leser spørsmål: hvordan få bildene sammen?

Var en som lurte på hvilket program jeg bruker for å få bildene sammen, altså lage en kollasj. Enkelt og greit, jeg bruker picmonkey.com. Er fornøyd med det programmet til mitt bruk i alle fall, og det som er fint er at man kan selv velge selv hvordan form kollasjen skal ha. Som dere kan se på bildet under:Om noen lurer på hvor jeg redigerer bilder så er det på PhotoScape X som jeg anbefaler veldig! Og så bruker jeg pixlr.com til små redigering og pirking. Om det er noe dere lurer på angående dette eller andre ting så er det bare å spørre.

 

Hvilke redigeringsprogram bruker du?

svar angående redigering

Fikk et spørsmål om hvilken app jeg bruker for redigering. Jeg bruker både PhotoScape X og en app på telefonen som heter VSCO CAM. På insta profilen min så bruker jeg VSCO CAM på alle bildene, synes det er så mange effekter som er fine og noen av dem er litt sånn vintage som jeg liker veldig godt.

På bildet under så kan dere se forskjellen på hvordan bildene blir når jeg redigerer de.Fikk et spørsmål om jeg bruker en slags linse til Iphone, og det gjør jeg! Hvis du vil finne ut hvilken linse jeg bruker, trykk HER for da kommer du direkte til innlegget der jeg viser linsen og hvordan bildene blir når jeg bruker den.

 

Lurer du på noe angående redigering?

 

 

leser spørsmål: diverse info om sheinsideFikk noen spørsmål angående sheinside. Om jeg blir sponset eller kjøper klær selv, hvordan betaling det er, om man kan returnere klærene tilbake osv.. Og det var et ønske om at jeg skulle lage et innlegg om det, så why not?

Sponsing eller kjøper du selv?

- Jeg har blitt sponset 1 gang, men fikk ikke klærene gratis, fikk en rabattkode fordi jeg ikke hadde så mange lesere som trykket seg på linken til sheinside gjennom innlegget jeg skrev om dem. Vet ikke om hvor mange som hadde gått gjennom innlegget mitt men de brukte tydeligvis et slags program for å sjekke det. 

Men sånn ellers så kjøper jeg klærene fra sheinside selv, eller mamma gjør det da. Det er såpass billig der i forhold til forskjellige klesbutikker synes jeg, så da går det liksom greit å kjøpe klær derifra. 

Hvordan betaling?

- Betaling går gjennom kort eller paypal. Jeg har brukt paypal fordi jeg syntes det er mye enklere enn å taste inn kortnummeret hver gang jeg bestiller noe. Lagde meg en paypal konto fordi jeg skulle bestille noe fra ebay en gang i tiden. Så når du bestiller noe på sheinside, så kan du bare trykke på paypal, som fører deg dit og da er det bare å trykke bestill. 

Du kan også betale med master card og visa som er de vanligste korttypene, men finnes mange flere betalingsmåter i tillegg.

Kan man retunere tilbake?

- Man kan sende tilbake klærene hvis de ikke passer eller ikke man liker de innen 30 dager. Men klærene må ikke være brukt og de må være pakket inn i samme "pose" som den kom i. Tights, smykker, bikinier, undertøy og sminke kan ikke retuneres.

Shipping?

- Tenkte jeg kunne ta med denne i samme slengen, fordi jeg tipper de fleste lurer ganske mye på dette. Som jeg har skjønt så tar det 5-7 arbeidsdager for dem å klargjøre pakken. Og så tar det 5-15 dager med standard shipping før pakken kommer hjem til deg.

 

Lurer dere på noe mer?

hvor er øyenbrynene dine?Jeg tenker, er det virkelig nødvendig å kommentere noe når jeg bare EN gang går uten sminke på øyenbrynene mine f.eks. Fikk 2 kommentarer idag om de, og det var på to innlegg der man nesten ikke så de. Jeg ser hva dere mener, men jeg PLEIER faktisk å fikse de, men må jeg virkelig gjøre det hver gang jeg skal ta bilder eller videoblogge? - Tydeligvis.

Ho ene sa "stakkars deg". Skjønner ikke hvorfor det er synd på meg når jeg har bryn men de syntes ikke så godt, fordi jeg er blond.

Blond = lyse øyenbryn. Brunette = mørke øyenbryn. Skjønner du pointet nå eller? Du/dere som kommenterte kan ikke forvente at brynene mine skriker "wow". 

Hvis noen virkelig vil kommentere noe stygt igjen, så hold kjeft og bare hold det for deg selv, takk!

Dette innlegget ble utrolig teit, men jeg måtte si ifra for jeg skjønner ikke hva folk vil komme frem med at jeg "ikke" har øyebryn. Det er mitt ansikt, mine øyenbryn. Jeg tror fra nå av, så skal jeg sminke de hver gang jeg tar bilder eller lager videoblogger (pleier å gjøre det) for når jeg bare EN gang legger det ut, så blir folk helt hysteriske og lurer på hvor øyenbrynene mine er. 

 

Helt patetisk igrunn, men ellers takk for at dere åpna dere. Kunne heller holdt det for dere selv.

Tusen takk til dere som faktisk gadd å lese innlegget  

tutorial: redigere inn lyn

Fikk et spørsmål om jeg kunne vise hvordan jeg redigerte inn lynet på et bilde.

1. Åpne et bilde du vil bruke i pixlr.com/express. Gjerne et landskap med skyer i.


2.  Så trykker du på "sticker", der det er markert blått på bildet.

3. Så trykker du på "effects".

4. Så trykker du på det lynet, der det er markert blått på bildet. Kjipt at lynet er lilla, derfor er bildene finest i svart hvitt.

5. Du plasser lynet inn der du vil ha det, og du velger også hvor stor du vil ha den. 

6. Og så kan du bare redigere det som du vil. Jeg redigerer de i svart hvitt, og sånn her ble resultatet:


 

Forklarte jeg bra nok?


how to take water drops pictures

Det var noen som lurte på hvordan jeg tok water drops bilder, og det skal jeg forklare nå. Jeg har også tatt noen vann splash bilder som blir på akkurat samme måte som vanndråper.

 

Så da skal jeg begynne å forklare hvordan jeg tok disse bildene.

1. På speilreflekset så er det et hjul, da bruker jeg innstillingen M. 

2. ISO'en varierer. Men når jeg tar bilder ute når det er lyst, så bruker jeg enten 800 eller mindre. Du burde klare å tilpasse det selv ettersom hvordan lyset er der du tar bilder.

3. Jeg fokuserer på der jeg skal ta bilde, og så tar jeg på Manuell, og da er det bare å ta bilder.

4. Når jeg var ferdig, så redigerte jeg kontrasten og litt sånt.

 

Det var i allefall det jeg gjorde, og forklaringen min er ikke en av de beste. Håper dere skjønte hva jeg mente.

Visste du dette?

Hvor er jakken fra?

Har fått veldig mange spørsmål om hvor den grønne jakka er fra. Jeg lagde antrekket på polyvore, så jeg visste ikke hvor den er fra men jeg fant det ut etter hvert.

Dere kan finne jakken HER. 

Likte dere jakken?

Hvordan redigerte du det?

Noen lurte på hvordan jeg redigerte dette bildet her.

Så det har jeg tenkt til å vise nå.

1. Du går inn på pixlr.com og så trykker du på efficient

2. Du åpner et bilde og så trykker du på "overlay" og så trykker du på "space" effekten.


3. Du kan velge hvilken space effekt du vil ha men jeg bruker den som jeg har markert på bildet under. Den heter enif.

4. Da blir det sånn som dette..


5. Du trykker på "adjustment".


6. Og så trykker du på "history brush" og da pusser du alt du vil som skal pusses ut.


7. Sånn ble det da. Var ikke så nøye med å få det rett. Jeg la på en effekt på bildet men det gjorde jeg på telefonen. Da brukte jeg appen som heter " vsco cam" og effekten er nr 6 tror jeg.

Skal du prøve dette?

Hvor mye kostet skjorten?En som lurte på hvor mye denne skjorten kosta , og siden den personen ikke har noe blogg eller noe sånt , så da tar jeg det i et innlegg. Skader vel ikke det..

Skjorten er fra carlings og jeg tror jeg betalte 199,-  eller 299,- for den , er ikke helt sikker.

 

Hva synes dere om skjorten?

 

Spørsmål: neglelakkene mine

På en ukens spørsmål en gang , så var det en som lurte på om jeg kunne vise neglelakkene mine. Jeg tenkte at jeg heller kunne ta bilder enn å lage video , for videoen hadde blitt veldig lang isåfall. Bildene ble ikke så fine for det blir fort mørkt ute nå , thumbs down for that!

deborah lippmann - deborah lippmann - essie - hm - pieces

essence - isadora - isadora - elf - elf - kiss

depend

depend

depend

 

Dette var alle neglelakkene mine. Har flest av depend som dere kanskje ser men bruker nesten ingen da. Jeg likte depend bedere før men nå liker jeg deborah lippmann men har bare to for det er jo ganske dyrt.

Bruker du neglelakk?

Hva vil det si å være blodfattig?
Det var noen som lurte på hva det vil si å være blodfattig , når jeg nevnte i DETTE innlegget at jeg er blodfattig.

Det er ikke så mye å forklare , men det betyr at jeg har for lite jern i kroppen. Så jeg må spise mye fisk , grønnsaker osv.. 

Jeg går også på tabletter , jern tabletter. Og de smaker så møøøk!

Fikk dere svar på hva det betyr?

hvor redigerer du bildene dine?

Dette spørsmålet har jeg blitt spurt om noen ganger. Og istedenfor å si det til hver enkelt som spør , så lager jeg et innlegg om det så alle kan se det.

Jeg redigerer bildene mine i picmonkey , et gratis redigerings program. Det er ikke en av de beste men det funker for meg. Du kan redigere bilder og sette bilder i kollasjer. Når jeg redigerer bildene mine så redigerer jeg dem som oftest i svart / hvitt eller så redigerer jeg dem lysere. Bruker også noen andre effekter.

Før så brukte jeg picnik , som nå er picmonkey. Akkurat det samme. Jeg har ikke tenkt til å kjøpe noe redigerings program ennå , men jeg får se om jeg gjør det etter hvert. Jeg er fornøyd med det jeg bruker , i alle fall til mitt bruk.


Det til venstre er orginalen og det til høyre er det redigerte. Jeg liker best når bildene er lyse.

Hvilket redigerings program bruker du?

belieber

Noen ganger så har jeg fått spm om jeg er belieber siden jeg har noen ganger bilder der dere ser plakater av jb i bakrunn.Og svaret er JA jeg er en belieber.

Jeg er nok ikke den største belieber-en i verden men en belieber er jeg. Han er rett og slett forbildet mitt. Det er umulig å ikke like han, mener jeg.

Når jeg hører folk kalle han for homo , justin bever osv.. Så blir jeg faktisk litt irritert. Man skulle nesten tro at de som sier sånt er bare sjalu , eller det er vel det de er.Jeg mener at en ekte belieber er en som alltid er der og stiller opp for han uansett hva. 

17 april så skal jeg på konserten hans i Telenor Arena og jeg gleder meg utrolig mye. Det har jeg ikke nevnt på bloggen (tror jeg?) men jeg skal dit med Maria. 

Er du en belieber?

 

video: how to make a gif

 La ikke så mye tekst til , men håper dere så hva jeg gjorde. Sorry for at videoen kommer så seint men har ikke fått gjort det før nå..

Hva synes dere?


spørsmål om ballkjolen min

Det var en som lurte på om hvordan jeg fikk ballkjolen min uten stropper til å holde seg oppe. Lagde en video for at det skal bli lettere forklart. På videoen synes jeg at jeg ser mye større ut også , men det får gå. Vis noen lurer så har jeg xs i kjolen og den har jeg kjøpt fra nelly.com.Hva synes dere om kjolen?

hvordan redigerer du det ?

Det var en som lurte på om hvordan jeg redigerte dette bildet og det er ikke så vanskelig , så bare se på videoen under:

Jeg redigerer ikke det samme bildet , så håper det går greit!

 

Synes om videoen?

leserspørsmål: hva betyr t.g.i.f ?

T.G.I.F står for " thank god it´s friday " , så det var ikke så veldig vanskelig å skjønne.

 

Synes om bildet?

you ask me questions , and I answer it

 

Når jeg la ut dette bildet på bloggen.. Så var det en som spurte meg om jeg brukte briller.

Og NEI det gjør jeg ikke! Er ganske glad for at jeg ikke bruker det heller men en eller annen gang må jeg vel det , siden mamma og pappa bruker briller.

 

Hvor er cookie monster toppen fra?Den kjøpte jeg på primark i London.

Bruker du briller? Hva synes du om toppen?

Hvordan jeg lager headere

Hei! Jeg fikk et leserspørsmål om hvordan jeg lagde headerne mine , og derfor lagde jeg denne videoen under:

 

 

Jeg er ikke så veldig flink men jeg er glad jeg klarer å lage sånne som de , hehe.

Vis du vil ha en enkel header som de jeg lager , så er det bare å sende e-post til jeanett_hensel_1997@hotmail.com.

Men vis du ønsker deg en header så må bildene være tatt på samme sted , du må ikke flytte kameraet etter det første bildet og så ta et nytt , for da klarer jeg ikke å lage headeren. Eller kansje jeg klarer men det blir mye vanskeligere...

Hva synes dere om videoen?

Mitt speilreflekskamera

// Da fikk jeg et leser spørsmål om jeg kunne skrive litt om mitt speilreflekskamera , nikon d3100.

 

Jeg synes at Nikon D3100 er veldig bra , det tar kjempefine bilder og har video i full HD. Nikon er den som tar finest bilder med lange objektiver (butikkmannen sa det).

Jeg har både 18-55mm og 55-200mm , begge objektivene tar veldig fine bilder.

Oppsettet på speilreflekset kan være litt vanskelig , men når man har blitt "kjent" med det , så lærer man det også. 

Kameraet har en meny som innebærer: 

- Avspillingsmeny, opptaksmeny, meny for oppsett, retusjeringsmeny, og siste innstillinger.

Speilreflekset har veldig mange innstillinger. Man kan endre bilder i ulike farger, fiskeøye effekt, fargebalanse og mye mer!

På toppen har speilreflekset et hjul der det er forskjellige temaer til hva du kan ta bilde av , jeg bruker som den som er uten blitz. 

Du kan også ha selvutløser, ta bilder i et sett og mye er , jeg kan ikke alt med kameraet ennå.

Jeg anbefaler kameraet veldig mye!Ovenfor er det noen bilder jeg har tatt med nikon d3100.

Håper du som ville at jeg skulle ha en liten anmeldelse av kameraet , fikk svar på det du lurte på. Jeg er ikke så veldig god på å skrive anmeldelser men håper denne var grei nok.

Hva synes dere?

 

Hvor er Eidsberg?

 

 

Jeg fikk et leserspørsmål om hvor Eidsberg er.

Det blir egentlig ganske vanskelig å svare på dette , men Eidsberg ligger i Østfold. Håper de fleste har hørt om østfold iallefall..

Eidsberg består av Mysen , Hærland , Trømborg , Slitu osv..

Eidsberg er altså en kommune i Østfold! Håper du som lurte på dette , fikk svar på hvor Eidsberg er.

 

Visste du dette?

Hva er best av canon og nikon?

Jeg fikk et leser spørsmål om nikon eller canon var best. Og jeg har jo nikon d3100 , er fornøyd med det! Men det var en periode der jeg ville ha canon , og derfor gikk jeg og mamma til elkjøp for å høre om canon var bedere.

Og han sa faktisk , noe jeg ikke trudde men han sa at nikon og canon er like brae. Det er INGEN forskjell på dem engang!

Faktisk så topper nikon litt mer enn canon , men det er også snakk om smak og behag. Jeg har bare hatt nikon hele tiden , men jeg synes kansje at nikon er bedere vis jeg skal være ærlig. Og vis noen av dere tenker " Ønska ikke du deg canon da?! ". Og her er mitt svar ,  jeg ville ha canon fordi de fleste har det men jeg har tatt meg sammen og tenker  same shit  , det er like bra som canon (faktisk bedere)

Håper du som lurte på dette fikk svar på hva jeg mener , og hva jeg har hørt fra andre steder men det er smak og behag som teller!

Hvilket kamera har du?

leser spørsmål

Sorry for at det ble litt dårlig redigert på starten av videoen , men jeg orka ikke å endre på det..

Men jeg håper dere likte videoen , og at du som lurte på om jeg kunne gjøre dette , fikk svar på hvordan jeg legge sminken min.

Hva synes dere?

Forresten still noen spørsmål HER til ukens spørsmål !

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits