WINTER WONDERLAND

Hei dere! 

Nå har jeg endelig tatt meg tid til å ta noen bilder, og redigere de! I helgen skal jeg få prøvd å ta flere om jeg ikke lager andre planer. Har jobbet i dag, frem til 14.45. Deretter dro jeg hjem og tok et par bilder ute. Har kommet helt sykt med snø den siste uken, men jeg liker det, for det er alltid så pent med hvit snø på bakken. Har i tillegg begynt å tenke på at det er en stund siden jeg sto på ski sist, men det er mye på grunn av de siste årene så har det vært dårlig med snø på vinteren, men kanskje jeg skal ta meg en tur nå snart. Nå som snøen faktisk er her.
Og for øyeblikket sitter jeg her i stuen, mens jeg blogger og hører på musikk. Tenkte jeg skulle laste ned litt musikk i dag også, men først skal jeg ta meg en god dusj, og ordne meg før jeg tar turen til Jon senere i dag. Kan hende jeg dupper av en time før jeg drar, er veldig trøtt for øyeblikket. Kan heldigvis sove lenge i morgen, for da har jeg kveldsvakt. 

Så håper jeg dere får en fin uke videre allihopa! Har dere gått noe på ski? Deres planer for dagen?

JOBBHELG


Hei! 

Da ble det helg nok en gang, for meg er det jobbhelg. Sluttet tidlig i dag, så da gikk turen til butikken for å kjøpe meg en ny "årsbok" siden jeg ikke har bestilt meg ny personlig almanakk. Når jeg til slutt kom meg hjem så tok jeg en god dusj og ordnet meg, før jeg drar videre til Jon. Tenker å dra nå snart, men skulle gjøre ferdig et par ting først. Og en av tingene er, blogge. Har ikke tatt noen bilder i det siste, så det måtte bli noen fra weheartit. Får ikke tid til å ta fine bilder etter jobb, for da er så og si lyset ute borte og bildene blir derfor ikke like bra som de kunne blitt. Men skal få prøvd å ta noen de dagene hvor jeg har tid. 

I tillegg til at tiden går fort, og min tid på den avdelingen jeg er på nå, er snart over. Så har jeg fått vite hvor jeg skal sette foten neste gang. Det er på samme sykehjem men blir allikevel spennende og gøy å se hvordan det blir. Det er på omsorgsboligene på sykehjemmet, så blir nok noen forskjeller fra hvor jeg er nå og til det nye stedet hvor jeg starter 8 februar. Gleder meg! Ellers så får jeg si at dere alle sammen får ha en bra helg, så snakkes vi!

Hva skal dere i helgen?

DE SISTE DAGENE

Hei dere! 

Jeg har enda en gang hatt et lite opphold fra bloggen. Har vært en del med venner, og jobbet så klart. Var en tur i Sverige på mandag, så har vært mye farting rundt omrking. Har flere ganger vurdert å blogge siden det ikke tar lange tiden å skrive et innlegg før jeg drar ut med venner, men sånn har det visst ikke blitt. Jeg skal ut en tur i dag også, til Jon, men vurderer å ta meg en tur til Askim torget først, fordi jeg fikk et gavekort til jul som jeg vil bruke litt av. Så vi får se om jeg gjør det, må også fylle på litt diesel så blir en tur ut uansett. 

Og i tillegg, så kaldt det har blitt! Var -15 når jeg dro hjemmeifra 06.30 i dag. Var også veldig kaldt på jobben selv om vi hadde tatt ovnene på fullt, uff. Så nå får man begynne å kle seg godt merker jeg. Ellers så går alt bra med meg. Har fri imorgen fordi jeg har jobbhelg, så blir deilig med en liten fridag.


Hva har dere gjort i det siste?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits