flowers are so beautiful
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

dagens antrekk 29.05.14

Er super deilig å ha fri fra skolen idag selvom jeg ikke har helt fri fra skoleoppgaver. Må gjøre ferdig en engelsk presentasjon idag fordi det kan hende jeg skal fremføre imorra, vi har ikke trekt ut hvem i klassen som skal fremføre først. Jeg har også flerfaglig prøve som jeg må øve til. Er ikke mange dagene til jeg skal sitte sammen med læreren i 20 minutter å snakke om 3 forskjellige temaer. Idag får vi besøk av søstra mi, mannen hennes og tantebarna mine. Så da skal vi kose oss med vafler og jordbær. 


converse - sko nastygal - shorts hm - genser & smykke

 

Dine planer for dagen? Syntes om antrekket?

enjoy life

Denne dagen her har vært skikkelig deilig! Startet ikke på skolen før 10.10 og vi har ikke gjort en eneste ting i timene nesten. Etter skolen så dro jeg på sportsbutikken for å kjøpe en rosa t-skjorte fordi imorra så skal hele vg1 ha enten fotball eller vollyballturnering. Jeg skal ha vollyball, så da er t-skjorten i boks. Deretter så jogget jeg meg en runde i skogen og nå sitter jeg her å hører på musikk mens jeg spiser. Så nå skal jeg snart ta meg en dusj og jobbe med en skoleoppgave..

Håper dere får en super dag videre!

 

Hva skal du idag?

bilder fra dåp

Igår var jeg i barnedåp til den lille og søte Elise. Var kjempe koselig å se alle sammen. Og dåpen var kjempe fin, god mat og hyggelig selskap. Var i kirken kl 11 og dro hjem fra selskapet rundt 4 tiden tror jeg. Vi tok et gruppebilde av alle sammen, som jeg dessverre ikke har fått ennå. Tok mange flere bilder enn de her.


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

dagens antrekk 25.05.14


vans - sko nelly - kjole sheinside - jakke

rotweiler
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

dagens antrekk 22.05.14

Hei! Idag er det sykt varmt ute men det er så deilig, fordi nå er det et tegn på at sommeren endelig starter. Gud som jeg gleder meg til 2 måneder fri fra skolen, som jeg kan nyte med venner og familie. Gleder meg ekstra mye til sydenturen jeg skal på, åhhh!

Skal drive med skolejobbing resten av kvelden, fordi jeg må forberede meg til Flerfaglig prøve som skal fremføres muntlig. Har vært gjennom det en gang før og da gikk det bra, så håper det går like bra denne gangen. 

Men jeg får vel nesten starte med det nå, så håper dere får en fin dag videre.


bik bok - topp & skjørt sheinside - jakke converse - sko

 

Hva syntes dere om antrekket?

chubby bunny challenge

Nå er endelig videoen med Madelen her! Var kjempe morsomt å filme når vi gjorde dette. Begge to døde av latter, haha. Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Har du prøvd denne challengen før?

en bra helgJeg og min kjære venninne startet morgenen rolig. Vi lagde oss pannekaker og satt ute å spise i sola. Var utrolig deilig siden det er så varmt ute nå. Skal redigere videoen nå og så skal jeg gjøre en engelsk lekse før jeg bare slapper av. Synd det er skole allerede i morgen, men ukene går heldigvis veldig fort. Helga skulle bare gått saaakte..

Håper dere hatt en super helg og en fin feiring i går. Snakkes!

 

Hvordan har din helg vært?

17 mai


Gratulerer til alle sammen med dagen idag! Nesten rart at 17 mai er allerede her. Tiden har gått så fort, men det er bare fint det. Var en tur nede i Mysen med Madelen, Ida, Rebecca, Erik og Magnus i sta. Dro hjem for ikke så lenge siden, pga jeg begynte å blø på begge hælene fordi bunadskoene ga meg gnagesår. Klarte ikke å gå engang, og er ikke så moro å bare sitte der heller.

Vi skal grille senere, noe som blir deilig. Og i kveld kommer Madelen en tur, og da skal vi forhåpentligvis filme en videoblogg til dere. Hun skal sove over, så det blir kjempe kos!

 

Hvordan feirer du dagen idag?

usually closer than what we realize


Heisann! For en dag det har vært idag.. Dro til skolen, og hadde en vanlig skoledag sånn omtrent utenom at jeg ble sprutet vann på 3 ganger. Haha, er glad for at jeg ikke ble dynka idag men de forsetter imorra også, så håper jeg kommer hjem levende om jeg blir dynket, haha.. 

Etter skolen dro jeg til Riseberg MC i Askim for å skifte noe på scooteren. Det tok ikke lange tiden, så jeg ventet der imens og så kunne jeg endelig dra hjem. Resten av kvelden skal jeg slappe av, har ikke så mye å gjøre om dagen.

 

Blitt tatt av russen ennå?

the moment you are ready to quit

Var hundedag med klassen idag, så vi som har hund tok med de opp til Fortet der vi grilla og koset oss. Synes dagen var helt greit bortsett fra at hunden min som elsker å møte nye mennesker og hunder skal alltid bort for å hilse, og når det er usikre hunder med oss så blir stemningen litt dårlig. Cita (hunden våres) og en chihuahua likte tydeligvis ikke hverandre, og etter det så ble Cita små frustrert, så tok hun heller med meg hjem enn å gjøre det verre.Er kjempe sliten idag siden jeg ikke sov så mye i natt og i tillegg så har jeg brukt mye krefter på å holde igjen bikkja fra å gå til alle hundene som virka usikre. Har kjempe såre hender, som er røde og huden har sprekt opp. Bånd er farlig det også gett! 

Så skal kanskje sove litt nå, se litt på pll og så bare slappe av resten av dagen og kvelden. Håper dere forsatt har en fin dag!

 

Hatt hundedag med klassen før?

change for yourself

Hei finefine folk! Var på skolen idag ettersom at jeg tilbringte mandagen hjemme og jeg startet de første timene med gym. Var godt å få bevegd seg litt siden jeg hadde ligget i senga hele mandagen. Var veldig deilig å se klassen og vennene mine igjen også! Var en rolig skoledag, egentlig helt greit for min del.

Formen er ikke helt på plass ennå men jeg prøver så godt jeg kan ved å ikke få mye fravær og selv prøve å tenke at alt er bra. Er absolutt ikke deilig at kroppen er helt død, magen har vært vond, svimmel og tung i topplokket. Hadde en periode for et halvt år siden som var sånn her, vil absolutt ikke tilbake til den tiden.

Når jeg kom hjem fra skolen så bestemte jeg meg for å lage smoothie og litt mat. Endte opp med jordbær og bjørnebær smoothie, er så godt! Og en tallerken med salat, makaroni og kylling ved siden av. Ble noe veldig enkelt siden jeg absolutt ikke er flink på kjøkkenet, haha.. Brente en pannekake engang, ikke pent syn.. Resten av kvelden så skal jeg slappe av og se noen episoder av pll, har blitt hekta!

Hvordan har din dag vært?

innkjøp

Fikk endelig lagt ut videoen på bloggen nå fordi youtube sluttet å funke når jeg hadde lastet den opp der. Er forsatt noe feil på youtube hos meg, så håper det fikser seg snart. Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva synes dere om innkjøpet?

people change, memories don't


bilder tatt med iphone og canon eos 600d.

 

Synes om bildene?

how about breakfast in bed?

Hei! Idag blir det en rolig søndag for meg, sånn som alle de andre dagene. Skal til Ås idag for å hente no penger, og så blir det å ta turen hjem igjen. Skal nok se på noen filmer resten av dagen etter jeg har tatt en god og varm dusj.

I dette øyeblikk så spiser jeg vanilije yoghurt med musli og blåbær. Kjempe godt, og mens jeg sitter her, så driver jeg å laster opp en ny video på youtube som blir lagt ut her på bloggen om ikke så lenge. Håper alle dere får en super fin søndag. Og til de som konfirmerer seg idag, gratulerer så mye!

 

Hva skal du gjøre denne søndagen?

jordbær & bjørnebær smoothieÅhh, denne smoothien her er den beste jeg har lagd på lenge! Har begynt å spise masse bjørnebær i det siste, så derfor tenkte jeg å prøve å ha det i en smoothie. Det smakte himmelsk! Anbefaler dere å lage denne. Oppskriften står på det øverste bildet.

 

Så den god ut?

I will never forget

Heihei fine folk! Har vært noen dager siden jeg har blogget nå. Var syk igår, så det er min unnskyldning til at jeg ikke skrev så mye her. Er ikke helt i form idag heller, er så utslitt. På onsdag så badet jeg faktisk, ble utfordret.. Så jeg og min kjære buddy, Daniel, dro til Lundeby for å ta en dukkert. Var overraskende varmt i vannet når vi badet kl 9 på kvelden, deilig.


Hadde ikke så veldig lyst til å stå opp for å dra på skolen idag men jeg hadde mattetentamen idag, så det var egentlig ganske viktig å få tatt den og prøve å gjøre det beste jeg kunne. Følte det gikk ganske greit, pleier som regel å få stå karakter i hvert fall men man vet aldri. 

Resten av dagen så skal jeg antageligvis bare sitte inne å se på film, som jeg er flinkest til.

 

God helg! Hva skal dere i helga?

 

tattoo inspiration

Hva syntes du om tatoveringer?

nothing is like it was


Canon eos 600d - privat

 

Synes om bildene?

you will miss it when you leave


Da er det den siste dagen av helga, og jeg vil helst bare sove men jeg må få gjort noe skolearbeid fordi det er en stor oppgave som skal leveres på onsdag og jeg har mange oppgaver igjen. Resten av kvelden så skal jeg vel bare slappe av, se på film og kanskje jeg skal trene litt også.

Må vel nesten spise snart også, har allerede tatt en god og varm dusj. Åh alltid deilig det! Så da snakkes vi kanskje i kveld, imorra blir det antageligvis ikke noe blogging fra meg siden jeg skal være med en vennine hjem.

 

Dine planer for denne søndagen?

svar angående redigering

Fikk et spørsmål om hvilken app jeg bruker for redigering. Jeg bruker både PhotoScape X og en app på telefonen som heter VSCO CAM. På insta profilen min så bruker jeg VSCO CAM på alle bildene, synes det er så mange effekter som er fine og noen av dem er litt sånn vintage som jeg liker veldig godt.

På bildet under så kan dere se forskjellen på hvordan bildene blir når jeg redigerer de.Fikk et spørsmål om jeg bruker en slags linse til Iphone, og det gjør jeg! Hvis du vil finne ut hvilken linse jeg bruker, trykk HER for da kommer du direkte til innlegget der jeg viser linsen og hvordan bildene blir når jeg bruker den.

 

Lurer du på noe angående redigering?

 

 

blommar
Canon eos 600d - privat

 

Synes om bildene?

1 mai

Ny måned og nye muligheter folkens! Startet dagen med å våkne opp med huset for meg selv, så det ble en rolig morgen. Rundt kl 1 så kom mamma og pappa hjem og da gikk jeg ned på rommet mitt for å se en film. Deretter så dro jeg til bensinstasjonen for å kjøpe litt pastiller og godteri. Spiste litt av det og så tenkte plutselig at jeg skulle bli sunnere, så da ryddet jeg det vekk. Og for ikke så lenge siden så kom jeg nettopp hjem fra en sykkeltur. Kjempe lenge siden jeg har syklet nå, men deilig var det! Slet litt med kjedet på sykkelen min fordi det hoppet av, så mine små hender fikset opp det men så lagde den en rar lyd, så da tok jeg pappa sin sykkel og da var alt perfekt. Hahah..

Nå har jeg spist litt bær og frukt, så nå snart skal jeg hoppe inn i dusjen før jeg tar kvelden. Var deilig med fri idag men må dessverre på skolen igjen imorra, kjipt..

 

Hva gjorde dere idag?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits