SOME COLD PLACE IN THIS WORLD

Hei folkens! For en helg det har vært! Jeg har jobbet hele helgen, og er ganske så sliten. Mye å gjøre, men det er helt greit. I morgen har jeg fri, noe som blir deilig for da kan jeg sove lenge. Har ingen spesielle planer for resten av denne dagen, eller kvelden. Skal nok ut en liten tur med polo`n, haha! 

Imens tenkte jeg å vise noen bilder jeg tok sammen med Madelen på torsdag! Har virkelig savna de "fotoshootene" jeg og ho hadde sammen før, så det var på tide nå!  canos eos 600d // privat  

 

Hva syntes dere om bildene? Gjort denne helgen?

JULEBORD

Takk for alle gratulasjonene med lappen i forrige innlegg.

Hei! Lenge siden sist nå. Har rett og slett kjørt en del og vært med venner helt siden jeg blogget sist. Har vært et eller annet hver dag som jeg har drevet med. Helgen kjørte jeg veldig mye med Madelen og Kristoffer. Lørdagen jobbet jeg på dagen, og så fikk vi besøk av noen venner av oss. Deretter fant jeg på noe med Madelen resten av kvelden. Sov hos henne fra lørdag til søndag, og vi hadde kjørt fra kvelden på lørdag til kl 5 på morgenen på søndag. Vi var ganske så overtrøtte men vi sovna overraskende fort. Søndagen kjørte vi også en del faktisk.


// bildene er fra helgen.

Og i dag er det julebord i Havnås med de ansatte på avdelingen. Skal bli veldig koselig. Det begynner 18.00, så vi skal kose oss masse med god julemat. Namnam! For øyeblikket ordner jeg meg i stand til jeg skal dra, så vi snakkes vel snart igjen forhåpentligvis.

Håper dere får en super dag! Hva har dere gjort i det siste?

LAPPEN ER I BOKS

ENDELIG sier jeg bare! Den følelsen når jeg står her, med billappen i hånda. Det er for det første, veldig uvirkelig men samtidig utrolig deilig! Nå kan jeg kjøre hvor jeg vil, og når jeg vil på egenhånd. Den kommer godt i bruk for å si det sånn! Hadde heldgivis ingen nerver i dag når jeg skulle ha oppkjøring, noe som er bra for da går ting som det forhåpentligvis skal, og det gjorde det.

Ellers så blir vel ikke denne onsdagen noe bedre enn at jeg har lappen. Vet ikke helt hva som skjer utover dagen, kanskje jeg tar meg en kjøretur alene for første gang. Hvis ikke, så blir det første gang i morgen for da skal jeg til tannlegen og deretter på "blinken" med de andre lærlingene. Er blinken 1 gang hver måned, hvor vi da serverer mat og hygger oss med utviklingshemmede mennesker. Koselig!

 

Hva er deres planer for dagen?

INSTA LATELY

Hei dere! Mandag, og ny uke er på plass. I dag har jeg jobbet, og sluttet så tidlig som kl. 14.00, deilig. Dro deretter på butikken med pappa for å kjøpe litt mat som vi trengte. Resten av dagen har jeg egentlig ingen planer. Har tenkt til å forsette med å se sesong 11 av greys anatomy, som er den beste serien jeg vet om ever! Og serien passer fint til det yrket jeg driver med, hehe.

Ettersom at jeg ikke har stort mer å si enn at mandagen min blir en chilledag, så tenkte jeg å vise mine siste 12 bilder på instagram. Gjerne følg meg, jeanett97.

Så da håper jeg dere får en fin mandag, og uke videre!


Hvordan har din mandag vært så langt?

PARTY LIKE YOUR LAST DAYHei folkens! 

Etter en hel uke med jobbing og vond rygg, så var det utrolig deilig å dra til Halden igår, til min kjære venn Carina! Hun fylte 18 den 12 november, og i den anledning, så ble det fest. Var en utrolig koselig kveld, med kjente og nye mennesker. Ellers så er formen faktisk overraskende bra etter gårsdagen. En ting jeg har lært er å bevege seg litt rundt når man drikker, og ikke bare sitte, for ellers så går det en vei - og det er rett vest. Egentlig det beste av alt, ved kvelden var at jeg endelig kunne være med Carina igjen! Vi mistet litt kontakten på ungdomsskolen (pga forskjellige klasser, ingen unnskyldning), etter å ha vært bestevenner i flere år på barneskolen. Så i går var faktisk første gangen jeg og ho var sammen på 5 år!! Helt sykt, så nå skal vi skjerpe oss!

Ellers så skal jeg bort denne helgen tenker jeg. Enten om det er i dag, eller i morgen, eller begge dagene. Og utover kvelden blir jeg garanantert trøtt, ettersom at jeg våkna litt vell tidlig i dag, eller det var typ halv 9, men anyway! Var helt lysvåken, så ingenting å gjøre med det haha.

Hva gjorde dere på fredagskvelden?

SANTA, PLS GIVE ME

Hvorfor kan ikke jeg være i London akkurat nå? Har så lyst til å dra tilbake en tredje gang, for guud så mye fint de har på primark nå! I tillegg er julegenserne de har, veldig søte og fine! Jeg får leve i håpet om at jeg drar tilbake en gang igjen om ikke så lenge.

 

Noe du likte?

STAY POSITIVE, WORK HARD & MAKE IT HAPPEN

Hei dere! Da er jeg ferdig med å jobbe denne helgen, så nå blir det godt med fri i morgen. Var litt av en dag på jobben i dag, mye som skjedde men liker at det er noe å gjøre, så det var helt greit for min del. Tenkte å bruke resten av søndagen til å slappe av og drive litt med noen oppgaver nå som jeg har hentet alle skolebøkene. Kjekt å ha de! Tenkte først å ta en liten tur innom her, for å skrive et par ord om ikke så stort mye, he he. Ellers, så håper jeg at dere alle har hatt en super helg, og får en fin søndag videre. Så snakkes vi!

Hva gjorde dere denne helgen?

KJÆRESTEPARET

Heisann! Nevnte i et innlegg her på bloggen om at jeg tok noen bilder av Maria & kjæresten, og et par av lillebroren hennes. Bildene under er noen av de bildene jeg tok som jeg tenkte å vise. Enjoy!


canon eos 600d // privat.

 

Syntes om bildene?

"SAY CHEESE"

Hei!

I dag er det første november allerede, og den fine høsten er her ennå! Heldigvis så har ikke snøen dukket opp! (bank i bordet) Denne måneden er det en spennende ting som skjer, nemlig oppkjøring. Dagene går fort, så oppkjøringen er vel over før jeg får startet, haha. Gleder meg super mye til å endelig få billappen jeg også, så praktisk!

Ellers så har jeg brukt søndagen min på å fotografere Maria & kjæresten hennes, Fredrik. Skulle også ta et par bilder av lillebroren hennes, Sander. Tilsammen tok jeg cirka 144 bilder, men etter å ha gått gjennom en del, så endte vi opp med 66 bilder som jeg skulle redigere. Vi startet halv 1 med å ta bilder, og vi var ferdig med fotografering og redigering ca 15.00. Når jeg kom hjem så gikk jeg og pappa en tur med hundene, og nå lager han middag. Namnam! Og nå skal jeg slappe av resten av kvelden med film tenkte jeg, det blir deilig! Håper dere får en fin søndags kveld!

 

Har dere lyst til å se noen av bildene jeg tok i dag?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits