anbefaling av produkt: joico

Dårlig blogging igjen, men har dessverre ingen motivasjon til å gå ut å ta bilder pga det er så innmari kaldt. Derfor så tenkte jeg å komme med en liten produkt anbefaling!

Thermal styling protectant for curly-frizzy-coarse hair. Jeg skal anbefale denne varmbeskyttelse sprayen fra Joico. Det er første gang jeg har den, og jeg er utrolig fornøyd med den allerede. Lukten er himmelsk, er nok den beste lukten jeg har kjent før på en sånn varmbeskyttelse spray. Når du skal spraye den i håret, så bør man vente til den har tørket før man begynner å rette, fordi den blir litt "våt" på med en gang men den tørker veldig fort. Den forrige jeg hadde tørka med en gang, så kanskje et lite minus for meg. Men ellers så synes jeg den er bra! 

Den kan kjøpes i frisørsalonger, de fleste kan jeg tenke meg og den kan sikkert kjøpes over nett. Den koster noen lapper, er litt usikker på prisen. 

Har du prøvd denne før?

året mitt - 2013

 

Hvordan var 2013 for deg? Noe spesielt som skjedde?

det går bedre nå

Unnskyld for pausen jeg har hatt fra bloggen, men det er av ulike årsaker. For det første, jeg har bare ikke hatt noe motivasjon til å blogge, og for det andre det er slutt mellom meg og erik.

Den 12 januar, for 6 dager siden, så ble det slutt. Jeg vil ikke gå inn på hvilke grunner det var for men det var ihvertfall Erik som bestemte seg for å gjøre det slutt. Det har vært av og på for begge to, så jeg tok det ikke så tungt som jeg trodde at jeg skulle. Selvfølgelig så er det leit og trist, men vi er gode venner, og det bør vi begge to ta vare på. Jeg har hatt det kjempebra med denne herlige gutten, og ingen andre vil ta over den plassen med det samme.Men det går mye bedre nå, fordi jeg har så gode venner og jeg tror det går mye bedre når jeg og Erik kan være venner etter litt over 1 år sammen, er ikke ofte at noen klarer å ha det sånn.

Over til noe annet, jeg er forsatt veldig usikker på om jeg vil forsette med bloggen. Det er såklart veldig gøy men har dager der jeg plutselig vil blogge og noen dager der jeg bare vil gi faen. Jeg finner nok ut av det, men tusen takk til alle som forsatt kommenterer! 

 

Hvordan går det med dere?


dagens antrekk 09.01.14
dr denim - bukse carlings - topp hm - jakke & hals

 

Åå uff! Nå er det virkelig lenge siden jeg har blogget, eller noen dager siden men alikevel så har jeg litt "dårlig" samvittighet for at jeg ikke har oppdatert så mye. Skriver aldri noe spesielt her uansett.. Denne skoleuka har faktisk gått veldig bra selvom jeg har vært skikkelig sliten, har jo liksom snudd døgnet opp ned. Skal prøve å blogge bedre igjen nå, men vil ikke love noe for er dager der jeg heller vil bruke tiden min på noe annet enn bloggen, og det håper jeg dere skjønner. Men ellers så håper jeg dere har hatt en fin uke så langt, og håper dere forsatt har en fin dag videre!

 

Synes om antrekket?

and they don't make you like they used to

Idag er min siste dag i juleferien, og så er det rett på skolen imorra. I natt har jeg sovet kjempe dårlig, så tror jeg legger meg tidlig idag sånn at jeg ikke er dau imorra, hehe. Over til noe annet! Juleferien ja, den har vært kjempe koselig og en fin ferie for meg. 

Har ikke gjort så ekstremt mye, men har vært mye med venner og familie. Så i dette innlegget så skal jeg gjøre en liten oppsummering av juleferien min.

Julaften feiret jeg hos tante og onkel med resten av familien. Var en utrolig koselig kveld, og jeg fikk utrolig mange fine gaver. Tok dessverre ikke mange bilder fra den kvelden, så de over får duge.

Har vært kjempe mye med Erik også. Han har sovet hos meg 3 ganger denne ferien, kjempe kooos. Har også vært et par ganger hos han, og da har vi leket med søskene og spilt gta. Haha, elsker gta, må nesten kjøpe meg det selv tror jeg!

Nyttårsaften feiret jeg med mamma & pappa, Erik, bestemor & bestefar, og til slutt tante & onkel. Første gangen jeg og Erik "feirer" noe sånt sammen, det var en veldig fin kveld i hvert fall. Vi satt for det meste sammen med familien min, men vi ble litt tette i øra til slutt, så vi gikk ned et par ganger. Og til slutt, og den perfekte slutten på ferien, var en shopping tur med snuppa mi Madelen! Utrolig nok når det er masse salg, så finner man ikke så mye fint, så ender vel alltid opp der nyhetene er. Vi shoppet på Ski Storsenter, fikk hver vår ballong på Egon og hadde det moro med helium, og så spiste vi på Macern.

 

Hva har du gjort i juleferien?

innkjøp

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva synes dere om innkjøpet?

mine nyttårsforsetter for 2014Hvilke nyttårsforsetter har du?

2014 - nytt år, nye muligheter

Nå er vi i det nye året og jeg håper dette året skal bli enda mer fantatisk enn 2013. Har verdens beste kjæreste ved min side, og verdens beste familie, så dette skal nok gå bra. Jeg har noen nyttårsforsetter for det nye året som jeg kan lage et innlegg om senere. Erik og jeg la meg seint i natt, var rundt 5-6 tiden, så jeg er temmelig sliten akkurat nå. Tok ikke så mye bilder igår, men tok noen ute når fyverkeriet var på plass.


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene? Hvordan var nyttårsaften for deg?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits