DINNER TIME

God kveld allihopa!

Denne søndagen har egentlig vært ganske nyttig. Jeg våknet ganske sent, deretter slappet jeg bare av frem til jeg bestemte meg for å fortsette med lærlingoppgavene som jeg har kommet godt igang med. Den følelsen når man får unnagjort noe er så deilig. Deretter gikk jeg og pappa en tur med hundene, som også var veldig deilig. Godt å gå seg en tur! 

Og nå har jeg plassert meg godt under dynen, klar til å spise en enkel middag mens jeg skal se film. Liker søndagene, de passer så bra til å bare slappe av! Håper dere alle har hatt en fin søndag, og at dere får en fin kveld videre!Hva skal dere resten av kvelden?

LIKING WHAT YOU DO IS HAPPINESS

// instagram - jeanett97Syntes om sitatet?

BETTER LATE THAN NEVER

Hei. Lenge siden sist, eller hva? Jeg har egentlig ingen unnskyldning for den dårlige oppdateringen. Har jobbet hele uken, vært med Maria og ellers bare slappet av. Nå har jeg endelig fri noen dager før jeg starter på en ny jobbuke. Jeg skal nok antageligvis bort en liten tur denne helgen uansett. Gøy å ha noe å gjøre, men resten av denne fredagen skal jeg bare slappe av, laste ned musikk og kanskje se et par filmer i kveld om det faller i interesse.Har akkurat spist noe veldig enkelt, brødskiver med appelsinmarmelade. Noe som faktisk en del eldre spiser på sykehjemmet jeg har vært på, hehe. Måtte prøve det ut selv, og godt smakte det, både det og mandarinen.

Ellers så skal jeg prøve å få oppdatert litt mer her. Neste uke blir ganske full booket for meg, men skal prøve å få slengt inn et par innlegg i ny og ne. Så da håper jeg dere alle sammen får en super helg, kos dere!

Dine planer for helgen?

MUSIC ALL DAY LONG

Hei alle sammen! Da har helgen kommet, enda en gang. I går var jeg på introkurs for alle nye lærlinger, som jeg tror jeg nevnte i den siste videoen som ble lagt ut her. Jeg satt på med Maria dit, og vi var der fra 13.00 til 16.00, og så tok jeg turen hjem. I dag jobbet jeg på dagen og deretter dro jeg 11.30 for å dra på et lærlingmøte. Så de siste dagene har det vært litt av hvert. 

Så nå kan jeg ta helgen hvor jeg skal slappe av frem til jeg finner ut av hva jeg skal drive med. Kanskje jeg finner på noe med noen venner, jeg får nesten se hva helgen bringer. Akkurat nå hører jeg på litt musikk, så derfor tenkte jeg å komme med et par musikktips.Håper dere alle får en fin helg! Hva skal dere i helgen?

EN ENKEL OG GOD FROKOST

Heihei! Hvordan går det med dere? 

For øyeblikket sitter jeg ute i det fine været, mens jeg spiser en lett men god frokost. Jeg syntes det er så godt med yoghurt og havregryn, og for å "pynte" det litt opp så la jeg på noen bringebær, som er like gode som resten av frokosten. Som dere kanskje skjønner så er jeg hjemme akkurat nå, siden jeg skal jobbe seint i dag. Deretter tidlig opp i morgen og på torsdag er det introkurs for nye lærlinger. Spennende!

Håper dere får en fin tirsdag! Har dere et frokost tips dere vil dele med meg?

INSTAGRAM LATELY

Heisann! Da er det en ny uke med nye muligheter. Jeg starter uken med en fri dag, noe som er veldig deilig. Har jobbet hele helgen, så er godt å ha en dag hvor jeg kan slappe av. Like etter at jeg kom hjem fra jobben i går, så dro jeg bort en tur, til en venn. Det var koselig! Ellers så gjorde jeg ikke stort mer når jeg kom hjem. Og i dag har jeg allerede vært ute å kjørt litt. Jeg trengte balsam og shampo, så vi dro til en frisørsalong for å kjøpe det. Og så tenkte jeg å lage hjemmelaget pizza senere i dag, så yummi!Her har dere forresten noen av de siste bildene jeg har lagt ut på instagram, så om dere vil se mer, så følg meg gjerne. Så da håper jeg at dere får en super uke, alle sammen! Hva gjør du denne mandagen?

VIDEO: LETS TALK ABOUT MY JOB

Heisann! Da er det en ny video ute på bloggen, hvor jeg snakker om jobben min. Fikk et spørsmål her på bloggen om jeg kunne si hva slags oppgaver jeg har på jobben, og sånt. Så denne gangen blir det en liten snikksnakk video for dere.

Sett på 720p HD for best kvalitet! Enjoy cuties! 

Ellers så er det lørdag i dag. Mine planer for dagen er å spise den gode frokosten jeg lagde meg i sta, se på litt videoer på youtube (avhengig much) og deretter skal jeg på jobb kl 15.00 til 22.30. Hadde egentlig planer om å gå en tur før jeg dro på jobb i dag, men det er ikke særlig opphold ute ettersom at det nettopp har regna, så får heller droppe det i dag. Tar turen i morgen kveld istedenfor. Håper dere alle får en god helg!

 

Har dere jobb, i så fall hva jobber dere med? Likte dere videoen?

DAGENS ANTREKK 04.09.15

Hei! Da er jeg ferdig på jobb for denne fredagen. Sluttet 14.15, og dro deretter en tur på butikken (igjen) med pappa. Når vi kom hjem, så var det en del folk på andre siden av veien, hvor 2 biler sto parkert på gresset ved veikanten. Jeg trodde det kanskje hadde skjedd en ulykke eller noe, siden det kjørte 2 ambulanser forbi når jeg hadde parkert bilen. I tillegg så var det noen folk som sto på en stige mitt i veien for å ta bilder av de bilene. Ikke rart det første jeg tenker er trafikkuhell, men jeg tok turen bort for å se men så ingenting som kunne tyde på en ulykke. Så da får jeg nesten se om det blir lagt noe ut på smaalene. Man blir nesten litt for nyskjerrig når det skjer noe sånt rett ved siden av der man bor, haha.
Ellers så er det helg blitt. Jeg jobber hele helgen, så det blir ikke alt for mye fri for meg, men det er helt greit for min del. Da har jeg i hvert fall noe å gjøre. Resten av denne fredagen kommer nok ikke til å gå til så mye, men skal prøve å få gått meg en tur. Det gjorde jeg i går også, det er så deilig! 

sko fra toms, bukse fra dr denim, skjorte fra bik bok, jakke fra sheinside

 

Dere får ha en super helg alle sammen! Syntes om antrekket? Dine planer for helgen?

SOME AUTUMN INSPO

Vi er på vei mot den fine høsten, så hvorfor ikke ha litt høst inspirasjon?


// weheartit

 

Hva liker dere best ved høsten?

SEPTEMBER TO REMEMBER

Hei cuties! 

Vi har allerede kommet til andre dagen i September. Jeg har snart vært lærling i 1 mnd også! Hvor blir seriøst tiden av? Så langt har starten på september gitt lite sol og mye regn her jeg bor, er vel sånn rundt omkring andre steder også, I guess. Hølja nettopp ned, så da kan vi si at høsten er på vei. Og utrolig nok så er det ikke lenge til jeg har bursdag heller, fikk nesten litt panikk nå med tanke på lappen og sånt. Har enda ikke tatt teorien, men jeg må nesten lese ferdig boka, øve litt mer og så må jeg nesten bare prøve å bestå. Tiden går for fort, haha..Så i dag har jeg jobbet, deretter dro jeg og pappa til butikken. Når vi kom hjem så begynte jeg å lage hjemmelaget pizza. Det er så godt! I morgen har jeg fri, så i dag skal jeg kose meg inne, ettersom at været ikke har så mye å by på. Ellers så skal jeg vel begynne å redigere en video også. Håper dere har hatt en fin dag allihopa!

Hvordan er været hos dere? Deres planer for dagen?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits