ting som irriterer meg #2

- Frekke kommentarer. Heldigvis så får ikke jeg så mange av dem men når jeg først får en så skjønner jeg ikke hvorfor den personen gidder å bruke livet sitt på å kommentere noe stygt til meg eller andre personer.

- Når jeg liker en ting. Eks , vis jeg finner meg en topp i butikken og jeg ønsker meg den så inderlig.. og når jeg ser på prislappen og jeg blir irritert fordi den er sykelig dyr.

- Hundene. Hva er det mest irriterende man kan tenke seg når en hund bjeffer på hver eneste person eller en liten lyd utenfor huset , og at den andre hunden snorker , sånn at jeg ikke får hørt hva dem sier på tv-en eller andre ting!


❤ verdens søteste ever daaa 

- Blakk. Jeg er ganske god på å bruke penger , men jeg liker ikke å bruke mine egne men når jeg først vil ha noe så mye at jeg må kjøpe det.. Og når jeg kjøper det , så blir jeg blakk med en gang.

- Rik. Jeg vil være rik!

- Sur. De fleste har vel en eller annen venn som blir sur fort. Og det er irriterende for man vet jo ikke hva man har gjort galt når man ikke har gjort noe som helst , hahha LOL..

- Sommerferie. I starten gikk sommerferien sakte , det var helt greit for meg. Men etter London , så braste dagene med en gang. JEG VIL HA LENGERE SOMMERFERIE!

- Blogginnlegg. Dette er en ting som irriterer meg veldig og den er øverst på lista av disse irriterende tingene. Og det er at når folk kommenterer på bloggen min og jeg kommenterer tilbake. Og den personen forsetter å kommentere tilbake når jeg har laget et nytt innlegg men den personen har ikke laget nytt innlegg på bloggen sin og da må jeg kommentere på det samme innlegget 2139037107130 fordi den personen ikke har noe nytt innlegg på bloggen sin.. ( vanskelig å forklare)

 

1 ting du irriterer den mye over? ( det må ikke være noen av disse over)

 

ting som irriterer meg #1

- Kommentere tilbake? Det er så irriterende når noen skriver det i en kommentar , og så står det at jeg kommenterer alltid tilbake , omg gir opp snart..

- Lite blogglyst. De siste dagene har jeg hatt veldig liten blogglyst , jeg føler at jeg har mistet en del lesere men slapp av jeg skal blogge jeg.

- Puppebilder. Puppebilder i nesten hvert innlegg er ganske irriterende , det er greit at du har pupper men du trenger ikke å vise dem til hele folket lissom. Skulle nesten bare tro det at når noen prøver så inderlig å vise puppene sine , så betyr det at den personen kansje ikke har så store , heheh.. Sikter ikke til noen av leserne mine og nei jeg er ikke sjalu , hvorfor i svarte skulle jeg vært det , når jeg har noen selv.

- Safari. Når safari går sakte..

- JB konsert. Når jeg mååå vente så lenge for å se han!

- Store klær. Når klær er for store og jeg ikke kan bruke dem. Eksempel jeg kjøpte en bukse fra gina tricot i str 36 , og den er jævlig stor.. ( kjøpte den over nettet)

- Norsk sommer. Hvorfor kan det ikke være sol her?! Vi blir jo bare sittende inne hele dagen foran pc eller tv..

- Krøller. Jeg har naturlige krøller og det irriterer meg at jeg har det. Heldigvis er det noe som heter rettetang!

- Utseendet. En ting som irriterer meg litt er når gutter bare tenker på utseendet til jenter , man bør heller fokusere på personlighet men man må tenke litt på utseendet også , ehehhe..

- Nei. Når mamma sier nei , så blir jeg irritert. Jeg ønsker meg en chihuahua men mamma sier vi har nok dyr men jeg vet helt innerst at hun vil ha en hund til!

 

Enig i noe?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits