sunny dayDet er så deilig når det er så fint vær. Så nå går dagen ut på å sole seg. Senere på dagen så kommer Maria hit, for hun skal sove over til imorra. Blir kjempe koselig, og vi har tenkt til å ha en "spa" kveld i kveld, ha-ha. Så vi må nok på butikken for å kjøpe noen ting til det og kanskje litt annet godt å spise. 

Men nå skal jeg kose meg ute i sola, og så snakkes vi senere! Ha en fin dag alle søtinger 

 

Har dere sol?

tilbake til hverdagen

De siste dagene så har vi hatt sånne halvedager med forbedring til muntlig eksamen og resten av dagen med gym, eller vi har slutta en time tidligere enn vi pleier. Idag var det den siste dagen som var sånn, noe som er kjipt, fordi det er dønn kjedelig på skolen og det er greit å slutte tidligere enn vanlig.

Til onsdag så får vi vite hva vi kommer opp i muntlig, gruer meg sykt, og jeg krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp i matte eller norsk, da legger jeg meg i graven. Idag skal jeg bare henge litt rundt her i heimen. Håper dere får en fin dag!

 

Hatt muntlig eksamen?

foto: water drops
Nikon D3100 - privat.

 

Hva synes dere om bildene?

bloggen er 1 år og 2 dager

Jeg visste at jeg har blogga her 1 år i denne måneden, men glemte å sjekke når. Men på søndag, så var det 1 år siden jeg skrev mitt første innlegg her. Det er egentlig rart at jeg har blogga så lenge her allerede, tiden har gått utrolig fort, og jeg føler at dette er den mest gjennomførte bloggen jeg har hatt.

Tilsammen så har jeg lagt ut 759 innlegg, en del videoer som jeg ikke har tellinga på, 1986 bilder og har 29 742 kommentarer, så TUSEN TAKK for at dere har vært så utrolig herlig mot meg og kommentert så mye fint! Jeg elsker å blogge, og jeg kommer nok til å gjøre det en stund til.

TAKK alle sammen! Slenger med et fantatisk bilde av meg.

 

Hvor lenge har du blogget?

video: sminker maria i blinde

Da var del 2 her, håper dere liker videoen! 

 

Tips til neste video?

foto: purple flower
Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene?

makeup look: out of town

Ante absolutt ikke hva jeg skulle kalle denne "looken" for noe, men det ble Out of Town. Denne passer bra til å bruke på fest, bursdager eller andre slags selskaper, ikke noe jeg ville ha brukt på skolen med mindre man går på sminkeskole, ha-ha. Prøvde meg litt frem i sta, og endte opp med denne, ble sånn passe fornøyd. 

Vil dere at jeg skal vise denne på video?

Dagens antrekk 24.05.13

Skal snart en tur til Sverige for å kjøpe inn litt godsaker til meg og Erik, for han skal overnatte her fra lørdag til søndag. Her er dagens antrekk, sorry for ræva bilder, men håret var ræva, alt var ræva..


bik bok - bukse nelly.com - t-skjorte økonomisko - sko

 

Hva synes dere?

give meAlt er fra bikbok!

 

Likte du noe?

portretter #2


Nikon D3100 - privat.

 

Hvilket av bildene likte du best?

foto: hvite blomster
Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene?

video: maria sminker meg i blinde

Da Maria var her sist så tenkte vi at vi kunne sminke hverandre i blinde. Videoene er i 2 deler, for ellers så blir den veldig lang. Så her er den første, og da er det Maria som sminker meg i blinde. Håper dere liker videoen.

 

Hva synes dere? Vil dere se del 2, der jeg sminker ho i blinde?

10 days challenge: day 9 og 10

Day 9: Blogger du leser
 

Mathilde Holck  Erica Mohn Kvam  Kristine Ullebø  Åshild  Glenn Henriksen  Aurora Mohn


 

Day 10: Ti ting du elsker

Iphonen min ♥ Macen ♥ Musikk ♥ Kjæresten ♥ Familie ♥ Venner ♥ Speilreflekset ♥ Dyr ♥ Klær ♥ Ferie 
Hva elsker du?

portretter #1

♥ Mamma 

♥ Mikael 

♥ Pappa, med sitt fantatiske smil 


Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene?

sweet breakfast
Har akkurat spist en deilig frokost, yoghurt med jordbær og moreller. Nå sitter jeg her i nuet med turban på huet og hører på musikk. Senere idag så får vi besøk av søstra mi og resten av familien der, det blir nok koselig det. Men jeg skal også øve på matte eksamen som vi har imorra, wæææ gruer meg!

Igår blogga jeg ikke så mye for jeg var hos Erik til 23.00, og da var det ikke nødvendig at jeg blogga når jeg kom hjem. Prøvde mopeden hans igår, og det gikk ganske bra til å være første gang synes jeg. Er en del å huske på en gang, og pluss at den var litt for stor til meg, jeg velta nesten med 80-90 kg mens jeg sto rolig, det sier jo litt hvor tung den er, haha!

Men nå skal jeg fikse meg litt, og så snakkes vi senere i kveld.

Hvordan skal du tilbringe dagen idag?

10 days challenge: day 6, 7 og 8

Day 6: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy 

 

 ♥ Telefon    Mat og drikke    Venner    Telt    Båt    Fiskestang    Bikini   ♥ Speilreflekset   ♥ Solkrem    Teppe


Day 7: Innholdet i vesken din 

♥ Iphone ♥ Speilrefleks ♥ Lommebok ♥ Tyggis ♥ Ørepropper 

Day 8: Noe du ønsker å gjøre før du dør
Hva ønsker du å gjøre før du dør?

elsker å grille

♥ Grillmat 

Har du grilla ennå i år?

sommerfølelse

Ligger mitt i solsteken, og koser med meg jordbær og musikk. Det er godt at endelig sommerværet er på vei hit, for det har jeg venta lenge på, men jeg er vel ikke den eneste som har det. Ble litt lite blogging igår fordi det var 17 mai, og jeg hadde litt andre ting å gjøre. Skulle jo til Erik igår, men det ble ikke noe av fordi han kom hjem på kvelden.

I kveld tror jeg vi skal grille, første gang for meg i år.

 

Har dere sol?

17 maiGratulerer med dagen alle sammen! Flagget er satt opp, og dagen er her endelig. Idag skal jeg tilbringe dagen min med Erik, mens mamma og pappa skal litt overalt å feire dagen. Akkurat nå sitter jeg her, home alone og loner med musikk på. Har vel ikke så stort mer å si egentlig. Dere får ha en utrolig fin dag med venner og familie, kos dere kjempe masse!

 

Hva er dine planer for 17 mai?

 

når har dere eksamen?

Har ikke fått noen spørsmål til ukens spørsmål, men fikk et spørsmål på et annet innlegg her om dagen.

Når har dere eksamen? Hvilken dag?

- De som kom opp i matte skriftlig, har eksamen til tirsdag. Men jeg er usikker på hvilken dag det er for de som kom opp i norsk og engelsk, men det er sikkert om noen uker eller no. Muntlig eksamen har vi ikke før i juni, og vi vet ikke helt ennå hva vi kommer opp i. Hvis jeg kommer opp i matte, da blir jeg så forbanna, haha..
 

Lurer du på noe om meg, eller noe annet? Spøøøør!

 


10 days challenge: day 5

 Day 5: 5 favorittfilmer


Dear John - She's the man - Friends with benefits

Unborn - The ring 

 

Din yndlings film?

10 days challenge: day 4

Day 4: Bakrunnen på pcen/ macen 


Hva har du som bakrunn?

kan likeså bare legge meg i graven

Idag fikk vi vite hva vi kom opp i eksamen skriftlig, og hele klassen kom opp i matte. Det er det jeg hadde minst lyst til å komme opp i. Jeg hater og suger i matte, så dette var ikke helt knall for meg, men jeg får gjøre det beste ut av det, og gjøre så godt jeg kan.

Vi skulle ha forbredelsedag idag men jeg skal i begravelse snart, så da fikk jeg bare en halv dag med klassen, men jeg er så heldig(faktisk) at jeg får ha forbredelsedag imorra med en annen klasse som også har matte skriftlig, så jeg får 1 1/2 dag forbredelsedag, noe som egentlig er helt greit.

Så de neste dagene blir det nok ikke knall med blogging, fordi jeg må øve og litt sånt men det skjønner dere vel kanskje. Kommer nok noen innlegg i ny og ne.Har du eksamen, hva kom du opp i?

kveldens antrekk 14.05.13

Idag har kjæresten min, Erik bursdag. Og rundt om 1 time så skal jeg opp der å "feire" dagen med hans familie. Gruer meg litt siden det blir første gang jeg ser så mange på en gang, men det går nok bra, de er så snille så.

Her er antrekket jeg skal ha på meg:
bik bok - topp gina tricot - tube-bh cubus - bukse 

 

Hva synes dere? Gratulere Erik med dagen?

10 days challenge: day 3

 Day 3: Topp 3 høydepunkt for sommeren

Nr 1: Mallorca med mamma, en barndomsvenn og mamman hans. Vi skal være der en uke, drar 2 juli og kommer hjem 9 juli. Har vært i Mallorca før, og det er så sykt fint der!

 

Nr 2: Camping med Maria, Erik og Daniel en helg. Bare vi 4 ute i "villmarka" for oss selv, blir nok koselig det.
Nr 3: Det å bare kunne gå i bikini, bade og spise is gleder jeg meg til. Håper det blir en riktig fin sommer til det.


 

Dine 3 høydepunkt for sommeren?

foto: be free


Nikon D3100 - privat.

 

Hva synes dere?

10 days challenge: day 2

Day 2: 5 ting du ønsker deg

Satt fort sammen en kollasj over ting jeg ønsker meg. Faktisk så visste jeg ikke helt hva jeg ønska meg, eller nytt kamera var jeg ganske overbevist om men de andre tingene er liksom ikke noe jeg ønsker meg noe så mega mye.

 

Sko HER - Genser HER - Speilrefleks HER - Seng HER - Sofa HER

 

Hva ønsker du deg?

innkjøp

På lørdag så var jeg og mamma en liten tur på Obs, fordi jeg skulle kjøpe farge til håret men så trengte jeg en svart bukse, så vi gikk på cubus. Kjøpte meg en bukse og 4 truser, på bildet er det 3 fordi jeg har den ene på meg. Gikk også på sportsbutikken, og da kjøpe jeg meg en løpeshorts.

Svart bukse fra cubus

Truser fra cubusLøpeshorts fra G-sport (den klumpen på høyre side er en sånn lomme på innsiden som bretter seg)

 

Synes om innkjøpet?

10 days challenge: day 1

Day 1: 10 fakta ingen vet om deg

 

1. Er veldig følsom. Bare om noen sier en liten ting som er f.eks en kødd, det kan jeg faktisk bli lei meg av men det går som regel over. 

2. Jeg har hatt høydeskrekk før, men den ble borte etter at jeg sto i en heisekran hos naboen. Takk nabo!

3. Jeg er avhengig av tyggis. Må ha det hver dag på skolen. Hvis jeg ikke har, så spør jeg de fleste før jeg kan gå på butikken for å kjøpe men om jeg ikke har penger med meg, da dauer jeg rett og slett.

4. Spiser så og si aldri godteri. Om jeg sover hos en vennine eller en sover hos meg i helgene, da spiser jeg men bort ifra det, aldri!


5. Jeg er redd for edderkopper. De er jo ikke farlige men de er så ekle.

6. De siste ukene har jeg vært hos tannlegen, og da har jeg borret fordi jeg hadde hull.. Litt flaut å fortelle.

7. Jeg tåler ikke energidrikk, for jeg blir så hyper av det. Men det er jo ganske morsomt å være med meg da for jeg gjør så mye rart og sier en del ting som er helt på jordet.
8. Er naturlig blond, men farga det brunt. Og nå skal jeg bli blond igjen.

9. Jeg liker helst å ha oversikt over tingene mine, og ha det ryddig men på rommet mitt ser det noen ganger ut som en dass.

10. Jeg har egentlig krøller, men retter håret mitt. 

 

Kjenner du deg igjen i noe?

blitt blondine igjen

Da har jeg farget håret mitt lysere. Trodde at det skulle bli mer blondt, så jeg skal nok ta en ny omgang med farging for å få det enda lysere, men som det ser ut nå, så er det sånn her:

Jeg ser helt blåst ut i trynet, null sminke og litt sliten men hva gjør man ikke for bloggen? Hadde ingen før bilder, men dere som har lest bloggen min, husker det nok. Man ser ikke så stor forskjell, litt lysere er det jo men derfor jeg skal ta å farge det enda mer. Så vi får se når og hvordan det blir.

 

Farget håret ditt før?

 

10 days challenge

Har tenkt til å starte med en 10 days challenge. Har hatt sånn før men det var for 365 dager, fullførte jeg? - Nopp. Jeg tenkte at jeg kunne ha litt variasjon i bloggingen og det passa seg bra med en challenge. Starter imorra.

♥  day 1: 10 fakta ingen vet om deg
 
♥  day 2: 5 ting du ønsker deg
 
♥  day 3: Topp 3 høydepunkt for sommeren
 
♥  day 4: Bakgrunnen på pcen/ maccen 
♥  day 5: 5 favorittfilmer
 
♥  day 6: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy 

♥  day 7: Innholdet i vesken din
♥  day 8: Noe du ønsker å gjøre før du dør
♥  day 9: Blogger du leser
 
♥  day 10: Ti ting du elsker


 

Har du hatt 10 days challenge før?

ukens spørsmål

Da er det ny video med svarene på ukens spørsmål. Når jeg svarer på "hva det drøyeste jeg og erik har gjort", så var det bare ironi hvis dere ikke skjønte det. Håper dere liker videoen!

 

Hva vil du spørre om?

foto: smile it's free


Nikon D3100 - privat.

 

Hva synes dere om bildet?

Dagens antrekk 10.05.13

Hey hey folkens! Idag har jeg enda en dag fri, og planene mine er heller ikke særlig store. Tok noen bilder til dere i sta, som dere ser under. Tenkte jeg burde ha litt flere antrekk innlegg enn det jeg har hatt før. Har ikke særlig mye å si nå, men nå skal jeg ete litt og så får jeg se hva dagen bringer. Her er antrekket for idag:
gina tricot - t-skjorte cubus - vest carlings - skjorte converse - sko dr denim - bukse

 

Hva synes dere?

god morgen

Holdte nesten på å si at det var lørdag idag, men det er det jo ikke. Jeg har som sagt langhelg, og jeg har absolutt ingen planer for hva jeg kan gjøre. Rydde rommet mitt er en ting, men hva jeg kan gjøre resten av dagene er jeg ikke helt sikker på.

Igår kveld, så starta jeg på et naturfagsprosjekt som jeg også ble ferdig med. Godt å være ferdig med den, for den skal leveres på mandag. Jeg har skrevet et sånt prosjekt før, men jeg ville få bedere karakter, så da fikk jeg en ny sjanse. Denne gangen så forventer jeg meg en 6-er, haha.


Ja jeg har på meg klær, det er en shorts som ikke syntes på bildet så godt.

 

Har du langhelg?

lang helg

Jeg sa igår at det ble vanlig blogging, men jeg glemte at jeg skulle på trafikalt grunnkurs idag, og da dro jeg ikke hjem før det starta, for vi slutta 14.30 på skolen idag. Men nå er jeg endelig hjemme, og nå har jeg fri i 4 dager. Det skal bli så godt!

Været idag har vært ganske bra på starten men nå er det bare piss, fordi det regner som bare søren ute. Jeg som likte sola og varmen som hadde kommet frem..En påminnelse om at jeg savner sommeren, og vil ha den nå.

 

Hvordan er været hos dere?

mye som har skjedd

Jeg har hatt et lite fravær fra bloggen enda en gang, men jeg har noen grunner. På søndag så døde onkel av kreft, og jeg ble såpass "tett" i pappen på mandag av det. På mandag også så skulle jeg på trafikalt grunnkurs kl 16.00 til 18.30, men jeg fikk ikke blogga før jeg dro dit, fordi jeg måtte gjøre en norsk lekse til idag, som var egentlig ganske viktig. Skole kommer nok før bloggen da. 

Og idag ble Erik med meg hjem, og da har jeg heller ikke "giddet" å blogge. Har ikke så stor motivasjon lenger, men vil ikke slutte heller, for til sommeren så gleder jeg meg til å ta masse bilder som jeg kan dele med dere, men jeg kommer nok til å blogge litt der og da. Prøver så godt jeg kan. Imorra blir det vanlig blogging.

 

Hva har du gjort i det siste?

ukens spørsmål

Nå er endelig svarene her. Håper dere liker videoen. Og still meg gjerne enda flere spørsmål til neste gang.

 

Noe du lurer på?

dagens antrekk 05.05.13

Sorry enda en gang for dårlig blogging, men jeg kom hjem kl 10 igår, og da tenkte jeg at det kanskje ikke var vitsen at jeg begynte å redigere ukens spørsmåls videoen, og så legge den ut. Jeg legger den ut i kveld, og jeg LOVER det. Etterpå så skal jeg og pappa besøke onkelen min (broren til pappa), han ligger på Edwin Ruud, for gamle folk, og han har kreft nå, og det ender nok på slutten. Så da vil jeg bli med, for jeg har ikke hatt så god kontakt med han, noe som er dumt igrunn.


gina tricot - t-skjorte bik bok - bukse converse - sko

 

Dere får ha en fin søndag, og så blogges vi!

 

Synes om antrekket?

would you wear this #4

Satt sammen et antrekk på polyvore.com. Antrekket er ganske sommerlig, og jeg likte det veldig godt. Kunne gjerne hatt dette i skapet.

 

Hva syntes dere?

kjem heim te hu mor

Ble vist ikke noe blogging etter skolen idag alikevel. Har ikke tenkt så mye på det når jeg var på besøk. Skal bli bedre blogging fremover, for de siste dagene har det vært dårlig. Nesten alt for dårlig. Så hvis dere har noen ønsker om hva jeg kan blogge om, så skrik det ut!

 

Imorra så kommer ukens spørsmål, og så skal helga bli brukt på å gjøre noen lekser. Dere får ha en fin fredags kveld videre, og håper dere får en super bra helg alle sammen!

 

Du skal i helga?

snart helg

Var med Maria hjem fra skolen idag, så jeg har ikke fått blogget før nå. Vi har ikke gjort så veldig mye, øvde litt på engelsk fremføring. Imorra så skal jeg ha norsk tentamen på nytt, så det blir ikke en helt vanlig dag for meg, men slutter til vanlig tid, kjipt.. 

Etter skolen så skal jeg være med Erik hjem, har med macen på skolen og tar den med til han, så blogging blir det sikkert da. Nå har jeg planene for å bare ta det helt rolig resten av kvelden, men først så skal jeg ta en god varm dusj. Heldigvis så er det snart helg, blir så deilig. Kom i feriemodus igår, siden vi hadde fri, hehe.

 

Neste uke skjer det en del. Mandag og Onsdag så skal jeg på trafikalt grunnkurs, har 2 fremføringer på Mandag og så skal jeg ha en matteprøve den uka også, siden vi skulle egentlig ha den imorra men da har jeg jo tentamen. Og neste uke der igjen, så er det trafikalt grunnkurs igjen. Og vi er jo midt i eksamen nå, så den dukker vel opp snart.

Håper jeg ikke kommer opp i matte skriftlig og muntlig, da dauer jeg..

Gleder du deg til helg?

antrekk fra mars og april

Jeg glemte å legge ut antrekkene som hadde vært i Mars, og da tar jeg de med samme slengen som jeg legger ut antrekkene fra April.

Mars:

 

April:


 

I mars så har det ikke vært så stort med antrekk, men 4 er bedre enn ingenting vel? I april har jeg hatt litt flere antrekk, men jeg skal nok prøve å ha litt flere enn det jeg har hatt. Spørs om bare jeg orker å gå ut for å ta noen bilder av hva jeg har på meg. For noen ganger så blir bildene helt ræva, og da har jeg ikke motivasjon til å gå ut for å ta noen flere som kanskje også blir ræva. MEN, jeg skal prøve!

 

Hvilket antrekk likte du best fra mars og april?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits