foto: istappe


Nikon D3100-privat.

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 27.02.13
carlings - skjorte kappahl(?) - genser (pappa sin) primark - bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

like det for morro skyld?

Igår kveld så ble jeg lagt ut på Norges fineste 97ér av Maria. Jeg har egentlig aldri brydd meg om sånne sider men siden jeg er allerede der nå, så hadde det vært gøy med noen likes 

Bildet kan dere finne HER!

 

Noen synes sikkert at dette innlegget er bare for teit, men tror du jeg bryr meg om det? - Nei.

Vil du like bildet for meg.. og Maria?

Dagens antrekk 25.02.13
Alt er fra bik bok.

 

Hva synes dere?

tilbake på skolebenken

Mandag. Første skoledag etter vinterferien. På morgenen idag så "gledet" jeg meg litt, men når halve skoledagen hadde gått så begynte jeg å gå lei, haha. Har en del å gjøre denne uka, lekser og 2 innleveringer. Neste uke så er det 2 prøver, hjelpes. 

Så nå skal jeg starte med lekser, og så skal jeg bare slappe av resten av dagen. Hvis ikke leksene tar nesten hele dagen da.

Idag har jeg og Erik vært sammen i 2 mnd, woah. Ny rekord liksom! Kødda, kødda, kødda. Det har iallefall vært mine beste 2 mnd i mitt liv, hah Er du også tilbake på skolebenken eller har du ferie?

sminkevideo

Sett på 720p HD for best kvalitet. 

Hva synes dere?

vinnerne av linkerunden

// Trykk på bildene for å komme inn på bloggene.

Anneli Aaland

Foni (sto ikke noe navn)


 

Helene Myhre

 

Leser du noen av bloggene?

lørdagen min har bestått av ingenting

Denne lørdagen har gått utrolig fort syntes jeg. Klokka er snart 6 og det eneste jeg har fått gjort idag er å ha sett på 2 filmer. Jeg aner ikke hva jeg har brukt de andre timene på, haha.

Jeg prøvde å lage en sminkevideo i sta men den ble helt fucka, så jeg prøver i morra igjen. Idag har jeg vært så utrolig sliten og trøtt, så jeg skal prøve å legge meg litt tidligere i kveld. Tror ikke det kommer til å skje..Håper dere har hatt en fin dag idag, og dere får ha en fin kveld videre.

Hva har du gjort idag?

linkerunde

Da har jeg tenkt til å ha en ny linkerunde igjen, det eneste du trenger å skrive er "jeg er med" eller noe sånt.

Denne gangen så blir det 3 blogger som blir linket. Jeg trekker i morra kveld.

 

 

Er du med?

Dagens antrekk 22.02.13


Cubus - skjorte primark - bukse eurosko - sko pieces - hals

 

Ble litt flere bilder denne gangen, var godt å være ute å ta bilder egentlig. Senere så skal jeg ned på lan, der Erik og mange andre gutter sitter å gamer. Gleder meg litt egentlig, selvom jeg har ikke så mye å gjøre der men koselig bare å være der forde.

 

Synes om antrekket?

I am not a second fucking choice


// det er meningen at bildet skal være sånn.. og ja teksten er utydelig noen steder og det er ingen skrivefeil men det ser sånn ut der det står "not" for det ser ut som at det står "noo".

 

Syntes?

inspiration

 

Hva synes dere?

ukens spørsmål

Her er ukens spørsmål igjen. Håper dere fikk svar på det dere lurte på.

Og still flere spm til neste runde. 

 

Hva lurer du på?

Dagens antrekk 20.02.13


hm - blazer og t-skjorte primark - bukse topshop - ring

 

Hva synes dere?

du vet du er en blogger når du

former banan bitene som hjerter 

 

God morgen!

Idag er det onsdag, tror jeg? Neida, bare kødda. Jeg vet det er onsdag, for i morra så kommer Erik en tur. Haha god grunn Jeanett..

Nå har jeg akkurat spist det som dere kan se ovenfor, og etterpå så skal jeg ut for å ta noen bilder. Skal redigere en video idag også, pluss at jeg skal lage en video til dere å. Kanskje jeg lager to? Mye å gjøre idag.
Men nå har ikke jeg så mye annet å si, men dere får ha en fin onsdag 

 

Hva er dine planer for onsdagen?

some galaxy pictures


Nikon D3100 - privat.

 

Hvilket bilde likte dere best?

en solskinnsdag

 

Heihei alle sammen der ute som elsker å lese bloggen min. Neida, bare kødda. Tror jeg er i litt køddehumør idag å, så dere som pleier å snakke med meg.. pass dere!

Idag er faktisk s-o-l-a her. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg har sett sola lyse opp hele.. området, verden eller hva jeg skal kalle det. Jeg får mer sommerfølelse faktisk.

Men det som ødelegger alt er den stygge snøen som ligger så fint på bakken. Jeg har ikke noe imot snø men nå har den vært her altfor lenge.


Men dere får ha en fin dag idag, snakkes!

Har dere sol?

 

Dagens antrekk 18.02.13


Topshop - bukse bik bok - genser converse - sko

 

Nå er Maria her, vi ligger i senga og hører på musikk. Vi har akkurat spist litt. Jeg spiste sushi og jeg filma mens jeg spiste, så det kommer en litt annerledes video denne uka. 

Ha en fin kveld videre!

 

Synes om antrekket?

messy hairGod morgen alle dere nydelige folk 

Idag er det mandag, og da er det 1 uke til skolen begynner igjen. Det er så sykt digg med helg akkurat nå, men den er jævlig kjedelig å. Jeg har rett og slett ingenting å finne på. Maria skal til Skien, Erik skal på LAN (et sted for gamere) og så er det meg.. som sitter her hjemme å glor ut i løse lufta alene.

Okei jeg skal slutte å klage over at jeg ikke har noe å gjøre. Jeg finner sikkert på et eller annet. Kanskje jogge meg en tur.. Nei, det gidder jeg ikke.

Hva skal du gjøre denne uka?

headere jeg har laget

instagram

Tenkte at jeg kunne fortelle dere at jeg har instagram. Legger ut de fleste bildene som jeg har lagt ut på bloggen. Jeg har tenkt at hver uke så legger jeg ut et innlegg om "insta lately", synes det høres greit ut for da blir det litt variasjon her på bloggen.

Gjerne følg meg eller lik bildene mine. Heter jeanett97.


 

 

Har du instagram?

ukens spørsmål

Hva lurer dere på? Still masse for da blir det video!

Dagens antrekk 16.02.13
Carlings - skjorte pieces - bukse converse - sko

 

Tok ikke så mange bilder siden jeg er forsatt syk og jeg ser ut som en dass. Idag skjer det ikke så mye egentlig men det er noen som kommer for å se på huset vårt idag. Vi la ut huset på torsdag og dagen etter så var det allerede 4 som hadde interesse for huset. Haha, får håpe noen av de vil ha huset da. Og i morra kommer det 3 stk som skal se på huset, litt travelt her hjemme for tiden nå da.

Synes om antrekket?

 

video: redigering av bilde

Sett på 720p for best kvalitet.

Dårlig filma fordi jeg vet ikke hvordan jeg filmer med skjermen, og derfor måtte jeg filme med kameraet. Haha min kjære bestevenn!

Hva synes dere?

 

v-i-n-t-e-r-f-e-r-i-e

Var hjemme fra skolen idag også, men en liten opptur er at det er vinterferie nå. Det skal bli deilig og jeg skal prøve å bli frisk for det er ikke gøy å være syk når man er ferie. Dagen min har bestått av å bare se på film, skikkelig gøy.Nei jeg har ikke sånne øyne, hvis noen lurte. Tok spaceeffekt på øya.

Senere idag så kommer det en video der jeg viser hvordan jeg redigerte et bilde og hva slags skrift jeg brukte siden noen av dere lurte på det, og ukens spørsmåls videoen kommer i morra tror jeg.

 

Ha en fin vinterferie til dere som har det nå og god helg til de andre som har hatt vinterferie eller de som ikke har det ennå!

Har dere vinterferie?

 

meg og svampebob liksom

Verdens beste overskrift..
Hah, så fin (bildene er ikke tatt nå)

 

Er forsatt syk og er hjemme fra skolen, så det blir litt kjedelige innlegg nå som jeg er syk. Men nå skal jeg forsette å se på film, snakkes!

Synes om bildene?

jeg hater å være forskjøla

Da ble jeg også forskjøla da, utrolig lenge siden jeg har vært forskjøla nå men nå ble jeg det.. uheldigvis.

Jeg går å snyter meg 24/7, og det er så slitsomt. I allefall når man er på skolen og man går ut og inn av klasserommet hele tiden.

Jeg er også utrolig sliten men det er jeg jo hele tiden, så ikke så stort sjokk. Når denne uka er ferdig så får vi vinterferie, og det skal bli så deilig.Har akkurat gjort ferdig en bokgløtt som vi skulle skrive på nynorsk, jeg hater nynorsk.. Og så skal jeg levere en bokgløtt i engelsk på fredag men jeg er ikke ferdig med boka engang, har nesten ikke starta. Og så har vi en prøve i naturfag på fredag, jeg er skole-l-e-i.

Men nå skal jeg i dusjen en tur og så skal jeg spise litt tror jeg. Så da snakkes vi i morra! 

Jeg blogge ikke i går fordi jeg, Maria, Erik og Daniel måtte gjøre ferdig et musikk prosjekt til idag men læreren var ikke der idag, så vi fikk i vist den.

Hvordan har uka deres vært så langt?

my best friend brings out the best in me

 

Ja. Jeg har på meg pysjbukse. Og på det andre bildet så faller vi hvis noen lurte på det.

Har laget ny header og skifta farge på designet hvis dere ikke har lagt merke til, noe dere sikkert har gjort for det er ikke vanskelig å se det. Håper dere liker designet mitt.

 

Synes om quoten og bildene?

would you wear this #2Kunne du ha gått med dette?

da har jeg blitt syk å da

Ågud.. ja sånn ser jeg ut idag, null sminke.

I går ble jeg så sykt kvalm og jeg varm i hele meg. Så da fikk jeg beskjed om å være hjemme fra skolen, utrolig kjedelig men vil ikke være på skolen når jeg er som en dau fisk.

Jeg må vel begynne å lage meg litt mat snart og så skal jeg sikkert sove igjen. Fin oppsummering av dagen min idag.

Er du syk?

dear best friend


Nikon D3100 - privat.

 

Hva syntes dere om bildet?

Ukens spørsmål

Det ble ikke noe video denne gangen heller fordi jeg har fått for lite spørsmål. 3 stk, og det er ikke så mye å lage video for.

Hvis dere vil at jeg skal svare på video, så må dere stille mer spørsmål.

 

Kan du lage en må gjøre video med Erik?

- Vi kan sikkert gjøre det.

Hvilken sminke bruker du?

- Mascara fra maybelline new york.Kan du ha flere videoer med kjæresten?

- Det skal jeg nok få til.

 

Hva lurer dere på?

et lite innkjøp

Bik Bok , 199,-

Undertøy fra cubus , 3 for 2

 

Hva syntes dere?

Dagens antrekk 09.02.13

Idag skal jeg og Maria en tur til Askim, for jeg skal kjøpe noe til Erik. Håper ikke han leser dette..

Kan hende jeg kjøper noe til meg selv også men det er ikke derfor jeg er der for å si det sånn, så kanskje jeg viser innkjøp etterpå, hvis det blir noe.

Jeg fortalte ikke til dere at det var utedag for 10 klassingene i går.. Det var jo gøy det, egentlig ikke. Haha, og det var ikke gøy fordi jeg har øm rumpe etter å ha klatra ned en fjelltopp og da fikk jeg smelt ræva inn i veggen og ned på en hard landing. Pluss at jeg ble piska med en pinne, så jeg har faktisk en sånn kul etter der den personen piska. Så ræva mi var veldig blå i går, litt idag å men ikke like mye.

Så skadet jeg albuen min også inn i den fjellveggen, fikk bare et blåmerke som gjør litt vondt men ellers så går det supert. Pluss at jeg har litt vondt i knæra men aner ikke hvorfor. Jeg ble dynka 368119 ganger av Erik, snill kjæreste.

Her er dagens antrekk:

fine blåe sokker..


dr denim - bukse gina tricot - t-shorte hm - jakke

 

Jeg skal lage en ny header i løpet av helga, har blitt lei av den jeg har nå.

Hva syntes dere om antrekket? Hva skal dere idag?

Hvor er jakken fra?

Har fått veldig mange spørsmål om hvor den grønne jakka er fra. Jeg lagde antrekket på polyvore, så jeg visste ikke hvor den er fra men jeg fant det ut etter hvert.

Dere kan finne jakken HER. 

Likte dere jakken?

new in: dr denimBetalte 399,- for buksa og dere kan finne den HER

 

Synes om buksa?

de er nesten som bambi på isen

I forrige uke så filma jeg Erik og Daniel da de skulle gå opp en sånn isbakke som er på skolen, de datt flere ganger enn det de gjør i videoen. Haha ler meg ihjel, kanskje ikke så morsomt for noen men hvis dere hadde hatt humoren min.. da ler dere av ALT.

Sorry for dårlig kvalitet men filma med iphonen, og jeg har heller ikke tålmodighet til å vente på at videoen skal lastes opp når det er HD.

Haha, hva synes dere?

svampebob t-shorteDenne kjøpte jeg i Mallorca i sommeren 2011. Og så hadde mista den og i igår, etter 2 år så fant jeg den endelig igjen. 

Synes den er utrolig søt, heh.

Sorry for null blogging igår, hadde besøk!

 

Hva synes dere?

Dagens antrekk 05.02.13
primark - jakke og topp bik bok - bukse nike - sko

 

Hadde ikke de skoa på skolen idag men siden jeg var ute å tok bilder av de, så tenkte jeg at jeg kunne vise antrekket med det samme og da gadd jeg ikke å bytte sko. 

Hva synes dere?

L-Y-K-K-E

For ca 2 uker siden så bestilte jeg Nike free run 3 fra denne siden HER.

Og idag kom dem i posten, har ønsket meg de såå lenge! Og endelig så er dem mine. Og prisen var jo bare enda bedre, betalte 300 eller no for skoa og de koster jo egentlig opp i 1000, så litt av et kupp. Er ikke helt sikker på om dem er ekte siden dem var så billige men sko er sko.

Dere kan finne de HER.

 

Hva synes dere?

those random memories that make me smile


Nikon d3100-privat.

 

Hva syntes dere om teksten og bildet?

ny ukeHelga var over den da og nå er det skole igjen. Heldigvis så er det ikke så mye lekser denne uka, har en rle prøve til torsdag og den skal jeg ha sammen med Johanna i klassen. Vi har et nytt opplegg om at to og to sammen skal ha en prøve, blir morsomt å se hvordan det blir da.

Så jeg skal begynne å lese litt på det vi skal ha prøve i snart. Idag har jeg vært så sykt slapp og sliten, er egentlig vært det hver dag nå i flere uker. Må vel egentlig ta jernpilla mi oftere, er litt dårlig på det.

Har dere noen prøver denne uka?

would you wear this #1Ville du ha gått med dette?

the sun goes down
Nikon d3100 - privat.

 

Hva synes dere om bildene?

Hvordan redigerte du det?

Noen lurte på hvordan jeg redigerte dette bildet her.

Så det har jeg tenkt til å vise nå.

1. Du går inn på pixlr.com og så trykker du på efficient

2. Du åpner et bilde og så trykker du på "overlay" og så trykker du på "space" effekten.


3. Du kan velge hvilken space effekt du vil ha men jeg bruker den som jeg har markert på bildet under. Den heter enif.

4. Da blir det sånn som dette..


5. Du trykker på "adjustment".


6. Og så trykker du på "history brush" og da pusser du alt du vil som skal pusses ut.


7. Sånn ble det da. Var ikke så nøye med å få det rett. Jeg la på en effekt på bildet men det gjorde jeg på telefonen. Da brukte jeg appen som heter " vsco cam" og effekten er nr 6 tror jeg.

Skal du prøve dette?

Dagens antrekk 02.02.13

( buksa ble litt fucka her..)


converse - sko primark - bukse carlings - skjorte gina tricot - t-skjorte hettegenser (klippet til vest) - cubus

 

Jeg ser ut som et rasshøl på bildene. Håret er helt fucka, så sorry for dårlige bilder. 

Etterpå så kommer Maria en tur, blir nok koselig det. Nå sitter jeg her hjemme alene, fordi pappa er i Sverige. 

Ha en fin dag søtinger!

Synes om antrekket?

foto: galaxy eye


Nikon D3100 - privat.

 

Hva syntes dere?

1 februar// må bli et arkiv bilde, siden bilde opplastningen er fucka..

 

Idag har jeg vært så sliten og dau på skolen, har ikke fokusert ordentlig og jeg ville helst bare sove.

Så nå var det veldig godt å komme hjem og bare tenke på at nå kan jeg bare slappe av hele helga. Jeg har en del lekser å gjøre til mandag. 48 oppgaver i matte (har gjort halvparten av de) og så er det noe innlevering greier til engelsk fordypning og så er det en glosetest..

Hva skal du i helga?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits