nye converse 

Synes om skoene?


Dagens antrekk 30.04.13

Nå er Maria her, og det er gøy som alltid. Vi skal øve på sånn engelsk skuespill, det er ikke gøy. Etter skolen idag så henta jeg 2 pakker, som jeg skal vise senere til dere. Imorra så har vi fri, og jeg tror Erik kommer ned en tur. Dere får ha en fin dag videre! Her er dagens antrekk..
primark - bukse og topp carlings - skjorte

 

Hva synes dere?

inspiration

 

Hva synes dere?

syk

Idag har jeg vært hjemme fra skolen for jeg har ikke vært helt i form. Kroppen er dau, og jeg orker nesten ingenting. Ikke en shit å finne på her hjemme heller, sitter enten å ser på tv eller sover. Imorra kommer jeg på skolen iallefall, bedre enn å kjede seg.

Igår var jeg på Tusenfryd som jeg nevnte her på bloggen. Jeg så faktisk noen bloggere som jeg kjente igjen. Vennina til Betina Farinetti, Martine som blogga på mlp og en annen blogger, som ikke er toppblogger, men kommer ikke på navnet. Gikk rundt å irriterte meg over det igår, haha.


 

Tusenfryd var gøy, men det var så sinnsykt kaldt at jeg nesten trudde jeg hadde mista kroppen min. Fikk brukt en del penger også. Og så hadde jeg kjøpt et sånt bilde fra en karusell. Dere kan se det i den kollasjen også, men ja, jeg hadde kjøpt en sånn bilde greie. Og når vi dro hjem, så kom jeg på at jeg hadde lagt den ifra meg på doen der oppe, så der fikk jeg brukt 75 kr på ingenting. Gratulerer til de som fant den da, fint å ha et bilde av meg og Maria på rommet.

 

Er du syk? Synes om bildene?

tusenfryd, here we come

Idag skal jeg og Maria på Tusenfryd, og det kommer til å bli så gøøøøy! Åpningsdagen var igår, og vi hadde egentlig tenkt til å dra da men vi bestemte oss for å heller dra idag. Jeg kommer nok til å bli helt bajas der, for jeg E-L-S-K-E-R karuseller! 

Vi drar dit ganske tidlig. Skal hente Maria kl 10.30, og så kjører vi opp til himmelen (tusenfryd). Har med telefonen, så kanskje det blir noen bilder til dere.

 

Skal du på Tusenfryd idag? Var du der igår?

 

let it be


Nikon D3100 - privat.

 

 

Synes om bildet?

give meee

Tenkte jeg kunne starte dagen med å vise hva jeg ønsker meg for tiden. Seffølgelig så er det mye mer, men skal jo ikke bombandere hele bloggen heller. Klærene nedenfor kan dere finne på DENNE nettsiden!
Likte du noe?

fridayyy

Endelig er det helg! Gud, denne uka har vært litt hektisk, og jeg har vært ganske sliten. Så nå er det så godt at det er helg, og jeg kan endelig bare slappe av.

Nå er jeg hos Maria, og det er gøy som alltid!

Imorra har jeg ingen planer ennå, og på søndag så skal jeg noe som blir kjempe gøy. Som jeg kan nevne senere for dere.

Hva skal du i helga?

ukens spørsmål

Svarene på ukens spørsmål er her igjen, håper dere liker videoen!

 

 

Hva vil du spørre om?

Dagens antrekk 25.04.13
gina tricot - shorts primark - tskjorte hm - jakke

 

Hva synes dere?

menneskets bestevenn
♥ Søte babyene mine 

 

Synes om søtisene?

call batman


Nikon D3100 - privat.

 

Haha, hva synes dere om bildet?

linkingene

// trykk på bildene for å komme inn på bloggene.Leser du noen av disse?

omtale: mascara

 

Nå har jeg tenkt til å skrive en omtale av mascaraen fra maybelline new york.

Det å gå fra en annen mascara til en annen var litt uvant for meg, for den forrige jeg hadde var jeg veldig fornøyd med men ville prøve en ny en. Og i starten så var jeg litt usikker på om jeg likte denne, men etter at jeg hadde brukt den så var denne egentlig veldig bra.

Kosten er ikke tynn men heller ikke for tykk. Trudde egentlig den skulle gi klumper siden det så sånn ut på kosten, men det gjorde den heldigvis ikke. Men dette er ikke den beste mascaraen jeg har prøvd, liker best den jeg hadde før. 

Bildene ble litt faila, fordi det ble ikke fokusert på øyevippene. Men man kan se forskjell fra når jeg ikke har på meg mascara og når jeg har det på. På bildet så brukte jeg bare et lag.

Tror den kosta 150, og den kan kjøpes i alle butikker som har sminkevarer er jeg ganske sikker på.

Karakter: 5+

 

Synes om omtalen?

Dagens antrekk 22.04.13ikke se på trynet mitt.. eller det private stedet til bikkja...


bik bok - topp primark - jakke cubus - bukse

 

Synes om antrekket?

vil DU bli linka?

Jeg starter en ny linkerunde igjen, og denne gangen linker jeg 5 blogger.

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at du er med!


 

Linkene kommer på tirsdag, så bare meld dere på!

Er du med?

would you wear this #3Ville du ha gått med dette?

dagens antrekk 20.04.13 - fuck


sheinside - genser pieces - bukse økonomisko - sko

 

Hva synes dere?

lost


Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildet/teksten?

h-e-l-gDet er så deilig med helg nå! Har gjort en del de siste dagene, for vi hadde den siste tentamen og så var jeg på konsert, og er ganske sliten etter den. Så blir godt å bare kunne slappe helt av. Skal drive med litt lekser i helga, men det er null stress.

Maria kommer en liten tur etterpå. Hva vi skal gjøre, det aner jeg ikke helt ennå. I kveld skal vi spise taco, nam nam.

Godt med helg?

 

ukens spørsmål

Orker ikke å lage video på ukens spørsmål denne gangen, er veldig sliten etter igår, så jeg har sovet litt. Så kommer nok til å sove litt etter jeg har lagt ut dette innlegget.

 

Er rommet ditt i det nye eller gamle størst?

- Det jeg hadde i det gamle er større enn det jeg har nå, men en eller annen gang så skal vi pusse opp et rom til meg i kjelleren, og da får jeg større her enn det jeg hadde der borte.

Liker du det gamle eller nye huset best? Hvorfor?

- Jeg liker jo begge husene veldig mye men det var godt med en forandring også. Og jeg trives veldig i det nye huset, og liker meg godt her, så jeg liker nok det nye best.

Flytter dere langt?

- Jeg bodde i Mysen før, og nå bor jeg i Slitu, og det tar vel ca 5-10 min å dra fra Mysen til Slitu. Så.. nei det er ikke langt. Hvorfor blogger du?

- Dette har jeg svart på tuuusen ganger..

Hva liker du ved å blogge?

- At jeg kan dele bilder med andre og få respons på det jeg skriver her.

Bruker du Imovie?

- Åh yes.

Kan du lage en video hvor du viser det nye huset?

- Det kan jeg, men vi må først bli ferdig her inne syntes jeg før jeg lager video. Det er bare sånne små ting som må fikses, som f.eks tapeten på noen rom er revet litt opp. Men ikke se bort ifra at det ikke kommer en video av huset!

 

 

Hva vil du spørre meg om?

 

bilder fra justin bieber konsertIgår var jeg og Maria på Justin Bieber konsert, og det var så utrolig rått! Ble utrolig sliten i bena av å stå hele tiden, men heldigvis så måtte vi ikke stå i kø så lenge. Det var en opplevelse og jeg kommer aldri til å glemme det!

Her er noen bilder fra konserten, er ikke verdens beste kvalitet men det får duge..

Hvis du har vært på konserten, hva syntes du?

Wæææ gleder meg

 

Det er egentlig helt ubeskrivelig! Idag skal jeg få se Justin Bieber med mine egne øyne. Denne dagen har jeg sett frem til lenge, og endelig så er den her! Gleder meg noe sinnsykt! Wææ, har ikke ord for dette! Kommer ikke hjem før i natt, så er nok utslitt imorra men det er så verdt det!

Har du vært på konsert eller skal du?

ny header

 

Følte at jeg trengte en ny forandring på bloggen, og da lagde jeg meg en ny header. 

 

Hva synes dere om den nye headeren?

fotoshoot del 2


Nikon D3100 - privat.

 

Hva synes dere om bildene?

inspiration

 

Hva synes dere?

søndag

Maria har overnattet her i natt, og vi har akkurat spist litt mat. Utover dagen aner jeg ikke helt hva vi skal finne på, vi hadde tenkt til å lage en video, men aner ikke helt hvordan video. Det finner vi ut av.

Blomstene på bildet fikk vi av Maria og dem, fordi vi hadde flytta inn, og da var den en innflyttningsgave. Veldig koselig av dem!

 

Planene dine for dagen?

innkjøp

Jeg og mamma var på obs igår, og cubus er nyåpnet der, så da tok vi oss en tur inn dit.

 

Hva synes dere?

fotoshoot del 1
Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene? 

må gjøre video med shæsten

Da er videoen her, håper dere får en god latter av den for det gjorde vi. Enjoy!

 

Haha, hva synes dere?

I'm back bitches

Nå har jeg endelig nett igjen. Har såvidt klart meg uten, for har brukt litt 3G. Nå bor jeg jo i et nytt hus på et nytt sted, og jeg trives veldig bra allerede. Har ikke kjeda meg sånn utrolig mye, for har hatt litt besøk av Maria og Erik. 

Det er noen som har lurt på om jeg kan vise huset som vi bor i nå, men jeg venter til vi har ordnet alt her først. Senere så kommer må gjøre videoen til meg og erik. Fikk meg virkelig en latter av det!Idag hadde vi mattetentamen som sikkert gikk dritt.. Så når jeg kom hjem så spiste jeg og gikk å la meg på sofaen, og der sovna jeg. 

Men vi snakkes!

 

Savna meg, hehe?

 

Den siste dusjen, den siste natten, den siste dagenIdag flytter jeg til Slitu. Seffølgelig så er det trist. Jeg hadde rett, for nå kommer gråtebølgen snart, men skal prøve å holde meg. Det er veldig rart at jeg skal flytte fra barndomshjemmet mitt, her jeg har oppvokst og nå skal jeg dra ifra minnene. Eller, de er jo i hjertet mitt ennå men det er i huset jeg kan finne de.

Igår tok jeg den siste dusjen her, jeg har sovet den siste natten og idag er den siste dagen jeg er inni huset. Men det er ikke bare negative ting da, jeg skal komme til et nytt og veldig fint hus. Det blir nok litt annerledes å komme i et hus der det er bare 1 etasje, for nå bor (bodde) vi i et 2 etasje hus. Men jeg skal få rom i kjelleren, så husene blir på en måte like store egentlig, men det nye er på en flate.. Spennende å få vite for dere.

- Nei.

 

Men siden det ikke er nett der borte, så snakkes ikke vi før på fredag igjen. Dere får ha en kjempefin uke!

LES DETTE:

På tirsdag så kommer Erik til meg, og vi skal ha en må gjøre video som jeg kan legge ut her til dere. Men vi må ha forslag til hva vi kan gjøre, så kom med forslag!

 

Har du noen forslag til må gjøre video?

ukens spørsmål

Da er svarene på ukens spørsmål her, håper dere får svar på det dere lurte på og håper dere liker videoen! Videoen kom litt seint, men har hatt en del å gjøre idag for vi flytter ikke på mandag, men IMORRA.

Så det ble en del å gjøre idag. 

 

Lurer du på noe? Om meg, det nye huset osv?

den lille rosa

Sminkemappe fra en butikk som jeg ikke husker hva heter. Merket er Lisbeth Dahl. 

Jeg synes denne er så utrolig søt. Synd den er ødelagt, for det er egentlig sånn greie man kan lukke den med men jeg fikk dratt de av, ops. Men kan brukes uansett.

 

Hva synes dere?

spør meg

Har ikke fått inn så mange spørsmål til ukens spørsmål, så dere må stille meg masse. Jeg svarer på video imorra!Spør om alt mulig, jeg svarer på det jeg vil svare på!

 

Hva vil du spørre meg om?

nynorsktentamen i boks

Rundt kl 11 så ble jeg ferdig med nynorsktentamen. Nei, jeg er ikke på skolen nå, og ja jeg har vært hjemme i snart 2 timer. Jeg trudde denne tentamen skulle være så mye vanskeligere, men jeg ble overraska over at det gikk ganske greit. Jeg ble sånn midt på treet fornøyd med oppgaven, håper bare læreren blir fornøyd. Kan ikke være så sikker på det, ettersom at norsk lærerne er ganske strenge osv..Nå er det endelig helg. Og det har jeg gledet meg ganske mye til. Helga er vel egentlig ganske fullbooka for vi skal rydde ut møbler osv.. for på mandag flytter vi! Ågud, endelig sier jeg bare. Jeg gleder meg til å flytte, og det blir nok spennende å komme inn i et nytt hus. En nedtur er at jeg ikke har nett fra mandag til fredag, det er kjipt. Får nett i helga da heldigvis, eller så hadde jeg daua.

Jeg tror dette er noe av det lengste jeg har skrevet på lenge, ikke verst. Haha, dere får ha en super god helg!

 

Hva skal du i helga?

ny genser fra miinto

Elsker denne genseren som jeg fikk sponset fra miinto. Jeg skulle egentlig ha en annen men den var utsolgt, men er glad for at jeg tok denne.

Dere kan finne den HER!

// sponset.

 

Hva synes dere?

dagens antrekk 04.04.13 - galaxy

Hallo søtinger!

Har vært en ganske grei dag idag. Har være chille timer, og det har egentlig vært helt greit for å si det sånn.

Hentet en pakke i det ene friminuttet. Kan vise dere hva som inneholdt pakken senere idag. Det er ikke noe jeg har kjøpt selv, har blitt sponset.

Skal sette meg litt ut snart, og så har jeg tenkt til å lese litt til nynorsktentamen imorra. Gruer meg sykt mye, har aldri gjort det før, men får håpe det går bra. Gud være med meg!


primark - bukse sheinside.com - genser

 

Synes om antrekket? Hva tror du pakken inneholder?

halvveis i uka

Nå har vi kommet halvveis i uka. Imorra er det en helt vanlig dag, men må fredag, så har vi tentamen i nynorsk. Hjeeelp, hater nynorsk! Men har ikke noe imot at folk snakker det, men det er bare det at jeg er sykt dårlig i det. Og neste uke så er det begynner tentamen's uka, for da har vi norsk, matte og engelsk. Til mandag så flytter vi inn i det nye huset, gleder meg masse. Men siden vi flytter på mandag, så må vi fikse med nett der borte å men de folka som gjør det, de kan ikke ordne med det før på fredag.

Så null nett betyr NULL blogging! Litt synd, for nytt hus betyr vel at jeg kommer med mye inspirasjon. 

 

Startet med tentamene ennå?

innkjøp fra sheinside

Lagde en liten video om innkjøpene denne gangen, skal jeg begynne med det?

 

Synes om innkjøpet?

Dagens antrekk 02.04.13
Alt er fra bik bok.

 

Hva synes dere? Kommer en video senere idag!

Andreas Wijk

Andreas Wijk er en 20 år gammel gutt fra Sverige. Stilen hans er W-O-W, og jeg bare elsker den. Gutter med stil er så fint.

Her er noen av mine favoritt antrekk fra han.

Hva synes dere om stilen hans?


nyte den siste feriedagen

Dette er noen bilder fra påskeferien min. Har jo seffølgelig tatt flere bilder å, men disse var de som var mer spennende å se på, sier vi..

Idag er det akkurat 1 uke til vi flytter. Vi skulle jo egentlig flytte i mai men vi kunne flytte inn før alikevel, og da ble det den 8 april. 

Det minna meg på at vi har tentamene snart. Har en til fredag tror jeg, og 1 på den mandagen vi flytter og den siste på den fredagen i den uka. Er litt usikker. Vi får jo også muntlig eksamen, noe som er skikkelig bull.

Dere får ha en fin dag idag, nyt den! 

 

Hva skal du idag?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits