CHRISTMAS GIFTS 2015

Sett på 1080p HD for best kvalitet!

 

Hei alle sammen! Har dere hatt en fin jul så langt? Jeg har i hvert fall det, og den skal fortsette like bra av det vi har igjen av 2015. Har vært mye ute å farta i det siste, og derfor har jeg ikke blogget noe. Og i kveld er det jobbing for meg. Begynner 14.30 og slutter 22.00, og så er det tidlig opp resten av uken, utenom helgen.

Men siden det har vært julaften og jeg har fått noen gaver, så tenkte jeg at jeg kunne vise de i en video her for dere. Very smart, haha! Men i hvert fall, håper dere liker videoen! Hvordan var julen din? Hva fikk du av gaver?

THIS EVENING

GOD JUL TIL DERE ALLE! <3Heisann! Om ikke lange stunden så drar jeg på jobb, men tenkte å ha en liten oppdatering fra meg denne tirsdagen. Mange av dere har vel fått juleferie nå også, heldige! Kunne trengt en fridag til i dag egentlig, ettersom at formen er ikke helt på topp men kveldene på jobben er ganske rolige, så da går nok kvelden fort unna også. 

Gårsdagen ble brukt til å være ute med venner hele dagen, så og si. Var først i Sarpsborg med to kompiser hvor vi kjøpte oss litt mat, deretter kjørte vi hjemover. Senere på kvelden tok vi turen til Sverige hvor det egentlig ikke skjedde mye. Noen skulle spise på macern, så da satt vi der en liten stund. Var hjemme rundt kvart over 11 på kvelden i går, så når jeg kom hjem så ble det netflix frem til jeg sovna. Var en veldig bra dag i alle fall! Ble et kjapt innlegg pga jeg drar om noen minutter, men dere får ha en super dag videre! 

Hva gjorde dere i går kveld?

 

3 DAYS UNTIL CHRISTMAS


God morgen! 

3 dager til julaften, det er egentlig ganske sinnsykt at dagene har storma så fort avgårde. Jeg gleder meg i alle fall! Julestemningen er ikke helt til stede, sikkert mye på grunn av null snø på bakken her hvor jeg bor. Ellers så gleder jeg meg til å ha det koselig med familien.

I dag har jeg fri fra jobben, siden jeg har jobbet denne helgen. Jeg har heller ikke ferie som de fleste andre har nå snart. Har ikke søkt om ferie heller, fordi jeg vet ikke om jeg har jobbet lenge nok til å ha opparbeidet meg ferie. Men for min del så trenger jeg ikke ferie nå. Liker å jobbe, pluss at jeg får tillegg nå i julen når jeg jobber på røde og ikke røde dager. Alltid kjekt med cash, hehe! Og etterpå i dag skal jeg en liten tur ut, selv om jeg føler meg litt groggy i dag. 

Håper dere får en fin uke, og ferie til de som har det! Hva skal du gjøre i julen?

BREAKFAST

God morgen fra min side! I dag sov jeg lenge, og det var godt. Jeg jobber i kveld, så da kunne jeg utnytte starten av dagen sovende i senga. Akkurat for øyeblikket spiser jeg en veldig god frokost, brødskive med eggehakk og tomater. Very yum! Jeg drar rundt 2 tiden, så imens tenkte jeg å se ferdig en film jeg starta på igår kveld. Ellers så er alt bra hos meg. Kom faktisk på en ting. I dag har jeg hatt lappen i 1 mnd, haha så gøy!

Alt bra med dere?

SLIKE SØNDAGER SOM DETTEGod kveld! Denne søndagen har jeg ikke gjort annet enn å bare slappe av i senga. Så deilig siden det har vært noe hver dag nå, så og si. I går kveld ble jeg spurt om å komme til Askim, noe jeg gjorde. Senere på kvelden kom noen venner fra Moss for å møte meg, så var vel hjemme rundt 01.00 på natta. Koselig kveld!

Så i dag har søndagen min blitt brukt til lite rett og slett. Så nå sitter jeg å blogger mens jeg hører på musikk med 10 tente lys i rommet. Elsker slike kvelder! Ikke alltid like koselig alene men, hehe. Tenkte jeg skulle få gjort ferdig noen lærlingoppgaver i tillegg, så får vel prøve på det. Ellers så blir det en rolig søndag på frøken Hensel. I morgen begynner jeg seint på jobb, så da kan jeg være oppe lenge og sove lenge i morgen. Det liker jeg godt!

Dere får ha en fin søndagskveld videre! Hva har dere gjort denne helgen?

UNDER THE CHRISTMAS TREE

Hei! Da er det endelig helg, og for meg er det veldig deilig nå. Siste måneden har jeg ikke vært i form, så er godt å ha en helg for seg selv hvor jeg bare kan slappe av. I går etter jobben dro jeg og Madelen til Moss, fordi jeg skulle handle julegaver. Har en julegave igjen, som da er til Madelen. Ellers så er det deilig å være ganske så ferdig med gavene. Når vi dro fra Moss i går så tok vi turen til Askim hvor jeg ble til 01.00 på natta. Når jeg kom hjem da, så var det veldig deilig å legge seg i senga. Og morgenen i dag startet jeg med en god dusj før jeg begynte å pakke inn gavene. 

Resten av dagen går ut på ikke så mye. Blir vel å slappe av, kanskje se på filmer og sånt. Så da håper jeg dere alle sammen får en god helg!

Er dere ferdig med julegavene?

THE BEST TIMEJeg liker vinteren & julen, men den mangler snø. 

Unnskyld for dårlig oppdatering fra min side. Har vært mye opptatt om dagen. Jobbet, vært mye med venner og kjørt litt rundt omkring. I tillegg vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive om, selv om det er en hel haug av ting man kan legge ut på en blogg. Derfor skulle jeg ønske at snøen var her, for da kunne jeg vært ute å tatt noen fine bilder. Ellers så går alt veldig bra med meg! 

Har ikke skjedd så stort mye i det siste, så har egentlig ikke mye å fortelle om. Vi er jo også allerede godt ut i desember. Juleshoppingen må jeg snart ta tak i. Har handlet en julegave av et viss antall jeg skal kjøpe. Så til helgen har jeg planer om å handle ferdig. Ellers så har vi pyntet litt til julen. Juletreet er plassert i stuen, julelys i vinduene og nissene plassert på benkene. Derfor liker jeg julen så godt!

Så hvordan går det med dere? Har dere snø?

 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits