SIMPLE AND NATURAL MAKEUP ROUTINE

Heisann! 

Nå er det virkelig lenge siden jeg har hatt en video lagt ut på bloggen her. Derfor bestemte jeg meg for å filme en liten sminkevideo når jeg skulle gjøre meg klar for Momarken på lørdag. Dette er sånn jeg omtrent pleier å gå til vanlig, så det er bare en helt enkel "look". Har allerede planer om å filme to nye videoer til dere, så stay tuned! Om dere har noen ønsker til hva jeg skal filme, så kan dere gjerne skrive noen ønsker i kommentarfeltet. 

Ellers så har jeg ikke gjort stort mye i dag ennå, utenom å jobbe. Hadde vakt fra 07.00 til 14.15, så det var ikke en super lang vakt i dag. Og nå har jeg ingen planer. Bør vel kanskje ta meg litt mat, og så får jeg vel finne på et eller annet ute siden været er så fint. Tenkte å filme en eller begge videoene i dag, så det kan jeg jo gjøre ute, om det ikke er for mye støy fra veien. Håper dere har hatt en fin dag på skolen, jobben eller om dere er hjemmeværende! Og at dere får en fin dag videre!

Håper dere liker videoen! Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Bruker dere noen av disse produktene?

MOMARKEN NEXTHei! Da er det helg, og hvor godt er ikke det a? Jeg trengte virkelig litt fri nå, hehe. Så i dag er planene at jeg skal til Momarken med et par venner, det blir kos! Var der en liten tur på torsdags kveld før det stengte. Så i dag skal jeg ta masse karuseller, kanskje spise god mat og godsaker og bare ha det hyggelig. Kan godt hende jeg tar noen bilder også, som jeg eventuelt legger ut på insta profilen min - jeanett97.

Hva skal dere i dag?

QUESTION: HAIR PRODUCTSHeisann! Fikk et spørsmål her på bloggen om hva jeg bruker til håret mitt, så derfor tenkte jeg å skrive litt om de produktene jeg bruker. Har hatt et lignende innlegg før, men da var det litt andre produkter jeg brukte. Det er varierende noen ganger om hva jeg bruker av shampo og balsam, men jeg tror jeg har landet på den rette nå. Jeg bruke disse fra moroccanoil en stund før jeg ville prøve shampo og balsam fra BedHead. Jeg brukte de en stund før jeg byttet tilbake til disse ovenfor. 

Derfor anbefaler jeg disse fra moroccanoil mye mer! Disse gir nok en mye bedre behandling for håret mitt enn de jeg brukte fra BedHead. Så når jeg vasker håret mitt starter jeg alltid med shampo. Deretter bruker jeg hårkuren 1-2 ganger i uken etter jeg har skylt ut shampoen, da lar jeg den sitte i 5-7 minutter i håret. Jeg skyller ut og tar i balsamen som jeg også lar sitte i litt. 

Anbefaler alle produktene!Når jeg har håndkletørket håret mitt, så bruker jeg hårolje. For øyeblikket bruker jeg Matrix Oil Wonders - Indian Amla. Har tidligere brukt den fra moroccanoil men så ville jeg prøve noe nytt. Da ble det denne! Rimelig pris, og bra til mitt bruk syntes jeg.

Om jeg har planer om å rette håret mitt, noe som skjer veldig lite nå for tiden. Da bruker jeg i hvert fall en beskyttelsespray fra KMS California. Dette er nok det produktet jeg har brukt lengst av disse i dette innlegget. Dette var en frisøren anbefalte en god stund tilbake, og jeg har brukt den etter det.

Håper innlegget var til nytte for noen, og kanskje for deg som spurte om dette.

 

Bruker dere noen av disse produktene?

FORDI GULT ER KULT

// Tusen takk for alle de koselige kommentarene på forrige innlegg ♥

Hei cuties! Da er det starten på en ny uke igjen. Jeg har allerede vært lærling i to uker nå. Hvor blir av tiden? Skal ha kveldsvakt i dag, siden jeg byttet om vakten pga jeg hadde forbikjøringstime i dag. Og det gikk veldig bra! Så nå har jeg og kjørelæreren min planlagt når jeg skal ha glattkjøring, og det ble den 23 september. Gleder meg skikkelig til det, har hørt fra en del at det er gøy hehe. I tillegg så må jeg få ræva igang sånn at jeg får tatt teorien fortest mulig. Ellers så er vel alt under kontroll, I think.

For øyeblikket så gjør jeg ikke stort enn å blogge. Begynner ikke på jobben før halv 3, så er fortsatt en stund igjen. Da får jeg god nok til å slappe av i alle fall, er litt trøtt i auga. Da får dere ha en super uke alle sammen!

Hvordan ser din uke ut?

DAAMN, IT IS WEEKEND

Hei! Da er det endelig helg, og godt er det! Jeg har ingen planer for dagen, men tenkte jeg skulle få prøvd å gå meg en liten tur. Alltid så godt å gå for seg selv med ørepropper med full musikk. 

Hadde i alle fall en fin siste jobbdag før helgen. En av brukerne har bursdag i dag, så det var jo litt stas, ellers så har jeg fått unnagjort mange arbeidsoppgaver. Og så er det tilbake på jobben til mandag etter helgen. Oppdaterer dere nok mer denne helgen. Ellers så er jeg forkjøla da, som jeg har nevnt her. Når jeg først er forkjøla så pleier det aldri å være "ille". Startet med ekkel hals, deretter hosta jeg litt pga tørr hals, noe som bare varte i en dag. Og nå renner nesa, men får håpe forkjølelsen er over snart. Tviler ikke.Håper dere får en strålende helg allihopa! Ser dere frem til helgen?

READY FOR THE WEEKEND
Hei cuties! Nå er det snart helg igjen, jippi! Jeg jobbet i dag, og så dro jeg til Askim med mamma fordi vi skulle kjøpe en gave til bestefar som fyller 75 år på søndag! Så da skal vi dit i selskap, det blir koselig! Vi var også en liten tur innom Rema 1000 hvor jeg kjøpte den gode salaten ovenfor, yummi!

Resten av denne torsdagen skal jeg ikke mye, men tenkte jeg skulle ta litt bilder og deretter kanskje gå en tur litt senere i dag. I morgen jobber jeg dagvakt igjen, og så er det helg på meg også! Deilig!

Dere skal gjøre i helgen?

THOSE LITTLE HEARTS MADE OF PANCAKESHei! 

Da er vi nesten halvveis ferdig i en ny uke. Dagene går så fort! I dag startet jeg onsdagen min ved å jobbe fra 07.00 til 14.00, og på veien hjemover så dro jeg til butikken for å kjøpe halspastiller, siden det går en forkjølese rundt omkring på avdelingen, og jeg tror jeg har blitt smittet av pasientene som er forkjøla. Men vi får se hvordan det blir om noen dager, for jeg er bare litt rar i halsen for øyeblikket. Håper det ikke blir verre, selv om forkjølese ikke er det verste som kan skje. 

Når jeg kom hjem så gjorde jeg ikke mye før jeg gikk å la meg for å slappe av litt. Og så våknet jeg og gikk rett til kjøkkenet fordi jeg hadde fått en ide i hodet mitt om å lage pannekaker i hjerteform. Søte ble de da, og gode! hihi 

 

Håper dere får en super onsdag videre cuties! Hvordan har dagen deres vært? 

DAGENS ANTREKK 18.08.15

God morgen! Noen er vel allerede på skolen eller jobb når dette innlegget blir lagt ut, men jeg håper dere i alle fall får en fin dag hvor enn dere er. For øyeblikket er jeg hjemme, men jeg skal på jobb 14.30 og så slutter jeg 22.00. Deretter er det tidlig opp i morgen. Jeg har ikke gjort så mye stort i dag ennå, men jeg har fått tatt litt bilder av hva jeg har på meg. Jeg gadd ikke å gjøre noe spesielt med håret mitt i dag, siden jeg vasket det i sta og jeg vil heller ha mine naturlige krøller når jeg jobber, for da spiller det ingen rolle om jeg har rett hår siden jeg har det i en hestehale uansett. Om dere skjønner? Men, nå får jeg ta meg litt mat! Vi snakkes.


sko fra converse, bukse fra bik bok, t-skjorte fra ?, jakke fra bik bok


Syntes om antrekket? Hvordan har det vært å begynne på skolen igjen eller jobb?

LØRDAG

Hei dere! Har dere hatt en fin lørdag?

I dag sto jeg opp kl 06.00, for jeg skulle nemlig ha dagvakt kl 07.00 på sykehjemmet. Har hatt en super dag der! Jeg gikk tur med et par brukere, vi stekte vafler og bare koste oss ellers! Er så glad jeg kom til en så bra avdeling, så koselige brukere og kollegaer. Vakten min sluttet 14.45, så da tok jeg turen hjemover. 

Har ellers bare slappet av etter jeg kom hjem. Øvd litt på teorien til bil har jeg også, for den må jeg vel ta om ikke så lenge. Uff.. Resten av kvelden skal brukes til rett og slett ingenting. Tenkte å gå ut en liten tur etterpå og ellers bare slappe av. Har kveldsvakt i morgen, så blir nok en sen kveld i dag enn om det hadde vært dagvakt, hehe.Hva har dere gjort i dag? 

SO SIMPLE, BUT HEALTHY

// Takk for alle gratulasjonene for min første bil i forrige innlegg. Dere er gode!Har dere hatt en fin dag så langt? Det har jeg, hehe. Fikk bilen min med meg hjem (oppturen for denne torsdagen), deretter så har jeg kjørt litt rundt omkring med den og så har jeg bare slappet av (for det meste i bilen, haha). Denne torsdagen har faktisk gått overraskende fort egentlig, sikkert fordi jeg har hatt ting å gjøre eller så er det bare en av de dagene som bare går fort av seg selv.

For øyeblikket har jeg akkurat spist en sunn tallerken med knekkebrød toppa med ost og tomater. Passer fint som et kveldsmåltid. Og det beste med dette måltidet er tomatene som finnes i flere farger, de er så gode!

Ellers, så får dere ha en fin kveld videre, og så preikas vi! I morgen har jeg kveldsvakt på sykehjemmet, jobber også resten av helgen. Det blir moro!

Hva skal dere gjøre i kveld?

 

NYTT FAMILIEMEDLEM I GÅRDSPLASSEN

Heisann! Så siste nytt er at jeg har faktisk kjøpt meg bil. Så rart å tenke på at jeg har min egen bil stående i gårdsplassen her hjemme, så rart. Tiden går så fort, og bursdagen min bare nærmer seg mer og mer. 

Jeg og mamma tok turen til en bilforhandler i går for å se på en golf, men den var solgt når vi kom dit, men så fant jeg denne. En wolkswagen polo som jeg er veldig fornøyd med, og den hentet vi i dag. Så nå gleder jeg meg masse til lappen og at jeg kan kjøre på egenhånd, for en gangs skyld. 

Resten av dagen så skal jeg slappe av og om ikke så lenge så skal jeg kjøre litt rundt med bilen med mamma. Så jeg håper dere alle får en fin dag videre! 

Hva slags bil har dere, om dere har? Hva skal dere i dag?

PRESS PLAY
Heisann, alle hatt en fin dag? Det har jeg hatt. Våknet kl 06.00 i dag, og deretter ble nesen snudd mot jobb kl 07.00. Ellers har jeg slappet av og gått tur med mamma. Har fri i morgen og på torsdag, fordi jeg jobber i helgen. Blir spennende å se hva jeg finner på. 

Over til innlegget -- > Jeg tenkte at jeg kunne lage enda et innlegg med litt musikk som jeg hører på. Ovenfor har dere 7 sanger som jeg har oppdaget den siste uken, og noen i dag. Derfor syntes jeg det passet fint å dele noen med dere. En sang du har dilla på?

GIMMENoen dere likte?

MIN FØRSTE DAG SOM LÆRLING

Hei fine mennesker! 

I dag har jeg hatt min første dag som lærling. Så utrolig spennende og moro at jeg endelig starter i arbeidslivet. Jeg skulle møte opp kl 09.00, og som alltid er jeg tidlig ute haha. Jeg ble tatt godt i mot, og begynte å observere litt hvordan kollegaene utførte arbeidet sitt, for alle avdelinger gjør ting forskjellig. Kom egentlig ganske fort inn i rytmen igjen selv om det er en stund siden jeg var ute i praksis, men noe av tingene jeg gjorde i dag var å rulle hår (første gang ever), servere mat, rydde vekk oppvask og hjelpe pasienter med diverse andre ting. Men alt i alt, min første dag har vært veldig bra. Jeg har fått turnusen min for denne uka, så blir spennende å se hvordan resten av turnusen blir. Ellers så har jeg bare slappet av i dag og tatt litt bilder ute. I dag blir det en tidlig kveld på meg fordi i morgen er det tidlig opp for frøken Hensel.

Syntes om antrekket?

MIN TUR TIL OPPLAND


Heisann! Som jeg har nevnt på bloggen, så har jeg vært borte i et par dager. Jeg dro nemlig til Oppland, eller nærmere sagt Bagn. Jeg var på hytta til Daniel og pappan hans hvor jeg hadde noen veldig fine dager. De har en så super fin hytte som jeg likte veldig godt. Mesteparten av tiden der oppe så gikk vi turer på fjellet, noe som er nytt for meg for jeg har aldri gått i høye fjell. Jeg kom hjem i dag etter å ha vært der siden tirsdag. Vi gjorde ikke noe spesielt den tirsdags kvelden vi kom dit siden vi hadde reist et stykke med buss og tog.


På torsdag så gikk vi tur på et fjell som heter Bitihorn. Det var jo første gangen jeg gikk i et fjell, og dette var faktisk en utfordring for lille meg med fjellsko som jeg absolutt ikke var vant til i det hele tatt, men jeg kom meg opp på toppen! Det var en veldig fin tur, og om sjansen kommer igjen, så tar jeg turen opp på Bitihorn enda en gang. Og snakk om den fine utsikten, man kunne se så mye! Og etter noen timer på fjellet så dro vi på en "resturant" ved veien, like ved fjellet for å spise litt mat. Det var godt! Og så dro vi tilbake til hytta.


Bølesåsen var en liten tur jeg og Daniel gikk på onsdag, dagen før vi dro på Bitihorn. Den var bratt på starten men så flatet den mer ut. Og Makalaus var en tur vi gikk på fredag. Den var ikke så bratt eller så lang som Bitihorn, noe som var godt hehe. 

Og i dag tok jeg bussen fra Bagn 12.15 og så var jeg ikke i Oslo før 15.25 siden bussen var forsinka mens vi kjørte, men hjem kom jeg. Er så godt å være tilbake i hus etter noen veldig fine dager på fjellet! Håper dere har hatt en fin uke!

Hva syntes dere om bildene? Hva har dere gjort i det siste?

 

INNKJØP FRA PUERTO RICO

Hei! Da har jeg fått lastet opp den nye videoen, hvor jeg viser hva jeg kjøpte i Puerto Rico. Glemte å vise en børste jeg kjøpte også der nede, noe som var litt dumt siden den er veldig bra faktisk. Grunnen til at jeg kjøpte ny, var fordi jeg så klart hadde glemt min egen hjemme i Norge. Haha, håper dere liker videoen i hvert fall. ENJOY!

720p HD for best kvalitet!

Over til noe annet som jeg nevnte i et innlegg litt under her. Jeg skrev at jeg skulle dra bort tirsdag, og komme hjem til lørdag. Og det er fordi jeg skal til fjells. Frøken Hensel, skal til fjellene.

Skal være på hytta der med Daniel og faren hans som allerede har dratt opp. Så jeg og Daniel skal ta buss fra Mysen til Oslo i morgen rundt 10.37, da er vi fremme rundt 12. Mens neste buss går deretter fra Oslo og til Bagn 13.05. Så vi har en time ventetid, noe som er greit for da får jeg kanskje tatt meg en tur innom starbucks. Så blir ikke noe mer blogging før lørdag da i så fall.

Og i dag har jeg egentlig fartet ganske mye rundt. Jeg og mamma dro til Ski, deretter til Askim og så hjem igjen. Jeg skulle se etter noen ting som jeg skal ha med meg opp til hytta i morgen. Klokken 16.30 hadde jeg min andre kjøretime med BS, og det gikk veldig bra. Så kjørelæreren min sa at neste gang, så er det forbikjøring som står for tur. Det blir nok moro, må bare se når jeg kan ettersom at jeg er lærling om 1 uke (sykt) og da kommer jeg til å jobbe mange forskjellige tider og dager, men det skal nok ordne seg det også. 

Syntes om videoen? Har dere vært eller skal i fjellene denne sommeren?

YOU ARE MORE

// weheartit

Hey people! Skulle egentlig poste dette innlegget i går, men det var visst noe tull med blogg.no, så da lot jeg være, men ser ut til at det fortsatt er noe tull med det i dag også. Men herregud, se på de nydelige bildene ovenfor! Åh kan seriøst drømme meg bort i så mange fine og kreative bilder fra weheartit. Noen mennesker er dyktige altså, noe vi alle kan bli, bare ved litt øvelse. Øvelse gjør mester, right? I tillegg så er det en god stund siden jeg har lagt ut litt inspirasjon, så det var på tide nå. Jeg liker i alle fall inspirasjons innlegg, noe dere også kanskje gjør?

Denne morgenen har jeg fått spilt litt tennis med pappa, og så skal jeg begynne å lage en video til dere som jeg skal prøve å få lagt ut før tirsdag, for da skal jeg bort. Håper dere alle får en super søndag! 

Syntes om inspirasjonen?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits