besøk av verdens beste

Erik kom en tur idag, og det var så fint å se han igjen. Vi har ikke gjort en shit for å være helt ærlig, bare ligget i senga og sett på tv. Han kommer en tur imorra også, og da skal vi få den late kroppen våres litt ut. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Kanskje jeg skal forsette med pakkingen til Mallorca. Det er liksom bare imorra igjen, og så flyr jeg den natta.

U-T-R-O-L-I-G

 

Hva er dine planer for imorra?

dagens antrekk 30.06.13



Heihei fininger! Idag kommer Erik ned en tur, han kommer imorra også. Noen dager siden jeg så han, så det blir fint å se han igjen. Jeg drar til Mallorca om 2 dager, det er helt utrolig, gått sykt fort. Jeg drar mandags natt, og jeg er ganske sikker på at det blir blogging der nede, har med meg macen. Så det blir oppdateringer fra meg i Mallorca, skal prøve å blogge så ofte som jeg kan men når jeg er på ferie, så er det ikke det eneste jeg tenker på.

Håper dere får en strålende fin dag videre, og idag har jeg på meg dette. Må si at jeg virkelig elsker fjernkontrollen min, den kommer til å brukes mye!














converse - sko hm - jakke og topp dr denim - bukse

 

Hva synes dere om antrekket?

we never noticed the beauty












Canon eos 600d - 50mm f/1.8 ll

 

Synes om bildene?

små gleder i hverdagen

Idag er jeg helt i himmelen! Mamma kom inn på rommet mitt med en enorm pakke, og da hadde jeg rett og slett ikke tid til å klage på at ho vekka meg, ha-ha. Så vi satt der begge to, og jeg pakket opp hver lille eske som lå oppi den store esken. Har allerede prøvd å ta noen bilder, og jeg er så fornøyd med speilreflekset allerede!

Jeg kjøpte Canon eos 600d + to objektiver, Canon EF 50mm f/1.8 ll og Canon EF-S 18-200mm. Har bare prøvd standardobjektivet nå, så jeg skal vel prøve meg litt frem etterpå med 50mm linsa, for den har jeg hørt er veldig bra. Jeg fikk også med fjernkontroll + et ekstra batteri.



 

Hvilket kamera har du?

 

vanndråper








Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene?

batoko.com





Batoko.com har så sykt mye fint. Det ovenfor er mine favoritter derfra, skulle ønske jeg kunne ha alt dette i skapet!

Likte du noe?

ute i skogen #1

Maria var her en tur, og vi gikk ut i skogen for å ta noen bilder. Endte opp med litt over 100 stk. Tenkte jeg kunne vise dere noen i flere deler.

 














Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene?

foto: snørrvalp


Nikon D3100 - privat.

 

Ja, det er snørr på nesa til Fritjof (den beige hunden).

Synes om bildene?

gårsdagens antrekk

Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg hadde på meg i starten av dagen igår før jeg skiftet til en annen genser. Forresten, igår bestilte jeg nytt kamera og 2 objektiver, gleder meg super masse til jeg får det!


bik bok - bukse og genser converse - sko new yorker - vest (klippet)

 

Hva synes dere om antrekket?

nydelige roser

Igår på halvtårsdagen til meg og Erik så bestemte jeg for å gjøre noe koselig. Så jeg bestemte meg for at vi skulle møtes et sted der vi pleier å være noen ganger, og da skulle jeg ordne med bær, muffins og drikke. Jeg skjærte vannmelonen opp i hjerter, og på den plassen der nede, så tente jeg lys rundt der vi satt. Skulle ha tatt bilde av det, men det glemte jeg.

Var fint å se, snakke og le med han igjen. Så når vi var ferdige der borte, så kom jeg hjem rundt halv 12, og han fulgte meg hjem. Søtt! Eller ikke så søtt, fordi han kjørte mopeden og jeg sykla. Ha-ha.

Joda, det var søtt alikevel. Pluss at jeg fikk verdens fineste roser av han, wææ han er best!

 






Synes om rosene?

iphonecase from bik bok

Igår så var jeg og Melina i Oslo for vi skulle dra på Starbucks. Jeg e-l-s-k-e-r starbucks! Når vi var ferdig der, så gikk vi litt rundt og så endte jeg opp med å kjøpe et slags deksel man kan ha iphonen oppi. Kostet 49,- på bik bok.







Hva synes dere?

et halvt år

Idag har jeg og Erik vært sammen i et halvt år. Det har gått så utrolig fort! For litt over et halvt år siden så var jeg og Erik bare vanlige venner som "narra" hverandre. Vi sa litt forskjellige ting til hverandre som man ikke kan kalle fint, vi tusja hverandre i trynet og så mye mer. For å forklare det litt lettere, vi bare tulla med hverandre.

Og så fikk jeg sterke følelser for han, og den 25.12.12 så ble vi sammen. Skulle gjerne vært på julaften, det var faktisk natten fra den 24 til den 25. Sammen over natten, he-he. Dette har vært det beste halvåret i mitt liv, og lenger skal det bli. Mye lenger.

 




♥ Elsker deg pluskelusken 

trenger litt hjelp fra dere




Jeg har lenge ønsket meg et nytt kamera, og det som står øverst på ønskelisten er Canon eos 600d 18-55 mm. Jeg har sett på en en slags pakke for det speilreflekset, for i den "pakken" så følger det med to batterier og en fjernkontroll. 

Spreilrefleks pakken koster tilsammen 4 495,- , vet ikke helt om jeg synes det er dyrt men det er en del for pengene synes jeg. Det kameraet jeg har nå Nikon D3100, kosta rundt det samme men det eneste som følgte med var standarobjektivet. 

Men selvom jeg ønsker meg nytt kamera, så man ha gode objektiv som man kan jobbe godt med. Derfor har jeg sett på 2 objektiv.

 

Canon EF 50mm f/1.8 ll som passer bra for portrettbilder, dere kan finne objektivet HER! Det koster 695, noe jeg syntes var billig ved første øyekast, men på tanke på at det er bare 50mm, så blir det jo ikke like billig som jeg trudde først.

Canon EF-S 18-200mm, et objektiv som man kan zoome langt med må jeg absolutt ha. Det er ikke alltid man kommer godt inn på spennende ting, derfor er det kjekt å ha noe du kan zoome langt inn med. Objektivet kan dere finne HER, det koster 3 475 (minus 525 kr på lefdal)

 

LES DETTE: Grunnen til at jeg lagde dette innlegget er fordi jeg trenger litt hjelp fra dere som har Canon. Vet dere om disse objektivene er gode?


 


hvilken redigering?




Hvilket bilde likte dere best?

 

levitation

Prøvde meg på levitation bilder, og til å være første gang, så synes jeg at det gikk ganske greit. Man må være sykt nøye, og det er sikkert noen små feil noen steder. Når jeg begynte å redigere bildene, da så jeg at jeg kunne vært litt høyere i lufta, men gjort er gjort. Jeg kunne også ha "posert" litt annerledes, men jeg satt på armlenene på en stol, så det var ikke særlig godt.



Synes om bildene?

Dagens antrekk 21.06.13

Det ble litt finere vær i sta, og da brukte jeg tiden på å ta noen bilder ute. Om ca 3 kvarter, så skal jeg på kino med Erik. Vi skal se After Earth, blir nok veldig morsomt. Lurer på hvordan det blir for meg med tett nese som renner hele tiden. Ha en fin kveld videre da søtinger!








primark - bukse bik bok - hettegenser

 

Synes om antrekket? Har du sett After Earth eller skal du?

sommerferie

 

Igår kunne jeg endelig si at " nå har jeg sommerferie", men sommerværet er ikke til stede ennå, så får håpe det kommer snart. Akkurat nå har det plaska ned. Avslutningen igår gikk veldig bra. I den ene "scena" så skulle jeg være en belieber av flere som skulle være gale og skrike villt. Etter å ha skreket i mange dager så fikk jeg så sykt sår hals, og det utløste seg til forkjølelse. Så starten av sommerferien min starter med sykdom, koselig. Nei..




Tenkte egentlig at jeg skulle ut å ta antrekk bilder idag, men siden det regner, så vet jeg ikke helt om den ideen er så god. Så ovenfor er det en liten smakbit på antrekket idag. Kanskje været letter opp litt etterpå, så da går jeg nok ut å tar noen bilder. 

 

Er sola fremme hos dere? Hva skal du idag?

foto: min søte hund






Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene?

fullbooket

Begynte senere på skolen idag, utrolig chill for da kunne jeg sove lenge, men den planen gikk ikke akkurat i boks. For mamma ho skulle liksom male husveggen der jeg har rommet mitt, så jeg hørte kosten mot veggen, og da fikk jeg ikke sove.

Så derfor sto jeg opp, og tok meg en god dusj. Om ca 1 time så skal klassen min møte opp på skolen for å spise pizza som læreren har spandert, deretter så skal vi opp til Festiviten og forsette med øvingen til skoleavslutningen som er imorra. 

Blir nok ikke så mye mer blogging idag eller imorra, for etterpå idag skal jeg opp til Erik. Men det er ikke for å være med Erik, haha, skal være med søstra hans og kanskje broren. Søte små det! Og imorra så er hele dagen fullbooket. Skal ha generalprøve før vi skal vise avslutningen for 8 og 9 klasse, og på kvelden så er det for de voksne. Etter vi har fått vitnemålet, så skal de som vil til Grendehuset, en slags "fest" før vi tar sommerferien. Og da kommer jeg ikke hjem før på natta. 

Hva driver dere med på skolen nå? 

Dagens antrekk 18.06.13

GRATULERER MED LAPPEN PUSEN MIN 

Erik tok lappen idag, og endelig besto han. Ble så sykt gira når jeg fikk vite det. Sto på Go´Biten for jeg ventet på en baguette. Og når Daniel fortalte meg det, så begynte jeg bare "Kan den baguetten bli ferdig snart", det sa jeg vel rundt 10 ganger.

Skal en tur opp til han etterpå, blir koselig det. Her er dagens antrekk:












bik bok - shorts cubus - topp

 

Synes om antrekket?

helgen snart over

Denne helgen har vært ganske grei synes jeg. På fredag så gjorde jeg ikke så mye. På lørdag var jeg og mamma på Ski Storsenter, og jeg fikk med meg noen godsaker hjem. Idag besto dagen av absolutt ingenting, men jeg fikk noe ut av dagen.



Først tok jeg meg en sykkeltur, og da møtte jeg på en elg som spratt ut av en busk 5 meter foran meg, så jeg ble veldig skremt i det øyeblikket. Etter det så gjorde jeg det rent i buret til kaninene, og så tok jeg meg en god og varm dusj. Nå skal jeg spise, og slappe av resten av kvelden.

Hva har du gjort i helga?

foto: blomst i solen




Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene?

nytt innkjøp fra ski storsenter

Synes om det siste innkjøpet?

foto: den gamle løvetannen




Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene?

the pain is everywhere


Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildet?

Dagens antrekk 13.06.13






Bik bok - skjorte dr.denim - bukse

 

Hva synes dere?

ny usa bikini

Bestilte en bikini her om dagen fra madlady, og fikk den i postkassa idag. Den er så perfekt, nydelig og den sitter så fint på. Dette er min yndlings bikini, ahh elsker den!





Hva syntes dere om bikinien?

nye innkjøp

Syklet meg en tur opp til obs, og stakk innom Cubus for å kjøpe meg en topp. Endte opp med en magetopp og en shorts. Denne shortsen har jeg ønsket meg lenge bare i fersken, men endte opp med en gråsvart, som jeg syntes var kul.







Toppen kostet 149,- og shortsen 249,-

Synes om innkjøpet?

 

 

foto: smoke


Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene?

lundebyvannet med klassen

Idag sykla vi til Lundebyvannet med klassen. Tok ca 1 time å sykle dit, og får å være helt ærlig, nå er jeg lei av å sykle. Ha-ha.

Vi var der ikke lenge før vi skulle tilbake igjen, men jeg og Erik ble hentet av mamma. Vasset litt i vannet, og det var så varmt. Vi grillet pølser og koste oss veldig.

























 

Synes om bildene?

white roses




Nikon D3100 - privat.

 

Hva synes du om bildene?

Dagens antrekk 08.06.13



Det er så deilig at sommeren endelig begynner å komme frem, for da kan man bade, spise is, gå i sommerklær, grille osv.. Et lite problem jeg har er når det kommer til hva jeg skal ha på meg når det er så varmt, idag tror jeg at jeg har bytta klær 5 ganger, men beholdt shortsen på meg, så toppene er problemet. Tror jeg trenger noen nye topper, men jeg endte opp med noe helt enkelt.

Idag får vi besøk av en vennine av mamma, samboeren hennes og Tim, en barndomsvenn av meg. Vi skal grille, så det blir nok koselig, og pluss at det er veldig lenge siden jeg har sett dem nå, så det var på tide. Det er forresten dem vi skal dra til Mallorca med, utenom samboeren. Så det er bare meg, mamma, Tim og Else, som ho heter. Fin historie.

Håper dere får en fin dag, og her er antrekket mitt for dagen (foreløpig).








Alt er fra bik bok.

Slet ikke bare med å finne ut hva jeg skulle ha på meg, men bildene ble jo ikke helt velykket heller. Det får gå. Dere må få se meg og min uprofosjonelle posering.

Synes om antrekket?

done with school for a while

Nå er jeg endelig ferdig med muntlig eksamen i norsk, fikk 4 og jeg er litt skuffet egentlig fordi hvis jeg bare hadde utdypet meg litt mer i hva motmakt er så kunne jeg fått 5. Er så jævlig kjipt når jeg er så nærme enn 5-er.

Nå er jeg absolutt ferdig med alt som har skole å gjøre, så nå er det bare 10 klasse avslutning igjen, og så er det sommerferie. Og så blir det skole igjen etter 2 måneder, skal blir utrolig godt.

Håper dere får en fin helg!

Ferdig med tentamer og eksamener?

jeg kom opp i..

Norsk! Det var ikke det jeg håpet på men det er et fag som er helt greit synes jeg. Har allerede skrevet en del, så da er det bare resten igjen og begynne å øve. Har jo til fredag å øve på, og jeg skal ut i ilden 11.10. Glad jeg ikke er en av de siste som fremfører. Bedre å være ferdig med det enn å vente hele dagen.

 

Oppgaven går ut på at man skal velge to tekster som man skal trekke opp mot et tema som vi trakk. Og jeg trakk temaet Makt og Motmakt, noe jeg er veldig fornøyd med, siden det er ganske lett. Så da får jeg vel bare forsette å jobbe med oppgaven.

Blir ikke stort med blogging nå frem til fredag fordi jeg må nesten jobbe med dette. 

Hva kom du opp i?

foto: beautiful


Nikon D3100 - privat.

 

Synes?

antrekk fra mai

Hvilket likte du best?

en liten fotoshoot med meg selv








Nikon D3100 - privat.

 

Synes om bildene?

how to take water drops pictures

Det var noen som lurte på hvordan jeg tok water drops bilder, og det skal jeg forklare nå. Jeg har også tatt noen vann splash bilder som blir på akkurat samme måte som vanndråper.

 

Så da skal jeg begynne å forklare hvordan jeg tok disse bildene.

1. På speilreflekset så er det et hjul, da bruker jeg innstillingen M. 

2. ISO'en varierer. Men når jeg tar bilder ute når det er lyst, så bruker jeg enten 800 eller mindre. Du burde klare å tilpasse det selv ettersom hvordan lyset er der du tar bilder.

3. Jeg fokuserer på der jeg skal ta bilde, og så tar jeg på Manuell, og da er det bare å ta bilder.

4. Når jeg var ferdig, så redigerte jeg kontrasten og litt sånt.

 

Det var i allefall det jeg gjorde, og forklaringen min er ikke en av de beste. Håper dere skjønte hva jeg mente.

Visste du dette?

sminkevideo

Husker dere denne sminkelooken jeg la ut på bloggen, som dere kan finne HER. Ja, nå har jeg laget en sminkevideo og jeg viser hvordan jeg sminka meg.

Jeg vet veldig godt at blush og bronzer ikke er øyenskygge men ingen har sagt at man ikke kan bruke det på øyelokket. Håper dere liker videoen da! 

 

Hva synes dere?

foto: it's raining baby






Nikon D3100 (50-200mm) - privat.

 

Synes om bildene?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits