FRIDAYS OUTFIT & DINNER


Fredagen var en fin dag! Morgenen og ettermiddagen gikk til å sole seg og kose seg ved bassenget, mens kvelden gikk til å spise god mat på en resturant. Husker ikke helt hva det heter, det jeg bestilte men det var noe kjøtt, som var veldig godt! Mamma spiste fisk, som er like godt det å!


Kelneren på resturanten spurte frivillig om han kunne ta et bilde av oss, hehe.


sko fra toms & kjole fra cubus


Hadde på meg et veldig enkelt antrekk, selv om kjolen pynter opp litt. Den er veldig god å ha på seg, og fin er den å! Hadde ingen andre sko som passet til det jeg hadde på meg, så da måtte jeg bare ta de enkle svarte som passer til alle farger.


 

I går (lørdagen) gjorde vi ikke noe spesielt enn å sole oss og gå en liten tur på kvelden for å titte litt. Kjøpte meg to plagg som jeg kommer til å vise når jeg kommer hjem. Vi spiste heller ikke no middag, siden vi hadde spist en veldig god og mettende salat rundt 14.00 tiden, så resten av kvelden slappet vi bare av på balkongen. I dag har vi solet oss, og for øyeblikket sitter vi på balkongen, før vi ordner oss og sikkert går en liten tur ut. 

Hva syntes dere om antrekket?

AN EARLY MORNING

Hei! I dag ble det tidlig morgen på meg, selv om det bare har vært den andre natta her nede. Jeg våknet kl 8 i norsk tid, mens her nede, så er det kl 7. Prøvd å sovne igjen, men det var noen nedenfor hotellet som spilte veldig høy musikk, rart ettersom at det var ganske tidlig på morgenen. 

Mamma hadde allerede våknet, så jeg satte meg sammen med hun på balkongen mens solen gikk sakte men sikkert opp. Var allerede en som befant seg ute i vannet ved stranden på den tiden, haha. 


Rundt kl 08.45 så var vi nede ved bassenget på hver vår solseng, klare for å få litt farge, noe vi har fått. Vi gikk opp på rommet rundt 2 tiden for å ha et lite avbrekk, og da koste vi oss med litt frukt. Og like etterpå, så var vi nede på solsengen igjen. Vi lå der til litt over 4, før vi gikk opp igjen etter å ha ligget mange timer i solen. Jeg tok deretter turen ut igjen, for å kjøpe litt drikke på butikken. Om ikke så lenge så tenker jeg meg at jeg tar meg en god dusj, og begynner å ordne meg litt før vi går ut i kveld. Håper dere alle har hatt en fin dag så langt, og får en fin kveld videre!

 

Noen andre som har vært eller er i syden nå?

DAY NUMBER TWO

God kveld! 

Da er snart dag nummer to her nede over, og jeg har hatt en veldig fin og avslappende dag på solsenga. Har vært en veldig deilig temperatur her ute i dag, og noen ganger duppet jeg meg litt i vannet for å avkjøle meg. 

morgentryne, og en veldiiig god smoothie kalt kiwi cooler. Jeg og mamma spiste også en deilig toast med pommes frites ved siden av som lunsj idag (en sen frokost for meg).

 

Og nå har vi nettopp kommet tilbake til hotellrommet. Vi har spist god middag på en resturant, hvor jeg spiste lammekoteletter, veldig godt! Og nå sitter vi på balkongen å slapper av. Er egentlig ganske sliten i dag også, sikkert fordi jeg har vært i varmen i hele dag.

Håper dere også har hatt en fin dag i dag! Og takk for alle de hyggelige kommentarene deres, dere får også kose dere masse hvor enn dere er. 

Hva har dere gjort i dag?

I AM GOING BACK

Har egentlig ikke nevnt dette noe særlig på bloggen, men i morgen drar jeg tilbake til Puerto Rico i en uke! Blir så godt med varme og sol, ettersom at sommeren i Norge ikke er helt på topp. Så får håpe på fine varme dager i syden. 

Det er ingen spesiell grunn til at jeg ikke har nevnt dette på bloggen, har egentlig bare glemt å skrive noe om det, men jeg tar med meg macen ned dit for å oppdatere dere litt om hva jeg driver med der nede. Blir nok mye soling på stranda og spise ute på resturanter på kvelden. Så skal prøve å skrive et innlegg hver dag. Vi skal tilbake til det samme hotellet vi var på forrige sommer, så nett er det der i alle fall.

Gleder meg sykt masse! Dagene har gått så utrolig fort, og plutselig i morgen tidlig drar jeg vekk fra Norge. Vi reiser hjemme i fra rundt 6 tiden ca, og flyet går 9. Ååh blir så bra med syden nå!

Over til noe annet, i dag hadde jeg kjøretime med kjørelærer for første gang. Og det gikk kjempe bra! Ble fornøyd med hvordan det gikk, og jeg kvelte heldigvis ikke motoren heller! Så det var en positiv ting før jeg drar bort.

Syntes om bildene fra sist jeg var der nede?

 

TENERIFE THROUGH MY PHONE


De siste bildene jeg antageligvis kommer til å vise fra Tenerife, for nå trenger virkelig jeg og dere en pause fra all denne ferie snakken. Godt å kunne variere litt på bloggingen nå!

 

Når du er i Syden, hva pleier du som regel å finne på?

TENERIFE PART THREE

Dette er nest siste del før jeg er ferdig med å vise det meste av bildene jeg tok! Håper dere alle har hatt en fin mandag så langt!


Å være oppi en sånn "luftballong" ser så moro ut! En eller annen gang så er det jeg som er der oppe, hihi.

De neste dagene begynte bølgene å bli større og større, så store at vannet dekket nesten hele stranden.

Dette hotellet lå ved siden av våres som er på høyre side på bildet (som dere ikke kan se). Ser ut som president huset egentlig.

HVER morgen var det mennesker som drev med yoga. Måtte ta bilde i håp om at de gjorde en morsom øvelse.

Fish eye effekt her as, people at the beach pretending to be sexy. Neida haha..


En veldig glad jente som var fornøyd med å være på ferie for å si det sånn! Vannet kom helt opp til sengene nesten, så en gravemaskin måtte bygge en kant med sand sånn at det ikke kom til solsengene (som jeg ikke tok bilde av tror jeg). 

(Legger ikke ut bilder av mamma fordi ho ikke ville bli lagt ut)

 

Har dere opplevd at bølgene har skyvet vannet store deler av stranden før?


TENERIFE PART ONE

Hei! Da er første delen ute på bloggen! Mesteparten av bildene er fra første dagen der nede. Når vi hadde ankommet hotellet så kledde vi på oss noe lettere siden det var varmt. Vi gikk litt rundt å tittet i gatene og på stranden, hvor vi tilbringte dagene våres. Mens vi gikk rundt så fikk jeg noen hyggelige kommentarer fra de spanske der nede. Var en dame som solgte armbånd som sa at jeg hadde et beautiful face. Det var også en mann som prøvde å få oss inn på resturanten som sa omg like a flower, og til slutt så var det en dame som ropte hey sexy. 

Aldri hørt sånt før når jeg har vært i syden, men morsomt var det hehe. Så, håper dere liker bildene. De neste delene blir bedre! Skal begynne å redigere videoene nå tenkte jeg.

Typisk sånn bilde man tar når man sitter plassert i flysetet.

"Utsikten" fra balkongen. Butikken til venstre hadde masse kjente merker som dere også har hørt om antageligvis. 

Hotellet vi bodde på. Vi var for det meste på stranden men hotellrommet og maten vi spiste der et par ganger var jeg fornøyd med.

Dette er utenfor hotellet. Og en ting jeg alltid syntes var rart og stusset over, var de mopedene som parkerte midt i veien. Man ser det ikke så godt på bildet. Det er bare en enveiskjørt vei så det spilte ingen rolle for bilene i traffikken.

Bilde nummer en og tre er tatt andre dagen der nede. Bildet i midten er bare en første dag selfie, hehe.

Masse hotell og eventuelt hus kanskje. I Spania så er det masse fjell egentlig, hadde vært gøy å stått på toppen av et. 

Dette er bassengområdet på hotellet. Det er ganske trangt og solen så ut til å aldri være der. VI var alltid på stranden uansett, så dette var ikke et problem for oss. Dette er et familie hotell, så det eneste barna tenker på er å bade antar jeg. Men kjipt for de som vil ha sol.

Ble ikke en veldig spesiell middag på meg første kvelden. Var ikke så sulten, så en salat var rett i blinken! God var den også, spesielt melonen og skinka.

 

Er dere klare for å se del 2?

london zoo

Har filmet innkjøpene, så nå gjenstår det bare å redigere. Imens så tenkte jeg å vise dere noen dyr fra London Zoo. Håper dere liker bildene.fiiineste dyret

Dette er faktisk en frosk, sykt liten hahaSynes om bildene?

london 2014

Da er jeg hjemme igjen! Kom hjem i går kveld litt over 8, og så gikk jeg rett inn for å kose med valpen. Er veldig deilig å komme tilbake til Norge, selvom London er alltid like fantatisk (vært her bare to ganger da men). Innkjøpet mitt viser jeg nok snart, om noen dager kanskje.

Så nå tenkte jeg å vise litt bilder som jeg har tatt. Tok over 100 bilder, så jeg kommer ikke til å vise alle for det tar år og dag. Neida, men håper dere liker bildene. Dagen før vi skulle hjem, så var vi i dyrehagen. Bilder fra dyrene kommer snart. Håper dere får en fin dag!

 

Synes om bildene?

siste dagen

Heisann! Er siste dagen for oss idag før vi reiser hjem til Norge imorra. Skal bli godt å komme hjem til venner, hunden våres, og sist men ikke minst, senga mii. Men skal bruke dagen idag på å sole meg masse i trynet, for igår så flasset jeg av all brunfargen jeg hadde i panna, det så ikke helt bra ut. Klarte å få brunfargen den første dagen vi solet oss, så ser ikke på dette som et problem.

Bilde som ble tatt for et par dager siden..

 

Igår kveld var vi i sentrum for å spise, og da så jeg verdens fiiineste bil!! En oransje lamborghini ♥ ♥ Foretrekker svart da men.. Dere får ha en super duper fin dag alle sammen, så snakkes vi når jeg er tilbake i Norge. 

Deres planer for dagen?

ankommet puerto rico

Ankom med flyet 14.40 her i Puerto Rico igår. Og så gikk vi for å finne bagasjen, noe som gikk veldig fort egentlig. Vi fant bussen våres, og kjørte i en halvtime ca før vi var ved hotellet. Vi bor på en bakkeplan som er veldig fin, alt her er fint. Stranden er bare noen meter unna hotellet, og den er ganske stor. Vi skal ned dit en tur nå siden vi ikke dro dit igår, så nå skal det bli godt å kunne sole seg litt. Vi satt på en pub i hele går kveld, og vi møtte på en veldig rar mann som ble litt for full på kvelden. Han likte visst ung jenter, og likte tydeligvis meg spesielt godt. Det var bare kvalmt men..Synes om bildene?

mine sommerplaner

Tenkte jeg kunne fortelle dere hva mine planer for sommeren er. Skal jo være med venner, bade, sole meg, dra på småturer osv men skal til utlandet igjen denne sommeren, noe jeg gleder meg masse til.

Bildene er ikke mine. De er tatt fra weheartit og ving.

16 juli så drar jeg, mamma, pappa, tante og onkel til Puerto Rico i Gran Canaria. Vi skal være der i 1 uke, og det blir så deilig med masse sol og varme. Har aldri vært på Puerto Rico før, men har vært i Gran Canaria en gang, men det ser veldig fint ut på bildene. Vi skal bo på et hotell som heter El Greco. Det er internett på hotellet men er usikker på om jeg kommer til å blogge noe den uka. Kommer hjem den 23 juli.

Mandag 4 august så drar jeg og pappa til London. Har vært der en gang før og gleder meg masse til å komme tilbake dit. Vi drar hjem den 7 august, så det blir 3 netter nede i shopping byen. Gleder meg nok mest tll å handle på primark og være på starbucks. London er som himmelen, helt herlig!

 

Skal du til utlandet?

Mallorca dag 5: siste dagen

// Er ikke i Mallorca. Dette er det siste innlegget fra reisen.

Vi tilbringte den siste dagen nede på stranda enda en gang før vi dro hjem dagen etter, den 9 juli. Har ikke noe innlegg om avreisen, så dette er det siste innlegget om Mallorca. Jeg har hatt en veldig fin tur med mye latter. Har vært med koselige folk, spist god mat og sett mange snåle folk som jeg kommer til å huske lenge. 

 

Vil dere se innkjøpet? Det blir video isåfall!


Mallorca dag 6: Stranda

// Er ikke i mallorca nå.

Nest siste dagen så dro vi til Stranda som ca var et kvarter unna hotellet, vi gikk. Spreke folk vett! Jeg synes det er så mye bedre å sole seg på stranda enn ved bassenget, fordi ved stranda så lufter det mye mer. Jeg badet litt, men jeg er ikke så stor fan av å bade i havet pga det er mye gress i vannet osv, og jeg synes det er så ekkelt. Men det var et sted der det var så god sand, så det ble litt bading. Liker du bassenget eller stranda best?

Mallorca dag 5: Cala Millor

// Er ikke i Mallorca nå.

Femte dagen var det på tide å gjøre noe annet enn å bare slække på solsenga. Vi gikk inn til Cala Millor, som er staten. Det er et stykke å gå, tror vi brukte rundt en halv time. Vi gikk både til og hjem igjen. Planen var å finne noe til Erik der nede, noe jeg også gjorde. Tenkte jeg skulle få kjøpt noen ting til meg selv, men det ble det ikke noe av. Første gangen jeg har kommet hjem fra Syden uten så mye som jeg har kjøpt, fikk jo selvfølgelig noe da. Vi spiste på en Pizza resturant, og pizzaen var kjempe god. 

 

Har du vært i Cala Millor før? (det ligger i Mallorca)

Mallorca dag 4

// Er ikke i Mallorca nå.

Kan vel egentlig nesten si at de fleste dagene så var vi ved bassenget, og det var vi også den fjerde dagen. Dette var den siste dagen vi spiste på hotellet, og da spiste vi tapas. Mye godt og mye å velge i. Vi gjorde ikke så mye denne dagen egentlig, vi slappet bare av.Hva pleier du å gjøre i Syden?

Mallorca dag 3

// Jeg er ikke i Mallorca nå. Jeg oppsummerer hva jeg har gjort der nede. Mange har mistforstått!Torsdagen så gikk vi enda en gang ned til bassenget for å sole oss, men det var så overskyet den dagen, så vi gikk tidligere opp til rommet vårt. Vi satt ute på balkongen før vi skulle spise litt mat. Etter maten så gikk vi litt rundt på området (igjen). Når vi kom opp på rommet, så var det så fin himmel ute som jeg bare måtte ta bilde av. N-Y-D-E-L-I-G
Har du vært i Syden i sommerferien eller skal du?

Mallorca dag 2 - the pool

Dag 2 i Mallorca gikk til å ligge ved bassenget. Det var veldig varmt, men deilig var det. Prøvde å nyte det så godt som jeg kunne for før jeg dro så var det jo bare møkka vær i Norge. Tror jeg "badet" 1 gang den dagen. Var vel heller at jeg ville avkjøle meg og så gikk jeg tilbake til solsenga. På kvelden gikk vi en tur rundt hotellet for å se hvordan det så ut. Mye latter var det denne kvelden, gode minner. Når vi kom på rommet vårt igjen, så var det en utrolig fin solnedgang! Syntes det har vært fine solnedganger alle dagene, tok bilder av de fleste. 

 

Synes om bildene?

Mallorca dag 1: ankomst

Nå er jeg hjemme igjen (kom hjem igår kveld), og nå er det på tide å fortelle dere litt om uken i Mallorca. Så jeg kommer til å ta en og en dag, og så skal jeg fortelle hva vi har gjort. Starter nå med en gang!Først så startet det med at vi var på flyplassen i Mallorca rundt halv 11, og så skulle vi hente kofferten våres. Og det tok ekstremt lang tid, pga koffertene våres kom helt til slutt. Og så var det på tide med 1 times busstur til hotellet vi skulle bo på, Cala Bona Sunwing Resort (bouganvilla).

Når vi ankom hotellet så fikk vi nøkler og vi satte turen opp mot etasjen vår. Vi satte fra oss kofferter, og slappet av litt.
Når vi hadde kommet på hotellet så fikk jeg og Tim beskjed om at vi skulle gå på den butikken som er ved hotellet, for vi skulle kjøpe litt drikke. Noen timer senere så var jeg ganske utålmodig, for jeg orka ikke å bare sitte på hotellrommet hele dagen, selvom vi hadde akkurat kommet ned dit. Så da gikk jeg og Tim ned ved bassenget for å sole oss. Vi hadde et mål om å bli negere, så vi måtte jo sette igang.
På kvelden så spiste vi på resturanten som er på hotellet, vi tok det litt enkelt den første dagen, eller vi tok det faktisk enkelt 4 av dagene der nede. Vi gikk en liten tur i området, for jeg og mamma skulle vise dem litt hvor ting var osv, siden vi har vært der før. Det var egentlig alt som skjedde den første dagen.

Vært i Mallorca før?

polen del 3Jeg og Maria lo så fælt fordi vi trudde først at denne fuglen hadde 1 ben men den hadde 2 , det andre benet var på siden av magen til fuglen ..Blødde neseblod i 1 time , uffuff!

Del 3 , og da er det bare del 4 igjen har jeg tenkt. Jeg skal også vise noen filmklipp fra turen.

Hva synes dere om bildene?

polen del 2Disse bildene er fra det første hotellet vi var på , bilder fra auswitch og noen bilder fra markedsplassen i Polen.

Og jaa , jeg datt mellom sengen til meg og Maria. Vi begynte å kødde skjønner dere..

Synes om bildene?

polen del 1Dette er del 1 av bildene , jeg vet ikke hvor mange deler det blir ennå. Spørs om jeg viser alle sammen.

 Synes om bildene?

da ses vi om en uke

Om 1 time og 45 min skal vi ute på skolen vår , og så setter vi turen til Oslo. Og så tar vi kiel ferga til Tyskland og så kjører vi til Polen.

Jeg gleder meg jo egentlig litt mer enn det jeg gjorde når jeg tenker meg om , men vi får se hva turen bringer. 

Jeg skal altså ikke blogge når jeg er i Polen men heldigvis har jeg en super snill og søt jente som gjesteblogger for meg , Ragnhild!

Så dere får bare forsette å kommentere så bra som dere gjør , og forsette å lese bloggen min selvom det er en annen som blogger i mens.

Men da snakkes vi om 1 uke , verdens søteste lesere!

Vil dere savne meg?

hjemreise

Idag skal vi hjem til Norge igjen. Flyet vårt går ca kl 8 i kveld , men vi må sjekke ut fra hotellet kl 12. Kjipt! Og vi skal bli henta av en taxi kl 3 , skjønner ikke helt den greia at vi må vente sykt lenge på hotellet , men vi må bli henta tidelig fordi det er mye trafikk på ettermiddagen..

Men det blir jo seffølgelig godt å komme hjem , se dyrene , venner og bare føle den følelsen av å være hjemme igjen. 

Hva skal du idag?

 

Madam TussaudsIdag har vi vært på madam tussauds , sykt mange folk! Vil bare råde dere som skal dit , ikke bestill billett på nettet men bestill den samtidig når du er ved madam tussauds , for da slipper du å stå i kø!

Når vi skulle ut derifra så kunne vi gå igjennom et sånt spøkelse greie , det gjorde vi og det var sykt skummelt , men det var gøy da.

Vært i madam tussauds før?

 

I natt drar viOm 6 timer så drar vi hjemmefra og til gardemoen. Og så tar vi flyet til London! Jeg kommer til å blogge der nede , morgen og kveld.

Det blir ikke no mer blogging idag , men skal prøve å få oppdatert når vi kommer frem i morra. Men det er ikke det første jeg tenker på..

Ønske oss god tur?

6 dager igjen

Heisann folkens.

Dette her har jeg vel ikke nevnt på denne bloggen før , men jeg skal til London og Polen i sommer. Man trenger litt ferie vettu!

Og nå er det bare 6 dager igjen til London, og jeg som er så heldig , har jo med meg Maria!

Jeg kan jo fortelle litt om hva vi skal gjøre der nede , når vi drar dit ,hvilket hotell osv..

London:


Vi drar til Gardemoen rundt kl 4 , og vi er der fremme ca kl 6 og så går flyet 8 eller no. Det tar bare 1 time og 20 min ned dit. 

Vi skal bo på K+K Hotel George. Jeg og Maria får også vårt eget hotellrom fordi det ikke er 4 manns rom på det hotellet , jippi! Vi skal være der nede i 5 hele dager.

Det som er poenget med denne storby ferien , er jo å shoppe men vi skal også gjøre andre ting. Vi skal på Madam Tussauds , kansje ta det store paris hjulet?!

Jeg gleder meg noe så innmari sykt. Jeg skal ha med meg macen , men jeg er ikke helt sikker på om det er internett eller det er det men det sto noe sånn rare greier men det finner jeg ut av der nede.

Hjemreisen tar 2 timer , vi undra litt på hvorfor det tok litt lenger tid hjem. Vi er hjemme på gardemoen ca kl 11 og så drar vi hjem..

 

Jeg gidder ikke å skrive så mye om Polen , for det er en klassetur. Ikke bare klassen som skal bli med men trinnet. Jeg kommer ikke til å ha med meg macen der nede for der har det vært noen som har stjelt penger, og diverse andre ting. Men jeg har med kameraet da!

Hvor skal du i sommerferien eller hvor har du vært?

Husk konkurransen HER!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits