say it


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildet/qutoen?

blir gjemt i alle krøllene

Hei på dere! Idag skal jeg på mopedkurset 12.30 til 15.30, og vi skal kjøre litt utenfor der Tangen holder til. Vi skal tydeligvis lære litt om hvordan man skal bremse, balansere osv.. Men det er ikke så vanskelig for meg siden jeg har kjørt litt på scooteren min, kanskje ikke bare litt heller. Kan vel si at jeg har kjørt nok til å kunne vite hvordan man bruker en scooter, haha ♥

Nå skal jeg gå å finne meg litt mat, før jeg gjør et eller annet. Våkna så tidlig idag pga pappa og bestefar ordner med den nye verandadøren våres, og da hamrer de og bla bla. Og jeg klarer ikke å sovne igjen i et sånt bråk, så da tok jeg noen bilder (av krøllhuet) og så ordnet jeg meg.

Håper dere får en fin lørdag! ♥

 

Hva skal du denne lørdagen?

ukens spørsmål

Her er svarene på ukens spørsmål, håper dere gidder å spørre om et eller annet. Svarer på det meste. Kanskje det er noe dere forsatt ikke vet om meg, bare spør 

Noen tips til hva dere kan spørre om er hvordan det er på Vidregående, scooteren min, mopedkurset osv.. Sett på 720p HD for best kvalitet!

Verdens fineste startbilde enda en gang..  

Hva vil du spørre meg om? 

holdt meg hjemme idag

Var hjemme fra skolen idag, noe jeg helst ikke hadde planer om igår. Våknet av at jeg var kvalm, som jeg også var igår på skolen. Så idag har jeg ikke gjort så mye, så på en film og så har jeg sovet litt. Nå har jeg akkurat redigert ferdig ukens spørsmåls videoen til dere.

Imorra skal jeg kjøre på mopedkurset, så da får jeg håpe at jeg er skikkelig full av energi til det. Vil helst komme meg gjennom dette kurset så fort som mulig uten å plutselig ende opp med å bli spysjuk. Men nå får jeg laste opp videoen på youtube, og så legger jeg den ut i kveld.

Håper dere får en fin helg! 

 

Hva skal du i helga?

antrekk fra august

 

Hvilket likte du best?

Dagens antrekk 27.08.13

Hei! Fikk ikke blogget igår pga jeg var mopedkurs fra 16.00 til 19.00. Jeg slutter på skolen 15.20, så det var egentlig ikke vitsen at jeg dro hjem da. Og når jeg kom hjem så spiste jeg, dusjet osv. Idag er det tirsdag, og Erik kommer en tur etterpå. Dette er siste gangen jeg får vært med han før han drar på ferie som er på torsdag, kommer til å savne han  ♥ bik bok - hettegenser og topp dr denim - bukse converse - sko

 

Imorra er det mopedkurs igjen, så blir nok ingen blogging fra meg da heller. Blir en utrolig chill skoledag. Vi skal levere en oppgave og ha prøve, ikke så gøy men etter det så skal alle på Helse og Oppvekst grille og spille vollyball, kjempe kos!

Synes om antrekket?

cause you make me feel

 

The Cab - Intoxicated.

 

Hørt sangen før?

If not now, when?


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

Dagens antrekk 24.08.13

Startet lørdagen med å ta en varm dusj, og så skulle jeg rydde og støvsuge rommet mitt, for idag hadde vi besøk av søstra mi, mannes hennes og mine to tantebarn. Vi spiste en god meksikansk gryte som mamma har laget i stand. Utrolig koselig med familiebesøk. Men før de kom så fikk jeg tid til å ta bilder av antrekket mitt, men jeg ble plutselig veldig fotogen så jeg tok litt flere bilder enn det jeg viser her i dette innlegget. De andre bildene kommer nok senere. Dette har jeg på meg idag ihvertfall.hm - genser dr denim - bukse converse - sko cubus - smykke

 

Hva synes dere om antrekket?

quotes

It scares me how much I love you.

Love does'nt need to be perfect, it needs to be true.

Behind my smile is a story you'll never understand.


I'm gonna love you more than anyone.

♥ I don't hate people, I just feel better when they aren't around.

♥ Somewhere between all our laughs, long talks, stupid little fights, and all our lame jokes, I fell in love.

Life is like a camera, focus on what's important, capture the good times, develop from the negatives, and if things don't workout, take another shot.Hvilken likte du best?

ukens spørsmål

Tar du til deg anonyme/frekke kommentarer?

Nei det gjør jeg ikke. Det er det siste jeg gjør.

Hvilket fag er du dårligst i og hvilket fag er du best i?

Jeg føler selv at jeg er dårligst i matte, men faktisk så er jeg dårligere i RLE. Ifølge svenskelæreren min på ungdomsskolen ihvertfall, for da fikk jeg faktisk 2 på karakterkortet. *flaut* Det jeg er best i, må nok være Norsk.

Hvilket redigeringsprogram bruker du for video?

Bruker Imovie, som bare er på mac, dessverre.

Hvor ofte møtes du og Erik i uka?

3-4 ganger i uka kanskje, det er opp og ned egentlig. Vi er jo nesten naboer, så det burde ikke være et så stort problem igrunn.Hva er ditt yndlingsgodteri?

Det må nok være sure lepper, sånne gule.

Når fikk du din første kjæreste?

Det var i 4 klasse. Har sikkert hatt noen i barnehagen, men husker ingen.

Beste attraksjonen på Tusenfryd?

Det må nok være den største som man kan se når man kommer inn dit, husker ikke hva den heter da..

Hvordan pc/mac har du?

Har macbook pro, my loooove 

Vil du anbefale den og hva syntes du om pcen din?

Jeg vil virkelig anbefale Macbook pro! Har aldri vært borti en så bra pc før. Er kjempe fornøyd med den, og vil ikke bytte til noen annen. Bilderedigeringen er ganske bra, video redigeringen er nok noe av det beste på den, og den laster inn nettsidene veldig fort, og det er så mye annet også som er så posetivt med mac.
Så, hva vil du spørre meg om? 

 

skoleuka snart over

Hei søte lesere! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra fjerde skoledag på vgs. Vi har ikke gjort så mye idag egentlig. Møte på starten av dagen, og så var det skole festival på slutten av dagen, men jeg bestemte meg heller for å dra hjem. Imorra har vi kort dag, noe som er helt okei for meg igrunn, og så er det endelig helg, blir kjempe godt!


Erik kommer etterpå, så det blir nok koselig det. Litt synd at jeg ikke går i samme klasse som han lenger, savner det egentlig. Og jeg er heller ikke så mye med han på skolen, så den eneste tiden vi får er vel nesten bare etter skolen eller i helgene.

Gleder du deg til helg?

ukeplan for skoleåret

Fikk litt inspirasjon fra Erica Mohn sin timeplan. Og ja, den er omtrent lik som hennes men ALT er ikke likt heller. Jeg ble veldig fornøyd egentlig. Hva synes dere?

Dagens antrekk 20.08.13

Hei! Igår blogget jeg ikke fordi jeg og Erik skulle på Måsan, men det var så kjedelig, så vi kjørte heller med firhjulingen litt rundt omkring. Shiiit gøy! Jeg hadde første skoledag igår, og jeg er fornøyd med lærer og klasse. Vi sluttet litt rundt halv 12 igår, så jeg og Maria stakk for å kjøpe kebab i Mysen. 

På skolen idag gjorde vi ikke så veldig mye. Vi tok bilde, så sikkert ut som et troll. Og så fikk vi pc + sekk. Men nå har jeg ikke mer å oppdatere om, så jeg viser dere dagens antrekk. Here u go!
converse - sko pieces - bukse bik bok - topp carlings - skjorte

 

Hva synes dere?

siste feriedagen

// noen bilder fra sommerferien.

 

Hei dere! Idag er det min siste feriedag før første skoledag på vgs imorra. Gleder meg veldig mye men lurer på hvordan jeg skal klare å stå opp så tidlig. Så idag skal jeg bare slappe av før det virkelig begynner å bli et fullt kjør igjen. Jeg kommer til å tilbringe dagen inne fordi det har regna som søren ute, akkurat nå så er det litt opphold. Med opphold mener jeg at der overskyet og at det sikker starter å regne igjen om noen minutter. Dere får ha en super fin dag videre!

Har du første skoledag imorra?

wanties

 

Likte du noe?

ukens spørsmål

Nå har jeg svart på spørsmålene som dere stilte til ukens spørsmål. Sett på 720p HD for best kvalitet! Forresten tusen takk for alle som likte facebooksiden til bloggen! 

 

Noe du vil spørre om? 

like my page?

Nå har jeg lagd meg en ny facebookside til bloggen. Den andre var så "gammel", så tenkte det var på tide med en ny en. Betyr mye hvis du vil forsette å følge meg der for å se hva jeg legger ut her på bloggen ♥

Trykk HER for å like siden!

 

Kommer du til å følge meg der?
 

Dagens antrekk 16.08.13

Hei dere! Nå er det bare 3 dager igjen av sommerferien. Blir egentlig litt godt å se vennene mine igjen. Idag regner det skikkelig, og det kommer vel til å regne resten av dagen også. Kanskje jeg setter meg godt ned i sofaen og ser på noen filmer utover dagen. Et eller annet finner jeg vel på. Men før det begynte å regne, så fikk jeg tatt noen bilder av hva jeg har på meg idag.

bik bok - skjorte gina tricot - hals cubus - bukse random butikk - solbriller

 

Jeg har forresten farget håret mitt lysere igjen. Denne gangen syntes det litt mer, og jeg ble fornøyd!

Synes om antrekket?

ut å kjøre

 

Hei! Nå er vi snart kommet halvveis til skolestart for noen. Gleder meg litt egentlig, blir gøy å se hvordan det blir å være der i forhold til hvordan det var på ungdomsskolen. Men nok om skole, vil ikke at mine siste dager av sommerferien skal bli tenkt på det. 

Idag skal jeg og Erik kjøre firhjuling. Åå, gleder meg! Synes det ser så morro ut, og nå er det endelig min tur til å sitte på. Men nå skal jeg spise, så vi snakkes!

 

Hva skal du idag?

they can't ignore you

"Be good, they can't ignore you"


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

starter igjen

Nå har jeg tenkt til å starte med ukens spørsmål igjen, ettersom at jeg stoppet med det en periode. Så nå blir det ukens spørsmål hver uke.

 

Hva vil du spørre meg om?

b-å-n-nHei! Idag er blogglysten på bånn. Tok antrekksbilder ute i sta men jeg ble ikke fornøyd med noen av bildene, bare det over, pluss at jeg ville ikke ha på meg det jeg hadde på meg. Så jeg endte opp med joggebukse. Skal til Erik snart også, blir gøy det. 

Forresten, når jeg gikk inn på bloggen, så var hele designet forflytta seg. Er designet mitt forflytta seg hos deg også? Eller ser den helt vanlig ut. Skjønner absolutt ikke hva som skjedde. På telefon så er den normal.

 

linkingene

// For å komme inn på bloggene, trykk på navnet.

 

Karoline

 

Maria Bergheim

 

Leser dere noen av disse bloggene?

torden

Heihei! Idag våknet jeg til torden, og at jeg fant et slags insekt med mange ben på rommet. Vet ikke hva det heter, men jeg tørte iallefall ikke å røre den, så jeg måtte hente mamma. Hater insekter. Idag har jeg ingen planer i det hele tatt, skal nok rydde litt nede og så finner jeg vel på et eller annet etter hvert. Jeg håper så inderlig at været forandrer seg, for det er så drit kjedelig å ikke kunne gjøre noe ute når det er sånn. Nå er det bare 1 uke igjen til skolestart også. Grugleder meg litt egentlig. Begynner på vgs så det blir gøy å se hvordan det er å være der, selvom jeg har vært utplassert der før i et par dager. Men det er stor forskjell på et par dager og flere år. Blir nok bra!

Hvordan er været hos deg?

dagens antrekk 11.08.13

Kom hjem fra bursdagen for ikke så lenge siden. Var kjempe koselig, og det var veldig god mat også. Stakk rett ut for å ta bilder når jeg kom hjem, før det kanskje begynte å regne pga her tordner det litt. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, håper dere får en fin kveld. Dette hadde jeg på meg i bursdagen. Forresten, redigeringen gjorde meg så utrolig hvit, men det får gå. Hvit blir jeg etter hvert uansett så.
converse - sko dr denim - bukse cubus - topp og smykke vero moda - jakke

 

Ka syntes dere?

bursdag

Hei dere! Null blogging igår fordi jeg var så sliten, pluss at Erik hadde overnattet hos meg. Idag er jeg absolutt ikke i bildehumør, alle bilder blir helt ræva, håper det går over. Idag skal jeg i bursdag til to jeg er tante til, begge blir 20 år. Tiden har virkelig flydd av gårde. 

Tenkte jeg kunne vise hva jeg har på meg senere idag. Nå skal jeg spise, før vi drar rundt halv 4 til bursdagen. Vi snakkes!

 

Vil dere se antrekket?

innkjøp

 

Hva syntes dere?

linke bloggen din?

Tenkte jeg kunne starte en linkerunde igjen, lenge siden sist nå. Det eneste du må gjøre er å skrive at du er med! Jeg velger ut 2 blogger som jeg synes fortjener det mest.

 

Vil du bli linket?

selfie deluxe

Hei babes. Har hatt en veldig fin dag idag egentlig. Startet med at jeg sto opp og dusjet, og så begynte jeg å ordne meg før pappa kom hjem fra jobb. Når han kom hjem så ga jeg han gaven fra meg og mamma, han fikk to gensere. Senere så dro vi til Sverige, og der fikk jeg noen ting. Hehe, bortskjemt er jeg sikkert. Not my fault.

Var litt to much selfie nå, haha. Håper dere tåler det søte trynet mitt, ironiii. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, tenkte jeg skulle redigere innkjøpsvideoen hvis dere vil se hva jeg kjøpte idag + noe jeg fikk for noen dager siden.

 

Vil dere ha innkjøpsvideo?

gratulerer med dagen pappa

Min søte lille pappa har bursdag idag ❤ Gratulerer så mye!

bilder med tekst


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

Dagens antrekk 07.08.13

I sta var jeg på Obs for å kjøpe bursdagsgave til pappa, fordi han har bursdag imorra. Hentet også en pakke fra junkyard, jeg har kjøpt ny sekk, noe jeg også trengte til skolestart. Kan vel vise den senere. Idag er det vel enda en kjedelig dag for meg, kanskje jeg finner på et eller annet etter hvert. Dette har jeg på meg idagcubus - bukse, smykke og topp hm - jakke converse - sko

 

Hva synes dere?

so in love

Føler det er skikkelig klisje å legge ut en sånn video som jeg har laget til Erik, men det får gå. Forresten, ikke ta det så seriøst at han sier "du er stygg", jeg og han er sånn mot hverandre, mener det ikke da. Håper ihvertfall ikke det, lol. Hva synes dere om videoen? 

levi strauss

Fikk brev i posten om at jeg hadde fått en pakke nede på posten, så jeg og mamma dro ned og henten den. Denne shortsen har jeg venta leenge på nå, og jeg kan si at jeg ble litt skuffet da jeg tok den opp. Den er for stor sånn egentlig, så jeg må bruke belte, noe jeg trodde at jeg kunne slippe å bruke på en shorts nå, men den er nydelig, så det går helt fint. Belte piffer jo opp antrekket litt så.Shortsen kjøpte jeg på batoko.com, og dere kan finne den HER! Jeg tok størrelse small men skulle nok ha tatt x-small. Og en annen negativ ting er at det ser ut som jeg har pikk, upsii, kanskje blitt gutt?

 

Hva synes dere?

O B E Y


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

tutorial: redigere inn lyn

Fikk et spørsmål om jeg kunne vise hvordan jeg redigerte inn lynet på et bilde.

1. Åpne et bilde du vil bruke i pixlr.com/express. Gjerne et landskap med skyer i.


2.  Så trykker du på "sticker", der det er markert blått på bildet.

3. Så trykker du på "effects".

4. Så trykker du på det lynet, der det er markert blått på bildet. Kjipt at lynet er lilla, derfor er bildene finest i svart hvitt.

5. Du plasser lynet inn der du vil ha det, og du velger også hvor stor du vil ha den. 

6. Og så kan du bare redigere det som du vil. Jeg redigerer de i svart hvitt, og sånn her ble resultatet:


 

Forklarte jeg bra nok?


dagens antrekk 04.08.13Idag er det faktisk litt fint vær her, har ingen planer om å være ute. Har faktisk ingen planer i det hele tatt. Sorry for sen blogging, men jeg har sovet, så dusja jeg og så måtte jeg fikse meg, og så gikk jeg ut for å ta bilder til dere. Og nå har jeg sittet her en stund å redigert alle sammen.

Dette er dagens antrekk fra meii.
snapback fra jallabutikk i Mallorca skjorte fra carlings t-skjorte fra bik bok sko fra junkyard bukse fra cubus

 

Hva synes dere?

my newest bikini

Glemte helt å vise denne bikinien på innkjøpsvideoen som jeg la ut for ikke så lenge siden. Bikinien er fra sheinside, og det ser ut som en Victoria Secret bikini, men denne er nok ikke ekte, fordi den var billig. Men like fin er den da. 

Hva synes dere?

who we are


Canon eos 600d - privat (lynet er redigert inn)

 

Hei pusær! Idag har jeg absolutt ingen planer, jeg tenkte at jeg skulle ta på meg noe fint og så gå ut for å ta antrekksbilder, men jeg holder meg heller inne, for det er ikke så fint vær ute, så jeg kan likeså ha på meg joggebuksa mi. 

Igår kveld ble jeg så utrolig glad. Trodde ikke det var mulig, men jeg la ut det bildet der på Unge fotografer, men teksten var ikke med. Og nå har jeg 250 likes på det, det er jo liksom helt, WOW. Fikk også mange gode tips som jeg kan forbedre meg på. 

Håper dere får en fin dag idag, vi preikas.

Dere skal idag? Synes om bildet?

foto: rips


Canon eos 600d - privat.

 

Syntes om bildet?

antrekk fra juli

Denne måneden så har det vært lite med antrekk på bloggen. Alt for lite synes nå jeg, så jeg skal prøve å bli bedre. På de siste to bildene så ser man iallefall på hvilket av dem som ble tatt etter jeg var på ferie i Mallorca, haha.

 

Hvilket av antrekkene likte du best?

innkjøp fra de siste dagene

Jeg la merke til at jeg stadig vekk hadde fått noe nytt, og derfor passet det med en video siden jeg har blitt så dårlig på å lage det. Jeg må seriøst bli bedre! Her har dere innkjøpsvideoen, håper dere liker den!

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva synes dere om innkjøpet/videoen?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits