AKTIVITETSDAG

Heisann! En liten stund siden jeg har oppdatert dere nå, men det har egentlig ikke skjedd så mye i det siste uansett. I dag var det aktivitetsdag, så noen klasser syklet mens de klassene jeg var med, gikk tur til Mysen elva hvor vi fiska, drev med padlebåt og kano. Jeg og to andre drev med padlebåten, var litt morsomt egentlig. I tillegg så tok Maria et veldig fint bilde av meg med redningsvesten langt oppi ansiktet, vakkert og veldig ubehagelig.

I kveld kommer Maria til meg, og så skal hun sove over til i morgen. I morgen så skal vi til Sverige med pappa for jeg skal kjøpe inn litt til i morgen kveld for da skal vi på en fest på Lundeby (om det ikke regner). Så vi får se hva finner på resten av kvelden i dag.

 

Hva skal dere denne helgen?

I LIKE THIS MONDAY

Hei! Siste dagen i langhelgen har kommet. Vil ikke tenke så mye på det fordi det er så godt med fri, men jeg er også klar for en litt roligere uke på skolen enn sånn det var forrige uke med fremføringer, eksamen og en del lekser, men klassen min og jeg klarte oss fint. 

I går øvelsekjørte jeg med pappa hvor vi da startet å kjøre gjennom Rakkestad, Ise og videre til Sarpsborg sentrum. Når vi skulle hjemover så kjørte vi gjennom Hafslundsøy, Varteig og Rakkestad før vi endte opp her hjemme på Slitu. Var flere steder vi kjørte gjennom også men da blir det vel et innlegg med bare forskjellige steder her i Norge, haha.

Det er første gangen jeg har kjørt gjennom en by med så mye trafikk og lyskryss overalt, så gøy var det og det gikk like fint å kjøre som om at det skulle vært i en liten by.


Og i dag har jeg ingen planer. Tenkte å rydde og vaske rommet mitt ettersom at jeg gjør det hver uke. Jeg får se nesten hva annet jeg finner på men i kveld tenkte jeg å trene litt. Dere får ha en super mandag videre, og en fin start på den nye uken! 

 

Hva skal du i dag?

BLOMSTENE BLOMSTRER I MAI

Heisann! Ettersom at jeg ikke har tatt noen bilder i dag ennå, så tenkte jeg å bare legge ut noen bilder jeg tok i forrige uke. Og nå er det langhelg i tillegg! Hvor deilig er ikke det da? Jeg har ingen planer som jeg vet om nå, men er godt å slappe av ettersom at denne uken har jeg ikke vært i form. På torsdag så var jeg på vei til å svime av, under en prøve. Jeg var så sykt varm at det det føltes ut som at det rant svette fra pannen min, jeg var svimmel og helt hvit i trynet som noen i klassen nevnte når jeg endelig kom meg ut fra klasserommet. Jeg var heldigvis ferdig med selve prøven men jeg måtte også skrive egenvurdering som jeg ikke fikk fullført 100%. 

Tidligere den dagen hadde jeg også sterke magesmerter som roet seg ned når jeg tok meg smertestillende. Og tidligere den uken så var jeg så kvalm at jeg trodde jeg skulle spy, men det kom bare sure oppstøt. Men alt i alt, jeg var på skolen uansett og det er bra!

Føler meg bedre nå heldigvis! Så, da får dere alle sammen ha en super langhelg, og kose dere masse!
Canos eos 600d - privat

 

Syntes om bildene?

10 THINGS THAT MAKES ME HAPPY

Sett på 720p HD for best kvalitet! Jeg har teksting på videoen fordi jeg ikke bare har norske seere på youtube, og dette er første gangen jeg har prøvd det ut. Så min engelsk og google translate er ikke helt perfekto, men forståelig er det vel, I guess!

 

Hva gjør deg glad?

SELVESTE 17 MAI

 

Gratulerer med dagen allihopa! Nå har selveste dagen kommet, 17 mai. Og i dette øyeblikk så er det garantert barn og unge som går i barnetoget mens familie og venner ser på. Noen spiser sikkert sin første softis i dag, og barn kjøper helium ballonger. Sånn har det i alle fall vært her jeg kommer fra. Været i dag er ikke noe å skryte av i hvert fall. Det er overskyet når det burde vært knall sol, men vi får se utover dagen. 

Så mens de fleste er i sentrum av Mysen og ser på toget, så er jeg hjemme å slapper av med mamma og pappa. Helt ærlig, jeg har aldri vært så begeistret for 17 mai, og det å gå med bunad og sko til man får gnagesår, er ikke helt min greie. Ikke mistforstå meg helt altså, jeg liker 17 mai (og bunaden min) for det er en veldig koselig dag med venner og familie, men etter en del år på barneskolen hvor jeg var en av mange barn som måtte gå i toget i all slags vær, så har ikke akkurat det gjort meg noe særlig happy for å hylle den spesielle dagen. Om det hadde vært fint vær, så hadde jeg nok ikke hatt noe imot å ta meg en tur ned i sentrum med venner. Været har mye å si for å si det sånn.

I fjor på 17 mai så var jeg med noen venner i Mysen sentrum, og det var veldig koselig! Og som et resultat av dagen hadde jeg fått gnagesår på begge føttene, og en knapp på bunaden som ble ødelagt, haha. Love it

Men, uansett for alle dere som feirer denne dagen, så håper jeg dere får det helt fantatisk! Det gjør nok jeg også fordi jeg trives ved å ikke måtte feire eller gjøre noe. Så, kos dere!

 

 

 

    
Min frokost for dagen inneholdt physalis, jordbær og kokosnøtt, så godt! Ble i hvert fall veldig mett, haha!

 

Hvordan tilbringer du 17 mai?

MAY, PLEASE BE GOOD FOR EVERYBODY

Hei fininger! 

Nå er det bare en dag igjen til det er 17 mai, tiden går virkelig fort! Har ikke lagt opp noen planer for i morgen ennå, men kommer nok til å være med mamma og pappa. Får krysse fingrene for at det blir pent vær for alle sammen, og i hvert fall for de som skal gå i 17 mai toget. Kan hende jeg og mamma tar oss en tur til Askim for å se to av mine tantebarn i toget, så da får jeg prøve å knipse noen bilder i samme slengen!

Jeg og pappa har allerede vært på en liten kjøretur ned til Mysen sentrum. Var på butikken først, og så kjøpte vi blomster som vi skulle ha med til kirkegården. Vi tok en tur innom mamma på jobben og så dro vi hjemover. Og nå sitter jeg her å skriver til dere mens jeg hører på musikk. Tenkte å redigere noen bilder når jeg er ferdig med å blogge, hihi.

Hva er dine planer for 17 mai?

TODAY WILL BE GREAT

Hei! Har dere hatt en fin dag så langt? Det har jeg, og faktisk så har jeg fått unnagjort litt ting i dag. Ikke så veldig mye egentlig men jeg har fått klippet plenen til naboen for siste gang siden hun har bestilt en sånn som går av seg selv, så da var det siste gressklipp før 17 mai!

Har ikke brukt dagen til så mye annet enn det. Jeg våknet tidlig, så på serie og sovna i noen timer før jeg klippet plenen. Vurderer å legge meg til å sove litt igjen men tror jeg tar meg en tur ut for å ta litt bilder nå som det er så fint vær.I morgen blir det en Sverige tur igjen, og etter det så tenker jeg at jeg filmer en video til dere. Så vi får se hva jeg kommer opp med, hehe! Dere får ha en super duper dag videre alle sammen!

Hva gjør du i dag? Hva slags video kan jeg filme?

MAI ER EN MÅNED MED MASSE FRI

Heii! Da var denne skoledagen også over, og nå er det langhelg! Så deilig med noen fridager. Har heller ikke lagt opp noen spesielle planer, så blir morsomt å se hva frøken hensel finner på. I dag fikk vi også beskjed om vi kom opp i skriftlig eksamen, noe vi heldigvis ikke gjorde! Fornøyd med det!

Tenkte å ta meg en tur opp på butikken senere for å kjøpe inn litt mat til i kveld. Stusser litt over hva jeg har lyst til å spise men det finner jeg nok garantert ut av. Mye godt å velge mellom. Tenker egentlig litt på taco men at jeg bruker laks istedenfor kjøttdeig, det er så godt!

Ellers så har jeg laget meg to flasker med smoothie, nam! Vurderer å ta en av de nå ettersom at jeg ikke har spist i dag, så er litt sulten hehe. 

Tenker å se kveldens episode av paradise også nå og så skal jeg slappe av enn så lenge til jeg drar på butikken eller finner på noe annet. Forresten, i går så hadde jeg, Maria og Malene fremføring av reklamen vi lagde om kvikk lunsj. Så nedenfor kan dere også få se den! Vi lagde en reklame som vi ville skulle være litt humoristisk og "ny morderne" hvor vi da valgte å ha med "selfie". Og stemmen er da meg, men jeg har redigert den litt, som dere kanskje hører. 

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva er dine planer denne langhelgen? Syntes om reklamen?

GOOD WEEKEND

God kveld! I dag startet jeg lørdagen med å ta en god dusj og ta noen bilder, før jeg stakk en tur til Mysen for å besøke en kompis. Var der noen timer før han skulle bort. Dro deretter hjem, og gjorde ikke så mye mer resten av dagen. Har sett litt på greys anatomy, og så sovna jeg i en time.

I dette øyeblikket så sitter jeg i sengen min mens jeg blogger og hører på musikk. Skal fortsette med å se på serien når jeg har skrevet ferdig, og ja, sånn ser min lørdags kveld ut.  

Forresten har dere smakt kiwano og physalis på bildene ovenfor? Jeg er den typen som elsker å prøve ut nye ting, og jeg elsker frukt og bær, så jeg måtte prøve disse to typene. Og de var faktisk veldig gode, så disse skal jeg kjøpe mer av. Det som gjør de spesielle er hvordan utseendet på de er. Liker i hvert fall hvordan kiwano ser ut, den minner meg om noe som kan leve i havet haha. Rart.

 

Dere får ha en fin kveld videre, snakkes! Hva har du gjort i dag? Har du smakt kiwano eller physalis før?

 

DAGENS ANTREKK 08.05.15

Heisann! For ikke så lenge siden så dro jeg hjem fra skolen. Vi hadde heldagsprøve i engelsk som jeg nevnte i innlegget under, så tusen takk for alle kommentarene jeg fikk hvor det sto lykke til på engelsken! Koselig å høre sånt, og om jeg skal si hvordan det gikk, så aner jeg faktisk ikke helt. Jeg er bare glad jeg er ferdig med heldagsprøvene nå.


bukse fra dr denim, t-skjorte fra husker ikke, jakke fra vero moda 

 

Om ikke så lenge så skal jeg klippe plenen til naboen våres ettersom at hun hadde falt og brekt lårbeinet i vinter. Når jeg er ferdig med det så skal jeg ta meg en tur opp til butikken for å kjøpe pizza snurrer/boller, fikk så lyst på det haha!

 

Men dere får ha en god helg! Hva skal dere denne helgen? Syntes om antrekket?

SKIKKELIG SKOLEUKE

Hei! I dag sluttet jeg tidlig på skolen fordi vi har hatt heldagsprøve i norsk! Ble ferdig ganske tidlig, rundt 09.30 men så måtte jeg vente helt til 11.00 fordi da var mappen til å levere inn åpen. Det var litt kjedelig i lengden å måtte vente enn å dra hjem, men det gikk. Så jeg kjørte deretter hjem, i regnet. Har regnet i to dager nå, så håper solen og varmen kommer tilbake snart.I morgen har jeg heldagsprøve i engelsk, gruer meg mest til den enn den vi hadde i dag, men det går vel bra antar jeg! Har ingen planer resten av dagen utenom å forberede meg til i morgen, og så skal jeg slappe av. Håper dere får en fin uke videre!

 

Har dere hatt noen heldagsprøver/tentamener denne uken?

McCafe

Hei! Har dere hatt en fin helg så langt? Helgen min har faktisk vært ganske så ålreit. I går så var jeg sammen med Maria og Malene for å filme til et skoleprosjekt, som jeg ble ferdig med å redigere i går. Jeg fikk meg en veldig god latter når den var ferdig i hvert fall, så nå får de andre to se den i morgen for å se om de liker den også!

I dag var jeg og pappa en liten tur i Sverige. Vi var innom mc donalds før pappa skulle inn på butikken. Jeg tok med meg noen chicken nuggets og en skogsbær smoothie hjem! Veldig godt! Jeg drakk opp smoothien veldig fort, så jeg bestemte meg for å beholde koppen slik at jeg kan bruke den til annen drikke, som dere kan se under.

Kom hjem for ikke så lenge siden etter en liten tur med pappa og hundene. Nå skal jeg spise litt mens jeg ser på noen flere episoder av Greys Anatomy. Håper dere alle får en super dag videre!


 

Hva har du gjort denne helgen?

INNKJØP FRA DENNE UKEN

Da er det en ny innkjøps video ute på bloggen, igjen. Så om dere lurer på noe angående det jeg har kjøpt, så er det bare å spørre. Gi gjerne videoen en tommel opp, enjoy!

Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva syntes dere om innkjøpet? Vil dere at jeg skal sette i gang en spørsmålsrunde igjen?

1 MAI

Nå er det første mai! Tiden går så fort, og allerede neste måned så er det skole slutt! Det er så rart å tenke på, men gleder meg veldig til sommerferien og at jeg kan starte som lærling om ikke så lenge. 

Men siden det ikke er lenge igjen, så betyr det at ukene fremover kommer til å være fullbooket med eksamener, tentamer, prøver og ja, you name it. Har vært gjennom det flere ganger før, så blir nok ikke så fælt som man alltid tror når man hører om alt man skal være gjennom.For øyeblikket så har jeg akkurat redigert ferdig en liten video til dere, som jeg skal opplaste på youtube snart. Vet ikke helt når jeg legger den ut her, kanskje i morgen kveld. Nå skal jeg bli med mamma en liten tur til Askim for å besøke søsteren min og dem, snakkes!

 

Hva skal du i dag?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits