dagens antrekk 30.09.13

Hei søte lesere!

Idag er det mandag, ny uke og nye muligheter. Denne uka her så blir det en del for meg, mer enn vanlig ihvertfall. Idag og imorra skal jeg være med Erik, på torsdag skal jeg til legen for å ta enda mer prøver. Og i helga så skal jeg kanskje på Tusenfryd med Madelen, så dette blir en veldig bra uke.

Her er antrekket jeg hadde på meg en liten stund før jeg skiftet igjen, men tenkte at jeg likevel kunne legge det ut.
bik bok - beanie carlings - skjorte converse - sko cubus - vest hm - topp dr denim - bukse

 

Hva syntes dere om antrekket da?

ukens spørsmål

Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva vil du spørre om?

dip dye
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

et hei fra nuetGod morgen! Nå er helga snart over men ferien forsetter videre. Er så deilig å kunne slappe av helt, uten skole og andre ting. Skal være med Erik på mandag og tirsdag før han drar på lan resten av uka. Har akkurat tatt meg en god og varm dusj, og nå sitter jeg plantet i sofaen foran tven med et surt eple i hånda og et teppe surret rundt meg. Deilig.

Glemte å legge ut ukens spørsmål på fredag, så jeg skal legge den ut idag. Men vet ikke om det skal bli en video eller bare et innlegg.

 

Skal jeg ha video eller innlegg på ukens spørsmål?

inspirationHva synes dere?

filmkveld med snuppHar hatt en så fin dag idag med Madelen. Vi har syklet til obs for å kjøpe litt godteri, spist reker på loff, spist godteri og driver å se på filmer. Vi har akkurat sett filmen Historien om PI, det var en utrolig søt film. Nå ser vi på The Thing, gøy med filmkveld med jenta mi ♥

 

Hva gjør dere i kveld?

høstferie

Tenker meg at det er deilig med høstferie for de fleste? Det er det iallefall for meg. Blir godt med en uke uten skole, lekse og lærere, og at man bare kan slappe av helt. Snart så kommer Madelen en tur, hun skal sove over og så skal vi kose oss med film, godteri og masse latter! Blir så utrolig kos! ♥Har du høstferie nå?

two new dresses

Idag fikk jeg en pakke fra nelly.com med de to super søte kjolene jeg hadde bestilt. Jeg trengte jo en ny kjole fordi jeg skal i bryllup men ettersom at jeg ikke klarte å velge 1 av de jeg likte, så var mamma snill og sa at jeg kunne bestille to.

Så det var disse kjolene jeg klikket hjem til meg.

Dere kan finne den HER! (den var litt skrukkete)HER!

Jeg har bestemt meg for at jeg skal bruke den blåe kjolen i bryllupet, siden den beige blir litt lys ettersom at man ikke skal bruke noe hvitt i bryllupet, men den har jeg tenkt til å bruke på julaften.

Synes om kjolene?

 

dagens antrekk 25.09.13

Sen blogging idag fordi etter skolen så tok jeg bilder og dro rett til Erik siden han har vært hjemme fra skolen idag fordi han har skadet benet sitt. Han og en kamerat kjørte sammen og i et lite øyeblikk så tittet Erik til siden og før han fikk reagert så hadde allerede kameraten bråbremset fordi han trodde han så noen han kjente, og da kjørte Erik rett i rumpa på han andre. Det førte til at Erik må gå på krykker til benet har blitt bedre igjen. Kjedelig at det måtte skje nå men en eller annen gang måtte det skje noe sånt også.


cubus - t-skjorte bik bok - jakke converse - sko gina tricot - hals dr denim - bukse

 

Hva syntes dere?

legen

 

Har vel nevnt her på bloggen at jeg har vært litt svimmel i det siste? Men isåfall, så var jeg hos legen idag for å ta blodprøve for å se om det er noe med meg. Jeg er blodfattig fra før av, så det kan hende det har noe med det å gjøre men ettersom at det har blitt skikkelig ille i det siste så var det lurt å ta en sjekk.

Har også vært hjemme fra skolen, siden jeg blir helt utmattet av å være sånn her hver dag. Til og med legen sa at jeg så litt sliten ut, men en ting som er bra er at jeg har ikke problemer med hjertet eller lungene som han sa. Men imorra, så skal jeg på skolen. 

 

Er du syk?

dagens antrekk 23.09.13

Hei fininger! Sluttet en time før idag men så skulle jeg og mamma innom en minibank for å ta ut litt penger. I kveld så skal jeg til Erik, fordi lillebroren hans har burdag, og han ville at jeg skulle komme. Og det var bare så utrolig søtt, så da må jeg komme. Uansett så er det utrolig koselig å være der, så da sier jeg ikke neitakk til det.

Håper jeg klarer å holde meg i form ettersom at jeg har vært litt dårlig i det siste, pga en utrolig svimmelhet som gjør at alt går rundt. Men ellers så er alt tipp topp, her er det jeg hadde på meg idag.


bik bok - genser & bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

a simple hello could lead to a million things

 

Likte dere inspirasjonen?

the conjuring

Hei dere! Unnskyld for at jeg ikke blogget igår men det var fordi jeg måtte slappe av litt siden jeg var så utrolig svimmel, varm og sliten. Erik overnattet fra fredag til lørdag, og på fredags kvelden så gikk vi på kino for å se The Conjuring. Filmen var bra den syntes jeg, men det var en skikkelig irriterende dame som satt ved siden av meg som snakket under hele filmen som ødelegget nesten spenningen pga hun sa ting som "nå skjer det", "ikke se under senga", " ikke gå inn dit". Men ellers så var det en spennende film, skvatt et par ganger men det er vel nesten ikke rart heller.

Idag skal jeg bare slappe av, kanskje ta noen bilder hvis jeg orker, eller så kommer jeg til å se på tv eller se noen filmer på macen. 

Har du sett The Conjuring? Hva skal du gjøre idag?

ukens spørsmål

Jeg har filmet 5 ganger for å bli fornøyd med videoen, fordi det var biler som kjørte forbi hele tiden. Men her er den endelig! Håper dere liker videoen. Sett på 720p HD for best kvalitet. 

 

Her er linkene til kjolene.1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER

 

Hva vil du spørre meg om?

dagens antrekk 19.09.13
hm - genser indiska - hals cubus - bukse eurosko - sko(?)

 

Hva synes dere?

vinneren av caseapp konkurransen
Nå har jeg trukket vinneren av Caseapp konkurransen via random.org for at det skulle bli rettferdig for de som meldte seg på, og vinneren ble Erik. Gratulerer ♥

Men til dere andre så har jeg en rabattkode som dere kan bruke på caseapp, da er det denne dere skal bruke "hensel20", den går ut 30 september, så fort dere!  Jeg skal nok få fikset en ny konkurranse etter hvert til dere andre, så dere får en ny sjanse!

 

Gratulere han?

 

when everything is wrong, you make it right


Canon eos 600d - privat.

 

Hva syntes dere om teksten og bildet?

inspiration

Meld dere på konkurransen i samarbeid med caseapp HER!


// weheartit

 

Hva syntes dere?

Konkurransen er avsluttet
Hei! I samarbeid med caseapp, så har jeg tenkt til å ha en konkurranse der 1 av dere kan vinne et gavekort på 250 kr. Da kan du designe ditt helt eget deksel. Caseapp er en utrolig fin nettside der du kan lage kjempefine og kule deksler som du akkurat ønsker de skal være. De leverer også innen 3-7 arbeidsdager, amazing!

Konkurransen er både for iphonedeksel og samsungdeksel! 

Det eneste du trenger å gjøre er:

- Skrive at du er med.

- Skrive navn og e-postadresse sånn at jeg får kontaktet vinneren.

 

Trykk HER for å komme til caseapp. Vinneren trekker jeg om et par dager, masse lykke til!

everybody deserves something that will make them look forward tomorrowHalve skoledagen idag så tilbringte vi dagen vår på Høytorp Fortet, det var en del av gymmen våres. Vi skulle lage mat, og gruppa mi med Madelen, Kristine og Maria lagde grønnsakssuppe med kylling og pannekaker, var kjempe godt. Hver gruppe fikk utdelt et eget Storm kjøkken som det fint kalles.

Etter det så var den vanlig skole igjne, men vi drev med en oppgave som skal være ferdig til imorra, så dagen har vært egentlig veldig perfekt. Men nå skal jeg finne meg litt mat før vi snakkes i kveld igjen. Håper dere får en fin tirsdag videre!

 

Hvordan har din skoledag eller jobbdag vært?

hvilken kjole?

Tusen takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg, blir så glad!

 

I oktober så skal jeg i bryllup og jeg trenger en ny kjole. Jeg har plukket ut 8 kjoler som jeg liker godt men er forsatt usikker på hvem jeg liker best. Så derfor vil jeg høre hvilken dere liker best. 

Hvilken likte du best?

hvor er øyenbrynene dine?Jeg tenker, er det virkelig nødvendig å kommentere noe når jeg bare EN gang går uten sminke på øyenbrynene mine f.eks. Fikk 2 kommentarer idag om de, og det var på to innlegg der man nesten ikke så de. Jeg ser hva dere mener, men jeg PLEIER faktisk å fikse de, men må jeg virkelig gjøre det hver gang jeg skal ta bilder eller videoblogge? - Tydeligvis.

Ho ene sa "stakkars deg". Skjønner ikke hvorfor det er synd på meg når jeg har bryn men de syntes ikke så godt, fordi jeg er blond.

Blond = lyse øyenbryn. Brunette = mørke øyenbryn. Skjønner du pointet nå eller? Du/dere som kommenterte kan ikke forvente at brynene mine skriker "wow". 

Hvis noen virkelig vil kommentere noe stygt igjen, så hold kjeft og bare hold det for deg selv, takk!

Dette innlegget ble utrolig teit, men jeg måtte si ifra for jeg skjønner ikke hva folk vil komme frem med at jeg "ikke" har øyebryn. Det er mitt ansikt, mine øyenbryn. Jeg tror fra nå av, så skal jeg sminke de hver gang jeg tar bilder eller lager videoblogger (pleier å gjøre det) for når jeg bare EN gang legger det ut, så blir folk helt hysteriske og lurer på hvor øyenbrynene mine er. 

 

Helt patetisk igrunn, men ellers takk for at dere åpna dere. Kunne heller holdt det for dere selv.

Tusen takk til dere som faktisk gadd å lese innlegget  

søteste hesten
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

ukens spørsmål

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Lurer du på noe?

dagens antrekk 14.09.13

Hei! Nå er det lørdag og planene er ikke så store. Skal drive med en innlevering og så skal jeg kanskje på kino med Madelen, men ho er ikke sikker på om ho kan fordi hun skal pusse opp rommet. Hvis ikke jeg skal dra på kino, så ser jeg på noen filmer her hjemme. Like koselig det! 


sheinside - genser dr denim - bukse økonomi sko - sko(?) gina tricot - hals

 

Når jeg våknet idag, så ble jeg skikkelig skremt fordi det lå en skikkelig stor edderkopp på gulvet, og jeg HATER edderkopper. Så når jeg skulle forbi den, så krabba jeg over sofaen, haha. Jeg hadde vinduet oppe i hele natt, glemte å lukke det igår etter Erik var her, så da derfor kommer jo alle insektene inn på besøk hos meg. 

 

Synes om antrekket? 

dagens antrekk 13.09.13

Nå er det endelig helg, og jeg tipper den blir skikkelig bra. Idag kommer Erik, og imorra så skal jeg og Madelen kanskje på kino, og jeg skal kanskje en tur til ho før det eller noe sånt. Ellers så blir det å slappe av på søndag. Idag har jeg vært så sykt svimmel, er det ennå og det er ikke gøy i det hele tatt, er sikkelig ubehagelig.

Dette hadde jeg på meg idag.


sheinside - genser dr denim - bukse converse - sko

 

Hva synes dere?

video: room tour

Jeg lovte at dere kunne få se rommet mitt når det ble ferdig. Vi har noen små ting igjen, som å male på en liten del av en vegg men det kommer til å ta evigheter, så derfor filmet jeg i forrige uke. Håper dere liker videoen! Sorry for litt dårlig filming..

Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva synes dere om rommet mitt?

innkjøp 12.09.13

Idag hentet jeg og mamma pakken jeg bestilte fra sheinside. Dette her har ingenting med samarbeidet med dem å gjøre. Er fornøyd med alt, utenom at den donald duck toppen var ganske kort, men kan bruke den til sommeren da.

Dere kan finne den HER! Men den er utsolgt.

HER og HER.

HER og HER!

 

Hva synes du om klærene?

I don't think about you at all


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildet?

wishlist sheinside

// samarbeid, ærlige meninger.

 

Jeg tipper de fleste har hørt om sheinside før? Hvis ikke, så er det verdt å stikke en tur innom for jeg lover deg at du kommer til å finne så mye fint du vil ha. Jeg har handlet et par ganger fra de før, og er kjempe fornøyd med produktene. Elsker nettsider som selger klær som ikke er så typisk som det man finner på f.eks cubus.

Sheinside selger alt fra gensere, t-skjorter, kjoler, utejakker, smykker osv.. Du finner garantert noe der, det gjør ihvertfall jeg. Har så mye på ønskelisten og tenkte jeg kunne vise noe av det til dere.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

 

For å komme inn på nettsiden trykk HER!

 

Har dere besøkt sheinside før?

bitch, don't copy my styleNå er fineste Madelen fra klassen her. En utrolig god og koselig jente! Vi spiste pannekaker når vi kom hjem og så stakk vi en tur på obs, der Madelen gikk vill på cubus. Har hatt det så morro idag, vi har hatt så latterkrampe ♥ Jepp, vi har like kosebukser hvis noen lurte på det. Hihi, twins ♥

 

Du gjort idag?

a negative mind will never give you a posetive lifeHei på dere! Ny start på en ny uke. Denne mandagen har vært litt annerledes enn de andre mandagene. Startet først med at vi ikke hadde lærer i to engelsk timer, så skulle vi til et sted for å gå omvisning og vi sluttet tidligere idag, hvor deilig er ikke det?

Har vært skikkelig trøtt idag, men har klart meg gjennom dagen heldigvis. Erik kommer etterpå, koseeeelig! 

 

Hvordan har mandagen din vært?

dancing for myself, feeling so free


Canon eos 600d - privat.

 

Første gangen jeg prøver meg på et sånt bilde, og jeg var ikke så nøye, så fint ble det ikke. Men tenkte jeg kunne alikevel legge det ut, for å høre hva dere syntes. Hvis jeg har skrevet noe feil i den engelsken, så drit i kommenter det, er absolutt ingen engelsk geni.

 

What u think?

gårsdagens antrekk
zara - skjorte dr denim - bukse bik bok - singlett

 

Hva synes dere?

one boy, thousand feelings

Denne lørdagen har jeg sett frem til lenge, og det er fordi idag så kommer Erik til meg. Første gang jeg ser han etter han kom hjem fra ferie, som var igår. Har savnet han veldig mye, så det blir kjempe godt å se han igjen. Men han kommer ikke før på ettermiddagen, så hva jeg skal gjøre før han kommer, det vet jeg ikke helt. Finner nok på et eller annet.Hva skal du idag? 

ukens spørsmål

Nydelig startbilde igrunn, nei. Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Gjerne spør meg om mer, hva lurer du på?

fine, I'm lying


Canon eos 600d - privat.

 

TEKSTEN BESKRIVER IKKE HVORDAN JEG HAR DET! Valgte bare en tekst jeg likte.

 

Hva syntes dere?

wanties 

Likte du noe?

Dagens antrekk 04.09.13

Hey! Syntes skoledagen idag har gått så sakte, men deilig å være hjemme nå uansett. Når jeg kom hjem, så gikk jeg rett ut igjen med stativ og kamera. Og nå skal jeg spise snart, og så får jeg se hva resten av dagen bringer. Imorra skal jeg på mopedkurs igjen, siste dagen, så da får jeg nyte det ekstra mye. Er veldig gøy å kjøre i trafikken, så det som mangler er at jeg skal fylle 16 og så er det å ta lappen.

Her er antrekket for onsdagen.


cubus - bukse sheinside - genser converse - sko

 

Hva syntes dere om antrekket?

liker bare ting som er rosaHer om dagen så endret jeg docken på macen min. Valgte fargen rosa som "tema" på en måte. Ble ganske fornøyd egentlig.

Hvis dere lurer på hvordan man endrer docken så må dere laste ned et program som heter Candybar, bare søk på google. Orker ikke å forklare alt dere må gjøre, så søk heller på google, var sånn jeg lærte meg det.

 

Hva synes dere om docken?

people do


Canon eos 600d - privat.

 

Hva syntes dere om bildet?

ut i trafikken

Hei! Idag er det mandag igjen, pån igjen med skole. Jeg starter senere idag, så det er derfor jeg sitter her å blogger nå. Jeg slutter tidligere idag også, fordi jeg skal på mopedkurset kl 13.00, men må gå litt før det. Og da skal vi kjøre i Mysen, som jeg gleder meg masse til. Kommer hjem rundt kvart over 6, siden det varer til 18.00. 5 timer på veien blir nok gøy, vi har jo selvfølgelig en pause eller no, tror den var på en halvtime.

En liten sneakpeak på hva jeg har på meg idag. Men nå må jeg nesten gå, så vi preikas kanskje i kveld eller så gjør vi det imorra!

Har du mopedlappen eller skal du ta den?

1 september

Starten på en ny måned er i gang, og nå er det bare 53 dager igjen til bursdagen min ♥ I dag har jeg tilbringt dagen hjemme foran tven, og så gikk jeg og mamma en tur. Tok med meg kameraet i tilfelle det var noe å ta bilde av, og da dukket det opp et helikopter på himmelen, som jeg bare måtte fotografere. Resten av dagen skal jeg slappe av før det er skole imorra, og mopedkurs igjen, da skal vi kjøre i trafikken, noe som jeg gleder meg sykt til! Det er såå gøy!
Håper dere får en super fin kveld videre Blir nok kanskje ikke så mye blogging imorra da, vi får se om jeg får tid.

 

Hva har du gjort idag?

kornåker

Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits