antrekk fra oktober 

Hvilket likte du best?

dagens antrekk 29.10.13

Er utrolig deilig at skoledagen endelig er over, og senere kommer Erik en tur. Igår blogget jeg ikke fordi jeg ble med han rett hjem fra skolen og var der til utover 9. Imorra er det ut i praksis som blir veldig greit igrunn, og torsdagen skal jeg være hjemme. Men skal jobbe fordi jeg skal samle inn penger til OD, eller hva de kalles. Og til helga så blir det å være med venner. Her er antrekket jeg hadde på meg idag:
gina tricot - hals hm - jakke jalla butikk - topp cubus - bukse converse - sko

 

Hva synes dere?

autumn
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

ukens spørsmål

Har ikke svart på video denne gangen, og fikk ikke gjort det igår fordi jeg var i bryllup hele dagen. Skal prøve å bli bedre på bloggfronten igjen, men må bare bruke litt tid.

Hvilken film så du sist?

- Husker ikke hva den het, et eller annet med Pi.

Har du noen favoritt filmer? Isåfall hvem?

- She's the man, The ring, Friends with benefits, The Conjuring og mange flere.

Hvilken filmsjaner liker du best?

- Thriller, action, og komedie.

Om du vant et gavekort på 100.000 på reise, hvor ville du ha dratt?

- Man kan jo reise til flere steder med så mye penger, men ville kanskje ha dratt til usa, London (igjen) eller Spania.
Hva vil du utdanne deg til?

- Har tenkt til og vil utdanne meg til sykepleier.

Hva vil du jobbe som når du blir eldre?

- Sykepleier eller jobbe kanskje på gamlehjem.

 

Noe du har lyst til å få svar på?

leser spørsmål: diverse info om sheinsideFikk noen spørsmål angående sheinside. Om jeg blir sponset eller kjøper klær selv, hvordan betaling det er, om man kan returnere klærene tilbake osv.. Og det var et ønske om at jeg skulle lage et innlegg om det, så why not?

Sponsing eller kjøper du selv?

- Jeg har blitt sponset 1 gang, men fikk ikke klærene gratis, fikk en rabattkode fordi jeg ikke hadde så mange lesere som trykket seg på linken til sheinside gjennom innlegget jeg skrev om dem. Vet ikke om hvor mange som hadde gått gjennom innlegget mitt men de brukte tydeligvis et slags program for å sjekke det. 

Men sånn ellers så kjøper jeg klærene fra sheinside selv, eller mamma gjør det da. Det er såpass billig der i forhold til forskjellige klesbutikker synes jeg, så da går det liksom greit å kjøpe klær derifra. 

Hvordan betaling?

- Betaling går gjennom kort eller paypal. Jeg har brukt paypal fordi jeg syntes det er mye enklere enn å taste inn kortnummeret hver gang jeg bestiller noe. Lagde meg en paypal konto fordi jeg skulle bestille noe fra ebay en gang i tiden. Så når du bestiller noe på sheinside, så kan du bare trykke på paypal, som fører deg dit og da er det bare å trykke bestill. 

Du kan også betale med master card og visa som er de vanligste korttypene, men finnes mange flere betalingsmåter i tillegg.

Kan man retunere tilbake?

- Man kan sende tilbake klærene hvis de ikke passer eller ikke man liker de innen 30 dager. Men klærene må ikke være brukt og de må være pakket inn i samme "pose" som den kom i. Tights, smykker, bikinier, undertøy og sminke kan ikke retuneres.

Shipping?

- Tenkte jeg kunne ta med denne i samme slengen, fordi jeg tipper de fleste lurer ganske mye på dette. Som jeg har skjønt så tar det 5-7 arbeidsdager for dem å klargjøre pakken. Og så tar det 5-15 dager med standard shipping før pakken kommer hjem til deg.

 

Lurer dere på noe mer?

inspiration

 

Synes?

two days left

Hadde ikke stort mye å blogge for øyeblikket men jeg kom på at jeg har bursdag om kun to dager (kom på faktisk, haha). Jeg glemmer faktisk at jeg har bursdag, men glemmer ikke at jeg skal ta lappen om 2 dager også. Så torsdag morgen, den 24 oktober, så sitter jeg på Biltilsynet med teoriprøva foran meg. Jeg skal bestå, ellers så blir jeg skuffet fordi jeg har ventet i evigheter nå.

Idag sluttet vi 13.40 fordi læreren våres var syk, utrolig deilig å slippe to ekstra timer på skolen. Så når jeg kom hjem, gikk jeg å la meg langflat i sofaen med tven på. Og utover kvelden så skjer det ikke stort, skal dusje nå snart og så skal jeg øve litt i moped boka. Og imorra så skal jeg ut på praksisplass, yeyy!

Håper dere får en super dag videre!

Dine planer for dagen?

dagens antrekk 21.10.13

Heii! Overlevde denne mandagen veldig fint, selvom jeg hadde veldig lyst til å duppe av i engelsk timen, haha. Etterpå kommer Erik, og da skal vi ta noen bilder tenker jeg meg. Mamma ville ha noen bilder av oss. Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg hadde på meg idag, for jeg har ikke noe spesielt å skrive om for øyeblikket. 
cubus - bukse, t-skjorte & hettevest bik bok - skjorte gina tricot - hals converse - sko

 

Hva syntes dere?

hvilket antrekk?


Hvilket likte du best?

autumn is a second spring when every leaf is a flower
Canon eos 600d - privat.

 

Hva syntes dere om bildene?

ønskeliste for bursdag / jul

Tenkte jeg kunne legge ut ønskelisten min til bursdag og jul, siden jeg har bursdag til torsdag og jul er her om noen mnd.

 

Hva ønsker du deg?

ukens spørsmål

Here u go! Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Noe du vil spørre meg om? 

favorites atm

  

Har du noen sanger du vil dele med meg?

spør meg på ask

Laget meg en profil på Ask, og tenkte at hvis dere lurer på noe, så kan dere bare stille spørsmål der. Svarer på alt og ingenting, haha. Profilen min kan dere finne HER!

 

Man trenger ikke å ha profil der for å spørre andre om spørsmål, har du Ask?

nytt design

Noen har sikkert lagt merke til at jeg har fått et nytt design. Dette designet er laget av Karoline (link) og dette har ho faktisk laget til bare meg, men headeren har jeg laget. Ho hadde en konkurranse der tre stk kunne vinne et skreddesydd design, og jeg var en av de tre vinnerne. Ble veldig fornøyd med designet, var sånn jeg ville ha det også. Hvis det er noe jeg vil endre på, så gjør jeg det. Men er veldig fornøyd. Så tusen takk til deg Karoline!

Hva syntes dere om det nye designet?

dagens antrekk 16.10.13

Hei! Har ikke blogget så bra i det siste fordi jeg rett og slett ikke har giddet eller orket det. Igår var jeg hos Madelen, senere idag så skal jeg til Erik. Nesten om en halvtime, så jeg må kjappe meg nå. Har noen ting å gjøre før jeg går opp til han.

Her er det jeg hadde på meg idag, enjoy.


gina tricot - hals? vero moda - genser cubus - bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

inspiration

Er sykt sliten i dag, så formen er ikke på topp og har heller ingen inspirasjon for øyeblikket. Så istedenfor å lage et innlegg om et eller annet tullball, så legger jeg ut litt inspirasjon. 

Hva syntes dere?

25 knokler

Imorra så skal jeg ha en "stor" prøve om skjellettet i faget, Yrke. Jeg skal kunne 25 knokler både på norsk og latinsk, og jeg trodde igår at dette skulle gå ræva men har øvd litt idag, og nå kan jeg alle. Så håper det går bra på prøven imorra. Nå skal jeg spise litt og så skal jeg slappe av litt. Er veldig trøtt men vil se Åndenes makt i kveld, så da får jeg prøve å holde øyene oppe.

Ønske meg lykke til på prøven?

følge meg her?

Lagde meg weheartit her om dagen. Ikke for at jeg skulle legge ut noe selv men sånn at jeg kan "hjerte" andres bilder, men endte opp med å legge ut noen bilder selv. 

Følg meg, så følger jeg deg! Heter Jeanett Hensel der.Har du weheartit?

the sunrise in the morning


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

ukens spørsmål

Svarer skriftlig denne gangen, fordi jeg har en del å gjøre nå siden Erik kommer senere. Har ikke så mye tid til å lage en video og så redigere den, men håper det er greit at det blir skriftlig denne gangen. Dere har uansett ikke noe valg, haha.

Hva liker du best med deg selv?

- Et veldig vanskelig spørsmål fordi jeg liker egentlig ikke noe spesielt med meg. Øyene eller håret kanskje? Har hørt at jeg bør være fornøyd med rumpa mi siden den er stor, men har liksom aldri likt den, så den blir det nok ikke.

Hvorfor er du og Maria uvenner?

- Å er vi det?

Når du var yngre, hvem var du ofte sammen med?

- Sandra, Carina, Rebecca, Sanne og når vi begynte på ungdomsskolen så var det Maria.

Hva heter sangen på slutten?

- Noen lurte hvilken sang jeg hadde i denne videoen HER, og den heter Girl Next Door - Massad.

Hvor mange personer ser du på dine nærmeste venner/bestevenner?

- Det må nok være 3 stk, men det er bare de nærmeste som jeg sier alt til og stoler på. Den jeg stoler mest på er Erik, så han er en av de tre.

Hva heter hun jenta der? Hu så litt kjent ut for meg.

- Denne nydeligheta er frøken Madelen.


Var det vanskelig å ta lappen? (moped)

- For tredje gang tror jeg? Har ikke tatt lappen ennå, tar den om 13 dager. Hjelpes!

Hva inspirer deg til å blogge?

- Leserne mine!

Hvor mange blogger har du hatt tilsammen?

- Har hatt 2 blogger alene og så har jeg vel hatt 3-4 med andre venner.

Ønskeliste til jul?

- Ønsker meg egentlig ikke så mye til jul, men noen små ting jeg har lyst på er Dr Martens, penger, deksel til iphonen kanskje? Kommer ikke på noe mer.

Hva er favoritten din i klesskapet ditt?

- Den nye skinnjakka mi fra cubus.


Har ikke helt fått det med meg, er du og Maria uvenner?

- Vi henger ikke sammen, snakker ikke så mye sammen. Vi er ikke uvenner men heller ikke venner for å si det sånn. Er ikke sånn at vi går rundt å baksnakker og hater hverandre liksom. Hvis vi må absolutt snakke sammen så gjør vi det, haha.

 

Hva vil du spørre meg om?

 

hvilket antrekk?

Hvilket likte du best?

med de eldre på kino

På skolen idag så var vi på kino med de eldre på gamlehjemmet, Edwin Ruud. Jeg går jo på Helse og oppvekstfag, derfor finner vi på slike ting som dette. Så vi dro ned til Festiviteten kino litt før filmen startet for å bli litt kjent med de eldre som vi ville hjelpe der nede. Og så startet filmen rundt halv 12 og varte til 13.00 cirka. Etter filmen hjalp vi dem tilbake til transporten som skulle kjøre de til gamlehjemmet igjen.

Etter det så gikk vi tilbake til skolen, og så tok vi klassebilde. Jeg og 3 andre hadde på oss one piece mens de andre hadde en t-skjorte der det står "Livsglede for eldre". Bildet ble ikke helt som jeg skulle ønske men det får vel bare gå.

Hva har du gjort idag?

dagens antrekk 09.10.13
cubus - skjorte & t-skjorte gina tricot - hals dr denim - bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

fotografier
Canon eos 600d - privat.

 

Hva synes dere?

dagens antrekk 07.10.13

Var første skoledag idag, og jeg har vært så sliten i hele dag. Så dagen var ikke helt bra igrunn, men alle har vel noen sånne dager også. Idag har jeg ingen planer, så da skal jeg vel bare slappe av og se hva resten av dagen bringer.

Tok noen bilder til dere idag, so here u go.
cubus - bukse & jakke gina tricot - hals bik bok - skjorte converse - sko

 

Syntes om antrekket?

den siste kvelden før man sitter ved skolepulten

Hei! Nå er min høstferie snart over, for imorra så skal jeg på skolen igjen. Har vært kjempe greit å ha fri men føler det blir godt å komme litt i rute igjen. Høstferien min har vært veldig bra egentlig. Har gjort mye mer enn det jeg trodde jeg skulle gjøre.

Har vært med Erik & venner, hatt overnattinger, vært hos legen, vært på Tusenfryd, tatt bilder og faktisk gått tur med bikkja, men det skal jeg ikke gjøre igjen pga bikkja vil gå en helt annen vei enn det jeg vil, så ender alltid opp med å dra han etter meg..

Kjøpte frozen yoghurt på Tusenfryd for første gang, og den var kjempe god men sykt dyr pga jeg fikk tatt litt for mye. Den kosta 29 per hg, og jeg betalte 100 kr for den. Ehehe, så da måtte jeg spise opp hele.

Har du høstferie nå, eller har du hatt?

 

svart hvitt fotografier
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

ukens spørsmål

Sett på 720p HD for best kvalitet.

 Og nå er denne baben hos meg. Ho sover over til imorra og så drar vi til Tusenfryd, koselig!
Noe du har lyst til å spørre om til ukens spørsmål?

run away


Canon eos 600d - privat

 

Hva syntes dere om bildet?

antrekk fra september

 

Hva synes dere om antrekkene?

new in

Jeg og mamma skulle handle litt undertøy til meg men jeg endte også opp med en skinnjakke og en parfyme som lukter himmelsk. Parfymen er en bursdagsgave fra mamma og pappa, men har ikke bursdag før den 24 oktober, men fint å ha den på forskudd. Og jeg var veldig heldig med skinnjakka siden det var den siste som var igjen i butikken og akkurat i min størrelse.


Alt er fra cubus.

 

Hva synes dere?

outside walkingCanon eos 600d - privat.

 

Syntes om bildene?

denim jacket & round glassesLikte dere antrekket?

1 oktober

// bildene er fra oktober i fjor.

Idag er det 1 oktober, og det vil si at det er bare 23 dager til burdagen min og til jeg skal ta lappen! Gleder meg sykt mye til denne måneden, men på at snøen ikke kommer med en gang, vil helst at den skal komme etter bursdagen min, haha.

Så da er det vel bare å håpe på en fin oktober. Håper dere også får en fin tirsdag!

Har du noe å se frem til i Oktober?

 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits