp. Den er for stor sånn egentlig, så jeg må bruke belte, noe jeg trodde at jeg kunne slippe å bruke på en shorts nå, men den er nydelig, så det går helt fint. Belte piffer jo opp antrekket litt så.Shortsen kjøpte jeg på batoko.com, og dere kan finne den HER! Jeg tok størrelse small men skulle nok ha tatt x-small. Og en annen negativ ting er at det ser ut som jeg har pikk, upsii, kanskje blitt gutt?

 

Hva synes dere?

my newest bikini

Glemte helt å vise denne bikinien på innkjøpsvideoen som jeg la ut for ikke så lenge siden. Bikinien er fra sheinside, og det ser ut som en Victoria Secret bikini, men denne er nok ikke ekte, fordi den var billig. Men like fin er den da. 

Hva synes dere?

innkjøp fra de siste dagene

Jeg la merke til at jeg stadig vekk hadde fått noe nytt, og derfor passet det med en video siden jeg har blitt så dårlig på å lage det. Jeg må seriøst bli bedre! Her har dere innkjøpsvideoen, håper dere liker den!

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva synes dere om innkjøpet/videoen?

innkjøp fra Mallorca

Da er innkjøpsvideoen fra Mallorca her. Hvis dere lurer på et eller annet om noe, så bare spør i kommentarfeltet og så svarer jeg så fort som mulig. Sett på 720p HD for best kvalitet! 

Nydelig startbilde...

Hva synes dere om innkjøpet?

nytt treningstøy

Verdens verste startbilde, så trykk på play fort! Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Synes om treningstøyet?

små gleder i hverdagen

Idag er jeg helt i himmelen! Mamma kom inn på rommet mitt med en enorm pakke, og da hadde jeg rett og slett ikke tid til å klage på at ho vekka meg, ha-ha. Så vi satt der begge to, og jeg pakket opp hver lille eske som lå oppi den store esken. Har allerede prøvd å ta noen bilder, og jeg er så fornøyd med speilreflekset allerede!

Jeg kjøpte Canon eos 600d + to objektiver, Canon EF 50mm f/1.8 ll og Canon EF-S 18-200mm. Har bare prøvd standardobjektivet nå, så jeg skal vel prøve meg litt frem etterpå med 50mm linsa, for den har jeg hørt er veldig bra. Jeg fikk også med fjernkontroll + et ekstra batteri. 

Hvilket kamera har du?

 

iphonecase from bik bok

Igår så var jeg og Melina i Oslo for vi skulle dra på Starbucks. Jeg e-l-s-k-e-r starbucks! Når vi var ferdig der, så gikk vi litt rundt og så endte jeg opp med å kjøpe et slags deksel man kan ha iphonen oppi. Kostet 49,- på bik bok.Hva synes dere?

nytt innkjøp fra ski storsenter

Synes om det siste innkjøpet?

ny usa bikini

Bestilte en bikini her om dagen fra madlady, og fikk den i postkassa idag. Den er så perfekt, nydelig og den sitter så fint på. Dette er min yndlings bikini, ahh elsker den!

Hva syntes dere om bikinien?

nye innkjøp

Syklet meg en tur opp til obs, og stakk innom Cubus for å kjøpe meg en topp. Endte opp med en magetopp og en shorts. Denne shortsen har jeg ønsket meg lenge bare i fersken, men endte opp med en gråsvart, som jeg syntes var kul.Toppen kostet 149,- og shortsen 249,-

Synes om innkjøpet?

 

 

innkjøp

På lørdag så var jeg og mamma en liten tur på Obs, fordi jeg skulle kjøpe farge til håret men så trengte jeg en svart bukse, så vi gikk på cubus. Kjøpte meg en bukse og 4 truser, på bildet er det 3 fordi jeg har den ene på meg. Gikk også på sportsbutikken, og da kjøpe jeg meg en løpeshorts.

Svart bukse fra cubus

Truser fra cubusLøpeshorts fra G-sport (den klumpen på høyre side er en sånn lomme på innsiden som bretter seg)

 

Synes om innkjøpet?

nye converse 

Synes om skoene?


innkjøp

Jeg og mamma var på obs igår, og cubus er nyåpnet der, så da tok vi oss en tur inn dit.

 

Hva synes dere?

innkjøp fra sheinside

Lagde en liten video om innkjøpene denne gangen, skal jeg begynne med det?

 

Synes om innkjøpet?

SWEET?

Fikk denne av verdens beste pappa i sta ♥ Har ønsket å ha min egen snapback, og nå har jeg det endelig.

Merket er sweet? , og den kosta 349,-
Hva synes dere?

innkjøp

Alt er fra bik bok. 

Hva synes dere om innkjøpet?

nytt fra nastygal

Da er jeg tilbake igjen, skulle egentlig ha bloggpause til i morra men nå er jeg ferdig med alt skolearbeid, så da var det egentlig like greit å være tilbake nå.

Savna meg?

Idag så hadde jeg fått lapp om at jeg hadde en pakke på posten fra nastygal. Bestilte en sommer shorts, bare elsker den! Tok den i str S for den var ganske liten i str egentlig. Bruker jo vanligvis XS.
I sta fikk jeg også vite at vi skal 1 uke til Mallorca i sommer. Jeg, mamma, en vennine av mamma og en barndomsvenn. Blir nok koselig det. Vi drar den 2 juli, gleder meg!

Synes om shortsen?

et lite innkjøp

Bik Bok , 199,-

Undertøy fra cubus , 3 for 2

 

Hva syntes dere?

new in: dr denimBetalte 399,- for buksa og dere kan finne den HER

 

Synes om buksa?

L-Y-K-K-E

For ca 2 uker siden så bestilte jeg Nike free run 3 fra denne siden HER.

Og idag kom dem i posten, har ønsket meg de såå lenge! Og endelig så er dem mine. Og prisen var jo bare enda bedre, betalte 300 eller no for skoa og de koster jo egentlig opp i 1000, så litt av et kupp. Er ikke helt sikker på om dem er ekte siden dem var så billige men sko er sko.

Dere kan finne de HER.

 

Hva synes dere?

Tangle Teezer

I går så fikk jeg denne børsten fra Tangle Teezer. Jeg kjøpte den fordi jeg og Maria skulle bruke den i en reklame men jeg har alltid tenkt på å skaffe meg en uansett, men nå trenger jeg ikke å tenke noe mer på det.

Jeg kjøpte min på coverbrands for 119,- , den koster egentlig 149,- men det var rabatt eller no, kan hende det er det ennå.

Jeg anbefaler at dere kjøper den , for den er utrolig braaa!

Har du tangle teezer?

Innkjøp

Eurosko

Kicks

Hm

Hm

Carlings

Bik Bok ( byttet den mot noe annet )

Cubus

Cubus

 

Jeg og Maria var på Ski Storsenter i sta , og begge shoppet litt.. Eller ikke bare litt , haha.

Dette er vel første gang jeg har shoppet noe fornuftig , de fleste av tingene trengte jeg og ønsket meg.

Hva synes dere om innkjøpet?

Mitt nye favoritt dekselDette dekselet fikk jeg for ca en uke siden fra frydaze. Har alltid ønsket meg et sånt deksel , kommer sikkert til å kjøpe et til en gang.

Hva synes dere?

Litt nytt

Bik Bok - str xs

Bik Bok - str xs

Bik Bok - str xs

Bik Bok - str xs

 

Jeg og mamma var en tur på askim torget i sta , og jeg hadde ingen planer om å kjøpe noe til meg. Dere kan jo se hvordan det gikk..

Handlet også 2 julegaver , en til mamma og en liten ting til Maria for jeg har allerede kjøpt noe annet til ho.

Men , hva synes dere om innkjøpet?

Innkjøp fra Strømmen

New Yorker

Carlings

Hm

Hm

Hm

Hm

Hva synes du om innkjøpet?

Sneak peekDette er en sneak peek på den nye ballkjolen min. Jeg skulle jo egentlig ha en beige og hvit som var fra nelly men jeg ville ha en annen en og da ble det denne her fra asos.

Dere kommer til å se bilder av den når jeg har den på , men dere får ikke se det før ballet er. 

Vil dere se mer av kjolen?

innkjøp 08.11.12Bik Bok - 200 kr ( salg)
Cubus - 129 ,-


B young - 199 ,-
Bik Bok - 150 ,- (salg)

 

Hva synes dere?

Innkjøp

 

Hva synes dere?

tidlig bursdagsgave

Deborah Lippmann - fargen Happy Birthday 

Ugg Australia ( ekte )

 

Dette var en tidlig bursdagsgave fra mamma og pappa , det var meningen at jeg bare skulle få uggs men jeg så den nydelige neglelakken , så jeg fikk den også. Føler at mamma har kjøpt en del til meg i det siste , så tusen takk verdens beste mamma 

Hva synes dere?

new jacketsFra hm , 499 ,-

Fra outfitters nation , 600 ,- eller no..

 

Mamma er så snill og har kjøpt disse fine jakkene til meg. Den øverste kjøpte hun for noen dager siden men den blåe kjøpte hun idag. 

Blir ikke noe mer blogging idag forresten , skal finne på noe med Maria , Patrick og Jonas 

Hva synes du om jakkene?

innkjøp 04.10.12

Dere kan finne den HER!

Dere kan finne den HER!

Vinrød bukse er utsolgt // rosa bukse kan dere finne HER!

 

Pakken kom i dag , og jeg bestilte for flere uker siden.. Dem hadde sakt i fra at dem skulle flytte , så derfor tok det lengere tid!

Og 2 andre negative ting er at jeg bestilte shortsen i xs , og fikk den i s og den rosa buksen er ikke særlig rosa i virkeligheten.

Hva synes dere?

innkjøp fra ski storsenter

Hva synes dere om innkjøpet?

new in: gensere


Fra only , str S


Fra outfitters nation , str XS

 

Mamma kom hjem i sta med disse fine genserne til meg , verdens beste mamma 

Btw.. har ordnet designet mitt , ble lei det andre. Ville bare ha et enkelt et , så det er hvitt.

Synes om genserne?

new in

Jeg fikk posen min idag som jeg glemte , og nå kan jeg endelig vise dere hva jeg kjøpte!Shorts fra Bik Bok , str XS og den kosta 399 ,-


Joggebukse fra Bik Bok , str S og kostet 249 ,-

 

Joggebuksen er veldig STOR , og lang i bena men som hun i dama sa " den skal være litt baggy".

Men vis man ser bortifra at den er for stor , så er den jævlig digg å ha på seg!

Og shortsen er bare elsk 

New in from Poland and Germany

 

Da er innkjøps videoen her. Synes ikke at jeg kjøpte meg så ekstremt mye , men vis jeg tenker på den lille tiden vi hadde til shopping. Så fikk jeg en del med meg hjem.

Sorry for at videoen kom litt seint men jeg måtte lage en ny , som jeg sa i videoen.

Hva synes dere om innkjøpet? Noe du likte ekstra godt?


et lite innkjøp

 

Jeg og Mamma dro altså til Sverige for å bytte helly hansen jakka mi , til en mindre størrelse. Vi hadde kjøpt str 38 ( M ) for ikke mange dager siden men den var jo jævlig stor for meg , så vi kjøpe 34 (XS). Og den passer så mye bedere! Kjøpte også en rettetang som jeg trengte , skal til jo til Polen og jeg må ha rettetang ellers så har jeg de stygge krøllene mine...

 

Hva synes dere?

innkjøp

Hva synes dere?

innkjøp 270712

Skjørt fra bik bok - 70 kr ( salg) - str xsHelly Hansen jakke - 1499 kr - str 38

 

Den jakka er veldig liten i størrelsen for jeg prøvde en annen helly hansen jakke , og vis jeg hadde kjøpt den så var den str xs.

Dette er innkjøpet fra i går btw.

Hva synes dere?

endelig min

OMG , elsker den. Brukte den i Sverige i sta , følte meg litt kul egentlig. Hahha tulla da!

Jeg kjøpte den på ebay , dere kan finne den HER! Fikk også noen spørsmål om den:

 

Bestilte du den på " buy it now"?

- Nei det gjorde jeg ikke , kjøpte den fra ebay.

Tok det lang tid før den kom?

- Det tok 5-8 virkedager , min kom på den 7 virkedagen ( igår men fikk ikke tid til å hente den). Så jeg synes det tok ganske lang tid.

 

Og så skal jeg kåre vinneren av vurderingen , det var noen som gjetta veske og de fikk riktig , men så det er jo den første som gjettet veske som vinner , og det ble Ragnhild Taklo!

Vurderingen kommer i morgen! Kjøpe meg 2 ting i Sverige som jeg viser senere!

Hva synes dere?

 

Innkjøp 240712

Topp fra bik bok - str s - 129 ,-

Topp fra bik bok - str s - 99 ,- ( salg)

Lusespenner fra cubus - 19 ,-

 

Toppene er ganske store , og de hadde ingen mindre størrelser.. Så jeg ville kjøpe dem uansett for jeg likte de veldig godt!

Prøvde også en shorts fra bik bok , en i str XS og en i S. 

XS var litt for trang , og str S var FOR stor! Veldig mye forskjell der kan man si.

Hva synes dere?

New dress from nellyDu kan finne den HER!

Jeg betalte 250 ,- fordi den var satt den 50% men nå koster den 359 ,-

Har den i str XS , vis noen lurte..

Denne skal jeg bruke på 10 klasse ballet , gleeder meg! Vis noen lurer på hvorfor jeg ikke skal ha vanlig ballkjole , så er det fordi jeg ikke liker dem. Etterpå skal jeg vise et lite innkjøp..

Hva synes dere om kjolen?

Innkjøp fra Oslo

Hva synes dere om innkjøpet?

Innkjøp fra London del 3 ( siste del )

Etterpå skal jeg en tur til Carina puus! Og jeg har med kamera og macen , så det blir kansje litt blogging!

Hva synes dere om videoen?

Innkjøp fra London del 2

Hva synes dere?

Innkjøp fra London del 1

Dette var vel denne delen som er mest kjedligst synes jeg da. For jeg liker å se på klær og sånt , men de neste delene.. altså del 2 og 3 er mye gøyere å se på!

Forresten jeg filma med mobilen , fordi kameraet hadde lite strøm og derfor er det dårlig kvalitet.

Hva synes dere?

shopaholicDa var den andre dagen med shopping over , ingen flere shopping dager nå. Tror jeg faktisk kommer til å få over vekt , håper ikke det da.

Så jeg får legge litt i kofferten til mamma og pappa også , hahaha.. Så nå har jeg MASSE jeg kan bruke , kommer sikkert ikke til å få plass i skapet mitt hjemme engang..Uff!

Innkjøpet viser jeg når jeg kommet hjem , vis noen lurer på det.

Nå du først er ute å shopper , shopper du mye eller lite?

 

 

innkjøp

Hva synes dere om innkjøpet?

min nye hettegenser

Fikk denne i postkassa idag! Ahh , jeg bare elsker den så sykt. Den er herlig å ha på seg , og ja jeg bare elsker den!

Den er kjøpt på ebay og jeg har den i str s , som er den minste størrelsen i disse hettegenseren. Kjøpte den i grå , fordi da passer den til alt.

Tror den kosta rundt 200 kr vis noen lurer på det..

Hva synes dere? Har du også en sånn , hvilken farge har du?

new in

 

str 34 , 399 ,-

str xs , 99 ,-

str xs , 99 ,-

str xs , 99 ,-

str 34 , 299 ,-

str 34 , 149,-

str 36 , 299 ,-  ( den er litt stor for meg da)pilotbriller , kr 79 ,-

Hva synes dere om innkjøpet?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits