good memories in every picture

Har ingenting å blogge om, så tenkte jeg kunne legge ut litt gamle og nyere bilder. Alle har ikke blitt vist på bloggen heller.

photos by me

 

Hva syntes dere om bildene?

what you are


photos by me

 

Hva syntes dere?

dagens antrekk 27.10.14
sko fra eurosko, bukse fra dr denim, jakke fra vero moda, t-skjorte fra hm, skjerf fra cubus

 

Hva syntes dere om antrekket?

super night

Tusen takk for alle gratulasjonene jeg har fått, det gjør meg glad!

Hadde det veldig koselig igår. Vi spiste en god pizza der vi valgte ingrediensene vi ville ha på, den ble veldig god men sterk. Etter maten så var det enda en time frem til filmen startet, så vi gikk litt rundt på senteret imens. Kjøpte et par småting som jeg eventuelt kan vise senere i en video. 

 

På vei opp til kinoen så snakket vi faktisk om noe helt random som gjenferd. Vi har opplevd det på praksisen og andre steder, og så trodde jeg faktisk at jeg skulle få hjerteinfarkt, fordi bak oss så kom det en syklende. Maria kom med et lite skrik, og jeg tittet bak. Det var en kjent person, Kristoffer. Det var mørkt, han syklet nærme og hadde hetta på seg, han så litt skummel ut med en gang. Haha men var koselig å se han igjen! Etterpå så braste jeg bare ut i latter fordi han er jo ikke skummel i det hele tatt.

 

Dere får ha en fin lørdag videre! Hva gjorde dere igår?

seventeen

Idag den 24 oktober, en fredag, så fyller jeg år. Jeg blir nemlig 17 år, og gjett om tiden har gått fort. Det er faktisk bare 1 år til jeg er 18, og det vil si at det er bare et år til billappen. Så for å feire dagen min så skal jeg og snuppa mi, Maria til Askim på peppes pizza og på kino i kveld for å se filmen Annabelle. Gleder meg masse til filmen, elsker skrekk filmer!
Håper dere også får en superduper dag! Vi snakkes, hva er deres planer for dagen?

insta lately

Følg meg gjerne på instagram - jeanett97.photos by me

 

Hva heter du på instagram?

some of my room details
photos by me - canon eos 660d

 

Syntes?

pinky pinky
photos by me

 

Hva syntes dere?

common white girl tag

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva syntes dere? Tips til neste video?

can we build a snowman?

Idag begynte det visst å snø her i Slitu. Jeg hadde planer om å dra ned til Mysen en tur etterpå men de planene ble det ikke noe av fordi jeg hadde tenkt til å kjøre moped. Så jeg ble litt skuffet over at det begynte å snø, men alikevel så er det veldig fint når det er helt hvitt. Liker vinteren veldig godt egentlig, men noen ganger skulle jeg ønske snøen kunne ha ventet med å komme.

Jeg har forresten fri fra praksisen idag, veldig deilig. Jeg skal jobbe i helgen, så derfor har jeg fri idag og mandagen neste uke. Utover dagen så blir det vel litt jobbing med noen lekser, og så skal jeg prøve best mulig å nyte fridagen jeg har.

Snør det hos dere?

dagens antrekk 15.10.14

Hei på dere! Idag var klassen min og en annen klasse på hjelpemiddelmesse i Oslo. Vi dro kl 10.00 men var der ikke før 11.45 ca, og dro hjem 14.00. Vi kunne ikke være der for lenge fordi vi måtte rekke tilbake til bussene som går fra skolen (ikke jeg da, kjører selv). Var mye lærerikt på messen, og mye spennende ting som skjedde. Noe jeg og Maria likte best var Service hundene som hjelper de som sitter i rullestol eller de som har en annen sykdom, så de viste oss ulike øvelser som hundene hadde lært.

Alltid når man er på messer så ender man opp med å ta med noe hjem. Som f.eks idag fikk jeg med meg drops, kulepenn, lepomade, belastningspute (en mini liten en) og en sånn hals man kan ha rundt i halsen eller på hodet, husker ikke hva det heter.


sko fra eurosko, bukse fra dr denim, hettegenser fra cubus, militær jakke fra urban outfitters

 

Hva syntes du om antrekket?

oslo tomorrow

Hei! Idag var det ny dag ved skolebenken som egentlig var greit. Er litt deilig å kunne variere dagene med praksis og skole for at det ikke skal bli så ensformig i uken. Jeg sluttet tidlig idag, noe som gjorde dagen helt klart mye bedre. 

Begynte å se på litt serie når jeg kom hjem, og det kommer jeg nok til å gjøre utover kvelden også. Skal prøve å få lastet ned litt mer musikk på iphonen for i morgen begynner jeg ikke før kl 10.00 fordi klassen min og en annen klasse (som jeg vet om) skal på hjelpemiddelmesse i Oslo. Antageligvis så får vi ikke noe spesielt med tid til å gå for oss selv siden vi begynner senere enn vanlig og det tar litt over 1 time inn til Oslo. Vi skal kjøre en minibuss både til og tilbake, elsker bussen av en eller annen rar grunn.

I går hadde jeg tenkt til å ta litt antrekksbilder men været i Slitu er helt ræva. Det er tåkete og regner en del, noe det gjør nå også. Solen titter frem iblant men det holder ikke for min del. Håper dere får en fin tirsdag videre, preikas!

 

Har dere klasseturer innimellom? Har du noe musikktips?

make today count


canon eos 600d - privat

 

Syntes om qutoen?

interiør

Har blandet sammen litt forskjellige interiør ting fra kremmerhuset og ikea som jeg ville vise dere. Valgte ut de jeg likte best, og som jeg selv kunne hatt på mitt eget rom. Jeg liker godt å innrede rom etter hvordan smak jeg har, og det er kjempe gøy at man selv kan velge hvordan man vil ha det.Jeg har skrevet tidligere på bloggen at jeg fikk vannskade i mitt forrige soverom, så jeg måtte ta mitt gamle tilbake. Og siden vi ikke skal risikere å pusse opp nede igjen i tilfelle vannet strømmer inn i kjelleren igjen og gjør en skade, så velger vi heller at vi pusser opp det jeg har nå. Syntes det er greit at vi pusser det opp selvom jeg en dag kommer til å flytte ut, men rommet kan brukes til noe annet etter det.

 

Liker du interiør?

be the person your dog thinks you areCanon eos 660d - privat.

 

Har du hund eller et annet dyr?

sometimes

Heisann! Er kjempe deilig å være hjemme etter en skoledag og tannlegetime. Gikk bra hos tannlegen men sovna nesten i stolen mens jeg venta. Har vært så utrolig utslitt de siste ukene, og det er så sykt kjedelig å være sånn..

Har no plans today, så får vel bare slappe av her hjemme i huset. Er ikke så utrolig fint vær idag heller, så frister ikke å være ute. Regna når jeg kjørte mopeden til skolen idag, ikke særlig deilig for å si det mildt. Det eneste jeg så og si tenkte var at håret mitt antageligvis kom til å se ut som en tornado med krøller når jeg kom frem, men lucky me, no curls! 

 

Håper dere får en fin dag! Hvordan er været hos dere?

dagens antrekk 06.10.14

Tusen takk for alle kommentarene om håret mitt i forrige innlegg! Blir så glaaaad
Eurosko - sko Gina Tricot - bukse (klippet litt for mye hull) X Compan - genser Cubus - genser & skinnjakke

 

Hva syntes dere?

this is my last day

Heihei! Håper dere har hatt en fin dag så langt, for det har jeg. Startet dagen rolig, tok litt bilder av Sara (valpen våres). Var ikke alltid like lett å få tatt noen bilder av ho, for med en gang jeg skulle bøye meg ned for å ta et, så kom hun bort og var kjempe glad. Har til og med gått rundt som et bustehue som dere kan se på bildene under, uff. Og ja, har naturlige krøller men retter det vekk som oftest. Utenom idag, som man kan se.

Utover dagen så bakte jeg kanelboller som var veldig gode, ikke for å skryte altså. Haha, men ble i alle fall fornøyd siden jeg gjorde så og si alt selv, utenom at mamma "gnei" deigen litt for meg. Hørtes helt feil og dumt ut.. Så, siden jeg absolutt ikke har noe mer å gjøre for idag, så tenkte jeg at jeg skulle ta meg en joggetur. Fikk ikke gjort det igår fordi jeg var i dårlig form. Er ikke mye bedre idag men jeg bør helst komme meg litt ut i det fine været Norge har iblant.

Det er også min siste dag idag av høstferien, så den bør jeg nyte godt. Skal tidlig opp i morgen fordi da er det praksis. Gruer meg litt siden jeg vet med meg selv at jeg kommer til å være helt dønn sliten, så håper fokuset mitt er på plass når jeg har arbeidsoppgaver å gjøre.

 

Så håper dere koser dere masse videre i kveld! Hva har du gjort idag?

everybody wants happinesscanon eos 600d - privat

 

Syntes om qutoen og bildene?

autumn


canon eos 600d - privat

 

Liker du høsten?

sweater weather

God morgen søte & små. Fredagen er her allerede, og det betyr at høstferien min er snart over. Har vært utrolig behaglig med ferie nå, så frister ikke helt å starte på skolen ennå. La merke til at høstfargene har kommet på trærene, er så utrolig fint. Jeg elsker høsten fordi fargene er så fine, og at man kan gå med store gensere. I tillegg så har jeg har bursdag 24 oktober (om 21 dager jippi).Har nettopp spist opp den utrolige gode frokosten som inneholdt bananbiter, brødskive med leverpostei og agurk, og et glass med sitronvann. Så, nå føler jeg meg uthvilt med den gode maten plassert i magen. Utover dagen tenkte jeg å ta litt bilder, så vi får se om det blir noe av det. 

 

Hva skal du idag?

I would still look for one to stayCanon eos 600d - privat

 

Syntes om qutoen?

mine siste innkjøp

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Syntes om innkjøpene?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits