TENERIFE: PART TWO

Dette stedet lå litt på bort siden av hvor stranden og hotellet vårt var. Var en del "jalla" butikker lenger opp her, noe fint var det jo.

Meg 100% naturlig, ikke ofte man ser det her på bloggen haha. 

Wow er det eneste jeg tenker. Skjønner ikke hvordan de klarer det! Legg merke til norske flagget, vi er med jippi!

Dette er stranden. Den ser fin ut her men store bølger var det de andre dagene + stein lenger ut i vannet, vondt.

Lurer på om dette er et hotell eller et hus, for om det er et hus, så vil jeg gjerne bo der! 

 

Syntes om bildene?

DAGENS ANTREKK 27.02.15

Heihei! Nå er det endelig helg igjen! Uken har gått så fort syntes jeg, så håper helgen går sakte fordi denne uken så har det vært mye jobbing på jobben. Skal slappe av i dag, til Sverige i morgen med pappa og på søndag, har jeg ingen planer ennå. Pleier som regel å bare slappe av på søndager men har veldig lyst til å gjøre noe denne søndagen. 

I kveld skal jeg spise taco, namnam! Taco hører liksom til fredager syntes jeg, selv om jeg ikke spiser det så ofte. Var også flink jente som tok bilder for dere ute i dag, må variere bloggingen litt sånn at det ikke blir for mye ferie bilder.

bukse fra dr denim, jakke fra bik bok, klokke fra daniel wellington, t-skjorte fra mango
God helg alle fine! Hva syntes dere om antrekket?

INNKJØP FRA TENERIFE

Heihei! Nå er innkjøpene fra Tenerife ute på bloggen. Om dere lurer på noe, så bare spør meg. Sett på 720p HD for best kvalitet! 

 

Syntes om innkjøpene?

TENERIFE PART ONE

Hei! Da er første delen ute på bloggen! Mesteparten av bildene er fra første dagen der nede. Når vi hadde ankommet hotellet så kledde vi på oss noe lettere siden det var varmt. Vi gikk litt rundt å tittet i gatene og på stranden, hvor vi tilbringte dagene våres. Mens vi gikk rundt så fikk jeg noen hyggelige kommentarer fra de spanske der nede. Var en dame som solgte armbånd som sa at jeg hadde et beautiful face. Det var også en mann som prøvde å få oss inn på resturanten som sa omg like a flower, og til slutt så var det en dame som ropte hey sexy. 

Aldri hørt sånt før når jeg har vært i syden, men morsomt var det hehe. Så, håper dere liker bildene. De neste delene blir bedre! Skal begynne å redigere videoene nå tenkte jeg.

Typisk sånn bilde man tar når man sitter plassert i flysetet.

"Utsikten" fra balkongen. Butikken til venstre hadde masse kjente merker som dere også har hørt om antageligvis. 

Hotellet vi bodde på. Vi var for det meste på stranden men hotellrommet og maten vi spiste der et par ganger var jeg fornøyd med.

Dette er utenfor hotellet. Og en ting jeg alltid syntes var rart og stusset over, var de mopedene som parkerte midt i veien. Man ser det ikke så godt på bildet. Det er bare en enveiskjørt vei så det spilte ingen rolle for bilene i traffikken.

Bilde nummer en og tre er tatt andre dagen der nede. Bildet i midten er bare en første dag selfie, hehe.

Masse hotell og eventuelt hus kanskje. I Spania så er det masse fjell egentlig, hadde vært gøy å stått på toppen av et. 

Dette er bassengområdet på hotellet. Det er ganske trangt og solen så ut til å aldri være der. VI var alltid på stranden uansett, så dette var ikke et problem for oss. Dette er et familie hotell, så det eneste barna tenker på er å bade antar jeg. Men kjipt for de som vil ha sol.

Ble ikke en veldig spesiell middag på meg første kvelden. Var ikke så sulten, så en salat var rett i blinken! God var den også, spesielt melonen og skinka.

 

Er dere klare for å se del 2?

HJEM KJÆRE HJEM

Hola! Nå er jeg godt plassert hjemme i Norge igjen. Ble en veldig lang dag og tidlig morgen i går ettersom at vi skulle reise. Vi sto opp tidligere enn nødvendig, noe som gjorde dagen ekstra lang. Men vi kom oss trygt hjem! Flyet landet 10.15 og vi var ikke hjemme før ca 12.45. Gikk ikke rett i seng fordi jeg måtte selvfølgelig kose med hundene først. Har savnet de så mye!

Jeg har masse bilder å vise dere og mye rart å fortelle, men jeg tenkte å dele det opp i flere deler. Hvor mange deler det blir, det vet jeg ikke men masse bilder kommer. Skal også filme en innkjøps video og en video fra selve, Tenerife. 

// En liten sniktitt på et bilde fra Tenerife. Takk til mamma som har hjulpet med å tatt bilder!

 

I dag skal jobbe kveldsvakt på sykehjemmet. Skal bli godt å komme tilbake, men guud så sliten jeg kommer til å være denne uka. Haha! Men jeg må se positivt på det vel?

 

Håper dere alle får en fin uke! Hva har dere gjort i vinterferien?

THE YOUTUBE TAG

Takk for de koselige kommentarene på forrige innlegg, dere er herlige!


Dette blir det siste innlegget før jeg drar. Kanskje jeg skriver et innlegg mens jeg er der nede men om jeg ikke gjør det, så har dere masse bilder å se frem til! Sett på 720p HD for best kvalitet, enjoy!

 

Om du har youtube, hva inspirerte deg til å lage videoer?

ONE DAY LEFT

Heii, jeg har så mange sommerfugler i magen nå! Det er bare 1 dag igjen før jeg og mamma tar flyet fra Gardemoen og lander i Tenerife. Det er alltid sånn at dagen før man drar så gleder man seg så utrolig mye at man nesten ikke klarer å vente. 

Jeg har litt pakking igjen men jeg skal bruke noen av tingene før jeg drar i morgen tidlig. Flyet vårt går ikke før 09.50, så vi kommer ned dit rundt 3 tiden tror jeg. Skal bli så deilig med sol og varme.

 

Har forresten redigert ferdig en video til dere, som nå lastes opp på youtube. Aner ikke om jeg får lagt den ut før jeg drar men jeg skal prøve å få gjort det. Jeg kommer ikke til å blogge mens jeg er der nede tror jeg, har ikke med macen men har med kameraet, så det kommer til å bli masse bilder når jeg kjem heim.

 

Dere kan følge meg på instagram: jeanett97, for jeg kommer nok til å oppdatere litt der. Er gratis nett på hotellet, så skal prøve å oppdatere så godt som mulig på instagram, og kanskje det blir et blogginnlegg også?

 

Hva skal dere i dag?

TO MUCH TO HANDLE FOR MY BRAIN

Tusen takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg! 

Hei! Endelig er det helg snart!, og ikke minst ferie! I dag var min siste dag på jobb før vinterferien, og etter ferien så kommer jeg tilbake! Blir så godt med fri nå, for kroppen trenger det virkelig nå føler jeg. 

I dag er jeg rett og slett fullbooket. Skulle egentlig finne på noe med Maria men både jeg og ho hadde mye å gjøre. Jeg har unnagjort leksene til i morgen (har en igjen) og så har jeg spist en god middag. Så det som er igjen er å pakke til Tenerife og skrive på en lærlingssøknad. Er sikkert noe mer også men stikk kontakta i hjernen min er plugga ut. 

Håper dere alle får en fin torsdag! Gleder dere til ferie, hva er deres planer?

NÅ HAR JEG BLITT BRUNETTE
Om det var helt etter planen? Nei, skulle farge håret mitt til den fargen etterveksten min var. Jeg skulle altså bli litt mørkere i håret men ikke så mye som jeg er nå. Men frisøren sa at jeg kan komme tilbake om 3-4 uker for å kanskje gi håret en kaldere tone, som den fargen etterveksten min var. 

Uvant å være brunette igjen, og spesielt fordi det ikke var sånn jeg hadde planer om å bli. Fargen er jo så klart litt mørk først, så etter noen vask så lysner fargen. Men ble jo helt midt på treet fornøyd, sikkert fordi jeg forventet meg noe annet. Men når man går for varme farger så blir det ganske brunt syntes jeg, men hun sa det var bedre enn å velge en kald farge når jeg skal farge fra blond til brunere, for da hadde håret blitt "krumsete". Som jeg forsto i hvert fall, er ikke frisør så. Men det pleier som regel aldri å bli etter planen.

Så hva syntes dere om håret nå?

BIRTHDAY

Hei! Da er helgen snart over, og en ny uke står for tur. Bare denne uken igjen, og så er det vinterferie. Kommer til å bli så deilig med litt fri, og spesielt fordi jeg skal til syden! Åå gleder meg!

I dag skal jeg i bursdag til tantebarnet mitt som fyller 13 år! Så det blir nok veldig koselig å se familien igjen. Begynner sent på jobben i morgen. Noe som er helt greit for min del, alltid godt å starte sent syntes jeg. Håper dere får en fin søndag videre!Hva skal dere denne søndagen?

NEW IN: SHEINSIDE

Hei! Nå er videoen endelig ferdig redigert og opplastet. Jeg nevnte tidligere at jeg ventet på en pakke fra sheinside som kom i starten av uken. Har bare ikke tatt meg tid til å redigere den før i dag. 

Sett på 720p HD for best kvalitet, enjoy!

 

Hva syntes dere?

ANTREKK: MICKEY MOUSE

Hei, og god helg! Veldig godt med noen fridager nå fordi jeg ikke har vært helt i form de siste dagene. Mine planer er å slappe av, og på søndag skal jeg i bursdag og til en venninne antageligvis. På skolen i dag så søkte vi om lærlingplass, så gleder meg til hvor jeg ender opp etter sommerferien, litt nervøs også.


Sko fra converse, bukse fra dr denim, hettegenser fra sheinside

 

Så dette var dagens antrekk, nå er den svarte buksen byttet ut med en god og deilig joggebukse. Senere i kveld skal jeg lage hjemmelaget pizza, det er så godt. Og nå snart skal jeg fortsette å se videre på body of proof, helt avhengig haha.

 

Hva skal dere denne helgen? Syntes om antrekket?

COMING HOME HAPPY

Hei! Nå er vi halvveis i uke 6! I dag har jeg jobbet fra 07.30 til 15.00, og så måtte jeg gå hjem for mamma og pappa hadde ingen mulighet til å hente meg når jeg sluttet. Men da fikk jeg trim i samme slengen, fordi det er et stykke fra der jeg jobber og til der jeg bor. Eneste negative er at jeg må gjennom en lang og kjedelig slette, haha.
Når jeg kom hjem så gikk jeg rett på kjøkkenet for å varme suppen som mamma hadde laget til meg. Hadde bare spist frukt i dag på jobben, og jeg spiser ikke frokost heller, så det var bra det var suppe klart til meg.

Skal ikke gjøre noe resten av denne onsdagen. Kommer sikkert til å fortsette med å se på Body of proof, en veldig bra serie for folk som liker krim. Det jeg liker med serien er at i hver episode så er det en ny "hendelse" om dere skjønner.

 

Noen serier du vil anbefale? 

DAGENS ANTREKK 03.02.15
sko fra nelly.com, bukse fra dr denim, jakke fra sheinside, t-skjorte fra monki, skjerf & skinnjakke fra cubus

 

Hva syntes dere om antrekket?

PANCAKES

Hei! Ny uke er igang! I dag har jeg fri, veldig deilig siden jeg har jobbet denne helgen. I går kveld så var det utrolig godt å legge seg fordi bena mine var som pudding rett og slett. Tror jeg aldri har vært så glad for å se senga mi, hehe.

Startet denne morgenen med å trene faktisk. Tok meg en liten joggetur ute og så trente jeg litt styrke når jeg kom inn igjen. Angrer litt på at jeg ikke jogga lenger men det frista ikke i sta. Skulle ønske jeg hadde en tredemølle, føler jeg har mer kondis når jeg jogger inne enn ute, men det har vel noe med at det er mye kaldere ute nå. 

Senere i dag så skal jeg og mamma ta sol. Og så skal jeg kjøpe gave til morsdagen som er på søndag. Vet ikke helt hva jeg skal kjøpe ennå men det finner jeg ut av. Laget meg nettopp noen små pannekaker, egentlig mest fordi jeg kjedet meg men også fordi jeg var litt sulten. Gode ble de! 

Deres planer for denne uken?

FØRSTE FEBRUAR

Nå er det allerede en ny måned, tiden går utrolig fort! I dag begynner jeg ikke på jobb før 15.00, veldig deilig å kunne slappe av litt før jeg tar kveldsvakten. I går var jeg rett og slett helt dau sliten. Sovnet veldig tidlig og våknet tidlig i dag, men har i hvert fall fått nok timer å sove på. For øyeblikket ser jeg på en film som heter The Hottie and The Nottie. 

 

Håper dere får en fin søndag! Hva skal dere i dag?

 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits