Ting dere kanskje ikke visste om meg

Elsker å gå på ski men synes det kan bli kjedelig i lengden.

Jeg skifter alltid til joggebukse eller pysjbukse når jeg kommer hjem fra skolen.Elsker dyr.

♥ Jeg kan aldri leve uten macen.

Jeg har blogga i litt over 3 år.

Jeg forstår ikke dansk.

Jeg er sjenert i starten men når du blir kjent med meg så.. er det SHOHEI.Jeg ler hele tiden. Tror jeg blir kjent av latteren min snart..

Jeg er blodfattig , og har vært det i 4 år ca.

 

Visste du noe?

5 uvaner #1

- Banner nesten hele tiden.. Ikkje bra!

- Kødder all the time.- Bruker plaster når neglen min er hakkete..

- Må blogge hver dag , ellers så blir jeg stresset.

- Vil shoppe hele tiden , det er alltid så mye fint i butikken.

 

Dette var noe veldig rare fakta om meg , men visste ikke helt hva jeg kunne blogge om.

1 uvane du har?

ting dere kansje ikke visste #1

- Levd med dyr hele livet mitt. Helt siden jeg ble født , så har vi enten hatt en katt eller hund , eller begge deler. Så en del dyr har det vært i livet mitt 

- Ønsker meg noe hele tiden. Dette synes jeg er ganske irriterende også , fordi når jeg ønsker meg noe hele tiden , så vet jeg at jeg at jeg ikke alltid kan få det. 

- Tygger på sukkertøy. Vis jeg får et sukkertøy eller en pastill , så har jeg tygget den på et blunk. Det har blitt en vane..- Bet negler. Før bet jeg neglene mine hele tiden. Og tante sa alltid " det er som å slikke på et dosete" , men jeg stoppa ikke med en gang. Heldigvis , så biter jeg ikke lenger. 

- B menneske. Jeg er egentlig et B menneske men jeg blir alltid stresset av at jeg kansje ikke får blogget 2-3 ganger på bloggen om jeg våkner seint. Så da står jeg opp 9-10 hver dag , bare på grunn av det. Skal slutte med det , har jeg bestemt.

- Raper av all drikke. Denne er litt corny da. Jeg raper av all drikke.. brus,vann,saft,juice osv.. Raper av noe mat også! Lurer på hva jeg er lagd av egentlig.

- Blogg er en hobby. Denne kommer sikkert ikke som et sjokk for de fleste. Jeg har jo blogget i over 3 år , så blogging er blitt en hobby for meg. Jeg har jo ikke noe annet å gjøre på fritiden , så jeg har ikke noe bedere å gjøre.

- Vil ha chihuahua. Dette har jeg sakt ofte til mamma i det siste. Tror hun er temmelig lei av det. Men jeg elsker dyr , så det burde hun forvente. Og chihuahua-er er jo super søte Visste du noe?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits