YOUR OWN KINDcanon eos 600d // privat

 

Syntes om bildene og sitatet?

THE PEOPLE IN YOUR LIFEcanon eos 600d // privat

 

Hva syntes dere om bildene og sitatet?

MOST LIKELY TO (MED MARIA)

Hei! Da er den andre videoen jeg og Maria lagde, ute på bloggen. Denne gangen gjorde vi most likley to. Var morsomt å se om vi kjente hverandre godt, noe vi gjorde. I tross av at det var noen virkelig merkelige og rare spørsmål i både del 1 og del 2. Og del 2 legger jeg ut når jeg føler for det. Den er ferdig redigert og venter bare på å bli lastet opp på youtube.

Enjoy! Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva syntes dere?

BABY BLUE NAILPOLISH

Jeg syntes dette er en fin og søt, lyse blå farge som passer så fint til sommeren. (den passer stort sett til det meste uansett haha)

 

Hva syntes dere om fargen?

AT THE END OF YOUR COMFORT ZONE// weheartit

 

Hvor får dere inspirasjon fra?

 

CAKE POPSEtter noen timers arbeid med å lage cake pops, pynte dem og så vente på resultatet, er verdt det. Jeg smakte på en i sta og den var veldig god, men man blir fort mett av sånt. Jeg tok til og med den minste av de alle, så de store kan være en utfordring haha. Ettersom at dette er første gangen jeg har laget cake pops, så er jeg fornøyd. Jeg brukte både hvit og brun sjokolade for å ha litt variasjon, noe jeg syntes er greit. Og greit for de som ikke liker mørk sjokolade så godt, som meg. Jeg foretrekker heller hvit.

Så senere i kveld skal disse serveres, så håper de andre liker de også! Håper dere får en fin kveld alle sammen!

 

Så de gode ut?

STUFF YOUR MOUTH CHALLENGE PART TWO

Hei! Mens Maria var hos meg i går så filmet vi 3 filmer, wow wow wow. Den første jeg la ut er Stuff your mouth challenge, som jeg også har lagt ut tidligere her av meg og Daniel. Vi lo godt, og dette er nok den beste videoen på lenge! Jeg har akkurat redigert ferdig den andre videoen, og nå skal jeg redigere den siste. 

Var veldig godt å slappe av nå ettersom at jeg har stått på kjøkkenet i hele dag. Har laget geleshots som gikk fort og greit, og cake pops som tok noen timer å lage. Men verdt det, så får håpe at alt smaker godt i morgen når jeg får besøk. 

Enjoy, sett på 720p HD for best kvalitet!

Hva syntes dere om videoen?

DAGENS ANTREKK 19.06.15

Heisann! Nå kan jeg endelig si at jeg har 100% sommerferie, for i dag var det avslutning hvor vi fikk utdelt karakterkortet, men det var også min absolutt siste dag på Mysen Videregående skole. Rart at tiden går så fort, men jeg er virkelig klar for å komme ut i arbeidslivet. Kommer til å savne klassen men vi ses vel en eller annen gang igjen. 

I dag tenker jeg at jeg skal lage cake pops, som jeg skal servere i morgen kveld. Bare tenker litt på om de er like gode i morgen hvis jeg lager dem i dag. Så hvis noen av dere har kjennskap til om de er gode dagen etter, så hadde det vært fint å vite, for jeg vil de skal smake best mulig. 

Og nå får jeg nesten ta meg litt å spise, og deretter skal jeg slappe av litt. For det ble sent i går, og tidlig opp i dag. Ikke en bra kombinasjon for frøken Hensel. Håper dere alle får en strålende og minnerik sommerferie, og at dere koser dere gløgg i hjel!

 sko fra ?, kjole fra hm, jakke fra sheinside

 

Synes om antrekket?

STUFF YOUR MOUTH CHALLENGE

Hei allihopa! Da er den andre videoen jeg og Daniel lagde, ute på bloggen. For å si det sånn, var veldig morsomt. Og det ser mye lettere ut enn det faktisk er, selv om vi ikke slet med å forstå hverandre så veldig. Om dere ikke vet hva jeg snakker om, så se på videoen under. 

Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva syntes dere?

APPRECIATE THINGS

Heihei! Har dere hatt en fin dag i dag? 

Denne tirsdagen har jeg brukt til å rydde rommet mitt (tidlig på morgenen av alle ting), jeg møtte den nye arbeidsplassen rundt 11.30 tiden, og jeg er fornøyd og ser veldig frem til å starte den 10 august. Blir spennende og lærerikt! Og så satt jeg et par timer i solen ettersom at været er så nydelig! Så deilig at man kan begynne å gå i sommerklær, bli brun og slappe av i solen all day long. 

Og nå slapper jeg av med musikk mens jeg blogger, fin slutt på dagen det. Tenker jeg skal ut å ta litt bilder i morgen etter jeg har vært på skolen for å levere bøker og diverse sånne ting. Må også kjøpe inn litt ting til lørdag for da kommer det noen venner på besøk, så får se om jeg kjøper inn ting i morgen eller på torsdag. Har hatt en fullbooket uke så langt egentlig, noe som er greit i grunn.


// sitatet for dagen.

 

Hvordan har uken deres vært så langt?
    

JEG KOM IKKE OPP

Jeg kom ikke opp i muntlig, så glaaad! Så i dag feiret jeg og Maria en liten del av dagen i Halden, og etter det var vi hjemme hos henne. Når jeg skulle hjem så fikk jeg øvelsekjørt i samme slengen, gikk bra denne gangen også heldigvis! 

I morgen skal jeg møte arbeidsplassen min 11.30, det blir så spennende! Gleder meg much. Og nå er det praktisk talt sommerferie! Skal bare levere noen bøker og pc/skolesekk på onsdag, og møte opp til avslutning på fredag. Men frem til det og etter det så har jeg sommerferie, veldig godt!


// tatt for noen uker siden

 

Er dere klare for sommerferie?

OH, SUNDAY

God morgen, eller god ettermiddag passer vel best å si nå. Så i dag er det søndag, og i morgen får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig, men jeg har en god følelse på at jeg ikke kommer opp. Så da får jeg nesten bare stole på den følelsen! Skal også en tur til Halden i morgen med mamma og Maria, for å titte på et senter som Maria ville sjekke ut. I dag har jeg ingen store planer. Har øvelsekjørt med pappa litt overalt, noe som gikk veldig fint ettersom at de to siste gangene jeg har øvelsekjørt, så gikk det ikke som jeg ville det skulle gå for å si det sånn.. Men sånne dager har vel alle?Og nå har jeg akkurat spist frokost, eller lunsj da. Så nå er jeg god og mett. Tenkte jeg skulle prøve å lage min egen is etterpå av bær, så da får jeg se hvordan det blir. Dere får ha en fin dag videre allihopa!

 

Dere skal i dag? Prøvd å lage is av bær før?

ROMWE HAUL

Heisann! Da er det fredag, og helgen starter. Hadde fri i går som dere kanskje har fått med dere at jeg har skrevet i et annet innlegg. Så i går gjorde jeg ikke stort mye på dagen, men på kvelden var det klassefest. Det var veldig gøy og koselig, og formen i dag er tålig grei, for å si det sånn (haha). Så i dag slapper jeg bare av. I tillegg så er vi heldig med været, så godt når solen endelig er fremme hver dag.

Og så er det på tide å legge ut en ny video, hvor jeg da viser det jeg kjøpte fra romwe. Sett på 720p HD for best kvalitet. Håper dere liker videoen, enjoy! Om dere har noe spørsmål, så spør i kommentarfeltet under. 

 

Syntes om innkjøpene? Dere skal i helgen?

99% SOMMERFERIE

Jeg kan på en måte si at jeg har sommerferie nå. Opptrekk muntlig er det eneste som gjenstår, altså den ene prosenten før jeg kan si 100% sommerferie. Veldig rart å tenke på at sommeren er her, eller snart for fullt ut. Jeg gleder meg masse i hvert fall. Skal være med venner, sikkert ta noen turer til tusenfryd, kanskje campe og så skal jeg til Puerto Rico igjen, det blir herlig!

I dag startet og avsluttet vi dagen med grilling. Vi sluttet rundt 11, så det var en kort dag. Senere i dag skal jeg være med Maria, og i morgen er det "klassefest" med klassen +  noen venner vi tar med oss. Det blir nok veldig koselig i alle fall. Så nå har jeg fri helt frem til søndag, og på mandag må jeg dra på skolen for å se om jeg er en av de som kommer opp i muntlig (noe jeg ikke håper jeg er). På tirsdag skal jeg møte arbeidsplassen min, den avdelingen jeg skal være med det første året av lærlingtiden min. Veldig spennende! Og etter det har jeg antageligvis bare fri?Håper dere alle får en fin dag, uke og sommerferie dere som har tatt dere fri! Hva skal du i sommerferien?

MISSING SUMMER


Hva med dere, savner dere sommeren?

KVITE BLOMMARcanon eos 600d // privat

 

Syntes om bildene? Følg meg gjerne på instagram også, jeanett97.

CHUBBY BUNNY CHALLENGE (PART TWO)

Hei! La ikke videoen ut i går kveld allikevel, men i dag er den her! Var hos Daniel tidligere på dagen, og var ikke hjemme før halv 9 cirka. Slappet av litt før jeg tenkte å legge den ut her. 

Dette er altså andre gangen jeg gjør denne challengen men denne gangen er det med Daniel! Det er like gøy hver gang, selv om jeg virkelig ikke klarte å slå min første rekord som var 6.. Men det som teller er at det er gøy! Vi filmet også en annen video som jeg kommer til å legge ut om ikke så lenge.

Så jeg håper dere liker videoen, og sett på 720p HD for best kvalitet! Enjoy!

 

Hva syntes dere? Skal jeg & Daniel gjøre flere videoer sammen?

THUMBS UP

Hei! Da er det lørdag allerede, og i dag er planene ikke stort mye. Har akkurat redigert ferdig den ene videoen jeg og Daniel lagde i går, så den tenker jeg at jeg laster opp snart. Men imens så tenkte jeg å blogge litt, hvor kjekt er ikke det? He he, slengte med et lite sitat for dagen også.

Jeg må bli flinkere igjen til å oppdatere her, så da får jeg bruke de sjansene jeg har. Så da passer det supert nå! Jeg har i tillegg fri på mandag, så da er det lang helg på meg, og det er så deilig! 

Ellers så er ikke været så bra som det har vært de andre dagene. Det er helt hvitt og "små  tåkete" ute, så får håpe solen titter frem resten av dagen/helgen. Da får jeg kanskje tatt litt mer  bilder ute også. 

I kveld så legger jeg antageligvis ut den ene videoen, så dere får glede dere! Jeg ler og smiler hver gang jeg har sett på den, hehe! 

Så, håper dere alle får en super dag og helg videre! Snakkes.

 

  Hvordan er været hos dere i dag? 

SUMMER IS COMING

Heisann!

Så hvor har jeg vært den siste tiden? Har egentlig ikke gjort så mye i det siste men har glemt bort bloggen helt, så unnskyld for det. Har også hatt tverrfaglig eksamen, som gikk bra. Ellers så har jeg vært med venner. Maria var en tur her i går og i dag skal jeg til Daniel, hvor vi skal filme video til dere! JIPPI


canon eos 600d // privat.

Laget en video i forrige uke som jeg ikke har redigert ferdig engang, så vi får se om jeg fortsetter å gjøre det eller bare redigerer noen nye. Jeg bestilte en pakke fra romwe med litt ting også, så kanskje jeg kunne vist dere det på en video også? (Før noen sier jeg er bortskjemt, haha.. så betalte jeg alt selv for en gangs skyld). Jumpsuiten dere ser ovenfor er faktisk en av de nye tingene. Litt for åpen så må ha en tube-bh under i alle fall.

Så nå skal jeg slappe av litt før jeg drar avgårde til Mysen. Sluttet veldig tidlig i dag, så det var sykt deilig. Daniel har lang skoledag, så jeg får bare vente hehe. Og snakk om det fine været, så utrolig godt med sol og varme!

 

Hva skal dere denne helgen? Vil dere se innkjøpene?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits