I`M BACK // NEW IN

Hei! Nå har jeg hatt en veldig lang pause fra bloggen, uten å si noe om det men jeg har for det meste vært opptatt med venner og jobb. Har tenkt på bloggen flere ganger men motivasjonen har ikke vært helt til stede. Nå som det blir penere vær ute, så skal jeg prøve å begynne å ta litt flere bilder igjen. Har også hatt en liten pause på instagram kontoen min men har begynt å komme tilbake der også. 

Ettersom jeg hadde en veldig lang pause, så tenkte jeg å starte med en video til dere! Jeg og mamma var på Ski storsenter på lørdag, og da ble det med noen godsaker hjem. Så jeg håper dere liker videoen, og så snakkes vi om ikke så lenge!

 

Hva syntes dere om innkjøpene?

CHRISTMAS GIFTS 2015

Sett på 1080p HD for best kvalitet!

 

Hei alle sammen! Har dere hatt en fin jul så langt? Jeg har i hvert fall det, og den skal fortsette like bra av det vi har igjen av 2015. Har vært mye ute å farta i det siste, og derfor har jeg ikke blogget noe. Og i kveld er det jobbing for meg. Begynner 14.30 og slutter 22.00, og så er det tidlig opp resten av uken, utenom helgen.

Men siden det har vært julaften og jeg har fått noen gaver, så tenkte jeg at jeg kunne vise de i en video her for dere. Very smart, haha! Men i hvert fall, håper dere liker videoen! Hvordan var julen din? Hva fikk du av gaver?

VIDEO: LETS TALK ABOUT MY JOB

Heisann! Da er det en ny video ute på bloggen, hvor jeg snakker om jobben min. Fikk et spørsmål her på bloggen om jeg kunne si hva slags oppgaver jeg har på jobben, og sånt. Så denne gangen blir det en liten snikksnakk video for dere.

Sett på 720p HD for best kvalitet! Enjoy cuties! 

Ellers så er det lørdag i dag. Mine planer for dagen er å spise den gode frokosten jeg lagde meg i sta, se på litt videoer på youtube (avhengig much) og deretter skal jeg på jobb kl 15.00 til 22.30. Hadde egentlig planer om å gå en tur før jeg dro på jobb i dag, men det er ikke særlig opphold ute ettersom at det nettopp har regna, så får heller droppe det i dag. Tar turen i morgen kveld istedenfor. Håper dere alle får en god helg!

 

Har dere jobb, i så fall hva jobber dere med? Likte dere videoen?

SIMPLE AND NATURAL MAKEUP ROUTINE

Heisann! 

Nå er det virkelig lenge siden jeg har hatt en video lagt ut på bloggen her. Derfor bestemte jeg meg for å filme en liten sminkevideo når jeg skulle gjøre meg klar for Momarken på lørdag. Dette er sånn jeg omtrent pleier å gå til vanlig, så det er bare en helt enkel "look". Har allerede planer om å filme to nye videoer til dere, så stay tuned! Om dere har noen ønsker til hva jeg skal filme, så kan dere gjerne skrive noen ønsker i kommentarfeltet. 

Ellers så har jeg ikke gjort stort mye i dag ennå, utenom å jobbe. Hadde vakt fra 07.00 til 14.15, så det var ikke en super lang vakt i dag. Og nå har jeg ingen planer. Bør vel kanskje ta meg litt mat, og så får jeg vel finne på et eller annet ute siden været er så fint. Tenkte å filme en eller begge videoene i dag, så det kan jeg jo gjøre ute, om det ikke er for mye støy fra veien. Håper dere har hatt en fin dag på skolen, jobben eller om dere er hjemmeværende! Og at dere får en fin dag videre!

Håper dere liker videoen! Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Bruker dere noen av disse produktene?

INNKJØP FRA PUERTO RICO

Hei! Da har jeg fått lastet opp den nye videoen, hvor jeg viser hva jeg kjøpte i Puerto Rico. Glemte å vise en børste jeg kjøpte også der nede, noe som var litt dumt siden den er veldig bra faktisk. Grunnen til at jeg kjøpte ny, var fordi jeg så klart hadde glemt min egen hjemme i Norge. Haha, håper dere liker videoen i hvert fall. ENJOY!

720p HD for best kvalitet!

Over til noe annet som jeg nevnte i et innlegg litt under her. Jeg skrev at jeg skulle dra bort tirsdag, og komme hjem til lørdag. Og det er fordi jeg skal til fjells. Frøken Hensel, skal til fjellene.

Skal være på hytta der med Daniel og faren hans som allerede har dratt opp. Så jeg og Daniel skal ta buss fra Mysen til Oslo i morgen rundt 10.37, da er vi fremme rundt 12. Mens neste buss går deretter fra Oslo og til Bagn 13.05. Så vi har en time ventetid, noe som er greit for da får jeg kanskje tatt meg en tur innom starbucks. Så blir ikke noe mer blogging før lørdag da i så fall.

Og i dag har jeg egentlig fartet ganske mye rundt. Jeg og mamma dro til Ski, deretter til Askim og så hjem igjen. Jeg skulle se etter noen ting som jeg skal ha med meg opp til hytta i morgen. Klokken 16.30 hadde jeg min andre kjøretime med BS, og det gikk veldig bra. Så kjørelæreren min sa at neste gang, så er det forbikjøring som står for tur. Det blir nok moro, må bare se når jeg kan ettersom at jeg er lærling om 1 uke (sykt) og da kommer jeg til å jobbe mange forskjellige tider og dager, men det skal nok ordne seg det også. 

Syntes om videoen? Har dere vært eller skal i fjellene denne sommeren?

VIDEO: PUERTO RICO

Heisann! Da jeg fått satt sammen en del klipp fra Puerto Rico, til en 2 minutters video til dere! Jeg filmet en del i forhold til hva jeg pleier, og moro var det. Så jeg håper dere liker videoen allihopa. Enjoy!

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva syntes dere?

BREAKFAST & IKEA HAUL
Heihei! Da har jeg endelig fått spist litt frokost, som sikkert er lunsj for andre nå på denne tiden. Denne morgenen har jeg og mamma fartet litt rundt. Vi dro først til banken for å ta ut euro siden vi drar til Puerto Rico på onsdag (tror ikke jeg har nevnt det her). Deretter dro vi på butikken, og så videre hjem. 

Så nå har jeg akkurat laget meg en god frokost, som jeg har spist opp nå. En god kiwi og banan smoothie, og et rundstykke med salami, pluss en kopp kaffe som jeg ikke har drukket noe av ennå, fordi den er så varm. Senere i dag skal jeg til Daniel, og vi skal spise sushi. Nam, gleder meg!

Ikea innkjøpene er ferdig redigert, så nå kan dere få se den. Sett på 720p HD for best kvalitet.  

 

Har dere eller skal dere på noe ferie? Syntes om innkjøpene?

MOST LIKELY TO (PART TWO)

Heisann! Da er den siste videoen jeg og Maria lagde, ute på bloggen. Er en liten stund siden jeg la ut den første delen av denne her, men bedre seint enn aldri. Og nå skal jeg redigere litt bilder og gjøre i stand litt innlegg som jeg viser senere. 

Håper dere liker videoen! Sett på 720p HD for best kvalitet, enjoy.

 

Hva syntes dere?

MOST LIKELY TO (MED MARIA)

Hei! Da er den andre videoen jeg og Maria lagde, ute på bloggen. Denne gangen gjorde vi most likley to. Var morsomt å se om vi kjente hverandre godt, noe vi gjorde. I tross av at det var noen virkelig merkelige og rare spørsmål i både del 1 og del 2. Og del 2 legger jeg ut når jeg føler for det. Den er ferdig redigert og venter bare på å bli lastet opp på youtube.

Enjoy! Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva syntes dere?

STUFF YOUR MOUTH CHALLENGE PART TWO

Hei! Mens Maria var hos meg i går så filmet vi 3 filmer, wow wow wow. Den første jeg la ut er Stuff your mouth challenge, som jeg også har lagt ut tidligere her av meg og Daniel. Vi lo godt, og dette er nok den beste videoen på lenge! Jeg har akkurat redigert ferdig den andre videoen, og nå skal jeg redigere den siste. 

Var veldig godt å slappe av nå ettersom at jeg har stått på kjøkkenet i hele dag. Har laget geleshots som gikk fort og greit, og cake pops som tok noen timer å lage. Men verdt det, så får håpe at alt smaker godt i morgen når jeg får besøk. 

Enjoy, sett på 720p HD for best kvalitet!

Hva syntes dere om videoen?

STUFF YOUR MOUTH CHALLENGE

Hei allihopa! Da er den andre videoen jeg og Daniel lagde, ute på bloggen. For å si det sånn, var veldig morsomt. Og det ser mye lettere ut enn det faktisk er, selv om vi ikke slet med å forstå hverandre så veldig. Om dere ikke vet hva jeg snakker om, så se på videoen under. 

Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva syntes dere?

ROMWE HAUL

Heisann! Da er det fredag, og helgen starter. Hadde fri i går som dere kanskje har fått med dere at jeg har skrevet i et annet innlegg. Så i går gjorde jeg ikke stort mye på dagen, men på kvelden var det klassefest. Det var veldig gøy og koselig, og formen i dag er tålig grei, for å si det sånn (haha). Så i dag slapper jeg bare av. I tillegg så er vi heldig med været, så godt når solen endelig er fremme hver dag.

Og så er det på tide å legge ut en ny video, hvor jeg da viser det jeg kjøpte fra romwe. Sett på 720p HD for best kvalitet. Håper dere liker videoen, enjoy! Om dere har noe spørsmål, så spør i kommentarfeltet under. 

 

Syntes om innkjøpene? Dere skal i helgen?

CHUBBY BUNNY CHALLENGE (PART TWO)

Hei! La ikke videoen ut i går kveld allikevel, men i dag er den her! Var hos Daniel tidligere på dagen, og var ikke hjemme før halv 9 cirka. Slappet av litt før jeg tenkte å legge den ut her. 

Dette er altså andre gangen jeg gjør denne challengen men denne gangen er det med Daniel! Det er like gøy hver gang, selv om jeg virkelig ikke klarte å slå min første rekord som var 6.. Men det som teller er at det er gøy! Vi filmet også en annen video som jeg kommer til å legge ut om ikke så lenge.

Så jeg håper dere liker videoen, og sett på 720p HD for best kvalitet! Enjoy!

 

Hva syntes dere? Skal jeg & Daniel gjøre flere videoer sammen?

10 THINGS THAT MAKES ME HAPPY

Sett på 720p HD for best kvalitet! Jeg har teksting på videoen fordi jeg ikke bare har norske seere på youtube, og dette er første gangen jeg har prøvd det ut. Så min engelsk og google translate er ikke helt perfekto, men forståelig er det vel, I guess!

 

Hva gjør deg glad?

MAI ER EN MÅNED MED MASSE FRI

Heii! Da var denne skoledagen også over, og nå er det langhelg! Så deilig med noen fridager. Har heller ikke lagt opp noen spesielle planer, så blir morsomt å se hva frøken hensel finner på. I dag fikk vi også beskjed om vi kom opp i skriftlig eksamen, noe vi heldigvis ikke gjorde! Fornøyd med det!

Tenkte å ta meg en tur opp på butikken senere for å kjøpe inn litt mat til i kveld. Stusser litt over hva jeg har lyst til å spise men det finner jeg nok garantert ut av. Mye godt å velge mellom. Tenker egentlig litt på taco men at jeg bruker laks istedenfor kjøttdeig, det er så godt!

Ellers så har jeg laget meg to flasker med smoothie, nam! Vurderer å ta en av de nå ettersom at jeg ikke har spist i dag, så er litt sulten hehe. 

Tenker å se kveldens episode av paradise også nå og så skal jeg slappe av enn så lenge til jeg drar på butikken eller finner på noe annet. Forresten, i går så hadde jeg, Maria og Malene fremføring av reklamen vi lagde om kvikk lunsj. Så nedenfor kan dere også få se den! Vi lagde en reklame som vi ville skulle være litt humoristisk og "ny morderne" hvor vi da valgte å ha med "selfie". Og stemmen er da meg, men jeg har redigert den litt, som dere kanskje hører. 

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva er dine planer denne langhelgen? Syntes om reklamen?

SOME OF MY MOST USED EMOJIS

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Bruker dere noen av de samma som meg?

FURRY FRIEND TAG

Hei! For ikke så lenge siden så fant jeg en video på youtube kalt Furry Friend Tag, og jeg fikk veldig lyst til å gjøre den selv! Så under her kan dere se meg og mine to troll hvor jeg svarer på spørsmål om de. Glemte å svare på et spørsmål om hvor vi fikk dem fra, og det kan jeg vel bare enkelt fortelle her. Vi fikk begge to fra hundeoppdrettere, Cita fra en i Oslo og Sara fra noen vi har kjøpt hund av før som vi også kjenner ganske godt nå.

Sett på 720p HD for best kvalitet! Enjoy! Om dere lurer på noe om hundene så spør i kommentarfeltet under.

Hva syntes dere om videoen?

10 FACTS ABOUT ME

Heisann! Da er det en ny videoblogg til dere ute på bloggen! Denne gangen ble det 10 fakta om meg. Kunne sikkert ha kommet med mange flere men det hadde tatt år og dag, hehe. 

Enjoy, og sett på 720p HD for best kvalitet.

 

3 fakta om deg selv? Har vi noe til felles?

GET READY WITH ME - SIMPLE MAKEUP AND HAIR

Hei! Det er SÅ lenge siden jeg har lagt ut en type sminkevideo eller hårvideo! Det har vel vært fordi jeg syntes jeg aldri er flink nok, men siden jeg gjør noe ganske så enkelt og greit på denne videoen, så var det på tide at jeg la den ut. 

Jeg har aldri vært flink til å sminke meg slik som man ser de andre youtuberne gjør, men jeg har tenkt å sette meg mer inn i det og lære. Dette er filmet da jeg og pappa dro til Sverige igår. 

Sett på 720p HD for best kvalitet, og enjoy!

 

Hva syntes dere om slike videoer?

VIDEO: TENERIFE

Sett på 720p HD for best kvalitet! (skjønner ikke hvorfor startbilde ikke kommer opp, youtube as)

Sorry for den svarte flekken i videoen også, prøvde å få den vekk fra objektivet men det funka ikke, håper dere liker videoen da!

 

Hva syntes dere?

THE YOUTUBE TAG

Takk for de koselige kommentarene på forrige innlegg, dere er herlige!


Dette blir det siste innlegget før jeg drar. Kanskje jeg skriver et innlegg mens jeg er der nede men om jeg ikke gjør det, så har dere masse bilder å se frem til! Sett på 720p HD for best kvalitet, enjoy!

 

Om du har youtube, hva inspirerte deg til å lage videoer?

NEW IN: SHEINSIDE

Hei! Nå er videoen endelig ferdig redigert og opplastet. Jeg nevnte tidligere at jeg ventet på en pakke fra sheinside som kom i starten av uken. Har bare ikke tatt meg tid til å redigere den før i dag. 

Sett på 720p HD for best kvalitet, enjoy!

 

Hva syntes dere?

Room tour

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva syntes dere?

This or that tag

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Tips til hva neste videoblogg kan være? Romvideo kommer i løpet av helgen!

19 questions tag

Hadde vært fint om dere hadde hatt muligheten til å ta denne testen HER som jeg og gruppen min lagde på skolen. Vi har i lekse at vi skal sende den ut til 10 venner, derfor la jeg den heller ut her. Det tar ikke lang tid ettersom at det er korte og enkle spørsmål. Takk på forhånd!


Sett på 720p HD for best kvalitet! 

 

Tips til hva vi kan gjøre neste gang?

Youtuber Whispers med Maria

Hei! Nå har endelig jeg og Maria laget en ny video sammen etter en veldig lang stund! Og det var kjempe morsomt, lo sykt mye mens vi filmet, klippet noe vekk da så klart haha. Det var Maria som hadde denne ideen om å lage en video sammen etter at vi hadde sett lignende videoer på youtube i går.

Men håper dere liker videoen! Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Noen video forslag til neste video vi kan gjøre sammen?

Q & A

Sett på 720p HD for best kvalitet. Håper dere fikk de svarene dere ville ha.

 

 

Noe annet dere lurer på?

christmas gifts for this year

Sett på 720p HD for best kvalitet. Håper dere liker videoen! Om dere lurer på noe, så spør meg i kommentarfeltet under.

 

Hva fikk dere?

det nyeste jeg har fått & kjøpt

Sett på 720p HD for best kvalitet! 

 

Noe dere likte?

common white girl tag

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva syntes dere? Tips til neste video?

london innkjøp

Har hatt litt problemer med å få lastet opp innkjøpsvideoen på macen, så jeg måtte spille den inn et par ganger. Redigerte den igår kveld, og lastet den opp idag. Håper dere liker videoen og innkjøpet. Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva syntes dere?

chubby bunny challenge

Nå er endelig videoen med Madelen her! Var kjempe morsomt å filme når vi gjorde dette. Begge to døde av latter, haha. Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Har du prøvd denne challengen før?

året mitt - 2013

 

Hvordan var 2013 for deg? Noe spesielt som skjedde?

innkjøp

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva synes dere om innkjøpet?

julegavene jeg fikk i år

Sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva syntes dere om videoen & gavene?

1 år sammen

Laget en video fra da jeg og Erik ble sammen til nå, for vi har vært sammen et helt år. Har gått så fort syntes jeg, og flere år skal det bli. Håper dere liker videoen, og sett på 720p HD for best kvalitet!

 

Hva syntes dere om videoen? 

video: room tour

Jeg lovte at dere kunne få se rommet mitt når det ble ferdig. Vi har noen små ting igjen, som å male på en liten del av en vegg men det kommer til å ta evigheter, så derfor filmet jeg i forrige uke. Håper dere liker videoen! Sorry for litt dårlig filming..

Sett på 720p HD for best kvalitet.

 

Hva synes dere om rommet mitt?

so in love

Føler det er skikkelig klisje å legge ut en sånn video som jeg har laget til Erik, men det får gå. Forresten, ikke ta det så seriøst at han sier "du er stygg", jeg og han er sånn mot hverandre, mener det ikke da. Håper ihvertfall ikke det, lol. Hva synes dere om videoen? 

sminkevideo

Husker dere denne sminkelooken jeg la ut på bloggen, som dere kan finne HER. Ja, nå har jeg laget en sminkevideo og jeg viser hvordan jeg sminka meg.

Jeg vet veldig godt at blush og bronzer ikke er øyenskygge men ingen har sagt at man ikke kan bruke det på øyelokket. Håper dere liker videoen da! 

 

Hva synes dere?

video: sminker maria i blinde

Da var del 2 her, håper dere liker videoen! 

 

Tips til neste video?

video: maria sminker meg i blinde

Da Maria var her sist så tenkte vi at vi kunne sminke hverandre i blinde. Videoene er i 2 deler, for ellers så blir den veldig lang. Så her er den første, og da er det Maria som sminker meg i blinde. Håper dere liker videoen.

 

Hva synes dere? Vil dere se del 2, der jeg sminker ho i blinde?

må gjøre video med shæsten

Da er videoen her, håper dere får en god latter av den for det gjorde vi. Enjoy!

 

Haha, hva synes dere?

throwback tag

Her er den videoen jeg snakket om som jeg skulle lage til dere. Dette ble filmet for noen dager siden. Det var 1 spørsmål som vi ikke fikk tatt med, men det går nok bra.

Håper dere liker videoen!

 

Hva synes dere?

musikkvideo av meg og maria

Her er musikkvideoen jeg og Maria lagde. Vi fikk 5- , og er fornøyde med det. Sangen heter payphone av Maroon 5, og vi tok ikke hele sangen for da hadde den blitt for lang.

 

 

Hva synes dere?

verdens søteste har laget video

Erik har laget en utrolig søt video til meg, han er verdens beste 

Sett på 1080p HD for best kvalitet!

 

Hva syntes dere?

sminkevideo

Sett på 720p HD for best kvalitet. 

Hva synes dere?

video: redigering av bilde

Sett på 720p for best kvalitet.

Dårlig filma fordi jeg vet ikke hvordan jeg filmer med skjermen, og derfor måtte jeg filme med kameraet. Haha min kjære bestevenn!

Hva synes dere?

 

de er nesten som bambi på isen

I forrige uke så filma jeg Erik og Daniel da de skulle gå opp en sånn isbakke som er på skolen, de datt flere ganger enn det de gjør i videoen. Haha ler meg ihjel, kanskje ikke så morsomt for noen men hvis dere hadde hatt humoren min.. da ler dere av ALT.

Sorry for dårlig kvalitet men filma med iphonen, og jeg har heller ikke tålmodighet til å vente på at videoen skal lastes opp når det er HD.

Haha, hva synes dere?

reklamefilm

I norsken så skulle vi lage en reklamefilm. Jeg og Maria lagde en reklame om børsten Tangle Teezer.

Vi fikk 5- på filmen og 4 på fremføringen.

Synes om videoen?

Reklame fails

Maria var jo med meg hjem og da filma vi ferdig reklamen som vi driver med i norsken. Vi har også redigert den ferdig men er litt usikker på sangen vi har valgt som er i videoen.

Alt gikk jo ikke vellykket på starten, så det ble noen fails og derfor satt jeg dem sammen i en video.

Enjoy!

 

Haha.. hva syntes dere?

Verdens søteste bestevenn har laget en video til meg

Maria har laget en video til meg , det er bare så søtt! Fint om dere ser videoen, selvom det er en noen stygge bilder av meg der men jeg tror Maria hadde blitt glad om dere ser på den.

Synes om videoen?

Spørsmålsrunde med Erik

Noen spørsmål som vi ikke fikk svart på men det går vel greit. Videoen ble litt lang men det går nok fint det å. Håper dere liker videoen.

Haha.. hva synes dere?

Video: Firework 2013

Hva synes dere om videoen?

Video: jeg retter håret

Det var en som lurte på om jeg kunne lage en video når jeg retter håret. Og da lagde jeg en men jeg synes selv den er kjedelig men jaja alt for dere vel.

Retter du håret ditt? Hva synes dere om videoen?

Video: Julegavene mine


Hva synes dere?

Maria & Jeanett del 4

Hva synes dere?

video: best friend tag med Maria

Har du laget en best friend tag video før?

Maria & Jeanett del 3

Hva synes dere?

ting som irriterer oss

Heisann folkens!

Da har jeg og Maria laget en video til dere. Ting som irriterer oss , vi kommer sikkert til å lage flere sånne videoer en gang.

Og sånn at dere vet det , så har vi ikke sånn stemme til vanlig. Dere skjønte jo sikkert det da men bare sånn at dere ikke tror det.

Enig i noe?

Video: 10 favoritter i sminkepungen

Sorry for dårlig video , men håper det går greit. Denne ble altså filma før jeg farget håret mitt brunt.

Hva synes dere?

video: Maria & Jeanett del 2


Hva synes dere?

video: Maria & Jeanett del 1

Da er første del av meg og Maria sine morsomme øyeblikk. Denne er litt dårlig synes jeg , men vi har tenkt til å filme litt bedere fremover. Neste video kommer på søndag!

 

Hva synes dere?

rommet mitt

Noen spurte om jeg kunne legge ut en video av rommet mitt , det er lenge siden nå men bedere seint enn aldri.

Hva synes dere?

dekslene mine

Har du noen av de samme dekslene?

min humor

Denne videoen har jeg lagd selv , og jeg klarer bare ikke å være seriøs når jeg ser på den. Jeg ler meg skakk i hjel..

Så da vet dere jo hvordan min humor er.

HAHA , synes om videoen?

sminkevideo

Ånei.. skru på videoen med en gang .. startbildet er for fucka..

Hva synes dere?

video: dj broiler

Hva synes dere om videoen?

sminkevideo - hverdags sminke

Hva synes dere?

look at this video sweeties

Filma ikke så mye der nede egentlig , så jeg sorterte klippene litt rundt.

Hva synes dere? 

ukens headbang

Haahahha , vi er kjempe flinke.. *ironi*

Hva synes dere om videoen?

svarene om Polen

Kan du vise hva du skal ha på deg den kvelden , man skal pynte seg litt ekstra?

- Det kan jeg sikkert gjøre , vet ikke helt sånn sikkert hva jeg skal ha på meg men finner nok ut av det før jeg drar.

Gleder du deg til forbanna lang busstur?

- Nei det gjør jeg nok ikke , med tanke på at jeg blir fort bil syk..

 

Hva synes dere om svarene?

videoblogg: spørsmålsrunde om polen

 

Siden jeg skal til Polen om 6 dager , så tenkte jeg å starte en spørsmålsrunde om Polen , og dere kan spørre om alt mulig!

Hva vil du spørre meg om ang. Polen?

sminkevideo

 

Hva synes dere?

Video: Camping

 

Hva synes dere? 

Hva vil dere at jeg skal blogge om btw? ( svar gjerne på dette spm)


Sminken min - lepper

Hva synes dere?

Sminken min - Ansikt

Jeg tror de fleste liker å se på videoblogger , og jeg tenkte " hva skal jeg videoblogge om".

Og for å variere litt på videoer , så tenkte jeg at jeg kunne vise sminken min. Dette er del 1 , altså ansikt. Vis dere vil se resten av sminken min , så kan jeg bare legge de ut.

Har også noen hår greier jeg har tenkt å vise , så stay tuned på bloggen min!

 

Vil dere se resten av sminken min?

I morra kåres vinneren av konkurransen min , så siste sjanse nå. Konkurransen er HER!

Sminkevideo

Lagde en sminkevideo siden jeg kjeda meg litt , det ble en ganske enkel look.

//Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk på forrige innlegg , ble utrolig glad for alt dere skrev!

Hva synes dere om videoen?

Maria har bursdag

Gratulere Maria med dagen? Hva synes dere om videoen?

Hva jeg skal ha med av sminke og toalett ting til London

Veeeldig lang overskrift , men det får gå..

I videoen så glemte jeg å vise hårbørste , strikker og spenner , sånn at dere vet det. Ikke at det er så viktig for dere men..

Hva synes dere?

sminkevideo: easy summer look

Hva synes dere?

Vis noen lurer på hva den første tingen i videoen er , så er det krem!

hårvideo: half updo fishtail braidHva synes dere om videoen?

sminkevideo : smokey eyes

Jeg er ikke så veldig flink innen sminke , men håper dere likevel likte videoen!

Hva synes dere?

dip dye

 

I sta så lagde jeg og Maria en video der vi prøvd å dip dye håret vårt. Så videoen ble ikke så veldig bra men håper dere liker den uansett. 

Har også en annen video som jeg skal vise også , men ikke ennå..

Synes om videoen?

videoklipp

Hva synes dere om videoen?

omtale av e.l.f produkter

Synes om videoen?

favoritt ting

Hva synes dere om videoen?

video: må gjøre video

 

Jeg fikk tydeligvis tatt bort der jeg blander melk oppi med juicen , men jeg blandet det sammen! Ugghh , for noen kvalmende forslag dere kom med..

Vi tok bare noen , og vi kunne sikkert ta flere men da hadde videoen vart i 100 år..

Hahah , hva synes dere om videoen?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits