JEG HAR FÅTT LÆRLINGPLASS

Heihei! Har vært litt dårlig på bloggfronten de siste dagene, men jeg har drevet med andre ting som å være med venner og på skolen har det vært en del å gjøre også.

Men en ting jeg vil kunngjøre her på bloggen for dere, i går fikk jeg beskjed om at jeg har fått lærlingplass i Eidsberg! Er så glad! Helt utrolig deilig og avslappende å slippe å tenke på at jeg må søke i andre kommuner for å få plass, men var to i Eidsberg som trakk seg, så da gikk plassene til meg og en annen i klassen. Veldig fornøyd i hvert fall.


pug life

 

I morgen er det siste dagen på skolen for denne uken, for det er fri på fredag (som dere sikkert vet fra før av for alle har fri haha), men det er i alle fall deilig! Har ikke så mange planer for helgen, men skal møte to venninner fra klassen hvor vi da skal filme en reklame i et norsk prosjekt vi har fått fra læreren. Muligens jeg legger den ut her når den er ferdig, for jeg må laste den opp på youtube for at vi skal få vist den til klassen, spennende! Vi har i alle fall en morsom plan, som jeg gleder meg til å se resultatet på!

Resten av helgen har jeg ingen planer for øyeblikket, men pappa og jeg tar muligens en tur til Sverige denne helgen siden vi ikke fikk gjort det forrige helg. 

 

Hva har dere gjort i det siste? Er du lærling til høsten, i så fall, har du fått lærlingplass?

BABYSHOWER

Hei alle sammen! I går var jeg på babyshower for en i klassen, og det var super koselig! Alt var pyntet så utrolig fint, og masse rosa for å si det sånn, men det var så bra pyntet syntes jeg! Var mange koselig mennesker som kom, og masse god mat. Tok noen bilder som jeg tenkte jeg kunne vise dere, så enjoy!Dette er navnet til den lille jenta som kommer til verden om ikke så lenge! ♥

Denne spanske maten var så god! ♥Dette er den nydelige mamman til den lille jenta som skal ankomme verden ♥Fine mennesker ♥


Vært på babyshower før? Syntes om bildene?

LOVIN THIS MUSIC

Hei! Da er helgen her snart, og jeg har fulle planer for hele helgen. Skal i baby shower på lørdag, og eventuelt til Sverige på søndag. Denne uken har jeg vært stucked med lekser, øving til prøver og fremføringer. Har blitt ferdig med alt så langt, har bare en liten fremføring imorgen så kan frøken hensel ta helg.

Tenkte jeg kunne dele med dere hvilken musikk jeg hører mest på for tiden. Kanskje dere hører på noen av disse også, let me know.

Noe musikk du vil dele med meg?

MYE SKOLEARBEID

Heihei! 

Da er en ny skoledag over denne uken også. Har litt lekser, innlevering, fremføringer og prøver å jobbe med denne uken, så da bør jeg vel sette i gang med det om ikke så lenge. Senere i dag skal jeg trene litt igjen, som jeg også gjorde i går. Syklet i en time på "trimsykkelen" vi har nede i kjelleren, og for å si det sånn, bena mine var helt pudding etterpå. Men godt var det! Uten musikken så hadde jeg nok ikke syklet så lenge som jeg gjorde. Nesten litt rart hvordan musikk kan hjelpe til, på en måte.

 

Har dere mye skolearbeid denne uken?

PIZZA & MILKSHAKE TIME

Hei! Nå har jeg akkurat spist meg mett på litt pizza, og drukket en nokså grei milkshake fra Gobiten. I dag har jeg for det meste slappet av, gjorde litt lekser, vasket og ryddet rommet mitt, og så kjørte jeg en liten tur til Mysen i sta når vi skulle hente pizzaen. 

Etterpå så tar jeg og pappa med hundene på en tur. Blir deilig med frisk luft nå i finværet. Så håper dere alle har hatt en bra helg!


Hva har du gjort denne helgen?

WHERE WE TRULY BELONG

God morgen! Jeg har allerede vært ute en liten tur i området hvor jeg tok litt bilder som jeg kan dele med dere. Hvitveisen har begynt å komme, så det var en fin mulighet for meg å ta bilder av noe annet en skyer, himmel og gress. Planene for denne lørdagen er at jeg skal hjelpe pappa om han trenger det. Vi driver med treningsrommet ennå, og i dag skal han sette på gulvet. Ellers så er alt så og si ferdig, da mangler vi bare lys og treningsutstyr. 

 

Håper dere alle for en god helg, og at dere likte bildene! Hva skal du i helga?

BERRIES

God morgen! I dag er det terminprøve for alle oss i 2HEAA. Min gruppe skal ikke fremføre for lærerne før 13.15, så i dag ble det en rolig morgen hvor jeg faktisk har unnagjort litt diverse. Har svart på noen mail, ringt litt rundt, skrevet søknad, spist bær og kesam og lest litt igjennom manuset. 

Jeg tenker å dra nå snart når jeg er ferdig med å blogge slik at jeg og de andre kan øve litt sammen før vi skal inn å gjøre det for lærerne. Vi skal også ha muntlig høring alene om respirasjonssystemet. Har vært gjennom det samme en gang før, så gruer meg egentlig ikke. Men dere får ha en fin dag, og så preikas vi!

 

Har dere hatt terminprøve/tentamer i det siste, eller skal dere ha det snart? (skal ha engelsk og norsk heldagsprøve neste måned, iiipp)

TUESDAYHeii! Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha kjørt scooter i vind og vannsprut fra andre bilder. Helt perfekt. Var i hvert fall veldig godt å komme inn i det varme huset etter å kjørt ute i det kalde været med stive og kalde tomler, haha.

Mens jeg skriver her nå, så vurderer jeg om jeg skal ta meg litt mat. Tenker på å ta noe enkelt som kesam og bær, det er så godt! Har forresten fått et lite oppdrag av norsk læreren våres. Jeg skal nemlig holde en presentasjon/foredrag om blogg foran klassen. Gjorde den ferdig i timen i sta siden jeg var allerede ferdig med en innlevering som de andre drev med. 

Men nå får jeg ta meg litt mat, og så får dere ha en super tirsdag videre babes!

 

Hvordan er været hos dere?

DAGENS ANTREKK 13.04.15

Heihei! Alt bra med dere? Da var skoledagen over for denne mandagen. Har vært en helt grei skoledag, men har vært så ufokusert. Vi fikk svar fra Eidsberg Kommune om lærlingplassene i dag også. 4 i klassen min ble trekt ut, 2 som lærlinger og 2 som vara. Jeg er en av varane. Litt synd ettersom kommunen har vanskelig for å få inn penger til alle lærlingene de vil ha. Imens så skal jeg søke litt i andre kommuner, og jeg har allerede begynt litt.

sko fra converse, bukse fra dr denim, genser fra sheinside, smykke fra ?, skinnjakke fra zara


Om ikke så lenge så skal jeg spise litt mat før jeg skal slappe av resten av dagen. Har ingen skolelekser å gjøre, for de er allerede gjort. Snart et det terminprøve også, på torsdag faktisk. Blir nok bra!

Hva syntes dere om antrekket?

ANBEFALINGER: FACIAL & BODY SCRUB

Hei! I dag har jeg tenkt til å anbefale 2 forskjellige produkter til dere! Både ansiktsskrubb og kroppsskrubb. Så enjoy!


FACIAL SCRUB:

Denne ansiktsskrubben har jeg kjøpt i Sverige på en helt vanlig matbutikk (på maximat faktisk). Jeg husker ikke helt prisen på disse men de er nok ganske rimelige. De finnes i flere farger og lukter. Den første jeg prøvde var jordbær og den kjøpte jeg et par ganger før jeg ville prøve ut noen av de andre luktene.

Den brune på bildet under er lukten av Brazil Nut med olje. Og det er jo bra! Jeg liker veldig godt lukten av de jeg har prøvd, og de er gode å påføre på huden og lett å vaske bort igjen. Den oransje på bildet under har jeg ikke prøvd ennå, men den er av lukten Mango & Papaya (with a hint of limeflower). Om dere en eller annen gang er i Sverige og trenger en ansiktsskrubb, så anbefaler jeg disse fra Gunry. Spesielt den med jordbær lukt! Hver "flaske" inneholder 125 ml, så de varer for en god stund. Jeg bruker mine hver dag.SOAP AND GLORY BODY SCRUB:

Kanskje noen av dere husker at jeg vant en konkurranse på en blogg for ikke så lenge siden, innlegget kan dere finne HER! Jeg fikk ulike produkter, og en av de var denne kroppsskrubben. Soap and glory er et britisk merke, og de selger mange forskjellige produkter. Dette er første gangen jeg har prøvd noe av dem, men jeg er veldig fornøyd.

Lukten er ikke himmelsk men den er likevel grei, men skrubben er så god å påføre på og det gjør ikke "vondt" om dere skjønner. Det er behagelig, og når du skyller det vekk så er faktisk lukten på kroppen ennå, og da lukter den bedre faktisk. Jeg vet ikke hvor denne ble kjøpt, kanskje den ble bestilt over nett. HER kan dere finne nettsiden til Soap and Glory i hvert fall. 

Det eneste negative er at det var ganske lite i denne lille boksen, og jeg har heller ikke brukt så mye om gangen. Menmen, den er i alle fall veldig god. Prisen er heller ikke så dårlig, dere kan få den for 2.50 pund på nettsiden deres.Har dere prøvd noen av disse produktene? Noen produkter du vil anbefale til meg?

INSPIRATION

Hva syntes dere?

SUCH A BEAUTY IN THE MORNING

God morgen allihopa! Tror jeg liker å si allihopa, det har blitt nevnt her et par ganger i det siste nå haha.

I hvert fall, det er lørdag og en ny dag hvor jeg ikke har noen planer, utenom at jeg skal på apoteket en liten tur. Typisk at min helg er helt chill men det er veldig deilig å kunne slappe av etter denne uka som har vært. Jeg var jo på intervju i går, noe jeg følte gikk kjempe bra men det følte jo alle sammen som hadde vært der. Mange av oss som søker har ganske like karakter og null fravær alle sammen, så det blir så jevnt men vi får svar på mandag, så får vi se hva som skjer.

Til tross for at jeg våknet super tidlig, så var jeg i hvert fall i humør til å ta litt bilder. Dere får også sett morgen ansiktet mitt rett etter at jeg har våkna. Such a beauty, haha noo!

Da håper jeg dere alle sammen får en fin helg! Hva skal du denne helga?

GRILLING

Hei! Har blitt litt dårlig blogging i det siste men har hatt litt mindre motivasjon de siste dagene, men det skal bli bedre denne helgen. Jeg og noen flere fra klassen var ute i naturen og grillet pølser. Var veldig koselig! Vi snakka om alt mulig rart og lo av den minste ting. Så det var en fin og vellykket torsdag.

I morgen 09.30 skal jeg på intervju for Eidsberg Kommune. Om jeg gleder meg? Ja! Men jeg gruer meg også! Det er bare 2 plasser og vi er 8 som søker, sykt urettferdig at det er så få plasser, men jeg skal krysse mine fingre for at jeg i hvert fall får en lærlingplass uavhengig av hvor det er. 

Men det skal bli godt å være ferdig med intervju i morgen og så kan jeg bare slappe av resten av helgen! Herliiig

Hvordan har din torsdag vært?

TODAY`S OUTFIT 07.04.15

Hei alle sammen! I dag var det første dag på skolen etter ferien, for meg i hvert fall. Startet dagen med gym, som var veldig deilig i grunn og så hadde vi fellesfag etterpå. Sluttet 13.40 i dag, så det var en kort og grei dag. Gikk rett ut for å ta noen bilder til bloggen, og nå skal jeg spise litt! 


chinese fjesSko fra nelly, bukse fra dr denim, skinnjakke fra zara, jakke fra sheinside, topp fra bikbok

 

Om ikke så lenge skal jeg også se kveldens episode av paradise hotel. Viaplay legger ut man-ons episodene ut kl 15.00, noe som er greit i grunn. Programmet er sikkert teit igrunn, noe det er, i hvert fall handlingen men det er også utrolig mye morsomt de sier også som får meg til å le hver gang. Tenkte å sykle meg en liten tur i dag også. Veldig godt å holde seg litt i form, og motivasjonen for det er på topp, så bedre enn det kunne jeg ikke bedt om.

 

Hva syntes dere om dagens antrekk? Hvordan har din første dag på skolen/jobben vært?

SOME OF MY MOST USED EMOJIS

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Bruker dere noen av de samma som meg?

DAGENS ANTREKK 03.04.15

Hei sunshines! Da er det fredag og planene mine er å øvelsekjøre litt i dag. Var akkurat ute å tok noen bilder av det enkle antrekket for dagen, og så har jeg spist en veldig god og sunn frokost. Vi har skikkelig fint påskevær her hjemme på Slitu. Vi har hatt sol alle dagene og det er jeg så glad for! Har begynt å sykle igjen også. Foretrekker heller det enn å jogge faktisk. Pappa driver å lager treningsrom nede i kjelleren som jeg gleder meg masse til! Sko fra vans, bukse fra dr denim, t-skjorte fra monki, jakke fra sheinside, solbriller fra Spania (tror jeg)


Pasjonsfrukt er faktisk overraskende godt, både surt og søtt på samme tid! Veldig lett og god frokost for denne fredagen. 

 

Hva syntes dere om antrekket? Har du smakt pasjonsfrukt noengang, hva syntes du i så fall?

LUNSJ TIPS 

Så det godt ut?

FURRY FRIEND TAG

Hei! For ikke så lenge siden så fant jeg en video på youtube kalt Furry Friend Tag, og jeg fikk veldig lyst til å gjøre den selv! Så under her kan dere se meg og mine to troll hvor jeg svarer på spørsmål om de. Glemte å svare på et spørsmål om hvor vi fikk dem fra, og det kan jeg vel bare enkelt fortelle her. Vi fikk begge to fra hundeoppdrettere, Cita fra en i Oslo og Sara fra noen vi har kjøpt hund av før som vi også kjenner ganske godt nå.

Sett på 720p HD for best kvalitet! Enjoy! Om dere lurer på noe om hundene så spør i kommentarfeltet under.

Hva syntes dere om videoen?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits