dagens antrekk 28.08.14

Hei! Skoledagen idag føltes ut som en slow motion film.. Var så sliten at jeg helst ville dra hjem, men stakk turen til Askim like etter skolen for å kjøpe gave. Kjøpte en ting til meg også, body spray av alle ting. Lukta godt da, haha.

Ble med pappa til bensinstasjonen med valpen for å fylle på bensin i noen kanner, og nå sitter jeg her å lurer på hva jeg egentlig skriver. Skal gjøre litt lekser etterpå, og deretter bare slappe av. 
vans - sko bik bok - bukse og topp hm - jakke

 

Syntes om antrekket?

inspiration from meSyntes om bildene?

resultat av farging

Hei fine folk! 

Skrev igår at jeg skulle til frisøren på kvelden igår, og jeg skulle vise dere resultatet om jeg ble fornøyd. Og det ble jeg! Var nervøs for at det skulle bli "mislykka" ettersom at jeg ble misfornøyd de andre gangene, men denne gangen har jeg funnet en frisør blant de andre som var flink, åå ble så glad.

Er litt vanskelig å vise den nøyaktige fargen gjennom bildene men det er mye mørkere enn før, og jeg ble utrolig fornøyd fordi fargene gjorde det til et "spill" i håret mitt, som frisøren sa. Vi klippet også litt av tuppene eller kanskje litt mer, men syntes kanskje ikke så godt på bildet siden håret mitt floker seg opp av fuktighet ute.Hva syntes dere?

dagens antrekk 25.08.14

Hei! Kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden. Har vært en skikkelig rolig skoledag, vi har bare sittet i klasserommet uten å gjøre noe og på slutten så lagde vi vafler. Fikk endelig ræva mi igang til å ta litt bilder for dere, selvom det faktisk regnet litt haha.

Skal til frisøren idag, gruer meg litt fordi jeg vil ikke bli misfornøyd som jeg har blitt et par ganger før der. Aner egentlig ikke hvorfor jeg forsetter å bestille time der, men får gi dem en sjanse igjen.. Viser dere resultatet om jeg er fornøyd men dere kommer vel til å få se det uansett, kan jo ikke skjule det akkurat. 
jallabutikk - obey genser dr denim - bukse hm - skjorte sheinside - jakke converse - sko

 

Syntes om antrekket?

life is like the ocean

 

Hei! Er noen dager siden jeg blogget sist men har skjedd mye i det siste som jeg heller tok hånd om først. Har litt lite motivasjon også fordi jeg vet ikke hva jeg skal blogge om. Har tenkt mye på å ha antrekk innlegg men når jeg kommer hjem så er jeg sliten eller så er det stygt vær, og da frister det ikke å ta bilder. Men til denne uka som kommer så skal jeg gjøre det. Skal farge håret på mandag, så da blir det vel noe å vise til dere om jeg blir fornøyd, haha. 

 

Hva syntes dere om tekstene?

get excited about the little things

Første skoledag er over, og det var egentlig deilig å kunne se vennene mine igjen. Sluttet veldig tidlig idag, noe rundt 12 tiden tror jeg. Jeg og Maria dro til Askim Vidregående for å se noen av de andre vennene våres, og så stakk vi til frisøren for at Maria skulle farge det. Hun ble så fin så! Har tenkt å farge vekk etterveksten min snart, og kanskje forandre litt på hårfargen min. Har funnet en jeg liker, ennå en med blondt hår men med litt nyanser.

Blir kort dag for meg imorra også. Læreren skal ha elevsamtaler med hver og en i 20 minutter, og så kan vi dra hjem når samtalen er ferdig. Har time halv 11, så kan sove litt lenger! Halleluja ♥ ♥

 

Tusen takk for kommentarene på forrige innlegg! Hvordan var første skoledag for deg?

å være naturlig

Vi får stadig vekk høre at det naturlige er det peneste ved en person, men det er veldig få som faktisk går naturlig. Akkurat fordi vi ikke føler oss vel som vi er. Jeg tar opp dette som et tema, fordi her om dagen fikk jeg denne kommentaren:


For det første så var det ikke noe frekt med kommentaren men jeg syntes den var litt tragisk i seg selv. Hun skriver at jeg ikke kler blondt hår, som faktisk er min naturlige hårfarge. Min brune ettervekst er ikke min naturlige, det er fargen fra da jeg hadde farget håret brunt. 

Er virkelig ikke noe teit med kommentaren, men ler bare av det som ikke er fakta, noe personen kunne ha sjekket før hun skrev det til meg. Så lenge som jeg kan huske, helt ifra da jeg var liten så hadde jeg helt hvitt hår som etter hvert ble bare mørkere og mørkere, til jeg fikk mørkeblondt hår. Men jeg har aldri hatt brunt hår som den naturlige.

Vi har også ulike meninger om plastikk kirugi som en løsning for en forandring, men det er jo opp til hver enkelt om hva man føler seg mest komfortabel som. Noen overdriver når det gjelder å forandre seg for seg selv eller om de gjør det for noen andre men det er også en del som faktisk blir finere.

Helt ærlig, tror ingen av oss er naturlige. Å være naturlig går ikke bare på utseende men også personlighet. De vi henger med og hva vi gjør går ut på om vi gjør det vi liker, det som er naturlig for oss. 

Men så lenge vi er fornøyd, så skal vi ikke la andre forandre hva du føler om deg selv. For det viktigste er at du liker deg som du er, og ikke være som det andre vil du skal være. 

I følge denne jenta så passer jeg kanskje brunt hår best, men jeg ble aldri fornøyd når jeg hadde det sånn. Derfor falt det bedre inn for jeg, at jeg skulle være blond som jeg naturlig best kjenner meg som. Men takk alikevel for at du syntes jeg antageligvis hadde blitt søtere med brunt hår.
 

Hva mener dere om å være naturlig? 

london innkjøp

Har hatt litt problemer med å få lastet opp innkjøpsvideoen på macen, så jeg måtte spille den inn et par ganger. Redigerte den igår kveld, og lastet den opp idag. Håper dere liker videoen og innkjøpet. Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva syntes dere?

get up, dress up, show up

Igår så kom Maria en tur til meg. Hun hilste på valpen, vi snakket og senere på kvelden kjøpte vi inn godis, fordi hun sov over til idag. Og hun skal sove over en natt til, kjempe koselig. Vi tok litt bilder på jordet og i skogen i sta, ble egentlig ganske fornøyd. Har ikke redigert videoene ennå siden jeg har besøk, men håper dere liker bildene.


Canon eos 600d - privat

 

 

london zoo

Har filmet innkjøpene, så nå gjenstår det bare å redigere. Imens så tenkte jeg å vise dere noen dyr fra London Zoo. Håper dere liker bildene.fiiineste dyret

Dette er faktisk en frosk, sykt liten hahaSynes om bildene?

london 2014

Da er jeg hjemme igjen! Kom hjem i går kveld litt over 8, og så gikk jeg rett inn for å kose med valpen. Er veldig deilig å komme tilbake til Norge, selvom London er alltid like fantatisk (vært her bare to ganger da men). Innkjøpet mitt viser jeg nok snart, om noen dager kanskje.

Så nå tenkte jeg å vise litt bilder som jeg har tatt. Tok over 100 bilder, så jeg kommer ikke til å vise alle for det tar år og dag. Neida, men håper dere liker bildene. Dagen før vi skulle hjem, så var vi i dyrehagen. Bilder fra dyrene kommer snart. Håper dere får en fin dag!

 

Synes om bildene?

jeg drar til london

I natt kl.03.30 så drar jeg og pappa til Gardemoen, som fører oss videre til London. Gleder meg kjempe masse til å komme tilbake, og shopping er vel det jeg ser mest frem til. Men blir leit å dra fra valpen etter å hatt ho hjemme noen dager, men mamma passer fint på begge hundene. Da har jeg noe å glede meg til når jeg kommer hjem, hihi.

 

Vært i London før?

new puppieJeg fikk overbevist mamma om å kjøpe den ledige tispen som var igjen, og hun er bare så utrolig nydelig. Vi hentet henne idag og hun har allerede møtt den andre hunden våres, og de gikk kjempe fint sammen. De begynte til og med å leke litt, haha.

Igår så handlet jeg og mamma inn litt ting til valpen, som forresten heter Sara. Oppdretteren hadde satt navn på alle valpene, og jeg ville beholde navnet istedenfor å bytte det. Jeg kjøpte inn seng, leker, skål, bånd og alt var i rosa, utenom en leke. Halsbåndet hun har på seg, var et hun allerede hadde på seg når vi hentet henne. 

Har dere hund?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits