til beste jenta idagHei! Denne lørdagen skal jeg til min super herlige venn, Charlotte. Har ikke snakket om ho her på bloggen, men dere får nok sett ho en gang. Vi ble kjent gjennom at begge to jobber på samme praksissted. Så idag skal jeg helt til Rakkestad, og jeg tror vi skal gå på julegateåpningen senere i kveld. Åh, blir en så fin dag!

Nå skal jeg bare gjøre meg helt ferdig, før jeg drar. Vi snakkes!

 

Du skal idag?

dagens antrekk 28.11.13
sheinside - genser indiska - hals dr denim - bukse dr martens - sko

 

Hva syntes dere om antrekket?

dr denim bukser er de beste
Den lyse kostet 499 og den svarte kostet 399. Har den svarte i xs og den lyse i s, fordi dem ikke hadde xs igjen men kan nesten si at jeg likte den størrelsen litt bedre, utenom at de er så lange i bena. Bildene ble skikkelig rare men samma det, går vel greit. 

 

Har du noen dr denim bukser? Hva syntes dere om disse to?

ukens spørsmål - video

Svarene er her da, så håper dere liker videoen. Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva lurer du på?

recap fra mallorcaNoen flere som savner sol og varme?

deilig frokost 

Tok den varm dusj når jeg våknet idag, og så hadde snille pappa lagd en skikkelig god frokost med egg og bacon til meg. Nå er jeg skikkelig mett, og det var kjempe godt. Idag så tar jeg turen opp til Erik igjen, alltid like koselig.

Skal vel kanskje begynne å ordne meg litt snart også, sånn at jeg ikke drøyer det skikkelig utover dagen. Er veldig trøtt idag, så kan jo hende jeg dupper av hos han. 

 

Hva skal dere idag?

det var helt grusomt

Noen vet vel at jeg skulle dra til "sykehuset" som jeg sa, men det var en klinikk hos en spesialist, hvor jeg skulle bli tatt colonskopi på for å sjekke om det var noe i tykktarmen min som gjør at jeg har blod i avføringen min. Dette er min opplevelse..

Jeg, mamma og pappa dro til Sarpsborg på en klinikk. Jeg gruet meg ikke, og var heller ikke nervøs for det som skulle skje. Klokka ble fort kvart over 2, da jeg hadde fått time. De åpnet døra og ropte "Hensel", jeg og mamma gikk inn, for jeg kunne bare ha med meg 1 inn dit. Vi fulgte etter mannen og gikk på kontoret hans for å snakke litt først.

Og så var det klart for at jeg skulle ta colonskopi. En dame førte meg til et lite toalett, hvor buksa jeg skulle ha på meg lå. Den var hvit men stort hull i baken, og sist men ikke minst, den var DIGER! Måtte holde den oppe når jeg gikk, hvis ikke så hadde den bare falt ned.

Damen ba meg om å legge meg på siden på en benk, og det gjorde jeg. Mannen og mamma kom inn, og da skulle vi starte. Først så smørte han en slags "krem" i ræva mi for at det skulle bli lettere å få inn slangen. 

Det gjorde ikke vondt i det hele tatt når vi begynte. Der jeg ikke hadde det vondt, var faktisk det stedet som var vanskeligst å føre den slangen igjennom som han mannen sa, så jeg følte at det kom til å gå bra. Men når vi hadde kommet opp til øverste sving på høyre side, så slet han med å få den videre. Tarmene slenger seg jo rundt når en slange på størrelse med en finger fyker rundt i kroppen min.

Men den smerten er noe av det verste jeg har vært borte i. Mensensmerter kan absolutt ikke måles med den smerten jeg hadde der. Jeg kjente slangen gjennom tarmene mine hele tiden, det var sikkelig ekkelt. Jeg trodde jeg skulle klare dette uten bedøvelse, men i den svingen der, så måtte jeg få det. 

Jeg ble helt dopa, og kjente ingenting etterpå før jeg ble mer våken når de begynte å ta ut slangen igjen, men jeg var så omtåket at verdenen min var ikke helt til stede. Men det gikk jo bra! Og som han sa, de på min alder pleier å bruke bedøvelse, og jeg er kjempe glad for at jeg valgte å ta det. Jeg var varm, helt hvit, følte at jeg skulle svime av og spy, var ikke særlig kjekt å føle seg sånn.

De så ingenting som kan tyde på problemet mitt nå. Men de fant en gammel hemoroide som kan være årsaken til den gangen jeg var på ferie, da hele doskålen var full av blod. Men jeg får resultatene av de prøvene om 4-5 uker, leenge å vente..Og hvordan det går med meg nå? Hm, ikke helt på topp. Kjennes ut som at slangen forsatt er i tarmene mine, ihvertfall der han slet litt. Og er litt svimmel og sliten i magen/kroppen ennå, men det burde jeg vel nesten bare forvente meg..

dagens antrekk 21.11.13

Fint hår som stikker ut ja.. Håper alle har hatt en fin skoledag eller arbeidsdag. Jeg har ihvertfall hatt en fin og grei dag utenom litt ubehag ved tarmene. Senere på dagen så skal jeg til Erik, blir koselig å være med han igjen, savner en skikkelig bamseklem fra han nå. Jeg kommer til å legge ut et innlegg senere idag, tar med meg macen til Erik for da kan jeg blogge en gang til idag. Håper dere forsatt får en fin dag videre, vi preikas!


lindex - topp hm - jakke cubus - bukse ugg australia - sko indiska - hals

 

Hva syntes dere om antrekket?

ukens spørsmål - skriftlig

Laget en video med ukens spørsmål, men slettet den. Har ingen grunn til hvorfor jeg gjorde det, men følte jeg kunne ha laget en mye bedre video enn den, men så er problemet at jeg må sitte på badet i nærheten av en do pga avføringsmidlene som jeg har tatt, men det har ennå ikke kommet noe, så tror ikke det hadde vært et problem om jeg hadde laget en video. Men gidder ikke å redigere og legge ut på youtube nå uansett.

Derfor blir det skriftlig!

Hvilket program har du redigert headeren din i?

- Har redigert headeren min i pixlr.com/express og picmonkey.com for tekst. To veldig enkle redigeringsprogram på nett, som funker greit for meg!

Drømme reisedestinasjon?

- Svart på før, men det er USA, Hawaii og egentlig alle steder i verden. Hadde vært sykt morro med en jorda rundt reise, men da skal man ha godt med penger.

Kjempefin video, hvor redigerer du?

- Redigerer i Imovie, som dessverre bare er på mac.

Hvilket kamera bruker du?

- Canon eos 600d, kjempe fornøyd!Hva har du lyst til å gå på når du begynner på vgs?

- Haha, glemte å forandre alderen min i sidemenyen når jeg fylte 16 år i oktober, men jeg går allerede på vgs. Linjen er Helse og oppvekstfag, og jeg var uansett 15 når jeg startet der, så ja, kan hende du ble forvirret..

Hva er din typiske stil?

- Har ingen typisk stil syntes jeg, går i akkurat det samme som alle andre. Jeg varierer litt, så har ingen bestemt.

Hvilken størrelse har du i den sennepsgule jakka fra sheinside?

- Har onesize, som er den eneste størrelsen på de jakkene. Men det er sånn man kan stramme inn på sidene, og jeg synes den passer veldig bra. Men nå er jeg ganske liten i høyden og er ikke en av de tjukkeste heller, så spørs jo kanskje litt på høyden og sånt, men tror ikke det skulle vært et problem.Når har du bursdag?

- 24 oktober, så er akkurat fylt 16 år! Woho, livet er liksom så fabulous. Kødda..

Hva liker du med blogg og hva liker du ikke med blogg?

- Det jeg liker er den positive responsen på bilder og videoer jeg legger ut. Og det jeg ikke liker er at man føler noen ganger at man MÅ blogge hver dag, men heldigvis så føler jeg ikke det sånn lenger.

Hvilket redigeringsprogram brukte du til konglebildet?

- Pixlr.com/express faktisk!

 

Noe du lurer på?

dagens antrekk 18.11.13

Skoledagen er over, og det er sykt deilig å komme hjem nå. Men har et skikkelig problem, har så lyst til å spise på et eller annet, men jeg kan ikke fordi jeg skal på sykehuset imorra, og i kveld kl. 18.00 så skal jeg drikke noe som skal gjøre at tarmene mine blir tømt. Er så typisk at når jeg ikke kan spise, så vil jeg spise og når jeg kan spise, så vil jeg ikke spise. Klarer meg nok, men kommer sikkert til å bli skikkelig gæren. Eller vent, det er jeg fra før av.

Håper dere får en fin dag videre!
hm - genser cubus - bukse dr martens - sko ? - skjorte

 

Hva syntes dere?

innkjøp

 

Syntes om innkjøpet?

dagens antrekk 16.11.13

Idag har jeg vært skikkelig sliten men ble mye bedre når jeg bare fikk ræva i gir. Startet dagen med en dusj, og så ordnet jeg meg og deretter, så gikk jeg ut for å ta noen bilder. Idag kommer Erik, for han skal sove over. Tenker meg at vi kommer til å se på noen filmer og bare kose oss. Men nå får jeg ta meg litt mat før magen skriker.

Ha en fin lørdag alle sammen!


dr martens - sko dr denim - bukse hm - jakke cubus - skinnjakke bik bok - topp pieces - hals

 

Hva syntes dere?

ikke alltid like perfekt

Hadde ingen planer om å skrive et sånt innlegg som dette, men tenkte, hvorfor ikke bare skrive så dere forstår mitt fravær fra bloggen. Om du leser alt, så er du en knupp! ♥

Mange som kjenner meg skulle vel nesten tro at jeg har det veldig bra, eller perfekt vil vel noen også kalle det. Selvfølgelig så har jeg kjempe gode dager som mange andre, men noen dager kan være virkelig dritt også. Venner, familie og Erik er de som faktisk får meg til å "klare" meg, jeg får kjempe mye støtte fra dem og det er jeg kjempe takknemlig for ♥

Jeg snakker egentlig ikke så mye om det, og det er heller ikke så mange som vet hvordan jeg føler meg iblant. I flere år så har jeg "slitet" med slapphet, men vi fant fort ut av at jeg var blodfattig. De siste månedene har det blitt verre. Vi dro til legen for å ta en blodprøve av meg, der var det ingenting galt og jeg var heller ikke blodfattig mer. Etter 3-4 år så var jeg endelig ikke blodfattig, men vi har ennå ikke skjønt hvorfor jeg har dager der kroppen ikke klarer å gjøre noe som helst. 

Den samme dagen som jeg tok blodprøva, så fortalte vi også om noe som skjedde for et par år tilbake, da vi var på ferie og da jeg så at hele doskålen var full av blod. Jeg trodde jeg hadde fått mensen, men det var det ikke og vi tenkte aldri noe mer over det. Senere etter den gangen har jeg iblant endt opp med å blø fra rumpa, høres skikkelig teit ut men det var det som skjedde, og det kan være alvorlig.

Jeg tok avføringsprøver som viste oss at 5 av 6 prøver beviste at jeg hadde blod i avføringen. Vi dro til legen for at han skulle sjekke endetarmen min.. Det var ikke fælt men heller ikke noe særlig. Han skulle jo faktisk putte fingeren sin oppi rumpehullet mitt for å sjekke. Han fant ingenting som kunne tyde på hvorfor dette skjedde med meg, så nå skal jeg bli sendt til sykehuset for å sjekke de tarmene som er lenger opp.

Jeg har søkt masse på nettet om hva som kan være årsaken til at jeg har blod i avføringen. Hemoroider, polypper, blodkreft osv.. Jeg tenker jo selvfølgelig positivt på at det ikke er noe galt med meg, men noe er det, og det håper jeg vi finner ut av.

Dette er også en av grunnene til at jeg har blogget skikkelig lite i det siste. Ja, har hatt dårlig motivasjon men det er pga kroppen min har ikke orket noe som helst. Har vært dager der skolen har blitt skyvet til side, og endt opp med at jeg bare ligger å sover hele dagen eller bare ligger å gjør noe ufornuftig som å se på tv.

Så, om dere lurer på hvorfor det går 1,2,3,4 dager uten at jeg har blogget, så vet dere hvorfor. Takk til de som leste! ♥

friday I'm in love

Nå er helga her igjen, og det skal bli super deilig. Skal se mye på film har jeg tenkt, og så skal gutten min sove her enten fredag eller lørdag. Har ikke så mye å gjøre egentlig, så tenkte at jeg kanskje skulle ta noen bilder, lage videoer eller så lønner det seg vel at jeg leser litt til mopedprøva som jeg kan ta neste uke igjen. Er nervøs for å ta den, vil absolutt ikke stryke igjen..

Litt selfie fredag idag, men samma det, ansiktet mitt er så fint at det spiller ingen rolle. Ironii.. Dere får ha en super fin helg, og så snakkes vi kanskje i kveld igjen. 

Dere skal gjøre denne helga?

dagens antrekk 14.11.13

Har hatt en ganske bra dag idag egentlig. Kom hjem og gikk rett ut i regnet for å ta noen bilder til dere, men plasserte en stjerne foran trynet mitt for ingen av bildene ble så fine idag, noe dem aldri er uansett.. Senere på dagen så får jeg besøk av mine kjære gullklump, det blir koselig. Snart er det helg igjen, noe som blir veldig daiilig.

Dere får ha en super fin torsdag videre!


hm - skjørt & genser dr martens - sko 

 

Hva syntes dere?

disse har jeg ventet på i over 1 årVet ikke hvordan jeg skal beskrive det men å ha disse hjemme hos meg nå er så utrolig herlig, har ventet på å få mine egne i over et år. Har liksom aldri tatt sjansen på å kjøpe noen før mamma og jeg dro på Askim Torget og vi tilfeldigvis så disse i butikken, og så fikk jeg de igår. Er såå glad!


Har du dr martens?

ukens spørsmål

Sorry for dårlig blogging de siste dagene, men skal prøve så godt jeg kan med å starte på nytt igjen. Har noen planer for hva slags videoblogger jeg skal lage, så da er det vel bare å vente til de kommer ut her. Her er svarene på ukens spørsmål.

 

Noe du har lyst til å spørre meg om?

lang helg

Har ikke blogget på et par dager nå, fordi jeg forsatt ikke har så stor blogg motivasjon ennå. Tenkte jeg skulle lage noen videoer i dag eller imorra, både ukens spørsmål og video til, men tenkte dere kunne bestemme hva jeg skal lage. Har tenkt på ting som irritererer meg, men dere som skal se den, så deres valg.

Vi har fri på mandag, så da har vi langhelg, noe som er kjempe deilig. I helga skal jeg bare slappe av, spise godteri som jeg kjøpte igår og se på filmer. På mandag skal jeg være med Erik, så dette blir en fin langhelg for meg ihvertfall.Har også sletet med å ta bilder idag, pga lyset på rommet mitt, så dette var det eneste jeg kom opp med. Dere får en smakbit på hva jeg koser meg med i helga da, he-he.

Hva skal du i helga?

Hvordan video vil du at jeg skal lage?

ukens spørsmål

Skriftlig denne gangen også, er ikke i form til å lage en video for øyeblikket. Unnskyld for det!

Har du et spesielt mål/ønske med bloggen, noe du vil oppnå?

- Har ikke et spesielt mål med bloggen men har veldig lyst til å bli flinkere til å blogge igjen, men siden jeg er så slapp hele tiden, så har jeg ingen motivasjon til å blogge.

Har du noengang blitt gjenkjent av fremmede, via bloggen?

- Har aldri opplevd at noen har kommet bort til meg, men har hørt et par ganger igjennom en kommentar at noen har sett meg osv.Hva liker du best med skolen?

- Et sted der jeg kan møte mange av vennene mine, og så liker jeg friminutt. 

Hva liker du minst med skolen?

- Prøver, lekser, strenge lærere, fremføringer og alt annet som innebærer skole.

Hvorfor blogger du?

- Lurer på hvor mange ganger jeg må svare på dette.. men ihvertfall, jeg blogger fordi det har vært en hobby for meg en stund. Ikke bare bloggen, men det å fotografere og så vise det til andre. 

Drømmeferie?

- Hawaii, USA og mange andre steder.

Hva er det du setter aller mest pris på i livet ditt?

- Familien, vennene mine og spesielt Erik, uten han så hadde jeg ikke klart å smile hver dag og hatt noe å være glad for.Drikker dere alkohol på fester? og er det mye fester?

- Nå er ikke jeg akkurat den typen som er så mye på fester og slikt, men ja, det er den del alkohol på fester. Og jeg tror ikke det er så mye fester egentlig.

 

Noe dere vil ha svar på?

 

min nye jakkeDen er fra sheinside! Hva syntes dere?

dagens antrekk 05.11.13

Hei dere! Nå skal jeg begynne å skjerpe meg litt med denne bloggingen. Har vært ute å tatt noen bilder til dere. Har også fått en ny utejakke som er så fiiin, skal vise den senere. Får besøk senere idag, så får se om jeg kommer til å blogge i kveld, skal prøve ihvertfall.

Håper dere får en fin dag!
hm - genser new yorker - skjorte cubus - bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

a little party never killed nobody

Igår kveld var vi 8 stk hos Madelen på en halloween fest. Jeg kom litt før de andre, sånn at jeg kunne hjelpe Madelen med noen små ting før resten kom. Vi sminket oss også, som dere kanskje kan se på bildet under. Var veldig koselig og morsomt, men jeg var kvalm og svimmel som tok ned humøret mitt litt. Men jeg hadde det likevel morro. Det endte opp med at jeg og Ida begynte å jogge rundt i nabolaget, og jeg gikk bare i sokker, haha. Jeg dro hjem rundt halv 3 med Magnus og Erik igår, og det var kjempe deilig å bare gå å legge seg. Og idag så våknet jeg tidligere enn jeg trodde, så utover dagen kommer jeg til å bli skikkelig dau. Tok dessverre ikke så mange bilder, så det blir disse her med noen av jentene som var der.

         Gullklumpene selv 

Andrine og Madelen 

Ida 

 

Hva gjorde du igår kveld?

dagens antrekk 01.11.13

Nå er det endelig helg og nå snart så skal jeg til Madelen sammen med noen andre folk. Blir kjempe koselig, og jeg kommer nok ikke hjem før i natt en eller annen gang. Så nå skal jeg bare pakke litt og så skal jeg vel ta turen opp til ho. Blir dessverre ikke så mye blogging idag heller..


gina tricot - hals bik bok - genser dr denim - bukse converse - sko

 

Hva syntes dere?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits