2014 is almost over

(Bildet ble tatt i Januar 2014. Hadde ombre på den tiden faktisk, uff husker jeg ikke likte det.)

Er det ikke rart å tenke på at 2014 er snart over? Når klokken blir et sekund over 12 så er det nye året her, 2015 som bringer med nye minner, muligheter, venner, nedturer og oppturer. I år gleder jeg meg faktisk enda mer enn det jeg har gjort før. Kanskje det nye året blir bedre? 

2014 har vært et ganske så bra år altså. Noen nedturer, men mange oppturer som jeg kan se tilbake på. Når det nye året er her så skal jeg lage enda flere minner enn det jeg gjorde i 2014. 

Så i kveld skal jeg feire nyttårsaften med familien min. Og jeg skal huske på å få tatt litt bilder. Tok noen bilder på julaften men det var mest ved gaveåpningen. Ikke særlig spennende å bare vise det. 

Håper dere får en vellykket og fantatisk feiring med familie og eventuelt venner. Hvor skal du feire nyttårsaften?

ask me some questions

Heisann! Noen hadde et ønske om at jeg skulle ha en spørsmålsrunde igjen, så hvorfor ikke? Er jo evigheter siden jeg hadde det sist, og det er jo alltid bra med litt variasjon på bloggen. Og i tillegg så er det kanskje noe mer dere vil vite om meg?Så da kan dere bare spørre i vei om dere lurer på noe. Jeg svarer enten i et innlegg, eller skal i hvert fall prøve å få svart på en video. Svarene kommer nok på nyåret. 

 

Hva vil du spørre meg om?

hope your wishes come true


photos by me (himmelen var bare sinnsykt fiiin)

 

Hva syntes dere om bildene?

christmas gifts for this year

Sett på 720p HD for best kvalitet. Håper dere liker videoen! Om dere lurer på noe, så spør meg i kommentarfeltet under.

 

Hva fikk dere?

so beautifulHei dere! Herregud se så fin himmelen var på morgenen i dag! Det er jo antageligvis fly som har flydd der oppe men alikevel så ble det sykt fint. Så jeg fortet meg opp av sengen, kledde på meg og gikk ut på verandaen i sandaler i dette kalde vinterværet for å knipse noen bilder. Utrolig hva man gjør bare for å ta noen bilder.Deretter dro jeg og pappa til Askim siden jeg skulle bytte en bukse til en mindre størrelse. Jeg har filmet klar en video til dere, der jeg viser hva jeg fikk til jul og der jeg forklarer litt om den buksa jeg skulle bytte, haha. Når vi var ferdig der, så fikk jeg lov til å kjøre hjem, og fyy så glatt det er ute nå. Jeg kjørte i hvert fall ikke ut i grøfta. Vi stakk en tur innom butikken og så kjørte jeg hjem. Ellers denne dagen har jeg ikke gjort store greiene. Blir nok bare enda en dag der jeg samler krefter til nyttårsaften som er bare om kun 4 dager! 

Hva gjør dere denne lørdagen?

antrekket for julaften

(den gull detaljen skal egentlig være bak på ryggen men på bildene så lurte den seg heller frem, stygt men orka ikke å ta nye bilder haha)


kjole fra bik bok, sko fra eurosko, smykke fra husker ikke

 

Hva hadde dere på?

merry christmas

God jul alle sammen! Her i huset er det fullt kjør med å lage mat og andre diverse ting. Jeg har allerede pyntet meg ferdig til i kveld. Skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det så tidlig ettersom at vi får besøk kl 17.00, men jeg ville ta bilder ute til dere og da måtte jeg gjøre det før det ble mørkt. For å si det sånn, tynn kjole, nylonstrømper og høye hæler er ikke særlig varmende i dette vinterværet. 

Vi har også tatt frem alle pakkene. Vi pleier å legge dem under juletreet hvert år men denne gangen så blir de liggende i den ene sofaen fordi juletreet står ved spisebordet, og med mange pakker rundt der, så blir det trangt. Dårlig plassering vil jeg si. Føler meg som en unge som gleder seg til pakkene, men haloo, det er jo koselig å åpne pakker fra familie og venner. 

I dag blir vi 7 stk ved bordet, så denne kvelden blir nok super koselig. Skal prøve å få tatt litt bilder i tillegg, spørs om lyset er snill mot meg. 

Håper dere får en knall kveld med familie og venner, kos dere super masse! Hvor skal du feire julaften i år?

happy birthday to the best

Min kjære, søte og beste mamma har bursdag i dag. Hun fyller hele 55 år, men ser fortsatt like bra ut. Kjempe glad i deg!

I tillegg så er det lille julaften i dag. Og utover dagen så får vi besøk av min søster og hennes familie. De kommer også i morgen på julaften. Åhh gleder meg sykt mye til å feire med familien, spise god mat og åpne julegaver, hihi. Julen er virkelig noe av det koseligste som finnes på jord! God jul og godt nyttår til dere alle! Kjenner dere noen som har bursdagen i dag?

juleferie

Nå kan jeg endelig si med hånda på hjertet at jeg også kan ta meg litt juleferie som de fleste andre. Begynte jo litt senere i dag også, noe som var veldig godt. Var i hvert fall veldig koselig å ha julefrokost med klassen før vi alle tok ferie. Like etter at jeg kom hjem så dro jeg og mamma til Askim for å kjøpe en julegave til min kjære pappa, det er egentlig en gave til oss alle sammen som vi alle kan bruke, så det blir nok bra. 

Denne juleferien kommer til å gå til familie og mye øvelsekjøring med bil. Kjørte til skolen i dag, og det gikk veldig bra, som det egentlig pleier å gjøre. Gleder meg enda mer til billappen nå i alle fall, ettersom at jeg ikke har tenkt så mye på det før jeg begynte å kjøre litt bil igjen. Følte jeg ikke trengte å stresse med det, siden jeg har bursdag i oktober, men nå ser jeg veldig frem til det!

Håper dere får en super juleferie! Hva skal dere i juleferien?

gårsdagens antrekk

Hei! Denne helgen har faktisk vært egentlig veldig bra syntes jeg. På fredag så var jeg med alle helse klassene på bowling, og det var veldig moro egentlig selvom det gikk litt dårligere for meg på den andre runden, haha. Og i går så var jeg hos Maria fordi hun skal snart dra opp i Nord og feire jul der. Så i morgen blir den siste dagen jeg får sett henne før hun drar, men heldigvis så kommer hun hjem igjen. 

Og i dag skal jeg bli med pappa for å levere noen gaver rundt omkring. Mildt sagt, jeg skal kjøre, så det blir vel heller han som blir med meg. Og resten av søndagen skal bli brukt på ingenting. Av en eller annen grunn så føles det ut som at jeg har juleferie nå, selvom min siste skoledag er i morgen, men det blir jo ikke akkurat den lengste skoledagen. Juleferien tok jeg nok på forskudd for nå er jeg virkelig klar for litt ferie. Har vært mye skolearbeid de siste ukene, så det blir godt å bare kunne slappe av og være med familien.

sko fra eurosko, cardigan fra bik bok, skjørt fra bik bok, topp fra bik bok, smykke fra (husker ikke)

 

Hva syntes dere om antrekket?

min lille skapning


photos by me

 

Hva syntes dere om bildene av den søte skapningen?

korte dager

Idag ble det verste før juleferien over! Alle de fire gruppene i klassen hadde eksamen i dag. Gikk veldig bra på skuespillet men samtalen alene med læreren etterpå var jeg mer nervøs for. Jeg fikk 5- i hvert fall selvom jeg håpet på en ren 5`er men er ganske fornøyd uansett. Så det var en kort torsdag for meg, og det blir det i morgen og på mandag også. Vi går på skolen helt til den 22 desember i år, noe vi aldri har gjort før.

I kveld en gang så kommer min kjære gode venn Maria til meg og hun skal sove over. I morgen skal første, andre og tredje-klassinger fra helse linjene til Ski for å bowle. Vi starter ikke før kl 11:00 og så er vi ferdig kl 13:00, enda en kort dag! Mandag er enda kortere for da begynner vi kl 10:00 og drar hjem 11:40. Vi skulle egentlig se på en juleavslutning i Eidsberg Hallen, men kanskje noen av dere har fått med dere at en del av hallen har rast sammen? Dere kan lese om det HER, HER og HER.

Mysen videregående elever har gym der, og meg haha, så blir nok ikke gym der på en stund tror jeg. Da blir det vel utegym, uff..

Når får dere juleferie?

 

juletreet er på plass

Nå har vi endelig fått opp juletreet! Dessverre så hadde allerede mamma satt det opp før jeg sto opp, så jeg fikk ikke æren av å pynte det i år. Vet ikke helt hvorfor men jeg elsker juletrær, det er så fint! Så denne dagen har jeg ventet på en liten stund. 

Denne søndagen skal jeg øve til prøve som jeg har i morgen, og det er om legemidler. Det er et stort tema egentlig men føler ikke at det er så vanskelig heller, men det får vi se når jeg får tilbake en rettet prøve med karakter. Fikk 5 på den siste prøva vi har hatt, og det var om kosthold, så det er jeg fornøyd med!
Håper dere alle får en bra søndag! Har dere satt opp juletreet ennå?

christmas cards

Da har jeg fått unnagjort julekortene også! Brukte ikke enormt med tid på de, og som jeg har nevnt tidligere, jeg er ikke den flinkeste. Ble mest fornøyd med de minste kortene egentlig. 

 

Syntes om kortene? Hvilket likte du best?

oh friday, let me hug you


Hei! I dag hadde jeg engelsk heldagsprøve, og jeg ble faktisk ganske fornøyd. Ble fort ferdig også, noe som er utrolig deilig. Mamma hentet meg og slapp meg av i Askim fordi jeg skulle kjøpe en julegave og bursdagsgave, pluss litt diverse ting til å lage julekort. Og nå er jeg ferdig med kortene også faktisk! Tenkte jeg skulle vise dem til dere i morgen selvom jeg ikke er verdens flinkeste til å lage kort. 

Kjøpte meg også verdens godeste og søteste genser fra cubus. Var den siste igjen og i akkurat min størrelse, så det var bra! Den var heller ikke så dyr, kostet 199,-. Denne helgen skal jeg bruke på å øve til en prøve jeg skal ha på mandag, skal også se litt filmer og bare slappe av.

 

Håper dere får en fin helg! Hva er deres planer for helgen?

leser spørsmål: hvordan få bildene sammen?

Var en som lurte på hvilket program jeg bruker for å få bildene sammen, altså lage en kollasj. Enkelt og greit, jeg bruker picmonkey.com. Er fornøyd med det programmet til mitt bruk i alle fall, og det som er fint er at man kan selv velge selv hvordan form kollasjen skal ha. Som dere kan se på bildet under:Om noen lurer på hvor jeg redigerer bilder så er det på PhotoScape X som jeg anbefaler veldig! Og så bruker jeg pixlr.com til små redigering og pirking. Om det er noe dere lurer på angående dette eller andre ting så er det bare å spørre.

 

Hvilke redigeringsprogram bruker du?

christmas inspiration 

Hva syntes dere?

det nyeste jeg har fått & kjøpt

Sett på 720p HD for best kvalitet! 

 

Noe dere likte?

ski storsenter

For en fredag det har vært! Først var jeg på skolen før jeg og pappa dro rett til Ski, først så skulle vi innom Askim for å hente en kollega av han på jobben som skulle samme veien som oss. Jeg fikk i hvert fall kjøpt de gavene jeg skulle kjøpe, og nå er jeg ferdig med julehandelen for i år. Kjøpte ingenting til meg selv mens vi var på Ski storsenter, men det var utrolig mye fint i butikkene. Får heller ta en tur etter jul når det er mye salg.


Etter turen i Ski, så dro vi hjemover men først så var vi innom butikken for å handle litt mat, og i tillegg så fikk jeg den søte nissen på bildet, hihi! Når jeg kom hjem så pakket jeg inn gavene før jeg satte i gang med å lage salat. Og den salaten ble gooood ♥ ♥

 

Dere får kose dere masse videre i kveld! Hva gjør du i kveld?

 

make it a december to remember

Hei dere! Enda en dag er over og snart er det en ny dag med nye muligheter. Det er faktisk bare 21 dager igjen til julaften, det går så utrolig fort! Men før juleferien er i gang så er det så mye prøver og lekser på skolen. For i morgen så har jeg norsk heldagsprøve, som jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå med. Blir i alle fall deilig å bli ferdig med den, og godt å slutte tidligere på en skoledag i tillegg.Hadde egentlig planer om å ta bilder ute i dag men så drøyet jeg det, og da ble det heller bilder inne selvom lyset blir mørkt med en gang. Føler aldri bildene blir bra nok når det ikke er lyst ute.. Men bedre med noen bilder enn ingen. 

Så til helgen tar nok jeg og pappa turen til Ski Storsenter for å kjøpe litt julegaver. Må også ta en tur til Askim snart for å kjøpe litt papp og papir til å lage julekort for i år. Kan kanskje vise resultatet av kortene om de ikke ser helt for jævlig ut. 

Hva har du gjort idag?

christmas sweaters

Noe jeg absolutt elsker med vinteren er at man kan bruke store og gode gensere! Det begynner jo å bli kaldt i tillegg, så da er det jo bare enda et pluss med varme gensere. Min favoritt genser er en fra sheinside, som dere kan se under. Den er i one size, så den er ganske stor. Litt irriterende stor egentlig, haha.

Over til noe annet som også er uinteressant for dere. Skoledagen i dag har vært så og si ganske kjedelig men også grei fordi tiden gikk fortere enn forventet. Har vært sykt trøtt også, så fokuset var ikke helt til stede når vi hadde undervisning men heldigvis så slutter vi alltid tidligere på tirsdager! 

Resten av dagen så skal jeg gjøre som jeg alltid pleier å gjøre, bare slappe av. Vurderte å filme den videoen i dag også, men lyset ute blir så fort mørkt, så får se om det passer bedre i helgen ettersom at jeg har norsk heldagsprøve på torsdag og enda en prøve på fredag. Lucky meeee

 

Håper dere får en fin uke alle sammen! Hva liker du best med vinteren?

julegavetips til han & henne

Hvert år når det nærmer seg jul så sliter jeg alltid med hva jeg skal gi til mine venner og familie i julegave. Så rart at sånne ting skal alltid være så vanskelig men et eller annet ender jeg opp med. Så derfor tenkte jeg å komme med litt tips til de som er som også sliter med det samme som meg. Håper innlegget kommer til nytte for noen!

TIL HAN

TIL HENNE
 

Hva ønsker du deg til jul?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits