julegavene jeg fikk i år

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva syntes dere om videoen & gavene?

morsomt foran kameraet


Canon eos 600d - privat.

 

Hva synes dere?

en utrolig koselig kveld

Pyntet opp rommet mitt med litt telys, roser og roseblader på bordet og komoden. Og det som gjorde kvelden min perfekt var min fantatiske kjæreste. Har hatt det så koselig, pluss at han sov over som gjorde natten min enda bedre. Elsker deg vennen!Synes om bildene?

1 år sammen

Laget en video fra da jeg og Erik ble sammen til nå, for vi har vært sammen et helt år. Har gått så fort syntes jeg, og flere år skal det bli. Håper dere liker videoen, og sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva syntes dere om videoen? 

lillejulaften & mamma har bursdag

Mamma har bursdag idag, og fyller 54 år. Yeyy, gratuler henne gjerne!Det er litt uvirkelig at allerede imorra så er det julaften. For det første, julestemningen min har synket litt bort pga det er ikke snø her og det kommer nok ikke noe før imorra uansett. Litt kjipt fordi snøen skaper den følelsen av jul. Men vi får se på det positive, feire julen med familie og venner. Idag blir vel dagen brukt på å være hjemme, og jeg har et lite problem, vet ikke hva jeg skal ha på meg imorra, men det finner jeg ut av vel.

 

Har du julestemning?

you make me happy
Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

julegavetips

Innlegget kommer ganske seint fordi jeg visste ikke hvilke tips jeg kunne gi og i tillegg så har jeg vært lei av bloggen men jeg vil veldig gjerne prøve å blogge oftere og mer, så får se hvordan det blir dagene fremover. Syntes om tipsene?

dagens antrekk 19.12.13

Idag har jeg flerfaglig kl.13.10 som jeg egentlig ikke gruer meg til så mye. Håper bare det går bra, for vi skal trekke 1 tema fra 3 forskjellige fag, og så får vi 20 minutter til å forbedre oss. Men dette skal nok gå i boks, eller så er det virkelig døden som intreffer hos meg idag.. Etter skolen så skjer det ikke mye, skal kjøpe litt julegaver og bursdagsgave til mamma tenker jeg meg. Mamma har bursdag før julaften, så det er litt stas. Alltid stas med bursdager da men.
dr martens - sko nastygal - blondeshorts bik bok - genser gina tricot - skjerf?

 

Hva syntes dere?

christmas tree

Julen er her og nå er det ikke lenge til julaften, bare 1 uke igjen. Syykt! Vi har også endelig satt opp og pyntet juletreet vårt. Åh, elsker virkelig julen. Tenkte jeg kunne dele noen bilder med dere som jeg tok for noen dager siden, eller så var det igår, ha-ha.


Canon eos 600d - privat.

 

Synes om bildene?

you're nada

Hva syntes dere?

ukens spørsmål

Videoen ble redigert igår, så jeg og Erik har vært sammen i 11 mnd og 20 dager nå, altså ikke 11 mnd og 19 dager som det ble skrevet i videoen, haha. Veldig viktig det! Håper dere liker videoen, sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva vil du spørre meg om?

det snør, det snør, tiddelibom

Heisann! Jeg var ute å tok noen bilder i sta, og da snødde det litt igjen. Forrige uke så hadde det jo kommet store mengder med snø, men så regnet det og da ble alt borte. Julen er her på ordentlig når snøen er her, så håper den blir liggende denne gangen. Vi satte opp juletreet for noen dager siden, vi mangler bare lys på treet, de forrige var ødelagte.. Nå har jeg også fått meg ordentlig header, var det som var planen når jeg byttet design. 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen min mens jeg hører på musikk og spiser klementin. Så godt! Utover dagen skal jeg rydde på rommet mitt for det er et utrolig rot her nå, og kanskje jeg vasker litt også. Uff, hva skjer med meg.. Etter det så skal jeg drive med en bok anmeldelse, kjedelig.

 

Håper dere får en super fin dag verdens søteste lesere!

Hva gjør dere idag?make my wishes come true

Har ikke blogget på et par dager nå fordi jeg ikke har giddet rett og slett. Har også vært mye innleveringer på skolen som jeg måtte få gjort, derfor har jeg lagt bloggen til side. Vi skulle levere en stor oppgave fra praksisen som jeg fikk 5 på, så veldig fornøyd med det. Denne helga skal Erik komme en dag og så skal jeg drive med litt skole oppgaver igjen. Vi hadde mattetentamen idag som jeg tipper gikk litt ræva, men håper jeg består i matte dette året eller så ender jeg opp på sommerskole vel, haha.

På onsdag så besøkte den utrolige søte lillesøstra til Erik som kom til verden 10.12.13, ho var bare så utrolig bedårende. Blir nesten litt babysjuk selv, dem er jo bare så små og man begynner bare å smile når man ser de søte ansiktene, spesielt til denne lille prinsessa på bildet under. Nå er det også bare 11 dager igjen til julaften som kommer til å bli så utrolig koselig, blir fint å se familien igjen. Kan vel si at jeg gleder meg mest til gavene da, hehe.

 

 

Har dere hatt noen tentamer? Var denne lille jenta søt?

 

to much snow

Heeerregud, så mye snø det har kommet nå! Er glad for at den kom, fordi man får julestemning av det fine hvite laget av snø på bakken. Har faktisk ventet et par måneder på snøen men den kom ikke før i desember og den pleier alltid å komme på bursdagen min, som var 24 oktober. Men da ville jeg ikke ha snøen her for da skulle jeg ta lappen, som jeg ikke klarte før den dagen det begynte å snø, haha så typisk meg.

Når jeg tok bussen hjem idag og den stoppet på bussholdeplassen, så var det så høyt med snø rett utafor bussdøra, så jeg og en annen sto der å lurte på hvordan vi skulle komme oss over, men endte opp med at vi gikk over snøklumpen, hadde snø langt oppå buksa. Deilig!

Nå skal jeg bare slappe av, og så skal jeg ta meg en god dusj etterpå. Vurderer om jeg skal gjøre litt skoleoppgaver idag også, får se hva jeg gidder. Kanskje jeg avslutter kvelden med en film. Ha en fin dag søte lesere!

 

Har dere snø?

kreativitet

 

Hvilket syntes du var finest?

antrekk fra november

Har kommet et stykke ut i desember nå, men alikevel så tenkte jeg at jeg kunne legge ut antrekkene fra november. Den måneden syntes jeg faktisk at jeg var ganske flink med å legge ut antrekk. Desember blir nok helt motsatt. Nå skal jeg se film og slappe av, fordi jeg har nesten ikke sovet noe idag. Ha en fin søndag dere! 

Hvilket likte du best?

december, please be awesome

Takk for alle gratulasjonene for at jeg besto mopedlappen!

Startet dagen med å ta en dusj, endte opp med at jeg plutselig begynte å blø neseblod rett ut av det blå, sikkert fordi jeg er så sykt sliten og da skjer det. Etter det så ordnet jeg håret mitt, og fant frem kamera og stativ, men så fant jeg ikke fjernkontrollen.. 

Så jeg brukte så og si hele morgenen på å finne fjernkontrollen, og når jeg hadde gitt opp, så fant jeg den i en bukselomme. Fra nå av så skal jeg legge den fra meg et annet sted enn akkurat i buksa. Fikk også førerkortet mitt idag, haha, så ut som en gnom på førerkortet.

Idag skal jeg bruke dagen min på å slappe av, se på filmer og drive med noe lekser dritt. Blir vel det samma imorra også, men vi snakkes! Håper dere får en fin lørdag!

 

Hva skal du idag?

JEG HAR LAPPEN

Igår så skulle jeg ta mopedprøva på nytt, for tredje gang. Denne gangen hadde jeg faktisk en god følelse inni meg, og den stemte nok ganske bra også. Jeg prøvde å bruke så lang tid som mulig. Etter 8 min så var alle spørsmålene besvart, men da brukte jeg 20 min på å se igjennom, og det lønte seg. Jeg besto med 2 feil!  Dere hadde rett med at "Alle gode ting er tre", og nå er det så sinnsykt deilig å slippe å tenke på den. 

Over til noe annet.. Vært dårlig blogging i det siste fordi jeg rett og slett ikke har hatt lyst til å blogge. Igår kveld så var det snøstorm her, og strømmen gikk flere ganger men kom fort tilbake. Så nå har det kommet litt snø her, alltid så koselig med snø, får alltid julestemning av det. Vi har også pyntet litt til jul, men treet er ikke satt opp ennå. Julegaver er heller ikke kjøpt inn ennå, så det må jeg nesten gjøre snart. Men nå skal jeg sette meg ordentlig godt under dyna, men film på skjermen. Ha en super fin helg!

 

Har du fått julestemning ennå?

desember er her

Heisann! Jeg har da ikke blogget noe særlig fordi jeg var hos Charlotte på lørdag. Skulle egentlig hjem på kvelden men ble heller over natta. Ole i klassen kom også en tur, og vi tre så på 3 skrekkfilmer, var kjempe koselig. Mye latter! Han dro hjem halv 4, og vi gikk å la oss like etter det. Og så har jeg fått kosa med verdens søteste dyr, rotta Pippi som er lillesøtra til Charlotte sin.

Søndagen gikk til litt skole greier, og utover kvelden var det filmkos for meg selv. Resten av kvelden så skal jeg øve til mopedprøva igjen, og så skal jeg ta meg en god dusj. Imorra kommer Erik, så da blir det vel å tilbringe dagen med han, mens jeg øver littegrann.

Nå har vi også kommet i desmeber. Bare 22 dager igjen til julaften! Gleder meg sykt masse til å feire med familien, og gleder meg veldig masse til 25.12.13, for det er 1 års dagen til meg og Erik. Elsker virkelig den gutten så sykelig mye ♥ ♥

 

Dere har gjort denne helga?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits