wishlist sheinside

// samarbeid, ærlige meninger.

 

Jeg tipper de fleste har hørt om sheinside før? Hvis ikke, så er det verdt å stikke en tur innom for jeg lover deg at du kommer til å finne så mye fint du vil ha. Jeg har handlet et par ganger fra de før, og er kjempe fornøyd med produktene. Elsker nettsider som selger klær som ikke er så typisk som det man finner på f.eks cubus.

Sheinside selger alt fra gensere, t-skjorter, kjoler, utejakker, smykker osv.. Du finner garantert noe der, det gjør ihvertfall jeg. Har så mye på ønskelisten og tenkte jeg kunne vise noe av det til dere.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

 

For å komme inn på nettsiden trykk HER!

 

Har dere besøkt sheinside før?

high heels, tall shots

 

Synes om sangen?

fine ting til våren fra miinto

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr HER

 

Nå begynner våren å komme snikende frem. Da er det på med litt lettere jakker enn disse store dunjakkene. Ovenfor kan dere se et utvalg av jakker som passer fint til våren. Den første er både fin og stilig. Vesten er råkul og passer til enkle jeans. Og den siste jakken er litt militær ish. Jeg kunne gjerne hatt alle disse i klesskapet, bare elsker de.

 

 

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER

Nå begynner vi også med å bruke litt freshe farger. Da er converse perfekt, de er både kule og finnes i mange farger. Dr martens er bare stilige og kan brukes til det meste. Så er det de brune, litt cowboy aktig sko men likevel så er de fine. Kunne gjerne hatt disse selv!

 

Dere kan komme inn på nettsiden ved å trykke HER - HER og HER!

 

Noe du likte?

// Reklame

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits