BESØK AV KIDSA

Heisann! I dag har vi besøk av tantebarna mine, Maria og Mikael. Vi hentet dem rundt kl 10 og så har vi gjort litt av hvert frem til nå. Vi har snakket, spilt litt på telefonen, spilt litt brettspill, de hadde påskeegg jakt og så har vi gått tur. Nå sitter de å spiller litt igjen mens jeg blogger. Senere i dag skal vi lage hjemmelaget pizza, igjen. så fiiine


Syntes om bildene?

SE HVA JEG FANT I POSTKASSA

Heihei! Hvem ville trodd at jeg, Jeanett Hensel skulle vinne en giveaway på DENNE bloggen? Jeg hadde helt glemt at jeg meldte meg på en konkurranse men jeg ble veldig glad og fornøyd i hvert fall! Pakken dukket opp i postkassen i dag, og jeg gleder meg til å prøve ut de nye tingene!For øyeblikket så venter jeg på at den hjemmelagde pizzaen skal bli ferdig. Pizzabunnen er ikke lagd fra bånn, og alle ingrediensene er fra peppes pizza som man kan finne i matbutikken. Elsker spesielt de spicy kjøttbollene, hehe! I dag har jeg og pappa farta litt rundt her og der. Jeg øvelsekjørte med henger i sta for første gang. Trodde det skulle være vanskelig men det gikk veldig fint. Da kjørte jeg til jobben hans fordi vi skulle hente litt materialer som vi skal ha til kjelleren nede. Vi skulle også levere noen pappesker som også tok turen ut av hengeren når vi kjørte, så vi måtte stoppe og feste de på igjen, haha.

Deretter så dro vi en tur hjemom før vi dro til butikken og handlet inn litt mat. Vi kjøpte også inn litt smågodt til tantebarna mine som kommer i morgen. Kanskje jeg skal ha en påskeegg jakt? Må ha noe gøy å gjøre når de kommer.

Hva har dere gjort i dag?

10 FACTS ABOUT ME

Heisann! Da er det en ny videoblogg til dere ute på bloggen! Denne gangen ble det 10 fakta om meg. Kunne sikkert ha kommet med mange flere men det hadde tatt år og dag, hehe. 

Enjoy, og sett på 720p HD for best kvalitet.

 

3 fakta om deg selv? Har vi noe til felles?

PÅSKEFERIE

Heisann! I går ble det ikke noe blogging igår for jeg ville helst gjøre andre ting der og da, selv om jeg tenkte på bloggen så og si 24/7. Men over til noe positivt, det er påskeferie! Åhh gud så deilig det er nå!

Jeg har ikke mange planene for ferien ennå, så da er det nok mange ting jeg kan svise inn i ferieskjemaet. Nå snart så skal jeg filme en videoblogg til dere siden det er veldig lenge siden jeg har lagt ut en video her på bloggen. Da er det endelig på tide at jeg gjør det! 


Man kan se jeg hadde det morsomt bak kameraet i dag, haha

 

Håper dere får en super ferie alle sammen! Hva er dine planer for påskeferien?

 

DET JEG HELST IKKE VILLE HA

Da kom snøen tilbake.. Jeg som var så klar for våren og sommeren skulle komme til oss med god og deilig varme, men istedenfor så får vi det hvitelagte belegget på bakken. Og det har ikke kommet lite i dag heller! Tror at dette er det meste vi har hatt av snø hele vinteren, og alt kom på 1 dag. Sykt!Men over til noe annet enn den ufyselige snøen som har kommet tilbake.. Altså, liker snø men helst om vinteren, og at den ikke dukker opp hver gang det endelig blir fint vær. Nå er det bare fredag igjen før det er påskeferie, og det blir kjempe deilig. I morgen skal jeg og 3 andre fra klassen + noen andre fra en annen skole på et intervju/informasjonsmøte fordi vi søkte lærlingplass i Eidsberg. Det starter kl.09.00, og vi får heldigvis ikke fravær for at vi ikke er på skolen den stunden vi er på det møtet. Gleder meg ganske mye, og så er jeg spent på hvordan det blir siden det er noen som blir trekt ut til et neste intervju. Får håpe jeg er en av de!

Har dere snø der dere bor?

 

DAGENS ANTREKK 25.03.15

Hei! Nå er snart uken over, og så er det påskeferie! Så utrolig deilig det kommer til å bli. Foreløpig så har jeg ingen planer men skal prøve å øvelsekjøre masse, og kose med kjempe mye! 

Sko fra vans, bukse fra dr denim, t-skjorte fra sheinside, jakke fra sheinside, skjerf fra gina tricot (?)

 

Har akkurat spist det deilige ovenfor, kesam og bær er virkelig noe av det beste jeg kan spise! Så hva jeg skal gjøre nå, det aner jeg ikke men noe finner jeg vel på. Ble litt frysen nå, så da skal jeg finne meg en god og varm jakke å ha på meg. 

Håper dere får en super onsdag! Hva skal du i dag? Syntes om antrekket?

SÅ MANGE SKYER

For noen minutter siden så var det faktisk sol og mange fine skyer, men nå ble det grått plutselig. Kjedelig.. Sluttet tidlig på skolen i dag, og det er alltids veldig godt! Kjørte scooter til og fra skolen, noe som er bra for det er et tegn på at det går mot varmere tider. 

Nå skal jeg spise litt mens jeg ser på youtube videoer. Har seriøst blitt avhengig av youtube nå! Så skal jeg vel ingenting resten av dagen. Har ingen lekser å gjøre i dag, de venter jeg med å gjøre i morgen. Håper dere får en fin tirsdag!

Har dere fint vær?

BURSDAGS ANTREKK


Bukse fra dr denim, topp fra bik bok, jakke fra bikbok, klokke fra DW

 

God morgen! I dag skal jeg og pappa i bursdag til en søt og nydelig jente som har fylt 1 år. Mamma jobber så hun får ikke vært med. Vi skal være der 15.00, så det blir nok koselig. Det har forresten begynt å snø igjen i dag, og jeg som hadde håpet på at det gikk mot vår og sommer. Været i Norge snur fort kan man si, men jeg krysser fingrene for at det gir seg i løpet av dagen. Tok derfor bildene inne i dag pga været.

Hva skal dere i dag? syntes om antrekket?

SMOOTHIE TO GO

Heihei! Frem til nå så har jeg faktisk fått unnagjort littegranne. Jeg kjørte ned til Mysen med pappa hvor han skulle inn på butikken en liten tur. Jeg endte med å få slike rosa påskegg, et lys som luker vanilje (beste lukten ever) og en smoothie maskin med to flasker som man bare kan ta med seg når smoothien er ferdig. Dere skjønner kanskje hva jeg mener, i tross for den dårlige forklaringen jeg kom med. Haha, anyway.. har prøvd den ut, og jeg likte den veldig godt.

Hadde sett på en smoothie maskin på tilbords men hver gang jeg har sett den så har jeg ikke hatt penger eller så har den vært utsolgt i den fargen jeg ville ha, men den vi kjøpte i dag var et annet merke. Men bra var den! Lagde meg en jordbær smoothie med vanilje kesam og litt appelsinjuice, ble kjempe god!

Hvor smart er ikke dette da? Denne fine lille tingen kan man ta med seg hvor som helst og når som helst. Denne kommer jeg nok til å bruke masse, hehe!
Hva skal dere i dag?

SMILE AND ENJOY THE WEEKEND

God helg alle sammen! Det er så deilig med et par dager fri nå, ahh! Skulle egentlig en tur til Moss i dag men det droppet jeg. Om ikke så lenge så skal jeg spise pizza og slappe av med en film på skjermen. Helt herlig!


På skolen i dag så hentet jeg en pakke på posten med to bukser til meg fra nelly, i merket dr denim. Den svarte hadde jeg fra før av men den hadde blitt så grå i fargen. Derfor var det på tide med en ny i svart. Kjøpte også en hvit som jeg likte faktisk veldig godt! Trodde den skulle være skikkelig gjennomsiktig men det var den faktisk ikke! Begge to kostet 399,-. Ikke den rimligste prisen men buksene er veldig gode å ha på seg. Har noen bukser fra det merket, og jeg er fornøyd med de jeg har!

HERHER

 

Hva skal du i helgen?

 

DAGENS ANTREKK 19.03.15

Hei! Håper dere alle har hatt en fin dag så langt! Jeg har det i hvert fall, for i dag var jeg i praksis. I dag var faktisk min siste dag, noe som er utrolig kjipt men det var en fin siste dag. Jeg håper bare jeg så inderlig kommer tilbake dit som lærling, for jeg har aldri trivdes så godt på et sted før, hvor jeg har vært utplassert!
Sko fra vans, bukse fra cubus, jakke fra sheinside, skjerf fra cubus, t-skjorte fra monki

 

Jeg og mamma har nettopp vært en liten tur i Mysen sentrum hvor vi stakk innom Malern, jeg fikk med meg en lampe og to interiør blomster til pynt. Deretter så dro vi innom bakeriet hvor vi kjøpte rosa pikekyss og gulerot kake. Pikekyssene var til meg da, hihi! De er så gode, og i tillegg veldig lenge siden jeg har spist de.
 

Hva syntes dere om dagens antrekk? 

TENERIFE THROUGH MY PHONE


De siste bildene jeg antageligvis kommer til å vise fra Tenerife, for nå trenger virkelig jeg og dere en pause fra all denne ferie snakken. Godt å kunne variere litt på bloggingen nå!

 

Når du er i Syden, hva pleier du som regel å finne på?

TUESDAY INSPIRATION

Hey babes (og gutter maybe?). I dag hadde jeg tenkt til å vise dagens antrekk men etter skolen så tok jeg og Maria turen til Askim hvor ho skulle kjøpe noe. Jeg kjøpte bare et hårbånd med blomster på, som er utrolig søtt! Vi spiste også en pizza med skinke og pepperoni på Peppes Pizza, så koselig og så godt.

Jeg tok turen hjem, og da var jeg rett og slett for sliten til å gå ut å ta bilder. Ble heller at jeg slappet av på sofaen, men jeg har tenkt i hele dag på at jeg skal blogge. Så derfor ble det et kvelds innlegg med litt inspirasjon fra weheartit!I morgen skal jeg og alle lærlingene i Østfold til Inspiria for å bli intervjuet, som jeg nevnte tidligere på bloggen. Er sykt spent på hvordan det blir! Har CV min ferdig og klar, så nå er det bare å møte opp. Noe som kommer til å gå fint, hehe. 

Hva har du gjort i dag?

SALAD

I salater så kan man variere innholdet med så mye forskjellig! For noen uker siden så laget jeg en salat som ble kjempe god, særlig med dressing på. Jeg brukte hvitløksdressing som faktisk gjorde smaken mye bedre, men jeg pleier å bruke thousand island dressingen. 

Under her kan dere se hva jeg brukte i denne salaten! Om dere vil prøve noe lignende eller allerede har laget noe som dette, prøv med hvitløksdressing på, om du ikke er for kresen da. hehe..I salatene jeg spiser så MÅ jeg ha alltid ha pølse eller pasta oppi, i hvert fall kjøtt. Jeg syntes det gjør salaten godere og mer "spennende". Helt grønn salat blir for kjedelig og tørr for meg, men det er jo alikevel godt men da må jeg ha dressing på. Haha

Hva liker du i salaten din?

min vakre lille valp

Hei! Første dag i en ny uke. Dagen har vært grei så langt. Var på sykehjemmet i dag fra 7-14, og så gikk jeg ut for å ta noen bilder av Sara. For øyeblikket så er været sykt grått for å si det sånn. Har fått høre at noen tror det blir snø igjen, håper virkelig ikke det for nå er jeg klar for vår/sommer. 

Og akkurat nå så venter jeg på at maten min skal bli ferdig, og etter det så skal jeg øve litt på fremføringen min siden jeg ikke gjorde det igår. Håper dere alle får en superduper mandag!
Canon eos 600d - privat.

 

Hva syntes dere om bildene?

ME AND MY RED BANDANA

Heisann! Nå er helgen snart over og så er det tilbake på skolen og i praksis. Dette er min siste uke i praksis på sykehjemmet. Har bare denne mandagen og torsdagen igjen fordi onsdagen går til Inspiria i Sarpsborg, for vi som skal bli lærlinger i hele Østfold skal bli intervjuet av ulike bedrifter, slik at vi kan se hvordan et jobbintervju faktisk er. Spennende! Gleder meg egentlig ganske mye til det, er litt nervøs også. Jeg må i hvert fall huske å ta med CV, haha! Men det er sykt sugent at jeg snart er ferdig i praksis fordi jeg trives veldig godt der og liker heller praktiske oppgaver enn teoretiske. 

Så langt denne søndagen har jeg faktisk fått gjort littegranne. Jeg tok en god og varm dusj når jeg sto opp. Deretter støvsuget jeg og vasket rommet mitt. Det er alltid så deilig å få det ordentlig rent. Jeg har et lite mål for meg selv at jeg skal vaske rommet mitt hver søndag. Så da får jeg se hvordan det går. Jeg er sykt dårlig på å følge de målene jeg setter opp for meg selv.

Og så kjørte jeg og pappa litt rundt for å finne en container som vi kunne kaste metall oppi, men vi fant ingen fordi alle var for klær og sånt, ellers så var det containere som tilhørte bedriftene. Og nå slapper jeg bare av litt. Har en fremføring jeg må øve på også, så jeg gjør vel det utover dagen.


Håper dere får en fin søndag! Hva slags planer har du for uka?

TENERIFE PART FOUR

Dette er den siste delen fra Tenerife som jeg legger ut.  Har tenkt til å legge ut et par mobilbilder også, men det blir bare i et innlegg.Første og tredje bilde er tatt siste dagen, her i ventende på bussen som skulle hente oss. 

 

Har dere vært i Tenerife før?

DAGENS ANTREKK 13.03.15

Heihei! Nu er det endelig helg, og det skal bli så godt fordi jeg er forsatt ikke helt i form fra forrige uke. Har litt hodepine for øyeblikket, så håper den går over. Og for et utrolig fint vær det er her på Slitu nå! Er så deilig at våren endelig kommer, og da er det ikke lenge igjen til sommeren!

Så jeg benyttet å ta noen bilder av dagens antrekk mens det ennå er fint vær. Håret mit ble skikkelig rødt/oransje i solen, haha sånn er det ikke i virkeligheten i alle fall. Etterpå så skal jeg endelig starte opp scooteren min etter mange måneder inne i garasjen, for nå er det endelig fint vær slik at jeg kan kjøre litt.


sko fra vans, bukse fra dr denim, genser fra bik bok, skinnjakke fra mango

Gikk for et veldig enkelt antrekk i dag, men det er vel greit det også i blant. Veldig lenge siden jeg har brukt vans(a) mine også, så godt å kunne variere litt hva man har på føttene.

Håper dere får en super helg alle sammen! Hva skal du denne helgen?

ØNSKELISTE

Har sett litt rundt på nettet og har funnet meg noen fine ting som jeg liker veldig godt. Alle har vel hørt om weightloss buksene? Har hørt mye bra om de, og de ser kjempe gode ut. De har også mange fine farger og eventuelt mønster. Likte den med militær mønster på men den var utsolgt. De har også treningsklær, noe jeg ikke visste, så derfor ble det en treningstights på ønskelista.

Og så er det noen dr denim bukser som jeg har selv, elsker de men trenger virkelig noen nye bukser. Den hullete buksen er et annet merke, tror det var et junkyard merke men herregud så stilig den er! Og så er det de enkle men stilige air force fra nike, har alltid syntes de er så kule!

Og one and only, victoria secret. Har to fra før av men de begynner å minske litt på mengden, og jeg vil gjerne prøve ut nye. Er også en body lotion med mango lukt, og det lukter nok kjempe godt!

 

Noe du ønsker deg for tiden?

KESAM MED BÆR

Har blitt sykt hekta på kesam med smak. Så langt har jeg prøvd kesam med vanilije smak, og denne gangen har jeg gått for kesam med lime smak. Det er så utrolig sunt og godt! Kunne ha levd på dette, haha!

Mange av dere har vel spist noe lignende før, men for dere som ikke har det, prøv det!

 

For øyeblikket så sitter jeg hjemme på kjøkkenet og spiser denne deilige frokosten. Skal gjøre litt lekser og sånt etterpå, og 15.00 så begynner jeg på jobb. Har senvakt i dag, og slutter 21.30. 

I morgen må jeg stå opp 06.00, og så drar jeg 06.30 til jobb. Jeg begynner 07.00 og slutter 14.00. Arbeidsstedet er ikke så langt unna, men jeg liker å ha god tid på meg. Kommer som regel 10-15 min før jeg egentlig begynner men jeg må skifte til uniform og så har vi rapport også. Så derfor er det kjekt å være der litt før.

 

Håper dere får en fin dag! Har du noen frokost tips du vil dele med meg? Hva skal du i dag?

TENERIFE PART THREE

Dette er nest siste del før jeg er ferdig med å vise det meste av bildene jeg tok! Håper dere alle har hatt en fin mandag så langt!


Å være oppi en sånn "luftballong" ser så moro ut! En eller annen gang så er det jeg som er der oppe, hihi.

De neste dagene begynte bølgene å bli større og større, så store at vannet dekket nesten hele stranden.

Dette hotellet lå ved siden av våres som er på høyre side på bildet (som dere ikke kan se). Ser ut som president huset egentlig.

HVER morgen var det mennesker som drev med yoga. Måtte ta bilde i håp om at de gjorde en morsom øvelse.

Fish eye effekt her as, people at the beach pretending to be sexy. Neida haha..


En veldig glad jente som var fornøyd med å være på ferie for å si det sånn! Vannet kom helt opp til sengene nesten, så en gravemaskin måtte bygge en kant med sand sånn at det ikke kom til solsengene (som jeg ikke tok bilde av tror jeg). 

(Legger ikke ut bilder av mamma fordi ho ikke ville bli lagt ut)

 

Har dere opplevd at bølgene har skyvet vannet store deler av stranden før?


GET READY WITH ME - SIMPLE MAKEUP AND HAIR

Hei! Det er SÅ lenge siden jeg har lagt ut en type sminkevideo eller hårvideo! Det har vel vært fordi jeg syntes jeg aldri er flink nok, men siden jeg gjør noe ganske så enkelt og greit på denne videoen, så var det på tide at jeg la den ut. 

Jeg har aldri vært flink til å sminke meg slik som man ser de andre youtuberne gjør, men jeg har tenkt å sette meg mer inn i det og lære. Dette er filmet da jeg og pappa dro til Sverige igår. 

Sett på 720p HD for best kvalitet, og enjoy!

 

Hva syntes dere om slike videoer?

CANDY

Heihei! Er sykt deilig med helg nå, for da kan jeg slappe av helt! Jeg og pappa dro til Sverige idag, for han skulle kjøpe noe mat. Og siden det er helg, og siden jeg nesten aldri spiser godteri, så var det på tide at jeg unnet meg litt denne helga. 

Dette havnet deretter i handlekurven. Jeg liker egentlig ikke sjokolade engang men når jeg virkelig er godtesjuk så kan jeg spise det. Rart det der, haha. Akkurat nå så tenkte jeg å redigere en video, spørs om jeg er fornøyd nok med den. Deretter skal jeg se film og eventuelt sove, er sykt trøtt. Jeg våkna en titalls ganger i natt.

 

God helg! Hva skal dere i helgen?

NYE INNKJØP FRA DE SISTE DAGENE

Som dere vet, så blir jeg aldri lei av noe nytt. Okei, noen ganger kan jeg faktisk bli lei men om jeg ser noe jeg liker veldig godt eller noe jeg kunne tenke meg å ha, så kjøper jeg det som regel.

Tingene jeg har kjøpt har jeg satt sammen i en videoblogg til dere! Mye gøyere med videoer, syntes jeg. Sett på 720p HD for best kvalitet, enjoy babes!

 

Noe dere likte ekstra godt?

DAGENS ANTREKK 03.03.15

Hei! Alle hatt en fin tirsdag så langt? Det har jeg! Startet skoledagen med gym og deretter vanlige fag resten av dagen. Kjørte bil til skolen og hjem igjen i dag, og utover dagen skal jeg kjøre litt mer med pappa. Elsker virkelig å kjøre, gleder meg sykt til lappen! Har også tatt litt antrekks bilder til dere i dag. Gikk for noe veldig enkelt i dag.


Sko fra converse, bukse og genser fra bikbik, klokke fra daniel wellington, bag fra tenerife

 

Hva syntes dere om dagens antrekk?

IMPOSSIBLE TO CATCH 

Hva syntes dere om qutoen?

VIDEO: TENERIFE

Sett på 720p HD for best kvalitet! (skjønner ikke hvorfor startbilde ikke kommer opp, youtube as)

Sorry for den svarte flekken i videoen også, prøvde å få den vekk fra objektivet men det funka ikke, håper dere liker videoen da!

 

Hva syntes dere?

GÅRSDAGENS ANTREKK

Hei! I dag er det 1 mars allerede, jesus så fort tiden går sier jeg bare! Skal bruke søndagen på å slappe av litt. Har akkurat sett på litt youtube videoer, derimot sminkevideoer for å være nøyaktig. Her har dere forresten gårsdagens antrekk når jeg og pappa dro til Sverige. Håper dere får en fin søndag!
Sko fra en butikk i Spania, bukse fra dr denim, skjorte fra hm, t-skjorte fra monki , skinnjakke fra mango

 

Hva syntes dere om dagens antrekk?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits