scooteren min

Noen lurte på om når jeg skulle vise scooteren min til dere, og her får dere et innblikk over hvordan den ser ut. Nydelig, ikke sant?

Jeg har da en svart Peugeot Kisbee. Vi betalte litt over 15 000 for den med registrering på Riseberg MC i Askim. Den er veldig god å kjøre, synes nå jeg da. Har egentlig ingenting mer å si om den jeg da. 

Har du scooter?

 

vinneren av pilotbrillerDa har jeg trukket vinneren av pilotbrillene. Det var 12 som meldte seg på, og jeg brukte random.org for at det skulle bli rettferdig. Vinneren ble nr 9, som ble Stine Victoria Forsberg! Gratulerer så mye! 

 

Gratulere vinneren?

I'm back

Oh god, lenge siden jeg har blogget nå men jeg har en god unnskyldning. Onsdags natt tror jeg, så tordna og lyna det. Og her hjemme ble selvfølgelig modumet til nettet slått ut. Helt slått ut, den klossen på ledningen var delt i to, så mamma måtte bestille nytt modum, som kom idag.

Jeg hadde uansett ikke fått blogget i helga fordi jeg og Erik var på camping. Tok med kameraet men tok ingen bilder, men det kommer vel flere ganger der jeg og han drar på en eller annen tur, så da skal jeg ta noen bilder.Jeg har også fått scooteren min. Husker jeg ikke likte den i det hele tatt men nå elsker jeg den, haha. Vi er også ferdig med rommet mitt, eller vi mangler seng + at vi må male litt på en vegg. Ikke en hel vegg men en bitte liten del. Jeg har jo flyttet ned i kjelleren nå, så siden jeg ikke har senga her ennå, så ligger jeg på sofaen. Komfort!

Men nå får jeg avslutte innlegget for ellers så blir det for langt.

ANGÅENDE KONKURRANSEN:

Jeg trekker vinner idag, og konkurransen avsluttes idag. Enten så "kårer" jeg vinneren ikveld eller imorra.

 

Hva har dere gjort i det siste?

konkurranse: vinn pilotbriller

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Tenkte å starte en konkurranse her på bloggen. Har ikke hatt så mange konkurranser her før, tror jeg. Disse pilot solbrillene er fra gina tricot. Jeg tenkte jeg kunne ha de i en konkurranse pga de er for store for meg, og jeg bruker dem aldri, og har aldri brukt de.

Det eneste du må gjøre er:

- Lik dette innlegget nederst i venstre hjørne, på den facebook knappen. ( den knappen kommer opp når du har gått inn på innlegget)

- Skriv at du er med + navn og epost.

 

 

Er du med?

school outfits made on polyvore #1 

Hvilke(t) likte du best?

Dagens antrekk 23.07.13

Hei alle dere nydeligheter ♥ Idag skjer det ikke stort mye for meg. Jeg og mamma skal en tur på Jysk etter jeg har blogget ferdig. Vi skal se på ny sofa som jeg skal ha rommet mitt når det endelig er ferdig, og det er ikke lenge til nå. Vi har bare gulvet igjen. Åguud, gleder meg masse! 

Igår var jeg forresten på Riseberg MC, for tro hva jeg skulle gjøre der. Neida, jeg så på scooter og jeg visste hvem jeg ville ha men jeg endte opp med en annen en. Dere får se når den står i gårdsplassen våres her i Slitu, haha 

Dette er antrekket for idag. Og ja, vi har fint vær men jeg går i bukse fordi jeg ikke vet hvem shorts jeg skal ha på meg. Litt av et problem.
random butikk - topp og solbriller hm - jakke dr denim - bukse

 

Synes om antrekket?

even the best fall down sometimes

"Even the wrong words seem to rhyme. Out of the doubt that fills my mind. I somehow find, you and I collide"

 

Synes om sangen?

antrekk fra juni

Kommer skikkelig sent men bedre sent enn aldri.Alle antrekkene utenom det første er tatt med det gamle speilreflekset mitt, Nikon D3100. Og jeg ser nå at Canon eos 600d (som det første antrekket er tatt med) er så mye bedre. Men, hvilket antrekk likte du best? 

dagens treningsøkt gjennomførtSkulle egentlig sykle sammen med pappa ned til Mysen for å spille med tennis, men han har jobbet så mye med rommet mitt, så han orket ikke idag. Derfor bestemte jeg meg for å sykle meg en tur igjen. En runde jeg pleier å sykle når jeg først skal sykle. Den er på nesten 1 mil. Så nå skal jeg hoppe en tur inn i dusjen. 
bjørn borg - t-skjorte løpe tights - kari traa

 

Hva trener du?

round glasses


Laget i polyvore.

 

Hva synes du?

innkjøp fra Mallorca

Da er innkjøpsvideoen fra Mallorca her. Hvis dere lurer på et eller annet om noe, så bare spør i kommentarfeltet og så svarer jeg så fort som mulig. Sett på 720p HD for best kvalitet! 

Nydelig startbilde...

Hva synes dere om innkjøpet?

Mallorca dag 5: siste dagen

// Er ikke i Mallorca. Dette er det siste innlegget fra reisen.

Vi tilbringte den siste dagen nede på stranda enda en gang før vi dro hjem dagen etter, den 9 juli. Har ikke noe innlegg om avreisen, så dette er det siste innlegget om Mallorca. Jeg har hatt en veldig fin tur med mye latter. Har vært med koselige folk, spist god mat og sett mange snåle folk som jeg kommer til å huske lenge. 

 

Vil dere se innkjøpet? Det blir video isåfall!


nytt design

Bytta design for ikke så lenge siden men jeg var tydeligvis ikke helt fornøyd siden jeg bytta igjen. Men denne gangen er jeg nok ganske fornøyd. Endret fargene på headeren også. Dere kan finne designet HER! 

Så, hva syntes dere?

Mallorca dag 6: Stranda

// Er ikke i mallorca nå.

Nest siste dagen så dro vi til Stranda som ca var et kvarter unna hotellet, vi gikk. Spreke folk vett! Jeg synes det er så mye bedre å sole seg på stranda enn ved bassenget, fordi ved stranda så lufter det mye mer. Jeg badet litt, men jeg er ikke så stor fan av å bade i havet pga det er mye gress i vannet osv, og jeg synes det er så ekkelt. Men det var et sted der det var så god sand, så det ble litt bading. Liker du bassenget eller stranda best?

stuck in the basement

Nå har vi endelig startet på rommet mitt nede i kjelleren, og idag hjelper jeg pappa med det som skal gjøres der nede. For å si det sånn, det er veldig mye å gjøre men da slipper jeg å kjede livet av meg, ha-ha. Jeg tror rommet kommer til å bli ganske fint egentlig, og dere skal selvfølgelig se resultatet hvis det er et ønske om det. Kanskje jeg lager en romvideo i tillegg også?

basement on Make A Gif

Vil dere se rommet når det er ferdig?

Mallorca dag 5: Cala Millor

// Er ikke i Mallorca nå.

Femte dagen var det på tide å gjøre noe annet enn å bare slække på solsenga. Vi gikk inn til Cala Millor, som er staten. Det er et stykke å gå, tror vi brukte rundt en halv time. Vi gikk både til og hjem igjen. Planen var å finne noe til Erik der nede, noe jeg også gjorde. Tenkte jeg skulle få kjøpt noen ting til meg selv, men det ble det ikke noe av. Første gangen jeg har kommet hjem fra Syden uten så mye som jeg har kjøpt, fikk jo selvfølgelig noe da. Vi spiste på en Pizza resturant, og pizzaen var kjempe god. 

 

Har du vært i Cala Millor før? (det ligger i Mallorca)

foto: some flowers

Sorry for dårlig blogging men de siste dagene så har jeg vært ganske utslitt, pluss at jeg aner ikke helt hva jeg skal blogge om. Har jo forsatt ikke oppsummert alle dagene i Mallorca, så jeg skal prøve å bli ferdig med det først. Jeg tipper det kommer en video snart igjen, så stay tuned.

Tenkte jeg kunne vise dere bildene jeg tok da jeg gikk alene ute i skogen. Tror jeg aldri har vært så redd før, haha.
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

Mallorca dag 4

// Er ikke i Mallorca nå.

Kan vel egentlig nesten si at de fleste dagene så var vi ved bassenget, og det var vi også den fjerde dagen. Dette var den siste dagen vi spiste på hotellet, og da spiste vi tapas. Mye godt og mye å velge i. Vi gjorde ikke så mye denne dagen egentlig, vi slappet bare av.Hva pleier du å gjøre i Syden?

nytt treningstøy

Verdens verste startbilde, så trykk på play fort! Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Synes om treningstøyet?

Mallorca dag 3

// Jeg er ikke i Mallorca nå. Jeg oppsummerer hva jeg har gjort der nede. Mange har mistforstått!Torsdagen så gikk vi enda en gang ned til bassenget for å sole oss, men det var så overskyet den dagen, så vi gikk tidligere opp til rommet vårt. Vi satt ute på balkongen før vi skulle spise litt mat. Etter maten så gikk vi litt rundt på området (igjen). Når vi kom opp på rommet, så var det så fin himmel ute som jeg bare måtte ta bilde av. N-Y-D-E-L-I-G
Har du vært i Syden i sommerferien eller skal du?

JEG KOM INN

Jeg er så glad nå egentlig! Igår så sjekket jeg vigo.no for å se om jeg har fått svar fra Vidregående om hva jeg kom inn på. Og jeg er så glad, for jeg kom inn på førstevalget mitt - Helse og Oppvekstfag. Jeg var ganske sikker på at jeg kom inn på det, men det er en lettelse å vite det på en måte. 

 

Hvilken linje går du på?

Dagens antrekk 12.07.13
cubus - t-skjorte bik bok - shorts økonomisko - sko

 

Synes om det enkle antrekket?

Mallorca dag 2 - the pool

Dag 2 i Mallorca gikk til å ligge ved bassenget. Det var veldig varmt, men deilig var det. Prøvde å nyte det så godt som jeg kunne for før jeg dro så var det jo bare møkka vær i Norge. Tror jeg "badet" 1 gang den dagen. Var vel heller at jeg ville avkjøle meg og så gikk jeg tilbake til solsenga. På kvelden gikk vi en tur rundt hotellet for å se hvordan det så ut. Mye latter var det denne kvelden, gode minner. Når vi kom på rommet vårt igjen, så var det en utrolig fin solnedgang! Syntes det har vært fine solnedganger alle dagene, tok bilder av de fleste. 

 

Synes om bildene?

sunset


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildet?

Mallorca dag 1: ankomst

Nå er jeg hjemme igjen (kom hjem igår kveld), og nå er det på tide å fortelle dere litt om uken i Mallorca. Så jeg kommer til å ta en og en dag, og så skal jeg fortelle hva vi har gjort. Starter nå med en gang!Først så startet det med at vi var på flyplassen i Mallorca rundt halv 11, og så skulle vi hente kofferten våres. Og det tok ekstremt lang tid, pga koffertene våres kom helt til slutt. Og så var det på tide med 1 times busstur til hotellet vi skulle bo på, Cala Bona Sunwing Resort (bouganvilla).

Når vi ankom hotellet så fikk vi nøkler og vi satte turen opp mot etasjen vår. Vi satte fra oss kofferter, og slappet av litt.
Når vi hadde kommet på hotellet så fikk jeg og Tim beskjed om at vi skulle gå på den butikken som er ved hotellet, for vi skulle kjøpe litt drikke. Noen timer senere så var jeg ganske utålmodig, for jeg orka ikke å bare sitte på hotellrommet hele dagen, selvom vi hadde akkurat kommet ned dit. Så da gikk jeg og Tim ned ved bassenget for å sole oss. Vi hadde et mål om å bli negere, så vi måtte jo sette igang.
På kvelden så spiste vi på resturanten som er på hotellet, vi tok det litt enkelt den første dagen, eller vi tok det faktisk enkelt 4 av dagene der nede. Vi gikk en liten tur i området, for jeg og mamma skulle vise dem litt hvor ting var osv, siden vi har vært der før. Det var egentlig alt som skjedde den første dagen.

Vært i Mallorca før?

jordbær og banan smoothie
Lagde meg en utrolig god smoothie i sta. Puttet oppi noen jordbær og 1 banan, og så var den ferdig. Smoothie er så godt om sommeren hvis det hadde vært sol såklart, for da får man litt sommerstemning. Idag er det faktisk sol her i Slitu, men det blåser litt og hvis man går ut da, så ser man ut som en ape på hodet.Liker du smoothie?

one day leftHalv 4 i natt så drar jeg hjemmefra og setter turen mot Gardemoen, og så sitter jeg på flyet til Mallorca. Tror flyet vårt går rundt 7, og da er jeg bare 3 timer unna det herlige og varme stedet. Gleder meg sykt mye, men kommer til å savne Erik noe så inn i granskauen..

Heldigvis så kommer han idag, så da får jeg iallefall sett han før jeg stikker bort en uke. Tror ikke det blir så stort med søvn i natt heller, men får vel prøve å sove litt. Antrekket jeg drar i, er dette:


dr denim - bukse hm - jakke gina tricot - t-skjorte økonomisko - sko

 

Synes om antrekket?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits