LUNSJ TIPS 

Så det godt ut?

SALAD

I salater så kan man variere innholdet med så mye forskjellig! For noen uker siden så laget jeg en salat som ble kjempe god, særlig med dressing på. Jeg brukte hvitløksdressing som faktisk gjorde smaken mye bedre, men jeg pleier å bruke thousand island dressingen. 

Under her kan dere se hva jeg brukte i denne salaten! Om dere vil prøve noe lignende eller allerede har laget noe som dette, prøv med hvitløksdressing på, om du ikke er for kresen da. hehe..I salatene jeg spiser så MÅ jeg ha alltid ha pølse eller pasta oppi, i hvert fall kjøtt. Jeg syntes det gjør salaten godere og mer "spennende". Helt grønn salat blir for kjedelig og tørr for meg, men det er jo alikevel godt men da må jeg ha dressing på. Haha

Hva liker du i salaten din?

KESAM MED BÆR

Har blitt sykt hekta på kesam med smak. Så langt har jeg prøvd kesam med vanilije smak, og denne gangen har jeg gått for kesam med lime smak. Det er så utrolig sunt og godt! Kunne ha levd på dette, haha!

Mange av dere har vel spist noe lignende før, men for dere som ikke har det, prøv det!

 

For øyeblikket så sitter jeg hjemme på kjøkkenet og spiser denne deilige frokosten. Skal gjøre litt lekser og sånt etterpå, og 15.00 så begynner jeg på jobb. Har senvakt i dag, og slutter 21.30. 

I morgen må jeg stå opp 06.00, og så drar jeg 06.30 til jobb. Jeg begynner 07.00 og slutter 14.00. Arbeidsstedet er ikke så langt unna, men jeg liker å ha god tid på meg. Kommer som regel 10-15 min før jeg egentlig begynner men jeg må skifte til uniform og så har vi rapport også. Så derfor er det kjekt å være der litt før.

 

Håper dere får en fin dag! Har du noen frokost tips du vil dele med meg? Hva skal du i dag?

julegavetips til han & henne

Hvert år når det nærmer seg jul så sliter jeg alltid med hva jeg skal gi til mine venner og familie i julegave. Så rart at sånne ting skal alltid være så vanskelig men et eller annet ender jeg opp med. Så derfor tenkte jeg å komme med litt tips til de som er som også sliter med det samme som meg. Håper innlegget kommer til nytte for noen!

TIL HAN

TIL HENNE
 

Hva ønsker du deg til jul?

julegavetips

Innlegget kommer ganske seint fordi jeg visste ikke hvilke tips jeg kunne gi og i tillegg så har jeg vært lei av bloggen men jeg vil veldig gjerne prøve å blogge oftere og mer, så får se hvordan det blir dagene fremover. Syntes om tipsene?

julegavetips

Vennine:


klær , skjerf , kremer , deksler, smykker , pynt til rommet , sminke.

 

Kjæreste , pappa eller guttevenn:


klær , beats , boxer , parfyme , ipad.. 

 

Mamma:


Klær , sko , pynt til huset.

 

Jeg tenkte jeg kunne komme med noen julegavetips. Og jeg synes det var sykt vanskelig å finne frem ting som man kan gi i julegave men dette er noe jeg ville ha gitt selv. Eksempel ipad og beats er dyrt , så vet ikke helt om jeg hadde gitt det men det har jeg fått som tips i fra en annen blogg.

Hva synes dere om tipset?


tips: en sunn frokost

Nå har jeg tenkt til å lage en egen kategori som heter "tips".

Så det første tipset jeg har tenkt til å legge ut er frokost-tips.

 

1. Du trenger en yoghurt . Jeg brukte activa med blåbær.


 

2. Så heller du yoghurten i en skål.


 

3. Så heller du i havregryn.

 

4. Ferdig!

Dette er utrolig enkelt , sunt men det er ganske mektig. Jeg spiste bare noen skjeer og så ble jeg mett.. men det er forskjellig fra person til person.

Har du prøvd dette før?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits