2 bloggvurderinger

Det var 2 jenter som har hver sin blogg , som lurte på om jeg kunne vurdere bloggen dems. Så da tenkte jeg kunne gjøre det nå.

Bloggen til Sunniva finner dere HER!

Design:

Jeg synes designet er egentlig ganske kjedelig. Headeren har fine bilder men jeg liker ikke fargen på skriften og heller ikke den pynten under skriften. Jeg liker best at skriften er svart eller hvit. Headeren burde også fylle hele ruta der headeren skal være. ( vis dere skjønner hva jeg mener)

Profilbildet burde være et bilde av deg selv. Det er bra at du har skrevet noe om deg selv i sidemenyen , for da vet vi hvem du er osv..

Innlegg: 

Sunniva har bilder i hvert innlegg. Men det er noen innlegg der hun bruker bilder fra andre steder , altså ikke sine egne. Det er greit å bruke andre bilder til inspo og sånt , men ellers så synes jeg ikke at det blir en bra blogg om man ikke bruker sine egne bilder. Hun skriver bra , noen små skrivefeil.

Alt i alt:

Hun har en fin blogg synes jeg. Og hun tar mange fine bilder. Vis hun hadde endret på disse småtingene , så hadde bloggen blitt veldig bra!

Karakter: 4

Bloggen til Oda Marie finner dere HER!

Design: 

Designet er veldig enkelt. Headeren er fin , den tilhører gratis designet hun har og jeg synes heller at hun bør ha en header der det er bilder av henne. Hun har et bilde av seg selv i sidemenyen , veldig bra! Og det står noe om henne også , men det står ikke hva hun heter. Navnet står bare i bloggadressen og i slutten av innleggene.

Innlegg:

Hun skriver bra. Tar fine bilder men i slutten av innleggene skriver hun litt for mange spørsmål. Det holder med 2 synes jeg , mens hun legger ut 3-4.

Hun skriver også fornavn og steder med liten bokstav , det er den eneste skrivefeilen mener jeg.

Alt i alt:

Hun har en fin blogg henne også , tar fine bilder og skriver bra!

Karakter: 4+

 

bloggvurdering - takloo.blogg.no

Design:

Designet er veldig enkelt. Grå bakrunn og en header med flere bilder i. Jeg synes headeren kansje blir litt kjedelig i lengden , jeg liker best sånne headere som jeg har for eks. Det står heller ikke noe om henne i sidemenyen og jeg synes hun burde lagt inn et profilbilde av henne og ikke det som tilhører designet.

Innlegg:

Ragnhild tar sykt fine bilder , dem er klare og kjempefine. Det er noen små skrivefeil i innleggene men ikke så mange at man ikke skjønner hva som står. Jeg synes også at det bra at hun tar bildene i like stor størrelse som innleggene er.

Alt i alt:

Jeg synes Ragnhild har en kjempefin blogg. Dere bør ta en titt innom , iallefall dere som liker foto.

Karakter: 4+

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Jeanett Hensel

Jeanett Hensel

18, Eidsberg

Hei, og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Jeanett, en 18 år gammel jente som er bosatt på det lille stedet, Slitu i Østfold. Er over gjennomsnittlig glad i fotografi! I tillegg er jeg lærling i helsearbeiderfaget, noe jeg trives veldig godt med! Gjerne følg meg videre :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits