WE CAN BE GOLDEN, WHY DON`T WE SHOW THEM


Hei dere!

Da er vi allerede godt igang med en ny uke. De fleste har påskeferie nå, mens andre jobber, sånn som meg. Har akkurat hatt en langhelg, noe som var veldig godt. I dag har jeg kveldsvakt, og jeg har fått unnagjort en del ting her hjemme siden mamma og pappa ikke er her for øyeblikket. Drar på jobb 14.30, så frem til det slapper jeg bare av. Denne langhelgen har jeg vært med venner og kjørt en del som jeg pleier å gjøre til vanlig også.

I morgen har jeg dagvakt så i kveld er det seint hjem, og tidlig opp i morgen. Skjærtorsdag har jeg fri, men vet ikke helt hva planene blir til. Skulle egentlig være sjåfør på en bil til Strømstad men så ble den bilen ødelagt, og eieren prøver å finne en bil å kjøpe. Så da får jeg vente å se. Jobber denne helgen så hadde egentlig vært deilig å latt være å planlegge så mye på skjærtorsdag, men noe må jeg finne på!

Så da ønsker jeg dere en fin uke videre, kos dere masse! Hva skal dere på skjærtorsdag?
 

TODAY´S OUTFIT

Heisann! Guud så pent været er i dag også, helt herlig når solen endelig titter frem. I dag har jeg fri fra jobben, og det har jeg helt frem til mandag. Så, langhelg på meg! Deilig er det i hvert fall. Ellers så er planene for dagen at jeg skal til Sverige med pappa når han er ferdig på jobben, om ikke så lenge. Utover dagen skal jeg være med en venn, ellers så blir det en rolig fredag på meg. Får prøve å sitte litt ute i dag også, når det er så fint vær.sko fra new balance (kjøpt på eurosko), bukse fra dr denim, t-skjorte fra hm, jakke fra urban, solbriller fra ?

 

 

Dere får ha en super helg/ferie alle sammen! Hva syntes dere om antrekket?
 

I`M BACK // NEW IN

Hei! Nå har jeg hatt en veldig lang pause fra bloggen, uten å si noe om det men jeg har for det meste vært opptatt med venner og jobb. Har tenkt på bloggen flere ganger men motivasjonen har ikke vært helt til stede. Nå som det blir penere vær ute, så skal jeg prøve å begynne å ta litt flere bilder igjen. Har også hatt en liten pause på instagram kontoen min men har begynt å komme tilbake der også. 

Ettersom jeg hadde en veldig lang pause, så tenkte jeg å starte med en video til dere! Jeg og mamma var på Ski storsenter på lørdag, og da ble det med noen godsaker hjem. Så jeg håper dere liker videoen, og så snakkes vi om ikke så lenge!

 

Hva syntes dere om innkjøpene?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits