dagens antrekk 21.03.14
cubus - bukse & skjerf converse - sko vero moda - jakke

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 20.03.14


converse - sko cubus - bukse & skjerf hm - t-skjorte vero moda - jakke

 

Hva syntes dere om antrekket?

a dream is a wish
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

weekendLenge siden nå vel? Har bare skyvet vekk bloggen i noen dager fordi jeg har ikke hatt så lyst til å blogge pga det er et skikkelig dritt vær ute. Men istedenfor å klage på været sånn som mamma gjør hver dag, så sier jeg heller noe positivt. 

Det er helg! Og det er så deilig nå, gosh. Skal visst også bli fint vær denne helga, har de meldt i hvert fall og jeg får antageligvis besøk imorra, så helgen blir vel ganske bra. Må også gjøre ferdig en skoleoppgave som er litt mindre gøy, haha. Hadde en norsk prøve idag som jeg tror og håper gikk ganske bra. Fikk også igjen en naturfagsprøve som gikk helt bullshit, men jeg kunne tydeligvis gå opp en karakter om jeg tok den muntlig men jeg gidder ikke.. Her kan dere forstå min latskap når det gjelder skole.

Dere skal i helga?

insta lately

Tenkte jeg kunne legge ut de siste insta postene mine for det er vel ikke så mange av dere som følger meg på instagram. Hvis noen vil følge meg der, så heter jeg jeanett97.
Hva heter du på instagram?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits