Antrekk fra januar 

Hvilket antrekk likte du best?

reklamefilm

I norsken så skulle vi lage en reklamefilm. Jeg og Maria lagde en reklame om børsten Tangle Teezer.

Vi fikk 5- på filmen og 4 på fremføringen.

Synes om videoen?

Musikktips?

 

Jeg trenger noen nye sanger å høre på. Pluss at jeg skal lage en spilleliste som jeg skal ha til gymmen når jeg og Maria skal styre gymtimen etter vinterferien, så jeg må ha det klart til da. Vi har sånne elevstyrte timer i gymmen nå skjønner dere.

Men hadde blitt super glad om dere kunne komme med noen musikktips! Vil IKKE ha noen rolige sanger, for til gymmen så vil jeg helst at noe med "fart i" 

Takk på forhånd 

Har du noen musikktips?

Wildfox wanties

Likte dere noe?

de 5 som ble linket

// Trykk på bildene for å komme inn på bloggene.

Amelia 

Anna 

Amanda Louise

Andrea Hansen

Ida NesbyDette var de jeg linka for denne gangen, det var utrolig vanskelig å finne bare 5 blogger for det er så mange andre fine blogger. Men det blir nok noen flere linkerunder etter hvert!

Leser du noen av disse?

Ukens spørsmål: Er foreldrene dine skilte?Etter at jeg blogget om at jeg skulle flytte så har det vært noen som har spurt om foreldrene mine er skilte.

Og dette spørsmålet fikk jeg også på ukens spørsmål. Men nei , foreldrene mine er ikke skilte. 

Hvis jeg skal være ærlig, så hater jeg å få sånne spørsmål. Ikke at jeg har noe imot at dere spør men hvorfor spør dere om det liksom etter at jeg har blogget om at jeg skal flytte?

foreldrene være skilte for at man skal flytte liksom? Haha, tror nok ikke det, men dere som lurte fikk nok et svar.

 

Har du skilte foreldre? Lurer på til neste ukens spørsmål? Spøøør meg!

 

 

linker 5 blogger, er du med?

 

Tenkte jeg kunne ha en ny linkerunde igjen , og denne gangen så linker jeg 5 blogger. Woah!

Så det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med. 

Er du med?


Dagens antrekk 28.01.13
Pieces - bukse gina tricot - genser new yorker - skjorte

 

Hva synes dere?

orginal is worth more than a copy


Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildet?

søndagen er her igjenSiste dagen i helga igjen da. Jeg har faktisk ikke gjort så mye i helga , det har vært egentlig ganske digg.

Jeg har sett på noen filmer, rydda i klesskapet og da fylte jeg en hel søppelsekk med klær jeg ikke bruker lenger. Det gjorde jeg her om dagen også, så jeg har fylt 2 søppelsekker med klær. Men jeg ga noen til Maria , haha.

Nå sitter jeg her i sofaen med teppe rundt meg og drikker bringebær smoothie. Og så skal jeg se på noen filmer igjen, digg søndag.

Hva skal du gjøre denne søndagen?

3 steder jeg vil reise til

Har ikke så mye å blogge om så jeg tenkte jeg kunne legge ut en innlegg om 3 steder jeg vil reise til.

USA


USA har jeg vel egentlig ønsket å dra lenge til men det har ikke blitt noe av det ennå. Ho ene vennina mi har vært i USA flere ganger, og hver gang hun kommer hjem så har hun en hel koffert full av klær. Det er vel derfor jeg vil dra ned dit,  shopping og pluss at strendene ser så fine ut. 

Hawaii


Hawaii ser så fantatisk ut! Det er så mye farger og solnedgangene ser så fine ut! Tenk på hvor mange fine bilder man kan få av det. Tenk på å bade i det blåe havet og sole seg på de fine strendene. Haha drømmer meg litt bort her nå..

LondonJeg var jo i London i fjor sommer men jeg vil likevel dra tilbake dit for det var så fint der. Jeg elsker å shoppe og derfor er denne byen helt perfekt for meg, haha. Butikkene har så mye fint og det er ikke så dyrt heller. Jeg husker da jeg og Maria var på primark. Omg det var så lang kø for å prøve klær, vi sto sikkert 1 time å venta , men det var verdt det.

Vi var også på Madam Tussauds, dukkene ser jo helt levende ut. Det var veldig gøy det å. Og dem har jo starbucks der nede, og jeg drakk i hvertfall 1 starbucks hver dag, det er så godt!

Vil du dra til noen av disse stedene?

Inspiration

 

Hva synes dere?

Ukens spørsmål

En ny video , her er svarene på ukens spørsmål. Håper dere liker videoen!

HER kan dere finne videoen der jeg viser hvordan jeg lager headere.

 

 

Hva lurer dere på?

1 måned

Idag den 25 januar , så har jeg og Erik vært sammen 1 måned. Det har gått utrolig fort!

Dette har vært den beste måneden i mitt liv , hehe følte meg litt romantisk når jeg skrev det , haha..

Men over til en annen ting.. Jeg har skada meg så mye idag..

Maria slo meg i ribbeinet (hun mente ikke å gjøre det hardt) , erik slo meg på brystet og så prøvde han det på nytt men da fikk jeg slengt huet mitt i veggen. Og den siste tingen, det var en som kasta et viskelær så jævlig hardt i huet mitt , gjorde ikke vondt da og han prøvde å kaste på noen andre. Var vel jeg som satt i veien eller så var det han som ikke klarer å kaste.

Skulle nesten tro det var fredag den 13 for meg idag. Akkurat nå er det så digg med helg, har ingen planer men finner nok ut av det etter hvert , får se om det dukker opp noe.

 

Hva er deres planer for helgen?

Tangle Teezer

I går så fikk jeg denne børsten fra Tangle Teezer. Jeg kjøpte den fordi jeg og Maria skulle bruke den i en reklame men jeg har alltid tenkt på å skaffe meg en uansett, men nå trenger jeg ikke å tenke noe mer på det.

Jeg kjøpte min på coverbrands for 119,- , den koster egentlig 149,- men det var rabatt eller no, kan hende det er det ennå.

Jeg anbefaler at dere kjøper den , for den er utrolig braaa!

Har du tangle teezer?

Reklame fails

Maria var jo med meg hjem og da filma vi ferdig reklamen som vi driver med i norsken. Vi har også redigert den ferdig men er litt usikker på sangen vi har valgt som er i videoen.

Alt gikk jo ikke vellykket på starten, så det ble noen fails og derfor satt jeg dem sammen i en video.

Enjoy!

 

Haha.. hva syntes dere?

Dagens antrekk 23.01.13


outfitters nation - utejakke b-young - votter hm - jakke bik bok - topp primark - bukse eurosko - sko

 

Maria ble med meg hjem fra skolen idag. Vi har akkurat spist og nå hører vi på musikk. Etterpå skal vi lage en reklamefilm som vi driver med i norsken, kan legge den ut på bloggen når vi er helt ferdig med den.

Vi skal bare gjøre noe lekser først , bullshiiit.

Synes om antrekket?

anbefaling av blogg - wossa

Veldig lenge siden jeg har hatt anbefalinger av blogger. Jeg må bare anbefale denne bloggen , for den så fantatisk. Jeg oppdaget bloggen fordi jeg så noen andre hadde anbefalt den og jeg måtte jo seffølgelig ta en titt innom siden bildene var så fine.Bak bloggen wossa.blogg.no så er det ho nydelige Åshild som blogger. Hun har verdens fineste stil , og bildene er så sykt fine.

Hun blogger som regel om antrekk og jeg får sykt mye inspirasjon av stilen hennes. Hadde ikke gjort meg noe om jeg hadde klesskapet hennes for å si det sånn.

Hun er så utrolig søt på hvert bilde , hun smiler fra topp til tå. Hun er alltid glad og når jeg blar nedover bloggen og ser det søte smilet , så smiler jeg selv. 

Jeg har blitt fast leser av bloggen hennes og jeg anbefaler alle å ta en titt innom bloggen til Åshild!

 

Leser du bloggen hennes?

Jeg skal flytte

Her kommer den lille " overraskelsen " da. 

For første gang i mitt liv så skal jeg flytte. Skal ikke bytte skole heldigvis , for det hadde jeg nektet å gjøre uansett.

Mamma har egentlig snakket om flytting en stund og først så fant hun et rekkehus men da NEKTET jeg rett og slett. Men da mamma fortalte om et hus som faktisk hørtes fint ut.

Og jeg sjekket på finn.no , og jeg ble så forelska i det. Det er så fint! 


// Noen bilder fra den tiden jeg har bodd her.

 

Vi dro på visning en lørdag for å se på huset. Og vi la inn bud faktisk å. Mandagen etter helga da så fikk vi huset, da ble jeg glad.

Det som er faktisk litt morsomt og gøy er at Erik bor i nærheten. Jeg kan bare gå over et jorde så er jeg hos han , haha naboer nesten!

Vi flytter den 1 mai , 99 dager til faktisk. Haha god til å telle , not.

Grunnen til at vi flytter fra dette huset vi bor i , er fordi det er så stort. Mamma synes det er litt mye å ta hånd om på en måte. Men jeg kan være ærlig å si at jeg kommer til å savne dette huset, har oppvokst her men det blir gøy å flytte til det huset i Slitu da.

I starten da vi skal flytte så får jeg et rom som er mye mindre enn det jeg har nå , for nå har jeg jo to rom.. Men vi skal pusse opp et rom nedi kjelleren som jeg skal ha da, da har jeg noe å gjøre i sommerferien haha..

 

Har du flyttet før?

 

TirsdagFørst så vil jeg si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste , dere er best!

Skoledagen idag har faktisk vært ganske chill, selvom vi hadde en matteprøve i siste time. Den gikk nok "supert".

Akkurat nå så spiser jeg , skal gjøre en naturfagslekse etterpå og så skal jeg bare slappe av. Jeg finner sikkert på noe, tror jeg skal rydde litt i skapet mitt. 

 

Husker dere at jeg fortalte om en overraskelse? Isåfall dere får vite det etterpå idag, haha.. Ikke akkurat en overraskelse for dere men mine nærmeste venner blir nok litt sjokka.

Hva skal du idag?

An old cup


Nikon D3100- privat.

 

Synes om bildet?

Dagens antrekk 21.01.13
Carlings - t-shorte zara - skjorte bik bok - bukse eurosko - sko

 

Hva syntes dere?

Summer inspiration

 

Synes?

I´m dead serious


Nikon D3100- privat.

 

Hva synes dere om bildene?

Verdens søteste bestevenn har laget en video til meg

Maria har laget en video til meg , det er bare så søtt! Fint om dere ser videoen, selvom det er en noen stygge bilder av meg der men jeg tror Maria hadde blitt glad om dere ser på den.

Synes om videoen?

Guuud jeg er gladIgår så gikk jeg inn på bloggen til Kristine Ullebø. Og da hadde hun lagt ut et innlegg av noen headere , bilder osv.. som leserne hennes har sendt til ho. Og den headeren dere ser på bildet, den har jeg laget og den la hun ut på bloggen.

Jeg ble helt sjokka. Okei det er bare en header liksom , men det er jo litt gøy at hun legger ut noe jeg har laget til henne. Hehe, føler meg som en retard nå..

Har dette skjedd med deg før?

Et lite hei fra Slitu


// Bildene er fra igår.

 

Da er begge våkne , han er litt sånn halvveis da men.. Har egentlig ikke så mye å si utenom en liten morsom ting som skjedde i natt.

Dem har en katt og så var den stengt inne på rommet til Erik og dem.. og den fikk jo ikke gått til bæsjekassa si da fordi den står utenfor rommet. Og så var det sånn at jeg våkna og da kjente jeg en bæsjelukt.. og da hadde jo katta dritet på gulvet , så jeg måtte vekke Erik. Han tørket det opp og begynte å spraye parfyme i hele rommet.. Haha fin historie!

I går kveld så vi på film å , koselig. Vi så på Ted , har sett litt av den før men morsomt å se den igjen.

Hva gjorde du igår kveld?

You can´t treat people like shit

 

You can´t treat people like shit and then expect them to love you.

 

Synes om bildet og qutoen?


Dagens antrekk 18.01.13
Monki - genser bik bok - bukse

 

Har nesten akkurat kommet hjem fra skolen. Fikk karakterkortet idag , ble ganske fornøyd men har gått ned noen karakterer. I kveld så skal jeg til Erik og så skal jeg sove over der til i morra, blir koselig det.

Nå skal jeg bare spise litt og så skal jeg pakke ned litt ting jeg skal ha med. Har med macen, så blogging blir det fordi han gamer og da kan jeg blogge , haha smart jeg..

Du skal i helga?

Ukens spørsmål

Er det lenge til at du skal bytte blogg design igjen?

- Har akkurat bytta fordi jeg så dette spørsmålet og da fikk jeg lyst til å bytte.. Takk. Men nei skal ikke bytte ennå!

3 bffs?

- Maria , Erik og Daniel.

Liker du jb?

- Ja.

Fan av 1D?

- nei.

Hvilken billett har du til Justin Bieber konserten og hvilken dag skal du?

- Har ståplass og skal den 17 april.

Hva synes du om Christina Aguilera?

- Er ikke fan og hører ikke på musikken hennes men ho er vel grei nok.

Favoritt plagg i klesskapet?

- Vet ikke helt.

Hva er det tallet som står i parantes bak alle bloggene?

- Det er hvor mange lesere den bloggeren har.

Hvem/hva inspirer deg til å blogge?

- Aner ikke.. bilder , blogger osv..Hva ser du i Erik som du ikke ser i andre gutter?

- Han er bare så sykt perfekt. Vanskelig å forklare hvorfor han er så mye bedre enn andre gutter men han er så sykt snill og bryr seg om meg.

Er du og Erik mye sammen på fritiden? Isåfall hva gjør dere?

- Vi er en del sammen på fritiden og da pleier vi å snakke, game, sitte på pcn, kose osv..

Er han en god kysser?

- Den beste 

Hva er yndlings filmen din?

- Aner ikke.

Er det noen i 9 klasse du synes er pene? Isåfall hvem?

- Det er jo mange pene der men gidder ikke å si hvem osv..

Er det noen i 8 klasse du synes er pene? hvem?

- Det samme svaret som det over..

Er det noen i 10 klasse du synes er pene? hvem?

- Erik ♥ +++

Topp 7 av kjekkeste på trinnet?

- Erik , erik , erik , erik , erik , erik , erik!Hvordan er det å være 15 år og ha blogg, er det mye jobb siden det er siste året?

- Til tider kan det være slitsomt men jeg bruker en del tid på bloggen siden jeg interesser meg for den og da går det jo greit. Jeg trudde at siste året så skulle det være mye lekser,fremføringer osv.. men til nå , så har det gått helt fint , har ikke hatt noe stress med å blogge pga skolen. 

Og du satser på høye karakterer på snittet ditt?

- For å være helt ærlig nå.. Nei jeg er litt slækk akkurat på det punktet. Jeg burde ta skolen litt mer seriøst men jeg er bare for lat til det. Jeg har ganske gode karakter , ligger fra 3-5 og det er jeg passe fornøyd med.

Hvilken mobil har du?

- Iphone 4s.

Favoritt låt?

- Cir.Cuz ft Julie Bergan - Supernova.

Kan du ha en video der du viser dine favoritt plagg/antrekk?

- Kanskje.

Kan du ha romvideo?

- Har hatt det , dere kan finne den HER! Men må nok lage en på nytt.. dere får vite hvorfor en eller annen gang.

Kan du ha linkerunde?

- Kan jeg sikkert.

Hva synes du om 9 klassinger på skolen din?

- Har ikke noe imot dem. Noen er snille , hyggelige og søte mens andre kan være jævlig bitch mot folk.

Kan du nevne de 4 peneste i 9 klasse?

- Mener du jenter? Isåfall så er det Vana, Elsa, Karina og Ida Emilie.

Er du og Erik i et seriøst forhold?

- Spørs hva du mener med seriøst da.. men ja jeg syntes det.


Lurer på til neste gang?

Nike free run

Give meee!

Har du nike free run?

Chillin in my one pieceVært hos Maria i hele dag , så har ikke fått blogga før nå. Bildene tok jeg kjapt igår men har one piece på nå også , så det spiller ingen rolle. Haha..

I morra skal jeg ha matteprøve, har ikke øvd da men det går nok i dass alikevel. Kan jo noe, håper jeg da.

Hva har du gjort idag?

Snow


Nikon D3100 - privat.

 

Snøen hadde endelig gått vekk...og så kom det enda mer..

Synes om bildet?

Hvor mye kostet skjorten?En som lurte på hvor mye denne skjorten kosta , og siden den personen ikke har noe blogg eller noe sånt , så da tar jeg det i et innlegg. Skader vel ikke det..

Skjorten er fra carlings og jeg tror jeg betalte 199,-  eller 299,- for den , er ikke helt sikker.

 

Hva synes dere om skjorten?

 

Dagens antrekk 15.01.13
Pieces - bukse converse - sko carlings - skjorte gina tricot - hals outfitters nation - jakke

 

Hva synes dere?

 

InspirationHva synes dere?

Hjemme i heimen

For ikke så lenge siden så kom jeg hjem fra skolen. En helt vanlig dag , kjedelig som vanlig.

Har akkurat spist litt og så skal jeg gjøre litt lekser. Idag fikk jeg også en liten overraskelse på en måte. Har ikke tenkt å fortelle om det ennå, dere får vite det en eller annen gang.

Hva har du gjort på skolen / jobben?

Hvilket antrekk ville du valgtHvilket antrekk likte du best?

I miss summer

Savner du sommeren?

Vinner av ringen

Jeg trakk tilfeldig med random.org og vinneren ble..

Ingrid Nord Holmer , gratulerer så masse! Du blir kontaktet så fort som mulig.

 

Gratulere Ingrid?

Unnskyld

Jeg har vært utrolig dårlig til å blogge i det siste men når jeg er sammen med kjæresten så tenker jeg ikke på bloggen i det hele tatt.

Jeg skal bli mye bedre til å blogge fra og med idag , sånn som jeg pleide før. 

Unnskyld for at jeg har vært en dårlig blogger..

I morra så kårer jeg vinner av konkurransen. Har glemt det helt , ops!

Hva kan jeg blogge om?

Sheinside wants

Dette er noen av favorittene mine fra sheinside. 

Likte du noe?

Dagens antrekk 11.01.13


indiska - hals primark - bukse bik bok - genser

Hva synes dere om antrekket?

justgirlythings

Kjenner du deg igjen?

Jeg ombestemmer meg

Jeg har veldig vanskelig for å holde på en ting. F.eks da jeg sa at jeg skulle slutte å kommentere tilbake men jeg har ombestemt meg. Jeg skal forsette som jeg gjorde før , altså jeg kommenterer tilbake alikevel.

Ikke spør om hvorfor jeg ombestemmer meg hele tiden. Jeg tror jeg var sliten når jeg skrev det igår , haha. Sorry mac! 

( har slettet innlegget forresten)

Så da håper jeg dere forstår hva jeg skal forsette med , altså sånn som jeg gjorde før..

Idag skal jeg slappe av , gjøre litt lekser etterpå og kjede meg i hjel.. Skoledagen har vært helt grei , gjorde ingenting i de siste 2 timene. Så det var chill.

Hva skal du idag?

Spørsmålsrunde med Erik

Noen spørsmål som vi ikke fikk svart på men det går vel greit. Videoen ble litt lang men det går nok fint det å. Håper dere liker videoen.

Haha.. hva synes dere?

You were born to be real..


Nikon D3100 - privat.

Hva synes dere?

Still oss spørsmål

Jeg og Erik skal lage en videoblogg sammen og vi visste ikke helt hvordan video vi skulle lage men noen kom med forslaget "boyfriend tag" og det gikk ut på at dere stiller oss spørsmål.

Så da er det bare å spørre i vei.. Kan hende vi lager videoen i morra for han skal bli med meg hjem , så still masse spørsmål!

Hva lurer dere på om oss?

MandagSkoledagen idag var helt grei , litt slapp i kroppen + at jeg har så sykt vondt i hælen fordi jeg har et gnagesår der. Det fikk jeg forresten fordi jeg gikk til Erik som bor 6 min unna meg med bil , men å gå så tar det 1 time.. Ikke spør om hvorfor jeg ikke heller bare ble kjørt , jeg nektet det.

Hvordan har skoledagen / jobbdagen vært for deg?

Naturbilder
Nikon D3100 - privat.

 

Tok disse 4 bildene i sta , ble fornøyd med lyset på bildene. Jeg har redigert litt men bildene pleier alltid å bli mørke.

Hvilket bilde likte du best?

Crazy kids


 

Hva synes dere om sangen?

Meld dere på konkurransen HER!

Konkurranse - vinn ring fra bik bokDa kjører jeg i gang en konkurranse. Dere kan vinne ringen ovenfor som er fra bik bok i str M/L. Som jeg nevnte i innlegget under , så gir jeg den bort i en konkurranse fordi ringen er for stor for meg og jeg får ikke byttet den siden jeg fikk den i julegave ( skulle ha byttet den før 31.12.12).

Det eneste du trenger å gjøre er:

- Skrive at du er med og e-postadressen så jeg kan kontakte vinneren.

Lykke til alle sammen som melder seg på! Jeg trekker tilfeldig på random.org.

dæv og sliten

Sorry for at jeg blogga bare 1 gang i går ,  men det var sånn at jeg og Maria dro på østfoldbadet og vi var der med Erik. Jeg kom hjem kvart over 10 ca , og da gadd jeg bare ikke å blogge. Jeg tror jeg har blitt smitta av Erik , for nå er jeg forskjøla ( tror jeg) , har vondt i halsen og hoster iblant. 

Idag vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre , kanskje finne på noe med Maria. Spørs om det er så mye å finne på da , haha. Senere idag tror jeg det kommer en konkurranse der man kan vinne en ring fra bik bok. Ikke den største premien , men det har seg sånn at jeg fikk den ringen i julegave men den er i str M/L og jeg bruker XS , og jeg får ikke bytta den.. og jaja , da bruker jeg den i en konkurranse!

Hva skal dere idag?

Bokeh
Nikon D3100 - privat.

 

Hva synes dere?

Ukens spørsmål

Da er ukens spørsmål her igjen. Håper dere liker videoen!

 

Hva lurer dere på?

PS: I videoen så fikk jeg spørsmålet " leser du bloggen min" , og jeg glemte seffølgelig å linke til bloggen i videoen. Men bloggen kan dere finne HER!

Dagens antrekk 03.01.13

Idag var det første skoledag etter juleferien. Det var greit å komme tilbake på skolebenken , men jeg hadde ikke hatt noe i mot mer fri fra skolen. Idag var det en ganske chill dag men i morra blir det vel mer fag , bullshit.

Vi har ingen lekser da , så det er jeg glad for. Idag har jeg rett og slett ingen planer , skal kjede meg i hjel. Eller jeg finner nok på noe , må rydde inn noen klær i klesskapet osv.. Skal spille inn en video å, og så skal jeg redigere den.. OG så skal jeg legge den ut senere idag. Her er dagens antrekk..


Eurosko - sko hm - genser indiska - hals primark - bukse

 

Innkjøp

Eurosko

Kicks

Hm

Hm

Carlings

Bik Bok ( byttet den mot noe annet )

Cubus

Cubus

 

Jeg og Maria var på Ski Storsenter i sta , og begge shoppet litt.. Eller ikke bare litt , haha.

Dette er vel første gang jeg har shoppet noe fornuftig , de fleste av tingene trengte jeg og ønsket meg.

Hva synes dere om innkjøpet?

Antrekk fra 2012

Tror jeg tok med de fleste av antrekkene.. og en ting jeg skal gjøre bedre i 2013 er å ta bedre antrekk bilder , for disse var bare ræva. Men man lærer av sine feil , haha. Og antrekkene er sentrert litt hvor som helst.Noe som falt i smak? ( weird spm)

 

Video: Firework 2013

Hva synes dere om videoen?

2013Hva synes dere om bildene?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits