31 OKTOBER

Tusen takk for alle gratulasjonene jeg fikk på bursdagen min den 24 oktober! 


Hei, og god morgen! Det er en uke siden jeg har blogget, wow. Tiden går veldig fort! Har ingen unnskyldning for at jeg ikke har blogget. Har bare gjort masse annet, og egentlig glemt vekk bloggen litt. Var ute å tok noen bilder i går før jeg skulle bort på besøk, og da fikk jeg egentlig lyst til å blogge litt. Så ja, det gjør jeg nu. Det er ikke så mye spennende som har skjedd den siste uken etter at jeg fylte 18. Jeg har jobbet for det meste og ellers vært borte. 

Planene for i dag var at jeg skulle ta bilder av Maria og kjæresten hennes, men siden været her er litt tåkete og overskyet, så får ikke bildene det lyset jeg ønsker at de skal få. Derfor tar vi det heller i morgen, når det er meldt fint vær. Høsten er jo her nå, så man kan ikke forvente at været skal super fint. Ellers så skal jeg kanskje bort en liten tur senere i dag, det spørs. Får vel drive med litt lærling oppgaver også.

Forresten i går kveld når jeg kjørte hjem fra der jeg var på besøk, så var det mye rart jeg fikk se på veien hjem. Det første jeg så var antageligvis en full gutt som datt ned i grøfta, og litt lenger bort, så sto det en elg midt i veien. Guud, så store de faktisk er! Bra at det var i et tettbygd strøk, for ellers så ville vel farta vært mye større om det hadde vært på en landevei. Så det var litt av en kveld. Håper den gutten kom seg trygt hjem, men jeg og pappa hadde allerede kjørt forbi, så fikk ikke hjulpet han heller.

 

Dere får i hvert fall ha en super helg! Halloween helgen av alle ting, haha! Skal dere noe i dag?

FOR 18 ÅR SIDEN

ble jeg født..

Så ja, i dag er jeg 18 år. Tiden har gått så sinnsykt fort at det nesten er rart å tenke på at nå, her i dag er jeg 18 år. Og neste år er jeg 19, deretter 20 osv.. Littegranne sykt det der. Det er liksom så mye jeg kan gjøre nå som jeg er 18. Jeg bestemmer helt selv (noe jeg egentlig har gjort i flere år nå men), jeg får billappen, jeg kan kjøpe alkohol selv. Sikkert mye mer også, men er disse tingene som faller inn haha.

Denne morgenen startet veldig bra. Pappa lagde god frokost, og deretter dro vi på butikken og vinmonopolet, fordi jeg skal bort senere i dag og kommer ikke hjem før i morgen. Så blir nok en super bursdag får jeg tro. Jeg kjøpte også noen ballonger mens vi var på butikken fordi jeg fikk en ide inni skallen om å ta bilder av de, men om det funka - nei ikke helt. Fikk tatt et greit bilde, som jeg tenker å legge ut på insta, så om dere vil se det når det er lagt ut, så finner dere meg under navnet jeanett97.
 

Så dere får ha strålende dag, og helg allihopa! Deres planer for helgen?

FAVORITESHører dere på noen av disse sangene?

TEORIEN ER BESTÅTT

Hei. I dag bestemte jeg meg endelig for å ta teoriprøven på bil, og jeg besto! Er så i lykkerus akkurat nå, er så deilig å være ferdig med den teoretiske delen av lappen. Er veldig glad for at jeg klarte den på første forsøk, for da kunne jeg bestille oppkjøring med en gang. Som da blir den 18 November. Fyller 18 til lørdag, så selv om oppkjøringen blir etter det, så går det fint for min del. Er så vanskelig å forklare hvordan jeg føler meg nå, er veldig glad men det virker også litt uvirkelig, for jeg pleier aldri å ha så store forventinger til meg selv, men jeg hadde en god følelse i dag på at jeg kom til å bestå, det må jeg innrømme hehe.

Nå skal jeg straks spise litt mat, før resten av dagen går til jobbing. Begynner ikke før halv 3, så har litt tid til å gjøre andre ting før det. Ellers så har det ikke skjedd så mye fra sist gang jeg blogget. Tar det lungt.Skal du ta billappen eller har du den?

FULL UKE PÅ FRK HENSELHeihei! Nå har jeg vært litt fraværende fra bloggen igjen, med ingen spesiell grunn. Var vel egentlig litt på tide at jeg la ut noe her nå, selv om dagene ikke har innebært så "store" ting. Kan starte med å si litt om starten på uken. Mandagen gikk til landeveikjøring fra kl. 08.30 til 14.00, deretter var jeg på jobb fra 15.00 til 22.30, så mandagen ble en laaang dag. Tirsdagen gikk til bykjøring fra 12.00 til 17.00. Var veldig moro å kjøre begge dagene! Senere den tirsdagen rundt halv 7 tiden så var det sikkerthetskontroll på trafikkskolen, det var ikke obligatorisk men de sa det var lurt å få med seg før man tar oppkjøringen. Og i dag har jeg jobbet, ellers så har jeg tenkt å gjøre ferdig noen flere lærling oppgaver. Kjenner det blir godt å slappe av litt nå etter de lange dagene i starten av uken og de fortsettende dagene, for jeg jobber denne uken (+ helga) men det går fint, greit å ha noe å gjøre!

 

Hvordan har starten på uken deres vært?

WAITING FOR A PERFECT WEEKEND


Hei allihopa!

Nå er vi allerede godt på vei i oktober, og snart er det helg i tillegg. Denne uken så har jeg jobbet alle dagene, men jeg har fri i helgen. I dag har jeg brukt dagen min på jobb, deretter så sov jeg i noen timer når jeg kom hjem. Jeg dusjet i sta, og om ikke så lenge skal jeg rydde og vaske rommet litt. På jobben i morgen har vi en dame som fyller 100 år, så da blir det feiring som bare det! Jeg drar halv 12, så får ikke vært der så lenge, for da skal jeg på et lærlingmøte. Senere på kvelden skal jeg på kino med en venn som sover over til lørdag, det blir koselig! Vi skal se filmen Villmark 2, gleder meg! Elsker skrekk filmer!

Ellers så har det ikke skjedd så mye annet denne uken egentlig, skjer mer neste uke, så da får jeg være full av energi for det blir noen lange dager. Håper dere har hatt en super uke alle sammen!

 

Skal dere se filmen, Villmark 2?

DREAMS


canon eos 600d // privat.

 

Hva er din største drøm? Syntes om bildet?

W E E K E N D

Hallo! Åh gud så deilig det er med helg nå! Jeg har ingen spesielle planer, men tenkte jeg skulle jobbe litt med noen oppgaver. Er seriøst helt mo i bena i dag, har jobbet i full rulle i dag, og etter jobben dro jeg på butikken for å kjøpe frukt. Så nå er jeg godt planta i senga med bena strekt ut, så godt! Tenkte jeg skulle gå meg en liten tur etterpå. Har akkurat redigert litt bilder også som jeg tenkte å legge ut på instagram profilen min, gjerne sjekk den ut --> jeanett97. Har i tillegg blitt veldig avhengig av en serie, så jeg skal se noen episoder av den før jeg stikker turen ut. Elsker å gå tur hvor jeg har full musikk på øreproppene!


Himmelen var så fin her om dagen, Norge byr på mye fint! Ikke regnet så klart..

 

Hva er deres planer for helgen?

OCTOBER 1Hei! Sorry for at jeg har vært fraværende fra bloggen. Har nettopp vært syk, så var ikke mye krefter som har vært igjen av meg. I dag er det 1 oktober, månedene suser bare forbi med bare et blunk. Om 23 dager så har jeg bursdag. Den dagen alle venter på hvor man fyller 18. For meg så er det bare rart, og jeg merker vel ikke en stor forskjell fra 17 og til 18, men de 18 åra har gått fort som fy!

I dag skal jeg finne på noe med Maria, og så tenkte jeg å jobbe med lærlingoppgavene litt i kveld. Så nå skal jeg ta meg en god dusj, ordne meg og spise litt før jeg drar.  Har forreste begynt å se på en serie der også bør ta en titt på, den heter Fosters. Og så får dere ha en fin dag alle sammen!

 

Noe spesielt du ser frem til i Oktober?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits