m o s s

Hei søte dere!

Idag var jeg med Maria og moren hennes til Moss. Det ble en liten tur på senteret Mosseporten, mens moren til Maria skulle et annet sted i Moss. Ble også et par ting på meg som jeg viser i en innkjøpsvideo nå snart. Skulle egentlig finne meg et par bukser, som jeg ikke klarte å finne. Grunnen er vel at jeg ikke gadd å lete, hehe.


For øyeblikket så hører jeg på musikk mens jeg skriver for dere, veldig avslappende. Faktisk så er det en stund siden jeg har spist nå, så bør vel lage meg litt mat. Har tenkt å sette igang et prosjekt på det rommet jeg har nå siden det nede fikk en vannskade. Gleder meg, og om det skjer noe nytt på rommet, så skal dere få se!

 

Vært i Moss før?

each day I am thankful

canon eos 600d - privat

 

Synes om bildene?

h ø s t f e r i e

Startet høstferien veldig bra med Maria. Etter skolen så slappet vi bare litt av i Mysen før vi tok veien hjemover. Senere på kvelden kom henne til meg fordi hun skal sove frem til mandag hos meg, kjempe koselig. Vi lagde veldig god mat i sta som var taco i pitabrød. Og nå tar vi det bare med ro. Tent litt lys, hører på musikk og koser oss under hver vår dyne. I morra så får vi besøk av Kristoffer også. Og resten av de dagene Maria er her, så har vi ikke så store planer enda. Håper dere får en fin kveld og ferie videre!

Hva er deres planer for høstferien?

gårsdagens antrekk


converse - sko dr denim - bukse sheinside - topp carlings - skjorte miss selfridge - smykke

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 22.09.14

Etter en bra helg så startet jeg uken i praksis. Vært sliten i hele dag men dagen gikk fortere enn jeg trodde, så var godt å komme hjem. Skal tilbringe dagen min med ansiktet i samfunnsfagboka, for imorra har jeg prøve.. 

Spiste god mat når jeg kom hjem, så det er utrolig deilig å kunne slappe av litt etter en dag med mye gåing og arbeidsoppgaver. Tror jeg stikker turen ut i kveld for å jogge litt selvom det er skikkelig kaldt og blåser utrolig mye. Når jeg kjører moped så føles det ut som at jeg blir nesten feid ut av veien pga vinden, skikkelig ekkelt.

Men, håper dere får en fin dag videre!
dr martens - sko  bik bok - bukse mango - topp hm - jakke cubus - skjerf

 

Hva syntes dere?

it`s a beautiful day

Hei! Sluttet tidlig på skolen idag, kjempe deilig. Hadde fremføring i engelsk idag og så fikk vi omvisning på et asylmottak på slutten av dagen. Jeg tok turen hjem og ordnet meg litt mat, fordi magen har hylet i flere timer nå. Skal stikke til Askim etterpå, og være med noen venner der. Tenkte jeg skulle kjøpe meg ny minnebrikke til kameraet fordi det jeg har er slitt nå.
Håper dere får en super bra helg! Så snakkes vi vel senere på bloggen. Dine planer for dagen?

 

life is exactly what you make of it

Hei fine folk! Første dagen i uka etter en veldig bra helg, og jeg startet mandag i praksis. Hadde mye spennende å gjøre på jobben idag fordi jeg hadde noe å gjøre så og si hele tiden. Dagen min sluttet 14.00, så da dro jeg hjem og har ikke gjort noe stort siden det. Tenkte jeg skulle trene litt etterpå, så får se hvordan resten av dagen blir.

Håper dere har hatt en fin dag så langt, vi snakkes! Deres planer for mandagen?

fotoshoot med kjæresteparet

Heisann! Igår hjalp jeg Maria & Håkon med å ta noen bilder av de. Var veldig koselig og morsomt fordi det blir alltid mye latter når man skal ta bilder.Syntes om bildene?

första dagen

Hei, har dere det bra? Det har jeg i hvert fall, men er utrolig sliten og vil helst sove. Noe jeg ikke kan siden jeg har en innlevering i engelsk å gjøre ferdig, heldigvis så er den ikke stor. 

Jeg har også begynt med praksisen på et eldrehjem, der mesteparten av oss er utplassert. Var min ordentlige dag idag, og det var veldig moro og spennende. Har taushetsplikt så kan ikke fortelle om hva jeg har gjort eller noe som er knyttet til pasientene. Som det oftes er egentlig, men har uansett ikke behov for å fortelle noe om hva jeg gjør på praksisen her på bloggen. 

Tenkte å bare slenge inn et innlegg fra meg, sånn at dere vet at jeg forsatt lever. Har forresten en trist nyhet.. For et par uker siden så fikk vi vann i kjelleren (vi var ikke de eneste her i Slitu) , der og da var jeg heldig med rommet mitt pga det ikke var vann der inne. Men vi fant ut for ikke så lenge siden at fuktigheten har spredd seg til rommet mitt selvom det ikke er vann der, så nå er rommet ødelagt. Blir dyrt å måtte fikse opp igjen i tilfelle det skjer flere ganger, men forløpig så har jeg det gamle rommet mitt. Det er mye mindre men bedre enn ingenting. Er eller har du vært i praksis?

positive life

Hei dere! Denne helgen har jeg vært med venner og egentlig hatt det veldig gøy. Maria kom en tur til meg på fredag etter skolen, og så tok vi turen til Askim Torget der vi kjøpte oss et par ting. Kan gjerne vise dere innkjøpet på en video. 

Igår var jeg, Maria, kjæresten hennes og Lars på østfoldbadet, som ligger i Askim. Var veldig koselig å være der alle sammen, men jeg antar at alle ble nok ganske slitne også. Noe man spesielt blir etter en dag med bading, gå opp trapper for å ta sklier, svømme og ja, u name it. Og idag har jeg slappet av og gjort en engelsk lekse før Maria kommer i kveld, for å overnatte til imorra. 

Vi har vår første dag i praksis imorra, og jeg bor ganske nærme praksis stedet og da er det mye tryggere at vi drar dit sammen første dagen sånn at vi ikke er alene. Dette er gjennom skolen, så det er mange flere som også skal være der. Det er 3 dager praksis i uka, både frem til jul og etter. Gleder meg sykt masse!Så nå skal jeg kose meg videre med appelsinen mens jeg ser på serie. Håper dere har hatt en super helg!

 

Hva har du gjort denne helga?

s t a y c l o s e

 

Syntes om teksten?

dagens antrekk 03.09.14


hm - genser sheinside - skjorte dr denim - bukse dr martens - sko

 

Hva syntes dere?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits