oslove

Jeg og min kjære jente Madelen dro en tur til Oslo rett etter skolen idag. Det første vi gjorde var å dra på starbucks, som vi begge to elsker, haha! Etter det så tok vi turen opp til Karl Johan og tittet litt rundt i butikker. Så spiste vi på macern og forsatte å titte i noen butikker. Vi tok halv 7 toget hjem og ble hentet av pappa her i Slitu. Har hatt en utrolig bra dag ♥ ♥ 

Resten av kvelden blir til å bare slappe av. Tror jeg skal ta meg noe mat å spise også, litt småsulten.

Hva har dere gjort idag?

inspirasjonHva synes dere?

pakker gjør meg glad

Pappa ropte på meg og sa jeg hadde fått en pakke i posten. Der og da hadde jeg faktisk glemt hva jeg hadde bestilt men skjønte det med en gang jeg hadde begynt å "løpe" fra sofaen. Ble utrolig fornøyd med alt, og spesielt den fish eye linsa. Fikk også en liten gratis gave, den lille diamant pynten, søtt. 

Deksler og linse er til Iphone 5s btw.

HER HER HER HER <-- (linker)

Dette er den lille tingen jeg fikk ♥

HER (nedenfor ser dere hvordan bildene blir med linsa på iphonen)Hva syntes dere?

curls


Synes om krøllene?

dagens antrekk 24.02.14

(verdens styggeste brett på skjorta, blææh)

Lenge siden jeg har lagt ut antrekk nå, så tenkte jeg likeså kunne gjøre det idag. Tok bildene kjapt, så de ble ikke så fine men det blåser ute i tillegg, så jeg ville ikke stå ute i evigheter bare fordi håret mitt blåste i alle kanter. 

Hadde første skoledag etter ferien idag, og det var egentlig ganske greit å komme tilbake men skulle gjerne vært hjemme istedenfor. Hadde også litt feber idag, noe jeg også hadde hele helga. Så kroppen følte seg ikke bra men humøret var på topp, haha.


dr martens - sko cubus - bukse bik bok - skjorte helly hansen - jakke

 

Resten av dagen går vel til litt lekser, noe jeg ikke trenger å stresse med pga jeg har 2 uker på meg. Ellers, så blir det vel bare å slappe av men først skal jeg fikse meg litt mat. Håper dere får en super mandag videre!

Synes om antrekket?

let's enjoy this day

Siste dagen av vinterferien for meg idag, og andre har starta på sin nå. Skulle gjerne hatt et par dager til med fri, men skal bli deilig å komme litt i rutinene igjen. Aller først så må jeg jobbe litt med døgnrytmen min, for den er snudd opp ned og blitt helt fucka.

For å gjøre en liten oppsummering av ferien, så har jeg faktisk vært mye med Madelen, hun sov jo over her første helga av ferien og ellers så har jeg bare slappet av. Har blitt forkjøla også, det suger balle.. Men er på bedringes vei!

Slenger med noen bilder fra igår kveld da jeg var en liten tur innom Madde jenta mi ♥ ♥
Hvordan har vinterferien din vært? Og for de som har ferie nå, hva er dine planer for ferien?


if you miss me back

 

Hva syntes dere?

video: innkjøp

WOW, lenge siden jeg har hatt en video på bloggen nå. Haha, da var det på tide med en iallefall. Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva synes dere om innkjøpet?

dont be normalSynes om bildene?

if there ever comes a dayLikte dere bildet/teksten?

beste helgen på lenge

Fra fredag til søndag så kom snuppeluppen min for å sove over. Vi har kost oss med masseee godteri som jeg kjøpte inn til oss, vi har hørt på musikk og hatt så utrolig mange morsomme øyeblikk der vi nesten døde av latter. Har det alltid så gøy med Madelen, my very best girl!


Lørdags kveld så var vi også en liten tur ute for å ta bilder, men været var blæh og det var mørkt ute, så bildene ble ikke verdens fineste. Men vi tok en del som jeg kan gjerne legge ut etter hvert. Håper dere har hatt en knall helg også, kos dere videre i ferien!

 

Gjort denne helga?

second chancesSynes om teksten?

i det siste

Vært på camping med Madelen ♥ Sto på slalom for første gang ♥ Vært mye med venner ♥ Inspira tur med Helse og Oppvekst ♥ Vært i Moss 

 

Jeg har veldig lyst til å forsette med bloggen, men motivasjonen må bygges oppover men jeg skal begynne å tvinge meg litt selv til å ta flere bilder, så er jeg nok tilbake. Ovenfor var en liten oppsummering av hva som har skjedd i det siste. Ikke stort mye, utenom at jeg har fått urinveisinfeksjon. Utrolig teit og kjipt, og vondt.

 

Hva syntes dere, skal jeg forsette med bloggen?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits