valpebesøkIdag har jeg og mamma vært å sett på fransk bulldog valper. Og de var så utrolig små og søte, helt nydelige. Vi hadde jo to hunder før, rotweiler har vi ennå men den franske bulldogen vi hadde, den døde. Og nå savner vi å ha den rasen igjen, men det er ikke helt sikkert at vi skal ha en valp ennå. Vi så på 7 valper, 3 tisper og 4 hanner. Har nok ikke fått med alle på bildene.

 

Er dem ikke nydelige?

borte bra, hjemme best

Hei! Har vært hjemme et par dager nå men har ikke hatt lyst til å blogge med det samma, haha. Kom hjem onsdags kveld rundt 11 tiden tror jeg. Deretter så pakket jeg ut av kofferten min og så la jeg meg etter hvert. På torsdag så var jeg hos min gode venn, Lars. Var kjempe koselig å se han igjen! Og igår så var jeg bare hjemme for å slappe av litt. Var en liten tur ute i solen, men så ble jeg lei og gikk heller inn å så på serie.


Har ingen planer for idag heller, så blir vel å sole seg litt mer og se på serie. Håper dere får en fin lørdag!

Du skal idag?

siste dagen

Heisann! Er siste dagen for oss idag før vi reiser hjem til Norge imorra. Skal bli godt å komme hjem til venner, hunden våres, og sist men ikke minst, senga mii. Men skal bruke dagen idag på å sole meg masse i trynet, for igår så flasset jeg av all brunfargen jeg hadde i panna, det så ikke helt bra ut. Klarte å få brunfargen den første dagen vi solet oss, så ser ikke på dette som et problem.

Bilde som ble tatt for et par dager siden..

 

Igår kveld var vi i sentrum for å spise, og da så jeg verdens fiiineste bil!! En oransje lamborghini ♥ ♥ Foretrekker svart da men.. Dere får ha en super duper fin dag alle sammen, så snakkes vi når jeg er tilbake i Norge. 

Deres planer for dagen?

kveldens antrekk 20.07.14


bik bok - topp & skjørt hm - jakke

 

Hva syntes dere?

varme dager

Heihei, håper dere har det fint der dere er. Jeg har det helt supert, er så deilig og varmt her nede, men til tider så kan det bli litt for varmt. Blogger ikke hver dag siden nettet her er tregt iblant men prøver å oppdatere så ofte som jeg kan og vil. Prøver å ta masse bilder som jeg kan vise dere, både mens jeg er her og når jeg kommer hjem. Jeg, onkel og pappa gikk litt i gatene og rundt omkring på øya i sta. Etter vi hadde gått en stund, så fant vi oss et sted der vi kunne ta litt drikke og bare slappe av. Når vi kom tilbake til hotellet, så la jeg meg på solsenga. Og der har jeg ligget helt til jeg gikk ned til leiligheten våres. 

Åhhh fin bil!

I kveld så går vi nok ut å spiser igjen. Elsker virkelig kelnerne her, de er så morsomme og tullete. Håper dere får en super dag videre, kos dere masse. Vi er forresten en time tilbake her i Puerto Rico. Hvordan tilbringer du dagene dine?

ankommet puerto rico

Ankom med flyet 14.40 her i Puerto Rico igår. Og så gikk vi for å finne bagasjen, noe som gikk veldig fort egentlig. Vi fant bussen våres, og kjørte i en halvtime ca før vi var ved hotellet. Vi bor på en bakkeplan som er veldig fin, alt her er fint. Stranden er bare noen meter unna hotellet, og den er ganske stor. Vi skal ned dit en tur nå siden vi ikke dro dit igår, så nå skal det bli godt å kunne sole seg litt. Vi satt på en pub i hele går kveld, og vi møtte på en veldig rar mann som ble litt for full på kvelden. Han likte visst ung jenter, og likte tydeligvis meg spesielt godt. Det var bare kvalmt men..Synes om bildene?

avreise snartHeihei! Dette her blir siste innlegg før jeg reiser til Puerto Rico tidlig på morgenen imorra. Er heller ikke helt ferdig med pakkingen, har bare toalettsaker og sånt igjen. Vi skal også levere hunden på kennel idag. Var forresten hos legen på mandag, og jeg tok en ny blodprøve som viste at jeg ikke har kyssesyken eller er syk i det hele tatt. Er bare forkjøla men er på bedringens vei heldigvis. Fikk vite idag at jeg kom inn på førstevalget 2 året på vgs.

 

Dere har gjort de siste dagene?

lite oppdatert

Unnskyld for at jeg ikke har blogget på en del dager, men har vært med venner og er forsatt syk. Motivasjonen er ikke på topp for øyeblikket heller, men tar med meg macen til Puerto Rico, så da blir det blogging der nede. Har vært syk i 3 uker ca nå, men gikk på penicillin som hjalp, men så var hos Madelen på mandag, og hun var syk også, så nå har jeg blitt verre. Drar om 6 dager, så håper formen er bedre til da. Skal prøve å få blogget litt før jeg drar også, fordi jeg får dårlig samvittighet for at jeg ikke oppdaterer så mye lenger. Håper dere har hatt en fin ferie så langt, kos dere masse videre!

 

Hva har du gjort i det siste?

the fault in our stars

Sov lenge idag noe som er utrolig deilig, fordi de siste ukene som jeg har vært syk så har jeg ikke klart å sove så bra. Gikk ut for å ta litt bilder, og nå sitter jeg her å gjør ingenting. Utenom å skrive for dere. Senere i kveld så skal jeg og mamma se the fault in our stars. Har hatt veldig lyst til å se den ettersom at mange sier den er veldig bra, men trist. Forundrer meg ikke om det faller noen tårer. Har lett for å gjøre det når det er noe trist som skjer. Tenkte å ta meg litt mat nå, og så snakkes vi nok imorra. Håper dere får en finfin dag!

Har du sett The fault in our stars?

new heels

Har ikke blogget på noen dager siden jeg er syk. Var hos legen og fikk beskjed om at jeg hadde betente mandler, så nå går jeg på penicillin. Han sa det også kunne tyde på kyssesyken, men det finner vi ut av hvis ikke medisinen funker. Har bare ikke hatt motivasjon mens jeg er syk, men skal prøve å blogge litt.
Fra eurosko

 

Hva syntes dere?

sverige soon

Hei fine folk! Om ikke så lenge så skal jeg og pappa en tur til Sverige. Imens han er i Årjäng, så skal jeg være på det nye senteret for å titte litt. For ikke så lenge siden så var jeg ute å tok noen bilder. Sola har endelig kommet tilbake etter et par overskyet dager og litt regn. Tok på meg den nye shortsen mens jeg tok bildene men tok på meg en svart olabukse nå som jeg skal til Sverige. Kjøpte meg et par nye sko igår, de svarte ser dere på bildene under og noen nye hæler som jeg skal vise senere. De er så fine!
eurosko - sko hm - shorts monki - t-skjorte zara - skjorte 

 

Deres planer for dagen?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits