julen er noe av det beste jeg vet

God kveld! Nå begynner julen å nærme seg med stormskritt, og jeg har allerede fått litt julestemning. Vi har fått pyntet med litt julelys i vinduene her hjemme, og jeg gleder meg veldig til juletreet skal settes opp! Julaften skal feires hjemme i år, og min søster og hennes familie tar turen hit til oss. Det blir nok veldig koselig!

Denne helgen har jeg faktisk ikke gjort så mye. Har bare slappet av hjemme siden jeg ikke føler meg i form, like I always do.. Trodde jeg brygget på en forkjølelse men det er nok bare jernmangelen min som "setter sine spor" for å uttrykke det på den måten. Har i alle fall fått unnagjort litt lekser idag, og det var veldig godt å bli ferdig med det. Slutter tidligere på skolen i morgen, så jeg skal se om jeg får filmet en video til dere som jeg lovte.Håper dere får en fin kveld videre! Har du fått julestemning ennå?

are you alive, or just existing?
weheartit

 

Hva syntes dere?

sisters by heartphotos by me

 

Hva syntes dere om bildene?

I have so much to be happy for

 

Hei fininger! Jeg kan seriøst innrømme at jeg suger på å blogge om dagen. Motivasjon til å gå ut å ta bilder suger like mye som jeg er en blogger, men idag så innså jeg at det ikke var så ille som jeg trodde. Sluttet 11.40 på skolen idag, så Maria ble med meg hjem og som vi alltid pleier å gjøre, er å ta bilder ute. Det er liksom "vår ting", haha!

Ble noe med 108 bilder som endte med 36 bilder til slutt. Da har jeg i alle fall noe å vise og i tillegg, blogge om. 

Igår var jeg forresten hos frisøren som stripet vekk den etterveksten jeg hadde. Så godt å ha den vekk! Og i morgen så starter jeg ikke på skolen før 10.55, og så senere på kvelden skal jeg på julegateåpningen med Maria, og deretter så skal jeg ta med tantebarna mine på kino for å se filmen Reisen til julestjernen. Blir nok en kjempe koselig dag. Og så sover jeg hos Maria til fredag, så blir vel ikke blogging før da.

 

Har dere julegateåpning der dere bor?

en stille lørdag

Hei! Da er det lørdag, og helgen er nesten snart over igjen. Sov ganske lenge idag før jeg tok meg en dusj. Ordnet meg og gikk deretter ut for å ta litt bilder. Den bloggingen min er ikke helt bra ennå for å si det sånn. Motivasjonen er litt på bånn for å si det sånn.

Senere i kveld så skal jeg og mamma til Sverige, som jeg nevnte i innlegget under. Vurderer å kjøpe litt julegaver nå også, siden det er rimeligere priser i Sverige enn i Norge. 


sko fra eurosko, bukse fra dr denim, jakke fra sheinside, t-skjorte fra bik bok, skjerf fra cubus

 

Håper dere får en fin lørdag! Deres planer for idag?

better than never

Jeg har vært veldig fraværende fra bloggen av ulike grunner. Liten motivasjon selv om jeg har hatt lyst til å blogge, pluss at det har skjedd andre diverse ting. Men jeg skal bli flinkere nå for jeg har mye å blogge om egentlig, men har bare ikke satt av tid til det. Vi er forresten ferdig med gulv og vegger på rommet mitt, er veldig fornøyd. Så, til lørdag så skal jeg og mamma til Sverige på kremmerhuset for å kjøpe litt småting til rommet mitt.

Har også tenkt til å lage noen videoblogger til dere. Har litt klær og diverse andre ting å vise ettersom at jeg hadde bursdag i oktober. Har også andre videoer for lur, så gled dere massemasse! Ble dessverre ikke noe "fint" bilde idag, fordi jeg er sykt sliten. Så nå skal jeg faktisk sove litt.

Har du gjort noe spennede i det siste?

egg & bacon

Startet søndagen med en god dusj og deretter en enkel frokost som besto av brødskive med egg og bacon ved siden av. Etter jeg hadde spist så tørket jeg håret og rettet det, før jeg hjalp pappa med noen mål på rommet mitt. Veggene er forresten satt opp, listene driver vi med nå og gulvet skal vi starte når listene er satt opp. Gleder meg veldig til resultatet men det blir ganske likt som rommet jeg hadde i kjelleren, noe jeg så klart har bestemt selv.

Skal ikke gjøre så mye stort idag, skal gjøre eventuelt noen lekser vi har og så skal jeg bare ta det helt med ro. Håper dere får en fin søndag!

Hva skal du idag?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits