VIDEO: PUERTO RICO

Heisann! Da jeg fått satt sammen en del klipp fra Puerto Rico, til en 2 minutters video til dere! Jeg filmet en del i forhold til hva jeg pleier, og moro var det. Så jeg håper dere liker videoen allihopa. Enjoy!

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva syntes dere?

BACK IN NORWAY

Hei! I går landet vi rundt 21.00 tiden og så venta vi på kofferten i nesten 1 time, så vi var vel ikke hjemme før 12 tiden eller noe. MEN så godt det var å komme hjem! Hundene var kjempe glade, så var godt å se dem igjen. Jeg var oppe en liten stund før jeg la meg. Hadde sovet dårlig natta før, og sovet dårlig på flyet, så var godt å legge seg i senga igjen. 
I dag har jeg fått spilt litt tennis med pappa. Er over en uke siden jeg har spilt fordi jeg har vært på ferie, men noen dager før vi dro til Puerto Rico så skadet jeg håndleddet mitt, som fortsatt ikke er bra, men fikk noen fine slag i dag uansett.

Senere i dag skal jeg til Daniel, blir koselig å se han igjen også! Men nå tenkte jeg å slappe av litt først, er veldig sliten og har vondt i magen i tillegg. Så får håpe det går over snart. Ellers så håper jeg dere alle får en fin dag!

 

Syntes om bildene?

 

LETS GO TO THE BEACH, EACH // ANTREKKHeisann! Nå er snart ferien over for denne gang. Så i dag skal tirsdagen nytes godt på solsenga før vi tar oss en tur ut å spiser. Vi tok det ganske rolig i går egentlig, gikk ned på stranda for å ta noen bilder og så bare slappet vi av. 

Rart at det er siste dagen i dag, før vi drar i morgen kl 12 med bussen fra hotellet, men blir greit å komme hjem til pappa, hundene og venner. Borte bra, men hjemme best.


sko fra toms, shorts & t-skjorte fra hm, kimono fra romwe

 

Syntes om antrekket?

MY FAVORITES

Ettersom at jeg får god nok tid til å høre på musikk mens jeg ligger å soler meg på solsenga, så lastet jeg ned litt musikk før jeg dro. Derfor tenkte jeg å vise dere mine nye favoritter for øyeblikket, og kanskje dere liker noen av disse også, om dere ikke allerede har hørt på noen av de. 

Blant disse så liker jeg skrux - you & me eller mapei - dont wait, best

 

Hørt noen av disse?

FRIDAYS OUTFIT & DINNER


Fredagen var en fin dag! Morgenen og ettermiddagen gikk til å sole seg og kose seg ved bassenget, mens kvelden gikk til å spise god mat på en resturant. Husker ikke helt hva det heter, det jeg bestilte men det var noe kjøtt, som var veldig godt! Mamma spiste fisk, som er like godt det å!


Kelneren på resturanten spurte frivillig om han kunne ta et bilde av oss, hehe.


sko fra toms & kjole fra cubus


Hadde på meg et veldig enkelt antrekk, selv om kjolen pynter opp litt. Den er veldig god å ha på seg, og fin er den å! Hadde ingen andre sko som passet til det jeg hadde på meg, så da måtte jeg bare ta de enkle svarte som passer til alle farger.


 

I går (lørdagen) gjorde vi ikke noe spesielt enn å sole oss og gå en liten tur på kvelden for å titte litt. Kjøpte meg to plagg som jeg kommer til å vise når jeg kommer hjem. Vi spiste heller ikke no middag, siden vi hadde spist en veldig god og mettende salat rundt 14.00 tiden, så resten av kvelden slappet vi bare av på balkongen. I dag har vi solet oss, og for øyeblikket sitter vi på balkongen, før vi ordner oss og sikkert går en liten tur ut. 

Hva syntes dere om antrekket?

AN EARLY MORNING

Hei! I dag ble det tidlig morgen på meg, selv om det bare har vært den andre natta her nede. Jeg våknet kl 8 i norsk tid, mens her nede, så er det kl 7. Prøvd å sovne igjen, men det var noen nedenfor hotellet som spilte veldig høy musikk, rart ettersom at det var ganske tidlig på morgenen. 

Mamma hadde allerede våknet, så jeg satte meg sammen med hun på balkongen mens solen gikk sakte men sikkert opp. Var allerede en som befant seg ute i vannet ved stranden på den tiden, haha. 


Rundt kl 08.45 så var vi nede ved bassenget på hver vår solseng, klare for å få litt farge, noe vi har fått. Vi gikk opp på rommet rundt 2 tiden for å ha et lite avbrekk, og da koste vi oss med litt frukt. Og like etterpå, så var vi nede på solsengen igjen. Vi lå der til litt over 4, før vi gikk opp igjen etter å ha ligget mange timer i solen. Jeg tok deretter turen ut igjen, for å kjøpe litt drikke på butikken. Om ikke så lenge så tenker jeg meg at jeg tar meg en god dusj, og begynner å ordne meg litt før vi går ut i kveld. Håper dere alle har hatt en fin dag så langt, og får en fin kveld videre!

 

Noen andre som har vært eller er i syden nå?

DAY NUMBER TWO

God kveld! 

Da er snart dag nummer to her nede over, og jeg har hatt en veldig fin og avslappende dag på solsenga. Har vært en veldig deilig temperatur her ute i dag, og noen ganger duppet jeg meg litt i vannet for å avkjøle meg. 

morgentryne, og en veldiiig god smoothie kalt kiwi cooler. Jeg og mamma spiste også en deilig toast med pommes frites ved siden av som lunsj idag (en sen frokost for meg).

 

Og nå har vi nettopp kommet tilbake til hotellrommet. Vi har spist god middag på en resturant, hvor jeg spiste lammekoteletter, veldig godt! Og nå sitter vi på balkongen å slapper av. Er egentlig ganske sliten i dag også, sikkert fordi jeg har vært i varmen i hele dag.

Håper dere også har hatt en fin dag i dag! Og takk for alle de hyggelige kommentarene deres, dere får også kose dere masse hvor enn dere er. 

Hva har dere gjort i dag?

LANDET TRYGT PÅ TO BEN

Hei allihopa! Da har jeg og mamma ankommet trygt i Gran Canaria, Puerto Rico. Vi var ikke på hotellet før på ettermiddagen en gang, så vi har egentlig bare tatt det rolig frem til nå. Vi har fått vært på butikken å handlet drikke og sånt. Har også fått ligget litt ved bassenget, toppen 1 time siden sola snart går ned. I kveld tar vi det nok like rolig, siden det har vært en lang dag med fly og lite søvn. Har fått tatt et par bilder i samme slengen, noe jeg kommer til å gjøre hver dag. 


det er så fiiiint her!


Som sagt så skal jeg prøve å blogge hver dag, men nettet her er veldig opp og ned. Plutselig har jeg bra dekning, som nå, og noen ganger går det super tregt. Sikkert fordi det er mange andre som også bruker nettet. Var mye bedre i fjor da jeg var her, men nå var det visst ikke sånn. 

Så om det går en dag eller fler uten at jeg har blogget så er det fordi det er så dårlig dekning at det nesten blir umulig å legge ut noe, men skal prøve så godt jeg kan. Har best dekning om kvelden, så det passer egentlig ganske fint at jeg blogger da. 

Når jeg kommer hjem så skal jeg redigere en video fra her nede, noe jeg tror kan bli greit også, sånn at det ikke bare er bilder jeg viser dere. Men nå skal jeg kose meg masse videre, og det får dere gjøre også! Håper dere får en strålende kveld!

Vil dere at jeg skal lage en video fra her nede?

I AM GOING BACK

Har egentlig ikke nevnt dette noe særlig på bloggen, men i morgen drar jeg tilbake til Puerto Rico i en uke! Blir så godt med varme og sol, ettersom at sommeren i Norge ikke er helt på topp. Så får håpe på fine varme dager i syden. 

Det er ingen spesiell grunn til at jeg ikke har nevnt dette på bloggen, har egentlig bare glemt å skrive noe om det, men jeg tar med meg macen ned dit for å oppdatere dere litt om hva jeg driver med der nede. Blir nok mye soling på stranda og spise ute på resturanter på kvelden. Så skal prøve å skrive et innlegg hver dag. Vi skal tilbake til det samme hotellet vi var på forrige sommer, så nett er det der i alle fall.

Gleder meg sykt masse! Dagene har gått så utrolig fort, og plutselig i morgen tidlig drar jeg vekk fra Norge. Vi reiser hjemme i fra rundt 6 tiden ca, og flyet går 9. Ååh blir så bra med syden nå!

Over til noe annet, i dag hadde jeg kjøretime med kjørelærer for første gang. Og det gikk kjempe bra! Ble fornøyd med hvordan det gikk, og jeg kvelte heldigvis ikke motoren heller! Så det var en positiv ting før jeg drar bort.

Syntes om bildene fra sist jeg var der nede?

 

BREAKFAST & IKEA HAUL
Heihei! Da har jeg endelig fått spist litt frokost, som sikkert er lunsj for andre nå på denne tiden. Denne morgenen har jeg og mamma fartet litt rundt. Vi dro først til banken for å ta ut euro siden vi drar til Puerto Rico på onsdag (tror ikke jeg har nevnt det her). Deretter dro vi på butikken, og så videre hjem. 

Så nå har jeg akkurat laget meg en god frokost, som jeg har spist opp nå. En god kiwi og banan smoothie, og et rundstykke med salami, pluss en kopp kaffe som jeg ikke har drukket noe av ennå, fordi den er så varm. Senere i dag skal jeg til Daniel, og vi skal spise sushi. Nam, gleder meg!

Ikea innkjøpene er ferdig redigert, så nå kan dere få se den. Sett på 720p HD for best kvalitet.  

 

Har dere eller skal dere på noe ferie? Syntes om innkjøpene?

KIWI SMOOTHIE

Hei! Laster opp videoen på youtube nå. Enten så kommer den ut i kveld eller i morgen, men imens så vil jeg dele en god smoothie med dere. 
Hva slags smoothie liker du best?

YESTERDAY & TODAY

Hei! Så ja, gårsdagen var en veldig fin og koselig dag. Spilte tennis på morgenen før jeg dro til Daniel en tid på ettermiddagen, og så var vi der en stund før vi gikk tur med hunden hans. Vi gikk deretter opp til noen han kjenner som har 3 hunder, så vi satte oss i hundegården og koset med dem. De hadde en utrolig søt og liten valp også, som jeg har på et annet bilde på tlf. Etter en liten stund så gikk vi hjem til han igjen, og deretter ut igjen, for å kjøpe pizza. Den godeste pizzaen i Mysen som jeg har smakt! Og på kvelden slappet vi av, før jeg dro hjem.Og hva jeg har gjort i dag er at jeg startet dagen med å filme en video til dere, deretter spilte jeg tennis med pappa. Og så har jeg vært ute litt, og ellers bare slappet av. Resten av kvelden blir vel at jeg ser på en film eller youtube videoer, kanskje jeg redigerer videoen også. 

 

Hva har du gjort så langt denne uken?

IKEA SHOPPING

Hei peeps! I dag tidlig dro jeg, mamma og pappa til IKEA på Furuset. Mamma skulle handle noen stoler, men som regel pleier vi å ha med oss en del annet hjem. På bildet under ser dere en modulsofa, som jeg fikk med meg hjem. Kjøpte også det bildet av sebraen og litt andre små ting som jeg tenkte å vise i en video, om det faller i interesse?

Etter noen timer på IKEA, og omøblering av møbler på rommet mitt, så er jeg temmelig sliten i kroppen men veldig fornøyd med resultatet av hvordan det ble. Elsker å forandre på rommet mitt, fordi smaken min forandrer seg hele tiden. For øyeblikket har jeg sansen for ting med dyr på og duftlys. Men det forandrer seg vel en gang det også.  

Skal jeg vise kjøpene på video? Liker du å forandre rommet ditt?

KÖTT PÅ GRILLENDette har vært en fin dag. Startet lørdagen med å spille tennis med pappa i et par timer, noe som alltid er like gøy. Når vi var ferdig så dro vi innom bensinstasjonen og butikken på vei hjem, fordi jeg skulle se på en treningsshorts som jeg kan bruke når vi spiller tennis. Og jeg fant en, i rosa. Så i morgen skal den brukes, for da skal vi spille igjen. 

Ellers så har jeg slappet av resten av dagen. Vi grillet litt for en stund siden, og det var godt med litt mat i magen. Så nå skal jeg sette meg ut litt når jeg er ferdig her. Håper dere har hatt en fin lørdag, og får en fin kveld videre.

Griller dere mye om sommeren?

THIS FRIDAY

Hei fine mennesker! Vi har kommet ganske langt i sommerferien allerede, litt kjipt for hvem liker vel ikke ferie? Jeg har også gått helt ut av hvilken dag det er i uka nå som det er ferie, men fant ut av det med litt hjelp fra Daniel som jeg var hos i dag. Det var koselig! Vi snakket mye, vi gikk til Mysen sentrum for å spise pizza, ellers så slappet vi bare av.

Så nå har jeg plantet meg godt i senga med litt musikk på mens jeg skriver til dere. Tenker å se litt på youtube snart, og så avslutter jeg kvelden med en film. Håper dere alle sammen har hatt en fin dag!  

Gjort i dag? Noen film tips?

WE ARE FAMILY TO THEM

canon eos 600d // privat

 

Mine to nydelige skapninger ♥ Syntes om bildene?

MOST LIKELY TO (PART TWO)

Heisann! Da er den siste videoen jeg og Maria lagde, ute på bloggen. Er en liten stund siden jeg la ut den første delen av denne her, men bedre seint enn aldri. Og nå skal jeg redigere litt bilder og gjøre i stand litt innlegg som jeg viser senere. 

Håper dere liker videoen! Sett på 720p HD for best kvalitet, enjoy.

 

Hva syntes dere?

VANILLA

Hadde planer om å ta bilder i dag, men det blåser veldig mye, selv om det er varmt i lufta. Så jeg valgte heller å blogge om den nye favoritten min nedenfor. 


Er det en ting jeg har blitt avhengig av de siste månedene, så er det duftlys og alt som lukter godt. Det ovenfor er ikke duftlys, som dere antageligvis klarer å se. Aner ikke helt hva jeg skal kalle det, men den har en SÅ god lukt av vanilje. Åhh, vanilje er nok den lukten som jeg velger ut oftest når det gjelder sånne ting som dette.

Jeg har også et duftlys i lukten vanilje som også lukter himmelsk, men denne er favoritten, fordi lukten kjenner man med en gang man kommer inn i rommet. Og ved duftlyset så må lyset tennes for at man skal kjenne lukten ekstra godt. 
Denne tingen (vet ikke hva jeg skal kalle det..) ovenfor i alle fall, er kjøpt på kremmerhuset. De har mange sånne her i forskjellige lukter som man kan velge mellom, og jeg fant mine favoritter men det var denne som ble med meg hjem. Vanilje er alltid en sikker vinner, he he.

 

Har dere duftlys eller noe lignende som det ovenfor, på rommet eller i huset deres?

SMOOTHIE TIME

Hei folkens, og unnskyld for noen fraværende dager fra bloggen men jeg har rett og slett gjort andre ting istedenfor å tenke på bloggen, men tenkte det var på tide med et lite innlegg nå. Jeg har ikke gjort stort mye denne uka, men var en liten tur i Sverige i går. I dag kom Maria en bitteliten tur i bilen sin, siden hun har fått lappen! Yeey! 

Og nå har jeg absolutt ingen planer, utenom å slappe av og drikke den gode smoothien jeg lagde av blæbær, banan & bjørnebær (yum yum). Tenkte jeg skulle se på litt youtube videoer også, har blitt helt avhengig..// privat

 

Hva har dere gjort denne uken?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits