dagens antrekk 30.06.14
bik bok - topp dr denim - bukse converse - sko hm - jakke

 

Hva syntes dere?

innkjøp fra oslo

Da er innkjøpsvideoen endelig her, sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Synes om innkjøpet?

time will change

Hei! Spilte inn innkjøpsvideoen i sta men vet ikke om jeg redigerer den idag siden jeg er litt sliten. Hadde planer om å ha grillkveld med to kompiser i kveld men siden det regner som bare det, så dropper vi det og venter heller på en dag når det er sol.

Var i Skiptvet igår med de, og det var koselig, utenom da vi skulle kjøre på en grusvei og han ene skulle slædde akkurat foran meg, plutselig så bråbremser han og det måtte jeg også gjøre. Så, jeg endte opp med å tryne igjen og nå har jeg et fint sår på kneet som gjør vondt. Scootere tar virkelig ikke ordentlig tak i masse grus, så det er litt synd.

Nå skal jeg spise litt, snakkes!

Deres planer for dagen?

skull

Siden det tordnet og lynet i sta, så hadde jeg ikke stort å gjøre inne siden vi hadde skrudd av nettet et lite øyeblikk. Selvom jeg ikke er så skarp når det gjelder tegning, så bestemte jeg meg for å tegne litt. Inspirasjonen fikk jeg fra en tatovering.

Liker du å tegne? Synes om tegningen?

I long for that feeling

Hei fine folk! Har hatt besøk av tantebarnet mitt fra igår til idag, men nå aner jeg ikke hvor mamma eller han er.. De kommer nok snart hjem men er uansett veldig deilig å ha huset for seg selv iblant. Har ingen planer for dagen, blir vel som de andre dagene at jeg bare slapper av siden jeg er forsatt ikke helt i form men har blitt så mye bedre. Skal spille inn innkjøpsvideoen fra Oslo snart, men siden jeg ble sengeliggende så var ikke det en prioritet hos meg. Dere får ha en super sommerferie videre! 

Hva er dine planer for dagen?

mine sommerplaner

Tenkte jeg kunne fortelle dere hva mine planer for sommeren er. Skal jo være med venner, bade, sole meg, dra på småturer osv men skal til utlandet igjen denne sommeren, noe jeg gleder meg masse til.

Bildene er ikke mine. De er tatt fra weheartit og ving.

16 juli så drar jeg, mamma, pappa, tante og onkel til Puerto Rico i Gran Canaria. Vi skal være der i 1 uke, og det blir så deilig med masse sol og varme. Har aldri vært på Puerto Rico før, men har vært i Gran Canaria en gang, men det ser veldig fint ut på bildene. Vi skal bo på et hotell som heter El Greco. Det er internett på hotellet men er usikker på om jeg kommer til å blogge noe den uka. Kommer hjem den 23 juli.

Mandag 4 august så drar jeg og pappa til London. Har vært der en gang før og gleder meg masse til å komme tilbake dit. Vi drar hjem den 7 august, så det blir 3 netter nede i shopping byen. Gleder meg nok mest tll å handle på primark og være på starbucks. London er som himmelen, helt herlig!

 

Skal du til utlandet?

dårlig start på sommerferien

Har hatt et par dager fravær fra bloggen fordi torsdag kveld etter Oslo turen med mamma så hadde jeg vondt i hodet, men brydde meg ikke så stort fordi har hatt vondt et par ganger før, og så har det bare forsvunnet. Når vi kom hjem så ble det verre. Jeg la meg bare i senga og spiste ikke noe mere den dagen enn det ene måltidet jeg hadde spist i Oslo. Jeg begynte å få sår hals og det gjorde vondt når jeg svelget, det gikk også utover spising og drikking. Har hatt feber i flere dager også.

Fredagen etter så var det siste skoledag men jeg var ikke i form, så jeg kom ikke. Hele den dagen lå jeg i senga og jeg hadde ikke spist noe særlig denne dagen heller, ellers så lå jeg bare i senga og sov. Vi fikk besøk igår selvom jeg ikke var i form men det gikk ganske bra, utenom halsen som gjør sykt vondt. Og formen er ikke helt bra igjen. Er ikke like slapp som jeg var, har ikke hodepine lenger som jeg merker, verker ikke i kroppen men vondt i halsen er der forsatt. Men det er så opp og ned, plutselig er det ikke vondt og så er det vondt. Om det ikke er bra imorra, så bestiller jeg nok en legetime.

Dette var da en oppsummering av mine dager av starten av sommerferien. Håper resten av dagene blir bedre. 

 

God sommerferie til dere alle sammen! Gjort de siste dagene?

next stop --> oslo

Idag tar jeg og mamma turen til Oslo for å shoppe litt. Viser nok innkjøpet når jeg kommer hjem eller når jeg har redigert ferdig en innkjøpsvideo. Synd det er meldt regn i Oslo idag, men håper ikke det regner så mye. Stikker sikkert en tur innom starbucks mens jeg er der.

Hva skal du idag?

you will be happiest
Canon eos 600d - privat.

 

Syntes om teksten og bildene?

as long as skies are blue

Nå er det offisielt sommerferie for meg snart! Fikk vite idag om jeg skulle opp i muntlig eller ikke, og heldigvis så kom jeg ikke opp. Har fri frem til fredag, for da er det offisielt den siste skoledagen for meg før sommerferien. Blir kjempe deilig med fri, spesielt siden jeg skal på ferie og bare være med venner. Er skikkelig sliten idag, så jeg kommer nok til å sove et par timer etterpå. Er heller ikke så moro å være ute fordi det blåser skikkelig men heldigvis så er det sol. Noe Norge absolutt trenger å ha iblant, haha eller hele tiden for min del.

Håper dere får en fin uke! Har du sommerferie nå?

søte små pannekakerLå i sengen mens jeg så på film, når jeg plutselig fikk veldig lyst på pannekaker. Så jeg gikk opp og lagde noen for meg selv. Et par av de gikk i søpla, fordi jeg er absolutt ikke et naturtalent på kjøkkenet. Har egentlig ikke noe slags talent der inne, haha. Men de ble gode selvom jeg bare tok en pannekake og pluss de gode bærene på toppen. 

Så det godt ut?

fleurs blanches

Fleurs blanches betyr hvite blomster på fransk.
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

the bitches and Ole

1HSFB - The bitches and Ole

Har hatt en så koselig dag idag med klassen og våre to beste lærere. Vi startet dagen kl 10 idag, så da kunne jeg sove litt lenger. Deretter så skulle vi ta et klassebilde som ble tatt med kameraet mitt, vi skulle også gi et bilde hver til lærerne som et minne. Vi spilte vollyball, som var kjempe moro. Og senere på dagen så dro vi på Campino for å spise pizza. 

Har fri i morgen og på fredag, så det blir langhelg for meg. Kjempe deilig! På mandag så skal jeg en liten tur på skolen for å høre om jeg kom opp i matte eller naturfag muntlig eksamen, og deretter så har jeg fri frem til fredag som er siste dagen. Da skal vi få karakterkortet og så er det sommerferie. Det blir kjempe deilig etter det første året på vgs som har gått kjempe fort.

Tenkte å se på litt filmer nå, så her er dagens antrekk.
vero moda - jakke bik bok - jumpsuit vans - sko

 

Syntes om antrekket?

my own inspiration

♥venner ♥familie ♥portretter ♥dyr ♥naturen ♥Hva inspirerer dere?

crazy night


Dro på festen igår alikevel og det skjedde så mye rart som jeg ikke kommer til å glemme. Var så mange fulle folk som gjorde så mye rart, men det var en koselig kveld. Kom hjem rundt halv 1 tiden, la meg i senga og skulle se en film før jeg sovnet men endte opp med at jeg skrudde av filmen og sov. Våknet 12 idag, og deretter dro jeg og pappa på tennisbanen. Er lenge siden jeg har spilt men det var kjempe gøy. Nå slapper jeg av, og så kommer jeg nok til å sette på en film straks.

Hva skal dere idag?

I just feel happy for no reason

God helg! Er deilig å ha 3 dager fri fra skolen nå, og helgen blir brukt til å slappe av helt. Skulle egentlig på en fest i kveld, men jeg blir hjemme fordi jeg er litt sliten. Så da skal jeg kose meg med bær og film. Imorra tar jeg og pappa en tur på tennisbanen. Det blir moro siden det er så lenge siden jeg har spilt nå. Søndag og mandag blir nok bare brukt til å slappe av. Kanskje jeg stikker meg en liten tur i skogen for å ta litt bilder. Skal nok trene denne helgen også. Har virkelig begynt å trene en del nå, sjokk til å være meg, haha. Håper dere får en strålende lang helg!Hva skal dere i helgen?

dagens antrekk 04.06.14

Ble en veldig kort dag på skolen idag siden jeg hadde flerfaglig idag. Gikk helt greit og ble ganske fornøyd med karakterene jeg fikk. Jeg er ikke i form idag, så skal bare slappe av mens jeg ser på episoder av pretty little liars. Har blitt så hekta av den serien at jeg ikke klarer å slutte å se på den! Her er dagens antrekk som ikke ble sittende lenge på siden jeg tok på meg joggebuksa med en gang jeg kom hjem, haha.
sheinside - jakke carlings - topp bik bok - skjørt dr martens - sko cubus - smykke (tror jeg?)

 

Hva syntes dere om antrekket?

innkjøp

bik bok

cubus - bik bok - bik bokcubus

 

Hva synes dere?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits